data

Nu sitter jag i skolan, är verkligen inte på bra humör vet inte varför. Har precis pratat lite med älsklingen som är jätte sjuk, så han orkar knappt smsa. gissa om jag saknar honom??
Efter skolan så ska jag hem och sen direkt till stallet, hoppas jag kanske hinner skriva nåt. Men annars komemr jag hem runt 8, nu ska jag jobba puss


lägenhet!!

Hejsanhoppsan, kom hem från märta för en stund sen. Gud hon har ju precis flyttat till lägenhet och åh nu är jag helt kär och vill bara flytta nu direkt. Mamma har sakt att antingen flyttar vi till en lägenhet, eller så köper vi hus typ i tullinge eller nån stans hon säger att hon vill komma bort, men jag antar att det blir nått hus nån stans som robban kan göra iordning aja bara jag får flytta från det hära, jag börjar vantrivas här inte innomhus det älskar jag men vissa grannar är ju bara helt sjuka i huvet,syftar inte på dom som tar åt sej!
Nu ska jag iallefall ta och plugga lite eller sitta vid datan en stund, blev väldigt sugen på te aja får väl bli det. Kanske skriver senare.
Juste imorgon börjar ju min kurs, känner mej rikitgt nervös. Men amanda ska följa med som stöd hehe. Kameran är iallefall med så det blir massa bilder. Hoppas på att det blir cappuccino igentligen skulle jag ju behöva rida honom genom hela kursen eller winden. Klart jag skulle behöva träna lite med lucky oxå men asså det brukar ju oftast gå bra med honom eller så går det åt helvete så jag tror inte det blir honom.
Snart kommer nog mamma hem, hon och robban har varit eller kanske fortfarande är och fixar med båten. I helgen ska den ju ner, jag bara känner för att flytta dit och soooooola hela helgerna , åh helt underbart. Nej men nu ska jag läsa lite dagliga bloggar och sen dricka te. Kramisar på er!!!!


Måndag

Godmorgon !!

Jag har precis slängt i mej en macka och gjort iordning mej så nu är det time för skolan. Måste packa lite oxå så detta inlägg blir inte så långt. Efter skolan åker jag nog till stallet det behövs verkligen eller så kanske jag åker med martina till hennes nya lägenhet, vi får se. Men det betyder ju att jag inte kommer att skriva fören ikväll när jag kommer hem. jag HATAR att missa bussen, för här går dom bara en gång i halv timmen och det tar jätte lång tid att gå till skolan. Just igår fixade jag mina naglar så nu ser dom bra ut igen. Hoppas alla får en bra dag i solen, kraaamis



Just det var en "anonym" som undrade om jag red på ridskola... och ja  jag rider på farsta ridskola. Men även på öknaskolan som är ett gymnasium i gnesta, men det är mest på loven och så. Om det är nått mer du vill veta om min ridning så är det bara fråga på. =) hoppas du fick svar på din fråga


sorru.....

Hej bloggen, förlåt för dåligt uppdatering idag och igår kväll. Men planerna blev helt ändrade igår, jag och felicia hann så långt som till stuvsta när martina ringde och kom på att hon skulle åp studentskiva och kunde inte alls möta upp oss i stan så då bestämmde vi oss för att köpa jordgubbar och åka hem och steka lite till på altanen. Sen åkte hon hem runt 4 och då blev jag akut trött och somnade med pepsi i sängen och vaknade 8, shiit tänkte jag robinsson börjar nu. Så jag missade lite i början men sen kollade jag på det, och kännde mej lite smått sjuk, fast jag tror bara jag tror att det var för att jag hade solat hur mycket som helst, och ni vet när man verkligen luktar sol. Så efter robinsson så hoppade jag ner i ett bad. Sen städade jag i köket och sen så hämnade jag framför teven i sängen och somnade runt 12. Vaknade vid 11 och då va mamma redan vaken och frisk =D så vi åt lite frukost och kollade på reprisen av robinsson eftersom hon missade den igår. Sen bestämmde vi oss för att gå ut och sola så det gjorde vi och jag har legat och läst min bok så nu har jag bara 10 sidor kvar som jag måste läsa nu. Och sen börja plugga jag har faktiskt matte prov i veckan. Och ikväll är det van veteeren det måste jag kolla på oxå. Så kanske skriver ikväll igen  pusssss

mot stan

Heej!!

Nu åker jag och flingan in till stan och möter upp martina efter hennes teater sen ska vi väl bara gå runt och mysa på stan, får se när jag kommer hem. Vädret är ju helt underbar så jag får inte nog av att vara ute så, nu åker vi jag vägrar att vara inne!! Kameran är med och mobilen så klart så det är bara höra av er om det skulle vara nått, jobbigt blir det ju för er som inte har mitt nummer. Nu tjatar flingan så ska väl gå, hehe kraamisar


SOOOOOOOOOOL

godmorgon, även om jag redan har hunnit sola en stund så tog jag inte ut datan fören nu och martina har haft den en stund.Vi har nyss ätit frukost och nu gör martina iordning sej för hon ska på sin teater snart, men jag och flingan ligger fortfarande och solar. Vilket jag ska göra hela dagen. Jag älskar dej här vädret, hoppas det är så här hela sommar, vilket jag inte rikitgt tror att det kommer vara tyvärr.
Vi somnade iallefall runt halv 3, vi skulle vara vakna hela natten fast haha vi lyckades inte riktigt. Men jag och märta (martina) gick upp halv 9, duktiga små flickor. Gissa om vi gick ut och la oss på altanen direkt?!
Måste ju njuta, jag vet inte rikitgt när fligan ska hem. Men om jag tröttnar på solen, så kanske jag åker till pappa. Mina kusiner ska komma idag från nora. Och jag har inte träffat dom på jätte länge, men vi får se. Isåfall kommer jag hem till mamma ikväll igen eftersom jag ska vara med älskling imorn.... tror jag iallefall, man vet verkligen aldrig med honom.

Nu ska jag sola lite mera, ni får väl se resultat sen ;) kram!!!!!

vad ska ni göra ikväll??

Jaha aa, nu sitter vi här eller flingan och martina ligger i min säng och läser gamla sms. haha så som får ju en del skratt anfall.
Funderar på om vi ska fixa lite mat snart, mamma verkar inte så seriös jodah men hon är sjuk. Sen så hoppas jag på att kunna åka till martin, dom har nån sak på deras skola. Så jag martina och flingan tycker att vi kan åka och "hjälpa" till haha fast han vill inte precis det.
Men nu så ska vi laga mat och sen om vi inte åker till honom så antar jag att vi går ut en stund, vädret är ju underbart!!



Lite bilder tagna under eftermiddagen




helg

Nu är det helg och helt underbart väder, så det är bara att njuuuuta.....!!!

Martina och felicia är här tror att dom sover här oxå, så vi ska nog bara umgås med vänner. Har ju planer att  träffa anton och så,igentligen skulle han ha kommit till min skola när han slutade men jag va tvungen att gå hem till martina först så det blev inte av. Fast nu ska vi ut och sola, slänger in lite bilder från idag oxå men jag ska ha med mej kameran hela kvällen så det kommer bli massa bilder sen. Hoppas ni har bra planer för ikväll, så  hörs vi sen kraamisar


Mina underbara vänner, steffi och martina

FREDAG!!

Idag är jag på strålande humör och allt känns toppen. Vädret är helt underbart, känner redan nu att det här kommer bli en fredag ute. Som jag själv har planerat det så ska jag vara medjulia för hon skulle tydligen träffanån ?filip? det är antons kompis tror jag så vi ska nog vara med dom, och säkert massa andra oxå. Och eftersom jag fortfarande inte har fixat mina naglar måste jag göra det ikväll....dom ser helt förstörda ut och så har dom blivigt för långa oxå. Jag slutar iallefall kvar i 3 och jag antar att jag nog åker hem då så kanske hinner med ett vackert litet inlägg här. Eftersom både anton och han den dära filip om han nu hette så, bor här i närheten av mej =)
Nu ska jag försöka att få tag på martina,antingen soverhon vilket jag iofs inte tror men jaja. Nu måste jag snart gå till bussen, hoppas alla får en lika underbar dag som jag planerar, haha jag ju tänka mej att det blir sjukt mycket skratt om jag ska vara med anton....

pusss

godnatt....!

Nu har jag kollat på alla mina program och badat, så nu ska jag bara borsta och ta hand lite om mitt hår sen så ska jag krypa ner i sängen.
Antar att det blir skolan imorgon,vi håller på med nått jävla foto och bild projekt som jag inte fattar nått av men man ska tydligen ha med sej en bild på en plats som man har valt imorgon. Vilket jag inte har men jag får försöka fixa det tills imorgon. Vi börjar tydligen mellan 8 och halv 9 imorgon så om ni har tur kanske jag hinner med ett blogg inlägg, haha.

Ne nu ska jag fixa mitt hår, sova gott alla underbara läsare.....

besök

Tjoolahoppsan=)

Snart får vi besök här hemma, mammas kompis och hennes dotter. Som precis har börjat rida så det kommer väl bli samtalsämnet den närmsta timmen... inget jag iofs tackar nej till.
Men nu ska jag springa upp till dom hör av mej senare, det är ju massa saker på teven oxå, "hitta hem" " hjälp jag är med i en japansk teve show" och "medium" så det blir massa teve även idag.
Börjar planera lite inför imorgon oxå igentligen skulle ju martin sova hos mej men han har alltid sina jävla bortförsklaringar!!!! Så jag antar att jag ska vara med martina och dom mina älskade små vänner helt enkelt. PUSS OCH KRAM


naglarna......

Nu ska jag kolla på andra avenyn och fråga om mamma kan fixa mina naglar för dom ser förjävliga ut. Sen blir det en stund plugg oxå, hörs sen.... pussssss


torsdag

Hej bloggen!

Det blev en hemma dag idag oxå, vilket betyder ingen ridning idag. Fast vi har teoriprov idag, vilket är lite skönt att jag missar eftersom jag inte varit med på dom sneaste teori lektionerna så jag vet inte rikitgt vad provet handlar om.
Jag ska iallefall plugga lite nu eftersom jag inte är i skolan, sen ska kommer jag väl somna en stund. Men det gör mej iaf friskare =)
Jag börjar känna mej rikitgt peppad inför kursen som börjar på tisdag, det ska bli jätte kul. Hoppas på att kanske få med mej nån kompis som kan ta kort, hehe. Den kommer hålla på till mitten av juni ungefär... eller 7 veckor om jag inte har helt fel. Jag vet inte rikitgt vad jag ska skriva, så jag får hitta på nått och skriva lite senare. Hoppas alla har haft och kommer ha en bra dag, puss och kram


Test

Så här får det blir när man har tråkigt =)



Vilken svordom använder du mest?  Jävla ......
Vilken tid är din väckarklocka inställd på? 05.30
Var köper du dina matvaror ifrån? Coop,willys
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? heller ta bild
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? SHOPPA
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan? Japp
När var senast någon stötte på dig? ojj nån minut sen ;)
Vad åt du till middag senast? Chicken nyggetsar, lagade själv
Kan du vissla? så klart
Tittade du på tecknat när du var liten? japp
Äger du några popband t-shirts? Nej inte vad jag har i minnet iaf
När flög du senast? ojj, nått åt sen.
Pratar du några andra språk? svenska,engelska och en del spanska
Har du gråtit offentligt? aa,
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? aa, like my sister =) SKIT FINT
Vad har du med dig in på bion? Någon att kolla med,mobilen nått att dricka och choklad
Vad har du för väder?  just nu är det mörk
Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? Går inte på gymnasiet än....
När sov du senast på golvet? i helgen hamnde jag där
Vilken är din favorit drink? hm... vad finns att välj på?
Gillar du din boendesituation? AAA.!!
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? antingen inget alls eller minst 5 timmar
Är dina dagar fullbokade och stressiga? Oftast inte
Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? Hamnar... jaa
Hur gammal blir du nästa födelsedag? fjortis ;)
Tror du på liv på andra planeter? ja,
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? "Fortsätt kämpa allt blir ljusare"
Skulle du någonsin hoppa fallskärm? NEE!!
Tycker du om att krama folk? aa, det är alltid ett hej i min värld
Äger du en digitalkamera? jupps
Vilka kändisar har du blivit jämförd med? fattar inte rikitgt frågan?!
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? Det beror på vem det är
Får du dåligt samvete efter du ätit kött? Ne, oftas inte.
Är du mörkrädd? Nee
Tre saker du alltid har med dig? Mobil, busskort och smink


LYCKLIG!!!

tjoolahoppsan alla underbara =)

Jag är jätte jätte glad, har verkligen ingenaning om varför. Men igentligen om jag tänker efter så är allt väldigt bra, jag är sjuuuukt kär och allt är bara perfekt, även om det igentligen inte kanske är bra på alla bitar så struntar jag i det nu och ser bara framåt och älskar alla i min närhet. Vissa har valt att gå och jag bryr mej inte, det är liksom verkligen inte kärlek på riktigt det va bara falskt. Så skit samma mitt liv är underbart ändå =D och jag vill inte leva ett liv utan mina vänner, och speciellt inte utan en sån dag som igår. Först lite varma kärleks känslor med älsklingen och sen typ flera timmars skratt men nåra av mina underbara vänner, Martina,Julia, Jocke, Casper och heeelt sjukt roliga Anton. Asso jag kan inte vara med honom utan att skratta. Vi hade en väldigt komplicerad intervju igår om mitt privat liv och om vad som igentligen händer när min rullgardin är nerdragen och jag och min pojkvän är inne på mitt rum.... haha det skulle ni vilja veta va? ;) Det vet Anton iaf men de är bakom stängda dörrar, dvs. inom våran vänskap.

Fick precis ett sms från min älskling som fick mej att skratta, han har oxå helt sjuk humor. Vad han skrev kan jag tyvärr inte skriva här, eftersom ett antal läsare kommer att ta illa upp. Om ni inte fattar nått så kan jag säga att det verkligen inte handlar om er. Utan mer min fd vänner...=D

Ne nu ska jag nog ta och prata lite med the boyfriend, och läsa lite bloggar. Sen hälsar jag John Blund välkommen in i mitt lyckliga hem och in under mitt täcke (neeej ta inte illa upp han ska bara få mej att njuta av min sömn) haha aa, som sakt jag vet inte vad det är med mej, jag är bara jätte lycklig och lever livet helt enkelt.... Igen kan ta ifrån mej det här, och nu för tiden kan ingen förstöra heller, dom kan ju alltid försöka. Men dom sårar bara sej själva.
Pusspuss på er, juste jag kan slänga inte lite bilder.

Verkligen inte den finaste men....


Julia i sin fina frisyr...måndag



Mina söta tjejor i bussen till högdalen


Fling and I on the way home, you know


Mina bästavänner....!



Är vi inte lite smått heta när vi leker, vid nått dagis??!;P





PUSS OCH KRAM, LÄS IMORGON IGEN
så klart ni är ju trogna läsare ;)


Lagar mat

Hejsan...
Jag vet att jag har varit dålig på att skriva även fast jag har varit hemma, men jag la mej och läste en bok som jag har hur mycket som helst kavr i och ska lämna in bokrecension nästa vecka, så jag pluggade helt enkelt. Sen somnade jag och pepsi i sängen och sov till typ 3. Och jag sov verkligen, för när jag vaknade hade jag massa sms och 4 missade samtal och massa saker typ datan oxå. Så det fick jag fixa först och då så ringde jag mamma och hon hade pratat med dom som skulle köpa buren imorgon, och dom undrade om dom kunde hämta den redan idag, så jag fick gå ut och skynda mej att göra iordning den och tömma den.Sen hämtade dom den, och jag fick se deras lilla kaninunge på 10 veckor som dom precis hade hämtat, guud va söt!!!

Just nu lagar jag mat eller den står i ugnen, klar alldeles snart, igentligen väntar jag bara på att mamma ska komma så vi kan äta. Snart börjar hitta hem så jag ska kolla på det, sen kl 20.00 börjar mitt favorit program, det okända och kl 21.00 är det efterlyst så ikväll ska jag bara sitta vid teven.


Det var en läsare som ville att jag skulle skriva lite mera om min bästa kompis som har det jobbigt med kärleken, och ge henne lite tips... jag lovar att jag ska göra det, vi får se om det blir senare ikväll eller imorgon. Men jag hjälper dej gärna för jag vet hur jävla jobbigt det kan vara.



sjukling

Heej. Idag är jag hemma från skolan känner mej verkligen inte 100% så det fick bli en hemma dag. Vilket betyder att det inte blir nån träning med amanda idag, men hon kunde tydligen inte heller. Sen så ska jag sätta mej och plugga lite faktiskt, även om jag inte har så mycke böcker och sånt hemma men men.
Och jag måste faktisk bli mycket bättre med min blogg, besökarna bara sjunker så nu måste vi vända det där =)

Igår pratade jag med både rasmus och timmy... ni som inte vet så är det mina "storebröder" eller inte längre dom var det när vi va små tills våra föräldrar skilldes och sen har vi inte haft nån kontakt men nu så har vi hittat varandra igen genom facebook. Det är skit kul och fick igår veta av rasmus att jag ramlade hela tiden när jag va liten men det kommer jag inte ihåg själv, haha. Hoppas att vi kan träffas nån dag saknar dom sjuuukt mycket, vi kom fram till att vi typ inte träffats på 7 år.

Nu ska jag nog sitta vid datan lite och sen plugga, får höra av mej senare...puss

JAG SAKNAR DEJ!!


håller koll på mina söta små barn...

Tjolahoppsan!!
Just nu kollar jag på desperate housewives, riktigt mysigt. Martina gick för en stund sen, hon skulle oxå hem och kolla på det. Innan det så var vi ute med lite kompisar har ingenaning om vad alla heter iallefall jocke,anton och casper. Shit va dom håller på ibland är dom bara lite för mycket. Har iallefall tagit ett rikitgt prat med jocke och vilka han inte kan bli kär i,hehe.
Innan så var jag ju med älsklingen, vi gjorde verkligen inte mycket alls, sen kom martina och julia. och jocke och anton sprang och "spionerade" på oss genom fönstret men dom lyckades inte. HAHA

Nej nu ska jag prata lite med Rasmus (fd storebror) och kolla klart på det här och sen sovaaaaa är helt slut. Kramkram

OSERIÖS BILD!!!!


skola

Nu sitter jag här i skolan har datalektion.
Jag är verkligen inte på humör idag, pga privata saker. Men älskling är hur gulligt som helst, och gör allt för att få mej på bra humör, han lyckas nog snart. Efter skolan ska jag åka hem och sen träffa honom, ikväll eller senare kanske vi träffar martina och nån.... om han vill, eller så tvingar jag honom. Nu ska vi tydligen göra nått här på lektionen. Puss

fjortislekar ;)

HAHAHAHAHA..... Världens sjukaste dag, hinner inte berätta så mycket vi slutade iallefall 15.10 då åkte jag martina och felicia till högdalen och solade. Sen handlade vi köttbullar, och åkte hem. Lagade mat och sen gick vi ut, igentligen gjorde vi inget ute lekte lite med kameran och lekte i lekparken (förvånad?).  Sen gick vi hem och satt lite vid datorn, vet ni?? jag har hittat min f.d storebror, dvs mammas förra killes son. Guud det ska bli jätte kul och prata med honom igen =D Som vanligt vill ju martina min lilla fjortis leka lite fjortislekar, gissa vilka som hängde på? om inte jag och flingan.... det blev 3 liter hårspray och vita läppar, verkligen minifjortisar. Haha sen var det bara ta fram kameran . Nu är det så att ni får inga bilder idag, dom kommer imorgon för jag hinner inte nu.  Måste städa mitt rum och sen sova, är verkligen sjuk, men men man får kämpa här i livet.
 
Juste jag vill bara säga att jag har världens bästa storsyster, Meiling. Ingen kan ta det vi har ifrån oss.
Ne nu ska jag fixa på mitt rum innan klockan blir helt jätte för mycket ;P

pusspuss och kramkram

van veeteren

Nu har jag precis duschat och unnat mej själv lite. Om bara nåra minuter börjar ju kvällens film, det får bli i mammas säng. Ska ni kolla på den?

Juste min kompis vickan har tjänat över 300 kr på sin blogg nu... ni glömmer väl inte att trycka på min reklam??
Nu måste jag plocka in alla nytvättade kläder och sen kolla på filmen, tror inte jag skriver nått mera idag. Imorgon åker jag nog till stallet efter skolan vi får se hur det blir. Kram


Söndag

Jag har verkligen sovit inatt, räknade ut att det måste blivigt runt 12 timmar, vilket är jätte bra för mej. Känner mej lite bättre idag faktiskt även om jag fortfarande har ont i halsen. Började dagen med att dricka te så det hjälpte verkligen ska nog ta en kopp till om en stund. Sen gick jag ut och åt frukost och solade lite på altanen, men det blåser ju fakitkst rätt mycket från och till. Jag pluggade lite men har fortfarande mycket kvar. Så det är väl det jag ska göra idag. Vi får se om det blir nått med amanda känner att jag behöver vila och bli frisk om jag ska orka hela veckan i skolan. Nu är det bara typ 30 dagar kvar i skolan helt underbart, jag har redan börjat fundera på vad jag ska ha på mej på skolavslutningen. Måste hitta nått till när min syster tar studenten oxå. Fast jag har typ inga pengar, hoppas på att få buren såld och pengar av mamma kanske =P Nu måste jag sätta igång med pluggandet. KRAAAM

kitkat och amigo

Just nu sitter jag i sängen har precis tagit bort sminket och hittade en kitkat och en amigo....jag kommer verkligen inte äta upp båda. Ska nog sova snart även om jag inte är specillt trött men vill inte sova bort helt morgondagen. Jag känner mej lite bättre nu faktiskt men vi får se hur det blir imorgon. Jag hoppas på att kunna vara med amanda.
Jag har lite smått tråkigt just nu, underhåller mej lite med en kompis, hehe.
Kollade föresten på robinsson och jag tyckte det var bra att "valpen" fick åka hem eftersom han inte mådde så bra. Sen var det ju den där filmen om en telefonkiosk. Den va faktiks rätt så bra.
Vi hörs imorgon, sovgott dröm om eran käraste för det ska jag =)

sjuk

Usch jag har varit helt borta senaste timmarna, jag har blivit jätte sjuk i halsen. Hoppas det blir bättre till imorgon jag hatar att vara sjuk, När jag va mindre va jag sjuk hela tiden och för nåra år sen så hade jag körtel feber i runt 2 månader. Jag har verkligen haft det mesta.

Jag är iallefall som vanilgt efter att ha varit hos nadja, riktigt jätte nöjd med mitt hår. Lite kort blev det nog men det behövdes det var ju så himla slitet. Färgen är helt underbar och det känns faktikt rikitgt bra, haha det gör det alltid. Efter jag hade varit där så sprang jag in i globen och köpte ett par örhängen, sen åkte jag hem direkt. Hade planerat att vara med amanda men jag somnade och sen vaknade jag med världens halsont och skrev till henne och sen somnade jag igen, hehe. Nu ska jag nog sätta mej och plugga lite, det behövs kan jag säga. Och jag har inget annat för mej, orkar inte åka iväg nån stans... är hellre hemma och blir frisk.
Ska sätta ut en annons på kaninburen jag har inte gjort det än. ska läsa lite bloggar oxå. Vi hörs senare, kraam



frisören

Godmorgon.
Nu har jag gjort iordning mej och ska snart gå upp till tunnelbanan och åka till globen och fixa håret. Tror bara att jag ska klippa och färga lite bara, det kommer ju ändå blekas nu i sommar, och jag vill inte vara jätte jätte blond. När jag är klar där så ska jag nog kanske kolla in lite i globen men det är säkert hur mycket folk som helst, som ni kanske vet så är det ju innebandy final där idag. Sen åker jag nog hem igen, känner mej inte 100% frisk... har ont i halsen och har nog haft feber från och till sen i torsdags, så det blir nog bara att ta det lungt i helgen, mamma är oxå sjuk så vi får väl mysa här hemma bara. Men det är ju bara bra för då har jag tid för bloggen igen. Hinner nästan aldrig med den i veckorna ibland blir det till och med bara ett inlägg om dagen, nej usch nu måste jag förbättre mej!

Har ni hört att dom har hittat världens längsta man?! I Kina han är 27 år och 246 cm lång, det är helt sjukt...!! Men nu ska jag fixa det sista och sen gå puss på er



Dagens klädsel:
Vitt linne från HM
Blå boomerang tröja
Mörka jeans från cubus

godnatt

Nu har martina och felicia precis gått. Vi har verkligen inte gjort nått... suttit vid datorn och pratat, jag målade flingans naglar rosa oxå fin fint så där en fredag kväll. Nu ska jag ta bort sminket ochsen hoppa ner i sängen brevid pepsi som redan har lagt sej. Ska inte sova så jätte länge imorgon behövr ju iallefall inte göra nått med håret imorgon, det fixar frisören. Det som är så skönt är att nagja (min frisör) hon har fixat mitt hår sen jag var typ 5 år så hon vet precis hur jag alltid vill ha det. Mamma jobbade där i flera år men sen hittae hon en helt egen salong men dom har fortfarande bra kontakt. Och jag tänker aldrig sluta gå hos henne,jag rekomenderar henne verkligen...Salong N jag lovar ni kommer bli hur nöjda som helst. Nu ska jag ge er lite bilder på senaste timmarna....... puss och kram på er!





Martina.....


Felicia

mitt i huddinge...

Såg precis att i "mitt i huddinge" tidiningen ni vet så välkomnar dom min lillasyster selma till världen. på bilden är det bara måns och selma men dom har nog ingen jätte fin bild på oss alla. vare nån som såg denna i tidingen??


min meiling..!!

Snart kommer mamma hem och meiling, åhh har saknat henne hoppas hon stannar en stund. Ni som inte vet vem det är så är det min "storesyster". Träffar henne inte så ofta så det ska bli mysigt.
Jag och mina söta ska träffa snart oxå det blir nog bara en hemma kväll och kolla på film, kanske är ute en stund först vi får se vad klockan blir innan vi träffas. Vi ska iallefall ta massor med bilder så dom får ni se ikväll, vad ska ni hitta på en fredag kväll som denna då? hoppas alla får en trevlig kväll... om jag inte skriver något innan så blir det nog senare ikväll.





världens världens bästa storesyster till 100%



HELG!!!

Tjoohoo äntligen är det helg och jag ska verkligen njuuuuta om det ska vara sånt här väder hela tiden. Imorgon är det äntligen dags att fixa håret, det ska bli helt underbart. Exakt vad jag ska göra vet jag inte rikitgt än men det brukar jag aldrig veta fören det är klart.
Ikväll ska jag nog umgås med tjejorna, vi vet inte riktigt vad vi ska hitta på blir nog inte sent eftersom alla ska iväg tidigt imorgonbitti, jag ska till frisören kl 11,julis ska träna och martina ska ha teater. Nu ska jag fixa en annons på min kaninbur som är till salu nu när dom flyttat.
Sen ska jag fira att det verkligen är fredag!! kramisar på er allihopa

5 sidor, romarriket....

Nu har jag suttit  och pluggar i drygt 2 timmar. bara historia, har skrivit klart en sammanfattning om rommarriket. Så nu är jag äntligen klar och har skrivit helt 5 sidor, så nu är jag helt slut. Tror att jag har blivit sjuk oxå... mamma säger feber men det tror man ju som man vill om, blir skolan iallefall imorgon. Måste ta hand om lilla älskade martina som har haft ont i hjärtat hela kvällen, är jätte orolig att nått ska hända henne. Men det förvånar mej inte så himla mycket hon måste börja lugna ner sej. Hon har säkert 100 saker att göra hela tiden. Nu ska jag lägga mej i sängen och läsa lite ur min bok som jag snart ska lämna in en redovisning om oxå.. Hur mycket läxor som helst, har räknat ut att vi kommer ha engelska prov, matte prov, spanksa prov runt 3-5 större redovisningar och läxförhör i so...Just nu kommer jag inte på nått mera men innan sommarlovet och det är 38 dagar kvar idag,,=D guuuud va härligt det ska bli med sommarlov och sommar!!!
Lite bilder från idag och igår. Kameran har varit med i skolan. Juste jag tror att jag har nästan helt har lyckats hålla min älskling hemma i helgen. Men men sovgott alla söta ....

Julia,


Felicia inte bara lite konsentrerad.... martina i bakrunden





Jag på väg hem från stallet





torsdag

Hej!!
Jag har nyss kommit hem från stallet, red winden. Han va verkligen helt underbar idag. Red honom jätte mycket förut ett tag då var det bara han... och han är verkligen inte samma häst som då, han har blivit jätte mycket mer utbildad.
Skoldagen var väl helt okej. Vi ska börja med en konstprojekt, och skapa en bild med inlevelse och massa saker, sen ska det vissas upp på stockholms läns landstings museéum. När jag kom hem möttes jag av en överlycklig lite pepsi, som inte tycker om att vara helt ensam hemma, nu är hon helt galen och springer runt me fjädrar i munnen upp och ner för trappan... =P
Det ska tydligen bli bra väder i helgen, hoppas att min bebis inte ska åka till sitt land jag vill ha honom hemma, hehe....

Nu ska jag hoppa in i en dusch sen sätta mej och äta o plugga lite faktiskt, det behövs. Eftersom mamma jobbar sent idag så är jag ensam till runt 9 halv 10 rätt så skönt faktiskt. slänger in lite bilder och så senare!!

"victor vår stjärna i mörkret"

Har du hört om den lilla söta victor?på 1,5 år som i tisdags somnade in i svår cancer. "victors vår stjärna i mörkret" är en insamling med pengar som går till banrcance fonden, dom tjänade in runt 110 000 kr på bara ett dygn, det är bra att det finns människor som verkligen bryr sej. Tänk om det händer med nån nära? Min mormor dog i cancer i slutet av sommaren därför vet jag precis hur det är att förlora någon,allt går så fort man hinner knappt med själv. Vila i frid Victor

Jag har nyss kommit hem från skolan, jag vet att jag sa att jag skulle åka till stan eller farsta men amanda slutar inte fören 3 så vi tar det då. Det blir farsta eftersom vädret inte är det bästa. Efter det så kanske jag möter upp mamma i bandhagen och hjälper henne lite på jobbet så jag kommer nog hem rätt sent. Tyvärr har jag glömt min kamera i min kompis jack ficka, så det blir inga bilder. Nu ska jag kolla lite på datan och vänta på amanda som nog kommer snart... kisses!

Dagens outfit:
Svarta leggins - gina
klänning - gina
Stick tröja - bikbok

lite fixfix

Nu har jag fixat lite nya header, vad tycker ni?

Jag är helt död och nu ska jag sova, ska visst ge pepsi sin medicin först, åh gud jag orkar verkligen inte skriva mera hoppas på att hinna imorgonbitt. Annars blir det nog senare, för planerna är att jag och amanda ska åka nån stans och shoppa lite kläder och kolla i affärer, kan ju behövas. Blir det fint väder drar jag nog med mej in henne till stan! Så kommer hem senare. Godnatt...

älsklingälsklingälskling

Hur länge är man så här sjukt kär?Ni vet så dära när hjärtat håller på att hoppa ut ur kroppen och man är helt sprallig, och är helt borta när man är med honom, som i nån jävla bubbla. Även om det är helt underbart att vara kär , när det verkligen är på rikitgt. Men sen när det tar slut eller när det bara känns piss mellan sin kärlek och än själv, då är kärlek helvete. Men nu är det en underbar tjej som sitter i den situationen, när allt är piss men fortfarande jätte kär. Men hon måste veta att jag finns för henne till 100%, jag vet hur det är att vara kär men inte att ha det som henne. Gumman, jag älskar dej du är inte värd det här!!

Nu ska jag fixa lite på bloggen. Tror att mamma kommer hem snart., då ska jag väl umgås lite med henne. Sen tror jag att det blir sängen tidigt idag, är trött efter första dagen i skolan hehe. Vi får se om jag skriver nått mera men det tror jag.

blir så trött

Jag är så himla trött på det här med min blogg... ska försöka fixa allt igen, men det får jag fixa när jag kommer hem. Men jag hoppas att jag löst allt nu har bytt lösenord och så. Jag slutar snart och då ska jag skynda mej hem sen ska min älskling komma, åhhh det ska bli hur mysigt som helst. hinner nog skriva lite när jag har kommit hem men ska satsa på att fixa bloggen igen då. Ska fixa lite smått nu tror jag, har ju lektion men har redan gjort om en bild ni vet den på min mormor. vi hörs sen, pusspuss


skolan....

Nu har jag gort iordning mej och ska snart springa iväg till bussen. Planerna för idag är väl först skolan och sen ska jag träffa min älskling, som äntligen har kommit hem så nu behöver ni inte läsa mera om hur mycket jag saknar honom =P
Mamma har redan åkt till jobbet jag hann knappt säga godmorgon innan hon gick, vi brukar alltid ha små mysiga stunder på morgonen men sen hon började på sitt nya jobb så blir det nästan aldrig av. Det gick fakitskt rätt så bra imorse även fast jag har sovit länge dom senaste dagarna, jag va uppe redan kvart över 6... så jag fick lite tid över, eller igentligen vill jag ju försöka hinna med bloggen varje morgon, men det brukar inte bli så jag stressar alltid på morgonen. Jag hinner tyvärr inte svara på nåra kommentarer jag får ta det sen när jag kommer hem. Kanske skriver något från skolan sen. vi får se...Såg nu att min blogg har blivit helknas IGEN, men det får jag fixa när jag kommer hem, börjar bli jävligt trött på det hära nu...hopps alla får en trevlig dag,puss

Dagens outfit
Vita jeans leggins - Gina
Grått  linne - HM
Blå tröja - boomerang

Morfar...

Förlåt, men jag har inte tänkt nått på bloggen och datan idag, svarade på nåra kommentarer förut men glömde inlägget.
Mamma har precis fixat mina naglar, bild kommer sen ikväll. Nu är det bara lackningen kvar så jag hinner inte skriva så mycket. Morfar åkte precis han och hans jätte söta hund har varit här. Han heter Buddy och är en golden retriver på 13 år, han är precis lika gammal som mej, men han är så himla mysig. Nu börjar hitta hem oxå... hinner inte skriva mera, ska ta hand om mej själv sen så skriver ikväll...kiss

godnatt!

Nu ska jag gå och lägga mej ska ta bort sminket och så först. Imorgon är sista morgonen man får sova ut så gissa vem som ska ligga och dra sej i sängen hur länge som helst om inte jag?! På tisdag börjar skolan och skulle vilja åka och köpa lite kläder innan men vi får se hur det blir med den saken. Ska försöka hinna med att träffa amanda imorgon, hon visste inte riktigt när hon skulle komma hem men om det inte blir för sent så får hon hänga med på en shoppingrunda, fast nu får jag inte göra över med speciellt mycket pengar...Och jag måste verkligen börja stoppa mej själv, inte köpa sånt som jag vet att jag ingentligen inte kommer använda. Men vad har ni för planer inför morgon dagen?
Juste vad tycker ni allihopa om min nya design?? Som ni kanske vet så har vickan hjälpt mej massor, men nu så försvann hon plötsligt, så jaja vi får väl fixa klart imorgon. Jag har inegn aning om när min lilla pluttesnutte kommer hem, antar att han ändå inte hinner träffa mej imorn, även om det är det jag verkligen skulle vilja, hehe!

Juste det var en besökare som ville se och veta lite om kaninerna som fick nytt hem idag...
Smurfen och smookie, runt 3 och 5 år... ja, vad mer behöver jag säga?! helt underbara personligheter. Önskar dom all lycka i det nya hemmet men vet att dom kommer trivas, vilket jag sakt säkert 300 ggr idag. Ni lär ju inte höra av mej på hela förmiddagen imorgon, kanske svarar på nått sms, men ring inte.. ni kommer bara förstöra min dag. Sov gott nu alla prinsar och prinsessor (själv så är min prins på väg hem fick jag precis veta *över lycklig*)



Vickan du är UNDERBAR

Hon är verkligen jordens ängel, undra hur många gånger hon hjälpt mej när jag har panik för minsta lilla. Alla borde verkligen ha en vän som henne, tänk va livet skulle vara lätt för alla då och alla skulle vara lyckliga.

Tänk om det skulle kunna finnas nått som hjälper mot en liten flicka som går mej på nerverna, hon är verkligen för mycket. Visst jag har oxå gått på hennes skämt om vänskap, vilket tydligen många andra oxå gjort. Men nu är det inte det jag irriterar mej på utan det är liskom att hon gör precis allt som jag, hon säger alltid " jag är verkligen alltid mej själv" haha lillagumman där har du fel!

Men nu slutar vi prata om henne jag blir bara sur. Vad har ni gjort idag då? Som ni säkert vet så var det en familj här och köpte kaninerna. Guud vilka söta barn det var, kaninerna kommer trivas som ficken i vattnet hos dom. Även om det just för tillfället känns ganska så tomt , men det gör inget eftersom jag vet att dom har det bra. Vickan har hjälpt mej med bloggen så nu börjar det väl likna nått igen, kände att jag ville förnya mej lite oxå, vad tycker ni?
Jag har precis bakat klart en kladdkaka men jordgubbar och florsocker på, bara längtar tills mamma kommer hem så vi kan äta den, men kanske tar en liten smakbit innan, hihih.
Funderar på om jag ska ta ett ryck och byta bord här inne...igentligen skulle jag vilja göra om helt här på mitt rum men jag vet att jag inte kommer orka det inte just nu iallefall. Det får nog bli när amanda kommer hem så hon kan hjälpa mej! Jag saknar henne jätte mycket men hon kommer hem imorgon, vi har massa planer för veckan och helgen, med min älskling såklart, jag ska ju kidnappa honom nu...skriver lite senare.


Ser den inte underbart god ut?


vad har hänt?

Ser är hela min blogg blivit knasknas... hmm, nån som vet vad man gör åt detta? Får väl se om det blir som valiget igen, hoppas det!

Nu ska jag fixa det sista innan kaninisarna flyttar PUSS

Kaninerna ska säljas

Hejjhopp..!
Hinner inte skriva så mycket för det ska nämligen komma en familj och köpa kaninerna klockan 3, och måste hinna göra iordning dom innan och så. Det ska bli så himla skönt för dom att få komma till 2 små barn som ska ta hand om dom, eftersom jag knappt själv hinner med dom. Och nu ska jag ju börja en hoppkurs på tisdagar vilket kommer betyda ännu en till dag i stallet, och mindre tid för dom. Igår så gjorde jag inte speciellt mycket, vi var och handlade lite jg tjänade pengar, som jag iofs inte har fått än men det kommer.
När kaninerna åkt ska jag nog njuta av solen en stund och sen fixa lite till på mitt rum, är inte rikitgt klar med det än.

Vet ni vad som hnder imorgon?! Min älskling kommer hem =D åhhh, jag ska kidnappa honom och gömma honom under sängen, jag tror verkligen inte jag har saknat nån så mycket, ändå har han bara varit borta i en vecka och vi träffades ändå i måndags. Men ja kärlek är underbart, ibland. Shit nu är dte bara 2 timmar kvar och jag har inte ens börjat, vi får höras senare. Pussar


Glad påsk!!

Min morgon har varit riktigt mysig. Låg i sängen överdrivet länge, sen gick jag upp och åt frukost med mamma. Inget speciellt känns precis som en helt vanlig dag. Vädret är ju helt underbart, kaninerna är ute och alla katterna förutom lilla pepsi som inte får gå ut på några veckor, kommer bli jätte svårt att håller henne inne om vädret ska fortsätta vara så här. Fick nyss reda på av mamma att våran ena katt och grannens 2 katter hade suttit i en ring på deras altan och lekt med en levade lite mus... usch, men det är tur att katterna dödar dom, så jag slipper mötas av sånt äckligt på morgonen. Nu måste jag verkligen göra rent till kaninerna dom är ju ändå ute så det gör ju inte så mycket. Sen så har jag fått lite nya möbler till mitt rum så det ska jag fixa oxå. Tror att jag och mamma ska ta en promenad till affären sen och handla. Vad ska ni göra idag?
Jag känner verkligen för att grilla idag även om det kanske inte är det första man tänker på när det är påsk men min påskafton är inte som alla andras.
Har jag inte varit rätt så dukitg iaf med att inte tjata om hur mycket jag saknar min älskling?! Nu är det bara 2,5 dygn kvar tills han kommer hem, måndag kväll. Hoppas ni alla tar för er av dagen, kraaam!


Godnatt !

Nu sitter jag här med min choklad och vanilj glass. Jag har fortfarande inte städat rummet eller fixat med kaninerna. Jag somnade direkt och vaknde runt 8. Men känner mej ändå rätt så trött, blir nog inte så länge till. Jag har verkligen ingenaning om vad jag ska skriva...Funderar på en frågestund, vad tycker ni?? Nu ska jag nog fortsätta läsa lite bloggar, kramis på er allihopa!





Så underbart fin dikt!

Pepsi nyopererad

Nu har jag precis kommit hem, det blev lite paink i förra inlägget. Men nu ska ni få veta vad som igentligen har hänt..Vi har ju varit oroliga för pepsi sen kvällen hon kom in och hade bråkat med nån annan katt, så vi beslutade oss för att åka in och kolla till såren och framför allt den där baktassen som det inte var nåra klor kvar på. Vi va iallefall inne runt 10 och i väntrummet möttes vi av en inte så liten irlänskvarg hund. Vi fick vänta jätte länge runt 2 timmar, eftersom det kom in lite mer akuta passienter. Runt 12 fick vi träffa en läkare, som tur va så var det samma läkare som vi hade till markus, så vi fick lite ny medicin till honom oxå. Dom sa att dom skulle behöva ta bort dom flesta klorna helt för att det skulle kunna växa ut nya och friska, vilket innebar en operation. Så vi fick lämna henne där, och dom skulle ringa när vi kunde hämta henne. Under tiden så åkte vi till globen och köpte lite nya kläder till Robban och sen åt vi i kurvan. Det gick rätt fort med pepsan så vi fick hämta henne runt halv 3. Då har dom rakat henne på ens såret och så har hon ett stort rött bandage på höger bak ben, men det ska vi ta bort imorgon. Sen åkte vi hem och hon sov hela vägen hem, nu känner jag att jag skulle vilja sova en stund vaknade jätte tidigt imorse och sen kunde jag inte somna om. Men igentligen måste jag göra rent till kaninerna och städa på mitt rum...men nej det får fakitkst vänta, jag kan sätta ut kaninerna i deras ute bur så trivs dom där ett tag.Vad har ni gjort hela dagen då??

Pepsi i väntrummet, ser inte så rädd ut eller hur?



På vägen hem på krage på....men den är reda av!

långfredagen

Godmorgon allihopa, förlåt att jag inte skrev igår men orkade  verkligen inte. När jag kom hem så lagade jag mat sen åt vi och fastnade framför "hjälp jag är med i en japansk tv show". Det va ju rikitgt roligt, men gud är japaner så där jobbiga i verkligenheten oxå? jag tröttnade på dom direkt, dom gjorde nästan hela programet jobbigt.
I stallet gick det iallefall jätte bra, jag hann massor med saker eftersom jag va där så tidigt. Jag red Winden, och det gick riktigt bra. Han rids ju med gummisnodd, så det är rätt lätt att få honom gå i form. Jobbade mycket på volterna....

mer får ni veta sen nu ska vi åka in akut med pepsi, är lite orolig för henne, hörs sen puss och kram

stallet...

så nu åker jag till stallet, har knappt hunnit städa nått på mitt rum men det får väl bli när jag kommer hem då.
Blir nog där rätt länge, ska ta hand om min lilla prins. Och har lektion mellan 5 och 6 så kanske är hemma runt 7-8... men är det nått kan ni nå mej på mobilen.
Är så sjukt trött på vissa människor, men nu ska allt nog vara löst...
Ojj shit va klockan är mycket måste springa.

Torsdag

Hej, nu har jag precis ätit frukost och ska nog göra iordning mej och sen måste jag verkligen städa på mitt rum. Jag hatar när det är grus i sängen efter katterna och jag orkade inte göra nått åt det igår så inatt sov jag på ett täckte.
Måste nog leka lite med pepsi oxå hon får ju inte gå ut nu, inte för att hon verkar ha så ont men hon är fortfarande rätt rädd, lilla snuttan.
Vädret är ju piss, det regnar och är blött. Ser precis ut som på hösten, fast det är vår. Idag så ska jag till stallet, så jag antar att jag får ta bussen dit eftersom jag knappast vill cykla eller gå i det här vädret.

Har ni hört det där om chokladen i påskäggen? att den kommer från odlingar där barn blir tvingade att arbeta, men om sverige nu vetat det i flera år varför har man inte gjort nått åt det innan, jag tänker verkligen inte sluta äta choklad. Det är verkligen det bästa som finns. Hör av mej senare, pusspuss


va dej själv, sluta lek!

Hur många små fega omogna personer finns det igentligen på jorden??! Blir så himla trött på dom som inte kan stå för vem dom är, utan ska leka bakom datorn. HAHA har ni sett dom i verkligheten, små översminkade barn som bli livrädda så fort det kommer någon äldre, varför kan alla inte bara vara sej själva!

Själv så tänker jag på min darling, varje sekund,minut, timme hela tiden. 5 dagar kvar sen kommer ni bara behöva höra hur glad jag är att han är hemma i ungefär 1 eller 2 dagar. Men nu måste jag verkligen stänga av.

Trött

Nu ska jag sova, har kollat på en dokumentär om barn som har fel på ansiktet, usch tycker synd om dom jag skulle inte klara av att leva så där. Imorgon ska jag nog inte sova så länge, det kanske ska komma nåra och kolla på kaninerna, hoppas på att dom nån gång kan få ett nytt hem. Hör av mej så fort jag vaknar, vill verkligen att värdet ska vara bra imorgon så jag kanske kan gå eller cykla till stallet. sov gott alla drömmare =)
 




jag älskar dej manda inga oscarsson....Du är min syster till 100%


-

Nu har amanda åkt hem och jag känner att jag ska ägna lite tid framför datorn, och sen sova. Jag vet att det har blivit tidigt varje kväll, men det är skönt att vara utvilad sen när skoloan börjar igen.

Vet ni vad som hänt pepsi?? =O
Hon kom in springande för en stund sen och luktade rikitgt äckligt, så mamma fick lite akut duscha henne idag igen. Och då märkte hon att hon hade fått en jack i örat, någon hade rivit henne och det blödde. Alla klorna på ena baktassen har oxå gått av, så lilla snuttan får nog vara inne närmsta dagarna eftersom hon fortfarande är helt vettskrämd.

Vart har sommarsolen tagit vägen? Just nu så regnar det här, och inte bara lite. Usch det här tycker jag verkligen inte om. Men nu så ska jag fixa lite med bilder, och sen kolla på nån film tror jag. PUSSPUSS


nyttiga!

stallet kan vi glömma blev inget av det istället äter vi nyttig mat, nästan iallefall. Vi har kollat på en beck och bakat banankaka,nu bli rdet en beck till och mat=D
en toppen kväll helt enkelt, skriver sen för nu tjatar amanda om att vi ska kolla på film,

Pannkakor,ägg,tomat,gurka och morot......och vi dricker te!!

amanda på väg

Nu är amanda på väg hit och vi ska baka sen ska vi ta en promenad till stallet, det tar väl runt en timma. Vi har beslutat att vi verkligen måste börja träna lite seriöst nu innan sommaren. Vi tränar mest när vi känner för det, hehe. Kanske skriver sen innan vi går, hur är eran dag annars då??
pusspuss

onsdag

Godmorgon, nu har jag ätit frukost och läst nya amelia. Fanns inte nått speciellt, så bläddrade mest bara igenom den.
Planerna på idag är inte så jätte klart än, tror att jag ska vara med amanda, eftersom varken hon eller jag har så där jätte mycket pengar så blir det nog inget shoppande. Jag tänkte baka lite idag, så hon kanske kommer och hjälper mej. Annars vet jag inte riktigt, vädret är ju inte det bästa idag, hoppas på att molnen försvinner.

Har ni hört allt om den där tjejen som har suttit i ett fängelse i USA i 27 år, och idag fick hon komma hem till sverige. 27 år shit det är ju liksom innan jag var på tänkt...Hon är dömd för att ha mördad 2 personer, en polis och den andra kommer jag inte ihåg vad det var.

Nu ska jag hoppa in i en dusch en sen gör iordning mej, sen kommer amanda. Glöm inte att ni ska klicka på reklamen, det går bara bättre och bättre. Lite senare ikväll så ska jag nog sätta mej och svara på massa kommentarer och locka hit lite fler läsare. see you later



Snobben, hittade den på mammas jobb igår

pepsi är knasig!

Tänkte börja med lite tråkiga saker... Om ni ska kommentera mina inlägg, så gör det på ett snyggt sätt. Det är bara fegt att hålla på och kalla sej namn och inte kunna stå för den man igentligen är, jag säger inget om att man kan komma med sina synpunkter om vissa saker, men ibland får man tänka lite. Ingen har bett dom som tycker illa om mej att kommentera.Men men jag lägger ingen tyng i det här, skulle jag ta åt mej?!

Nu till lite bättre saker. Våran katt är verkligen helt knasig, när mamma ropade på mej för nån timma sen så satt hon i kylskåpet, sen jagade hon allt och alla. Nu ska jag sova, ja jag vet att det är lov men är rikitgt trött iallefall. Det kommer ju en dag imorgon oxå!... Ska kolla lite på teve, kanske hittar nån bra film eller nått, får se  Sov gott!

Min pepsi är inte som alla andra!


saknar honom!!

Fick precis ett sms av min älskling:

Jag älskar dej med älskling, saknar dej skit mycket :*:*:*
Det här är det sista smset :'( men bara så att du vet att jag tänker på mej HELA tiden, älskling

ÅHHH ingen fattar hur mycket jag saknar honom!!!


Han är världens bästa pojkvän


hemma igen

Nu kom vi precis hem, det blev inget äta ute. Eftersom varken jag eller mamma va speciellt hungriga, det får bli rostade mackor och te lite senare.  Det är verkligen skillnad på dag och kväll nu, när jag åkte till mamma va et ju hur varmt som helst men nu när vi gick hem fröst jag rikitgt ordentligt, kan vara lite solfrossa oxå.
Jag åkte till globen en snabbis, gick i dom flesta affärerna men hittade verkligen inget, eller jo men inte sånt som jag hade pengar till just nu och då. Istället la jag lite pengar på smink istället. Jag har fortfarande inte fått något svar från amanda om vi ska åka in till stan imorgon, har ju inte så jätte mycket pengar, just nu. Men känner att det vore rätt mysigt och bara gå inne i stan en stund. Efter det så städa jag lite på mammas jobb tills hon var klar med sin sista kund. Sen åkte vi hem och ja nu sitter jag ju här har inte så himla mycket mer att säga, mamma ska nog fixa mina naglar snart, hoppas jag =D hör av mej senare, kissssss             här kommer dagens inköps.
Dream mousse 79:-    KICKS

LUMENE solpuder 115:-  KICKS

Får inte nog av att vara ute!

Nu har jag solat i flera timmar, dessutom både ätit frukost och lunch helt underbart. Nu har jag gjort iordning mej och tänkte åka förbi mamma och kanske vara där en stund och tjäna lite pengar. Sen åker jag nog in mot stan och kollar på lite kläder och bara går i affärer. Planerna är ju att jag nog ska göra det imorgon oxå, med amanda. Men vi får se, hopps på att inte spändera för mycket pengar idag. Om jagkollar framåt så ska det fakitkst komma in rätt mycket pengar närmsta veckorna, både genom bloggen och "jobb"...
Jag känner inte så där jätte mycket för att sitta på en buss så jag tar mej en promenad upp till tunnelbanan, vet inte rikitgt när jag kommer hem, antagligen så väntar jag tills mamma slutar. vilket är runt 7, sen kanske jag och mamma ska åka och äta nån stans, på nån ute servering, bara älskar solen!
Jag i solen, underbart!


 



Dagens outfit:
Grått linne - HM
Vitt underlinne - HM
Jeans leggins- Gina

sola sola sola...

Hej hopp, tisdag är det idag och solen är framme även idag. Så jag tänker inte ägna så mycket tid framför datorn. Jag ska börja med att ta ut kaninerna i det underbara vädret. Sen ska jag göra frukost och äta den ute. Hade igentligen andra planer för idag, som att åka till farsta men inte i det här vädret =O nu ska jag bara sola och njuta av livet. Planerna för eftermiddagen är nog att jag eventuellt ska gå och hämta morriz, annars så åker jag nog till stallet eller åker och träffar nåra kompisar, men vi får se. Dagens outfit och lite sånt kommer nog senare. Man kan aldrig få nog av solen, glöm inte att njuta!!

sista idag

usch nu har jag precis ätit och kolla på spårlöst. Åh va sorgligt det var både jag och mamma satt och grät, det var en kille som sökte upp sin mamma.
Jag och martina gick inte precis nån promenad, vi satte oss på nåra gungor istället. Vi har ju inte träffats på över en vecka, gissa om vi hade mycket och prata om. Och hon är verkligen den enda som fattar hur det är att vara kär på rikitigt!
Sen har jag väl inte gjort så himla mycket, ätit och det. jag bara tänker på min saknade älskling, det har gått typ nåra timmar sen jag sa hejdå och jag lider redan.Måste hitta på nått annat, så här kan jag ju inte vara i en hel vecka.

Jag ska nog gå och ta bort sminket och göra mej iordning för att sova, jag är rikitgt trött. Tror jag ska ta fram min bok, den är så himla bra, ja det ska jag gud va mysigt. Bara slappna av och ligga i sängen och lyssna på musik och läsa, kanske en chokladbit oxå, hehe. Ne nu ska jag inte skämma bort mej för mycket, men det är ju faktiskt lov. Men vi får se...Det blir iallefall inget mera med datan idag så ni får sova gott så skriver jag imorgon när jag vaknar och så.
Jag älskar dej, martina franzon


promenad!

Nu så ska jag gå och möta martina och vi ska ta en promenad, funderar på vad jag ska ha för kläder, utan jacka lär ju bli kallt och med bli varmt..
Men jag hör av mej senare, pusspuss

En vecka, hur ska jag klara mej?

Nu har min älskling åkt, och vi har sakt hejdå...='( han åker ikväll och ska vara borta till nästa måndag. usch jag kommer skriva om honom varje dag här i bloggen, men det får ni faktiskt stå ut med. Ni som verkligen varit kära på rikitgt någon gång, kanske fattar. Det är en helt underbar känsla att vara kär, men man har liskom flera gånger trott att man varit kär. Men inte fören nu vet jag att jag aldrig har varit kär på rikitgt, men nu är jag det. Jag är bara hans, ååhh.... usch stakars er, nej nu får jag skärpa mej, det kan ju verkligen inte vara roligt att sitta och läsa nått sånt här.hehe

Nu ska jag nog äta nått, och sen om en stund så ska jag och martina ta en promenad i det här underbara vädret. jag hör av mej senare. Pussar  (glöm in reklamen!!)


Tryck på reklamen

Dagens outfit:
Gråa mjukisbyxor - bikbok
Vitt linne - JC

Svart tröja - Gina



Nu har vickan hjälpt mej igen. hon är ju helt underbar!!!Så nu måste alla hjälpa mej att trycka på reklamen, hjälper ni mej hjälper jag er, deal?? hahaha nu ska jag bädda min säng. Kanske ska leka med martina sen, men vi får se... hör av mej innan, kramis på er allihopa!



Första dagen på lovet!

Tjoolahoppsan, idag är det måndag vilket betyder första dagen på lovet, och vädret är helt underbart. I lördags va det ju jätte fint sen igår va det pissväder men nu är det fint igen, varanan dag ??! jag tycker det kan vara fint varje dag istället.
Gick upp för en stund sen, gjorde iordning nästan allt direkt. Sen tog jag ut kaninerna, dom älskar verkligen vädret. Nu ska jag fixa lite mer på mitt rum och vänta på att älskling vaknar. Hoppas på att han kommer snart, saknar honom hur mycket som helst. Idag åker han ju, gaaaah vad ska jag ta mej till?! Ikväll kanske min älskade lillebror kommer hit, han säger att han saknar katterna, men hoho jag då? haha. Det ska bli jätte mysigt. Vi har ju lov nu, och det kan ju inte vara så kul för honom och sitta i en lägenhet inne i stan, så då får vi dra ut honom hit så han kan få komma ut lite,hehe.
Nu ska jag göra iordning mitt hår och så. Slänger in bild på dagens outfit senare, pusspuss
(gammal bild på världens bästa lillebror)

tråkigt..

Just nu sitter jag här och har tråkigt, funderar på om jag ska fixa lite med designen, fast det orkar jag nog inte...Lägger upp lite bilder istället. Min älskling har lovat att han ska ringa om 5 minuter, men haha det får man ju se hur det blir med den saken, slutar säkert som vanligt att det är jag som får ringa. Eller så somnar han, det är tydligen hans kärlek till mej. Nej dah, han är helt underbar på alla sätt, och det som hände idag skit samma, man ska inte lyssna på andra.
Nu får jag väl vänta på att han ringer, och kolla på min film.. kanske hämta nått gått där uppe.
Jag och världens bästa lillebror..!

Jag älskar dej syster!

Foto taget på mammas födelsedag

Jag nån dag i veckan








Hörs senare, pusspusspuss

Dagens outfit


Dagens outfit:
Vita jeans leggins - Gina
Svart tröja - Gina
Vitt linne - HM

.

Nu har vi precis ätit middag, och jag har hjälpt mamma lite i köket och så. Innan det så fick pepsi bada, det var ju ett tag sen och hon va riktigt skitig. Ja, det har ju inte hänt så himla jätte mycket mera, jag har plockat lite på mitt rum.Plockat upp en spegel som ramlade ner och gick sönder för typ en vecka sen, hehe, fast nu är det gjort iallefall. Och det ser rätt bra ut här för tillfället om jag ska vara ärlig.

Det är nu ett¨år sen Engla blev mördad, Det är ju helt sjukt, hur kan man göra nått sånt mot ett barn?

Nu kollar jag på parlamentet och snart börjar nån film tror jag så ska kolla på den, och sova rätt tidigt tror jag. Kanske skriver  godnatt sen innan jag somnar, pusspuss
Nybadad och trött liten pepsii

barn gör inte som vuxna säger, barn gör det dom blir förbjudna att göra..!

Om ni tänker efter så är det ju så. Om man blir förbjuden till något så är det ju roligt att göra det.
Just nu så irriterar  jag mej på vissa föräldrar som inte låter sina barn vad dom vill, eller okej precis vad dom vill är väl klart jag fattar. Men när man är tillsammans med nån som är flera år äldre och det är helt okej, men sen när man ska följa med nån annan och träffa kompisar som är yngre än ens egen kille,så går inte det... HALLÅ som om dom skulle vara farligare, knappast. Vissa mammor tror verkligen att deras döttrar är små änglar, men oftas så är det dom som är värst, mammorna tror att dom har hur bra kontakt med dom. Men nejnejnej! Just jag är väldigt glad att jag har den kontaken med min mamma som jag har, hon vet det mesta om mej, eller ja allt. Om nått som jag vet att hon inte tycker om har hänt, så säger jag det till henne för jag vet att hon inte blir sur. Men vissa barn vågar ju inte säga nått till sina föräldrar för dom vet att dom kommer blir sura, varför börjar inte alla mammor och pappor att tänka lite?!?!?!

Sen är jag trött på vissa andra oxå, sånna som ska vara avensjuka. Dom som försöker första för andra. Att bli anklagad för nått man inte gjort är så sjukt jobbigt. Och just nu i mitt fall, om du läser det här så
, Det är inte som dom säger, jag älskar dej och ingen annan, bara bara dej. Jag skulle aldrig kunna göra nått sånt mot dej, hoppas du tror på mej och inte som, för dom känner inte ens mej, och speciellt inte på det sättet du känner mej.

Nu så ska jag plocka lite på mitt rum, det ser inte så himla fint ut. Men jag har ju datan uppe så skriver nog snart igen när jag har tröttnat på städningen eller tar ett litet "break"

vart är solen???

Godmorgon. vi vaknade för typ en timma sen. Men satte igång datan nu. Har precis pratat med världens sötaste surpuppa, tro mej han är sur, varför kan ju nån annan svara på för jagvet inte....?Men han har tydligen oxå sina dåliga dagar. Jaja, men nu är det så att vart är solen? igår va ju vädret helt underbart, och nu när jag kollade ut genom fönstret så regnar det, va är det här. ursäkta men det va ju sommar igår. Nu ska vi nog äta lite och sen gra iordning oss. Hoppas solen kommer tillbaka så jag kan sola idag oxå. Jag hör av mej senare, pusspusspuss

Sleeeping

Vill bara säga att blondinbellas blogg funkar nu igen, men det är nått jag går och irriterar mej på!! varför kan inte människor låta det gå bra för andra? Men men manda är här och vi ska sova nu.

skriver imorgon när vi vaknar..... kiss me!!=P

sommar och sol!

Det här är ju helt underbart... jag skrev en början på ett inlägg förut, men sen gick jag upp och kan säga att jag fastnade där, i solen. Jag låg och solade i nån timma. Det känns verkligen som sommar, och jag låg i kort byxor och uppdraget linne, ungefär som i sommras på båten. ÅH bara längtar till vi ska sätta ner båten, vi ska göra det om nåra veckor. Förra sommaren va helt underbar på båten, jag bodde verkligen där hehe.
Ikväll ska vi grilla oxå, verkligen sommar känsla. Just nu sitter jag ute på altanen har nyss duschat och gjort iordning mej, eller jag ska ju inte precis åka nån stans, men lite vardags smink så dära ni vet =P
Planerna för i veckan börjar väl bli nått. Pratade med dom i örebro igår och det blir nog inget av det, dom tyckte jag skulle vara hemma mej pojken istället, men han åker ju på måndag kväll.*panik* Igentligen ska jag ju hinna med nyköping oxå, men hon som bor där ska åka upp till våran släkt i sundsvall och fira påsk där, men vi får se om jag åker måndag kväll och åker hem onsdag kväll eller nått sånt. Funderar på att spendera lite tid hos pappa och hans familj. Det var ju ett tag sen nu.
Ska nog njuta av solen en stund till innan den försvinner bakom träden här på altanen.. Hör av mej senare, pusspuss
Gissa vilka 2 små filurer som va överlyckliga att få vara ute idag??=)                           Jag just nu eller outfiten just nu

lördag igen

Godmorgon!
Jag har sovit lite från och till på morgonen, ni vet så där som det ska vara. Men nu ska jag nog gå upp och kolla om mammsen har gått upp och om vi ska åka till snart.
Har ni tänkt på hur fort veckorna igentligen går? jag kom precis på att det känns som att jag precis skrev om vad som hände förra lördagen. Men det är bara bra om veckorna går fort, jag har 8 veckor kvar i skolan, efter lovet. Så runt 2 månader, sen är det sommarlov.
Juste har ni hört allt det om blondinbellas blogg? det är ju helt sjukt. Ungefär 40 av sportslifes bloggar har dom saboterat. Har inte människor nått roligare för sej? Så just nu är blondinbellas blogg ner lagd, hoppas på att dom ska fixa det snart. Eftersom jag ofta läser den. Åh va trött jag blir, det gör tydligen ont i andras ögon när det går bra för nån.... Skaffa er att liv istället för att förstöra för andra!!!!!!!!!!!!!
Men ska göra iordning mej och så nu kanske lägger in en bild sen, har varit rätt dålig på det den här veckan. Förlåt!

Puss och kram

melodifestivalen 2009

Nu har jag äntligen köpt en ny jacka. En svart från HM, 398 kronor... men eftersom robban är så himla snäll så betalde han den.  Sen åkte vi ut till heron city och gick runt lite på media market, där hittade jag såklart melidifestivalens skiva gissa vem som ville eller snarare skulle ha den, om inte jag. Så nu sitter jag och lyssnar på den, vissa låtar är helt sämst. just nu är det 1000 miles " I can walk 1000 miles to be whit you" älskar den meningen. Eller vad det nu heter i musikspråk, hehe. Sitter och knaprar lite på en dubbel nougat oxå,är rätt nöjd och lycklig för tillfället. Robban ska åka snart tror jag.
Planerna för imorgon är att jag ska vakna rätt tidigt, eller ändå få sova ut. Sen ska jag och mamma åka till farsta och kolla lite. Sen får hon köra mej till stallet,eftersom det ändå är på vägen hem. Jag vet inte rikitgt när jag kommer hem men runt 2 tror jag då får vi se om jag ska hitta på nått med mandusen, kanske åka och träffa min lilla älskling. Tänk att han faktiskt åker på måndag, ååhh usch jag kommer sakna ihjäl mej!!..
Nu ska jag nog ta och lägga mej i sängen, eller om en stund. Känner mej ganska trött, men nu är det ju faktiskt lov oxå.
Men skriver nog imorgon när jag vaknar, och så.
Ha en underbar natt ,puss och kram


Här är min jacka, fast min är svart ni får bild imorgon

PÅSKLOV!!!!

Har precis kommit hem efter en lite jobbig dag i skolan, började 8.00  tidigt?! jag hatar iallefall den morgonen. Då hade vi fysikprov, det va rätt lätt och jag skrev på alla, och ja jo jag är nog rätt nöjd, vi får tillbaka det efter lovet. Ja sen har det väl inte hänt så himla mycket mera idag. Kom hem för en stund sen, och jag ska nog ta tag i mina kaniner, (inte menat så utan ta hand om dom) Dom är ju överlyckliga över att få vara ute nu, så ska göra ordning deras bur och lite så. Mamma kommer hem snart oxå, hon har varit på hasseluddens spa hela dagen, är rikitgt avundsjuk!!
Ikväll har jag verkligen inga planer alls. Saknar ju så klar min älskling, men kan inte träffa honom för han har hockey cup...hockeyhockeyhockey hela tiden, men jag kan inte stoppa honom på något sett. =) Och dom flesta är upptagna idag så om jag inte hittar nån kulig liten filur så får jag väl stanna hemma, men det gjorde jag hela förre helgen oxå. Men nu ringde mamma precis och sa att hon snart är hemma och då ska vi fixa på altnanen på framsidan, åhhh va mysigt..! Sen ska vi åka och panta lite flaskor oxå, jag kan säga att det är en del... hehe vem tror inte tar pengarna =P
Men hon bad mej fixa kaffe, hur man nu gör det med jag fixar väl det. Jag måste hinna svara på lite kommentrarer oxå, det märks verkligen om det är en dag man inte har tid för bloggen. nu iallefall inte för nåra veckor sen. TACK till alla som kommenterar.!

skriver sen pusspusspuss


prov imorgon

Hej jag vet att jag inte har skrivit nått på hela dagen, har lite smått dåligt samvete för det. Slutade sent och då åkte jag direkt till stallet. Där borstade jag och fixade med min lilla prins i runt en timma så han var jätte fin. Efter det fick jag veta att vi skulle ha hopplektion, inte för att vi va speciellt sugna på det, eftersom det var så himla jätte fint väder så ville vi själv klart rida ut. Fast eftersom jag red min cappuccino, så gick det jätte bra. sen va jag hemma runt halv 7, duschade och satte mej och pluggade....har ju fysik prov imorn, känns inte som att jag kan allt. så ska faktsikt sätta mej en stund till nu direkt. Får se om jag skriver sen, tror inte det. Har ni alla haft en bra dag??

plugg plugg plugg......

Jag hinner inte skriva så mycket måsta plugga eftersom jag har prov på fredag och kommer inte hinna plugga så mycket. I farsta gick vi mest runt och kollade i affärerna, tycker ingen av dom hade nått speciellt fint. Jag har ju verkligen inga pengar just nu heller. Men det belv iallefall en bikini överdel eftersom jag längtar så till sommaren. Sen blev det ett par örhängen från glitter oxå. Sen gick vi och köpte lite smink till manda, så när jag hade hittat det hon skulle ha hade hon olika sorters smink i ansiktet och på händerna, hehe så blir det när man ska ha hjälpa av mej.Hoppas iallefall hon blev nöjd??! Sen gick vi och solade, äntligen. Vi har sakt att vi ska göra det hur länge som helst med det blir aldrig av. NU har jag väl nån timmas lockande plugg framför mej, usch fy och bläää!

Imorgon skriver jag nog inte fören sent, eftersom jag åker till stallet direkt efter skolan och kommer väl hem runt 7. och då måste jag plugga, så är det rikitgt illa så är det bloggen som ligger risigt till imorgon. Ni kan ju alltid nå mej på mobilen om det skulle vara nått. Godnatt och ha en bra dag i sommar solen imorgon oxå!! =)

orkar inte vara hemma...

Nu orkar jag verkligen inte vara hemma mera. Så jag och manda åker nog till farsta eller nån stans, bara bort. Bara göra nått så jag slipper sitta ensam hemma och försöka plugga när det inte går för min hjärtat tänker bara på annat...IDIOT!! varför en idiot till?åh jag blir så trött på sånt.
Men nu får man prioritera annat, istället för att gå runt och tänka! Men skriver sen ikväll, ska svara på lite kommenterar nu..

Dagens outfit:
Vita jeans leggins från gina tricot
Gråt linne HM
Blå boomerang tröja

RSS 2.0