Blåbär

Nu ska jag försöka samarbeta med lite sömn. Andningen är bra och hjärtat slår, jag lever det är de viktiga :D
Ibland vill jag bara ta semester från mig själv o bli nån annan, förstår ni? Som om man för tillfället vill ta en timeout o se livet ur nån annans perspektiv, kanske vill jag att nån hoppar in o mitt liv och säger vad jag borde göra och inte borde göra :) livet är tufft!


Dream - sötan!

Den här lilla sötnosen var vi och hämtade i söndags eftermiddag. Hon är runt ett år och en liten chihuahua blanding av nått slag. Lilla Dream som hon heter ska bo hos oss i en månad av en personliganledning som jag inte vill skriva ut, men det blev akut och vi fick bli fosterhem.





haha, favoritleksaken är lillebrors nappar.


Hej dålig uppdatering

Jag är rikitgt dålig på o blogga just nu, jag är sån i perioder.

Söndag var bra, men natten va jobbig. Hade svårt att andas och inget hjälpte, så sov dåligt. Nu har jag varit hemma både måndag och tisdag eftersom det är mina mest avancerade dagar. Ikväll har jag badat och tagit hand om mig själv med peeling, inpackning, nagellack och fixat brynen. Massa små fix.





Helt naturlig, poäng för den


Hjärnan är överfull

Nu ska jag snart ta en sista kvällspromenad med hundarna och sen hänga i soffan en stund. Imorgon är mitt schema fullspeckat,vill hinna så mycket mer än vad min tid kommer räcka till. Men börjar dagen men en uteritt på Dollysen, ska rensa hjärnan lite. Tömma den på gammalt och försöka komma fram till nånting bra för framtiden. För första gången på länge innehåller mina tankar lite för mycket kärlek, inga kärleksproblem egentligen. Men kärlek som jag själv inom mig gör till funderingar och ja möjligtvis problem. Egentligen är han nog det enda jag behöver just nu...men... jaja det där löser jag i skogen imorgon!


Jag är inte hel utan dig.



Det här smset fick jag inatt...
Han har varit min kärlek så jävla länge, min rikitga kärlek.


Roddy Hero Benjaminsson

Hero Foto:Petter Karlberg






Tänk den här kroppen i sängen, haha herregud!
Men jag tycker faktiskt att det här är snyggt, visst till viss del är det lite mycket men fint är det. Dessutom är jag helt kär i hans tatuering på bröstet, han har även en svin snygg på ryggraden.



Fredag

Försov mig med en timme, så  vaknade 1 minut innan min egentliga tunnelbana skulle gå. Lyckad fredags morgon! Lämnade in allt som skulle lämnas in och slutade 2, åkte direkt ut till stallet och red hjärtat på banan i all snö. Hon va rikitgt pigg, men lyssnade ordentligt på tempoväxlingarna. Jag red mycket sittandes och utan stigbyglar, dags o börja med det nu men lätt är det fan inte hon har enorma steg. Efter det åkte vi och hälsade på en liten hund som vi ska hämta imorgon (söndag), hon ska bo här en månad. Jätte söt pryl!



Sliten tjej sådär 01.40 i torsdags





Fina flickan efter lite arbete


Torsdag

Gick i skolan ända till klockan 5, ett extra matte prov som gick helt okej bra :) Sen hämtade mamma mig och vi stressadeut till stallet, ställde prinsessan i skrittmaskninen och jag själv mockade.Tror allt gick på 45 minuter, effektiv tjej.
Natten blev lång, satt o skrev uppsater o inlämningar till halv 2. Sen gjorde världens bästa sällskap mig vaken till 3, han gjorde mitt natt värd få timmar.




Torsdags outfit


Onsdag

Helt vanlig bra dag i skolan och sen åkte jag till dagis och hämtade min huliganer, vi gick hem i kollade tarzan! Resten av kvällen innehöll mest mat och gos med mina syskon. Natten ägnade jag i haninge, hem nummer 2.





YOE BROE! älskade ungar


Tisdag

En dag på Ågesta, jag gick runt och snorade och hostade mest all the time. Hade iallefall sitsträning, vilket innebar att bli longerad runt en volt och själv rida utan tyglar. Det var både svårt och roligt, men mest lärorikt.



Balans träning hade vi också, Clara på Asprilla..haha!


Kör dag för dag...Måndag

Praktik med Gabbi, Stockholms ridskola. Helt normalyy day!



NISSE!


Ny vecka

Det har kommit massa snö i min stad under helgen. Tror inte ens det har varit såhär mycke snö på hela vintern, jag tycker det är fint. Jag tycker om det.
Imorgon bär det av in till Stockholmsridhus med Gabbi för lite stallarbete,tunnelbanan avgår klockan 7.00 och kommer hem senare på eftermiddagen :)



Kvällsmys framför wallander


Söndagsmys

NUUU på momoangen efter de här inlägget ska jag plugga.Det är mycke i skolväg nu!





Haha, ja idag bjuder jag på mig själv till 110%


ALICE

Igår hade vi överraskningsfest för en av mina väldigt braiga vänner,alice. Så efter jobbet gick jag hem till Sofie,duschade och sen lagade vi mat,tacos. Men nästan alla flickor kom vid halv 6. Klockan 6 hade alla 13 tjejer glömt sig i vardagsrummet och när Alice ( som trodde hon skulle på filmkväll med 3 vänner) kliver in hoppar vi upp och alla kastar ballonger på henne. Så himla roligt. Sen fortsatte kvällen med det abslout bästa sällskap som går att få.Middag,film och MÄNGDER med prat.

Eftersom jag fortfarande är förkyld beslutade jag att åka hem och vakna upp hemma,så vid halv två kröp jag ned i min egna säng. Sov ut ordentligt imorse!



Våran chockade Alice,tog en stund innan hon lugnade ner sig.



Egobild i Sofi's spegel ;)



Matilda in daaaa house




hahaha, Jag och Ijaa fick varsin upplevelse av Clara och Sofi



Födelsedagsbarnet och Sofi



Finaste tjejerna i stan, Helena och Sofi


Aaamen hur underbar är inte denna vän?!

Glädjespridare igen!


599 dagar kvar till min dag slår in!

Dags o sova? Nej juste grannen har fest, lika bra o försöka invänta sovsällskap och inta stunden mina grannar går ut på krogen och jag ligger här hemma och ruttnar ... jag vill bli 18!



Nya profilbilden


Svar

Anonym om Kärlek o respekt!:
Lägg ut en video på din lillebror!
IP: 2.-.23-.4
20 Januari, 13:46


Tjenare Anonym, jag vill veta varför jag ska lägga ut en video på honom? Om du har någon bra anledning till det och berättar vem du är kan jag säkert göra det. Men annars vill jag helst inte hänga ut min lillebror på internet på det sättet.Kärlek o respekt till dig, DU! :)


Nålen i huden.. igen? eller? njaa? HJÄLP!



Visst är den inte så fin? Jag vill ha den på nått annat sätt, på något annat ställe.. men hjälp mig!


Fredags chillipill

Dags o blogga rå...
Jag älskar känslan av hur mycket ens vänner verkligen får än att må bra. Idag har jag endast levt på mina vänner, utan domhade jag aldrig klarat idag. Jag klarade skolan upperligt bra, åkte till stallet med Ijaa och Sofie för att kolla och fota deras ridlektion. Det blev inte överdrivet många bilder eftersom jag frös om fingrarna och resten av kroppen. Efter några timmar där mötte vi upp Johanna och sen åktevi och storshoppade. Imorgon händer grejer, men inget jag går ut medfören efter det har hänt. Alltså söndag!

Ikväll är en "ladda batterierna"-fredag. Jag taggar upp för imorgon och håller mig lugn idag, blir en hård dag imorgon. Först jobba några timmar sen direkt hem till Sofie och duscha sen vidare med den kvällen.



I love you!






En av mina glädjespridare!




lektion alá ågesta




Så underbart vackra,mina vänner.


Kärlek o respekt!



Jag vet inte om jag fick göra det här men måste!

Min fina vän Steffi sjunger en JB låt, även om hon inte är överdrivet bra på texten så är hon en gud på att sjunga. Hon kommer gå långt! jag har hört henne sjunga nästintill varje dag i 3år, hon kan!


Arg

Jag låg vaken nästan hela natten med hosta och huvudvärk.. Jag ville till skolan men mamma beslutade att jag skulle vara hemma. Så nu när jag sovit klart efter natten sätter jag mig med boken en stund sen pluggar en stund. Jag tänker inte ligga efter i skola bara för mig kropp tänkte va sjuk..


Sån är jag!

Nu ska jag dra mig mot sängen.
Imorgon ska jag klara en hel dag i skolan, jag ska! Tar med mig lite alvedon,nässpray och halstabletter. Frånvaro är inte min starkasida, på nått sätt ger de mig dåligt samvete. Det känns som jag blir sämre och sämre som människa för varje minut jag vet att jag egentligen borde vara i skolan. Det här kanske låter sjuk för att vara 16 år. Men nånstans är det ju bra och dåligt, för ofta går jag i skolan även om jag är sjuk och då missar jag inget. Dock kanske det är så att min kropp säger emot ibland.. Men skolan är nånting jag är så tokigt viktigt! Att skita i sin utbildning och skolan är som att skita i sin framtid.


Min familj!



Sånt här gör mig lycklig.
Kommentarerna är ang ett album med alla hans gjorda tatueringar. Han är så galet grym! Inte konstigt att hela släkten har bläck på kroppen.



Fasters tatuering, älskar'N!


Min lillebror, mitt allt!







Jag undrar vad som skulle hålla mig uppe varje dag om inte min lillebror kommit till världen.
 Vårat band kommer ingen någonsinn kunna klippa. Jag försvarar honom med mitt liv. 
Hans bästa går långt före min hälsa. 
Det känns som han alltid funnits hos mig, alltid vid min sida men ändå inte.
Jag ska få honom att uppleva alla goda stunder jag upplevt i min uppväxt. Allt jag gjorde med vår mormor, allt han inte kan göra med henne ska jag se till att han får göra med mig.

Han är min värld! Han är det vackraste som finns.


Onyttig middag är god middag



Min onyttiga köttförsås..

1 gul lök
köttfärs
ketchup
GRÄDDE!

Bara häll på grädde, låt de koka en stund och smaka av. Så underbart gott!


Mitt hjärta..

Jag vill att vårt förhållande ska vara som en film.. Att slutet är lyckligt!


Gjorde ett försök

Gick till skolan och gjorde ett försök.. Men min huvud klarade inte längre än till lunch. Köpte min lunch och tog mig hemåt.. Nu ska jag sova!


Godnatt

Ny design så här på kvällskvisten! Så himla skönt, tack Matilda :)





Nu blir det sängen, imorgon väntar skolan hur jobbigt det än känns så måste jag dit.. jag hatar att ha frånvaro!


Postorder



Mina finingar ligger på posten och väntar....ååh!


Lekar

Nej, du är inte proffs fotograf!
Du har bara en onödigt dyr kamera.


spela inte när du är upptagen

Jag har inte gjort mer än att läsa min bok idag. Jag ligger lite efter i planeringen eftersom jag råkade glömma boken på tåget till Nora innan nyår, införskaffade mig en ny förra veckan. Så nu är det bara att försöka streckläsa så mycket som möjligt så jag hinner göra klart de 3 inlämningarna som ska in om denna bok.

Blev plötsligt jätte sugen på att baka bröd.. Ska ta o gå och kolla i skafferiet. Jag kan inte råför att jag blir lite hemmafru när jag är sjuk.Men blir så tokigt rastlös!



Min "sjuk"-favvoo!

Chai te från indiska
1 tsk honung
1 dl skummad mjölk.


Tänk rätt


Hemma dag!

Somnade sent inatt med huvudvärk som knappt blev bättre med tabletter. Det blev alltså en dag hemma igen :(


Mitt huvud!




Har haft en helt lugn dag, blev inte ens en promenad. Huvudvärken tog över mitt liv, den styr hela mig just nu. Plus att jagär förkyld så när jag hostar eller nyser skriker det i huvudet.

Ledsen tjej... tror inte det blir något stall/skola för mig imorgon heller.


kändis snygg







Jävla snygging den där Cory Montetith!


Jag saknar dig

Vill ut i snön och andas.. Men först ska jag läsa en bit ur min bok. Skolarbete.


Sjuk!

Igår blev de en kortis på prinsessan i skogen. Vi ska ha ledigt från varandra ett tag nu, hon ska iväg på kurs och jag ska ha annat för mig. Men bara tills nästa torsdag som tur är :D

Idag bestämde jag mig för att vara hemma. Har knappt ätit under helgen, ingen matlust. Dessutom har jag slem i hela halsen och snor i huvudet, lite överdrivet ;) men kändes inte som jag var frisk nog att orka jobba mellan 8 och 16.


Godmorgon

Åker till ågesta ridskola och jobbar för SHR fram till tre.


Jag älskar dig min grisunge!





Fredag

Veckan sista skoldag, var inte en så bra dag.
Jag har mått små illa och haft ont i magen hela dagen. Känner inte direkt sugen på o bli magsjuk såhär i skolstarten. Sov en stund när jag kom hem och kunde faktiskt äta ordentlig middag. Men dock blir det en hemma kväll, för att förebygga sjuklighet.

Idag var även en lite konstig humörs dag i min klass. Vissa var jätte glada, andra som vanligt men några väldigt negativa och med taggarna utåt och då tröttnar jag väldigt lätt. Det är abslout ingen bra sida hos mig. Men när folk blir otrevliga, slänger blickar eller skriker argt då blir jag irriterad och de leder till att jag kan bli otrevlig och håller mig undan. Men så får det vara, jag accepterar inte allt. Speciellt inte när andra vill styra över mig.



Körde på lockigt hår idag. Dock åkte det upp i en svans ganska snabbt eftersom de va tokstorm ute.


...

Varför saknar jag dig?
Hur kan du så lätt få mina tårar okontrollerade?
Varför gör vi aldrig som vi lovat?

Jag vill inte förstå att det inte funkar, jag vill att vi ska vara menade för varandra och att våra äventyr inte är slut än. Det är med dig jag trivs.... På din balkong med dina armar runt min midja och en filt över axlarna, mitt i sommarnatten. Skulle jag kunna spola tillbaka i tiden, skulle det vara första gången jag pausade. Där skulle jag stanna föralltid.


Seriös tjej, du!!



Dags o dra sig mot sängen och natta sig själv tror jag bestämt.
Har hängt i soffan mest hela kvällen, skönt efter all nytta jag gjort idag. Städat halva hemmet (ink. mitt eget rum) och lagat middag. Imorgon slutar jag en lektion tidigare bara för att jag har en bra svenska lärare, sen får vi se vad som händer och sker i mitt liv... haha så duktig på o vara seriös ;)


Sov sött och njut av natten fina läsare!


Vi alla har gått igenom den tiden...

.....Fjortis tiden!


















Jag kan om jag vill... Jag ska!


Tack för ni finns

Sitter och tittar på "En räddare i nöden" med mamma, rikitgt gripande program. Fick precis tårar i ögonen och håret på armarna reste sig.

Träffade hela klassen efter lovet idag, underbart! Pussar och kramar i massor. Dagen gick så fort, det gör dom alltid i skolan. Nu för tiden gillar jag skolan. Nu efter lovet har jag fått tillbaka glöden och taggat till ordentligt. Nu är det bara längta till de ljusare tiderna. Jag har så mycket planer under våren! Och ni får följa med, hela tiden :)



Ja men vi är la rätt snygga tillsammans? ;)


kärlek

Nu ska jag ta och krypa ner i min säng och sova. Godnatt mina fina vänner!



Världens godaste middag, hemmagjorda vårrullar.


Mitt 2011

Det förra året började dåligt..Jag förlorade min gammelfarmor den 21 januari. En dag som fick hela mig att bryta ihop, en av de jobbigaste dagarna i mitt liv. Hon var något speciellt för mig och idag är hon en stor saknad. Så fort jag får tid hälsar jag på henne på graven.

Jag hann även under förra året förlora min bästavän, min första riktiga bästavän. Den jag delade allt med, hon kände mig jämnt och visste hur mina tankar snurrade. Det var en sten för mig under en längre tid av året men den har blivit lättare för varje dag. Jag vill och kan ju klara mig!

Under min sommar hände det mycket men ändå inte. Jag gick igenom många olika känslolägen för mig själv som från en början mest förstörde för mig men efter att jag bott i Nora hela sommaren insåg jag mitt rikitga jag och sedan dess är jag en annan person, jag är jag, jag är mig själv!
Efter sommaren började jag gymnasiet och sen dess har allt bara rullat på och jag trivs. Jag har abslout saker jag ska ändra under det här året, men de håller jag för mig själv. :)



Början av 2011











Slutet av 2011... haha, hiss eller diss?


Ny klipp o färgad!

Min dag har varit en bra dag, som de flesta andra nu för tiden. Fixade stalltjänsten, hade lite teori och sen åt vi en portion majssoppa och sen drog vi igång med ett dressyrpass. Red Bend It för första gången, gick stelt från början. Men efter en stund sänkte han sig och högde ryggen ordentligt. Kändes jätte bra och jag är nöjd.

När vi slutade så åkte jag till globen för o fixa mitt hår. De va hela familjen på besök hos världens bästa frisör så det tog ju sin tid. Mamma fick ny färg, lillebror blev klippt för första gången och jag både färgade och klippte. Så himla skönt med lite kortare och mer ordentligt hår nu, ett hår man kan göra någonting med.





Så himla skönt med lite kortare!


Imorgon händer de

Ska bli så himla skönt att åka till frisören imorgon.
 Vet inte rikitgt vad vi ska göra, men behöver färga håret ochäven klippa upp de lite för o få det lite roligare. Självklart blir de avhuggning av topparna också.. ÅÅÅH jag längtar!







Något i typ med det här tror jag det blir.

Nu ska jag försöka sova en snutt, godnatt mina fina


En åsikt.... om att fylla 18!

Någonting jag har tänk på är det här hur personer förändras när dom fyller 18.
Många säger innan dom fyller att det inte kommer bli någon skillnad men det blir det ändå. Jag har ju umgåtts med många som är född -93 alltså dom som fyllde 18 förra året. Självklart tycker jag att man ska få gå ut på krogen och sånt, det är ju det som är de roliga och vem kommer inte göra de ?! Men varför lämnar vissa de andra kvar? De har ju också varit yngre och gått runt med "18års gräns", den svider till tusen. Man blir ingen mer eller någon annan för att man blir ett år äldre. Man är ingen speciell och verkligen inte kung över de yngre.

Acceptera och behandla andra som du själv vill bli behandlad. Se det som en tillgång för dig själv men vänd på det hela och se hur länge du själv varit minderårig.

Min åsikt va sagt!


Nått nytt - MOFFIS



De här är en ny godis sort, den finns bland plockgodiset. Jag tog och smakade på den idag, jag som brukar gilla nya saker. Men den här smakade rent utsagt satan! Lite som om man lägger socker i vatten så de blöts upp sen lite färgmedel i och tryck ner i en påse.

Moffis är ingenting för mig med Gabbi tyckte om den, så värt o pröva ;)


Stockholms ridhus

Mina fina läsare.. Dagen i ära började klockan 6, klockan ringde och jag gick upp trött som satan men ändå rätt taggad. Mötte upp Gabbi och åkte till Stockholms ridhus. Har mockat och gjort nödvändiga saker idag. Vi tog även en promenad med Nisse på förmiddagen, och en lång lunch. Jag trivs där, jag gör inga speciellt annorlunda saker men ändå så är jag i gott sällskap det gör allt så himla mycket lättare.



Jag o Nisse på promenad på galoppbanan.







Gabbi och Picasso


Nu börjar det

En morgon trött tjej drar sig mot Djurgården för en dags arbete.


Slutet gott.....

Nu ska jag ta någonting o äta och sen krypa ner i sängen. Imorgon väntar praktik och sedan ett inlägg om mitt 2011, från mig till er. Natter!!



grrrrr..... min lillebror är snygg!
Ja han pratar i telefon som 1,5 åring.


Lovets sista dag

Imorse tog jag en sista sovmorgon innan allvaret. Sen packade jag ihop min familj och mötte upp Agneta,min frisör, och hennes dotter. Hennes dotter har för ett tag sen börjat rida och snälla jag ville ge henne nått extra i julklapp så en dag med mig i stallet. Vi fixade o trixade, sen red vi båda två en stund på volten och jag blir varm i hjärtat när Dolly sköter sig så bra. Jag tränade lite stress moment idag. Vi som alltid brukar vara ensamma på volten delade den idag med 3 personer, en skrikande bebis och 2 springande hundar. Ändå skötte hon sig, ängeln! Efter Alina hade ridit och vi var klara i stallet så fikade vi lite och sen hem igen.

Jag är jätte nöjd med dagen. Den va lugn och skön, en perfekt sista dag på lovet. Dessutom är jag alltid så lugn och tanklös i de sällskapet, jag släpper allt och slappnar av. Love it!



Nej det är ingen röd kötbulle, de är jag!





Vacker!



Busan


Bildbad!



Julmys med finhunden



Min egen kung!




Nyårs afton mina vänner...



I LOVE YOU!



egobild från min farfar till er, tack o ta emot!








Min finaste ängel.
Min största stolthet.
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥



Hugo, fina kusinen!



Årets hitills bästa inköp!! Mina rutiga pyjamas byxor, jag älskar er



Inte ord kan förklara..♥



Nytt åt, nya möjligheter!



Bildbevis från dom bästa Min kusin Pontus och Magnus! Vi hade likadana hattar på nyår, men vi firade inte tolvslaget tillsammans därför skickade dom en bild. Ja, kärlek och respekt till dom!





Sista natten i Nora ägnade jag hemma hos min farbror Tomas. Med dom här fina barnen, men även farbror o hans tjej Jessica. Hon måste vara den bästa som tagits in i släkten! Vi träffas inte en enda gång utan att göra super roliga saker :D Den här gången tittade vi iofs mest på film och dagen efter myste och gjorde nada. Men bätte avslut på min resa kunde jag inte fått.


Hemma i mitt Stockholm

Efter en dags arbete med SHR har jag duschat av mig stallet och beger mig mot en mysig middag i Huddinge med saknade personer!

Ni får en fet bilduppdatering när jag har tid :)
Kärlek och respekt!


Nora är bra

Morsning Sigvard!
Igår var jag ute hos min ena faster o firade min kusin som fyller 5 snart. Det slutade med att hon hoppade upp rak på min käke och jag har fortfarande ont.. Kvällen spenderades med andra fastern, farmor, mina två äldsta kusiner och Magnus. Blev en sen natt och idag har jag packat. Åker nämligen in till min farbror o hans tjej Jessica ikväll. Vi ska äta onyttigt och titta på film :) Jag gillar't!



image description

Jag saknar lilla charmtrollet!


Stockholms ridhus

Mina måndagar framöver kommer se annorlunda ut nu. Från att ha ägnat hösten på Gladö ridskola i huddinge kommer jag nu vara på Stockholms ridhus som ligger på djurgården. Varför jag slutade på Gladö är av flera anledningar först kan jag det där stället nu och dessutom har en tjej börjat jobba där som jag inte funkar ihop med, eller som jag inte tycker om helt enkelt. Då kan jag ju lika gärna byta. Kommer vara med Gabriella de första 5 veckorna, mums va roligt vi kommer ha!

image description

image description

Min Gabbi och finaste Teja



En Stockholms Ridhus's hopptävlingar i somras


Senaste dagarna

Det blir himla tråkiga inlägg när jag bloggar från appen här ute på landet ;) nej men min internet anslutning är inte den bästa så det tar för lång tid att ladda upp bilder.
Årets första dag var en dag för sig. Vaknade upp i min kusins säng och såg att de snöade.... kul start! Dagen ägnade jag åt en promenad och soffan. På kvällen kollade jag, Pontus och Dennis lite små korta filmer men kom i säng i bra tid. Sov ut igår och spydde lite på vädret. Idag har jag tagit det allmänt lugnt och inte gjort någonting. Det är det bästa med att vara här, jag gör ingenting! På lördag börjar min verklighet jag börjar jobba.




Min finaste bebiskusin!!
Hur många tjejer kommer inte smälta när de ser hans ögon? Vackra unge!


RSS 2.0