Nytt år, nya möjligheter

Jag tackar er alla trogna läsare för ännu ett år tillsammans gamla som nya.. Festa lugnt ikväll och va inte för bakis imorn! Puss, kärlek o respekt till er! <3


Nyårsafton

Sitter i bilen påväg till gammel farmors grav. Sen vidare in till Lindesberg o hälsa på gammel farfar som ligger på sjukhuset efter att ha ramlat igår. Han är stark och klarar det här också!! <3


Sista dagen på 2011

Somnade sent inatt och vaknade tidigt imorse. Ägnade förmiddagen åt kusinerna o faster Lotta. Sen en promenad till närmsta affär för o inhandla lite smått. Klocka 6 började jag och Matilda med morgondagens efterätt! Va klara vid 8 och då gick vi från faster o hem, kollade på "A letters to Juliett" eller nått i den stilen. Herregud vilken fin och bra film, rekomenaderas stort!!
Nu ska jag krypa ner i sängen och avnjuta lite skönhets sömn, natter!


Får bli utan bilder via mobilen

Har insett att jag inte ska mobil blogga med bilder så det här blir ett test inlägg!


Daggge - the storm

Håll er i hatten nu i stormen. Men glöm inte att ha båda fötterna på jorden hela tiden!



Farmor o farfar sitter o tittar på vädret nu och där säger dom "mer vindbyar kommer in över sverige, kan komma att bli orkaner" herre jösses sickan.


Finaste katten bror!

Igår landade jag i Nora, mitt älskade Nora. Hade som jag sa förut en jätte mysig och pratglad kväll med farmor och faster, så skönt med dom eftersom dom kan mig innantill och utantill. Imorse vaknade jag upp och blev glad, det är så skönt här. Tog en kortis promenad i stormen, 40 minuter är ingenting för mig o farmor i vanliga fall. Kvällen o eftermiddagen har jag bara ägnat hemma kollat på film med Matilda och sen även Jägarna 2.

Imorgon åker jag faster och matilda in till örebro och marieberg mot mellansdagsrean :D heysvejs i lingonskogen!



Min fina 10 gamla tjocka katt, jag var med när han föddes till o med!


Mina julklappar

Under min första jul, alltså med pappa.. Fick jag en pippitröja, ett julskal till telefonen, jätte fina fjäder örhängen, badpasta och en almanacka på mina syskon.
Fick även en för tidig julklapp av pappa för en månad sen min underbara Iphone :D







Fick ju badpasta av pappas familj. Det ser ut som helt vanlig pasta men luktar super gott. Jag har redan provat en halv färg och i skummet försvann det inte helt utan man kunde använda det för o tvätta kroppen också. Jätte bra!




Min fina pippitröja. Var och bytte den till en större storlek, eftersom jag ville ha en ordentligt stor så man verkligen kan mysa i den. Idag har jag haft den på mig hela dagen, jag storm trivs!.


Under min julnummer två hos mamma och släkten fick jag ett par JohnWitheker (stavning) ridbyxor röda mummmaa!! Så jävla snygga så man drägglar!, fick även ett presentkort på ett par hunterstövlar ink strumpor som jag ska fixa när jag kommit hem och dom finns i affärerna igen, ett presentkort på en utomlandsresa på 10.000 som vi ska boka framåt våren och även ett par vita tävlingshandskar + lite små tjafs och pengar.



Julafton

Hej min vänner! Istället för ett långt inlägg delar jag upp de i flera små, smart right? :)

Julaftons morgon ägnade jag hemma hos pappa. Kvällen innan kollade jag på filmen "alla älskar alice" jag hade ont i hjärtat genom hela filmen. Jag känner igen mig så himla mycket i henne, men på ett annat sätt. Lillasyster väckte mig halv sju på julaftons morgon och skrek "Hannaah, tomten har ätit upp gröten". Det gjorde att jag inte var morgon trött och ville ligga kvar i sängen utan hellre umgås med mina underbart söta syskon. Vi åt frukost och öppnade julklappar. (Alla mina julklappar kommer sen).
Framåt 12tiden åkte jag hem till mamma och direkt vidare till morfar. Där vi klädde granen, kollade KalleAnka, åt julbord och sist öppnade julklapparna. Stannade över natten. Söndag förmiddagen åkte vi från norraste sidan av stan till ösmo och stallet. Red på volten med en jätte mysig tjej. Sen gosade vi tokigt eftersom vi inte får träffas fören nästa år ;)



23 December 2011, kanske ska släppa korna på sommar bete!




hjärtat i skittmaskinen




Vad tycker ni om min uppfostran på min lillasyster?
Själv tycker jag den är bra ;)



världens bästa julklappsläsare på julaftons morgon




Min minsta tomte på julaftonskvällen.


Nora

Imorgon kommer ett ordentligt inlägg! Nu har jag och mitt hjärta landat i sängen efter en pratrik kväll med min bästa farmor och faster. God natter!


Godmorgon

Morgon trött jag sitter i ett bad. Ska börjar röra mig uppåt så jag kan packa klart de sista. På förmiddagen måste jag åka och byta en tröja och även köpa ett par nya hunter stövlar :) klockan 13.07 går tåget från centralen. Puss


Dan före doppardan

Nu åker ofixade jag ut till stallet, inte dunder taggad men hästen måste ju tas om hand.
Sen åker jag iaf till pappa och kramas med mina syskon :D

Puss!


Godermorgon

Min frukost:)


Lovnatt

Nu tar jag natten, har ju bestämt att verkligen vila ut mig under lovet. Orkar inte gå runt och vara trött längre. Dessutom ska jag ut och fira jul med hästen, vi ska ta en mysig promenad i skogen och julgosa!!

Godernatt!


Torsdag

Hade avslutning mellan 9 o 11 vi kollade på film, min film prom night. Kommer utvärdering senare!
Sen åkte jag ut till stallet, fixade lite och dessa jävla tåbroddar fick mig arg!!! Vi red iallefall ut, Dolly var jätte spänd o olydig hon slängde sig flera gånger och tyckte skogen var väldigt läskig.
Men hon är söt iallefall


Hälsa på min stolthet

Som kanske borde få en kompis. Har ju nämligen även nästa tatuering betald av min farfar :D


Teddy busen

En av ågestas gull heeestar tar ett smakprov på Sofi :)


Sista lektions ridningen innan jul

Började imorse med att fixa på ågesta sen hade våran lilla grupp avslutningsfika och pratstund istället för teori julmust och massa gosaker. På eftermiddagen hade vi banhoppning, jag på lilla pigga övervuxna ponnyn igen. Hon blir som en blandning mellan racerbil och kötbulle över hindrerna. Men de gick :D
Stannade i stallet en stund och inväntade mamma istället för o åka och träffa bloggläsare i skärholmen, förlåt för det ;) kom hem o somnade eftermiddagen och vaknade nyss så nu ligger jag i mitt efterlängtade bad!!


Du är i mina tankar för mycket!

GODNATT!


Nu längtar jag



Jag behöver ett fet o stort jullov! 3 dagar kvar nu.
Ska bli skönt att få åka här ifrån ett tag också.
Ni kan få vinka av mig och min älskling den 26e på centralen, jag kommer åka här ifrån med ett tjockt leende :D


Jag har en åsikt!

Jag måste säga att jag faktiskt är väldigt öppen med min blogg och har varit det sen jag startade den för fler år sen. Mina föräldrar läser den, mina släktingar, när och kära, vänner som ovänner. Jag har ju såklart inte full koll på dom allihopa!

Men det börjar gå till överdrift när ens grannar är så nyfiken på mitt liv att han/hon börjar läsa mitt liv för o veta varför jag tar bussen på måndagar 06.22 utanför vårt hus. Sen säger hon/han "Jag förstod att hon skulle till gladö ridskola"... Snälla nån världen är inte på internet än, utan det finns ett språk som vi kan använda för att prata med varandra.

Jag blir så trött när folk går runt och snackar skit till allt och alla, så låter det som om personen i fråga är ängeln själv medans det egentligen är just hon/han som skapar allt SKIT snack!

Tack för att ni la ner tid på att läsa lite av mina aggresiva inlägg.
Pussss på er alla andra :love:

image description


Kämpar glöd

Imorgon börjar min sista vecka innan jullov!!

Måndag: Ta hand om Gladö ridskolas alla hästar från 07.00-16.00, sen bara ta det lungt.
Tisdag: Avslutnings hoppning på Ågesta, med fika och allt. High Five!
Onsdag: Halv dag i skolan, kanske en jullunch med tjejerna och sen köpa de abslout sista julklapparna
Torsdag: Halvdag sen JULLOV!! Men direkt ut till hästen o hinna rida ut en sväng.
Fredag: Ledig dag, ut till hästen och sen till pappa.
Lördag: JULAFTON :D


Bildbomb



Älskling förre helgen i Borlänge





1 år och 7 månader, aa men jo tack!



Madres söta hund



Världens tuffaste lucia tåg




Jag gillar att jag alltid ska bjuda på mig själv, även inför hela skolan :)



hahahaha, dööör! Va ful man kan vara!



Mitt fina sällskap hela fredag förmiddan



Imorse påväg till stallet med gummistövlar o hela faderullan.. Vinter i Stockholm!


Princess!

Skäms på mig nu igen!

Idag har jag varit ute hos prinsessan. Vi red ut i allt vatten och lera, och jag fick bli en stolt ryttare. Hon övervann sig själv och vågade gå i vatten med alla fyra hovar samtidigt, vi mötte 4 tåg som kom ca 20 meter ifrån oss varav 1 fullt tutande och hon gjorde inget än att stå och titta på dom. Vi galopperade av oss i en backe, fort gick det och Dolly trivdes hon slängde med huvudet, frustade och slängde sig lite hit o dit, hon fick fram sin unghäst sida. Dessutom var det någon sorts skott träning i skogen påvägen hem. Jag höll mig kvar på ryggen och vi var i behåll när vi kom hem :)
 Jag gillar henne i alla lägen!




♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


Plugg!

Sista innan jullovet, inte sugen alls. Jag vill bara få allt överstökat!


Snälla bli min igen, låt det få va som i en film.

Ruta ett igen, du är min svaghet.


Kass uppdate

Mitt liv är fullt just nu, blir bättre snart!!


Klockan ringde 4.55

Då va man uppe mitt i natten igen för att åka o ta hand om gladö ridskolas hästar.. Är inte jätte trött faktiskt men sängen lockar!


Torsdag







jag och helena hänger i skolan men våraa luvor och musik.

Nu lunch!


Problem

Appen funkar inte speciellt ofta.. Jag skriver inlägg varje morgon! Förstår ni då vad ni missar?

Jaja i tisdags låg första snön på marken, igår va det slask och idag svin halt. Jag vågar knappt gå i nedförsbackar, jag vill inte ramla.
I eftermiddag åker jag ut till prinsessan, idag ska vi träna på dressyrprogrammet nästa vecka :)

Godmorgon sweetisar


Solvalla

Lite bilder från körningen på Aladdin och Sväva. Även en bild ca 3 minuter efter att vi hel duschat Aladdin ;)


Måndag + tisdag

Kväller , igår var vår sista dag på Solvalla. Vi körde travhästarna på banan, dessutom höll min rygg bara lite små smärtor. Vill tacka tusen gånger om för allt jag lärt mig dessa 5 veckor.

Idag hade vi träning inför vårat dressyr program nästa vecka. Fick från början frolic men insåg snabbt att hon var halt så fick byta till fina Asprilla. Det var ju ett tag sen jag red henne men det slutade helt okej.
Nu ligger jag i badet övervinner lite ondhet i rygg o fot.


Söndags kväll

Jag tog mig ut på en promenad med hunden. Det var skönt att komma ut och jag så länge jag har smärtstillande i kroppen funkar det faktiskt.

Nu ska jag fixa lite på mitt rum och sen krypa ner i soffan.


Mina vänner

Sitter just nu och är lite små yr i huvet, så försöker få hjärnan in på tankar... då insåg jag något med mig själv.

Sen jag började gymnasiet och skaffade massor med nya vänner så är skillnaden att jag för det första mer säker på mig själv. Men det som är mest skillnad på mig är hur jag bryr mig. Så fort nån av mina vänner mår dåligt eller helt enkelt inte mår perfekt gör mitt hjärta ont. Jag gör verkligen allt för dom, nu. Jag tar tag i saken eller problemet och många gånger lägger jag över mycket på mig själv. Vissa säger att jag bryr mig för mycket men kan man verkligen göra det? Utan mina vänner skulle jag inte vara hel, då är dom värda allt jag kan ge.









image description






GROVA Ryggsmärtor

Imorse när jag vaknade kunde jag knappt komma upp ur sängen och sedan ägnade jag ca30 minuter på köksgolvet. Nånting gick snett i min rygg igår och har förvärrats under natten. Därför fick jag se till att nån annan tog hand om heesten idag. Jag själv fick hjälp till soffan, fick lite smärtstillande tabletter och dagen har jag egnat i soffan.... Kul söndag!

Har pluggat lite matte iallefall men nu ska jag lägga mig och kolla på tjuvarnas jul - årets julkalender. KYSS


Someone like you!





You are perfect when you're good.
Go after your heart, nothing else, there is more than your superficial thoughts.


hästar hästar hästar

Nu är det nog dags för mig att krypa ner i sängen, igen. Jag gillar den platsen.

Imorgon förmiddag åker jag ut till Dolly och fixar lite, ska rida ut med Linda och Arthur så hoppas på finaste möjligaste vädret. Annars vet jag inte vad vi ska göra. Ska även försöka hinna med att fira min Anna som fyller 18 på måndagmen ska firas imorgon. 







Kommer inte ihåg vem det var men någon bad om lite in action bilder på oss.
Här var några, inte dom bästa precis. Ute dressyr+dåligt väder = en något okoncentrerad häst och dålig kvalité på bilderna.


grrrrr

Senaste tiden har jag ju mest mobilbloggat, vilket funkar något bättre nu. Men jag är inte rikitgt helt kompis med appen än.

Den här helgen beslutade jag skulle vara till för att vila upp mig. Så igår, fredag, somnade jag ca 10. Men det var skönt, sov till 11 och sen dess har jag nog sovit några timmar till.  Dock har något hänt i min rygg....igen!
Jag ska ta och fixa lite inför vårat lucia :)

image description


Fredag

Godmorgon!
Igår va vi på studiebesök på en ekologisk bondgård i Huddinge. Helt okej även om vi höll på o dö av vår egen lukt efter.
Påväg till stallet höll jag bokstavligen talat på o flyga bort. Det blev inte mer än 25 minuter på volten, hjärtat var jätte rädd och gjorde inte annat än hoppa o studsa. Däremot fick hon 30 minuters massage mot sin stela hals.

Jag har nyss lämnat lillebror på dagis, gull!! Eftersom min lillasyster ligger hemma med ögoninflammation är de bara hoppas att jag inte får det:(

Våran finaste Leo!


Natt

Säger godnatt med en bild från idag på en av mina fina kissar.


RSS 2.0