pluggpluggplugg...

Godkväll , eller vad man nu säger.
Har precis hft ett långt samtal med älskling felicia.Det började med att hon bara skulle fråga lite om provet imorgon, och slutde efter typ en timma. hahha, det är helt sjukt att vi har hur mycket som helst o prata om även fast vi är med varandra hela dagarna.
Jag har iaf pluggat lite, men måste sätta mej en stund till. Jag fick tbx min engelska uppsats i tisdags. G + typ en hel sida om vad jag ska "tänka på" hahaha vem vill gifta sej med mej ? ;)
Nu ska jag iaf lägg på en mask, och sen plugga lite. Tror mamma kommer snart, och då måste hon fix en nagel på mej. Som ebba slog av idag, haha. Blir kanske nått mer inlägg ikväll, annars hoppas vi på att jag hinner imorgon innan skolan.



Det här är typ 50% av mitt liv... pluggar alltid.


TOP NOTCH!!!!!!!






helgen

Nu ska jag försöka skriva ett ganska kort inlägg om mina senaste dagar.
I fredags var det ju topnotch Så jävla kul.Vi åkte vid runt typ 8, jag höll på o frysa ihjäl stog i kö en timma. Med ebba,emma, viktor hammar och anden (?) Men shit de va verkligen äckligt kul. Så nästa blir glamor, den 31. Läängtar sjukt mycket. Då sov vi iaf hemma hos martina. På lördagen gjorde jag inte speciellt mycket, martina sov här på kvällen och vi bara hade myskväll. Ni vet ,en kväll när man pratar om exakt allt. Ne men usch det här kan ju inte vara kul o sitta o läsa, eller har jag rätt? Slänger in lite bilder längre ner. Men nu ska jag faktiskt plugga, jag vet så jävla sämst men jag har so prov imorgon. Kan inte ett piss, skriver senare.


Puss på dej julia ..!



Finaste älsklingarna




Vem ser ut o ha roligaste? -.- kommer inte ens ihåg nrä det här togs.





Julia och Carro, sötaste.






hahahahaahahahaha, alla har dåliga foton.

 

 


I'm back on track ;)

Nu funkar mitt internet, men kommer tbx imorgon. Nu ska jag och hjärtat sova så hörs imorgon...!

TOP NOTCH

Förlåt för dåligt uppdatering men jag har inget internet hemma, nu ska vi iaf åka till topnotch.....

PUSSSSSSSSS

Du är ett eget kapitel...

Jag HATAR HATAR HATAR HATAR kärlek...

I mina ögon blir du aldrig min igen, jag vill inte ens prata egentligen.
Men jag klarar mej inte utan dej, det är mitt stora problem.
Du har sårat mej fler gånger än du gjort mej lycklig.
Jag gör ett misstag varje gång jag börjar prata med dej,
eftersom jag vet att det kommer sluta i ett helvete.
Och att du mår bra, är kär och lycklig medans jag ligger
ensam i min säng och gråter, för att
jag vill ha dej inte se nån
annan gå hand i hand med dej.Det är min plats inte hennes.
Du förstår inte.......




Hatar

Hej... Jag blev precis på jävligt dåligt humör. Det ringde på dörren och jag öppnade, vilka tror ni det är? Jo jehovas jävla vittnen. Som pratade i en evighet. Jag hatar sånna dära som ska komma och prata. Och jag kan verkligen inte vara otrevlig även om jag va rätt dum nu, haha. Men dom ska hålla på o ge massa lappar och skit. Jag tror inte ens på gud (?) och att han öppnad hav och skit. Men självklart har jag inget emot dom som gör det, men att försöka få med mej i sånt skit är verkligen inge idé.
Slut snackat om det nu. Jag har nyss ätit middag med mamma. Skoladagen va väl som vanligt, men jag hatar våran svenska lärare och hon mej... idag fick jag liksom höra att jag hade nån sjukdom för att jag har svårt o koncentrera mej när det är helt tyst i ett klassrum som är fullt med folk. Fast egentligen va grejen att va tvungen o gå och möta upp en kompis, Casper. Och NEJ inte mitt ex. Jag hade liskom mitt headset i fickan. hahah. På gympan hade vi brottning, och jag hade typ vunnit över alla tjejer o klassen så jag va helt död. Men så kommer felicia in i ringen och typ tar tag i min nacke och jag bara skriker men hon släpper inte, så det knäcktes till och sen helt plötslig typ vaknar jag till av att jag faller ner på marken. Vet inte om jag va borta med troligen.Men jag låg på marken och höll om min nacke och människor står runt mej, men vad tror ni felicia gör ??Springer runt och är skit glad för att hon vann, hahahah.Gumman älskar dej!!!
Efter skolan åkte jag och martina till farsta och gick runt lite sen solade. Sen åkte jag hem.... och nu sitter jag här i min ensamhet, hahah.
Ne, men ska ta tag i mitt liv och plugga lite. Men först ta bort sminket och byta kläder.

PUSS

"you are my only"





Den här går hela min klass och sjunger på dagarna..!! hahah





tillbaka... saknat mej ?;)

Morsnigkorsning...!
Ska förska skyndamej o skriva innan min datat går över till sin egen värld.
Vad har jag gjort senaste dagarna så? jo, i måndags lekte jag ju med jocke. Och sen på kvällen sov jag,hehe. Igår jobbade jag och sen va min syrra här. Och vi fick biiiig problems med fredag. Hennes kompisar ska alltid hamna i tjaffs, haha kanske o överdriva. Men iaf hon fixar det iaf. Nu ska jag till skolan, och jag är äckligt trött så den här dage kommer nog inte sluta i toppskick. Jag ska åka och sola efter skolan, sen kanske träffa en viss person. Vi får se hur det blir, jag är ingen leksak... och vi behöver verkligen prata om allt som händer mellan oss hela tiden. Skit samma nu.
Jag ska bli bättre på o uppdatera men som sakt har min data levt sitt eget liv, hmm..
Nu ska jag springa till bussen. PUSS

Juste, ska lägga ner tid i alla kommentarer ikväll, förlåt!


dataproblem

Min data levet sitt eget liv, vilket betyder att bloggen blir lidande..
Uppdaterar så fort jag kan!


huvevärk...

Gaaaaaash.. jag har ont i huvet.
Kom nyss hem från jocke, eller har varit med honom. Dagen i skolan funkade väl rätt bra. Efter skolan väntade jag till typ 4 på jocke. Hur snäll kan man vara liksom ? Sen har iaf vi varit med varandra, och anton en stund. 'ååååh jag orkar verkligen inte skriva i bloggen nu, gör det senare kanske. mitt huvehåller på o gå av.
PUSS PISS

saknar dina armar runt mej.

Godmorgon alla söta läsare!
Jag är verkligen på topphumör. Även om allt har krånglat idag, kameran vill inte sammarbeta och katten är död i mina ögon... hon har typ hängt o mitt hår hela morgonen.
Jag ska iaf åka till skolan snart, känns rätt msyigt iaf.
Mina naglar är klara, och jag fick 2 ringar av mamma igår. Så idag är mina fingrar jätte fina.
Jag vet inte rikitgt vad jag ska skriva, skriver liksom i det tomma... aha lika bra att jag fixar det sista och går sen.
Hörs efter skolan. PUSSSSSSSSSSSSSSS

Facelooook!

Dresscode:

Tröja - HM
Linne - JC
Jeansleggins - Gina



badet

Nu har jag pluggat massa matte ... HATAR matte, ändå satte jag mej själv på att vilja ha mvg i just ett av mina sämsta ämnen, knaaas.
Iaf nu ska jag hoppa ner i badet och läsa, vilket innebär lite mer pluggande. hahaha syyyyynd om mej idag.


Till dennis och emil...
Förlåt bästvännerna självklart ska vi träffas igen, om ni börjar bli snälla. hahahahah puss på er gullungar ;)

25e = TOPNOTCH





5 dagar kvar, är ni taggade eller?Själv längtar jag som F********N
Nån jag känner som inte har sakt att ni ska dit, kommentera!


ang. José




Tyck vad du vill.. och jag låtsas inte, jag lovar lilla vännen. Jag känner José. Dessutom är jag inte dum i huvet, jag fattar oxå vem/vilka som har skrivit det där.
(kommentaren är godkänd nu)


söndag...

Förlåt för dålig uppdatering idag men har haft dåligt med batteri hela dagen.
Jag började iaf dagen  med att mamma fixade mina naglar men vi hann inte allt, så tummarna och lackningen är kvar. Men det fixar vi ikväll. Efter det gjorde vi iordning oss så åkte jag till globen och mamma till svedmyra. Jag hittade inte så mycket, en tröja från hm bara.
Nu är jag hemma, ska sätta mej och plugga det kan ju behövas. Ska ta hjälp av mammsen oxå.
 HÖRS SEN

jag älskade oss...

Du vet lika väl som jag , att vi va varadras stora kärleker.
Nu är det bra mellan oss vissa dagar, men dagen efter kanske vi inte ens pratar.
Allt ser så annorlunda ut nu än då.
Men om du vill ge det ett försök, och menar det.
Kanskevi kan komma tbx.


lördag kväll

Nu är jag hemma igen, tror ni jag har träffat dom ? NEE.. jag tänker verkligen aldrig mer träffa emil. Jag har lyssnat på honom i typ en halv timma att han vill ha strul om vi träffas, men sen kommer han inte. Vem är det som är dum i huvet då ? knappast jag. Men skit samma. Vi va och åt lite på donken iaf. Mysigt o träffa manda iaf.
Nu ska jag sätta mej och plugga, jag vet på en lördag. Men som sakt så ligger jag rätt mycket efter i matten, så det behövs. Sen ska jag och mamma kolla på film, så nu ska jag faktiskt sätta på mej mys kläder och ta bort sminket. Hörs senare..!


Dagens inköp: jeans leggins - Gina 199 kr


emiiiil och dennis

Nu åker jag vidare, har varit inne i stan och köpt ett par jeansleggins. Trodde att jag kunde få vara hemma o ta det lungt men niix, nu ringde emil och ville JÄTTE gärna att jag skulle komma till gullmars. Så vad gör man inte för sina vänner. Väntar på att manda ska ringa, hon kanske ska följa med. Shit jag har inte träffat henne sen min födelsedag och då kändes allt så fel mellan oss!... nu ringde hon och är på väg till mej. så vi hörs senare PUSS

Stan

nu åker snart jag och mammiii in till stan, ska kolla gina sen får vi se om det blir nått mer. Skulle behöva kolla lite på skor, får se hur det blir me de.
Ska bara slänga på mej ögonen först, mascaran har inte vaknat än haha ;)
PUSS på er!


Jag 'hjärta' Gavin DeGraw


gårdagen... och idag.

Hejjsan bloggen!Nu har jag varit och "lämnat" martina vid tunnelbanan, hon skulle till sin teater.
Jaha och vad gjorde vi igår då. Jo kvällen va ändå rätt mysigt till slut. Martina kom hit runt 8, sen fixade vi lite och runt 9 skulle vi åka till skarpnäck och trffa josé. Så vi gick till tunnelbanan eftersom bussen precis hade gått, sen kom vi till högdalen och där hade 172 precis gått oxå så vi fick vänta typ en halv timma. Men när vi äntligen kom fram så visste inte josé vart vi va... och vi höll på o frysa ihjäl men efter typ en halv timma kom han, tur för honom jag va riiiktigt sur på honom då ;) Sen skulle vi tydligen hjlpa hans lillebror ut nån stans, asso shiit dom va skit lika. Men skit samma, det va jätte kallt jag höll på o frysa ihjäl och josé visste typ inte vart vi va. Så casper ringde mej... så jag gick runt o pratade med honom , haha. Det är helt sjukt, vi har inte kännt varandra länge typ nån vecka. Hans bästa kompis och 2 av mina närmsta vänner typ bråkar skiit mycket och vi är jätte "kära"... Tillslut så ville jag inte snurra runt där så jag hittade nästan själv ut, men martina och josé följde ju med. Men tror ni inte att bussen hade gått för typ 2 minuter sen då. Så vi fick vänta till nästa och då va klockan halv 12 tror jag. Juste vet ni vem vi träffade på bussen vid hökarängen ? Chris... aah, chris. Det är bara mina vänner som känner mej persoligen som vet vem han är. Men iaf har inte träffat honom på hur lääänge som helst. Så det va lite kul. Runt 12 va vi iaf hemma, och då åt vi lite och sen skulle vi kolla på film men båda somnade typ direkt. haha...!

Nu tänkte jag försöka fråga om mamma vill följa med in till stan, till gina och kolla om vi hittar nått fint till mej. Annars får jag åka själv, för jag hittar verkligen ingen som vill följa med. Sen ska jag nog hem och plugga, jag vet det låter inte kul. Men jag måste, och nästa vecka kommer känns bättre om ja gliksom ligger i fas.


Martina älskling i bussen!



hahahah sexigt, määrta och josééééé!



snygg bild inte sant? va iaf när vi väntade på tunnelbanan vid kvart i 12 lr nått, rikitgt kallt vare!







Kläder of todajjj :

Leggins -  Gina
Klänning-  Gina
Tröja - meiling


senare..!

Ska springa med martina till tunnelbanan snart, bilder och så från igår kommer senare. PUSS


kväääll

Hej alla älsklingar ;)
Nu har jag precis lagt på sminket lite, och känner mej jätte glad. Ingen aning varför, bara känns bra. Ska snart åka och möta upp martina, sen ska vi väl vidare till gullmars lr nått... och möta upp emil, josé och nån mer kanske, vet inte rikitgt. Men shiiit jag har inte träffat emil på eviiiigheter. Ska bli rätt mysigt faktiskt.


dreams...

Jag är verkligen heeelt kär i låten... lyssna bara på texten.



Spending all my money on phone cards
Waiting for my ship to come in, in from that ocean
Come home to this sea, harboring in me
I don't believe in four-leaf clovers
Or the luck they're supposed to bring
I've used all my wild cards
But there's something I can do
To get close to you

I've got dreams of love and I love you
I know you feel the same way too
I feel your spirit when you're near me and when you're away
Somehow, somewhere I'll see you again
But until then I've got dreams of loving you


Thinking bout every little thing we ever did crazy
Sipping on that memory lane
That lane never closes, seven days of the week
I can drive in my sleep

cause I've got dreams of love and I love you
I know you feel the same way too
I feel your spirit when you're near me and when you're away
Somehow, somewhere I'll see you again
But until then I've got dreams of loving you

Dreams I will share when I see you again
And I'll see you again pretty soon
I pray but until then I've got dream

I've got dreams of love and I love you
I know you feel the same way too
I feel your spirit when you're near me and when you're away
Somehow, somewhere I'll see you again
But until then I've got dreams of loving you


till "rebecca :)"



Svar:
Japp, man kan köpa dom genom mej. Eftersom min mamma säljer dom, annars har jag ingenaning... men om du är intresserad kan du lägga till mej på msn,
[email protected] (säg till när du gjort det så kan jag ta bort den här ifrån)


FREDAG

Hejhopp allt bra med er?
Själv är jag rätt trött, men hallå det är ju fredag. Jag älskar helgen, det är verkligen bästa tiden på veckan, nån annan som tycker det lr? haha. Idag försov jag mej, vaknade 3 min innan min buss gick , så jag missade den men kom ändå inte försent. På hemkunskapen idag så gjorde vi vegetarisk lasange, visst låter det äckligt? och det va verkligen bara ost,plattor och grönsaker. Men jag och martina gjorde det bästa av situationen, så våran blev lyckad iaf. Sen har det nog inte hänt så mycket mer idag.
Nu ska jag försöka plugga lite, ligger jätte mycket efter. Sen ska jag försöka hinna träffa bääästavän innan han åker till norrköping (?) tror jag det va. Han är äääntligen frisk. Jag väntar på att emil ska höra av sej oxå, jag vet inte när han slutar och jag ringde för en stund sen man han hade tydligen lektion. Hoppas han hade planerat o leka med mej ikväll, haha. Vi får se hur det blir me det. Nu ska jag svarar på lite kommentarer har inte gjort det på hela veckan, jag vet FÖÖÖÖÖÖÖLÅT!





Jag drogar "dreams".. gårdagens låt.

Hej hopp..!
Jag har precis fixat med mina läppar, först nån mask och sen balsam. Fick ju det av pappa och hans familj i födelsedagspresent. Juste nu kom jag på att jag ska skicka ett sms till honom o fråga hur visningen gick idag. Dom har varit och kollat på nytt hem, hahah. I älta, nån som bor där? Jag har en kompis som tränar dära, så han har sakt hur alla bussar och skit går men haha.

Aha i skolan idag iaf gjorde vi väl inget speicellt. Jag fick en hel choklad av Robin, haha snutte. Visst är han söt mot mej ? Efter skolan åkte jag direkt till stallet, red winden idag. Behövde nog rida nån annan än lilla älsklingen, men så är det när han är världens bästa. Till och med lärarna kommenterar att han inte går så bra som han går med mej som med nån annan. Men han va med oss så helt utan honom va jag inte, som tur va.
Efter ridingen va jag kvar en stund och träffade melli, gumman jag har saknat henne. Men nu ska jag iaf ta tag i pluggandet och sen fixa lite.. sen ska jag faktiskt sova. Så idag blir det nog inget mer inlägg, hörs imorgon PUSS

Fick svar från pappa, det blev tydligen inställt. Men dom ska kolla på hus på söndag... fan va skönt med hus. Hoppas bara det blir lätt för mej o ta sej till skolan där ifrån.

Home sweet home ;)

Hemma från stallet nu, ska duscha hörs snart.. !


toooooooorsdag

Godmorgon, sovit gott?
Jag är skit trött, och vill ingen annat än o krypa ner i sängen igen. Menidag ska jag få tbx massa prov + en uppsats i engelska. Ska bli rätt skönt o veta vart man ligger. Men iaf efter skolan åker jag direkt till stallet, har lektion mellan 5 och 6 så kan bli svårt o få tag på mej då, annars ska ni kunna få tag på mej hela långa dagen om ni vill... När jag kommer hem blir det time for me! jag ska ta hand om mej själv, bada och fixa. Fråga mamma om hon känner att hon har tid o waxa mina ben, jag kom på att jag inte vet om hon jobbar, men men .
Nu ska jag fixa lite innan jag ska gå till bussen....PUSS


Outfit:
Jeans -  Gina (?)
Linne - Vila
Tröja - Martinas


Gavin DeGraw - Dreams









Jag har verkligen fastnat för den här låten. Kolla texten helt underbar. Och just denna låt och väldigt speicell för min syster. Hon har nämligen tatuerat in en del av denns sång på sitt lår, ska se om jag får in nån bild nån gång.
"I've got dreams of love and I love you, I know you feel the same way too"


denna jävla rubrik...vad kan passa för idag ?

Hello bitches.. haha kan storbloggare kan jag !
Nu är jag iaf hemma, känns äckligt skönt. Dagen i skolan va rikitgt tråkigt och allt möjligt. På gympan hade vi brottning, fy fan asso. haha men jag och martina va rikitgt duktiga, och sen vann jag över alla tjejer i klassen i själva matchen, lr vad det nu heter. Gissa om jag va duktigt ? haha, men alla tjejer som håller på mej brottning är ju skit vältränade. Jag tycker verkligen inte det är fint, vad tycker ni?! Nu smsar jag med meiling, vet ni vad hon ska göra inatt? gå modevisning, i mjukisdress haha. Men det är för ed hardy, och har ni sett deras kläder? allt är så sjukt fint. Jag brukar verkligen inte tycka om sån stil, men just dom här är skit fina.
Jag hittade inget på gina idag men träffade massa roliga kompiar. Först träffade vi nåra killar, en av dom va verkligen söt, men haha vi får se hur det blir med den saken , märta? ;) Sen kom stefan en stund oxå, eller aa.. sen åkte jag och martina hem, och aa nu sitter jag här. Ska byta till mjukis byxor sen ta en promenad med hunden. Sen hem och plugga. Ska slänga in en dagens låt oxå, lyssnar på den nu.
PUSS



Kläder of today:
Jeans - Gina
Tröja - Peak
Tröja under - Sisters


Du är underbar




Att se dej må dåligt gör ont i mig,
för mig är du mer än en vän du tillhör mitt liv, du är en del av mig.
Visst läåter det sjukt att jag säger så, men allt du gått igenom gör dej så stark.
Bästavän, du klarar allt. Jag står alltid vid din sida.
Du kan alltid ta min hand och hålla tills ingen annan än du vill släppa.
Jag älskar dej.


.





Idag får min älskadee meiling välja låt..!


jag älskar dej, syster.

Nu är jag hemma från stallet, jag och syster är ensamma hemma. Mamma slutar typ nu och är på väg hem. Det gick bra på jobbet, gjorde det mesta själv och va ändå klar ungefär en halv timma innan jag skulle duuktigt, visst?
Sen hämtade älskade meiling mej, hon är verkligen deppig... självklart finns det en jävligt bra anledning, och jag skulle inte vilja sitta i hennes sitts. Men jag försöker muntra upp henne, men tyvärr lyckas jag inte så överdriver bra. Hon sitter just nu mittemot mej och fixar sina naglar. Och vi lyssnar på deppmusik. Vilket får mitt toppenhumör o hoppa neråt. Nu ska jag iaf lägga in en "dagens låt"... det blir nog inget mer inlägg efter det. Men imorgon börjar jag 8.10 maybe att jag hinner ett inlägg, vi får se. Efter skolan åker iaf jag och martina till farsta och sen vidare till bandhagen och springa, visst är vi duktiga? känns skönt o verkligen komma igång. Men jag kom just på att då måste jag ju skriva på morgonen, shit annars kommer min blogg ju vara död... men vadå det kan den väl inte ? haha ;)
nu ska jag fixa lite mer hära på datan sen plugga och umgås med väääärdens bästa meiling.


haha

Hello snyggingar, allt bra med er?
Själv så började min dag i katastrof jag försov mej och hade midre än en timma på mej, men det gick. Även om jag inte va överdrivet iordning gjord i skolan idag. Men iaf jag kom i tid och det gick bra iaf. hahahaha och första lektionen aa jag vet inte vad jag ska säga, det började med att jag sa hej till westling och vi pratade lite, sen gick hans skåp sönder, hahahah jag skrattade hur mycket som helst. Men skit i det nu, sen skulle vi gå till ica och jag höll på o frysa ihjäl. Gissa vad bäästa robin gjorde då? jo, lånade ut sin tröja till mej.Fast jag höll p o döö av parfym bomb ;P shiit va den luktade, men jag led inte. Sen har dagen rullat på och jag slutade halv 2, då åkte jag hem. Har pluggat lite, och pratat med martina i telefon.

Förlåt för mitt anfall igår, men jag fick en chock och allt blev bara för mycket. Nu känns det bättre, och man märker vekrligen vilka som är ens rikitgt vänner, när sånt här händer.
Men men nu ska jag snart åka ochjobba, kanske skriver när jag kommer hem. Men meiling kommer och hämtar mej när jag slutar för då ska vi åka och äta, myysiigt haa?
PUSS



Jeans - HM(?)
Linne - Jc
Jacka - Gina


för mej är du fortfarande

Jag vet inte vad jag ska säga..
För mej va du allt, det va liksom mitt livs bästa stund under trädet, i regnet, i sommras. När du höll om mej, du mötte mina läppar. Och dina ögon var det finaste jag någonsinn sett. För dej är allt borta, det kom in en annan i ditt liv som tog min plats och som tog oss, och det där som skulle bli ett vi. Men för mej är du fortfarande en stor saknad. Allt kom som en chock, det kommer säkert ta ett tag att komma över dej, men som allt annat kommer det finnas kvar nån stans långt in men inte så att jag dagligen tänker på det.


Låten är precis sann, mina känslor i en låt.


jag saknar när du håller om mig...

Känner att ögonen är fyllda med vatten...
Jag orkar inte mer av saknaden.
Ska iaf ta en promenad med Mynta nu, får se om det hela går över annars vet jag inte vart jag tar vägen.

(:

Hejhopp,  nu är jag hemma. Från en aa, ganska bra dag i skolan. Förutom att jocke inte va där, han är sjuk... snutteplutten, synd om honom. Men nu har jag lite o plugga, så ska faktiskt ta tag i det, mamma jobbar till 10 så jag blir ensam. Ska försöka om jocke, vill följa med ut med voffsan sen. Eller så låter jag honom vara hemma o bli frisk. Vi får se helt enkelt... Skriver snart PUSS

måndag..

Godmorgon , allt bra?
Jag har varit klart i ungefär 30 mintuer och min buss går 8.50 så jag har massa tid nu, känns ändå rätt skönt. Jag lägger inte ner så mycket tid på o göra iordning mej längre, sminkingen tar typ 10 min, håret kanske max 10 min och kläderna typ 5 mintuer. Men jag går ändå alltid upp ungefär en och en halv timma innan jag ska gå till bussen. Idag slutar vi halv fyra, och då åker jag troligen hem. Eller så åker jag in till stan och kollar gina, lr farsta.Skulle behöva sola, men det är så tråkigt o göra det ensam. Och märta har inga pengar, men får se om jag hittar nån kul filur under dagen. Annars åker jag nog hem och pluggar, ligger vekligen efter i matten även om jag gjorde en del igår. Sen får vi säkert massa läxor idag, men men life is a bitch! Nu tänkte jag nog kolla lite på datan och sen äta frukost, även fast jag verkligen inte är hungrig. Ha en bra dag, PUSS




Dagens klädesval:

Tröja - Meiling
Linne - Vila
Jeans - Cubus (?)


....

GODNATT... nu ska jag stänga av datan, plugga lite och sen sova! hörs imorgon PUSS


större läppar?!




Nu kör jag mitt första "tips". Och idag blir det om utisdan, närmare sakt Läpparna.


Jag använder dagligen något som heter, Miracle Lips. Det ser ut preics som ett vanligt läpsyl men förstorar även läpparna. Dom ökar läpparnas volym,former och gör konturerna starkare. Dessutom gör det läpparna mjuka och jag bara älskar det. Det gör ju liksom inte stor skillnad på direkten, men efter minst 29 dagar kommer du personligen känns skillnad. Jag har fått det här av min mamma som jobbar med det, och även säljer det. Men på marknaden tror jag den kostar runt 100-lappen.



I bilen..

Nu sitter jag i bilen, vi har varit i jakobsberg och hämtat morfar och är nu påväg tbx hem. Ser skyltarna mot sollentuna verkligen överallt hela tiden... jag sknar dej. Och nu har jag äntligen fixat in vidoen när han från dopet sjunger, tyvärr via youtube. Men det får funka idag.
Så fort vi kommer hem ska vi äta, jag är jätte hungrig. Eller ne inte jätte, men hahaha. Nu dör snart min data så hörs när jag kommer hem. PUSS


hemma igen

Söndag today... och jag är hemma från pappa nu. Igår va jag ju som sakt först på dop, lilla Hampus. Jag tycker verkligen det suuger o vara i kyrkor, och inget undantag igår. Men nu r det så att min "kusin" är jätte söt, haha och jag är typ mindre n en vekca äldre än honom. Och aah, våran släkt är lite komplicerad. Det är så att min mamma och hennes lillebror är bara halv syskon. Sen har han en syster, på andra sidan. eller aa, ni fattar säkert. Så mamma och Lisa ( som den dära systern heter) är ju liksom inte rikitgt syskon. Men det är hennes son som är jätte söt. hahahhahaha, men nu är det ju så att jag har en bästavän som alltid ska paxa ;) Inne i kyrkan var det iaf nån minut som va bra, och det va när en skiit duktig kille sjöng. Lägger in video sen om det går. Han va typ max 17 år, riktigt sötnos han oxå. hehe...! Efter dopet åkte jag vidare till, Orhem. Där va pappa + familj på middag. Dom skulle äta surströmming, fy faaan säger jag bara. Det luktar ju spya, tänker aldrig ens smaka det dära. Men det va jätte mysigt, och jag träffade en gammal barndoms vän, som jag inte träffat på säkert 3 år. Runt 9 åkte vi där ifrån och hem. Sen skulle vi ju fira mej lite, så jag fick nått sätt för läpparna, peeling och balsam typ. Sen ett jätte fint kort på mej och syskonen, även 500 kr på gina vilket verkligen är behövligt.
Idag har vi inte gjort speciellt mycket, va ute en stund och måns lekte med sin bästa kompis, Edvin. Nu är jag in the place igen, haha hos mamma asså. Ska fixa lite på mitt rum nu, det är verkligen äckligt där nu. Sen så ska min morfar komma hit på middag, mysigt haa? (:
Vi hörs senare, PUSS


hahaha, kolla minen.



The famliy + "gudmamman"



Mamma och son, sötaste Hampus.



Tårtan, cutee ??!






dop och middag... kommer tbx imorgon...

Godmorgon, jag är precis klar.
Idag ska vi ju på dop, min kusin Hampus ska få heta Hampus på rikitgt, haha. Jag och mamma ska ta oss dit med pendel och det är på andra sidan stan. Vilket betyder att vi snart måste åka. Efter dopet åker jag direkt hem till pappa, och vi ska vidare på middag hon nåra vänner. Vi ska vara där 3 så får se hur och om jag hinner. Men sen stannar jag hos pappa i natt, för vi ska fira mej imorgon. Ska bli mysigt o träffa den familjen. Men det här betyder att jag nog inte kommer kunna skriva fören imorgon.  Jag vet inte när och vilken tid imorgon men nån gång iaf. För imorgon kväll ska troligen jag mamma och morfar gå ut och äta. Men men nu ska jag fixa det sista.. ha en bra dag och kväll o hela skiten ;) PUSS



Dagens outfit..:
Leggins - Gina
Klänning - Gina
Tröja -  Fått av meiling
Klackar - Skovision

Kvällens outfit blir..:
Jeans leggins - Gina
Linne - Gina
Jacka - Gina
Skor - (?)


ÄLSKLING



Det är helt undebart att just jag har träffat dej.
Att just jag kan få älska dej.
Jag saknar dej mer än jag vet inte vad, vi har inte träffats
på en evighet känns det som. Du betyder sjukt mycket för mej.


kvällen

 Jag och mammsii nyss ätit middag, rikitgt gott faktiskt. Men jag åt verkligen för mycket, noot good..!
Nu sitter jag här och väntar på att bästa vännen ska äta klart, så jag kan gå och möta honom sen. Jag sitter i mjukisdressen, rikitgt skönt. Men för o träffa honom behöver man verkligen inte vara iordnig fixad, han älskar mej iaf  ;) hahahah. Ne men jag orkar inte göra iordning mej, har typ fått nån slaks inre blödning i benet, det låter nog mer hemskt än vad det är. Men ont gör det iaf kan jag säga. Just nu pratar jag med lillebror i telefon och han kanske ska träffa mej en snabbis sen.
blir tokig, alla äter... ingen blir klar... och jag har tråkigt... hahahah


Mjukis..... :D


fire burning...




Idaag

Hej hopp! först måste jag erkänna att bloggen verkligen inte är det osm går i första hand just nu. förlåt, jag ska verkligen förska förbättre mej. Men skolan sätter höga krav nu, och jag har fyllt år det har helt enklet varit mycket. Men iaf vad har hänt idag då, jo skolan som vanligt. En helt normal dag, jag och martina åkte dit tidigt. Sen har det varit lektioner hela dagen, åt lunch på hemkunskapen. Har träffat bääästisen, flera ggr idag :D tur att vi går i samma skola nu, han håller mej verkligen glad. Om det är piss och jag verkligen inte orkar skolan mera går jag och möter honom i nån trappa lr nått nån stans. Sen är det bra igen, vääärldens bästa Jocke.Jag slutade kl 2 då åkte jag hem. Sen för en stund sen åkte jag och mamma o köpte lite presenter till min kusin, Hampus som ska döpas imorgon. Nu ska jag nog hjälpa mamma med maten, sen sätter jag väl på mej mjukisdressen möter upp martina och sen möter jocke. Tänk helt underbart ju o vara med bara dom 2.
Hörs senare, troligen innan jag går ut... PUSS



Dagens outfit:

Tröja - Gina (födelsedags present)
Skärp - MQ ( födelsedags present)
Leggins- Gina ( födelsedags present)





Facelook


Grattis, Hannah (;

Hooola, erat födelsedags barn här. Allt bra med er?
Jag är skit glad men hinner inte skriva så mycket. Meiling har precis åkt, vi har kollat på " män som hatar kvinnor" och så hemsk som alla säger att den är, är den verkligen inte. Klart den inte precis är rolig, jag grät lite. Men inte så att man inte kan sova själv... Innan det så var ullis, manda och linus här. Vi fikade lite och jag fick lite presenter. Sen har inte så mycket mer hänt idag. Eller jo massor har hänt, och jag vill bara säga till martina att jag älskar dej! Men inget av det som hänt kommer skrivas i bloggen. För mycket läsare, för mycket skit snack. Nu ska jag fixa liten inför imorgon, har dessutom lite o plugga till imorgon. Lägger ut nåra Bilder på det jag fått under dagen. Men det jag inte har kort på är en ny väska full med kläder, som jag fick av världens bästa syster. Men ni får bild nån annan dag !


Ansiktskräm-Mamma
Ansiktsservetter-Mamma
Sötaste hårsprayen-Mamma


Leggins-Mamma
Jacka-Mamma
Björnborg- Ullis m. familj



Tröja-Mamma
skräp- Ullis m. familj




Som sakt ar jag fått en väska och ännu mer kläder av meiling.. dessutom en kamera igår. + en mjukisdress som jag inte fick nån bra bild på  (:
godnatt

Födelsedag!!

Godmorgon, och jag börjar med o säga förlåt för att jag int skrev igår. Men vi åt middag med "familjen" (iaf fd.) tacos, skiit gott. Sen åkte vi iväg och köpte en rosa kamera :D JIPPIII den är skiit fin, och jag tog nåra bilder nyss. Och bilderna är oxå helt fantastiska. åååååh, va glad jagär över den. Sen åkte vi iaf hem igen och åt tårta. När dom hade åkt hem så öppnade jag en present från mamma.... en mjukisdress!! I rikitgt fin färg, jag lovar att typ ingen annan har en sån, därför tänker jag inte sga vad den kommer ifrån. Tack för en undervar dag igår.

Men nu är det ju så att jag fyllerår IDAG, och det kommer lite människor ikväll. Eller senare. Men jag skriver när jag kommer hem från skolan. Nu ska jag springa till bussen... ! PUSS

09-09-09 09.09

Godmorgon, jag är verkligen helt död. Hinner inte skriva så mycket, ska ta bussen som går 20 över här ifrån och r på min skolan halv för att sen byta till 705 som går typ kvart i... för vi ska till sveriges jobbigaste ställe, HATAR visättra. Vad vi ska göra där har jag inte rikitgt fattat. Men jag har likosm inget humör idag. Kanske pga igår kväll... eller ne, men jag har iaf världens bästa syrra :D mer får ni veta ikväll. Känns som jag är irriterad på typ halva sverige, men då får det vara så idag. Jag orkar inte ta massa konflikter, ska ni bråka? bråka med nån annan! Sen kan ju vissa människor ta åt sej av att jag inte längre tänker höra av mej, vilket betyder att vi kommer tappa kontakten. Men jag tål inte dej när du ska hålla på och bestämma saker med mej men sen skiter i det, du vet själv att det bara är patetiskt. Men sorru, skyll dej själv. Och lilla hjärtat, jag vet att du läser min blogg och inte som du skriver " bara ibland när hon har kommenterat min blogg lr nått"... som du märker så är du verkligen omogen.

Men sen tbx till mej nu, idag är det ju 09-09-09 kl 09.09 (: hahahaha och imorgon....... vad händer imogon? ....... jo, JAG FYLLER ÅR! nu hinner jag akuut inte mer. Dagen outfit : mjukis byxor, adidas tröja och ett grått linne.

syster hos mikael persbrandt

Nu håller jag på och dö av magont! Jag åt verkligen för mycket, inte bra. Men jag tänkte ta en tidigare buss till stallet, så jag kan ta hand om min älskling innan jag börjar jobba.
Hör att mamma pratar med min syrra, som idag tror jag.. eller nu iaf är hos mikael persbrandt, hon ska bli hans "barnflicka" eller iaf nån dag i veckan iaf.  Visst är det cool?? gissa om jag tänker följa med henne =D älskar persbrandt.
men men nu har jag inte tid med det här längre. PUSS

grattis (:

Heej (:
Jag har varit hemma ett tag men vi gick över till 2an och fixade lite saker. Jag ska ju jobba ikväll, så jag försöker få med mej manda. De är så äckligt tråkigt själv. Hoppas att hon hinner för hon måste vara här  typ 5 och hon slutar 4, men men vi håller tummarna! Nu ska jag sätta mej och äta o plugga lite. Vi får se om det blir nått mera idag kommer nog hem sent.

Sen är det ju så för er som inte visste att Fredde fyller år idag, Så stooort grattis till honom. Vi har verkligen tappat kontakten, vi visste typ allt om varandra förut. Och nu säger vi knappt hej i skolan längre. Jag förstår inte hur det kan bli så... men jag saknar dej, bästavän!



Han ser jätte liten ut (aa) men jag lovar,
så liten är han inte igentligen och mycket
mera wax än dära ;P


tisdag (:

Godmorgon sunshines (:
allt bra med er? Jag är så där vanligt trött, inget överspel idag. Har inte rikitgt orkat göra iordning mej idag, men liiite fin måste man u ändå vara när det är skola... Nu är det så att hela min första lekiton häner på Hampus. eller de där kanske va o ta i, men han har min mattebok i sitt skåp och han får inte glömma den. För jag kommer troligen komma nåra minuter sent. Eftersom min buss ska komma fram 8.00. Annars skulle min buss gått nu, och jag skulle vart i skolan halv åtta, det är ju inte precis kul. Aha, och vad ska jag göra idag då? joo, först skolan sen ska jag hem, blogga, och ikväll ska jag jobba (hörde ni rimmet?hah) Nu är det ju så att jag har tappat nycklarna till stallet,om jag har tur idag så hittar jag dom. Annars får vi bryta upp mitt lås. Men sorru alla älsklingar, nu r dtta inlägg slut. Jag ska fixa lite innan jag går... PUSS o hej!



Kläder :

Trasiga jeans - Gina
Tröja - Boomerang (?)
Linne (som inte syns) - HM


dagen slutade väl.. öhhm... OKEJ

Som ni vet va jag verkligen skiiit irriterad när jag kom hem. Och det pga att under dagen så har min telefon gått sönder, jag har tappat mina nycklar till stallet och det kändes liksom så fel mellan mej och märta. Dessutom har jag gått runt och irriterat mej på en söt liten   pojke i våran skola. Igentligen får han sköta sej själv, men han är liksom nått speciellt för mej, eller ne så kan jag ju inte sga när han behandlar mej som skit. aja skit samma... Nu är det ändå lite bättre, mamma har fixat en ny mobil till mej. Men jag är verkligen heeelt lost, jag trycker på fel knappar och den gör inte som jag säger. Sen skickar den fel sms till fel personer. Men jag kan lova er en sak, att det är inte jag som gör fel, det är den. Jag har faktiskt varit dukitg nu på eftermiddagen oxå, som jag sa så tog jag bort mitt smink och satte på mej mjukisdressen. Och jag har faktiskt fått liiite nytta gjort med allt plugg.
Vet ni vad jag ska göra på lördag? joo, jag och pappas familj ska på middag hemma hos ett par gammla vänner. Och innan det ska vi fira mej. Myspys (:
Nu har jag inte tid med det hära mera, ska ta nått och sen lägga mej i sängen och skicka över lite låtar och sånt. PUSSSSS och godnatt

Fittmåndag....

Jag hatar verkligen den här dagen!!
och är inte på humör för bloggen nu...
Jag ska ta bort sminket byta kläder
 och sätta mej o plugga,
hörs senare.


mååndag ... ny vecka...

Godmorgon,sovit gott? Jag har verkligen blivit dukitgt på o blogga ofta, tycker ni inte det? men hahah det har ju varit helg, och nu ska vi se fram emot en hel vecka. Men jag lovar att det ska blir bättre än förra veckan. När jag för en stund sen stog och gjorde iordning mej skickade mirre ett sms där det stog typ " jag har sett bilder på internet som är privata på dej... så du kanske borde googla på ditt namn och anmäla det..." självklart gick jag direkt in och googla på mitt namn, men såg inget konstig. Sen skrev hon "hahahahha, läs längre ner X) " och där stog det att dom smarta läser hela smset dom andra springer till datan. Så där fick vi ett till bevis på att jag verkligen inte är stockholms smartaste tjej, hahaha. Men det får jag väl ta med en nypa salt, eftersom jag enligt mej själv är bäst ;)
Nu ska jag snart gå ner till bussen, och vet ni määääärta sitter på den... JIPPPIIEE!!! hon är ju egentligen hos sin pappa men hennes kusiner kom igår så hon sov hos sin mamma.
ahaaa, vad händer idag då? skola... det enda som ska bli mysigt med idag är typ att jag ska få träffa bästavän, har inte trffat honom på hela helgen, för han har alltid fullt upp med sina tävligar hit och dit. Aldrig tid för mej , hahahah. Men om jag inte hittar på nått annat idag leker jag kanske med honom.  mysigt haa??
Hinner inte mer nu, PUSSS på er!!


Outfit of todajj:
Jeans - Gin
Tröja - hm.. systers
Linne - HM





Facelook (:


jag saknar dej, Mirjam!!

Sängen ropar... jag springer... GODNATT


söndags kväll

Nu har ensam mamma söker precis slutat... jag tycker inte rikitgt det va så bra mammor med i år, bara den blonda med kort hår. Vad tycker ni???!
Jag har åt hur mycket som helst till middag , så här mycke har jag inte ätit på sjukt länge. jag kommer inte behöva äta på hela dagen imorn. Dessutom är jag skit trött, så jag ska sova snart. Bara vara lite snäll mot mamma och massera hennes axlar. Skyll er själva att ni inte bor med mej , haha ;)
Jag pratade lite med "honom" förut... och det är verkligen helt sjukt jag saknar honom massor!!
Kanske hinner skriva imoron innan skolan får se. PUSS


Första gången din blick mötte min,
första gången dina läppar mötte mina....
när du höll om mej i regnet!


turist i min egen stad...!

Hooola que tal? hahah det betyder hur är "hej hur är det" på spanska för er som inte visste...! Nu har jag precis följt med martina till tunnelbanan. Och på väg dit mötte vi sötaste killarna, som frågade om en kram. Pluttisarna va söta. Innan det så var mammas kompis och hennes söta dotter här, hon är snart ett år tror jag. Men idag har jag och martina varit rikitgt duktiga. Först åkte vi in till stan och skulle till slottet. Och mötte en skit jobbig tant på tunnelbanan som satt och prata med oss om typ stockholms muséum från bandhagen till slussen? ehhm.. aja och vi skulle liksom inte till slottet pga det, utan att martina kusins kille skulle gå i armé saken. haha och dom är verkligen skit duktiga, sen gick vi vidare till donken åt lite och åkte hem till mej. Jag vet det blev inget lek med "A" idag.... saknar honom som f******n. Får se till o träffa honom snart, och jag måste verkligen!
Nu ska jag iaf hoppa in i duschen, sen ska vi äta och kolla på ensam mamma söker. Det börjar ju idag.. :D
Men vi hörs senare PUSS




Blir man kär på söndagar? (:

Godmorgon (:
Allt bra med er?
Själv ska vi snart äta frukost... sen ska vi nog träffa min lilla älskade "A", visst har jag blivit hemlig med alla, hahaha! Men jag orkar inte masa prat och problem längre. Nu ska vi äta, PUSS


mitt 601 inlägg

Nu sitter jag hemma hos en viss "hemlig" ... kan inte skriva namn, sorru men víssa läsare tar det fel (:
Jag har ingenaning om vad vi ska göra, kanske träffa nåra sen. Eller bara sitta hemma och mysa. Jag kommer nog inte uppdatera nått mera idag, så PUSS


Jag älskar dej martina (:


Älskade lillebror!

Nu har jag precis kommit hem... Har varit med min älskade lillebror, kevin. Vi bor ju inte tsm längre. Men det är verkligen inget som får oss att släppa kontakten. Nu träffas vi liskom minst en gång i veckan. Och dessutom har han språk i min skola, så han är där 2 ggr i veckan. Men jaja tbx till vad jag har gjort... innan jag mötte kevin så va jag i högdalen och lämnade lite filmer. Och aah, jag är klar med mitt rum. Jag har varit duktig idag, tycker ni inte det  ? ;)
Jag och mammsii ska snart äta och sen åker jag nog till martina och sover där. Vi får se, hon kanske skulle vara barnvakt. Men om jag åker dit är det inte säkert att jag skriver nått, men kanske. Hon har ju lagt ner sin blogg, varför vet jag inte. Men hon kände väl att tiden inte fanns där. Som jag oxå känner ibland, men jag vill inte sluta.
Hur har eran dag varit?
PUSS




lördag...

Heejhopp!
Jag vet att jag inte har skrivit nått idag men jag håller på och städar mitt rum. Men jag kände att jag behövde en liten pause. Det ser verkligen förjävligt ut där, och en av katterna tror tydligen att det är en låda... så trött på o bo med 4 katter och 1 hund ibland. Vad har jag för planer idag då... jo jag måste åka förbi högdalen och lämna nåra filmer, sen vet jag inte rikitgt faktiskt. Fabbe kanske skulle höra av sej ikväll när han kommer hem från nån tränings sak. Annars har jag verkligen inga planer, så om nån känner att ni vill leka så hör av er!! Kanske ska ta en rikitgt lång promenad med vovven, vi får se. Har ju liksom en del som snurrar runt i mitt huve, och ingen som jag riktigt kan prata med. Visst, självklart har jag ju mina vänner. Men innerst inne är det nog ingen som förstår, ingen som rikitgt tänker som mej. Jag ska svara på nåra kommentarer nu och sen fortsätta med mitt rum.
PUSS

.....

Heejhopp!
Helt plötslig kom meiling hit, och vi åkte till ett solarium i solna. Jag vet rätt långt, men det va bra så för mej vare lungt, vi åkte ju bil. Jag fick iaf färg, mer än jag någonsinn fått i högdalen. Riktigt trött på det solariumet. På väg hem åkte vi förbi och köpta godis, sen hem och åt kykling sallad...och nu kollar vi på världens sämsta film, eller jag sitter vid datan, mamma och meiling fixar naglarna hahahaha så inne i filmen är vi.
Nu ska jag fixa lite saker och sen sova tror jag... hörs imorn PUSS

Tillbaka!

Heej älskade läsare! allt bra med er? det hoppas jag...
Nu ska jag verkligen skärpa mej med bloggen. Men idag är det ju fredag och jag har iaf lite tid (:
Jag orkar inte vad skriver vad jag har gjort hela veckan, det kommer bara bli långt och tråkigt. Nu sitter jag här och väntar på min syrra vi ska åka och sola. Och hon vet hela stockholms ställen, eller alla bra iaf. Ska bli mysigt o umgås med mamsii och syster!
Jag skriver när jag kommer hem 
PUSS

Förlåt...!

Godmorgon.
Jag vet att jag inte skrivit på flera dagar, och jag har jätte dåligt samvete för det. Men i tisdags var jag helt slut när jag kom hem från jobbet, och hade en del och plugga. Sen efter skolan igår åkte jag och martina till farsta fick 2 puder köpta. Sen nr jag kom hem hade jag hur mycket som helst o plugga. Dessutom va meiling här och hjälpte mej. Och även idag kommer min blogg troligen "ligga nere". Jag har ridning efter skolan och åker direkt dit. Ingenaning om när jag kommer hem men ska försöka lägga in ett inlägg då. (:

Ha en bra dag, puss!


home now

Nu är jag hemma efter skolan ,ska lite snabbt plocka ihop en väska sen åker jag och färgar håret... jippie!
sen ska jag och mammii ta en sen "lunch" nån stans, innan jga åker och jobbar. Hörs ikväll (:

tiiiisdag

Godmorgon!Förlåt att jag inte skrev nått igår kväll... men när jag precis hade skrivit klart och skulle publicera så dog mitt internet, och jag hade inte orken o fixa det. Har även fått massa kommentarer som jag inte heller hann svara på, sorru.
Visst är jag uppe och klar tidigt? Jag börjar kl 8, så jag och märta kom med den underbara idé att äta frukost på skolan. Deras frukost är tydligen jätte god, har aldrig ätit den. Men det är varma baguetter och massa sånt. Eftersom vi är i skolan redan halv när vi börjar åtta, så kan vi lika gärna ta den lilla stunden i skolan. Låter det inte rätt mysigt? Jaha, vad gjorde jag igår då. Joo, jag pluggade på kvällen. Och kom fram till att jag hade mycket mer än jag trodde så. jaja, jag får väl klara mej. Sen höll jag även på med en "hemilg"sak... som ni inte får veta just nu (: secret. Idag slutar jag halv 2 rätt skönt, inte sant? efter de ska jag hem blogga och packa. Sen åker jag vidare mot globen där jag ska färga håret. ÄNTLIGEN! När det är klart hämtar mamma mej och sen ska jag åka och jobba. Så idag kommer bli en lång dag, eftersom jag även har mycket plugg o se fram emot när jag kommer hem. Men så kommer mina tisdagar se ut nu framöver. Nu ska jag fixa det sista innan skolan.... PUSS


Outfit:
Linne - Gina
Tröja - bomerang
Jeansleggins - Gina
Klackar - skovision






Facelook




RSS 2.0