I have a secret !

Tjenare alla söta :)
Jag har nyss lagat världens super duper godaste middag, fläskfilé med nån thaisås , jag gjorde själv och ris. jag har städat nästan hela dagen, jag va på rikitgt städhumör.

Min fina åkte till köpenhamn idag, jag gillar det inte alls. Alla verkar åka bort nu igen, vad ska jag ha för mig nu liksom? hm.. Finns ju folk jag kan träffa men jag vill nog inte, jag har ju redan nån och tycka om (A)
Nu ska jag kolla film och svara på lite kommentarer.

SEEYOU!



Jag vill ha din hand där


Pinnen är längre än en meter!

Jag och sötnosen är ute o går , bloggar senare :)

G

Idag har jag varit dum mot er igen, förlåt. Har inte gjort speciellt mycket idag, typ varit ute med hundarna och sen kollat på film hos moster tills nu, för nu sitter jag i bilen påväg o ska lämna lite saker sen hem och sova i min helt egna säng. Jag vill verkligen det inatt. Något ni inte vet är att jag inte sovit i min egen säng sen söndag, så börjar länga efter den. Men det har ju varit mitt eget val o sova borta :)

Mitt humör är inte på topp för tillfälle, något är inte långt borta. Men fan va man märker vilka som förstår, vilka som verkligen bryr sig....

:OoOoOoOo

Godnatt alla nya som gamla läsare :)


Bästilussis




Jag älskar dig min ängel :)


<3



Då ville jag att det skulle vara du... Nu är det du!


knasigt bra !!


tyvärr mina vänner..

Jag har suttit och funderat lite på en sak ... Varför ska tjejer alltid vara så himla bitchiga,sura och avnudsjuka, mot varandra? Jag säger verkligen inte att jag är den finaste och bästa. Men ändå tjejer sätter alltid krokben för varandra, det går inte o ha massa tjejer i en skolklass utan problem, inte på en arbetsplats och verkligen inte i kärlekssammanhang. Det behövs bara en tjej och en kille i ett förhållande. Det är så tråkigt att tjejer inte kan vara som killar, dom bryr sig inte om hur andra är klädda eller ordning gjorda, vilket tjejer gör. Den där äckliga avundsjukan som finns är ju galen, den borde helt enkelt förbjudas.... Men vi tjejer har så svårt att se andra ha framgång lr liknande. Det värsta är att det är så svårt o kunna lita på tjejer, för det finns alltid nån gång dom går bakom ryggen eller berättar det där "ingen fick veta" för nån annan. Tjejer tycker om o se andra må dåligt, och det där med förhållanden igen. Hur ofta försöker inte en tjej ta killen ifrån sin flickvän? Men hur ofta är det tvärtom? att en kille försöker få en tjej o lämna sin pojkvän, inte överdrivet ofta.

så varsegod nu fick ni min syn på det hela :)


Mysigt

Det är ju helknas väder ute, regn som att gud inte kissat på flera månader. Sen åskar de och blixtrar massor , ganska mysigt. Men jag vill ju ligga i någons famn, även fast jag inte ligger i min egen säng (a) Men nu ska jag försöka sova här tättintill min super bebis :-d godnatt.

Bio och film

Klockan är mycket men jag är vaken :) Va ju som sagt på bio med sällskap, grym film de där. Jag älskar kärleken i den där sagan, och känslan hon har...tvekan om hur hon vill känna och hur hon borde känna. Den där stunden man inte vet hur man vill, när det finns en baksida som ingen vet om. Dessutom har jag precis kollat klart på snabba cash för första gången. Helvete vilken film asso, jag älskar JW :-D Sveriges helt klart snyggaste skådespelare. Jag ska försöka hitta en säng plats snart, vart är inte bestämmt än :) Kanske slänger in ett godnatt senare.

Eclipse

Blev ändring , ska inte göra nått som jag planerade :) Blir bio med lillebror och 'kusin'. Först ska vi äta sushi, jätte mysigt :-d Kommer med kommentarer på filmen sen:)

Lillebror...

Du är en del av mig älskade pojke, en del som aldrig försvinner. Jag är ett stöd som alltid finns vid din sida, genom allt på alla plan. Jag älskar och saknar tanken på livets tid vi delade. Du är vacker, Tim.

Dina ord till mig värmde mitt hjärta

"I love you, I swear that's true. I cannot live without you. "

Pluttan

Tjenare :-d Något hemskt hände nyss, men vad kan tyvärr inte tas upp i bloggen. Just nu sitter jag på golvet och gosar med en riktig gullegris:) ändå saknar jag någon annans närhet. Planerna idag blev lite fram flyttade men ska nog leka med närmaste familjen:) Självklart blogga också :-d Hej så länge!

När du viskar

Goder natt :) Nu ligger jag äntligen i en säng, inte min egen men det är skitsamma det är en säng iaf :-d Jag mobilbloggar ju mest hela tiden nu, men de är så himla lätt på den här mobilen min nya älskling förstår ni :) Imorgon har jag massa planer jag vill helst göra alltihopa men det är ju lite svårt o vara på 3 ställen samtidigt, men flera olika personer. Helst skulle jag ju vilja vara nere på öland med Martina också (a) Okej nu ska jag sova, är helt galet trött. Ska be mitt sällskap klia mig på ryggen nu, så jävla underbart :-d godnatt!

ÄNTLIGEN

Nu är jag på väg till något hem ;) jag är glad,lycklig och jävligt stolt på riktigt :-d :-d :-d <3

Dina blickar värmer!

Okej hej snyggingar :) Jag har precis haft ett samtal med bästa johanna, 1 och en halv timma. Vadå då vi kanske tycker om o prata med varandra? :o Haha nej men jag har suttit ungefär 2 timmar på en jävla träplanka vid en fotbolls plan i sollentuna. Vad gör man inte för dom man tycker om ;) hahahaha nej men väntar på att en viss pojkes träning ska sluta. Nu fick jag världens hårdaste boll på mitt smalben, ajajaj :'( jaja de är faktiskt snart bara en kvart kvar tills den här skiten är Slut och jag får ta hand om en helt slut pojke ;) Ingenaning när jag kommer hem , om jag kommer hem idag. Men ska försöka blogga lite mera :-d Puss!

lillebror mys

Tjenare alla snyggingar :)
Sitter hemma hos "moster" men världens bästa och underbaraste lillebror, Kevin. Vi va nyss ute och sprang i huddinge centrum med en galet fin rottis och lillebror som skulle köpa nått spel. Snart blir det middag och massa mys. :D


Love it or hate it

Nu ska jag gå ut med mina små bebisar, jag behöver verkligen det. Det är faktiskt en fördel med detta äckliga väder, att nu kan man vara ute och gå liksom mitt på dagen det kunde man inte förut inte utan o dö.
Men efter det ska jag hoppa in i en dusch och göra iordning mig. Har fortfarande ínte bestämmt vad jag ska göra idag, hihihihihi :)

Måndag

Godmorgon då. Har inte sovit mycket inatt, bara 4 stackars timmar. Dessutom har jag vaknat varje gång min armbåge har nuddat något. Jag har vidrigt ont..!
Jag ska snart försöka hoppa in i en dusch, sen göra iordning mig. Mina planer för idag är inte rikitgt bestämmda än. Mammas bästakompis och amandas massa (samma person) fyller år idag, så kanske ska åka och fira henne. Men skulle ju vilja träffa en viss person som jag saknar gaaalet mycket. Jag har inte bestämmt mig, men han har inte ens vaknat än såå :)

vad ska alla ni göra idag?!


Jag saknar dig här i min säng......

Nu ska jag och mina tårar sova.


du finns inte i mitt liv längre

Jag skrev nyss ett inlägg om dagen, men hela skiten försvann.

Har iallefall umgåtts med familjen idag eftersom inte nån är hemma typ, och dom som är hemma känner jag inte för att träffa. Men bästa Alex kom ju hem idag, och imorgon kommer nåra fler hem. I like it :) Sen har jag hunnit bärnna armbågen på en plåt som mamma precis hade tagit ut ur ungnen. Så nu har jag två vackra röda streck på armbågen och det gör himlans ont.





Ny profilbild på facebook


Du finns inte kvar i mitt liv.

Godkväll mina sötnosar.
Jag har städat , lekt med kameran och umgåtts med min älskade familj. Eftersom det inte finns en enda jävel som vill leka med mig, alla verkar vara borta. Men som tur är kom Alex hem idag :D och nåra imorgon. Känns lite bättre när det är folk hemma på nått sätt. Jag ska försöka ta tag i mig själv och åka till Nyköping under veckan.

Nu ska jag kolla på tv, massa bra saker faktiskt. :)



Ny profilbild på facebook :)


Tyvärr..

Din utsida är inte din insida.... JAG HATAR DIG!


Söndag

Godmorgon, jag har sovit gaalet länge. Men låg helt ensam i min säng vaken till typ 4. Det fanns inte en person vaken lr inte som jag ville prata med iallefall. Sen har jag drömt massor hela morgonen, så dagens förmiddag gick till drömmarnas värld.

Idag har jag inte nåra speciella planer, ska nog umgås med mamma och bebis. Känns som en sån dag faktiskt. Vad ska ni göra i det här äckliga vädret? :)

Även band kan lossna.

Du gör mig ........ Besviken


Sverige har nått nytt är skämmas över




Ursäkta men detta är inte fint. Inte någon stans.
Ska man förstora brösten tycker jag att det ska vara för att man själv mår dåligt inte för att man tror att ens läsare vill det. Hon har förstört sig så sjukt mycket. Om hon lever så länge att hon blir över 50 tänk då hur hon ska må över din ungdom. Hur många bilder som alltid kommer finnas kvar på henne, usch det är synd om henne.

Det här med hennes oskuld... Klart som fan Kissie är oskuld eftersom hon bara finns på internet, Alexandra Nilsson blev av med den för länge sen. Men Alexandra försvinner ju mer och mer, kissie träder fram.

Men enligt mig är hon skitsofren. Hon är ju verkligen 2 helt olika personer. Eftersom hon bakom datan är Kissie, med vännerna är hon Alexandra, med läsare är hon Kissie, på tvprogram m.m är hon antingen Kissie eller Alexandra...

Kort sagt... Det är ful, det är tragiskt, det är hemskt. Finns det något posetivt?


A'

Jag saknar din närhet, din evigt varma famn.... tänk att det snart är ett år sen.


Stå för vem du är skippa dolt

Jag blir gaaaalen, arg som ett vildsvin och sur som en citron. Snälla jag ber er, sluta ringa mig med dolt nummer. Jag ska aldrig mera svara när det är dolt. Varje natt i ungefär en månad har det ring 2-5 ggr per natt, bara dolt. Jag blir galen på er, bara så ni vet :)

Mina älskade läsare!!



Självklart får ni komma fram och fråga om idolbilder eller säga hej. Har fått lite anonyma hej ute på stan senaste dagarna och kanske låter lite otrevlig det är verkligen inte meningen men säg jätte gärna att ni läser min blogg då, så förstår jag och blir mycket trevligare.

Så nästa gång du ser mig "Bella", kom fram och säg hej :D


KNASBOLLIGT

Nu är jag hemma efter en jätte trevlig kväll. Först fick alla gömma sig eftersom födelsedagsbarnet inte kommit hem än, sen fick hon följa en röd tråd genom hela huset och i vare rum stod nåra och sjöng sen tillslut kom hon fram till badrummet där vi hade köpt ett jätte fint och stort bubbelbadkar, gissa om hon grät haha :D sen åt vi massor och jag umgicks med mina super söta kusiner.
När vi kom hem vare bara sätta på sig kläder och ta ett paraply... hundar ska ut vilket väder det än är.

Fick nyss ett besked som gjorde lite ont faktiskt, lagt ner lite onödig tid på en onödig person som har en onödig plats i mitt liv.

Nu ska jag prata med nån micke på facebook, ingen aning om vem pojken är :) PUSS

Hata vädret

Nu är den riktiga svenska sommaren här, regn och jätte kallt. Blä, jag funderar på o beställa en resa sista minuten till spanien om de ska va sånt här väder. Nån Som hänger på? :)

Umgås med älskade släkten







Så här ser jag ut just nu.
Sitter i bilen på väg för att hämta upp min älskade morfar och sen vidare till kusinerna, eftersom det är där vi ska vara. Jag måste bara säga att jag har världens sötaste kusiner, ska försöka fixa nån bild på dom.

Jag har iallefall på mig en klänning, köpt förra året från nån bra affär. Hade den på lillasysters dop och pappsens brölopp det va samtidigt nämligen. Min handled bär dom nya armbanden i guld och trä, fötterna dejtar skorna jag hade på skolavslutningen, har ingen bild just nu. Håret är gjort genom plattade flätor, vanliga lockar och kruståg :)

Ni har ha en prima eftermiddag och kväll, vi hörs senare... mycket senare!


In handlingen från igår



Skrivblock , hur bra passar inte dom mig? ;)



Ny bodylotion, luktade rikitgt gott faktiskt!




En rikitgt skön tröja från Gina




En ny bikini, har faktiskt kollat på den sen bikini säsongen började :)




Vad tycker ni om mina köp igår då?
Nu ska jag hoppa in i duschen, ge kärlek till den som uppfann duschen.


Lördag!

GuderMorgon :) Även fast jag har varit vaken från klockan 7. Det blev ju som ni säkert märkte ingen mer bloggning igår kväll, jag och mamma hade en film kväll kollade en rikitgt dålig film la inte ens namnet på minnet efter det livvakterna, gaalet grym film ju. Jag bara älskar Johan Falk. Det blev sömn ganska sent eftersom jag har en efterlängtad vän som är i göteborg nu, därför smsade vi alldels för länge men ibland får man vara busig faktiskt. Jag blir extra busig med honom ;)
Idag ska jag på 30års fest, är nervös faktiskt för det första så vet födelsedagsbarnet inget om att runt 100 personer kommer dessutom så känner jag max 7 personer där. Men en rikitgt lite läckersnäcka ska dit iallefall, hockeyproffset... me like!!
Men ska iallefall börja göra iordning mig inför det snart tänkte jag, jag lägger självklart in bilder senare.

Right now i never wanna fall in love again

Hej alla glada :-d Hann inte blogga innan vi åkte, så blir lite mobilbloggning nu bra visst? :) Sitter iaf i bilen utan för nån affär, mamma är och handlar o enligt mig är de bättre o blogga så jag stannade i bilen med en sovande bebis. Innan vi åkte hit va vi i farsta. Först jag och martina sen kom även mamma och bebis. Vad jag köpte får ni veta när jag kommer hem :) Puss på er!

Love time

Godmorgon alla skönheter :)
Martina bloggade ju som sagt till er igår, visst är hon dukitgt? Jaa, men har haft blogg flera gånger men hon tröttnar liksom efter nån vecka, och de är ju inte bra.
Just nu står hon och steker bacon och ägg, helt underbar flicka.

Vad vi ska hitta på idag det vet vi inte än!!

Martina igen!


Vi tog nyss tog vi en paus i armband-görandet, och åt lite tårta. Det var gott! men blev superduper dunder mätt på en bit bara, och den var inte stor.. inte lika stor som jag brukar ta iallafall. Nu har Hannah satt sig i armbandsstolen igen och håller nu på med mitt armband. Hon har gjort klart sitt eget.
Vi är så fyndiga att vi gick till en prylaffär och köpt en nykel och ett lås (som berlocker). Och det ska betyda att Hannah har nykeln till mitt hjärta. Det har hon verkligen! Hon har nykeln, och jag har låset på armbanden. Vi kommer lägga upp bilder sen.. så ni får se. Jag är super nöjd!

Medans Hannah byggde ihop med armband, innan fikat dansade jag runt med hennes lillebror. Han är så vacker! Alla vuxna som kände mig när jag var liten säger alltid "du skrek alltid tills man dansade med dig" "du log konstant när man dansade med dig" "allt du ville göra var att dansa och äta ostbogar" så nu fick även jag pröva på att dansa med en bebis på armen. Det var mysigt!!! älskar honom väldigt mycket. Min söta låtsas lillebror. :)


Martina som skriver

Hej Hannahs blogg. Jag sitter och kollar på Hannah som håller på att planera ett bästisarmband som hon ska göra själv. Hon är jäkligt duktig, och när jag kom hit bad hon mig blunda och ta upp foten i luften. Sen fick jag kolla, och då hade hon satt på en fotlänk runt vristen. Ett svart, med silvrigapärlor på. Verkligen jättefint. Är lite ledsen för att jag inte tog med överladdningssladden så jag kunde visa en bild (har ju fått en ny kamera!!!! tack mamma!)

Jag förslog för henne att hon ska sälja dom härpå bloggen, för att hon är superduktig. Men nej, det var tydligen pinsamt, haha.

Ikväll vet jag inte vad vi ska göra. Förmodligen bara prata, bygga armband, äta och äta. Eftersom jag åker bort snart, till Öland. Ska vara där i två veckor ihop med min pappas familj och han. Vi var där förra året också, och då hade vi super mysigt. Därför ville vi åka dit igen.


Här är ett armband hon gjorde för ett litet tag sen. (kanske har ni sett bilden förut)
Jag har ett likadant fast med rosa kulor. :)


1 månad kvar till skolan :'(

Tjenis penis män och kvinnor, kommer ni nån stans här i livet?
Igår åkte jag ju som sagt och mötte en helt perfekt person ;) vad vi gjorde är heelt och hållet hemligt, men pratade massor i en park och delade kvällen med mörkret. Mer får ni faktiskt inte veta. Kom hem vid 12 och under tiden hann jag bli så jävla arg, helt sinnessjukt har aldrig varit så arg tror jag. Jag skakade till och med. Men när jag kom hem gick det över, efter nåra sms och ett gulligt samtal. Somnade som vanligt på tok för sent, usch det börjar bli en vana.

Nu tänkte jag göra iordning mig lite och faktiskt städa på mitt rum, eftersom jag aldrig gjorde de här om dagen. Sen ska jag försöka hinna med flera stycken idag, dessutom tankar på en viss liten filur... vem kan de va? ;) :)

<3

Åker nu, har längtat efter denna stund i mååånader :)

Like it

Sitter just nu på mitt stökiga golv, som jag aldrig städade igår. Har duschat och gjort iordning mig lite, men great! Jag har stressat som en gris för att jag ska träffa någon, men pojken vägrar svara och är i skärholmen. tack så mycke betydde jag liksom ;) ne men haha, vet vart jag har honom, och kan alla hans svaga punker tro mig jag känner denna människa efter typ 100 miljoner år tillsammans :D

Funderar på om jag ska äta nått, kanske vore smart va ett tag sen nu faktiskt.


Är i stan

Tjenare bitches :) Jag har haft en jätte mysig dag även fast vädret inte är de bästa så är de ju varmt, galet varmt. Vi har varit vid vårat paradis hela dagen och nu sitter jag i gallerian och väntar på martina som är och köper en jätte jätte fin plånbok :-d nu ska vi göra annat , bloggar senare.

Ni har inget liv!!

Åker nu, ska försöka mobil blogga under dagen. Med min nya älskling till telefon :)

Fuckface

Godmorgon nej jag har faktiskt varit vaken sen halv 8, jag vet heelt sinnessjuk. Men då vaknade jag , hann smsa med "jagvetintevadjagskakallahonom" som åker till prag idag, gillart INTE. Dessutom hade jag ett akut samtal med min kära vän Brandon, välkommen tillbaka till sverige säger jag bara. Det är lite för personligt för att ta upp i bloggen.

Men tillbaka till mitt liv då. Idag blir det paradiset med bästaste vännen på denna jord, Martina. Så ska faktiskt packa ihop lite skit nu och sen åka, jag ska ha min fina bikini och min underbara tröja/klänning/kofta på mig. Jag läängtar tills jag får sätta på mig den. I'm in love :)





Jätte gammal bild, förlåt..
Men välkommen till alkoholens sverige
:)


:O

FUCK YOU!!!!!!!!!!!!!


I'm in love with the way that you smile and the way that you look in my eyes

Det fick bli nån potatis ,grönsaker och schivappsisar (stavning??) jag är ju proffs så jaa det blev gott :)

Nu måste jag faktiskt ta tag i mitt rum det ser heeelt fuckat ut, hatar de just nu. På mitt golv ligger en hundbädd,en hink, en väska gull med saker, 2 plattänger, en stor påse, en tvättkorg (mitt på golvet), en öppnad kondom förpacknings sak ojojojojoj :blush: sen massvis med kläder... Uschabuscha jag skämms över detta hära. Det ska bli ändring på det NUUUU :D


dag i älskade stockholm

Nu är jag hemma efter en super trevlig dag på stan med mina närmsta. Vi har snurrat överallt :) Ni får blid längre ner på vad jag köpt.
jag är vrålvrålvrål hungrig, undra varför för jag åt nyss haha. Men jaja , jag ska laga middag nu. Vad det blir får ni veta sen!!



BH - Gina , tyckte den va söt och dessutom gjorde jag ett STOLT köp :D



Lite småtjaffs så där, armband,tovsar,rengöringsservetter och nån annan cool sak!



Min sjuuukt efterlängtade tröja/klänning/kofta !! Hittade den i S och dessutom halva rea priset så 69 kr, vilket är INGENTING, jag är så jävla HAPPYYY :D:D:D


Stan nu




Nej jag är inte så blek på benen, det va så att ljuset från fönstet kom på benen. Ser lite cp ut, jag vet!


Topp - SALT
Jeans shorts - BikBok


MARTINAS födelsedag... igår!

Godmorgon, jag hann tyvärr inte blogg igår.

Det var ju martinas födelsedag och det är ju en dag om året så då skulle det ju firas. Även om vi faktiskt gjorde de i lördags och söndags också, men igår med närmste familjen liksom. Så vid 5 åkte jag,mamma och lillebror till martina. Men kom inte fram fören 6 eftersom tunnelbanorna slutade gå..ARG! Men på besök hemma hos martina va det massor med trevliga typer. Vi åt och åt och åt, kändes de som. Sen gick alla och då stannade vi kvar och kollade på allsång och nån skit tråkig film med hennes familj,martina och hennes pojkvän.

Nu ska jag göra iordning mig och sen ska la familia och martina åka in till stan , slösa pengar och umgås :) Kanske en outfit sen!!



Har tyvärr inga andra bilder från igår, så jag och martinas älskade :)


Din röst tindrade

FÖRLÅT MARTINA!!!

Okej, det tog lite lång tid för det här inlägget men har fixat madssa bilder, lagt in på facebook och så.
Lördags kväll va jätte trevlig va hemma hos martina med johanna,frida,linnea och felicia. Vi tå middag hade paketöppning och bara va med varandra. Kvällen slutade med att jag martina johanna och frida sov på balkongen.
Igår åkte vi till skanstull, åt glass solade och badade. Himlans trevlig faktiskt. På kvällen tog jag med min älskade martina till hökarängsbadet och grillade. Vi fick även försöka vägleda en bajsnödig pojke men hann inte så najjsig lukt hade vi i näsan hela kvällen. Resan dit va inte nån timeing precis, resan hem lite värre :)
Sov iallefall hemma i min egen säng inatt ganska skönt efter 2 nätter på balkongen. Hade en samtal med "vetintevadjagskakallahonom", kändes som en lättnad faktiskt. Har saknat pojken :)

Idag är det ju ingen vanlig dag... vems dag är det idag?????? :D:D:D Gissa en stund så skriver jag om de senare för nu ska jag sola och läsa min bok :)
Bilder kommer sen också!

<3

"Jag saknar första gången dina läppar mötte min kind... när snön föll från en svart himel.
När jag i din värmande närhet följde dig... allt slutade med en underbar kyss på skolgården."

MARTINA!!!!!!!

Heej alla söta vänner!

Jag åkte ju hem till en rikitgt trevlig typ igår, kollade på skräck film tills den smarta idén slog oss att sova på balkongen. Så vi bäddade och hade galet mys där hela natten. Imorse la vi oss och fortsatte sova i solen. Ni hör ju vilken njutning.
Runt 12 åkte jag hem och duschade och hämtade martinas presenter. Nu sitter jag in my best friends bed, ska snart fixa mat med henne och sen in vänta finfint besök. Vi ska nämligen fira henne, eftersom flickan blir 15 på måndag. Då ska jag också vara här men då med min familj och hennes och massa andra typ hennes släkt och så :)

Jag bloggar nån gång i framtiden!!!!
PUSS

Försvinner

Nu tar jag en pause ifrån allt nåra dagar. Ska äta lite sen packa väskan.....
Jag nås som vanligt på mobilen men svara inte på alla, vill jag inte gör jag de inte.

STAN

Fuckers nu drar jag till stan med min älskade Johanna, hälsa om ni ser mig. Tyvärr ställer jag inte upp på nåra bilder idag, ska faktiskt spendera 100% av min tid med Jossis. Smygfoton får jag ju ändå mailade....

Puss på alla hjärtegull :)

Kom hem, försök på nytt igen , vi glömmer allt :)

Nu har någon varit ifrån sitt hem för länge, jag vill leka juuuu !!!! :(


Gårdagen



Finaste bebisarna :)




Martina badade 4 ggr igår, REKORD!



Visste ni att jag va en sjöjungfru?



Min plutt!



Så nu har ni fått lite bilder från igår, trevligt för er tycker jag. Idag ska jag ochjohanna spendera lite egentid. Martina fyller ju faktiskt år... :O Så nu ska jag springa ut en snabbis med dogsen och sen sätta mig på balkongen och vänta på bättre tider. Jag läser faktiskt en super bok :D


Flerdagsrapport

Okej nu ska jag försöka skriva mina senaste dagar kortfattat..
Igår åkte jag och min finaste martina till farsta för att hitta lite fina klänningar inför våran party helg och hennes födelsedag. Hittade en super fin från gina och hon en på veromoda tror jag. Sen åkte vi till hökarängsbadet. Solade och hade super mys där, sen blev det hemfärd och då kom jag på att jag vill bada igen. Så jag,mamma,lillebror love,lillebror tim och hans mamma åkte till mäjarhöjdsbadet där vi badade till klockan 12 ungefär, mörk och mysigt. Sen blev det middag för mig,martina,mamma och love sent , jajaja jag vet.

Imorse åkte jag och martina med vovvarna till hellas, vi har verkligen hittat vårt egna paradis. Helt egen klippa precis vid vattnet. Men iallefall jag brände ryggen och hon ansiktet men det blev en massa bad och jag älskart. Under kvällen har jag tagit hand om min kropp vilket jag ska fortsätta med nu.

Orkar inte lägga in nåra bilder :)

GODNATT


Närhet

Min bloggning suger kuk just nu, jag vet.

Men ska försöka lägga ner lite tid på er sen, jag har bränt mig på ryggen idag så nu ska jag bada,ta hand om mig själv och njuta :)

inegn bloggning.. nee...

Har tillbringat kvällen med mina absolut närmste och världens finaste pojke.Ingen bloggning nu inte, det är dags att sova.


!

Ni får bli utan morgonbloggning idag, för jag ska äta frukost!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sola o bada

Jag blir galen, mitt hår mår dåligt, jag mår dåligt. Men tar tag i det när jag kommer hem.
Jag ska snart möta upp johanna och martina för en dag vid hellas. Älskar stället, älskar solen,älskar sommaren,älskar mina vänner... himlans mycke saker jag älskar när jag är på bra humör :) Ska packa ihop lite saker nu. När jag kommer hem ska jag så fort som möjligt åka ut till jakobsberg för att hämta min älskling, några dagar tidigt men det är bra när man inte vill vänta längre :) Har längtat efter denna stund länge, riktigt länge.

För er som undrar kör jag på favvobikinin från thailand idag,igen :)

tisdag

Godermorgon, klev nyss ut ur en morgon dusch för att vakna till lite. Dessutom är det ju för fan tropiskvärme hela dygnen och jag hatar io inte känna mig ren. Men nu ska jag klä på mig och lite sånt, sen får ni veta vad jag ska göra idag :D

grym

"Du försöker övertala dig själv om att han är glömd i dina tankar,
innerst inne vet du att han aldrig kommer försvinna.
Du spelar lycklig och ler, fast egentligen hatar du de du ser.
Hans känslor är helt tomma, medans du håller på att epoldera av
 tankar,känslor sorg och gråt. Ena stunden vill du ha honom i dina armar
andra stunden önskar du bara att han inte fanns."


Kvällsmys med mammi




Usch vilken hemsk bild, men men....
Åker och tar en promenad med mamma iställer för o sitta här hemma själv :)


LOVEIT

Tjenare min pluttisar :)
Jag har städat hela dagen lång och sedan sovit. Nu sitter jag ensam i mitt hem, vad kan man hitta på då tycker ni? Jag tycker att jag ska svara på lite kommentarer, jag är riktigt dålig på det :)


hur kan ni?

Klockan är 20 i 2 och alla i mitt hem sover, varför?hur? Själv har jag så sjukt tråkigt i denna värme så jag går runt och städar. Jag har nog fått solsting :P

BILDER



I love you


 
35 grader i solen och 25 i vattnet, älska svensk sommar!



undervattnet




Matning av ankbebisar i skansktull



Mys på bryggan




Middag på bryggan





 Vindruvor med martina :)



Lite senare kom världens finaste pojke



järngänget




Det var min gårdag och kväll i bilder. Slutade med att en till person kom och underhöll oss, denna lilla vän hamnade även i min säng inatt. Personen har hemlig identitet.

Nu ska jag försöka gråta lite över dagens dåliga väder sen städa :)


te amor

snabb bloggning..!
Har spenderat min dag med min älskade martina och en sexuellt par ;) Nu är vi hemma i stureby och vänder för en middag vid vattnet i skanstull, avundsjuka? Jag visste de hela tiden!!!!!


leka?

nu mina vänner, har jag stekt pannkakor och åker till hellasgården med min bästavän. Har ni tråkigt så hör av er, för de är bara komma :D

Dom är lika mycket hund som alla andra.

Jag blir galen.
Nu har nån äcklig politiker kommit med förslaget att förbjuda raserna som kallas "kamphundar" vilket är pitbull och amstaff. Bara för att dom är framavalde till kamp. Ja dom var det för ungefär 7 år sen, nu måste man som köpare och nybliven ägare skriva på ett pappaer om att man inte får använda hunden i någon sorts kamp. När reporten sa till honom att många säger ju att det inte är fel på hunden utan uppfostreren då kom han med svaret "Det tycker vissa ja, men jag vill att alla ska kunna vara säkra i sitt hem" Sen pratade han bort det. Jag blir glaen på folk som är emot dessa såkallade kamp hundar. Eftersom jag själv faktiskt har en heel underbar renrasig amstaff hemma hos pappa som lever dygnet runt med 2 barn under 5 år. Dessutom har min farbror en blandning mellan amstaff och pitbull som lever med 2 barn under 5 även han. Man säger att dom gör många utfall och sånt, men vet ni? Att det vanligaste hunden som hugger är sveiges vanligaste hund.. golden retriver.



Här är våran familjehund Leo!


Arg

Jag blir galen på dig, rikitgt trött faktikst.

Nej jag vaknade inte på mitt bästa morgonhumör. Ingen jävel svara på sin mobil telefon, varför har man då en? Jag har liksom alltid min mobil i närheten, kanske svara lite segt ibland. Men vafan när man vet att det finns planer planerade. Dessutom är jag irriterad på folk som inte ställer upp, om man vet att det finns planer planerade vid en speciell tid kan man väl se till o erbjuda sig o fixa det man ställt till med. Gaaaash blir gaaaalen!!!!

Ska försöka sova

Måste bara få det sagt..... Är jätte glad, väntar och längtar :D


she's a monster

Blev mitt och mammas paradis med la familia. Min voffsing badade för första gången i sitt liv, älskar att hon älskade de. Efter det åkte vi till solgård där vi spenderat kvällen med mat och massa skräck filmer.

En viss liten pojke gav mig nyss ett långt skratt, hahahahaha. Fan han känner till mina svaga humor punkter fortfarande ;)

Nu ska jag sova eftersom det blir uppgång tidigt imorgon, vad tror ni jag ska göra? Det får ni veta imorgon mina skönheter!!! Godnattis


Tropiska värme jag älskar dig



Fick frågan för några dagar sen vad jag använder för bikinisar osv. Trogna läsare vet att jag fick en bikini av min underbaraste efter thailand resan, som användes flitigt.

Idag kör jag på överdelen från thai och underdel boomerang.
Underdelen är dock lite kort, men vafan jag ska till stranden och dessutom är det fan bara sommar en gång om året och tropisk värme var 20e år ungefär. NJUT!

Blev ändrade planer, jag familjen och martina åker istället till något ställe ute vid flottsbro.


ÄLSKAÄLSKAÄLSKA

Godmorgon mina skönheter :)
Jag hade en super mysig dag med bästavän vid grisslinge, sen åkte vi in till stan där köpte jag en ny bh. Äntligen vit :D Efter de åkte jag hem duschade, bytte kläder och gjorde iordning mig på 20 min. Sen bar det av till lillebrors födelsedag, super mysigt med tårta mobiler och massa mys. Fick med mig en super fin väska där ifrån också. När vi kom hem va halva området kolsvart, strömavbrott. Så jag tände ljus överallt och sen somnade jag. Nu är jag vaken igen, ska äta frulle nu hungrig som en toook! Sen tar jag nog med mig voffsan och åker till bandängen där vi ska möta martina och lilla morra! SEEYOU




Inte hemma

Förlåt...!
Jag sitter hemma hos en speciell person. Åker hem om en stund, då kommer dagen :)

Dra åt helvete mina kära :)



Bikini - Thailand
"Linne" - Monki, örebro
Jeans shorts - JC



Nu är jag klar, vädret va tydligen inte på våran sida idag, men vi åker iväg iallefall och hoppas på det bästa. Nås alltså på mobilen under dagen, men jag kommer fortfarande inte svara på alla. Samma regler som igår i min lek om livet.


Kycklingsallad och sol

Godmorgon :)
Igår var nog första dagen på hela sommarlovet jag somnade innan 12, 23.48 för att vara exakt. Vaknade halv 7, super pigg men beslutade att få mig själv o somna om. Nu är jag vaken, fortfarande lite sliten efter allt igår men det är bättre. Jag ska fixa det sista till den extremt goda kycklingsalladen jag gjorde igår som jag och martina ska äta idag. Slänger in en outfitis innan avgång :)

1 vecka..!

Tänk att ens närmaste kan göra en på helt annat humör. Någon som rodnar kommer till mig om 7 dagar, jag längtar ihjäl mig. Bara för att jag har världens bästa morfar, som känner mig till pungt och prickar. :) Nu ska jag sova och ladda inför en hel dag med martina helt själva faktiskt, jag behöver hennes kärlek helt för mig själv ibland. Det blir Grisslinge för våran del, vart ska ni spendera morgon dagen? :)

Respektera mig

Vill bara meddela alla om att om ni försöker få tag på mig utan svar.. så vill jag inte prata, acceptera det då. Hör jag av mig själv vill jag.

Ta mig bort från allt

Det känns som en del ur mig dragits låss, jag har ont, är ledsen och tvekar...
Det är piss åt helvete nu. Jag tar min hund och tårarna och försvinner nu, en lång jävla promenad.

Goodmorgoooon

Åker till södertälje nu, hörs senare.

Vaken

Nu har jag och amada precis hällt i oss något väldigt väldigt starkt... inte så bra kanske, men väldigt behövligt.

SOMMARLÅTAR 2010





GODNATT, NEEEEEEEEEEEEEEEJ!

Världens bästa amanda har gjort min eftermiddag och kväll till något bra. Vi träffade en kompis, tyvärr kan jag inte säga vem. Sen har vi ätit och nu har vi precis startat en vaken natt.. jätte vaken ska den bli. Inte ens en blundnig, eller vilopause. NEJ det är förbjudet i denna lek :D

Lägger snart in lite musik, det kan behövas!




Bara tårarna vet hur jag känner....


Stoppa leken.

Godmorgon! Hur min natt va tänker jag inte säga ;) Jag tror faktiskt inte det kommer bli så mycket bloggning idag, varför kommer ni kanske få veta längre fram i mitt liv. Jag ska nu äta min morot och sen hoppas in i en dusch, gör mig lite allmänt fin. Inte så svårt , eftersom jag är en naturlig skönhet ;) Slänger kanske in en bild ... ni får hoppas på det bästa. Mina planer för idag är från en början det värsta jag gjort och sen ska jag troligen åka in till stan för o möta det kungliga kärleksparet, Martina och Lucas. Annars finns det nån annan som jag funderar på o leka med, vem när hur vart får ni veta nån annan gång :D :D SEEEEYOU!!!

ensam eller sällskap?




Var jag aldrig på rikitgt

Nu ska jag lägga mig i sängen ensam lr med sällskap? haha de får ni inte veta ;) Ska iallefall kolla på beck och försöka vara lite glad.

BÄSTIS FRÄNDIS

Martina känner mig så jävla väl. Flickan kom med choklad och en jätte stor kram till mig, sen pratade vi och pratade och pratade. Fy fan rent ut sagt va jag älskar henne, finns itne ord att beskriva. Kanske drar iväg på akutfamilje semester med henne om nån dag, men det märker ni isåfall.

För tillfället är jag relativt glad faktiskt, så ska ta o laga mat till la familia nu. :)


Öppna inte hjärtat för vem som helst.

Världens bästa vän är påväg hit, skönt det. Jag behöver nog henne mer än alla andra just nu...

Inlåst

BOOOOOOOOOOOOOOOOM


One last cry

Tjenare :)
Jag vaknade av en chock som fort blev till skratt, skrattar fortfarande. Fy fan va skabb!!!!! Dessutom höll min flickväns pojkvän nyss o bli mördad av mig, varför får ni inte vet :)
Jag somnade sen sent inatt också, himlans knas. Men har ju redan gått upp, vilken någon annan inte har tyvärr.

Idag börjar min nya diet som kommer leda till att jag blir både nyttigre och brunare, morötter. Japp ni läste rätt. Morötter. Är jätte taggad vet inte varför, känner bara för o äta det jätte mycket haha.


Jag vill inte tänka längre, jag vill inte alls längre.

Det är illa... riktigt illa!
Jag är deppig... riktigt deppig!
Du förstör... riktigt förstör!




Jag ska snart ta en promenad med min älskade syster. Har saknat henne som en toooook! Ska bli galet skönt och bara prata med henne, hon förstår mig alltid och får mig alltis glad. Vilket jag behöver nu. Kanske inte blir så mycket bloggning ikväll, får se.


FAN

Jag orkar inte.... Ta mig bort...

Låt mig vara den jag vill och inte din nummer 1.


Jag älskar dig bästavän!

42 frågor om din bästavän, svara om du inte vill mista henne/honom

1.Vad heter hon? Martina Maria Franzon
2.Hur gammal är hon? 15 år om 13 dagar
3.När träffades ni sist? Igår
4.Vad har hon för hårfärg? BLOND
5.Brukar hon färga håret? Aldrig
6.Vilka färger har hon haft? Blond, som sagt har hon aldrig färgat håret :)
7.Vad har hon för parfym? DKNY
8.Är hon galen? Skoja inte !!!!
9.Vad är erat första minne? När vi sa "hej jag vill gå i samma klass som dig" varje gång vi såg varandra i 3an!
10.Har ni många minnen ihop?  JAAA, galet många.
11.Vart bor hon? Huddinge och Stureby
12.Har ni varit utomland tillsammans? aah det har vi faktiskt :)
13.Hur ser hennes klädstil ut? Helt normal, nåågot mognar än mig (a)
14.Vad heter henens syskon? hennes halv bror heter Micke, sen Jonna,Jesper,Angelica,Richard är bara på låtsas.
15.När träffades ni första gången? Elevens val i 3an
16. Hur träffades ni?  I skolan.
17. Vad går hon i för sporter? ingaa :)
18. Vad brukar hon göra på helgerna? Vara med mig,sin pojkvän eller familjen.
19. Göra efter skolan? Vara med kompisar,mig eller pojkvännen.
20.Skulle du ge henne pengar om hon behövde? Ja det är klart, har redan gjort det. Jag delar mitt liv med henne.
21. Har ni pussats? Självklart.
22.Brukar ni säga att ni älskar varandra? Jaa, men allt för sällan.
23.Har hon fräknar? Japp, men bara efter massa solning.
24.Har ni kollat på film någon gång?  Jaa det är klart :)
25.Har ni bråkat någon gång?  Jaa, men vi klarar oss inte utan varandra speciellt länge.
26.Har ni sovit i samma säng? Så klart?!
27.Har ni skrattat tills ni gråtit? Hela dagarna
28. Har du sett henne gråta? Ja, av både dåliga och bra skäl tyvärr.
29.Vad gjorde du då? Kramade om henne och övertalade om att hon är världens bästa. Ärlighet varar längst.
30.Har du sett henne vara rikitgt arg? japp, det är inte kul.
31.Har hon sett dig gråta? Ah, och hon är alltid den som får mig att må bättre.
32.Vad ska ni göra i sommar? Vi har ju varit i örebro tillsammans. Ska om några veckor iväg igen då någon mysig sommarstad. Sen är de klart vi ska spendera massa mysiga kvällar och soliga dagar tillsammans.
33.Har hon svikit dig någon gång? Nej det kan jag inte säga. Vi hade ett litet uppehåll i våran bästavänskap men det pga att jag valde andra vänner än hennes.
34.Har ni pratat i telefon någon gång? JA, så klart? Nästan varje dag och vi inte träffas.
35.Vad skulle du göra om denna person dog? Gå in i depretion och besöka hennes grav varje dag men jag är säker på att hon skulle finnas vid min sida iallefall. Sen skulle jag njuta av livet eftersom jag vet att hon skulle vilja det.
36. Kommer ni vara kompisar om 10 år? Troligen inte, men det är klart att jag vill det. Jag ska iallefall bjuda henne på mitt bröllop även om vi inte har kontakt, ochmig på hennes :)
37. Vad är det bästa med henne? Att hon är så himla glad och alltid har en lösning på allt. Sen förstår hon sig på mig väldigt mycket och bra.
38.Vad skulle du vilja att hon ändrade på? ojj, ingen aning. Kanske sova lite längre på morgonarna hihih:)
39.Älskar du henne? Hon är en av dom jag någonsinn älskat så mycket.
40.Vill du att hon ska kopiser detta om skriva om dig? Nee, hon har ändå ingen blogg :)
41.Älskar du henne? men JAAAAAAAAAAAAAAAAA!!
42. Skulle du ge henne pengar om du vann en miljon? Japp, det är klart? Jag skulle ge henne 10 tusen i handen och säga "shoppa,martina...shoppa" :D


Ger mig hopp

åker till martina för promenad och hämtning av kamera nu :D

Stannar hemma och solar ist !!

LEKA?SOVA?

Godmorgon mina sötnosar :)

Jag somnade väldigt mycket försent inatt. Först ett väldigt gulligt samtal och sen samma film 2 ggr. Knasigt värre. Idag är det väldigt dåligt väder , så just nu ligger jag i sängen och deppar över det. Jag kom inatt eller igår kväll på att jag inte tycker om att sova ensam längre. Den här natten va ju första på ett tag utan min flickor, och det är verkligen tråkigt o sova själv. Hatar de !!!

Nu ska jag äta, mår illa. Blev nämligen ingen middag för mig igår, fråga mig inte varför jag kände inte för det.
Har min kamera hos martina så inga bilder än, dom kommer senare :)

Sönday

Goder morgon mina käraste :)
Min natt har varit super. Först kollade vi skräckfilm och myste i soffan. Somnade nån gång inatt faktiskt, himla bra de eller hur ? Vaknade för en stund sen av ett telefonsamtal.. Hatar o vakna av de, man låter så knasig då. Fast just i detta fall gjorde de inte ett piss hon har hört mig så innan. Men tänk liksom om de va kungen som ringde så där på morgonen när jag ligger och sover, sen är jag inte trevlig Noooot goood!!! :)

Nu ska vi äta frkost sen ska jag väl börja dra mig här ifrån om nån timma. Ska hem och avnjuta av dusch sen! Sen behöver jag städa på mitt rum lite och kanske försöka hitta någon och leka med om jag orkar annars blir det en lugn dag :)

Hemma

Vill bara säga till alla oroliga att jag har landat i stockholm nu :) Är i mitt hem nummer 2 nu för tiden. Känns verkligen som de. Love it! har många hem nu, i hela sverige!!

Nu ska vi kolla på massa filmer och njuta av varandra. Jag älskar detta sällskap!!!!

stockholm

Mina älskade vänner, ja ni blir ju liksom som vänner eftersom ni håller full koll på mig och delar mitt liv med mig men inte riktigt in the real world. 
Tänkte bara säga att vi nu sitter på bussen på väg hem. Kommer nog inte blogga så mycket fören imorgon, sover hos min egna snygging inatt.

natt

Tjenis penis! Hade en super trevlig dag i stadsparken efter de blev vi kungens frisörer och sen en jätte god middag på stan med martinas moster Och kusin. Sen har vi tillbringat kvällen vid en sjö. Nu har vi samtal med någon victor , puss!

snabb bloggning

Godmorgon mina sköna :) 
Jag och johanna låg och pratade långt in i den mörka natten, skit mysigt. Sen gick vi alla upp vid 9 åt frukost och sen ut och sola. Så nu ligger vi i örebros underbara stad och solar med jordgubbar. Hoppas ni har fint väder :)

jag älskar det , NU

Jag måste bara säga att jag har det hur trevligt som helst. 
Vi sitter i en jätte fin lägenhet typ mitt inne "stan" och dunkar musik med chips och godis. Fan va jag älskar livet för tillfället. Jag tänker inte på saker jag inte vill, love it verkligen jät

blogg

Jävla knas det här, kan typ blogga en minut i timmen. Snacka om i pricka ;) 
Idag har jag och flickorna varit 6 timmar på sveriges roligaste bad, gustavsvik. Nu har vi ätit och ska vila sen utgång och flicktalk. PUSS!

örebro

prövar mobilblogga

RSS 2.0