data paaaaaaaaaanik

Nu ska jag bara renskriva mitt tekinkarbete om mobilen, sen ska jag sova. Min data håller seriöst på o ramla ihop. Men skit samma, vi hörs imorgon nu ska jag skriva klart den där skiten.

power nap

just nu dör jag av trötthet, jag vet att de här kommer sluta med att jag bara ska sova en stund. Men så får de faktiskt bli. Sen ska jag dra igång med plugget. Jag ligger här i sängen lite smått irriterad för jag tänkte äta billys pizza, men de ville tydligen ingen annan så jag brände hela skiten i micron. Hur lyckas jag? ingen aning? Innan jag somnar ska jag svara på lite söta kommentarer. Men puss så länge.



Snackade om dom imorse... det är meilings


jag delar allt med dej


hejhopp, respekt till mej!

Jag sitter här och dricker smoothie, hur gott som helst :)
kom hem för typ en timma sen, men har inte hunnit skriva än inte för att jagvet vad de e jag har gjort men. Gick runt o pratade med mamma i telefon, hon har varit i stan och nu ska hon jobba. Idag hade jag ju so prov gick ganska bra men fick reda på att vi ska få ett till so prov imorgon dessutom har vi teknik inlämning imorgon. Lärarna har tydligen blivit knas, vafan tror dom om oss? de här leder ju till mycket fritid, nej varken mycket eller fritid. Sen håller vi på med en upg i matte som ska vara inne på torsdag och noprov på fredag (?)
Nu ska jag plugga lite som vanligt............. DÖ PÅ DE HÄR!


måndag morgon!

Godmorgon, idag har jag försvin mej haha. Så min buss går 10 i 10. Så jag ska springa iväg snart, känner mej så himla misslyckat iordning gjord idag. Men jaja, vad ska vi göra åt saken?
Jag måste erkänna att jag har blivit en liten smyckesfantast. Jag har börjar använda massa smycken, eller inte massa men smycken varje dag. Vilken verkligen inte är likt mej, men jag tänker inte sluta för de är fint, och man känner sej automatiskt mer iordning gjord. Idag har jag iofs bara ett par svarta stora örhängen ( ni kan få se bild sen) men ska nog bara sätta på mej ett armband oxå. Annars blir de väldigt tomt på armarna. Men nu ska jag faktiskt springa iväg till skolan.


Outfit (utan bild)
Lackleggins - Gina
Grått linne - Gina
Svart kofta - Kaffe

längtar till maj....

Jag ska börja med att lite sent hälsa lilla Charlie (?) välkommen till världen, han föddes igår med mycket stora omständigheter runt sej. Har inte fått träffa honom än, men blir så fort båda (han och stolta mamma ullis) är pigga nog.

Nu tänkte jag iaf lägga mej i sängen och kolla på film, och försöka sova innan 12 hur nu de ska gå. Har inte klarat de senase veckan, men ska försöka. Gonatt på er alla söta!


dagens drog :)





nu ska jag plugga

Hemma igen :) har kollat lite på horse show oxå, det är helt sjukt att man kan göra som vi gör med hästar... det ser så jävla lätt ut från utsidan. Men men, nu ska jag faktiskt städa lite och sen plugga. Har faktiskt prov imorgon! knaaas, men ni kanske kan nå mej på mobilen iaf . först ska jag göra en smoothie!



Köpte ett par lackleggins, puder och balsam.


shopping...

Nu har jag gjort iordning mej och ska åka o hämta nycklarna i stallet och sen vidare till farsta och kolla om jag hittar nåra jeans, jag är shopping sugen på höög nivå :)
Hörs senare.


Dagens outfit (utan bild)
Leggins - Cubus
Höga strumpor - HM
Vit klänning - Gina
Skärp - Gina


1a advent

Godmorgon enligt mej, haha. Jag vaknade nyss.
Har massa saker som måste göras idag men ska jag vara ärlig så tror jag inte jag kommer hinna allt. Jag ska plugga, hämta nycklar, åka till farsta, städa och troligen åka till nån skog med mynta. Massor massor massor.... lika bra o dra igång då.
PUSS

jag har en kompis, han är inte som alla andra.





Vännen, du är knas!


<3





hur skönt som helst.

Det slutade med att jag gick ut med mynta och mamma åkte och handlade så slapp jag följa mej, toppen ju :)
Sen har vi fixat hemma, och druckit smoothie. Nu står meiling framför mej och sminkar sej, vi ska snart äta sen ska hon åka o jobba så då ska jag och mamma kolla på robinsson och bara mysa. Jag behövde nog den här dagen, först få sova ut och sen verkligen inte göra nått. Har pratat med honom en del idag...Klart jag saknar, men det händer liksom inte. Jag tycker om, men inte som jag vill. Jag vill förklara, men hur? jag vill ju insertinne.
Aha, nu ska jag faktiskt städa lite på mitt rum, sen gå igenom huset och tända alla ljus! och umgås med min älskade familj!



lördag

Hej och godmorgon :)
hur mår ni?

Jag har ägnat morgonen åt att äta frukost, fixat naglarna och pratat med Anton. Börjar faktiskt sakna honom, de blir aldrig som vi bestämmer. Men i veckan måste vi träffas! 
Nu ska jag faktiskt göra iordning mej lite och sen gå ut med mynta eller så ska vi åka och handla. Men jag är inte så jävla taggad på  o handla faktiskt, men mamma vill att jag ska följa med så vi får helt enkelt se hur de blir, och nu kom jag på att jag måste hinna gå ut med mynta innan halv 4 för då blir de mörkt (a)
Jaja, vi hörs senare.



"Hej jag heter Anton, är fjortis och älskar Hannah!" ;)


det är fredag och jag ska sova innan 2...

Nu är det film dags för mej... Och datan ska sova.

Godnatt

låtar





R Kelly - World's greatest




R Kelly - I believe I can fly




Rihanna - Russian roulette




Kate Perry - Thinking of you




Lady Gaga - Paparazzi




Takida - Handlake village






i'm back in black

Mitt blogg.se har inte funkat på flera dagar? eller de har krånglat hur mycker som helst.
Så nu drar vi igång igen.

Idag va skolan helt ok, tills de man inte vill ska hända hände. Att den nära vän mår dåligt, flera mår dåligt, många gråter och stämingen ligger på 0. Även fast jag och denna vän glidit ifrån varandra sen vi va små, så tror jag både hon och jag vet att vi har varandra när de behövs.
Efter skolan åkte jag och martina hem och akut fixade naglarna lite, sen åkte hem och jag åkte o träffade sötaste "hemlig". Va med honom en stund sen åkte jag hem, min telefon fick anfall mot mej så jag gav upp och sov en stund. Nu har jag och mamma nyss ätit, eller de va ett tag sen. Jag tänkte iaf lägga in ett inlägg med massa låtar, bra va? japp tycker jag oxå :) haha... see you soon.


knas med blogg.se

Godmorgon :)
Igår krånglade hela mitt blogg.se vet inte om de va för alla, men jag kunde inte skriva inlägg. Men jag hade utvecklingssamtal igår, och ligger rätt bra i skolan. Sen åkte jag hem och började plugga, för idag har jag engelska prov... men nu hinner jag inte skriva så mycket mer, åker till stallet efter skolan. Så kommer hem runt 7.... ni får hålla ut!!

PUSSSSSSSSS

trött trött och jätte trött

Godmorgon, allt väl?
Jag är helt död, vet inte om jag pallar hela dagen idag. men vi får hoppas på de bästa, jag brukar ju alltid vakna till när jag kommer till skolan. Igår på kvällen så kom meiling hit, vi snackade om lite allt möjligt. Dessutom hade jag en kille på msn som vi nog inte ska skriva i bloggen hehe, han tillhör meiling. Men när hon hade åkt fixade vi mina naglar lite, men jag va hur trött som helst även då. Så mamma gjorde inte klart allt, och jag somnade med kläderna och allt på i sängen, ville inte vakna imorse heller. Dessutom vet jag att jag har hur mycket som helt o plugga när jag kommer hem. gaaaaaaash jag kommer dö, hur trött som helst. men men.... efter jobbiga tider kommer bra tider


en känsla.. ett ord

Jag vet inte rikitgt vad jag ska säga, men de va hur mysigt som helst med "hemlig" . Nu ska jag ta bort sminket och sen börja desperate housewifes efter de ska jag plugga så blir nog inget mer iag.
pussss

möte!

Heej :)
nu är det så att jag sitter i soffan och väntar på att martina ska bli klar med naglarna sen ska hon åka hem och jag ska träffa "hemlig" .... så vi hörs ikväll.


tisdag.

Godmorgon, såg att mitt godnatt inlägg inte publicerats. Men de va runt 1. Jag förstår verkligen inte vad de är med mej, men jag kan i somnar. Satt och pratade i telefon och ränkade matte till typ halv 1, de är inte normalt? men jag har ju ändå inga problem med o gå upp på morgonen? Men jaja, jag lider ju än så länge inte av de.
Jag har nyss ätit frukost med mamma, men nu mår jag illa så de va ingen bra idé. Hon är på hur bra humör som helst idag, älskar dej mamma. Nu ska jag packa kläder till martina hahaha... hörs senare


sötaste

När hae han tänkt o komma hem till mej?


jag ska plugga

Hejhopp :)
Nu är jag hemma från skolan, eller har varit de en stund. Jag och martina väntade på bussen jätte länge kändes de som haha.
men vet ni? nu ska jag faktiskt sätta mej och plugga jag behöver de... har hur mycket som helst o göra. Ska ta bort mitt smink först, pallar inte ha de när jag bara ska vara hemma.

it's time for skolan :)

Nu ska jag fixa de sista innan skolan.Ses senare.

Idag kanske jag träffar min livs kärlek....Idag kanske jag dör.... Idag kanske jag ser min framtid....


godmorgon...!

Godmorgon, sovit gott?
Det har iaf jag, somnade runt 2. Jag måste typ ha fått sömingssvårigheter, för jag kan inte sova när jag ska sova. Hela förra veckan va jag vaken till typ 1. Ändå är jag inte överdrivet trött när jag vaknar. Vaför blir de så här?
Men iaf, nu har jag kollat tunnelbana till martina så nu ska jag göra iordning mej. Har inte haft smink på flera dagar så längtar faktiskt, hur man nu kan göra de haha.

städryck

nu har jag svarat på era söta kommentarer...
jag har precis fixat naglarna, och nu ska jag fakiskt städa lite, är inte alls trött. Så nu ska jag ta ett ryck och vi får se hur långt jag kommer innan jag somnar haha.
Pusss

middag

Nu ska jag och mamma äta middag, tacos... muuums :)


tips



Nu har jag duschat och smörjt in mej med Escada lotion.... Och den är verkligen något jag tipsar om, en luktar skiit gott precis som parfymen. Dessutom har den glitter i sej som i vissa sken visar sej, och självklart blir man mjuk av den.
Jag fick en och parfymen i et pack av min älskade mamma för ett tag sen, och även parfymen luktar underbart. Iaf på mej, kanske lite stark på vissa men skiit bra. Jag lägger inte så mycket märkte till den längre men får ofta kommentaren "shit va gott du luktar, vilken parfym har du?".
Den finns säkert att köpa på dom flesta parfym affärer.


stormpromenad

Nu har jag och vovven varit ute o promenerat i sveriges äckliga väder.Det blåser är kallt och regnar samtigt, ska de vara så här?
Ska iaf lösa lite problem med en kär killkompis nu, sen hoppa in i duschen och en ny människa som alla säger. men det är verkligen så kan inte finnas nått skönare än o vara helt ren.
Sen ska min älskade meiling komma förbi hoppas hon kommer med den braiga idén att vi ska äta tsm , om hon inte ha andra planer :D

Dags för dejt med duschen (martinas ord)




" Hej, jag är fulast i världen. Vad är du?"
Ibland får man vara dum mot min lilla prinsessa :)


irriterad.

Jag måste säga... att jag har inte gjort nått av de jag skulle.
Men nu ska jag faktiskt gå ut me mynta.

Jag är rätt trött på en kompis i min närhet. Hon får fan hitta egna kompisar nu, och sluta snacka och umgås med mina. Hon accepterar ett nej från min bästavän, men inte från mej? vad är problemet liksom. Jag orkar inte lägga ner energi i henne och de nu.
Nu ringde mamma och sa att jag skulle hjälpa ullis o hennes mamam o bära upp saker om en stund så ska fixa de innan jag går ut med mynta.

söndag

Det här är ju katastrof...Jag har skrivit ett inlägg på hela helgen. Men Jag ska ändra mej jag lovar. Vad har jag gjort hela helgen då? Jo i fredags sov jag hos martina, vi åt familjemiddag och kollae på idol med familjen, hur mysigt som helst. I lördags så tömde vi mammas jobb, och kollade igenom vinden och hittade massa saker från när jag va liten. Sen kom martinas mamma förbi en stund oxå. När vi kom hem fixade vi hemma och lagade mat tsm, sen kollade vi på robinsson. Jag måste bara säga att jag älskar dej martina, jag vet att jag säger de typ hela tiden. Men asso igår, jag har nog inte haft så kul på rikitigt länge. Vi skrattade åt allt, och vi båda såg ut som jag vet inte vad henns förklaring till hennes kompis var sommarstugor man haha. Vi va verkligen helt ofixade. Nu åkte nyss hon och mamma till högdalen. Jag sitter och äter lite frukost, de va inte gott alls... Nu ska jag hoppa in i duschen sen ska massa fixas. Jag ska städa,gå ut med hunden och plugga.


Från igår... vi städade inte bara :)


helg..

Förlåt för dålig uppdatering.
Igår fick jag reda på att jag fick MVG på mitt spanska prov, och VG på uppsatsen. Skit bra, visst är jag grymt duktigt? Sen åkte iaf jasg och martina hem till mej och va hos mej en stund och sen hem till henne. Här åt vi familjemiddag och sen kollade på idol tsm med hennes familj, skit myisgt.
Idag är planerna att vi ska åka till svedmyra och hjälpa mamma på jobbet... så uppdatering idag blir inte heller bli så jätte bra. men ni får ha de bra, puss!

FREDAG = Martina babe, Antevante bästaste och "någon"

Godmorgon
Jag måste börja med att säga att jag älskar martina. Utan henne skulle nog inte min vardag gå runt.
Men jag är iaf skiiiiit trött och vet inte hur den här dagen ska sluta men de får vi se. Vad ska jag skriva nu då? jo kanske att jag ska vara med Antevante bästaste idag, mysigt va? Vi har inte träffats på typ en månad, men vi pratar i telefon minst typ 3 ggr per dag och smsar hela dagarna haha. Vi är inte precis som alla andra, men har jag någonsinn varit de? ;)
Igår pratade jag och mamma pengar, blev så himla glad över beslutet. Bara jag sköter skolan, och de gör jag ju redan nästan. Men jag ska verkligen försöka, jag kommer iaf inte överhuvetaget gå minus på månads kostnaden av min mobil och busskort. Jag måste ha världens bästa mamma.
Nu ska jag snart gå ner till bussen, hörs senare. PUSS



1 år sen, alla har varit små inte sant?


but the party don't stop




Steffi, varsegod.



död

förlåt för dålig uppdatering idag men jag är verkligen jätte trött.
Skol dagen var väl bra, vi va och kollade på nån jävla teater skit konstig med 3 killar som hoppade runt och typ bråkade lr aa jag fattade typ inget iaf. Sen hade vi typ ingen lektion fören svenskan och då kom min älskade kevin till skolan så då va jag bara tvungen o vara med honom en stund. Och vet ni... han har växt om mej? helt sjuk? Sen åkte jag iaf till stallet och fick gå typ 2 km i skogen när de va mörkt själv eftersom en viss Anna sa fel. Red iaf Lucky idag ville inte ha samma som förra torsdagen tänker lågiskt. De gick bra. Åkte hem, duschade fixade lite,åt och kollade mamas pojkar. Nu ska jag och mamma dricka te, sen sova. Imorgon ska jag upp tidigt, och sen efter skolan ska jag leka med martina,"någon" och anton hjärtat mysigt va?

.

hemma nu, ska duscha bloggar sen .

jag älskar te

nu sitter jag i sängen med datan, mobilen och en kopp te.. Jag älskar te. Nu ska jag iaf fixa de sista, sen ska jag ta mej till skolan... hoppas de lägger sej under dagen annars kommer de inte bli kul o rida.
PUSSS


torsdag, helg imorgon

Godmorgon alla underbara, hur mår ni? själv så har jag grymt ont i min höft efter den där jävla dockan. Därför har jag mjukis byxor idag, verkligen inte lik mej o ha de i skolan men jag kommer aldrig få på ett par tighta jeans. Känner att solningen tog i mitt ansikte igår, så idag är jag verkligen inte den vackraste men de får ni leva med, man ska gå efter insidan hehe.
Idag har jag ridning efter skolan, så jag kommer inte skriva fören runt 7 ni får klara er. Känner att jag sitter här och skriver i tomma intet, så nu ger jag upp... PUSS

.

Nu ska jag och min onda höft sova... den är helt svullen och blå.

godnatt


jag vill vara kär...


cause if i got you, I don't need money, I don't need cars, girl you're my all.


inte likt mej.

Sho bitches, allt bra?
Jag och martina åkte in till stan, i spö regnet det är ju helt sjukt... ska nog skriva ett helt inlägg om vädret sen. Men iaf, vi solade 20 mintuer. De va gaalet skönt, fan va jag älskar o sola. Speciellt nu på vintern. Sen åkte vi iaf hem, jag åt och vi fixad lite naglar. Jag har nog en hemlig begåvning inom de där med naglar, eller vad tycker du martina?  haha. Jag följde nyss med henne till bussen och gick ut med mynta samtidigt. Sen när jag kom in så fick jag jonna o gå och möta henne, gissa om hon kommer bli chockad ;)
Men iaf, nu ska jag städa... jag fick värsta rycket, jag blev jätte sugen på de, här ska vi inte förbruka dom som kommer från polen för mycket, hahaha.


visste inte att en docka kunde slåss under vatten?

shoo bloggisch...!
Jag försov mej imorse och vaknade när jag egentligen börjde men snabba jag skyndade mej och missade bara en lekiton. Och idag hade vi siming.... livräddningen klarade jag och martina inte, men vi visste inte hur man skulle göra och en viss lärare vägrade säga hur man gör. Sen skulle vi simma ner 3 meter och hämta en docka på 50 kg, fattar ni 50 kg? en fel jävla människa? men jag fick upp den till slut, problemet var bara att den slog till min höft i vattnet så nu är den helt svullen och jag har skit ont, dö på orangadockor.
Men nu iaf så ska jag och martina åka in till stan och sola, sen äta och handla. Vad tycks om de? låter de inte grymt mysigt? hör av mej så fort jag kommer hem.
PUSSS


tyvärr men nu har du valt själv

Jag är så trött på falska vänner, vänner som bara är ute efter en eller två saker.
Jag har sett henne som en trogen vän i över 5 år nu, ändå ÄNDÅ kunde hon ändra sej och slå till mej? fattar ni? en av mina bästavänner...
men jag har gjort mitt val nu, och de är att välja bort henne. Jag klarar inte va henne längre, de gör ont i säga men hon satte sej själv där. Att jag kommer behöva se dej varje dag kommer bli svårt, men de får jag lida me för nu har du sabbat tillräckligt.


död

Godnatt, jag är jätte trött...
Hörs imorgonbitti

maahm.blogg.se

LÄÄÄÄÄS! :)


/Martina

jobbjobbjobb....

Nu ska jag snart gå till bussen. ska ju jobba... kommer hem runt 9, så vi hörs då :)

hatar sverige..

Hej svenska allmänheten.
Jag kom nyss hem och sitter i köket o dricker te med mamma. Kom hem nyss, och jag säger bara att en i min närhet idag gjort ett stort misstag. Mer tänker jag inte ta upp i bloggen, min skola vet, min närhet vet. Detta fick mej att få ont i huvet, men även få ut min iska. Annars har dagen varit bra, och jag är inte alls sugen på o jobba.
Men nu ska jag kolla lite bussar till stallet, hörs snart puss.

tisdag

Håret är klart och jag har till och med ätit en macka ... Jag hatar skolmaten vilket ofta leder till att jag faktiskt inte äter i skolan, och jag har hela livet haft problem med att äta på morgonen, och när jag inte äter nått på morgonen är jag inte hungrig på lunchen. Men igår pratade jag och meiling om de hära, och hon sa att jag skulle ta med mej egen mat? men hahahhaha nej tack. Då kom hon med förslaget att hon skulle komma till mej efter hon har lämnat barnet och åka och äta med mej, haha är hon ine för gullig min kära syster. Men nu har jag iaf ätit en macka, framsteg. Nu ska jag springa ner till bussen, :D


I'll love you forever

Godmorgon. Jag måste säga att de är lite smått katastrof hemma hos mej, alla lampor på mitt rum bara går sönder, jag har inga kläder, sminket gör inte de som smink egentligen är till för. Men iaf jag får helt enkelt klara mej, eller vad tycker ni?

Nu ska jag platta håret, puss :)


it's time för mej o sleepa ;)

Paradise hotel va bäst som vanligt.
Sitter med te koppen i handen, och kom just på att jag har so läxa tills imorgon. Får väl läsa igenom dom lite fort. Sen ska jag sova, ska ta bort sminket och ta hand om min hy lite först. Den har gått in i en jobbig period. Godnatt på er alla söta



Puss på min vackraste...


mamma till en mördare

Jag säger bara shit vilket program. Idag handlar de om en lillebror som mördat sin storebror... Hans storebror har alltid varit den som  bestämmt, och slagit sin lillebror för minsta lilla. De finns så mycket likheter.
Nu ska jag kolla på paradise hotel. Jag visste inte ens om de, men min kära meiling känner tidligen Cimon, coolt va? då kan man ju nästan säga att jag oxå gör de. Är överlycklig att de har börjat igen, loooove it.

"Lisa" nu räcker de.




Detta är ingen nyhet egentligen men idag gjorde hon bort sej själv. Jag kommer kalla denna person "Lisa" i texten.

Okej, senaste tiden har denna Lisa hela dagarna gått och gett oss andra små dåliga kommentarer vilket liksom kanske inte för tillfället men de hela leder till att alla går runt o är små irriterade. Men i helgen och idag har de gått för långt. Under hela fredagen använde hon mitt smink även fast jag sa nej och även fast hon hade eget. I fredags försvann en svamp till mitt smink. Denna tog en killkompis upp den ur denna nu sk. Lisa's väska idag. Vilket gjorde att hon gjorde bort sej själv.. jag orkade inte skapa diskution och sket i de. Men nästa gång får de fan räcka. Jag orkar verkligen inte med henne längre, hon får inte förstöra mina dagar.


måndag..

Förlåt för dålig uppdatering idag. Men nått hade hänt med hela huset när jag kom hem så elen funkade, vilket betydde att internet inte funkade allt va knas.
Skolan gick som den skulle,enligt mej. Sen följde martina med mej till högis va där en stund sen hem till mej och fixade naglarna lite. Efter de kom mamma hem, lagade mat och sen kom meiling och åt med oss. Vi snackade om lite allt möjligt. Nu fixar mamma hennes naglar sen ska mina fixas. Jag vet inte rikitgt vad mer som hänt idag... ska skriva en dagens händelse.


humör.... 0,00

Godmorgon....
Idag är jag verkligen inte på humör, min katt kan gå och skjuta sej i huvet. Alla mina djur, egentligen. Det är så jävla äckligt o bo med djur. Men iaf jag ska ju som sakt åka till skolan tidigare för att märtus har utvecklingsamtal, sen ska vi plugga. Jag har ju faktiskt spanska uppsats idag, och min spanska "kärlek" svarar inte.... gaaash jag orkar inte med den här dagen. Problemet är att jag inte kommer vara irriterad när jag kommer till skolan. Men när en viss person kommer till skolan, kommer de förstöra hela min dag. Och då kommer jag dra mej bort och umgås med Jocke, vilket är skönt. Alla borde ha en liten Jocke, nej föresten för då hade inte min varit speciell ;) Men iaf, nu ska jag dricka upp mitt te och sen fixa saker inför skolan.

Så alla i min närhet vet, JAG ÄR INTE PÅ HUMÖR.


:)

Nu blir de godnatt för mej, ska åka till skolan tidigare imorgon för martina har utvecklingssamtal sen ska vi plugga :)
Hörs imorgon, pusss och godnatt

kan alla andra kan jag.

Dagens humör: Trött & glad
Dagens mående: Bra
Dagens borde: PLUGGA
Dagens frisyr: uppsatt och ofixat
Dagens klädsel: mjukisdress
Dagens planer: Plugga, datan & teve
Dagens vill ha: Pengar
Dagens längtan: Någon att hålla om
Dagens fundering: Är de för att glädja mej eller såra henne?
Dagens beroende: Choklad
Dagens tråkigaste: Vädret
Dagens tidning: Klick
Dagens låt: Just a dream



vi måste seriöst ha en sjukdom ;)




curly sue - takida



Nu har martinas kärlek lämnat idol... :)

Och jonnas låt, haha.


har hundägare söndags ledigt?

Jag och mynta följde med martina hem en bit, sen på vägen hem vare massa lösa hundar som sprang fram till min hund... varför kan man inte hålla koll på sina hundar? men nu ska jag fixa lite med bloggen o kolla på teve.Sen blir de plugg, men uppdatering lovar jag.
PUSS


söndag

Godmorgon!
Jag och martina vaknade för ungefär en timma, och sitter just nu o kollar på Idol. Med so och spanska böckerna framör oss. För idag ska vi verkligen plugga, vi har nämligen spanska uppsats imorgon, person beskrivning.
Igår gjorde vi inget speciellt, satt hemma kollade på lite olika filmer och spelade data. Mysigt va? Vad gjorde ni då?
Men nu ska jag fixa frukost och plugga lite... först svara på kommentarer. PUSSSSSSSSSSSSSS




Jag älskar dej bästavän



run this town tonight....





mys med martina

godmorgon haha! Just nu sitter jag och äter mat o kollar på nyheterna, och nyss berättade dom att det är runt 20 tusen barn som blir kidnappade varje år, i kina. Det är ju helt sjukt, hur fan kan man ens vilja ta ett barn från sina föräldrar. Dessutom används dom i kina som arbetskraft och vissa blir sålda till ny famlijer.
Men iaf jag somnade och sov i nån timma, nu ska jag fixa lite här hemma och tända massa ljus och fixa innan martina kommer. Hon skulle köpa gurka och morötter o dipp, mysigt va?
Pusss på er:)


fler bilder kommer sen

Hejhopp gumisnopp. Gårdagen va skit mysig, började med middag hemma hos Johanna babe. Sen öppnade vi lite paket, tack tjejor. Men jag och martina glömde Johannas hehe, förvånade? Sen runt 10 gick vi hem till felicia. Lyssnade på musik och bara hade de allmänt mysigt. Runt 1 gick jag o felicia o mötte nåra kompisar som följde me till henne. Jasg somnade nog runt 4 halv 5. Kom hem hitrunt 1 och sen dess har jag typ badat och nu tänkte jag sova en stund..Martina kommer hit ikväll, vi ska ha myspys. Men först ska jag vila, är hur trött som helst.


hemma hos määärtis

Jag lever... Förlåt för att jag inte skrivit nått sen igår morse, men jag åkte direkt till stallet efter skolan. Anna kom till min skola och va med på sista lektionen, om du läser de här så älskar jag dej massor. Sen åkte iaf hon jag och martina till stallet. Jaaa, trott eller ej jag fick med martina till stallet men hon tog klackskor haha. Red iaf Goldie och de gick väl som de skulle, kunde ju gått bättre men jag är fortfarande super nästan i topp form. Efter stallet fixade jag och martina naglarna hemma, sen pluggade jag hela kvällen. Pratade en stund med "hemlig" oxå, han hjälpte mej med spanskan. Sen imorse hann jag inte skriva, åkte tidigt till skolan o pluggade med märtis. Sen efter skolan har jag inte haft tid och min data har krånglar skiiit mycket. Nu sitter jag iaf hemma hos martina, vi kom nyss hit, mötte jonna på vägen så nu äter dom sen ska vi vidare. Till johanna, där ska jag och min älskade johanna bli firade av våra andra vänner. Sen får vi se om vi åker o träffar nåra andra. Sover troligen hos felicia inatt, kanske skriver senare ikväll med troligen inte.
Pusss!

Alla har vi haft en fjortis tid ;)


kommer sommarens kärlek tbx? ;)

Godmorgon alla världens människor...
Jag försökte faktiskt plugga igår, men de gick inte i mer än typ en halv timma. Dessutom kunde inte min telefon hålla käften så klockan råkade bli rätt mycket. Ändå kan jag inget mer av de jag ska, och jag fick inte ut något av mina sms samtal igår haha. Fick iaf reda på att en kille kommit fram att han faktiskt nog gjorde ett misstag i sommras när han inte valde mej utan sin nuvarandre tjej, men har planer på att komma tbx. Men det är ju faktiskt jag som styr de.
Jaja, nu ska vi inte snacka mer om de. Efter skolan ska jag få med mej martina till stallet, chokade aa jag förstår er? blev jag oxå när hon sa de. Men hon ska ändå fixa naglarna hemma hos mej sen så haha. Nu ska jag packa och fixa de sista innan skolan. Men kommer inte skriva så mycket idag, eftersom jag har prov imorgon och behöver verkligen plugga.

PUSSSSSSSSSSSS

plugga dygnet runt, kommer man långt på de?

Nu är de godnatt för min datas del, själv har jag massa som jag måste plugga.... hatar skolan.

Hörs imorgon puss

emil...



Förlåt min knasboll !! <33 love you ;)


sms




Som sakt så har jag ju varit hos martina hela dagen. Självklart har vi inte bara pluggat, vi busade lite med stockholms killar oxå. Vi båda är så jävla trötta på o vara singlar så vad tror ni vi gör? jo skickar ett sms till typ alla killar på våra kontaktlistor, " får jag chans på dej? <3" hahahahahahahahah. Det började med att alla bombade martina, då fattade jag inte varför de va så lungt på min telefon. Men sen började de, och de är fortfarande folk som skickar. Vissa skriver självklart och aa, vilket är bra. Men gissa hur många som ringde? Den första som ringde, va mitt ex. Men martina fick svara, han bah "men de är inte Hannah hon låter inte så där" då sa hon " men jag är ju sjuk? " haha. Men hade blev iaf insert inne fett glad och chockad att jag skrev de, men han ville inte bevisa de liksom. Men innan dom la på sa martina " men jag är fortfarande kär i dej" , vilket jag inte är. Klart jag saknar honom från och till, men nått förhållande blir de nog inte igen. Sen snacakade jag med en kille som raggade på mej på valborg, som tydligen går i samma klass som bästaste anton, lite kul. Men iaf sen ringde nån kille mej som knappt kunde svenska? Inte för att jag är rasist men lite svenska kan ni väl iaf försöka lära er, jag hörde inte ens va han sa? jo, typ att han skulle komma till huddinge om 2 timmar och möta mej, vilket han gjorde oxå. Eller sa han iaf, han ringde och sa att han va i huddinge men tror ni jag åkte dit? ne. Sen ringde massa andra oxå, och vissa smsar fortfarande. Och en av mina äckliga "sommarkärlekar" oxå...han sa iofs ja, men nu ska vi inte snacka om honom. hahahahahahah allt va så jävla kul, och så fort de ringde kastade vi över våran telefon till den andra. Allt slutade med att dom sprängde brevid hennes hus och vi båda hoppade till och dog av skratt. Men alla ni som fick ett sånt sms idag så , sattsaJag vill bara få de klart för alla, JAG ÄLSKAR DEJ MARTINA MARIA FRANZON!




jag är bäst i skolan

Nu är jag hemma... och vet ni jag har fått hem mina omdömmen :D Och jag är verkligen stolt över mej själv. Typ bara massa VG, och nästan MVG i so och spanska. Så jävla gryyyym. Jag trodde jag skulle ligga på typ G i alla ämnen, och verkligen inte så högt i so. Men jag är ju bäst så, ni är väl inte speciellt förvånade? Nu ska jag skriva en "dagens händelse" jag lovar den kommer va så jävla bra. Sen ska jag iaf plugga, är rätt taggad nu efter o ha fått mina betyg.



Felicias telefon, och mina älskade skolböcker.


skumis på G....

jag såg precis att det nu är helt blått på himlen och sol? och för nån timma sen skrev jag att de snöade. Vad är de här för knas väder?

Juste vilka ska med till uppsala den 22 december??? på skumparty. Hur kul som helst ju. pusssssssssssssssssssssssss

spanska...

Jag älskar spanska....man kommer ingenstans

hatar snöööö....

Nu sitter jag hemma hos martina, hon bakar scones och nu snöar de oxå..... massor. Hatar sverige. Vi ska iaf börja plugga snart, så fort hon har bakat klart. Visst är hon dukitg min bästavän? :)
Det kommer säker bli massa såna här små inlägg idag, har liksom inte så mycket att meddela er om.




Jag älskar er massor! Även fast min bästavän inte visar sej, fegiiis!


this is just a dream....



Allt är inte underbart med kärlek, lyssna på texten... man kan gråta hur mycket som helst.


sjukdag hos martina älskling.

Godmorgon, idag är jag utan röst och skit trött. Vaknade av att martina ringde mej och frågade om jag va sjuk, hahah, och sa att hon bara skulle lämna sin vaccinationslapp i skolan sen åka hem och att vi ehövde plugga tsm. Så jag ska snart hoppa på hennes buss och åka hem till henne, mysigt va? men va ska plugga hela dagen. Dessutom var det massa lärare sjuka idag så det va massa håltimmar, och jag har de mesta hemma. Så idag blir de en plugg och sjuk dag med babe :) Kommer nog uppdatera från henne.
Jag har bara dragit på mej min hela mjukis dress, ett grått linne och en svart mössa. Knappt nått smink, lite puder. Men shit jag ska sitta på en buss i typ 10 min sen tunnelbana typ 5 min så jag tycker inte de är värt de. Ska packa ihop alla böcker nu, och snart gå till bussen mot martina.


nu ska jag sova :)

Nu har jag duschat, är gaaaaalet trött. Så nu ska jag bara blås håret lite snabbt och sen sova faktiskt. Jag vet att klockan är rätt mycket med inte så himla sent för mej. Jag har blivit jätte slarvig med tider, både i skolan, bussar, på kvällen, på morgonen hela tiden.
Men nu tänker jag inte sitta här och ruttna, förlåt för mindre än 5 inlägg idag men jag har faktiskt jobbat.
Puss och godnatt alla söta..!


hemma

Nu är jag hemma, kom en halv timma efter desperate housewifes hade börjat så ska hoppa in i duschen nu och sen kolla på första delen av programet sen plugga. Men först ska jag duscha, hatar o vara ofräsh... :)


en stund egnad för melli och sen jobba...

Hemma från skolan nu, skit skön dag idag. Först matte mellan 8.00 - 8.40, där 20 min gick åt att leta efter mina böcker. Sen  håltimma + Lunch till 11.30, under den tiden hann jag hem och hämta ett papper som nu är underskrivet och klart. JAAA, jag ska ta svininfluensasprutan. Glöm, att jag tänker dö. Men sen hade vi en timma bild o sen en timma engelska sen va skol dagen slut, chill inte sant? Åkte hem efter de, har ätit lite och pluggat pyttelite. Nu ska jag iaf byta om och åka med mammsen till högdalen och sen vidare till stallet, där jag ska kolla på melli's hoppning, ta hand om älsklingen och sen jobba mellan 6 och 9. När jag kommer hem är de desperat house wifes dirket, vilket betyder att jag kommer uppdatera runt halv 10 - 10.
Hur har eran dag varit? :)


tisdag :)

Godmorgon sunshines :)
allt bra med er? visst är jag uppe tidigt? Men jag ska ta bussen som går 20 över 7, med martina. Men så jobbig va de faktiskt inte o gå upp, även fast jag pluggade till typ halv 1. Och juste, alla som smsade mej efter 6 igår, jag fick inte era sms fören inatt svarade på vissas, men abslout inte alla. Jag har nu tappat bort min kamerasladd vilken leder till att ni tyvärr inte får nån "dagens outfit" idag heller.Efter skolan åker jag hem och sen till stallet, ska jobba och titta på melli's hoppkurs.
Men iaf, ska fixa de sista nu. Ha en bra dag.

this is who i'am

Har jag lackat om naglarna, så även dom som allt annat i denna trista värld är höst färgade. Pluggade i nästan 1,5 timma, duktig va? men de är fortfarande hur mycket som helst kvar.
Nu ska jag faktiskt fixa lite inför morgondagen och sen sova, visst låter de skönt? :)
Hinner nog inte skriva nått imorgon innan skolan, men ska försöka.

Godnatt och puss på er, alla gamla och nya läsare.




Guud är vi inte grymt vackra? Tjejerna på bilden är största delen av mitt liv.


djungelvrål...




Nu kör vi igång den nya kategorien tycker jag... Har kan det vara allt från nya filmer, saker som händer i skolan, min och mina vänners sjuka humor helt enkelt nått speciellt som hänt just idag.

Idag blir det om godis, och min kär vän Johanna. Alla vi tjejer har typ alltid varit galna i djungelvrål, de är liksom nått man äter när man känner för de. Vilket humör vi än är på. Om jag tex. skulle hem till martina för att jag vet att hon sitter o gråter och mår dåligt så skulle jag köpa med mej djungelvrål och choklad. Men nu till saken, ni vet troligen att de finns zoo godisar? dom där små röda aporna som alla små barn äter, dessutom finns dom ju nu för tiden klubbor. Och aa, det är nog som ni tror.... Våra djungelvrål har kommit i klubbor, hur coolt är inte de på en skala? Så min kära Johanna kom helt plötslig med en sån, gissa om alla blev upp i hejjsan? hahha, och hon kunde glömma att den fanns kvar speciellt länge. Skiiiiiiiiiiit gott ju, dessutom kostar dom bara 1 kr på en affär jätte nära våran skola.



jag ska bli smart :)

Nu ska jag plugga, nås ingen stans.
Svarar på era söta kommentarer senare.

singel liv är över för min del...

Jag vill blir kär.. kärkärkär!
Hatar o vara singel, vill liksom ha nån o bara hålla om och pussa på massor. Men efter mitt senaste förhållande har jag liksom blivit så fjantig med killar, de måste verkligen vara den rätta. Fast jag har ju den turen o har världens bästa vän, så Martina älskar Franzon nu tar vi tag i de här.



Kolla bara här bara... Fan va jag vill vara kär igen.


falling in love wasen't my plan






Så äckligt bra!


en gång i tiden va du min..

Hejhopp, Nu har jag kommit hem från skolan, sitter i köket med mamma och äter lite. Kom på när jag kom till skolan att jag inte hade ätit frukost men sånt är ju livet. Vi hade inget matte, så slutade en timma tidigare, hur skönt som helst. Nu medans jag väntar på att få nån kontakt med lillebror så ska jag plugga lite. Och sätta kameran på laddning så kan ni få lite bilder oxå :)
Hur har eran dag varit då?
kram

Måndag - En ny vecka!

Godmorgon, jag vaknade nästan utan röst vad har hänt? jag har inget gjort nått. Men sitter här och dricker en kopp te nu. Vaknade iaf för ungefär en halvtimma sen och redan nu nästan klar. Försökte ta en outfit-bild men min kamera dog, så förhoppningsvis får ni den efter skolan.
Idag är planerna först skolan, måste fixa lite inför plugget till spanskan, sen ska jag troligen träffa min älskade lillebror. Han skrev att han saknade mej så då får vi helt enkelt träffas :) Kanske bara tar en promenad med hunden eller så. Sen ska jag lacka om mina naglar, och plugga inför spanska provet. Måste bara få konakt med Brandon, shit jag tror inte jag kommer klara de här jävla provet utan honom haha.
Dessutom har jag kommit på en ny kategori här i bloggen, "Dagens händelse" Som kommer finnas nåra ggr i veckan, ska jag iaf försöka med. De är mycket som startar idag, min blogg ska få tillbaka sin livslust idag.
Allt de där ska jag tänka på hela dagen, så fxar jag de efter skolan och efter mitt lilla träff med bror. hahahahah.
Nej, nu ska jag packa ner lite skit i väskan sen ta en tablett mot ont i magen, efter de ner till bussen och sminka martina. Jag vet hur knas som helst, men så är de vi lever i en sagovärld och där ska allt va perfekt, även om jag många ggr vill ut från den.

Puss på er alla söta älsklingar :)

NY HEADER

Ny header... vad tycks?

Ska försöka fixa en fin så fort som möjligt, men just nu får jag ha den här.  Såg nu ett fel men fixar det imorgon.
Nu ska jag sova godnatt

inte på humör.

Nu är ensam mamma söker slut, helt slut klar för i år liksom. Och kärlek är verkligen de bästa som finns, undra när den hittar mej på rikitgt bara.
Men iaf jag är just nu inte på världens bästa humör, bäst att jag stänger in mej på mitt rum. Ska fixa lite med bloggen tänkte jag och sen försöka sova, kanske hinner plugga en stund oxå.


nagelfix...

Nu har jag badat en liten stund, peelat mej och fixat. Känns jätte skönt.
Snart börjar ensam mamma söker, ska kolla på de och samtidigt fixa naglarna. Nån som har nått förslag på vilken färg de ska bli idag ?

nu drar vi igång på rikitgt.

Hej älskade blogg och alla läsare. Förlåt för att jag inte skrivit på flera dagar, men jag har verkligen inte haft lust. Men nu ska jag verkligen ta tag i bloggen ordentligen, se här under vad jag ska göra. Designen kommer att gå först och jag ska försöka fixa den så fort som möjligt. Dom nya inläggen som ska bli minst 5 st varje dag, börjar imorgon.

Aha, vad har jag gjort i helgen då? Jo i fredags va vi hemma hos felicia hade jätte mysigt sov där. Dagen efter hade hon,johanna och rebecca match så jag och martina fick klara oss själva. Fixade frukost, sen hoppade vi in i duschen. Åkte hem till mej fixade lite sen vidare, mötte upp Emil och Dennis. Vilket jag troligen inte kommer göra igen, trött på människorna. Vi struntade i dom åkte ist och mötte upp josé , har inte träffats på skit länge va rätt mysigt faktiskt. Så gick vi hem till hans kompis, Danie. Runt 6 åkte vi hem. Jag sov hos martina inatt, och idag har vi pluggat. Sen fick min älskade martina för sej att vi skulle gå ut med hundarna, så vi åkte hem och hämtade lilla mynta och sen vidare till el ljus spåren i ågesta. Gick i ungefär en timma. Sen åkte jag hem, har badat mynta och vi åt nyss. Så nu ska jag hoppa in i en dusch och sen ensam mamma söker. Kanske hinner fixa lite med bloggen innan :) vad har ni gjort hela helgen då?
PUSS


......:)

Förlåt för dålig uppdatering, men åkte till stallet efter skolan. Vi slutade 13.40 idag hur skönt som helst, eftersm vi egentligen skulle sluta halv 4. Fast jag stannade i skolan en stund och va med kompisarna, haha. Sen mötte jag Anna i högdalen, och shit vilken jävla väder förlåt ordförådet med sveriges väder kan verkligen inte fortsätta såhär, inte acceptabelt. Red iaf Leo idag, gick toppen bra. Han skulle kunna gått lite mer ställd om jag fick bestämma men han lyssnade ochvi gjorde en toppen fattning från halt till galopp :) Efter de träffade jag Melli en stund, vi har alltid massa och prata om så idag kom hon tidigare bara för att kolla min ridning och sen snacka, sötnos va? Sen blev jag hämtad av mamma, åkte hem till manda snuskunge ett tag hahaahah. Men hon sov när jag kom? social unge. Sen har jag faktiskt inte gjort så mycket mer, kollat på mammas pojkar och de sista inlåst. Nu ska jag lägga mej i sängen och plugga lite sen sova. Ska lägga in en dagens låt först..

pusss på er.


matteprov

Godmorgon, jag är lite smått stressad min buss går om en kvart. Men jag bloggar och äter frukost samtidigt haha, allt för att spara tid.
Idag har jag matte prov och alla måste hålla tummarna för mej, jag har en rätt stor klump i magen för att jag inte pluggat så mycket som jag egentligen borde men nu kan jag inte göra nått åt saken. Provet är mellan 11-12, vilket betyder att om jag får panik kanske nån av dom i min närhet får ett sms. Dessutom måste jag hitta en miniräknare, jag har ingen och man får inte använda mobilen. gaash, aja nu ska jag fixa de sista som jagsäger varje morgon, hahahaha.


kläder?kläder?kläder?

haha jag har typ sprungit runt och provat kläder, är en sån där "naken"-dag imorgon tror jag... hahaha . Jag måste verkligen åka och köpa kläder. Men problemet är att jag inte har nåra pengar, men jag får helt enkelt klara mej hur nu de ska gå. Eller så ber jag min syrra rensa sin garderob, hah.
Nej men nu ska jag faktiskt snart sova, så vi hörs imorgnbitti hoppas jag.

GODNATT

sjukt bra...





" en gång i tidenva du min men nu är du bara dröm jag ser
 oss ibland i mitt sagoland där vi ses och umgås en stund"



min syster har startat blogg, wft??

Jag är bäst,nu har jag pluggat i massa timmar. Finns en klump i magen inför provet imorgon, men jag ska klara de. Om jag så baa får ett G så har jag iaf klarat de, jag får vara stolt över min insats. Känns som min blogg börjar bli tråkig... va ska man skriva om liksom? ge mej förslag? videoinlägg? dagens låt oftare? funderingar? nya kateogorier?  hjälp mej.

Juste min syrra som ALDRIG skulle starta en blogg, har nu gjort de. Trodde verkligen aldrig hon skulle göra de, för hon säger hela tiden att de värsta som finns är  läsa bloggar, ändå läser hon min typ så fort hon är hemma?  hmm... Kom till hennes nystartade och redan sjukt bra blogg, http://meyling.blogg.se/ 

Nu ska jag lägga in en dagens låt, sen fixa lite inför imorgon och försöka hinna nått mer inlägg :)


Puss på vem??? älskar dej.


aldrig lämnar jag dej...

Hemma från skolan nu, gick rätt bra idag faktiskt. Men nu ska jag plugga inför matte provet imorgon. Hör av mej senare.


Glamour...:)


onsdag

Godmrgon jag är skit trött har sovit kanske nån timma inatt...Min katt går nämligen runt och jamar dygnet runt och nätterna är värst då skriker hon. Men jag tycker faktiskt synd om henne, hon har knappt ätit lr sovit på snart 5 dygn, men hon är jävligt jobbigt.
Idag är väl planerna som så att jag först ska till skolan, läxförhör i spanska och fråga om de sista inför matt provet imorgon. Efter skolan ska jag åka hem och mammsen ska fixa mina naglar, för just nu ser dom rikitgt hemska ut. Sen ska jag pluggapluggaplugga, 1, matte 2, No 3, spanska 4, engelska. hmm, nån som vill hjälpa mej? HATAR SKOLAN!
Men nu ska jag äta lite frukost tror jag, sen packa ihop alla saker sen till bussen.


Ingen "outfit" idag eftersom jag verkligen inte ser pigg ut...!


I been loving you all the time

Nu har jag duschat och ska lägga mej o plugga lite spanska sen läsa lite i min bok som ska vara utläst på tordag. Vi kanske hörs imorgnbitti....

when love takes over...



Är det för att såra henne eller glädja mej?
Saknar dig...


jag är bäst ingen protest

Nu har jag precis fixat köttbullar och mos, jag va sugen på de. Det står iaf och väntar på mej, men jag måste hålla mej till desperate housewifes börjar.
Jag har pluggat massor, och vet ni? det gick bra. jag tror de är första gången i hela mitt liv de går bra när jag pluggar matte. Men jag kände att jag verkligen fattade vad jag gjorde, och när jag tränade lite så kunde jag de ju till och med. Men som tur va hade jag världens bästa emil inne på msn... haha ser här under va vi snacka om. Sen har jag pluggat lite spanska oxå de gick oxå bra. Fan känner mej rätt stolt just nu.
Men nu är de dags för världens bästa program. Snart tror jag min sockertopps träning slutar oxå, måste snacka.
Vi hörs senare. :)



ska pluggan nu

Heej snyggingar, dålig uppdatering idag jag vet. Men hann inte imorse och efter skolan så pluggade jag och martina, sen helt plötsligt kom bästaste meiling hem, och vi hade tydligen MASSOR och prata om så de blev inte så mycket pluggande och efter fixade jag martinas naglar. Men lite har vi ändå pluggat, fast jag ska ta tag i de idag. Jag kunde inte jobba idag jag har verkligen massa o plugga, så ska göra de nu mellan 6 och 8 tänkte jag :)

Vi hörs sen innan desperate house wifes..!





Jag älskar dej, världens bästa.


it's time..

Nu dör snart min data och då ska jag sova.
Har snackar med en kompis som säger att vissa saker hände mellan oss på glamour, vilket jag inte ens kommer ihåg men men. Måste iaf träffa honom nån dag, enligt honom.
Sen känns de lite smått piss mellan mej och bästisen, vi sa knappt hej till varandra idag eller jo men inte som vanligt. Efter skolan så smsade vi en stund och fick reda på att en av mina närmsta vänner sakt saker som inte är sant, vilket lätt till att han inte vill lr trodde inte han kunde höra av sej, och att han inte hade nån bra dag idag men jag hoppas på att de blir bättre imorgon. För nu går vi typ runt och "inte ser" varandra, känns bara jobbigt. Älskar iaf dej bästaste :)
Nu ska jag sova, så vi hörs imorgon pusssisar och sov gott!

nu ska jag ta tag i bloggen :)

Nu har jag pluggat massor, gissa om jag är trött på matte? Asso ni måste bara få veta en sak... Jag här väärldens bästa kompis, han heter Emil :D Han är tydligen jätte duktig på matte, enligt honom iaf och får väl lita på honom. Han har iaf loovat o hjälpa mej innan och på mitt prov, fattar ni? Han är helt underbar. Jag orkar verkligen inte lägga ner mer tid på matten idag nu ska jag svara på lite kommentarer i bloggen.

Till världens bästa Aina:
Jag tror jag behöver komma hem till dej och plugga, haha. Har inget speciellt planterat helgerna framöver, men vi kan prata på facebook, svarade dej där men du kanske inte fick de? kraam :D

Jag och mina fina flickor !

plugg

Hemma nu men ska plugga matte, jag ska fan klara de här provet.

MATTEMATTEMATTE

måndag

Godmorgon, jag är typ sten död. Jag hatar o bo med katter kan jag säga, den ena löper och springer runt o skriker den andra kommer på mitt i natten att hon ska leka i alla kartonger som ramlar ihop och åååh aa jag har inte sovit speciellt mycket inatt, men men. Nu är de dags för skola, finns du verkligen nån i hela världen som tycker de ska bli kul? Jag hatar verkligen skolan, och som sakt skitit i att plugga på hela lovet. Vilket nu leder till att jag måste plugga typ hela veckan, har ´1 stort matte prov och ett mindre no prov och veckan efter har vi spanska prov i 4 delar typ. Fy fan man borde inte få ha så här mycket. Så efter skolan ska jag hem och plugga, gaash jag dör. Men de är bara ta tag i livet.
Nu ska jag snart springa ner till bussen, hörs senare pusssss!


Dagens klädesval:
Jeans leggins - Gina
Tubtopp - JC
Kofta - HM


skola imorgon...

ensam mamma söker är slut.
jag ska hoppa in i duschen.
Sen läsa min bok som ska läsas ut innan torsdag.
Efter de sova.
Godnatt

söndag kväll


Jag har inte pluggat ett piss på hela dagen... tog en promenad med martina till coop, hon skulle hem och jag skulle handla med mamma. Men jag och mamma åkte till hennes jobb,sen köpte vi mat och efter de åkte vi o handlade haha. Sen har jag städat på min fuc***************ing rum, så nu går de iaf o gå in dära.
Nu har ensam mamma söker precis börjar och jag har tagitfram tacochips :) mummssss!!!!



ska plugga

Det blir inget hässleby, för jag behöver verkligen ta tag i mitt pluggande. Jag har 2 prov nästa vecka och har skitit i skolan totalt under hela lovet.
Martina ska hem till sin pappa och kolla matchen, själv är jag inte så insatt i fotbollen haha. Hörs senare iaf ... pu<SSSSSSSSSssss

fredág och lördag

Godmorgon :)
Nu är jag så gott som tillbaka i bloggvärlden, har saknat bloggen.
Mellan fredag och lördag va jag och mamma på kryssning, jätte mysigt faktiskt. Bilder och sånt kommer senare. för just nu sitter jag hemma hos martina. Vi va ju som sakt på glamour igår, skiiiiiiiiiit kul. Va med martina,felicia,johanna,frida,linnea,viktor,anden,antevante och nån kille som jag inte kommer ihåg vad han heter, joo, pontus haha. jag vet massa folk, men de va rätt mysigt iaf :) vi ståg i kön i typ 3 timmar skit kallt, eftersom vi knappt hade nåra kläder på oss. Men killarna hade jackor så de va ju bra. Vi va där till typ 1 halv 2, sen åkte vi hem.Låg och snacka ett tag, och somnade runt 3. Felicia och johanna har åkt dom skulle spela ungdoms SM, duktiga tjejer va? haha. Martina står och bakar framför mej, haha sen ska vi äta frukost. Efter de vet jag inte riktigt, kanske ska till hässelby. Så vi hörs senare, pussssssssssss

RSS 2.0