glamour

nu är jag hemma hos martina och vi ska på glamour nu min blogg kommer vara ganska död tills imorgon förlåt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PuSSSSSSSSSSSSSSSSSS

Hemskt mycket hej

Nu har jag kommit  hem till mamma. Blev utkastad från pa-pa. Nej, men dom ska åka till Norrköping nu. Till min pontus. Men ikväll, ska jag på glamour! Yeeaah. Så kul ska det bli. Hannah är fortfarande på båten. Tror hon skirver när hon kommer hem. Alla flickor utom jag sover hos mig inatt. Jag också.


Take a look at my nails. Jag älskar dom. Nu ska jag duscha och liite så. Puss, från Martina


Martina is riting

Jag svärde på gud till Hannah att jag skulle ta hand om hennes blogg nu när hon är på kryssning. Nej, det gjorde jag inte. Jag sa bara okej. Jaja, just nu har jag inget att skriva. Förutom att hennes mor, gjorde gryymt fina naglar på mig. Tackar Karin! Dom är långa, rosa och glittriga. Me like.. very mutch. Ikväll blir en hemma kväll.


skriver av mej...

Nu är jag så jävla trött på at vuxna människor som ska försöka bry sej när jag vet att dom insert inne bara vill min mamma illa. Jag vet att dom flesta vuxna i min närhet läser de här lr pratar med nån annan om just de här inlägget just nu. Men de finns en viss människa som ska överdriva allt så jävla mycket, när hon själv inte tar hand om sitt. Det va hon som gjorde mitt liv piss senast, även om de  kanske hjälpte mej. Men mycket hon sa va inte ens sant. Klart jag vill att ni ska bry er, om ni verkligen gör de helt tiden och inte så fort nått har gått snett. För just du bryr dej inte ens om mej egentligen utan vill bara få bort mej från min mamma.
Men nu är inlägget alla snackar om borta, även min egen mammas kommentar. Så låt mej vara, jag kommer aldrig förlåta dej för de du har gjort mot mej.



Alla underbara läsare förstår nog inget av de som står där uppe, men de tillhör mitt privatliv och allt är väldigt komplicerat.
Jag sitter iaf just nu i sängen me martina ska fixa mej lite snabbt och sen åka hem till henne och hämta lite saker sen hem hit igen och fixa naglarna, och jag behöver vaxa benen. Sen ska jag packa, för ikväll åker ju jag och bästa mamma på kryssning. :D
Hörs när vi kommer hem igen, pussssssssssssssss



hemma

Hejhopp nu sitter jag hemma i soffan med martina , vi har precis satt på ghost rider.

Jag martina och felicia åkt in till stan och solade, så jävla skönt de blev en 20minutare idag eftersom jag ska sola på båten sen. Efter de mötte jag upp anna och vi gick och köpte ett puder sen åt lite och vidare i stress till stallet. Vi skulle tydligen köra styrketräning idag, fy fan mina en höll på o dö. hahahah det typ brände i benen, är de bra lr? Sen åkte vi iaf hem, hann träffa melli en snabbis oxå. Sen har jag suttit hemma och pratat med amir i telefon, sötaste säger jag bara. Martina kom för en stund sen, hon ska ju som sakt sova här idag.
Men nu ska jag kolla på filmen.'Hörs senare, pussss

hos martina

Förlåt att jag plötsligt försvann men jag,mamma och meiling åkte o åt sen lämnade vi henne och vidare till heron där vi kollade på this it is, den va faktiskt rikitgt bra. Jag grät typ så fort han sjöng nån låt, men men den va bra och om ni tycker om honom borde ni faktiskt försöka få tag på bijetter, efter som den bara visas 2 veckor.
Men efter de åkte jasg in till stan och mötte upp martina o felicia sen gick vi vidare o mötte upp niki,sandra och massa andra. Men de va sjukt kallt så efter typ en halv timma åkte vi hem till martina. Kollade på film och bara hade med mysigt, sen sov jag här inatt och nu på morgonen har martina stekt pannkakor till oss hahahaha gulligt va? nu ska vi snart gp ut med hennes hundar och sen vidare in till stan och sola tror jag och jag måste köpa ett puder nån stans. Sen kanske vi ska till skarpnäck och ikväll har jag ju riding så ska möta upp anna innan de :)
Ni får ha en bra dag, förlåt fölr dåligt uppdatering men det är lov och jag vill njuuuuta!


bio

Nu ska vi åka, och sorru killar de blev inte naket hahah...
ska in och lämna meiling i stan, hon ska fixa ett tryck på en tröja och vet ni va henne kommentar va? "men det beror på om de är massa fjortisar som ska fixa gamlour tröjor, Hannah ska inte du följa med och fixa en sån? så kan vi skriva ditt nummer på ryggen så slipper killarna fråga" ahhahahaha knas syster jag har
puss

:)


This it is :)

Hej hopp bloggen :)

Jag gick upp runt 11 , då kom meiling. Så jag hoppade lite snabbt in i duschen och sen åt vi frukost. Men jag va verkligen sugen på frukost men inget va gott vad gör man då? åt typ 5 små saker men sak samma jag är iaf inte hungrig nu. De kanske inte blev så mycket men jag klarar mej. Nu fixar mamma hennes naglar och vi lyssnar på musik, rätt mysigt om jag ska va ärlig. Jag och mamma ska på this is it idag ju..! så jag ska köra på vattentät mascara, gissa om jag kommer gråta . Efter de tror jag iaf att jag åker in till stan och möter upp martina,felicia,johanna, niki och nåra andra. Men vi får se...!

Jag har ångest, vafan ska jag ha på mej ? jag har inget o ha på mej. ååh, vi får se om ni får nån outfit innan jag åker. Just nu känns de som om jag kommer gå på bio naken. Jag ahr verkligen iiiiiiiiiiiiiiinget fint!

 


du finns i min närhet..

Jag saknar dej mer än någon annan på denna jord, för mej var du allt. Du var den som alltid såg på mej när något va fel, du löste alltid mina problem. Jag tänker på dej varje jävla dag. Det är över ett år sen du lämnade mej nu, men jag vet att du finns i min närhet.


förlåt

Jag är jätte trött nu, allt blev stressigt idag och jag tror inte jag gjorde nått ordentligt.

Men just nu orkar jag bara inte blogga. Saknar livet som jag en gång hade, allt va så bra.

jobba -.-

Jag har snackat med älskade martina nu,
Som planerat så somnade jag men en viss emil ringde och väckte mej, men jag svarade inte busigt va?Han kommer bara be mej komma nån stans och jag har varken tid lr lust för de. Även om de va 100 år sen vi träffades, börjar saknar min lilla idiot ;) Men om inte vi hinner träffas innan så ska han på glamour med mej, har jag bestämmt haha. Sen tror han att jag kommer vara toppen frisk dagen efter, så vi kanske ska leka då oxå.
Fan va myysigt allt va i sommras när jag va hos honom (och en annan idiot som jag inte ens vill nämna i bloggen) typ varje dag. Första gången vi träffades efter min kväll på ung, hahaha... knaaas :P
Nu ska jag byta om sen åka och jobba, men ska åka lite tidigare så jag hinner ta hand om DonJohn, som nu för tiden är den hästen jag tar hand om lite extravarje vecka. Ni kanske får nåra kuliga kort oxå, det beror på om kameran följer med... haha

Vi hörs senare, PPPPPPPPPPuuuuuSSSSSSSSSSSSSSS


You can bet on me

Jag är trött idag, för jag kunde inte somna igår. Nu ligger jag i soffan och tittar på High School Musical två, och så försöker jag få dag på Hannah. Skulle vilja fråga henne om hon har någon bra film hemma, som jag kunde låna eller titta på med henne. Men hon skiter fullständigt i mig, som alla andra. Så Hannah: om du ser det här, kan du höra av dig. Nu ska jag fortsätta på filmen jag sett sjutton gånger, exakt. Ja, jag har räknat. Ha det bra, puss. Martina


rabih :)





Så Jääääävla bra, älskar hans röst :)


trött

Heej hopp :)
Det va jätte mysigt o bada med syskonen och martina såklart. Dom båda va små gott som galna, och helt slut efter typ en timma haha. Men usch de va en jätte konstig kille där, han kanske va runt 25 (?) och lärare så han va där med liksom fritidset. Men han hade ingen koll på sin barn, mer på mej och martina. hahhaha jag såg nog nått som jag inte va ensam om att se, men de är ju han problem.
Nu skulle jag igentligen behöva sätta mej och plugga men jag är hur trött som helst och ska nog vila en stund sen åka iväg rätt tidigt till stallet så jag hinner ta hand om min lilla älskling innan jag ska jobba. Dessutom är det desperate house wifes ikväll, de får jag verkligen inte missa.

Ne nu ska jag läsa lite bloggar sen soooova. Hörs senare.


bad dagggs :)

Godmorgon... jag visste faktiskt att martina skrev igår, hon frågade om hon fick droga min blogg och haha visst för mej. Min data dog igår och vi har ju bara en laddare fortfarande, så mamma ville ha den. Jag fixade lite på mitt rum och med kläder. Sen somnade jag rätt tidigt, typ 12. Ändå ville jag verkligen inte vakna för en stund sen.
Men nu är jag iaf uppe och ska sätta på mej lite kläder och sen åka till högdalen o möta upp familjen och martina sen ska vi bada. Mysigt va? Ingenaning om när jag kommer hem, men jag ska ju jobba kl 6 så innan de iaf.

Nu ska jag fixa lite och sätta på mej kläder, hörs senare pusss!!! :)

They say she needs to slow down

Nu ska jag lägga mina elva små troll i sängen, binda fast dom i sängen, och sjunga dom vackraste ord jag känner. För nu är jag trött, men inte ens chans att jag kommer kunna somna. Så värdelöst. Jag kan inte sova längre, bara vakna. Jag ska åka och trääffa Hannah och hennes syskon imorgon, då blir jag kanske på bra humör igen. Let's se and have a good sleeping now everyone.


"Hej jag är söt som en Bunny"


How does she know


Idag är en sån där jag jag vill ha en blogg. Någonting att roa mig med, jag tar över Hannahs för ikväll. Jag pallar inte ska skapa en, för en kväll liksom. Jaja. Den här låten är bra! man blir såå glad
Martina


I want you here

Hej det är martina här. Jag ligger i min sängen med film på. Jag pratar med Hannah i telefon, hon vet inte att jag skriver, tiihi. Det har varit en jätte mysig kväll faktiskt. Vi påkte in till stan vid halv ett, Niki Sandra och Ella kom in typ ett. Jag och Hannah satt på donken och vänta på dom. När dom kom, åt vi. Sen gick vi och köpte billjetter till en bio, min feta grekiska semester, typp.. Sen gick vi och träffa massa skoj människor, roliga killar. Dom var vi med, tills bion börja. När den börja sa vi hejdå, och bad dom vänta på oss.. Bion var långtråkig, dessutom hade vi missat början, så vi gick ut efter.. en kvart.  Var med killarna lite till. Åkte hem.



Martina är deppig. Jag vill ha godis och någon som håller om mig. Jag hatar att  vara själv, och jag har varit ensam.. jag vet inte hur länge. Det är dax att skaffa sig lite sällskap. Jag gillar sällskap. Man lever tydligen länge om man har någon att sova med, har jag hört. Jag ska se till att sova länge. Puss och kram.


måndag :)

Jag är hemma :)
Gud vilken mysig dag vi har haft. Jag och martina åkte in till "märta och niki's donken" hahahah de är iaf de mitt emot gallerian. Vi väntade på Niki,Sandra och en tjej som heter Ella i typ en timma så sjukt sega. Men när dom äntligen kom så åt vi och sen kom 2 killar som jag och martina inte träffat sen ung, lite smått kuligt. Sen gick vi runt i gallerian en stund, sen bestämmde vi oss iaf för o gå på bio. Så vi hittade en io som lät fett bra " min stora grekiska semester" men den gick inte fören efter en timma så vi köpte biljetter och sen gick vi ut och mötte nåra kompisar. Sen gick vi efter en timma, in på den där filmen.... och vet ni? fyfaaaaaaaan va dåligt, ursäkta ordstpråket men man fattade inte ett piss. och knasbollar som vi är jag,martina,niki och sandra... ni gick helt eneklet ut från bion, och ut till kompisarna som liksom stog och väntade, gulligt va ? Sen kom frida och linne förbi en stund efter de åkt ejag och martina hem. Nu är jag hemma, :)






Nikiiiiiiiii



Alex?Axel? och sandras fötter



dagens meej  ;)


<3

sitter just nu hemma hos martina, hon ska gå ut med morra och jag har ingen lust o följa med. När jag kom hit så åt vi nudlar och sen har vi bara kollat på andra avenyn, så jävla bra.
Vi ska nog snart åka in mot stan och möta upp niki och nåra, sen ska vi på bio mysigt va? vi ska träffa nåra andra oxå. Känns verkligen bra att vi har nått o göra :)
nås iaf på mobilen hela dagen idag!

PUSSSSSSSSSSSSSSSSSS


nås på mobilen

Måste springa, ska till martina sen in på stan för bio time med niki och sandra :D


godnatt

nu ska jag ta bort sminket och sova tror jag.
Imorgon blir det bio med martina,henne niki och niki's kompis, mysigt värre! :)

söndag

Inlägg under va ett behövligt inlägg, ni behöver inte läsa de om ni inte vill.
Kvällen igår blev inte så misslyckad som vi trodde, haha. Vi åkte till huddinge centrum en stund sen hem och kolla på tv och bara hade de mysigt. Vaknade imorse då skulle felicia och johanna till tomtberga och göra nått med innebandyn så jag och martina följe med dit och sen tog vi bussen hem till mej. Då fick ni ju ett inlägg av martina, visst är de bra att hon skriver oftare nu? Jag tycker hon inte ska starta en egen blogg utan skriva i min, för hon blir bara på dåligt humör när hon får de pressen. Men iaf runt 2 åkte vi till huddinge igen mötte upp felicia,johanna,frida och johanna ( aa, 2 johanna) sen åt vi på pizzan på kvarnbergsplan. Efter de gick alla hem till felicia och kollade på fel, sen lite senare kom rebecca dit oxå. Nu är jag iaf hemma och ska vara de till runt 9 för då ska jag till bandhagen och köpa choklad med mamma , mysigt va? :)
Vi hörs iaf snart igen....



Idag körde jag mitt bena och "krans"



jag och martina välkomnade hösten



Vackarste älsklingen :)



Johanna,Martina,Felicia,Frida och Johanna


Amanda Oscarsson....

Gumman,  ditt inlägg fick mej att gråta. Jag saknar dej hur mycket som helst, jag tänker hela tiden på hur bra allt va när man bara unde skicka ett sms o skriva "jag kommer om 5 min,öppna fönstret." eller "jag har inte byxor imorgon, kan jag ta dina ?" Vi levde som en familj, din lillebror va min och mina bröder va dina. Men i sommras ändrades allt och nu pratar vi knappt längre, även fast vi inte bor så långt från varandra. Jag har försökt vara snäll och varje dag visat hur äckligt mycket jag bryr mej om dej, men nått har liksom varit fel och jag har fått känslan av att du inte vill ha min kontakt längre. Men idag förstog jag allt, jag trodde verkligen inte att de hade gått så långt. För du lyckas så jävla bra med ditt falska leende hela dagarna, även jag som många andra har gått på det. Fast jag har vetat under lång tid att allt inte varit bra med dej, men du har liksom inte själv insett de, och om du inte vill inse nått så gåre inte o snacka med dej om de. Men nu vet jag hur de ligger till, och jag ska fan inte låta dej må som nu. Du är en del av mej, en lillasyster,en bästavän,en del av mej. Jag lovar dej de ska bli ändring på det här nu direkt, även om du vill eller inte. Jag tänker fan inte låta dej må dåligt. Jag älskar dej.


Måns Zelmerlöv - impossible


Idag bestämmer jag dagens låt. Jag vet inte varför jag börjat skriva i Hannahs blogg så mycket, kanske borde skaffa en egen. Fast jag palla inte trycket, med elaka komentarer. Gaalet. Jag blir fett arg och ledsen, när idioter inte kan skriva vilka dom är. Jaja. Dagens låt är nu klar.

Hannah städar sitt rum, jag är depp.. vet inte varför, men jag är det. Pusssss på er allihopa.
/Martina


hos felicia :)

Hejhopp :) Hannah hära, visst är de bra att jag har martina som kan skriva när jag inte har tid lr inte känner för de? love you!
Nu är vi iaf hos felicia allihopa hon,jag,johanna,martina och steffi så jävla mysigt. Vi ska väl snart iväg till nåra kompisar tror jag vi får helt enkelt se. Sen sover vi hära, så jag kanske inte skriver nått mer fören imorgon.
Inget mer o säga nu ska jag njuuuuuuuuuuta av de hära lovet till 100%
LOVE FROM MEE!



Slitna efter topnotch :P


Martina

..det är jag som skriver. Som vanligt, nästan. Jag är hemma hos hannah, vi fixar hos. Jag fick låna en jättefin länning av henne. Vi ska till felicia, tjejkväll! I love it. Jag har lockat mitt hår, jag är het i lockar! alla killar bugar för mig. Jaja. Självförtråendet är på topp ikväll! Men det skjunker alltid när man träffar felicia, hon har en daaaam hot kropp! Nej, jag är inte lebb. Men jag tycker min kompis är snygg? Det tycker jag om alla mina kompisar, men hon har bäst kropp. Tycker jag.. hoppas inte mina andra kompisar tar illa upp. Nu ska vi snart kila ner till bussen. Om ni vill leka med oss ikväll, är det bara att höra av sig till mig hannah felicia eller johanna. Jag vet inte om julia kommer, men ni kan säkert höra av er till henne också. Kisses everyone!


Här är hannahs sööta lillebror, också perfekt. Det var länge sen jag träffa han nu, saknar han faktist. Han är ett riktigt charmtroll. Jag saknar hela familjen gunnarsson! :)


pappsen :)

Hejhopp :)
Hur mår ni?
själv är de toppen bra, vi har nyss ätit middag och ska snart fika. Innan de så lekte jag med lillebror, haha. har firat pappa oxå.. Har inte så mycket mer o skriva just nu, åker hem imorgon men då till felicia tror jag. PUSS

allt för dej...



Steffi, jag älskar dej gumman.
Tillsammans klara vi allt, jag håller din hand genom allt och stöttar dej till 110%
Du är en del av mej.


sista dagen innan LOOOOOOOOV!

Godmorgon!
Jag har varit klar en stund, men gick upp rätt tidigt för att jag inte visste vilken buss martina tänkte ta men nu vet jag och de är den sena, vilket betydde att jag fick mass extra tid för bloggen, tur för er va?
Igår när mamma kom hem fixade vi akut mina naglar lite, men de ser fortfarande för jävligt ut. Men nu ska jag verkligen försöka hålla dom till nästa fredag för då ska dom fixas inför glamour, rosa glitter låter inte de fint? Vi kommer att använda oss av ett rosa glitterpulver på tippen och sedan en vanligt rosa lack över resten, kanske låter sjukt i era öron men jag visar när de blir verklighet.

Idag efter skolan ska jag åka och hämta världens bästa lillebror på dagis, gissa om jag längtar efter honom?! Resten av familjen oxå såklart haha. Men efter de så åker jag hem till pappa och stannar tills imorgon. Då ska jag hem byta om och lite skit sen direkt till felicia tror jag.
Märta tycker vi ska ha mjukisdräkt idag men jag har min i väskan, skulle ändå ta med den till pappa så kanske byter under dagen haha. Nu ska jag packa lite till, men först svara på kommentarer.
PUSS


OUTFIT:
Jeansleggins - Gina
Tröja utan rygg - Gina
Kofta - meilings


inlåst

jag sitter och typ gråter o kollar på inlåst, så bra gick de bra med mitt pluggande. Mén jag ska :)

idag fyller bästaste melli år

Jag har duschat och ätit, och nu är de bara o ta tag i so'n den ska vara klar idag och jag har 2 punkter kvar men jag hinner skriva i bloggen lite först.

Skolan gick väl bra, tittade klart på en film på svenskan och svarade på nåra frågor sen massa mer. Dessutom kom dagens födelsedagsbarn till min skola idag :D Melli..! Men träffade henne nu på kvällen oxå.
Shiiit nu börjar mammas pojkar och jag måste skriva få förska göra båda samtidigt.



Grattis :D <3


jag älskar dej gumman

Martina, jag vet precis vad du menar.
Den tjejen vi snackar om är underbar, på alla sätt. Hon ser ut som en ängel. Vi alla älskar henne, och för mej har hon under bara 1 år blivit en del av mitt liv. Vi alla har det jobbigt, just nu är det din tur men vi stöttar dej till 1000.



Jag är hemma från stallet nu, ska hoppa in i en dusch och sen äta och skriva klart mitt so arbete. PUSS


To be pretty, is number two..

Hannah är på ridning. Hon har inte ens bett mig skriva det här inlägget, men jag hart hjärna så jag klura ut hennes lösenord. Jag sitter iallafall i mitt rum och tittar på tusenbröder. En så sjukt bra serie. Idag, har varit en upp-och-ner-dag. Jag har varit på bra humör, och dåligt. Mest bra. Tror jag.

Men en sak jag vill ta upp, och säga högt så alla hör är självförtrående. Jag har en vän, en väldigt söt vän. Som har världens sämsta självförtrående. Jag vet inte om hon bara vill höra komplimanger eller verkligen menar det. Det känns som om hon menar det. Det är helt galet. Hon är jätte söt. Ganska kort, har långt svart/brunt korkskruve lockigt hår, smal. Jätte fin. Men varje dag säger hon "åhh vad jag ser ut" "jag ser så skabbig ut" "jag känner mig som en luffare" men idag.. sa hon "jag kan inte få vem jag vill" nej? Det kan du inte. Det kan ingenting, vissa saker får man som man vill ha. Men inte allt. Det går inte, det sa jag till henne. Jag vet inte om hon tog illa upp då. Men det är ju sant, man inte få allt man vill ha. Sen säger hon till en tjej, som var i våran skola "lyckos den tjejen, hon är så söt" men hon är hur pantad som helst! Då har utseendet ingen betydelse i överhuvudtaget, absolut ingen. Hon får blickarna, men ingen kompis. Är det värt det? är det värt att alla kollar på en, men ingen säger någonting till en. Nejjj..
/Martina

torsdag

Godmorgon alla söta läsare! Allt bra med er?
Själv har jag för typ första gången i mitt liv faktiskt bränt mej lite, men de kommer säkert gå över. Jag och martina låg o smsade lite igår så somnade runt halv 1 ändå inte så sent, dukitgt flicka ;)
Idag efter skolan åker jag direkt till stallet och rider lektion och tar hand om min finaste DonJohn. Jag vet inte än när jag kommer hem, inte hur heller men de är en annan sak de brukar jag lösa på plats liksom haha.

Nu ska jag faktiskt äta en youghurt, även fast de tillhör frukost och att de är vardag men man måste ändra sina vanor ibland hehe. Sen ska jag till skolan, kanske hörs under dagen... let's se!
ha en bra dag iaf allihopa.



Idag:
Leggins - Hm
Klännig - Gina
"jacka" - Gina


...

Världens bästa mamma kom hem med en vitamin focus till mej.
Nu ska jag lägga mej i sängen och plugga lite engelska sen sova, rätt skönt faktiskt.
Hörs imorgon!

plugg

Nu ska jag gå och hämta ett stort glas vatten och sen ska jag ta tag i en punkt på so-arbetet.



ingen blekis längre :D

Hejhopp :)
vad gör ni? Jag sitter i soffan med vovven, hårinpackning, världens skönaste huddinge hockey tröja och kollar på "de okända", jätte mysigt faktiskt. De gick rätt bra i skolan idag, redovisningen på gympan gick toppen och de kändes verkligen bra. Efter skolan åkte jag,märta och felicia in till stan och hittade ett skit bra solarium 20 min
= 20kr, 30 min = 30 kr...  TOPPEN!! Så de fick bli en 30minutare. Sen åkte vi hem, och jag va hemma runt 7 så du hoppade jag in i duschen och har inte orkat skriva nått i bloggen fören nu.

Jag ska iaf ta ut hårinpackningen nu och smörja in mej, sen ska jag sätta mej och skriva påmin so uppgift, är ju snart klar. Sen ska jag försöka sova rätt tidigt, är ganska trött och har ont i huvet. Ska kolla klart på programet bara  :)

PUSSSSSSSSSSSS

onsdag , 3 skoldagar kvar

Godmorgon, jag känner mej gansk pigg även fast jag hostar. Men ska gå till skolan iaf, vi har nämligen redovisning på stryketränings pass i skolan idag. Vilket betyder att vi 3 och 3 ska lede resten av klassen, genom en låt. De hära är betyg sättande och jag vill verkligen inte missa de, men kanske går hem efter de. Vi får helt enkelt se hur de blir. Efter skolan åker jag nog hem och pluggar iaf, jag skulle nog behöva skriva klart mitt so arbete idag och jag har 2 punkter kvar. Dessutom ett matte prov som jag måste börja plugga inför... bläääbläääbläää för skolan. Men nu är det vara 3 skoldagar kvar sen LOOOV! nån mer än jag som längtar massor?

Vare nån som såg desperate hosue wife igår? jag missade bara fram till första reklamen. Men den därnya familjen? vad är dom för nåra egentligen? dom är ju fett skumma? hmm....
aja nu ska jag fixa lite inför skolan, sen gå ner till bussen och möta upp martina!




Outfit "sjuk" :
Jeans - Gina
Linne - HM
Tröja - Boomerang


slut..

Jag är jätte trött men ska hopp in i en dusch sen sova, och vi får se om jag går till skolan imorgon...! PUSSSSSSSSSS

jag vill inte...

Nu har jag skrivit massa på min so uppgift, känns rätt bra. Har bara 2 punkter kvar, som ska vara klart tills på fredag. Jag måste ju som sakt jobba ikväll, vilket inte alls känns bra. Men jag får försöka fixa de iaf.
Jag vet inte rikitgt vad jag ska skriva, så ska hitta en "dagens låt" och sen fixa nått o äta. Sen är de dags att klä på sej massor och åka till stallet.... hmm känns verkligen inte lockande.


HATAR SL!!!!!!!!!!!!!

Jag är sjuuuuuuuuuk.... jag har legat och hostat hela natten vilket ledde till att jag fick krypa ner i mammas säng och bli omhändertagen. Somnade där, och stannade hemma från skolan idag. Men dessvärre måste jag jobba idag, men jag få klä på mej och så finns det alltid massa gulliga tjejer i stallet som vill hjälpa till. Tur att man inte är ensam.

Igår blev de lite dålig uppdatering, men efter skolan åkte jag och martina hem till mej och väntade på att jocke skulle plugga klart så vi hade nått o göra. Men då ringde världens bästa Aina mej. Det är helt underbart o ha personer som henne i min närhet, alla borde ha en sån. Saknar henne massor vi har inte träffas på jätte länge, men ska ta tag i mej själv och åka dit nån helg under november. När vi hade pratat klart gick iaf jag,martina och mynta och mötte jocke. Vi gjorde inget speciellt, det va skit kallt så han värmde mina händer, frivilligt. Sen när vi hade gått så åkte jag med martina , eller till hennes bussstation för då skulle jag bara behöva springa över huddingevägen till min buss som gick efter 2 minuter. Men den där j*vla buss chaffören såg inte mej, eller ville helt enkelt inte stanna. Hon va helt inne i en annan värld. Vilket betydde att jag fick gå från coop, de va skit mörk och jätte kallt, och jag gick ute vägen inte genom skogen.

Nu ska jag sätta mej och skriva på mitt so arbete som ska lämnas in på fredag. Börjar känna lite press inför det. menmen...

PUSSSSSSSSSSSSSSS

bara en vecka kvar till lov !!

Godmorgon sunshines! vad tycker ni om att det är måndag och en helt ny vecka? själv börjat jag bli taggat eftersom det faktiskt är lov nästa vecka, iaf för oss här i stockholm. Det ska bli så himla skönt o slippa skolan, men jag kommer troligen ändå behöva plugga, speicellt matte. Men annars har jag inga speciella planer.

Jag har sovit jätte konstigt inatt, först låg jag och smsade med en viss person sen vid halv 2 gick jag in till mamma och pratade lite. Sen satte vi oss i köket och drack oboy och åt en liten bit pizza, hahahaha. Sen imorse vaknade jag innan klockan ringde och va jätte pigg, men låg ändå kvar i sängen. Och som ni märker hann jag med ett inlägg i bloggen xoå vilket betyder att jag ligger lite före i planerna, de känns skönt. Känns som en bra början på veckan.

Men nu ska jag iaf fixa lite till, och kanske smaka på nån macka. Sen är det dags för skolan, jag vet inte rikitgt när jag kommer hem idag. Men jag skulle nog behöva åka hem och städa klart på mitt rum, och plugga. Jag vill verkligen att mitt arbete ska bli bra.
Ni får iaf ha en bra dag,PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS



Idag:
Jeans - Gina
Tröja - Emelies (?)
Linne - kola anna






godnatt

Nu har jag skrivit massa på min so upg... och kom precis på att jag har spanska tills imorgon. Jag som trodde att jag kunde få gå och lägga mej men sorru glöm de. Men jag gör iordning mej och lägga mej i sängen o pluggar de helt enkelt.
Hörs imorgon. PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS


Du är bäst



Bästavän, du är till allt stöd som finns. Det är du som många dagar få mej och gå till skolan, det är du som ofta får mej och tro att detta bara är något som håller på ett litet tag.
Martina älskling franzon.... du lyser upp min dag, Jag älskar dej!

Toppen match , hjärtat!

Jag är hemma nu, hann inte skrivit innan jag åkte. Men världens bästa lillebror gjorde en toppen match även fast han inte rikitgt är helt frisk. Han gjorde ett mål och en stolpe. Dessutom spelade dom på min gamla hemmaplan, Flempan. hahahah, många minnen där ifrån. Ibland saknar jag innebandyn, eftersom jag slutade när det gick som bäst för mej. Men ändå så kände jag att jag slutade i rätt tid för att kunna sattsa på det jag verkligen vill. Hade det varit en tvekan ända fram till nu hade jag inte kunna lagt så mycket energi i ridningen som jag faktiskt gjort. Men jag är glad över att jag valde rätt redan då :)

Nu ska jag plocka lite till på mitt rum , sen måste jag sätta mej och plugga... Har spanska tills imorgon dessutom har jag ett so arbete som ska lämnas in på fredag, och jag vill verkligen sattsa på det där, eftersom jag ändå fick VG+ på mitt so prov.
Men jag lovar att jag inte ska glömma bloggen !



Saknar älsklingarna, hahaha båda är mycket större nu!


Det kan inte fortsätta så här...

Att bära på känslan att du mår dåligt gör ont, att se dej gråta får mej o tro att jag gör något fel. Vad kan jag göra för att vara bättre? Men tyvärr har jag tröttnat på att bli behandlad som en lite slav,
 även jag är barn. Att jag oftas alltid ställer upp på allt är för att jag älskar dej och för att du är den
du är i mitt liv, att jag gör allt hela tiden och skiter i vad alla andra säger och tycker att jag ska göra,
det har alltid varit en självklarhet för mej men nu har jag verkligen fått tänka efter och jag kan inte
leva så här. Om ungefär 1 år flyttar jag ifrån dej, och vem ska göra allt då? hur ska du klara dej då?
Dessutom är du inte ensam längre, du har en annan. En helt ny som du ska ta hand om,
 dessutom allt runt omkring... Även om de kommer för mej bli en lättnad att komma bort från allt,
 få börja mitt eget liv och ta hand om mej själv. Skapa min egen bild av omvärlden, världen utanför
de här jävla stockholm...Men jag älskar dej


it's söndag, sista dagen på helgen..

Hejhopp älsklingar!
Jag och mamma har nyss ätit brunch, jätte mysigt. Men nu ska jag hoppa in i en dusch och bli en ny människa, haha. Sen ska jag ju som sakt på min lillerors match i flempan, forfarande ingen som vill följa med? försökte med mitt ex, för han bor typ där... men hm, vi hoppar över hur de slutade. Han tänker ändå bara HOCKEY.

Juste Foki vann ju årets blogg igår, vad tycker ni om de? Själv har jag bara varit inne på henne blogg typ 1 gång, och jag tycker mer att hon är lite för mycket och att hon är lite konstig. Men visst hon har ju verkligen visat frma fötterna under året. haha, och aa Kissie. Kaxigaste? Hon är oxå bara för mycket och en rikitgt fjortis med ändå 18 år.. hm, hur får hon ihop de? Men aa, hon va väl oxå värd sitt pris på nått sätt som jag inte insett än.

Ne nu ska jag lite snabbt svara på era kommentarer och slänga in en dagens låt. Sen blir de duschen för mej, skriver innan jag åker. PUSSSSSSSSS



Gos med nybadad hund igår!


.....

"En vacker dag kanske du kommer till mej och säger
 att du har ångrat dej står på samma plats och väntar
föralltid för jag tror du och jag vi har en framtid"


Jag saknar dej!


my world is your world




Killen är så jävla grym....!



ringringring...

Här igen!
Nu är precis körslaget slut, inte för att jag precis va så insatt i de men de va på och jag sitter i soffan så hörde lite. Middagen idag smakade skiiit, typ korv med ost och massa mos hmm... nej inte min typ. Så det fick bli 2 hårda mackor för min del :)

Nu ska jag ringa pojken med vackra ögon och fortsätta städa lite tror jag. Hörs senare, PUSS



Kolla hans ögon fransar :O haha sorru mer delar jag inte med mej av .


love from me !:)

shoo bitches!
Jag tittar på tjenare kungen, har ni sett den ? Jag och manda kollade på den hela tiden när vi va i skara för typ 3 år sen. Så den väcker massa minnen. Dessutom är den sjukt bra, haha :)

Jag har städat från och till hela dagen men är fortfarande inte klar, har gjort massa annat under tiden. Så jag ska fortsätta imoron känner jag. För jag behöver verkligen få ordning, men jag ska på lillebrors matchoch sen efter har vi bestämmt att vi ska göra nått efter, vad och så är inte bestämmt än. Saknar honom massor!!!
Nu ska jag och mamma äta middag och kolla på teve, hörs senare.
PUSS

lördag

Hej jag vet att klockan är mycket och att jag fortfarande inte skrivit nått, men idag sov jag verkligen ut och mamma väckte mej vid 12. Men jag känner jag fakiskt lite friskare idag, även fast det troligen blir en hemma helg dessutom behöver jag plugga. Fast imorgon ska jag på min lillebrors match, i flempan. Nån som vill följa med?

Nu tänkte jag iaf ta tag i mitt rum, det ser ju förjävligt ut där och det blir inte precis bättre. Men innan de så ska jag svara på era kommentarer och läsa lite bloggar, hörs senare. PUSSSSSSSSSSSS


Minnen...
 


godnatttt

Nu ska jag faktisk sova, eller funderar på o kolla på en film. Vet inte vilken än...

Jag vill ha nån o kunna hålla om!

bästavänner



Finaste flickorna! <3


hahahahaha jag behåller mitt ex... under sängen



vafan är de här då?
haha, men tycker om o ha ex under sängen. Då kan man ta fram dom när man känner för de ;)

idol

Det är ju Mickel jacksson teama på idol idag, vilket bara gör mej glad älskar hand låtar... Nu har även min ben&jerry kommit fram!
pusss

hahahahahahahah


fredagsmys

Hemma igen, ja jag vet de gick fort.
Köpte bara lite saker, vi ska äta tacos ikväll mysigt va?
Nu ska jag städa lite på mitt rum, sen hoppa in i en dusch sen blir de Idol och tacos med världens bästa mamma.




it's fredag !

I'm home! japp jag vet lite sent, eller inte direkt efter skolan. Men jag och flickorna åkte till farsta och solade, skit mysigt. De va verkligen länge sen jag solade, så de fick bli 30 mintuer och de behövde jag verkligen haha. Hatar o vara blek. Vet ni vad vi gjorde i skolan idag ? disikerade hjärta och lungor på en gris, aa de är verkligen värre än de låter. Fy f***n, jag hatar disikering. Tänk liksom djuret som ändå en gång i tiden haft ett liv och varit levande, och nu sitter vi liksom o skär i de. Men som tur va behövde jag inte skära i de där äckliga. Nu sitter jag i vardags rummet och mamma fixar meilings naglar, har saknat henne.
Jag vaknade imorse helt utan röst,  men gick till skolan iaf vilket va behövligt. och det har iofs blivit bättre under dagen även om jag fortfarande hostar. Men detta betyder iaf att det nog blir en hemma fredag med mammsi för min del, men om jag ändrar mej så ska tydligen nån tjej nån stans fria sin födelsedag. Men blir nog hemma iaf.
Nu ska jag försöka plugga lite, behöver skriva på min so upg som ska vara inne om precis en vecka!

Nu ska jag och meiling åka och handla, hörs snart pussssssssss!

PUSS

NEJNEJNEJNEJ jag ska verkligen inte skita i inlåst, så jävla bra.

Hörs sen, see you!

torsdag!

Hejhopp, nu är jag hemma.
Jag fick VG på mitt so prov, toppen ju. känndes rikitgt skönt. Men dag i skolan, hmm hände väl inget speciellt. Efter skolan mötte jag upp Anna och sen åkte vi direkt till stallet, idag hade vi teori så innan pratade jag ut lite med mirre, det är liksom en torsdags vana haha. Sen snackade vi typ tygeltag och takt... och massa saker som känns som jag redan borde kunna men jaja. Sen kom världens bästa och hämtade mej, så fixade vi pengar på min mobil och nu är jag hemma.
Jag ska ta och hoppa in i duschen, för klockan 8 börjarju mammas pojkar och de vill jag verkligen inte missa det sen är de ju iofs inlåst oxå men vi får se om jag fakitkst inte tar plugget och städningen ist. Men ska försöka fixa en liten middag innan teven oxå, så nu har jag inte tid o skriva längre. hahahaha PUSSSS



Finaste Agento som jag lovade en bild på ;)



Tjejerna som lyser upp mina torsdagar! Bara så alla vet så gömmer sej sandra!


vi är BARA kompisar!


jag ska aldrig mer koka potatis

Jag är jäääätte mätt nu. Men jag har stått och kokat potatis j*vlarna i 1 timme, mamma sa att de skulle ta typ max 15 min, jo jag märkte de. Dessutom åt jag inte mer än 2 av dom, så jag väntade massa i onödan. Men jag har hunnit diska oxå, och nu ska jag ta tag i mitt rum lite. och snart kommer väl mamma hem oxå, gissa om hon kommer bli glad? hon har ju världens bästa dotter. Sen ska jag hinna plugga lite oxå, så kanske bara blir nått mer inlägg idag. pusssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss



BÄÄSTIIS !!! :D <33


cause you had a good girl


fundering...



Nu kommer hem liten fundering...Den här gången ang. Idol.
Alla som va me förra året, vart tog dom vägen ? Kevin borg ser man ju ibland från och till,och Johan äckel Palm nån gån.Men alla andra, jag kommer knappt ihåg dom. Det kan ju inte ha funnits nått år där "kändisarna" inte kommit tbx. Jag menar tänk på EMD liksom alla kommer från Idol, och hur kända är inte dom idag liksom, även liksom Agnes, Ola , Sibel och massa andra. Är det nån som sätt dom andra eller?





Jag har iaf skrivit nåra rader till min so upg... sen somnade misslyckade jag. Vaknade för typ en timma sen, men jag måste laga mat nu och sen behöver jag städa. Så see youlater!!

onsdag

Hej och förlåt..!
Jag har varit rätt sliten senaste dagarna, de är därför the update inte har varit så bra.
Men igår jobbade jag, och de gick faktiskt rätt bra även fast det va kallt, och mina fingrar typ förfrös. Men vafan gör man inte för dom där jävla hästarna ?haha. Dessutom har älskade Agento kommit tbx från grönbetet, han r grymt söt. Lovar att ni ska få bild på honom nästa vecka, eller torsdag.
Men nu ska jag sätta mej och plugga, är en del som ska fixas. Sen måste jag städa hemmet (: jag vill göra mamma glad!
Jag kommer säkert blogga under tiden, för jag ska använda mej av datan till ett so arbete.
PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

Bring it on

Hej bloggen. Det är inte Hannah här, för hon gör mina naglar. Det är så sköönt att bli omyslad. Jag älskar det. Igår titta på jag bring it on, sjukt bra film. Och ja, jag har sett den för. Men den är lika bra för det. Nu ska jag kila. Kyss och smek.
Martina

skolan

Jag kom till skolan iaf! Martina missa bussen men jag gick och mötte henne vid hennes buss, haha.
Nu sitter jag i datasalen och skriver om Island, det går så där men jag försöker...

börjar dåligt!

Katastrof morgon!!
Jag ska iaf gå ner till bussen för andra gången den här morgonen, får se om martina hinne med den eller inte. Hatar när allt ska krångla.
Och Aina om du läser de här så... jag tänker på dej hela tiden, saknar dej massor och lovar att allt kommer lösa sej!

Nu ska jag springa till bussen som vanligt -.-
Pusssss på er , och have a good day!

-

Jag somnade typ 6 och vaknade nu, har missat middagen men de är inget jag preics är ledsen över haha. Jag har massa om jag skulle plugga som jag inte har gjort, jag skulle städa på mitt rum... och åååh massa saker. Jag måste iaf sätta mej och plugga en stund nu, jag har 2 muntliga provfrågor imorgon. Och egentligen en engelska läxa oxå. Men jag fattar inte rikitgt allt de där, så vi får se hur de blir me den saken.
aja, ni får sova gott. Jag svarar på alla kommentarer och så imorgon.
PUSSSS

the king of pop



jag vet att jag har haft den här förut, men den är verkligen så sjukt bra...!


bara 4 skoldagar kvar...

Tjatja bloggen ;)
allt bra?
Jag kom hem för en stund sen, men har gjort lite annat än i skriva i bloggen. Pratar just nu med en kompis, haha han är lite smått sjuk i huvet. Vad har jag gjort i skolan då? jo, fick tbx mitt so prov men jag vissteju redan resultatet, och jag ska göra 2 frågor imorgonn muntligt för att försöka förbättre mitt nuvarandra prov. Så jag ska plugga som en IDIOT idag, kulle vara rikitgt skönt med bra reslutat. Sen mer då? ne, inte så mycket mer har hänt. Nu ska jag ta tag i pluggandet och äta nått, det har inte blivit av på hela dagen så börjar bli lite smått hungrig. Men vi hörs senare PUSSSSSSSSSSSSSS

måndag

Godmorgon, nu är jag snart klar.
Hur mår ni då? känns de lockande med en helt ny vecka? Själv tycker jag vi kan ha helg nåra dagar till. men nu är de bara 2 veckor lr nått sånt kvar till höstlovet. Shiit va skönt de ska bli. Även fast jag tycker de borde heta jullov och lovet på julafton typ Nyårslov lr nått... haha! Juste vet ni? jag ska få min vinterjacka på tisdag hoppas jag iaf. Den har varit på kemtvätt, för glöm att jag tänker gå med en jacka som inte är anvnd sen förra året. Även fast felicia använde den lite i sommras på kvällarna när vi skulle gå till coop med Agge, haha usch va jag saknar sommaren.

Vet ni en till sak ? min laddare till datan har gett upp, den harhelt enkelt tagit självmord! Det går inte o ladda min data. Vilket betyder att jag och mamma nu kommer att få dela på EN laddare. Hur vi ska klara de har jag ingenaning om men aja.

Nu ska jag fixa de sista, sen springa till bussen. Där martina är, hon verkar inte vara på sitt bästa humör idag så jag får helt enkelt se till att det vänder innan skolan, annars kommer både jag och halva skolan vara döda innan dagen är slut. hahahahhahaha, älskling jag överdrev ;)
men PUSSSSSSSSSSSSSSSS



godnatt

Nu ska jag fixa de sista, sen sova... hörs imorgon !

pusss


söndagen

Hej! i'm home...! dagen har varit jätte mysig, även om de tog en tag o åka dit haha, tunnelbanor hit o dit. Jag kom fram till att man verkligen aldrig åker där nr man bor söder om sveriges huvudstad. Men vi fikade direkt när vi kom dit. Och juste vet ni vem jag träffade? Niclas , haha. Vi typ"bråkar" så vi sa inte hej och stog o prata i evgiheter, han skulle tydligen ha match så. Sen har vi snurrat runt i affärer, och bara haft mysigt. Fick lite skit köpt oxå.
Nu ska jag städa lite, och sen kl 9 är de ju film. Vad har ni gjort idag ?
PUSSSSSSSS



Uggs - DinSko(inte dom jag vill ha, men dom finns ingenstans)
Schampo - HM
Hårinpackning - HM
Tights - HM
Trosor - HM
Strumpor - Stadium
Tröja - Gina
Skärp - Gina


jag skrattar idag




kista

Nu känner jag mej normal igen, har fortfarande ont i halsen emn de går säkert över (:
Jag ska iaf till kistagallerian nu, köpa lite saker och kolla på bio. Nås på mobilen, PUSSSSSSSSSSSSSSS

söndag

Godmorgon alla solstrålar, allt bra?
Jag har sovit jätte konstigt inatt typ vakna en gång i timmen, och haft jätte ont i halsen. Vilket jag fortfarande har men vi får hoppas att det går över snart. Jag vet att jag inte är ensam om o ha ont i halsen  ;) hahahahaha. Aja jag ska iaf hoppa in i en dusch nu och en göra iordning mej, känner mej verkligen inte i toppform.
Sen ska iaf jag och mamma till Kista, kul va? jag behöver ju köpa skor och lite saker. Sen kom mamma med den smarta idén om att vi skulle gå på bio. Vi både hr kännt att det har varit lite ¨små jobbigt mellan oss och sen har vi knappt hunnit träffats senaste tiden, så de ska bli jätte mysigt!
Nu ska jag äta nått är vråååålhungrig och sen hoppa in i duschen och bli en ny människa ;D
PUSSSSSSSSSS


topnotch



F***n va kul vi hade!! Sjukt taggad till den 31a


Ännu en betydelsefull häst har lämnat jordelivet..

Och idag var det älskade Digger, en av hästarna i nyköping. Han och jag fann varandra i sommras, under bara en lektion. Det va liksom nått mellan oss, som ingen annan kunde känna men tydligen se. Han hade ett helt underbart steg och va så speciell i mina ögon.
Men idag lämnade han oss väldigt fort och utan nått större lidande. Allt gick på bara nån minut. Det var skolmästerskap i hoppning idag på öknaskolan, och han hade gjort 2 toppen rundor. Men precis utanför tävligsbanan hände något plötsligt. Han fick troligen en stor inreblödning, och han var rätt gammal. Men han slapp som sakt lida. Men nu är han på andra sidan, och galopperarpå dom evigt långa ängarna med sina tidgare kompisar Steven och HotShot som avlidigt senaste året. Vi får tänka på att den sista stunden i sitt liv gjorde han det som han tyckte va alldra roligast, hoppning och tävlingsbanan. I mångas ögon även mina var hen en väldigt speciell häst, alltid glad. Men tyvärr så tog hans liv slut idag och han lämnade efter sej mycket kunskap och en stor saknad, ven en plats i mitt hjärta.


sexy bitch




Lite mer kvällen låt, vet inte hur många 100ggr vi hörde den här haha.


fredags kvällen

Hejhallojjsan !
Nu ligger jag hemma i min säng, haha rikitgt trött. Men det va verkligen jääätte kul igår. Vi kom hem till frida runt 8 och då var det bara vi och nåra tjejer till. Sen fyllde de på med folk, nåra kompisar till hennes brorsa som även vi känner så aa vi va ett par. Men det va verkligen jätte mysigt. Somnade imorse nån gång, hehe! Idag har vi kollat på film och sen åkte jag och martina hem hit och städade lite. Men gick nyss med henne till bussen, hon skulle iväg och äta med sin familj. Sen kanske vi ska träffas senare och åka till huddinge och umgås med nån eller till skarpnäck och träffa José som vi verkligen inte känner haha, och nåra fler. Men de blir nog rätt lungt.
Nu ska jag sitta vid datan en stund skriva lite saker i bloggen, sen måste jag duscha funderar på o lägga mej i badet och läsa en ny bok som vi har fått på svenskan. Men vi får se hur de blir med den saker, haha!
PUSSS



Fina flickor!!



Sexiiigt Ebba, och min fina hand ;)


hos frida

godmorgon!
NU sitter jag hemma hos frida, hörs senare pussss

Who's here?

Hej.. nu är det så att vi har en gästbloggare här, skoj va. Kan ni gissa vem det är? Jag börjar på M. Hannah sminkar sig försöker hitta kläder äter godis och städar.. samtigt. Ni ska se henne. Jag iallafall har lockat mitt blonda hår, sminkar mig och hittat kläder. Vi ska över till Frida som sagt. Vi ska ha myyyys. Kalas mys. Vet inte säkert vilka som kommer vara där, men några tjejer från skolan. Jag är inte trött, jag borde vara trött. För jag vakna klockan thugo i åtta i morse min buss gick sex minter över åtta. Det var stess. Men jag är en naturligskönhet, så det gick fort. Jaja. Nu ska jag tagga ifrån datan. Puss, jag älskar er!


Hannah och gästbloggarens stora arm. Puss på er alla.


hos maartina babee!

tjolllahooopsan !!!
Allt bra med er?
Jag sitter hemma hos martina, men ska snart hem till mej. Jag fick tbx mitt so prov idag, men missade 2 delar som jag ska göra muntligt nån gång under nästa vecka, och om jag fixar dom så får jag VG+ :) toppen inte sant?
Annars då vad har jag gjort idag ? skolan som vanligt, inget speicellt. Åt ben and jerry till lunch för att Julia gumman kom med de, söt du är. Och planer för ikväll då? jo, jag och martina åker snart hem till mej. Ska tvinga henne o äta lite (skriver säkert hemma)... sen senare åker vi till frida och är där ikväll sen får vi se om vi sover hos frida eller ebba, eftersom dom bor typ brevid varandra, msyigt eller hur`???
Nu ska jag vara social, och kanske ringa min sjuka capser... snutte :( hahahaha, PUSSS!


FREEEEEEEEEEEDAG :D jippppie

Godmorgon !
Jag är verkligen uppe med tuppen, men ska ta den tidigt bussen med martina idag. Även om det är äckligt jobbigt o gå upp typ kl 6 så är det rätt mysigt i skolan tidigt, hehe.
Jag känner att det inte rikitgt funkar för mej idag, kameran vill inte samarbeta, jag kom nyss på at vi faktiskt har soläxa tills idag, jag har ett no prov idag som jag inte kommer skriva, eftersom min lärare berättade de för mej igår. Sen är det spanska oxå, de har jag inte pluggat på nått alls, men känns ändå som jag kan det rätt bra.
Efter skolan ska jag hem, sen iväg ikväll det är ju freeeedag!!!!! vad vi ska göra och vart är inte bestämmt än, men vi får se. Kanske sover hemma, kanske sover borta jag vet inte (:
Nu ska jag fixa de sista och sen gå till bussen, ha en toppen dag !


godnatt

Nybäddad säng ropar.... hörs imorgon, puss!

mammas pojkar



 Och vem fan tror hon att hon är då?
Jobbar som strippa, ne men jo hon är nog verkligen en svärmors dröm.

HAHAHAHAHAHA älskar de här programet, så jävla patetiskt. Nån mer som kollar på de eller??


STOOOLT :D

Hejhopp gummisnopp ;)
Nu är jag hemma efter världens bästa ridning, haha. Jag är seriöst rikitgt jävla bäst!! Dit gick underbart och ändå red jag en rätt svår häst, Blacky. Men hon gick jätte fint hela lektionen. Tränade lite tre-sitts, lättridning i skritt och bara allmän sitts. Det gick toppen bra för mej och jag är jätte glad.

Skolan då? jodå de funkade väl....Men slutet av dagen va verkligen rikitgt jävla jobbigt, gick runt o va allmänt irriterad. Visst hade jag en ra andledning men ändå jag hatar o behöva vara irriterad på skit saker. De är hon som har skapat de här, fan inte vi. Sen att människor ska lägga sej i ? när dom knappt känner henne? och inte har en aning om vad som har hänt? och varför vitar avstånd. Hon får fan skärpa sig, för de här tänker jag inte stå ut med. Fick tbx min recension i svenska VG- ändå ganska bra enligt mej. Sen vare väl inget mer speicellt, har skit mycket och plugga till ett prov imorgon, som jag fick reda på att vi hade idag. Och jag har missat båda dom lektionerna och min lärare blev sur på mej  (?) dessutom var de då jag va på som sämst humör, så han fick tbx hehe.

Nu ska jag hoppa in i en dusch, sen äta nått LITET. Absolut inte mycket, och inte normalt heller utan LITE. varför ska man äta massa mat egentligen? jag klarar mej. Sen måste jag iaf som sakt plugga sen kl 8 börjar ju den nya serien "mammas pojkar"  och efter de "inlåst" så lir massa tv tittande ikväll. Men ska inte glömma bloggen (:
PUSS



SAAAAAAAKNAR SOMMAREN


torsdag.... HELG IMORGON :D

Godmorgon!
Känns som en rätt seg dag iaf morgonen än så länge. Jag och mynta är inte på humörför varandra idag hon lyssnade inte alls när vi va ute, blir så trött hon får skylla sej själv. Det är katter överallt, dom harner min plattång mina kläder, och ååh jag är allmänt irriterad. Men jag är typ aldrig dei skolan så typ längtar till skolan, haha. Efter skolan idag är det ridning, känner mej inte så jävla lockad på de heller.Har iaf kommit fram till att jag vill fortsätta rida John. Den stora hästen som jag ridit senaste tiden. Vi börjar känna varandra nu, så egentligen är de väl typ dags o byta -.- men men ... jag åker iaf direkt dit och kommer hem tidigtas halv 7.
Vad ska alla söta läsare göra idag då?
PUSSSSSSSSS

bloggtorka.........!

KNAAAAAAAAAS!
Jag vet inte men ska fixa lite nu sen sova.
förlåt för sääämst uppdatering idag, kanske inte blir så mycket bättre imorgon. Men sen är det fredag och helg... så då kommer jag ha all tid i världen !
PUSS på er

onsdag...

Tjo bitches... skojja bara;)
Förlåt för dålig uppdatering idag men jag och martina åkte till farsta efter skolan. Dagen har väl gott bra, inga problem missade bara en lektion. När vi slutade åkte som sakt jag och martina till farsta för att vi skulle köpa skor till mej, men det fnns inte dom jag ville ha. Så vi åt lite och sprang iväg från nåra vi inte alls ville träffa då och verkligen inte där. Men vi prickar alltid in varandra i farsta, fast vi smög lite smidigt förbi och ignorerade att dom ropade hahaha. När vi precis hade kommit hem ville en kompis att jag skulle åka till älvsjö, och umgås med honom. Men nejnej så blev de inte. Gick ist med martina hem en bit, och vad mer ska jag säga? typ inget mer har hänt idag tror jag.

Ska försöka ändra lite i desginen, vad tycks om de? men jag har ju typ aldrig tid hehe. aja, ska kolla på tv med mammiii nu. PUSSSSSS




hahaha, sjukt seriösa gympalektioner ;)


skola!!!!!!!!!!!!!!!

Gaaaaaaaaash!
Jag har försovit mej, missar no'n...! Ska springa till bussen nu, åker till stan med manda efter skolan. PUSSSSSSSSSSS!

minnen...






Kommer du ihåg? Jag vann !!


I <3 NAGLAR

Äntligen har jag hela naglar igen, fan va skönt de känns. Förut va man alltid cpskadad så fort man fick naglar men nu har jag blivit beronde typ, hehe. Är helt galen utan dom, tänker på det hela tiden. Känner mej inte hel. Vafan är de här? börjar Hannah bli ytlig??? goosh noo, bara älskar att det ska se bra ut. Inte gammalt och billigt, sånt är för små barn som missbrukar sina saker. haha.
Aja iaf, tittade ni på desperate house wifes? ååh jag blir gaalen, va fan är de för ny familj som har flyttat in, är dom typ vampyrer? nått är ju fel med dom. Och susans dotter?? vad hände med henne?? dog hon?? vem döda henne?? nån från den nya familjen?? ååh jag blir galen hahah.
Nu ska jag iaf fixa lite inför imorgon, jag har verkligen inga kläder...!Inga pengar heller, men men det löser sej, naken kommer jag inte gå, sorru killar ;) Efter skolan imorgon ska jag möta upp manda, och sen åka o köpa skor. sen typ umgås med henne, vi har massa o prata om. Är sjukt irriterad på henne jävla skola -.- Får åka dit o ta ett snack med dom asso! Trött på svartsjuka! Men ska försöka hinna med massa inlägg iaf !!

Jag har hittad mitt snobben linne!!!!!!!!



Fint? mina fingrar är jätte torra och ser för jävliga ut , men de har jag fixat nu.


plugg.... sen DESSSPPPAAAN!

Har precis varit ute med hunden, nu ska jag sätta mej och plugga fram till klockan 9 eller iaf en timma... för vad händer sen ? ...............hmm....... jo DESPERAT HOUSE WIFES!!!! Ingen har väl missat de? åh, va mysigt de ska bli. Men nu måste jag faktiskt ta tag i pluggandet, hörs senare!



ändrade planer

Hoppar o träffa Jocke, haha... jag behöver sova.
Sen ska jag ta tag i pluggandet.


.....

Hooooola! Har varit hemma en stund nu, och stannade i skolan en stund eller väntade på en viss casper som aldrig kom så va med fabbe ist (: Dagen har varit rätt skön faktiskt. Började med nått jävla nutidskryss (?) typ 30 frågor och jag kunde max 7. Så stannade inte på den lektionen så länge. Sen tekink och efter de lunch egentligen skulle vi ha bild sen men vi hade ingen lärare så vi gick hem till felicia och kollade på nån film. Sen tbx och hade engelska... fick tbx resultatet av senaste uppsatsen och diagnoserna, G. Hatar engelska, jag kan typ bara de ibland haha.Så att de va rätt skönt o inte behöva göra massa saker. Nu ska jag snart typ gå ut och möta Jocke och troligen Anton oxå. Ska lägga in lite bilder o skit från igår oxå, hahahah en video från gympan oxå, vad tycks om de? toppen jue! Men det får bli senare, för nu ska jag ut och umgås med bääääästavän
PUSSISAR

tisdag .. slutar 13.30 (?)

Godmorgon!!!
Jag hinner inte skriva så mycket, men slutar tidigt så då ska jag nog åka hem direkt. Och hoppar att jobba idag eftersom jag verkligen inte är 100% frisk, ett under att jag går till skolan. Nu är de dags o springa till bussen,så hörs sen PUSSSSS!




Jeans - Bikbok
Linne - Zara
Tröja - JC



måndag

Hej hopp, jag är verkligen jätte trött... orkar egentligen inte blogga så bara min dag lite kort. Först skolan, gick bra. Har ett eget arbete i både so och gympa. Efter skolan dro jag och martina in till stan, kollade ringen och sen åkte vidare till gina. Vi båda hittade klänningar till glamour, ännu en sak ur världen. Va hemma runt 7, meiling är här och har fixat naglarna, vilket jag oxå måste göra. För jag har slagit av 3 naglar idag, KATASTOF!!!! Men måste hinna plugga oxå, imorgon börjar jag 8.30 så hinner säkert ett inlägg innan jag åker. Men ska försöka skriva nått mer ikväll... Bilder och sånt kommer nån annan gång, hehe !
PUSSSSSSSSSSSSs

"who needs a heart when a heart can be broken"




dags för skoooolan

Nu är allt klart och jag är fortfarande på topphumör, känns som en toppen start. Jag har gjort iordning mej utan stress, men ett rätt så bra resultat, varit ute med mynta, ätit frukost , lyssnat på musik och bestämmt med amanda att hon ska åka samma buss som mej till skolan idag, dessutom 3 inlägg (ska lägga in "dagens låt" )i bloggen... oouuf fan va bra de låter, hahaah!
Efter skolan ska jag och martina åka in till stan och kolla ett nytt solarium som min syrra tipsade om, men hon vet inte vart det ligger så vi får leta. Sen skulle jag behöva springa in på gina en snabbis och bara kolla. Sn behöver vi ju självklart kolla om vi hittar nåra kläder till glamour, nån som ska dit? vad ska ni ha på er? jag har verkligen ingenaning, har typ inga pengar men måste köpa nytt, ska försöka få ut bloggpengarna.
aja, nu ska jag lägga in en dagens låt och sen läsa lite bloggar och sen dags för skolan...!
PUSSSSSSSS




hahahaha, faceloook!



Dagens outfit:
Klänning - veromoda (?)
Skärp - BikBok
Leggins - Gina
Klackar - Bianco


måndag morgon!

Godmorgon alla solstrålar :D
Visst är jag vaken tidigt? jag böjrar ju 9.20 , men mamma började tydligen tidigt idag så hon väkte mej innan hon åkte vilket va vid 7. Så jag är påklädd och klar liksom. Men sitter just nu i köket och äter frukost. Har inte ätit på morgon typ sen skolan började, på en vardags asso. Efter de här ska jag springa ut med mynta, för hon ska vara själv till typ 4 idag. Men men , hon får klara sej. Sen tänkte jag sminka och göra iordning mej. Jag kör på leggins idag tror ni det är för kallt? Skulle vilja ha min svarta klackar men dom är lite förstora, men kanske fixar de på nått sätt. Nu ska jag springa ut med mynta, hörs snart puss!!

jag vill fortfarande bara ditt bästa

Jag lyssnar på 104.7 och tänker på dig...Allt känns så jävla fel.


slut på helgen

Nu är filmen slut, och mamma har kommit hem, radion är på men jag måste plugga lite innan jag ska sova. Ska försöka hinna med ett inlägg imorgonbitti innan skolan. Om jag inte gör de så ska jag efter skolan åka och fixa lite saker, så vet inte när jag kommer hem..!
men gooooooooodnatt (:

När ditt namn plötsligt dyker upp på msn
 minns jag allt som igår.jag har ju gått vidare,
 men måste få sakna och jag saknar dej ..!


ensam mamma söker

Jag känner mej rätt frisk. Har tagit en dusch, hårinpackning, brun-utan-sol, noppat ögonbrynen och aa det känns jätte skönt. Nu sitter jag i soffan och kolla på ensam mamma söker . Jag vill oxå va kär på rikitgt ju, men det kommer väl!.. Jag tycker tjejerna i år är lite konstiga men haha kanske inte är van än.
aja nu ska jag kolla klart, och svara på kommentarer hahaha...
PUSSS

Bild tagen för typ nån vecka sen


söndag kväll


matte nu,

Nu har jag varit ute med mynta en stund, och markus oxå. Det känns liksom så jobbigt o behöva tänka, men ska försöka sätta mej med matten nu sen ska mamma åka o jobba så blir själv nån som är sugen på o komma så hör av er! hörs iafsenare.. pusss



Hur fan ska jag göra?

Allt blir så jävla svårt när du ska vända dej emot mej. Jag gör allt för att du ska må bra, för att du ska känna dej perfekt. Efter ungefär 6 år med dig, så vet jag när du vill att man säger vad för att du ska få ett leende på läpparna. Jag är ärlig mot dej, du vet att jag tycker de se bra ut även om du vill att jag säger att det är skit fult. Jag ser på dej när du mår dåligt, även om du inte säger nått. Bara dina blickar får mej att inse vad felet är. Du vet att jag försöker stötta dig, du sa för ungefär en vecka sen att det spelar ingen roll hur sur du blir på mej när det handlar om det här för att jag är ärlig, och du älskar mej. Visst, du gör säkert de. Men de känns verkligen inte så när du skiter i de jag säger. Jag vill inte att du ska må dåligt, och de gör du om du ska gå den vägen du vill. Du bad mej kunna dra dej ur de där om de gick för långt, och enligt mej har de gått för långt nu. För du lägger ner all din tid på att han ska bli din. Så nu försöker jag få dej och inse sanningen, men du vill inte de så jag kan inte göra nått åt saken jag försöker men du vill inte...Jag har oxå suttit där, och då har jag lyssnat på dig och vad du vill att jag gör. Och jag bryr mej inte om hans beslut längre, pga dej. Vilket känns så jävla skönt, även om jag skulle vilja ha honom. Men han får komma när han vill, och jag gör vad jag vill under tiden. Jag älskar dej, du vet det. Men just nu vet jag inte hur jag ska göra för att du inte ska bli sur, jag kan inte gör bara som du vill för det sårar dej i slutet. Och då är det jag som får trösta dej, även om du inte vill... men jag hatar nr du mår dåligt.


(:




söndag...

Hello darlingar ;) haha...
hur är de med er då? Jag har nyss ätit typ brunch med mammii, jätte gott. lirlite osigt när jag lagar mat bara haha. Jag kunde inte somna inatt heller, började med att jag fastnade i en svensk film vinnare och förlorare hette den troro jag sen låg och smsade med "honom" till typ 3 (?) Men vaknade runt 10 så ändå rätt skapligt. Vad har jag för planer för idag då? Joo, jag behöver vrkligen plugga. Matte nummer 1, se ehlver jag skriva om hela min engelska bok och plugga spanska. Inte kul alls, mn vaf*n ska man komma nån stans i livet måste man ju kämpa, inte sant? Sen ska jag fixa mitt busskort, och ta hand om mej själv. Jag ska måla om naglarna, fixa naglarna, aa massa saker. Men självklart lovar jag en bra uppdate oxå....aja nu ska jag svara på kommentarer, PUSSSSSSS



Sötaste lillasyster ...!


natti natti... (pappas ord)

Nu har jag pluggat matte typ en timma, jag känner mej riktigt smart. Känns skönt nu för de börjar släppa nu, hjärnan hänger liksom me. Men nu ska jag krypa ner i sängen, smsa lite och lyssna på musik. Det är något nytt i mitt liv, jag måste ha radion på när jag sover.Eftersom min mamma är så underbar har jag fått en ny på mitt rum. Prolemet är bara hur ska de gå när jag är borta? haha men inget är som hemma. Ska försöka vakna i skaplig tid imorgon, det är faktiskt skola som gäller för mej på måndag . Nu har jag sovit ikapp mej under helger och är verligen på bättringsvägen.
nee nu får jag inte dröja mej kvar längre, hahah!
tack för alla otroligt många kommentarer jag fått under dagen, känns verkligen poseivt...!
godnatt och sov sött

Bauer... (:

assa haha jag sitter här i min ensamhet och kollar på körslagen. Så är det caroline of ugglas tur, och vet ni vem jag ser ? om inte en av min "familjs" närmsta vän, haha... Skit kul, hade tydligen missat att han skulle vara me, för alla andra visste de. Men men jag kanske inte la det på minnet. Just nu är det pause men det örjar väl när som helst igen. Vad jag ni ikväll då?

martina knaas




JAG ÄLSKAR DEJ OXÅ, GUMMAN!!!!!! Bilden är kanske inte den bästa, men vaf*an bjud på dej själv Puss på deej

längtar

Vet ni? duktigt jag ska sätta mej i plugga matte nu tills körslaget börjar...Vill att "han" ska komma men jag ä ju sjuk, och typ utan röst. Dessutom tar det typ  50 min för honom hit, men han säger att han gör allt för att få träffa mej nu så haha. Sorru men inte idag. Hörs senare, PUSSSSSSSSSSSS

del 1



Typ sommar... 2008 (?)



inga kommentarer



puss gumman




vinter 2007




Fina flickor, Rome vinter 2009 (?)



Världens bäästa lillebror



hahahahahaha, alla har väl varit små?





coolishh ;)




Jag saknar dig, världens bästa mormor...



Mormor, jag vet att du finns vid min sida vila i frid




hhahaha, skiitunge älskar dej manda



Min bästavän har oxå varit stöörta fjortisen ;)




Martina jag älskar dig, hösten 2008





hand i hans livet ut...



babeess




förläng erat liv med ett gott skratt!!





Nu vare slut för den här gången, hahaha. Jag är verkligen inte klar. Har bara gått igenom en fil har typ 10 kvar, men den här va de mest bilder i.... PUSS


gammalt ska bort..

nu ska jag sätta mej och kolla igenom gamla bilder,behöver inte ha så sjukt mycket. Kommer säker hitta massa kul, lovar att jagska lägga upp i bloggen. Men förbered er på det värsta hahahah!

" I say love it is a flower and you it's only seed"





....

Jag har inte ens rört mej ur sängen än, vad är det med mej? Orkar verkligen inte.. men nu finns det inte så mycket mer att göra så.


Han galopperar nu utan smärta på dom evigt långa ängarna


lördag

jipppie jag mår bättre !! Rikitgt skönt, även om det inte är hundra än så klarar jag nog skolan på måndag. Saknar mina älsklingar och till o med o vara hund i hand ögon hahahahah, alla tar mej på olika sätt.
Jag vaknade för typ en timma sen, jätte mysigt. Har varit vaken massa inatt, legat och lyssnat på lugna favoriter, utsätt "dagens låt" för idag, aa massa saker helt enkelt.
Vad har jag för planer för idag då? joo, jag ska inte anstränga mej på något sätt för nu ska jag bli frisk de hr suger juu ! Men jag behöver städa lite på mitt rum, plugga en del och sen jobbar mamma ikväll så funderar på om jag ska fråga min älskade kevin om han känner för o komma hit. Det är ju inte skola imorn så han kan sova över här, även om han kan sova här när det är skola oxå inte precis långt mellan oss hahahah. Ser nu att jag behöver fixa lite med naglarna oxå. Jag har blviit rikitgt duktigt pö o förstärka mina naglar själv (:
Nu ska jag svarar på lite kommentarer och sen plugga lite, visst låter de bra?


det är inte som alla tror,det är inget alls...


Tänk OM....


-

Jag har ingen röst, inget humör... allt är bara allmänt jobbigt, ska försöka sova.
Väntar på sms från "honom" , han är nog den enda som kan få det här till något lite bättre.

till steffie..




Jag och mina kompisar är med på bilden, så aaah oss känner jag. Men inte dom andra, vadå då ?



"När jag klantar mig när jag sviker dig när jag sabbar och förstör va kvar ändå tro för oss två"





raketer är tillför nyår... inte nu

Nu har jag pluggat lite matte, gick rätt bra faktiskt. Men jag ligger fortfarande efter, ska försöka komma ikapp nu under helgen. Har fått tid för prov oxå, om typ 6 veckor. Men jag måste verkligen se till och fixa de.
Det är nån som skjuter raketer typ utanför våra hus :O det är inte nyår vaf*n?? I don't like this... Hatar lägenhet.
Men vet ni en nyhet ? min pappa ska flyttat till hus, mysigt va? jag har bestämmt att jag faktisk ska försöka vara mer där. Visst, det kommer ta 53 minuter för mej till skolan, men det får jag leva med. Får väl vara där när vi inte börjar så tidigt. Nu ska jag göra te och fråga om mamma vill kolla på film med mej!
Ikväll är det jag som bestämmer mat, vad röstar ni på? jag har ingen idé...

hahahahahaha... facebook





facebok, haha och svaren säger ju allt om mej ;)


ny kategori



Så, den nya kategorin blev alltså "Myysiigast funderar".
Jag vill självklart att ni ska kommentera mycket och säga vad ni tycker och tänker om just detta. Men jag älskar alltid era kommentarer! Jag vill bara säga att den här kategorin har jag inte sett nån annan stans så dom i min närhet som nu börjar med den här, glöm det it's my!!!

Just dagens fundering är långa förhållanden i tonåren...
Självklart är det jätte gulligt när kompisar jag känner har varit tsm i evigheter. Men min fråga, tröttnar dom inte på varandra? vill dom liksom inte prova nått nytt? Jag är verkligen ingen sån som är tsm jätte länge. Och ett år, det är verkligen för mycket iaf i min ålder. När man är över typ 17 kan jag förstå, för då har man ändå liksom börjat skapa ett eget liv. I början av ett förhållande är det ju många som säger, "ååh,vi ska aldrig göra slut och älskar dej över allt" men hallå?? tänk vaf*n... ska du skapa en familj med den här människan? ska du aldrgi kolla åt nån annan? vill du att denna person ska vara förälder till dina barn? När man säger att man älskar nån över allt menar men inte det heller. självklart kan man älska den personen väldigt mycket, men mer än allt? nee, du har en familj som alltid funnit vid din sida. Bästavänner som vet allt om dej?! Och helt plötsligt kommer det in en ny människa i ditt liv, ska du börja älska honom/henne mer än alla andra? ne, det tror jag inte.
Visst, jag har oxå gjort dom här misstagen, men nu tänker jag alltid en extra gång innan jag skriver "jag älskar dej" ... vad tycker ni om det här?


sjuk....

Jag är sjuuuuk!
Kan ni förstå?jag sjuk? känns verkligen inte bra. Jag har ju inte mått 100 på hela veckan men inatt vaknade jag av att jag själv hostade, och då sa mamma att jag hade legat och hostat hela natten. Men somnade iaf till slut om och vaknade av att min klocka inte hade ringt typ 7.40, jag började 8.00 . Men då hade mamma tydligen redan bestämmt att jag skulle vara hemma vilket va bra, för när jag skulle prata med henne hade jag ingen röst :O
Den har fortfarande inte kommit tbx helt, även fast jag har sovit hela förmiddagen i mammas säng och hon har pysslat om mej. Älskar dej mammsii! Jag måste faktiskt försöka plugga lite idag, speciellt matte. Så jag ska försöka ta tag i det under dagen. Annars har jag och mamma bestämmt att vi bara ska mysa och ta hand om mej, för att hon inte ska jobba idag. Men det blir nog en del bloggande oxå. Ska fixa en ny kategori... spännande va? ni får se den senare!



Världens bästa kisse...MÄRTA


....

Nu är det slut, fy fan asso. Dom är liksom bara 2 lr 3 år äldre än mej, helt sjukt.
Mamma ringde nyss, och är snart hemma då ska hon bara fixa min nagel sen ska jag soooova, är verkligen jätte trött. Så det blir nog inget mer från mig idag, goodnight!



seriestart med vovven och choklad ;)

Nu ska jag kolla på serie starten av "inlåst"... det verkar riktigt hemskt, skriver sen.


"Jag är starkare än dej"





torsdag idag..

Hallojjsan, allt bra med er? Jag kom precis hem, och jag lovar jag är en isbit. Vi red ute, fattar ni ute? och det är typ minus grader, vem fan kom på den idén? Det gick iaf bra, red DonJohn idag oxå. En av stallets störta hästar, slå den ni ? haha men jag fick berömm att jag rider stora hästar mycket bättre än mindre. Men älskar o ha mycket o jobba med, hehe.
Idag i skolan har de varit mycket, började med engelska förhör som jag knappt hade pluggat på. Efter de hade vi so prov, och aa det kändes rätt bra. Skrev rätt mycet, men hoppade över en. Sen hade vi svenska oxå, där vi skrev en recention som oxå betygs sätts. Fyfan för skolan asso... nu kommer vi till dagens äääääckligaste, inte bara dagen utan en lång tid framåt oxå. Vi disikerade en fisk, tror ni de luktade gott? man skjulle typ skära upp den och taut hjärtat och massa, ne fy fan det va så jävla äckligt. Och martina vagrade röra den så jag fick göra allt. Men hon peppade mej och sa "hannah jag älskar dej ". Men bläääääää.
Så har min dag sett ut, eran då?
 
Nu ska jag äta upp, sen bada och lite skit. Ska försöka sova tidigt idag, jag är ju typ sjuk. Men jag tvingar mej själv till skolan. Jag försöker iaf vara duktig i skolan!
Hörs senare, PUSSSSSS'




Dagens:
Jeans - Gina
Linne - HM
Tröja - HM


Godmorgon

godmorgon alla solstrålar ;)
Nu är martina här, hon va tvungen o fixa sina naglar innan skolan, haha. Men nu ska vi snart gå hinner inte skriva så mycket måste fixa lite annat. Efter skolan åker jag dirket ´till stallet, så vi hörs ikväll. PUSS!


RSS 2.0