Vinnarna

Nu har jag äntligen fått ut 5 vinnare, igen. Jag gillar inte de där med bara 3.. hihi!

Caroline - En helt normal tonåring, som skriver som sitt liv. Dansar även zumba!!!!
Merei - Riktig duktig fotbolls bloggare!
Olivia och Isa - Snygga unga vad jag skulle kalla det modeller.
Gabrielle - Duktig bloggerska.
Linda - Skit snygg och söt tjej. Med vackert hår.

Gratttiiiss cheyer!
Tack för alla som deltog, och hittade hit på egen hand.


Familj

Idag fick det bli farsta centrum med min bästa mamma! Snacka om att jag har världens bästa mamma. Vi både fikade och åt lunch. Nu är det dags för mig att mysa till det här hemma. Min fru kommer snart hem från jobbet och då ska vi äta lövbiff och sedan ska jag göra semlor till henne och mamma. Jag gillar det inte. Grädde är inte en höjdare.



Helt ny outfit.
Skorta - Gina (kanske lite väl genomskinlig)
Jeans - Cubus



En till outfit.

Leggins-HM
Myströja - SALT (älskar den!)



Även lite tillökning på väskfronten.


Första lovdagen

Usch på mig. Dagens blogg-avslutnignen. Är lite försenad. Men som tur är kan ni fortfarande anmäla er. Hoppas på att kunna fixa fram lite vinnare ikväll!!


Igår kväll spenderades med sällskap och levande ljus, lite överdrivet romantiskt för min del. Sen wallander, rikitgt bra. Svenska kriminalare har en plats i mitt hjärta. Jag somnade väldigt tidigit för att vara lov. 00.10 svarade jag på sista smset. Vaknade dock tidigt. Men låg kvar i sängen till 10, dukitg.
Nu är det dags för mig att göra mig lite snygg. Åker till farsta centrum med min underbara mamma! Skor har föra tjing idag, och namnsdags present till min bästa!



Min kärlek.


Junior



BR leksaker.
Vem kan det vara som fyller år och ska få dom här? :)


Kanelbulle.





Spendera förmiddagen i stan med min bästa. Köpte presenter till lite födelsedagsbarn. Sen hem och direkt iväg på en fika med bebismage! Jag älskar bebismagar. Tråkigt nog ska jag inte ha en egen... och om jag ska ha det är det om väldigt många år tioenden.

Nu inväntar jag besök. Jag bestämde precis att jag ska tvinga honom o försöka fixa min dvd. För den funkar inte som jag vill att den ska funka. Sen får vi se hur kvällen blir.


Söndag




Godmorgon!!

Jag har saker att göra denna söndag. Så dags för mig att hoppa in i duschen och låta vattnet göra mig lite snyggare.
Jag som sa att jag skulle vara frisk idag, hade inte helt rätt. Men mår väldigt mycke bättre! 
Vad har ni för er idag? :)


AVGÖRS imorgon kväll


Mello

Du måste va stark, så håll huvet högt, för mamma ska få se vilket barn hon fött.


Helt nöjd med melodifestivalen. Ännu mer glad att man kan höra alla låtar på hemsidan. Nästan min nya startsida. Just nu spelas In the club - Dannu :love: !! Ska nog dra mig mot sängen med en film nu. Eftersom jag varit lite små suk senaste dagarna och jag ska vara frisk imorgon så behövs sömn. Men idag har jag ju spenderat ungefär 2 timmar utan för sängen lr soffan! Sa någon loov?










Fredag kväll

Härliga dygn.
Startade lovet med en bra pojke. Vi gjorde ingenting fram till 5. Mötte upp Johanna i huddinge. Sa hejdå till pojken och drog in mot stan. Där mötte vi upp Frida och Martina. Åt super mysig middag, kina. Vid 9 intog vi bio salongen. Winter's bone. Rekomenderas för dom som kan vara lite seriösa vid filmvisning. Vid 11 satte vi fötterna i fridas hem. Delade med oss av tjejsnack långt in på nattens timmar. Vaknade upp imorse brevid Martina och dom andra filurerna i en säng på andra sidan rummet. Vid 12 åt vi frukost. Vid 4 gick vi upp ur sängarna och jag åkte hem. Alltså har jag spenderat dom flesta timmarna sen igår i en säng. Men jag gillar det.

Dett leder till att jag inviger lovet med en dag där jag inte gör iordning mig eller gör nånting. Hoppas Anna kommer förbi och umgås med mig och melodifestivalen :)






Sista dagen

Zumban gick prima. Spenderade kvällen i badet och sängen. Va verkligen väl behövligt eftersom jag är sjuk.. Som tur är så är det ju sista dagen i skolan, sen loov! Jag behöver det nog lite extra mycket.
Efter skolan får vi se hur det blir. Ikväll blir det iaf middag med min bönor, sen bio. Vad jag spenderar min natt är också ett mysterium. Not at home!

KYSS


happy

Dags att tagga till.. Träning! In till stan o fixa zumba kort, sen träning :D


.

- Jag behöver ditt leende i min vardag.

Ordförståelse

Jag va svin trött... råkade dricka ett glas saft och sockert tog över min kropp. Kommer aldrig kunna sova. Så nu ska jag träna min mage. Men först förklara ordet hockeyhora för dom söta pojkar som inte vet innebörden.



Ännu en sommar bild.
Undra bara vart den där bikinin har tagit vägen :)
Godnatt.


Kväll

Dags för Hasse Aro och efterlyst o ta över min kväll.



Jag saknar allt med den här bilden.
Kläderna.
Solen.
Solbrännan.
Myggbetten på benen.


trött som en gnu

Skolan tar verkligen död på mig, veckan innan lov. Idag gick bra även fast jag vaknade med en sjuk hals, kan någon ha smittat mig, i halsen?! Jag har precis skrivit klart och rent en familjebudget, ink lån och massa. Gjorde om allt ungefär 3 ggr innan det gick ihop. Nu är jag nöjd.

Nu är det nog dags o bara ta det lungt för mig själv. PUSS.



Niki och Martina rix -09 (?)

GE MIG VÄRME!


GRATTIS!

Idag fyller min underbart vackra vän, Anton, 15 år. Lycka till i livet, hörru!!






Te och plugg

Jag har väldigt mycket den här veckan. Bloggen kommet i sista hand, tyvärr.

Igår pluggade jag förfullt. Avklarade två prov idag. Gick helt okej på båda. Idag efter skolan underhöll en väldigt bra person mig. 4 timmar och 2 filmer, haha. Följe iallefall med honom en bit hem. Mötte syster för att handla mat. Det tog mig en timme fram och tillbaka till en av våra närmsta affärer med buss. Vilket egentligen tar ungefär 20 minuter. JAAA sl det är vinter.

Nu ska jag fortsätt plugga. Ännu ett prov imorgon + förhör. Önska mit lycka till och låt mig längta till lov.


Avklarad vecka

Godkväll!
Kollade nyss in på min egna blogg. Insåg hur mycket jag tröttnat på designen, dags att ringa pojken som gör min blogg snygg tror jag. Sen såg jag även hur lite jag har bloggat i helgen. Ett inlägg igår, och ett idag.
En blogg behöver uppdatering.
Så jag får helt enkelt förbättre mig.

Kollae Wallander nu på kvällskvisten. Riktigt bra idag. Även löst ett problem som tyngde ner mina axlar, nu känner jag mig nästan exakt lika lycklig som innan :)
Dags att krypa ner i sängen och sova.


Akuten




Igår spenderade jag 5 timmar på akuten. 19.30-00.30. Min vackra va väldigt sjuk och allt va jätte läskigt.
Men det gick bra tillslut och jag drogade världens godaste parfym. Diesel - only the brave , måste nog vara världens godaste herrparfym.

Idag är en seg dag. Jag ska städa och plugga. Får se om min frisör kommer förbi och uppdaterar mitt hår lite :)


Stan






Fina bilder... HAHA!

Dags för mig att dra mig in mot stan. Möta upp vänner och umgås lite. Har inte planerat färdigt min dag. Så ni får veta sen:)

Dagens fråga: Hur kan en person vända mig helt ut och in? och sen tillbaka igen? Från den ena dagen till andra.


Jag blir hellre jagad av vagar

Sådär jaa.. nu va det valet gjort. ByeBye på dig.

Jag tror faktiskt att jag ska krypa ner i sängen, läsa min grymma bok "tillsammans". Och slänga lite tanker på personen som ska spela viktig match imorgon.
Godnatt.




Evigt älskad

Nu är jag hemma igen.
Idag tog vi ett sista farväl om min älskade gammelfarmor. Det var så många känslor och så underbart fint. Jag älskar verkligen min släkt..Vi är väldigt många!

Jag spenderade iallefall natten hos världens bästa kusiner och faster. Dessutom övertalade dom mamma att jag ska tatuera mig. Någon stans på underarmen troligen. Min farbror är ju tatuerare så pratade med honom idag. Men allt verkar så läskig. Vi får helt enkelt se hur jag ligger till i med det helt i april :D Texten är iallefall redan bestämd!



Family friends.
Min kusin's första och hitills enda. Gjord av min farbror.
Så jävla snygg!!


Det fanns ingen Romeo

Varför trodde jag att kärlek skulle vara min grej helt plötsligt???


Är snart framme i min andra stad, Örebro. Umgås med släkt idag och ta ett sista farväl imorgon. Tårarna kommer nog vara överflödiga.. allt kommer komma.


om du va MIN så skulle jag va DIN.

Då var min skolvecka slut.
Idag började vi med Ekonomi i skolan. Sviin kul. Vi blev indelade i par, alltså man och kvinna. Fick jobb och skulle utifrån lönen vi tjänade hitta ett bra hem, inspektera räntor på lån osv. Kände att allt de där verkligen passade mig, jag diggade de. Kanske blir o kolla lite ekonomi program nu. Men det får bli ett ganska snabbt val. Ska ju vara klar nästa vecka, paanik :)

Ska packa det sista nu och sen röra mig mot nästa stad.


TORSDAG



Godmorgon.
Detta bär jag idag.

Klänning/blus : HM
Leggins : Gina


Blir en dag i skolan sen drar jag mig bort från Stockholm. Ni får veta mer sen. Troligen kommer det bli en bloggpause. Ha en bra dag!


I like.. just to hear you vocie!






Så här ser jag ut idag.
Bildern är till och med tagna efter skoldagen.

Jag orkade inte göra iordning mig överdrivet mycket. Eftersom jag somnade vid 3 och vaknade halv 6. Va på skolan tjugo över skolan också. Min morgon va väldigt bra iallefall! Väldigt.


Happy life

Jag gillar min nya sida. Att bara skit i allt och vara glad. Nått som jag började med efter nyår. Ingen kommer undan deppiga stunder. Jag hade en idag. Stängde av allting, jag va i min bubbla. Hörde ingen och såg ingen. Men när jag kom hem. Depptalk med mamma. Ringde om min finaste bad om ursäkt. Pratade av mig lite äckligt på stackars Martin. Nu känns allt bra igen. Eller jag orkar inte bry mig om patetiska människor. Det finns så många av dom, just nu.

Nu ska jag hitta på nått kul. Svejs.



Ingenting slår dig.


...

Det finns inga kommentarer om denna dag... Allt kan vända så fort! Så jävla fort.


Jag fick låna en ängel

Jag sitter här och fäller tårar.
Varför är döden så hemsk?
Jag vill inte längre nu.
Kom tillbaks och lös mina problem.
Du togs bort från mig alldels förtidigt.

Jag älskar dig.♥

You're a heartbreaker

Utan Martina har jag inget liv. Jag existerar inte utan henne.

Hon drog med mig till globen. Vi snurrade runt där i nån timme. Kollade på alla farliga typer som skulle på matchen. Jag visste ju iofs redan innan att djurgården är stockholms bästa lag. Men grattis på AIK's födelsedag!
Eftersom jag idag beslutade att jag aldrig, verkligen aldrig ska planera saker längre så blev det ingen dejt med Hugo i stan. Istället åkte jag hem. Eftersom jag hatar att vara deppig så somnade jag. 2 timmar. Mat. Somnade i 2 timmar till. Nej men juste jag tänkte ju sova inatt också. Dessutom sov jag runt 10 timmar inatt.



Du gjorde mig lycklig den tid det varade.


Jag fick plötsligt en tom känsla.
Vart fan tog allt vägen?
Som borta med vinden.
Lika fort som du kom?
Är känslan borta förstunden eller kommer du tillbaka?


skit och pannkaka

Dagen blev inte som planerat. HELVETE.

Nu ska jag försöka tänka på annat. Städa och baka. Sen troligen åka in till stan och tvinga Hugo att umgås med mig!! Jag behöver manligt sällskap och just då är han bra. Vi kan sitta och prata om ingenting i timmar. Lite av en tjej kompis ;)


Svarar på alla era söta kommenater senare

Hej finaste ni!
Spenderade kvällen med det bästa sällskapet man kan få och "pojken i randig pyjamas", rekomenderas verkligen! Det blev väldigt många timmars sömn inatt, men jag gillar det.
Nu är jag hemma efter en liten rundtur med mamma. Men dags att hoppa in i duschen och snygga till sig lite. Sen åka och umgås med Rooomeo!


Bästa nu

Skolan gick nog precis som jag ville!
Tiden efter spenderade jag med Anna och min romeo. Sen snurrade jag och systern runt bland lite affärer, åt middag och spenderade tid med varandra.
Nu är jag hemma och vänder. Ska fixa lite sen vidare till min abslout bästa vän. Man ska ju faktiskt spendera dagen med dom man älskar, det har jag gjort. Dock glömde jag bort familjen men dom träffar ju ändå varje dag :)
Dock bor min blompojke lite långt bort och har fullt upp med hockeylivet. Så han och jag tar de där med blommor någon annan dag!

Imorgon är det ledig dag. Ändå är jag fullbokad. Men jag gillar det...!



Älskade förebild


Alla ♥ dag

Godmorgon älsklingar!
Alla hjärtans dag idag. Mysigt värre. Hur ska ni fira dagen? med pojk/flickvännen?Bästakompisen?Familjen?
Själv kör jag nog på en blandning. Finns ju ingen i mitt liv som har namnet pojkvän, men man kan ju alltid låtsas lite. Dock har han träning så det blir inte jätte mycket roligt.
Kanske ska försöka träffa min fina syster också, om hon inte ska leka kärleksfabrik hela dagen lång.
Det heter ju faktiskt alla hjärtans dag. Jag har väldigt många hjärtan i mitt liv!!

Egentligen är det här en ganska överskattad dag (nytt ord). Tänk på dom som precis blivit dumpade, inte har någon att älska, är helt själva. Helt enkelt dom som ser alla andra fira, eller vad man nu gör.

Dags för mig att packa lite. Första lektionen är nämligen idrott. Så är aldrig ordning gjord på måndags mornar.


Kan du slå ett getöga på mitt anus

Ni är världens sötaste läsare!!

Sista reklamen i Wallander, rikitgt bra film faktiskt. Dock saknar jag sällskap! Ska sova. Hinner nog blogg imorgon bitti. Nu börjar det. PUSS



Dagens "vill ha"


Vinnarna

Hade väldigt många deltagare i dagens blogg. Roligt, eftersom jag inte gjort det förut. Kanske borde göra det lite oftare? vad tycker ni?
Jag känner mig jätte taskig mot dom som inte blev en av vinnarna. Därför tog jag ut 5 st som får en länkning, gulliga jag.

Selma Magnusson - Rikitgt fin och stillsam blogg. Duktig fotograf och många fina bilder.
Julia - En tjej som nyligen startat en ny blogg. Tyckte hon behövde lite hjälp på traven
Amy - Jätte gullig tjej. Dessutom gillar on att baka, hiss!
Olivia - Bara allmänt bra!!
Myssan - Bra uppdatering.


Ta och besök dom här söta tjejerna nu! Grattis till er!! :D


Scones

Har alldeles nyss blivit klar med en satts bröd. Jag va rikitgt sugen på o baka men rädd för att det skulle ta för lång tid. Jag längtar väldigt mycket till imorgon bitti, frukost. Kanske kommer jag råka ta en macka redan ikväll.



6-7 dl mjöl
4 tsk bakpulver
1,5 tsk salt
100 g smör
2,5 dl mjölk
0,5 dl fil

Blanda ihop allt, sist mjölken.
Pälsa med vispat ägg.
250 grader i ca 15-20 minuter.


Nu ska jag sätta mig och spendera tid på er. Runt 35 kommentarer och 3 vinnare ska utses. Önskar er ett sista lycka till!!


Nu kör vi!!


även om det är över nu!!




Jag glömmer aldig låten från dig.


"Minns det som igår
Första gången du log
Som om jag bara snubblade pladask
på marken o bara dog"


Låt mig vara

Jaha då var det söndag igen. Vad ska jag hitta på idag. Borde nog plugga so, har prov imorgon. Dock tror jag att jag har min bok i skolan, inte lika bra.
Det är inte jätte fint väder, men helt okej. Så kanske tar en promenad när jag har piggnat till, skulle behöva det!

Nödvändigt inlägg!


Vill någon lämna av mig på andra sidan stan?

Jag hatar o kolla på film själv, hatar verkligen det. Men nu ska jag tvinga mig själv att kolla på beck.. Om ingen frivillig kan tänka sig o komma hit o kolla på film med mig :D

Imorgon ska jag sova uuuuuut. Puss.



Älskar texten.. Dunka mig gul & blå - Frida

En liten historia...
Avgör själv om den är sann.
Nu kommer den.
Varseegod.

Klockan är fyra, kanske är dax att gå hem.
Det står nån vid min sida, ja jag vet inte vem.
Och ja jag tänkte, ja men du är väl okej.
Bara bara bara bara du vill följa med mig hem.
Viskar i ditt öra (Inga trosor på)
Just det som du vill höra (Fan klockan är mycket ska vi gå)
Säg vill du vill du vill du vill du följa med mig hem? (För ja det är dax att gå)
Min säng är stor och det är ganska bra fjädring i den.
Så följ med mig hem, för jag behöver lite värme.
Ja, det ska jag få. Vi kan leka hela natten.
Dunka mig gul och blå.

Klockan är fyra, och det är dax att gå hem.
Han står vid min sida, ingen skönhet men kan få värma min säng.
Vi kan väl leka doktor du och jag?
Du kan va tempen och tre hål det har jag.
Så vill du vill du vill du vill du följa med mig hem? (jaa... det är dax att gå)
För vi kan poppa popcorn, vi kan hoppa i min säng.
Snälla följ med mig hem, för jag behöver lite värme.
Ja, det ska jag få. Vi kan leka hela natten.
Dunka mig gul och blå.

Jag vill se ut som svenska flaggan när du är klar.
Mörbultat, Underbart.
Dunka mig gul och blå.
Jag vill att du ska komma om o om o om o om igen.
Japp, japp... Dunka mig gul och blå.

Ohh shiit... klockan är åtta, upp... försvinn.
Vem fan är du? Och vem ställde min klocka?
Klockan är åtta, och jag börjar jobba klockan sju.
Usch aj, vad är det som har hänt?
Jag minns ingenting av vad som hände igår. ousch aj...
Även om jag vart full så skulle jag aldrig ligga med det där.
Du sa att jag sa att jag behövde lite värme.
Men det är inte sant.
Men om det mot förmodan stämmer,
Varför känns det som att jag blivit påsatt av en elefant?
ousch neeh....Nej var är det där.
Även om jag har vart full skulle jag aldrig göra såhär.
Ohh yes.. Klockan är fem, ska hem och göra mig iordning för att börja festa igen.
Ohh ja visst har jag ont sen igår, kanske ska va med en tjej.
Äsch jag tar vad jag får, för jag behöver lite värme.
Ja, det ska jag få... Vi kan leka hela natten.
Dunka mig gul och blå.
Dunka mig gul och blå...


Längtar



Jag saknar sommaren.


Jag lägger kärleken bakom mig




Hej på dig ockå.
Jag svarar på din söta kommentar här eftersom du är anonym men läser min blogg. Hoppas det är okej.

Jag bråkar verkligen inte med någon av mina ex. Har knappt någon kontakt med så många jag varit tillsammans eller "på G" med heller. Men har ingenting emot någon av dom.
Jag vet vem du syftar på och jag lämnade honom inte mitt i skiten. Jag lämnade honom till skiten pga personliga problem och saker han gjorde som jag inte tyckte om. Jag vet att jag inte är speciellt otyckt bland hans vänner längre. Men det spelar ingen roll, jag har ingenting emot dom. Dessutom är det inte vad dom tycker om mig som spelar roll. Utan han och jag, det lilla som finns kvar.

Kram på dig!


Barnbajs

Jag la mig i soffan och kollade på film, slutade med att jag sov i 2 timmar. Undra varför jag behövde dom. Nu är jag för trött för att göra iordning mig och göra nånting men för rastlös för att sitta hemma och göra ingenting. Hatar den här känslan. Kanske åka och leka med Alex?! Fick nyss ett sms nämligen. Jag är en väldigt tråkig tonårig. Kan det bero på att alla mina vänner är träningsnarkomaner? JA!



Bad women

Jag, proffset her self. Tog vagnen,lillebror och två hundar och gick till stureby. Ungefär 50 minuter promenad i all snö. Älskar friska luften. Där väntade bästavän med chokladpuddig. Gull! Vi umgicks, ärligt talat njöt jag mest av att kunna vara i hennes närhet igen. Gillar inte när hon är sjuk! Sen fick det bli en promenad hem också.

Nu tror jag att jag ska inspektera om det finns några bra filmer på bio just nu. Ska nog tvinga med mig någon imorgon på någon timme i filmsalongen.


♥vacker♥


Dagens


Lördag morgon

Godmorgon! Har snart varit vaken i en timme faktiskt. Det är rikitgt fint väder utanför fönstret. Jag ska ta en promenad till strueby om en stund tror jag. Tar ju max en timme och min kropp skriker lite efter att röra på sig. Den känslan gillar jag inte. Såg nyss på facebook att en i min andrasläkt har gått ner 8 kilo sen nyår, bara för att hon börjat tränat. Riktigt duktigt! Även om jag är mer ute efter att bygga muskler och vända ut och in på min kropp lite.

Dags att städa, tjenare housewifes!



Jag vill vara utan snöööö!


Mynta



Min gossehund.
Vadå hon är inte bortskämd? Ligger inte alla hundar på "sin" kudde
på skrivbordet brevid en varmdata?? Det trodde jag!
Speciellt på fredagar
.

Eftersom min dag kommer börja tidigt imorgonbiti, why?! Hemlis. Så borde jag nog ägna min tid med sängen. Men något får mig att stanna, vem får mig att stanna.


Syskonkärlek




Visst har jag söta syskon :)
Va bara tvungen. Älskar min lillebrors min, snygge nummer 1!
Sen lilla sockertoppen brevid.

Puss på dom.


Bild bomb på mig och min kärlek










Så här har jag gått runt idag.
Gick först upp vid 6, duschade och gjorde mig snygg. Klockan 7 inser jag att det inte är nån idé att försöka ta sig till skolan. Gick till min garderob och beslutade mig för o leta långt in efter nått mysit. Och där mitt framför mig ligger världens mysigaste tröja. Dock tillhör den min vän Emil egentligen. Men vi hoppas han inte vill ha tillbaka den! Jag är kär i den!

Nu ska jag gå och socialicera mig med familjen. Matlagning. Tacos.


Don't get me started on what it means to be alive.

.

IStapp

Jag tog en promenad till affären. Kollade på termometern innan och den visade bara -3.2 . Klädde mig ungefär som vanligt,gröna jacka,uggs och ett bar leggins på benen. Inget smart drag kan jag meddela. På väg dit blåste det mest och jag gick med vantarna på öronen och vägrade ta upp telefonen som både fick sms och ringde. På vägen hem var det värre. Visst det blåste inte men när jag kom hem insåg jag att jag hade ett islager på mina sviiin röda lår. Fint. Börjar få tillbaka känseln igen nu.

Nu har det ju börjat blivit lite mörkare, alltså dags för det jag längtat efter dagen lång. Tända ljus!!! NÅGON släkte nämnigen ljusen jag tände på förmiddagen.



usch vad jag saknar dom där jeansen.


Komsiiii

Det va precis sol i 3 sekunder, in genom mitt fönster.Blev jätte glad. Jag har tittat på en och samma film 2 ggr, tillfällig fru sökes. Ganska dålig.
Jag är rastlös som ett svin, så nu ska jag klä på mig och gå till affären. Dom har plogat vägen utanför mitt hus nu. Tack för det, annars hade jag gjort det själv.



Vår, förra året!!


Vila i frid ♥

Victor Lucianos


Skänker en tanke till Viktors familj och vänner.


Kan inte göra annat än finnas för dom i min närhet som kände honom.

Det är hemsk att sånt här ska hända. I en annan värld, men ändå samma.
Han har lämnat ett fotspår på jorden.


Hej täcket

Hela jag fryser, och ännu mer av att titta ut. Usch jag kryper ner i sängen och tittar på en film. Smsar med bästa och drömmer mig bort... Ska jag ligga i en säng hade jag hellre velat legat i en annans säng.



Jag vill vara utan snö!


Snökaos

Stockholms Lokal Trafik...SL... Det är vinter!

Alla tåg och bussar i hela huvudstaden är inställda. Det blir inte hög närvaro i skolan idag precis. Jag hade tänkt åka dit om bussarna börjar gå igen. Jag hatar o vara hemma på vardagar, blir så himla lätt rastlöst. Precis som jag är nu. Så ska nog gå och baka bröd, så familjen som fortfarande inte ätit få nybakt till frukost.. Snällast.se



najs bajs


Du drog en nitlott

Godnatt

ett skratt förlänger livet


"ääh vafan skit samma jag gick ju inte miste om nått om man säger så :P"
haha det här gjorde min kväll lite mer fylld av skratt. Jag var bara tvungen, igen.


Nu ska jag städa mitt rum.

Kan du förklara vad du vill med mig?
Det känns som att du aldrig öppnar dig
Och om du tycker att det går för fort
Då är det dags att köra öppna kort

Jag ger, du tar
Har tusen frågor men får inga svar

Jag vill om du vågar
Och jag lovar att min kärlek räcker till
Jag vill om du frågar
Så kom, kom och ge mig liv igen

För jag längtar och jag väntar, kan du älska?
Ge mig ett svar, ge mig passion
Jag vill om du vågar
Vill ta det till en högre dimension

Att va' med dig kan va' ett äventyr
Du gör mig vilsen och du gör mig yr
Du får mitt hjärta att slå med snabba slag
Du gör mig darrig och du gör mig svag

Jag ger (jag ger), och du tar (och du tar)
Har tusen frågor men får inga svar

Jag vill om du vågar
Och jag lovar att min kärlek räcker till
Jag vill om du frågar
Så kom, kom och ge mig liv igen

För jag längtar och jag väntar, kan du älska?
Ge mig ett svar, ge mig passion
Jag vill om du vågar
Vill ta det till en högre dimension

Så hoppar du så hoppar jag
Jag har bestämt mig för det jag vill ha

Jag vill om du vågar
(jag vill om Vill om du vågar)
Och jag lovar att min kärlek räcker till
(Jag vill om du)

Jag vill om du vågar
Och jag lovar att vår kärlek räcker till
Jag vill om du frågar, oh
Så kom, kom och ge mig liv igen

För jag längtar och jag väntar, kan du älska?
Ge mig ett svar, ge mig passion
Jag vill om du vågar
Vill ta det till en högre dimension

Vill ta det till en högre dimension



 


romeo

Nu har jag hittat personen som gör mig lycklig, lycklig i hela magen!

Hade 3 timmar natinella imorse. Uppsats svenska. Skrev om flammande kärlek. 5 ½ sida, helt okej fakiskt. Kände mig som nått litet kärleksproffs när jag satt där. Min bästavän kämpade sig igenom hela dagen med feber,hosta och en rinnande näsa. Usch får dåligt samvete att jag inte skickade hem henne, nu ligger hon hemma med 38,7 i feber. I skolan är överdrivet många sjuka, sen kommer man hem och då möts jag av en lillebror med 39 i feber och bara vill sitta i mitt knä. Vadå att jag kommer bli sjuk snart?!





Vackra person.


try

Dags o tagga till nationella , svenska.. 3 timmar, jippie. Utan musik dessutom, dra mig baklänges kommer ju nästan behöva avlida.

Väldigt många förhållande verkar ta slut helt plötsligt. Jag visste att den här "förhållande perioden" inte va nått jag skulle hoppa på. Men ussch nu måste jag skynda mig. Puss!


GLAAAAD

Jag är super glad nu igen!

Min dag va ganska dålig men ändå gick jag runt med ett leende på läpparna hela dagen. Började 8.10 med 100 minuter bara teori. Konsumentkunskap. Några lektioner till lunch, 12.20. Sen 2 timmar håltimme. PUSS. 14.50 till 17.05 film, andra världskriget. Va en ganska ensam dag, utan båda mina stjärnor. Men jag klarade det rikitgt bra!

Nu är jag hemma och ska äta middag sen iväg och träffa syster. Hon tvingar lilla mig. Vi har massor att prata om, inte mycket negativt just nu. Jag har aldrig gillat det där med relationsstatusar på facebook, men idag kunde jag inte hålla tassarna borta!!! :D




Onsdag

Godmorgon, vaknade kvart i 6 imorse av mig själv! Tvingade mig själv att ligga kvar i sängen till halv 7.
Idag är det lång dag och jag kommer hem seent. Jag är därför klädd i en dunder skön stickad tröja, linne och leggins.

Nu måste jag skynda mig, skolan och kramar väntar!! PUSS


Godnatt

MITT umgänge.
MIN kärlek.
MITT hjärta.
MINA "hockeypojkar".
MINA killkompisar.
MINA tjejkompisar.
MIN bästavän.
MIN familj.
MINA bröder.
MINA systrar.
MINA problem.
MIN skolgång.
MINA betyg.
MIN åsikt.
MIN yttrandefrihet.

MIN blogg.
MITT liv.

Jag måste tydigen påminna ännu en gång om att folk som
irriterar sig på mig och min blogg inte behöver läsa den.



Huddinge hockey



Jag har hittat min nya favorittröja..!
Ärligt så har jag nog aldrig haft en skönare tröja på mig. Vet inte varför den är så, men var nog väl använd innan jag snodde den. Jag får väl låtsas att jag hejar på huddingehockey helt enkelt.
Så här ser jag iallefall ut efter en kvällsdusch. Tog en timmes promenad med min fina vovve. En ny runda. Den funkade rikitgt bra!

Jag vet att ni diggar min bananer i pyjamas gubbe i hörnet på alla fjortisspegel bilder. Men han bor där, ska dock nångång flytta till källaren. Fast han är inte rikitgt redo för det steget här i livet.


Ska nog inta sängen snart, har lååång dag imorgon. Början 8.10 slutar 17.00, tack skolan för att ni är så omtänksamma. Juste jag har lagt min kamera på ett väldigt ställe så ni får klara er med lite fula mobilbilder ett tag :)


PUSS

Jag älskar dagens väder. Man blir lycklig som en .... hm... vad tänkte jag nu?! Jag vet inte.
Skolan gick utmärkt. Hade mitt första nationella prov imorse, läsförståelse svenska. Funkade utan några större problem. Under förmiddagen gick min andra halva hem, så dagens störta problem blev ensamhet. Hatar att vara utan henne, men det funkade. Hann inte med någon lunch, så blir det när man umgås fint.Kärlek. Därför äter jag just nu lite kycklingwok, yummie!

Ingen är hemma och det är så himla tråkigt o vara hemma själv. Så ska byta om lite och ta en promenad i det vackravädret.
Först bestämma middag för idag är det min dag att laga mat!!



hittar ni alla 3 hundarna? :)


Kung hjärta Drottning

Tjenare hela stora gänget?
Skolan gick bra, förstår inte varför folk ska dra ut på problem bara. Ta tag i skiten istället. Exakt vad jag behövde ta lite av min enegi till idag. Annars har det inte varits humörets bästa dag, tysta sura och tråkiga miner mest överallt tycker jag.
Iallefall drog martina med mig till gymmet efter skolan, najsigt värre. Nu sitter jag mitt i gymnasieansökan. Ska nog ta och göra första sökingen idag, eller?!?! Gash blir galen, svinläskigt ju. Är väldigt avundsjuk på en kär vän som redan har allt klart. Jag ska nog fan också bli hockeyproffs alltså. Man verkar få förmåner då!

Nu ska jag fortsätta min gymnasiekriis :)


Vecka

Godmorgon, måndag!
Jag delade badkaret med en riktig sötnos, sen kollade vi även på wallander. Myspys.
Det är gympa som står överst på schemat idag. Kläderna är på och nu ska jag ta mig till bussen... ciao!



Du är bäst!


den där Martin!



Tjenare på dig också!!

Ja jag har fått den frågan flera gånger. Senast förra veckan.
Vi båda har ju gått vidare inom kärleksfronten, eller? ;) Jag iallefall.
Nej men seriöst nu så har vi träffats som kompisar och det gick jätte bra. Han har flicka och jag har hockeyspelare.
Jag sa för ungefär 1,5 eller 2 år sen att jag aldrig ville ha någonting med honom o göra. Sen slutade sommaren som den gjorde och jag ville ha massor med honom o göra. Dock är jag inte lika hatisk mot stackaren den här gången. Därför faller vi nog inte i varandras hjärtan igen.

Puss och kram på dig med!!


Cause you feel like paradise

Nu är jag så där glad igen. Jag älskar det!
Jag, mamma och lillebror tog en promenix till affären och njöt av vädret. När vi kom hem inspekterade jag hur vardagsrummet målades om, tycker om sånt arbete.
Nu ska jag hoppa ner i ett söndags bad, jag gillar inte o vara ensam.


Söndags promenad

Igår kväll kollade familjen på melodifestivalen och sen film. Erin Brockovich. Riktigt bra faktiskt. Sen blev det sänglek relativt tidigt. Vaknade runt 9, frukost, långis med Martina och voffsarna. Först fick ankorna sig en flottig frukost, mörkt bröd. Va ute och gick i 2,5 timma. Mina hundar va dock inte dom fräschaste när vi kom hem så badade dom.
Hatar helger när det blir sent frukost som leder till att de bir sen lunch och sen är man inte hungrig vid middagen.. sitter nämligen och äter tonfiskpasta nu och funderar på hur jag ska lyckas blir hungrig igen snart.





Alla bebisar.



Nu ska jag gå och göra Robin lite glad. Puss.


Jesustanten!

Jag och lillebror åkte in till stan. Alla som åker tunnelbanan på stockholms södra sida har ju troligen mött "jesustanten". En finsk tant som går fram och tillbaka på tunnelbanevagnar eller går runt i stan och skriker och gapar. Massa bibelcitat och förklarar att gud lever, mitt bland oss. Iallefall så gick den här läskiga och mycket märkliga kvinna på vårat tåg och frågade mig hur fan jag hade tänkt och uppfostra ungen i vagnen. Tuff som jag är ignorerade jag helt totalt.
Sen hände en till sak.. Påväg upp från tunnelbanan i skanstull kommer en emobrutta mot mig, hostar "äckel" i mitt öra när jag går förbi och ställer sig och spottar efter mig. Tur för henne att jag hade min lillebror med mig..! Det va tydligen ingen fason på folket idag.
Vi mötte upp mamma, köpte lite mer smycken och åkte hem. Jag tog en promenad med hundarna och nu är jag hemma..Blir nog en lugn kväll. Känner för det idag




Sjuuuk tant alltså.



Så här går hon runt hela dagarna


Älskling



Idag spenderar jag dagen med den här läckersnäckan.


R ♥

FAVORITEN kan bli så mycket mer...


I just had sex and .

Jag måste bara påpeka att jag är väldigt lycklig just nu. Kärleken ligger nog exakt där jag vill ha den. Kanske lite långt kommunalt bara! Men det får funka. Jag har exakt dom vännerna jag vill ha. Bråkar inte med någon. Såklart folk hatar och irriterar sig på mig dagligen. Men det är mest synd om dom! Sista pusselbiten föll på plats igår kväll. Jag behövde nog den där farliga killen med vit mössa för att vara rikitg lyckig. Jag behöver verkligen peppa upp mig och bara var glad, leva bland glada människor. Om några veckor kommer nämligen en av livets jobbigaste dagar! Med hjälp av alla underbara i min närhet klarar jag det också. ALLT går!



Lycklig brutta.


Smyckeskåt!



Svinsnygg ring. LOVE + ett hängande hjärta.



Lite "ta-det-lung"/"inte-så-ordninggjord-dag" - örhängen




Passar perfa med lite mer guld i mitt liv.






Dessa smycken inhandlades idag. Även ett snyggt halsband till mamma som jag vet att hon har kolla på länge. Hon fick det bara för att hon är så himla dunder bra.
Kvällen har innehållt middag,let's dance och nagelfix. Dock gick mitt skarsår upp och började blöda igen. AjAj!

Jag ska nog dra mig mot sängen, invänta sällskap, sova. Imorgon ska jag och lillebror leka hela dagen.


Nästa stop, huvudstaden.

Skolan gick som vanligt. Nu har jag verkligen exakt dom jag vill ha i min närhet, eller i skolan iaf. Dom som gör mina dagar till bra dagar! Nu är jag och Martina påväg in till stan. Smycken va de ja. Jag ska inhandla smycken. Det är de nya i mitt liv. En väldig massa smycken. Smycken,smycken,smycken...läste ni? Smycken! Efter det har jag inga direkta planer. Möta upp Hugo en stund kanske! PUSS!

Försov mig

Godmorgon. Jag tog morgon lite längre än jag borde. Alltså råkade förs lektion gå åt för att göra iordning mig och äta frukost. Blogga också. Jag har ingen aning om hur jag kunde missa min väckerklocka idag. Men jag kände för det!

Idag är de fredag och jag har inte rikitgt några planer för ikväll. Fixade 8 naglar igår, orkade inte mer. Så blir nog att göra klart dom sen hitta på nått kul. Vad ska ni göra idag? :)
Nu ska jag åka till skolan och kramas med mina robin'ar !! haha :love:



inte jätte ordning gjord idag.


Gymnasievalet



Svar:

Tjenare! Gymnasiet är ju faktiskt frivilligt därför kommer jag välja utifrån min fritid. Jag kommer gå natur-häst. Tror dock att jag kommer välja Natur-Natur, med hästinriktining i 2an. För att få högskolebehörighet.

Skola... ja jag har jag varit på en del öppnahus osv.
Men jag fastnade sten sten hårt för Real gymnasiet i liljeholmen. Dom har även stylist, turism och nånting mer som jag inte kommer ihåg. Alla får varsinn laptop. Lokalerna är rikitgt snygga och fräscha! Men eftersom det är bra att göra flera val. Kommer jag välja Öknaskolan som andrahandval. Väljer jag den kommer jag behöva flytta i veckorna. Det är där jag brukar vara på somrarna/loven. Där min lilla prins bor.
Tredjehands val vet jag faktiskt inte. Kanske Djurgymnasiet, även de i liljeholmen men jag tyckte verkligen inte om det. Så vi får se...
Kanske lite sent o börja tänka på det nu. Men har funderat lite på att titta på andra linjer, med mina ca 250 poäng kommer jag ju in nästintill överallt.

Hoppas du fick svar på din fråga
:)



Skulle bli prinsessan♥prinsen om vi fick spendera dagarna såhär!


♥ ♥ ♥



Hey over there
Please forgive me
If I’m coming on too strong
Hate to stare
But you’re winning
And they’re playing my favorite song

So come here
A little closer
Wanna whisper in your ear
Make It clear
Little question
Wanna know just how you feel

If I said my heart was beating loud
If we could escape the crowd somehow
If I said I want your body
now
Would you hold it against me

Cause you feel like paradise
I need a vacation tonight
So if I said I want your body now
Would you hold it against me

Hey You might think
That I’m crazy
But I you know I’m just your type
I’mma be a little hazy
But you just cannot deny

There’s a spark in between us
When we’re dancing on the floor
I want more
Wanna see It
So I’m asking you tonight

If I said my heart was beating loud
If we could escape the crowd somehow
If I said I want your body now
Would you hold it against me

Cause you feel like paradise
I need a vacation tonight
So if I said I want your body now
Would you hold it against me

Gimme something good
Don't wanna wait I want It now Pop It like a hood
And show me how you work It out

If I said my heart was beating loud
If I said I want your body now
Would you hold it against me

If I said my heart was beating loud
If we could escape the crowd somehow
If I said I want your body now
Would you hold it against me

Cause you feel like paradise
I need a vacation tonight
So if I said I want your body now
Would you hold it against me


Jag bjuder på kärlek

Det är en helt vanlig torsdag. Jag skulle ha åkt på match, flempan-dif. Men så blev det inte, Linda kunde inte och ingen anna erbjöd sig. Så istället gosade jag i soffa med min finaste lillebror. Hela eftermiddagen och halva kvällen. Älskar snutten.
Ska sätta igång och fixa mina naglar nu. Min egna har nämligen spruckit och gör de mer och mer hela tiden. Alltså lång ner och det gör rikitgt ont.

Juste jag hade ju so prov idag, gick sådär. Men iallefall jag hade ingen musik med mig och ett prov utan musik känns inte som någon idé. Därför lånade jag en HTC. Inte rikitgt min grej de där. Jag fattade ingenting av någonting. Men lärde mig iallefall att skriva sms och ringa, fast kommer inte ihåg hur man kom dit.



Min fina.


Tordag

Godmorgon!
Igår hamnade bloggtiden någon annanstans. Jag pluggade som en toook igår, so prov idag. Andra världskriget. Så spenderade hela eftermiddagen och hela kvällen med Hitlers tankar och attacker hit o dit. Sjuk snubbe de där.

Det är snart dags för skolan, är lite små trött. Men helt okej faktiskt. Jag gillar dom morgnarna när jag går upp vid 6 och duschar, är piggare då. Ikväll hoppas jag kunna dra med Linda på en hockeymatch. Eller försöka få henne att stanna efter så jag hinner umgås med Rami. Att jag aldrig drar mig ur de där hockeylivet alltså, suck på mig själv.
Have a nice day my friends!


Onsdag

Godmorgon, nyttiga frukost! Dags för skola , efter behöver jag plugga plugga plugga!!! :)

Tisdag

TjenisPenis!
Jag åkte hem till min fina igår kväll, vi pluggade en del. Men mycket mer behövs. Vid våran kvällsnatting blev det solsidan säsong 1, jag diggar't. Vaknade imorse, drog på oss lite sexiga kläder och vidare till gymmet. Svettades och sen hem igen. Gottig frukost och sen lite desperatehousewifes. En promenad med vovven och nyss duschen. Vi är snart klara för att dra oss mot Solna. Psykologigymnasiet,nästa. Senare blir det nog en rundtur på stan.

Ikväll ska jag nog fortsätta plugga och inte låta datauppfinningen ta över mitt liv. Jag behöver mina braiga betyg. Så ni får underhålla er själva, läsa gamla inlägg eller bara vänta tills jag har tid. PUSSENS!


RSS 2.0