tryck på reklamen

Som ni nu ser så har jag fått in reklam neranför menyn på vänstersida. Så snälla ni allihopa tryck så mycket ni bara orkar. Till slut så kommer jag börja tjäna pengar på det, och lite extra pengar gör ju inget hehe...
Men ni som redan trycket, tack!


ÅH KÄÄR på riktigt

Jag älskar dej, nu är du äntligen min.

Ja, senaste timmarna har varit helt underbara. Vet inte vad jag ska säga, jag älskar att var kär, kär på riktigt. Saknar honom redan jätte jätte mycket, hoppas vi träffas snart igen. Om ni nån gång verkligen har varit kära på rikitgt så fattar ni nog, har liksom inga ord som beskriver min känsla just nu...!!Kan bara inte sluta tänka på honom, åh jag blir gaalen.
Men jag ska nog hoppa ner i ett bad och är så sjukt trött så sen lägger jag mej nog i sängen och kanske pluggar och kollar på teve. Eller ska jag vara ärlig så hoppar jag nog badet. Ska gå ta bort mitt smink nu och sen lägga mej och plugga, har ju fakitkst prov på fredag.Men jag skiver nog inte mer idag, känner mej helt slut. ingenaning om varför men nån förklaring finns det nog på nått sett.

läängtar

Nu sitter jag här på mitt rum, och vääntar och läängtar.
Har precis ställt ut kaninerna på altanen en stund, gissa om dom tyckte det va mysigt? Men det blir nog inte så länge eftersom dom inte har nån varmpäls och det blåser lite ute, och så himla varmt är det inte. Men man känner verkligen att våren har kommit nu,
Idag har jag och vännerna planerat massor inför sommaren, det ska bli riktigt mysigt. Det kommer bli mycket umgås med vänner den här sommaren. Åh nu är det runt 2 månader kvar i skolan, och alla lärare pratar om allt vi ska hinna innan sommarlovet så det lär bli rätt mycket prov och pluggande. Fast det är ju sista året innan betyg så det är ju bara visa hur duktig jag är, hehe!
Min kamera ligger på laddning just nu så jag kan inte så nåra bilder, men det får bli senare ikväll när den har laddat klart, kan ni vänta en stund??det måste ni varse ni vill eller inte!
Ska väl väänta och läängta lite till då,=(

puss

Data

Just nu sitter jag i skolan på datalektion. Har gjort en jätte fin bild på mormor i himlen.  Vi slutar snart och då ska jag gå hem. Skriver nog en snabbis när jag kommer hem dagens outfit och så ni vet det gamla vanliga. Sen kommer min lilla älskling hem till mej. nu ska jag göra det jag ska, hehe pusspuss!

sleeping

just nu har jag ätit upp en jordgubbe, och håller på med min macka och varm oboy... Så himla gott.
Manda min lilla panda är här oxå, hon ska sova här.
Tack till alla som har sakt grattis till min mamma idag, hon blev glad över sin present är sina 10 röda rosor. Lite kärlek måste man alltid blanda in. Imorgon efter skolan så åker jag hem och sen kommer andra halvan. Vad vi ska göra vet jag inte än, kolla på film eller nått. Vi är ju ensamma så.haha! Nej då det är inte som ni tror.
Nu ska vi kolla på ballar av stål, och äta klart. sen är det sleeping som gäller.

Vi va faktiskt ute och rörde på oss, i typ en timma.. gick en liten bit och sprang hem. Sen har dte inte hänt så mycket. Men nu måste jag faktiskt slut skriva annars kommer jag aldrig somna och det betyder att jag inte kommer komma upp imorgon.Så sov så himla gott hörrni allihopa!

mammsen 35 år idag !

idag är det mammas födelsedag!
Jag och manda kom precis hem från centrum. Vi köpte en nyckelring med ett stort K (Karin) lite hårband och saker. Sen 2 kort, och 10 röda rosor. Och imorse fick hon frukost på sängen, en macka och kaffe hehe kanske inte värsta grejen men något iallefall. Just nu är Madde och hennes lilla bebis, Moa här . Jag och manda ska äta lite snart och sen ska vi väl laga middag, allt för mamma idag, det är ju hennes dag =D
Vet inte om det kommer folk sen, kanske lite... Annars så ska nog dom flesta fira henne i helgen.
Får se när jag skriver sen igen.
Vill bara säga jag tänker på dej hela tiden, och du vet vem du är

Dagens outfit och dagens händelser kommer senare ikväll. PUSS PUSS!

slut på dagen...

Tänkte bara säga godnatt, nu är helgen slut och helvetet börjar imorgon... haha nej då.
Mamma fyller ju fakiskt år imorgon hoppas att ni grattar henne.

Planerna är väl att jag möter upp manda efter skolan, sen åker vi till centrum och köper nått kuligt till mammsen. Efter det åker vi hem och lagar mat, har ni nåra bra förslag??. Tror iallefall att det blir kykling och nått, manda får hjälpa mej.
Kanske går upp tidigt imorgon och ger mamma frukost på sängen, eftersom jag är så himla gullig... haha ibland kan jag faktiskt vara snäll oxå.Men om ni undrar varför jag kanske inte skriver så mycket imorgon så är det ju som sakt mammas födelsedag.Juste hon fyller ju 35, är inte det typ jämnt??! jag är inte så duktig på sånt.

Just för tillfället så smsar jag med min lilla kung...ska väl ta och hoppa ner i sängen, kajsa har redan lagt sej. Min lilla sjukling, hon verkar lite piggare idag.Vet inte riktigt vad det är med henne, hon har varit så himla slö senaste dagarna nästan bara sovit. Det är ju ändå vår och dom andra 3 katterna är helt tokiga. Får försöka hålla henne inne imorgon oxå, blir det inte bättre så får hon väl göra ett besök på sjukhuset. Eller så är det kattungar igen, men så här va hon inte sist. jaja hoppas hon blir bättre!

Sov gott alla socker söta människor..!

jag älskar dej!

Rubriken säger väl allt, det finns en viss person som är helt underbar. En som inte är som alla andra, det är sånna jag fastnar för. Och nu har jag hittat andra delen av mitt hjärta. Jag älskar dej, och du vet mycket väl vem du är.

Ni som följer min blogg vet säkert vad jag pratar om ni andra får läsa inläggen från senaste veckorna.
Nu har jag iallefall pluggat massor, och känner verkligen inte för att plugga mera. Fast jag måste nog göra det iallefall....men det kanske inte blir idag.
Just nu pratar jag i telefon men andra halvan av mitt hjärta (aa) Kärleken har inget slut!
Kanske skriver god natt sen, hehe annars nås jag på mobilen... KISSES

Manda, älskling

Tjohejjsan...!!!
nu sitter jag i sängen och lyssnar på musik men lilla sisan, hon ska åka snart.. varför nervös?!;P Jag ska väl fortsätta på mitt pluggande. Det var faktikst inte så jobbigt, det går rätt bra.
Nu ska vickan fixa lite,hehe  tack gumman du är jätte snäll  (www.vctorias.blogg.se)
Skriver senare, puss på nosen

sista dagen på helgen

Just nu ligger jag i sängen och kollar på reprisen av robinsson, jag såg det igår oxå men det får bli det igen.
Jag har ätit lite frukost och sakt godmorgon till dej "stora" familjen, hehe inte rikitgt.

Inatt vare ju time att ställa om klockorna till sommartid, en timme framåt. Vilket betyder att det kommer vara mörkare på morgonen och ljusare på kvällen, men för mej gör det verkligen inget jag tycker bara det är skönt om det är lite mörkt och mysigt på morgonen och ljus sen på kvällen när man är ute och umgås med vänner. är det inte så??

Planerna för idag är inte så himla bestämmda... Ska väl plugga lite, får se om jag träffar nån kompis. Men det blir nog mycket plugg så jag slipper det i veckan för då får man aldrig tid. Juste jag ska ladda ner våran fysikbok, fast nån som läser den. Då kan man sitta och lyssna på den samtidigt som man pluggar frågor. Så idag får jag väl vara en rikitgt tråkig pluggis, hehe men såna dagar behövs ju oxå. Men nu ska jag nog kolla om jag hittar några fina kläder på nån sida.Idag kanske mamma får tid att fixa mina naglar , hoppshoppashoppas!!

Skriver senare..!

pluggat och städat

Nu har jag pluggat lite fysik, men det går inte så bra för mej.. får se hur provet går, hoppas det släpper snart.
Sen har jag fixat lite på mitt rum, jag har faktikst varit rätt duktigt den här veckan och hållt ordning så det blev inte så mycket städa idag, ni som känner mej vet att jag alltid brukar få städa en hel eller halv dag varje helg.
Min kväll är fortfarande inte rikitgt planerad, älsklingen kanske kommer men det blir senare för han spelar cup. Annars så ska nog Amanda sova här, hon har lite killprobelm ni vet ;P sånt är jobbigt. Då behöver man en kväll med mej en teve och choklad, hehe. så kom till mej om ni får problem...

Juste tack till alla er som börjat kommentera!tycker om när jag får berömm för min blogg. men jag vill tacka vickan igen, hon har gjort min nuvarande header (eftersom hon inte hade nått att göra)
Blommorna i köket, tagen imorse!

-

Hoppsanhejjsan!!
Nu har jag städat lite i köket, duschat och gjort iordning mej. Ska platta håret snart. Va tvungen att gå och möta mamma vid tunnelbanan så hann inte riktigt med att platta håret.Juste imorse när jag åt frukost och skulle drika mjölk så hade mamma köpt "svartmjölk" eftersom det är earth hour idag mellan 20.30 och 21.30 ska ni släcka lamporna? vi får se hur det blir här hemma men lite mindre än vanligt antar jag. Men halv 10 så börjar wallander så det ska jag kolla på. Hemligheten är det ikväll den är så himla sorglig, har ni sett den? har för mej att det inte va så länge sen den gick på teve?!?!


Nu ska jag plocka lite på rummet och sen plugga lite, jag har ju fysik prov nästa vecka.Lekte lite med kameran oxå,hehe

Lördag idag

Godmorgon bloggen.
Igår somnade jag innan 12 även fast det var fredag men jag har ju varit trött hela veckan som ni vet. Men vaknade för inte så länge sen så jag har nästan sovit 11 timmar så nu har jag verkligen sovit ut och känner mej pigg igen, det är så himla skönt!

Juste nu så kollar jag på en inspelning med mattias flink, som har mördat 7 stycken personer. Han tror liskom att man ska sitta och tycka synd om honom nu men NOWAY han får skylla sej själv, att bara mörda en person är ju helt sjukt och han har mördat 7 personer. Jag tycker helt klart att han ska sitta livstid, men i sverige är det ju typ 25 år eller nått, inte hela livet. Jag tycker sverige ska ha det!! helt klart. Vad tycker ni??

Just nu ligger jag fortfarande i sängen tror att jag ska gå upp och äta frukost sen hoppa in i en dusch och göra iordning mej. Det blir iget av att åka till stallet idag eftersom jag vaknade för en liten stund sen och så tar det ju en stund för mej att göra iordning mej, hehe....vad ska ni alla göra idag dah??skriver senare, kisses


Världens starkaste man vann

Magnus vann lets dance,  det tyckte jag va bra.vad tycker ni??

Nu har jag pratat med min lilla älskling i telefonen i flera timmar nu, hehe men nu skulle han sova så jag ska väl oxå gör det. är ju rätt trött fortfarande,och eftersom det är helg imorgon så få man SOOVAA!! men jag måste till stallet rätt tidigt så man kan göra annat oxå.men nu håller jag på att somna och måste ta bort sminket och allt. ses och hörs imorgon!

KÄR?

Min sommarblomma
min älskade fé
du kom som en sommarvind
till mej
du sprider glädje
du sprider värme.
Dina ögon är som
blå medelhavet
dina läppar är som
smultron ditt leende
är som gnistrande
stjärnhimmel
du min eviga blomma.



tråkig fredag kväll...!

Usch va jag har tråkigt.
Just nu ligger jag här i sängen med söta lilla kajsa(min katt) är ensam hemma mamma är och handlar tror jag. Amanda va här ett tag vi åt makaroner, haha bilder finns längre ner...!
Fick precis en header av vickan, tack hjärtat ( www.vctorias.blogg.se ) Ska fixa in den snart.

Snart ringer väl min lilla prins, saknar honom. Vecka 15 har vi här i stockholm påsklov, och då ska han åka till Prag, tror jag det var, med sitt hockeylag... Hur ska jag klara mej??=O det kommer bli katastrof och jag kommer skriva om honom här i bloggen varje dag, sorru men det får ni lida med.kallas det kär eller?hehe

Vad ska ni gör ikväll allihopa?nått skoj som händer nån stans?HÖR AV ER!
HAHA mina och halvars makaroner, KÄÄRLEEK!!

Gos med kissan


helg!!

äntligen är det helg, gud va skönt. Även om fredagarna är rätt jobbiga i skolan det är ungefär 5 minuter mellan alla lektioner och 30 min lunch, mellan 8.00 och 14.45... Men när det til slut är det slut så bästa dagen.
MIn helg blir nog rätt tråkigt, inget specillet bara kompisar och stallet en stund imorgon.

Idag så ska jag vara med amanda hon är på väg, vad vi ska hitta på det vet jag inte än, bara umgås är ju oxå rätt mysigt. Ikväll är det ju lets dance final så det vill jag nog kolla på även om jag inte är så insatt i det men man vill ju se vem som vinner, hehe.Här kommer dagens out fit, hörs senare.!



Dagens outfit:
Gråa jeans från HM (tror jag)
Grått linne från HM
Adidas tröja från stadium


Fredag imorgon!

Hej och förlåt att jag inte ha skrivit.men nu kommer det!
Igår så träffade jag martin, gaaah jag vet inte vad jag ska säga kär???! men vi gjorde iallefall inte så himla mycket,fast det till hör ju mitt "privatliv" lite, men förstår att ni är nyfikna, så lite får ni vet hehe. Sen åkte jag till södertälje eftersom mamma var där, vi åt middag hos Cia och hennes lilla Emil på 4 även hennes lite större dotter på 21 lite skillnad på dom. Vi kom hem rätt sent, men inte så himla sent, ibland måste man ju ha såna dagar oxå det var iallefall kul.
Idag så har jag varit jätte trött hela dagen så det ska bli rikitgt skönt att det är helg imorgon.Det var en lång dag men dom går faktiskt rätt fort iallefall.Sen åkte jag direkt till stallet, och hade riding 5 vem tror ni jag tog idag då? om inte min egna lilla cappuccino. Han är helt underbar, alla klagar på att han inte lyssnar och är stark och så men bara man han kontakt med hans mun och är hård i början så mjukar det och slutet av lektionen är alltid bäst. På väg hem hämtade vi manda och linus, sen åt vi kebab hemma... Ovanligt duktig var jag oxå=D Sen har jag badat och nu ska jag sova eller iallefall försöka kolla klart på den här dokumentären om han som stängde in sin dotter och hon fick lösa massa barn, HELT sjuk!!

Hörs imorgon puss<3<3

onsdag

Hejhopp!!!
Nu har jag kommit hem från skolan, eller vi slutade 12.40 eftersom vi inte hadde nån fördjupning i idrott och hälsa, så underbart skönt. Sen åkte jag och martina till centrum där gjorde v ivad vi skulle och sen åkte hem igen, vilket tog ca 30 min, hehe.
När jag kom hem så var mamma och ullis hemma. men nu är jag ensam för mamma skulle till södertälje, tror hon kommer hem senare ikväll, eller runt 7. Hon ska lära sej massera med bambupinnar, så känner ni att ni vill prova på det så bara hör av er. Snart kommer min lilla babe hit. Manda kommer oxå hem snart, vet inte om hon ska hit eller hem till sej.
Ses sen...(dagens outfit kommer ikväll)

martina jag älskar dej!

Nu är manda på väg hon sover här inatt eftersom vi ändå ska åka tillsammans imorgon till skolan, och det är så mysigt på morgonen med henne, hehe!
Sen jag skrev sist så gick jag och mötte martina lite akut med hennes väska och så. visste ni att det är -10 grader här =O och det är mars. vädret är helt upp och ner just nu idag så såg jag att det snöade lite och sen efter typ 10 minuter så sken solen, helt skumis.Vi får hoppas att våren kommer helt nu inte lite granna då och då.
Nu ska vi sätta på en film, beck antar jag eller nån annan men vi somnar väl direkt som vanligt, ska ju upp tidigt imorgon. sov sött alla drömmare

tisdag kväll

Godmorgon, iallefall till mej. =P vaknade precis, eftersom jag inte sov så himla mycket inatt så fick det bli nu istället. Nu är det inte lika kallt på mitt rum heller, inatt måste det verkligen ha varit minus grader. Jag ska nog snart äta middag, får se vad det blir för mummsit idag. Sen ska jag nog hoppa ner i ett bubbelbad och bara njuta lite av livet. Senare blir det väl teve tittande och lite plugg. Har inget måste med nått, känns rätt skönt och inte riktigt behöva tänka, uten det blir som det blir...vad ska ni hitta på ikväll då?!

Juste idag har meiling studentskiva. hoppas allt går bra för henne!!!

Hörs nog ikväll, eller senare!!

240309

Hej bloggen!
Just nu äter jag lite nudlar, det va riktigt länge sen och det är så himla lätt att göra iordning, så idag blev det curry smak. Idag har jag haft träningsverk i låret typ, har verkligen ingen aning om vad jag har gjort. Skoldagen va som vanligt, slutade tidigt. Så då gick jag,martina,johanna och felicia till huddinge hallen och sen tog vi bussen mot högdalen för dom skulle åka och sola men jaghoppade av lite innan och möta manda och vi missade precis bussen så då fick jag sitta ännu längre och vänta på dom där bussarna, som alltid är sena och dessutom är det ju inte precis varm ute när det blåser. Nu kommer nog manda snart så ska vi kolla på film och ha lite myspys. Sen ska jag nog möta upp martina, jag har hennes väska hehe... eller så tar vi den imorgon.
Dagens outfit:
Gråa byxor från bikbok
Ljust linne från HM
Blå boomerang tröja

Juste jag funderar på att ha en frågestund, vad tycker ni om det??
Skriver sen, LOVE!

Mandas födelsedag!

Idag blev min lilla söta manda ett år äldre än igår. Så efter skolan mötte jag upp henne och kevin vid min skola, och då hade dom stått och väntat typ en halv timme. Vi tog bussen hem, så vi va väl hemma runt 4 nån gång. Då bestämmde vi oss för att åka på linus innebandy träning eftersom F96 oxå har träning då. Kollade lite på dom och åt lite oxå, och åkte hem runt halv 7. Då vare dags att fira manda, så vi gick in med presenter och så. Efter att ha tryckt i oss ännu mera onyttigheter så va vi bara tvugna att röra lite på oss, även om det inte blev så mycket så vare nått, 30 min kanske men det är riktigt kallt ute!!Nu har vi precis kommit in eller jag och kevin. Han kanske sover här inatt, vill ha hem dom iallihopa! Nu ska jag nog hoppa in i en dusch och plugga lite, det skulle behövas.Får se om jag hinner skriva nått mera idag, som ni vet så har jag ganska lite tid för bloggen i veckorna, men gör mitt bästa.

Dagens outfit:
Jeans från gina tricot
Vitt linne från _____?
gul tröja från bikbok


Mitt helt egna hår..100% äkta

Godnatt...

Nu slutade precis beck. Så jag ska väl ta bort sminket och krypa ner i sängen..Utan manda inatt, vilket betyder ensamt men stor plats hehe, älskar dej min manda! Hörs imorgon!

beck nu

Nu är jag hemma igen, ALLT blev piss...men men man ska ta allt från den posetiva sidan. Nu börjar beck, ska ni kolla?? det ska iallefall jag, det är i guds namn, den här veckan är det sista beck, jag som älskar helgerna när det först är wallander och sen beck och så ska jag äta äppelpaj med vaniljsås det var jätte länge sen. Mamma bjuder så då tackar man inte nej, hehe.Imorgon fyller manda år ni kan väl gratta henne?! Och efter skolan ska jag möta manda och kevin så ska vi åka hem tillsammans.
Ne nu är jag helt inne i filmen kan inte skriva mera, gör kanske det sen eller imorgon... PUSS!!

saknar dej kevin!

Nu ska jag städa lite hära, vilket jag får göra varje helg eftersom duktiga jag inte kan hålla ordning..nåra tips?!
Vi kanske ska åka och träffa min lilla prins, vet inte när vi kommer hem. Det är ju äcklig skola imorgon så blir nog inte jätte sent.Just för tillfället så äter  vi kokosbollar, haha. Och jag pratar med kevin på msn, saknar honom obeskrivligt mycket!!!Innerst inne så är vi fortfarande bror och syster, det kommer vi alltid att vara. Pratade nyss med pappa men jag stannar här, det är ju lungt och ingen fara. Känns rätt skönt att bara vara vi.

Dagens outfit:(väldigt tråkigt men orkar inte göra iordning mej med massa kläder idag?
Svart linne från HM
Blå boomerang tröja f från ____?
Svarta byxor från ____?


Söndag

Heej!Igår eller inatt somnade  jag rätt sent, men jag låg i sängen och pratade i telefon så det var inte så precis jobbigt. Manda somnade en stund innan mej. Vi vaknade väl runt 11 lite innan kanske, men då hade vi verkligen sovit ut oxå. Nu skulle hon gå in och städa och sen ska nån tjej kolla på hennes hår, och kanske fixa löshår. Sen ska vi nog åka och träffa min lilla sötnos(a) Vi får se hur planerna blir, nu ska jag göra iordning mej.Det får bli ett kort inlägg, men klockan är ju 1, hur mycket som helst...Hörs senare kiss

Wallander

Hejhopp...
 kvällen blev rätt bra iallefall, har varit hemma och kollat på wallander som slutar nu, och sen har manda kommit oxå vi ska väl sova snart, ska nog träffa mitt lilla hjärta imorn ska bli jätte mysigt LÄÄNGTAR!! Vi ska nog sova snart eller kolla på nån mera film. Nu börjar Signs så det får väl bli den.

Vad har ni alla gjort idag då?
Som ni vet så vakande jag ju av måns och sen åt vi frukost och så runt 9. Sen vid typ halv 11 gick vi ut och lekte, haha rikitgt kul och sen gick vi ner till vattnet och kollade lite på isen som snart inte finns mera. Sen hem och åt lunch hamburgare. Och vid halv 2 åkte vi till stallet och gick på det där mötet, hur tråkigt som helst. Så åkte hem efter en stund, då till mamma. Efter det så har det väl inte hänt så himla mycket.

Nu börjar snart filmen igen, så ska kolla på den... Lite bilder från idag


mammas små flickor, inte träffa nån bara sitta hemma på rummet, ska vi ta datan???

Hejj!!...
Just nu sitter jag hemma hos mamma i sängen, och har precis pratat med mamma och ullis. För här får man tydligen inte gör nått, MAX bio om dom hämtar, hallå jag är inte 2 år!!!!! Så nu får väl "mammas små flickor" sitta här på rummet in stängda en hel lördagskväll...TRÅKIGT! Får se om vi kanske hittar på nått annat men tror inte det. Om jag är hemma och sitter vid datan så lär det ju bli rätt mycket bloggande=D bra vah?!

lördag

Godmorgon bloggen!
Nu har vi ätit frukost med familjen, och ska väl ta och göra iordning oss. Just nu springer måns runt som en liten vet inte vad, med sin lilla ryggsäck på sej haha, super gulligt. Dagens planer är väl att vi ska till stallet klockan 2 för jag har möte och sen måste jag ta hand om cappuccino. Sen får vi se om jag åker tillbaks hit eller till mamma eller om jag sover hos manda.Vi får se men jag har med mej datan överallt =P Måste plugga på possesiva pronomen i spanska, är det nån som vet hur man kan plugga på den??? det var tydligen en del som jag inte riktigt klarade på provet, men jag tyckte att jag kunde det jätte bra, men det är som vanligt. Nu ska jag fixa lite kläder och sen ska vi göra iordning oss..  dagens outfit får ni veta senare, vet inte rikitgt själv vad det blir, men vi hörs senare.PUSS!!

bloggpaus??!

Just nu är det en period som är rätt jobbig, men jag ska försöka orka skriva här oxå. Nu ska vi sova, eller min älskade manda ligger redan i sängen, sover?? vet inte. Jag ska iaf gå och sova , måns lär ju väcka oss tidigt imorn. och jag ska vara på stallet 2-5 imorgon, sen får vi se hoppas på att kunna åka hem till mamma imorgon och sova där. Nu ska jag trycka ner mej i sängen brevid amanda. och om du läser det här så vill jag att du ska veta att jag älskar dej, det du gör för mej är helt underbart du stöttar mej till 110% det finns ingen som du!!
Bilder; så såg jag ut igår, hehe|| semla idag


godnatt!

Nu har jag packat lite till imorgon, men tror vi åker hem efter skolan och hämtar allt hemma.Det är ju en del som ska med, hehe...!Just nu springer vi runt här som små idioter, jag har precis pratat med underbaraste i typ nån timma. Ska nog träffa honom på lördag, myspys. Just nu har jag på mej enskede byxor, knästrumpor upp till typ halva låren och en huddinge hockey tröja men gummitsnodd manda har sina jeans leggins och knästrupmor(inte lika långt upp som mej,hehe) och en förkort tröja. Vi måste sova snart, annars kommer vi inte orka gå upp imorgonbitti. Om jag inte skriver nått på morgonen som jag nog inte gör så skriver jag nog sen när vi kommit hem till pappsen och familjen, det är så himla mysigt dära, är glad att jag faktiskt börjat vara dära mera. Men godnatt alla super söta älsklingsbarn!!
Våren????


Ridning

Hejjhoppgummisnopp!!Har eran dag varit bra? Det har iallefall min. Fick tillbaka spanska provet redan idag, 90 av 100 VG+ rikitgt stolt, så bra trodde jag inte att det skulle gå eftersom jag inte hade hunnit plugga så mycket. Sen fick vi sluta en halv timme tidgare så skulle vi göra sista uppgiften hemma, vilket jag inte gjort än så måste göra det, både so och no.  Idag har jag haft ridning oxå ju, red faktiskt winden för en gångskull det var jätte länge sen. Det gick bra, han gick som jag ville och kände verkligen att vi passade ihop, det tyckte nog andreas oxå eftersom han berömde oss hela tiden. Vi tränade på halvhalter i skritt och trav så himla tråkigt, eftersom jag redan kan det mesta men träning är alltid bra. Sen åkte jag hem och åt middag med manda. och är fortfarande här. Imorgon åker jag och manda hem till min pappa och stannar där hur länge har jag ingen aning om men till lördag tror jag eftersom jag ska hinna träffa mitt lilla hjärta i helgen oxå.!!Men den här helgen så tar jag med mej datorn så jag hinner blogga oxå.=D
Dagens outfit:
Svarta leggins från gina tricot
Gråa knä strumpor från gina tricot
svart linne från JC
randig tröja från HM


Nu ska jag nog sätta mej och plugga lite.. hörs senare pusspuss


eftermiddagen

Nu har jag hämtat min data och lite saker från manda. Sen har jag pluggat med lite saker i no, nu är det bara ungefär 25 sidor och läsa tills på fredag men det hinner jag nog imorgon, så har jag nogra läxförhör och saker jag inte har gjort men ska göra dom nu hemma. Jag har sovit en stund oxå vilket jag verkligen behövde, tänkte bara att det skulle bli en halv timma men jaa, lite mer blev det, hehe. Nu ska jag nog fixa lite till imorgon, och kanske göra nått läxförhör. Hör nog av mej senare Puss!!
JAG ÄLSKAR DEJ, utan dej finns det inget mej!


180309

Eftersom jag har min data hos manda och hon inte har kommit hem än så får jag ta familjens data. Nu ska jag nog äta nått och sen sätta mej och plugga till nån no grej som ska lämnas in imorn. Spanska provet gick bra,lite fel har man ju nästan alltid, men skrev iallefall på allt! Nu är det bara ett prov kvar just nu dom hära veckorna, shit va skönt!! Skriver nog senare, inatt sover jag iallefall hemma tror jag.
Dagens outfit:
Svart/röd klänning från gina tricot
Jeans från cubus
Grå tröja (lånad av robban)

godnatt

nu ska vi sova, det blev så att jag sov här hos manda inatt. orkar inte med allt tjaffs och skit hemma. Har pluggat i nån timme nu, och det känns inte riktigt som om jag kan allt men men, det får bli som det blir. Sov gott alla söta

ny header!!

NU ÄR DET ÄR DET VÅR =D

Foton!!

Hej jag har fortfarande inte pluggat nåt, så nu måste jag sätta igång! Jag och manda va ute och lekte lite med kameran.
Inatt tror jag att jag sover hos manda, får se om jag tar med datan eller inte. men nu ska jag äta middag!! pusspuss

Prov imorrn

Nu har jag precis kommit hem från skolan, vi slutade tidigt så himla skönt. Men det behövdes oxå, för nu har jag hur mycket som helst att göra. Mitt rum ser ut som ett bombnedslag kläder överallt och vet inte riktigt vad som är rent och smuttsigt så  det är bara börja, sen har jag ju spanska prov imorgon oxå, så jag måste sätta mej och plugga massor, eftersom jag inte riktigt hunnit plugga till det här provet. Och eftersom manda kommer hem idag oxå så har jag lovat att träffa henne det får bli en snabbis om inte hon oxå ska plugga då kan vi ju alltid göra det tillsammans. =D I skolan hände det inte så mycket, tråkigt om vanligt.!!
Vad tycker ni om  att robinsson ska börja igen då??, på lördag,tv 4, kl 20.00. Jag bara älskade det när jag var liten så det ska bli jätte kul att se det igen.
Jag tycker att ni alla som läser har blivit dåligare på att kommentera inläggen, det är så himla kul att läsa kommentarer. Så vill ni gör mej glad, skriv en kommentar!
Dagens outfit:
Gråa mjukisbyxor från bikbok
Ljusblått linne från JC
Svart tröja från gina tricot

Det fick bli lite mysiga kläder idag, och tyvärr inget kort..!

Nu ska jag städa rummet, hörs senare ikväll ( om jag hinner) puss!

trött

Nu ska jag nog kolla lite mera på spanskan! sen sova min kropp är riktigt trött så vi får höras imorn, nån gång..
Bara så alla vet finns det en viss person som jag tycker om lite mer än alla andra, du vet vem du är<3
Sov gott!
Bilder:      min???;P


hos mamma igen

Hejsan!!
Nu har jag precis kommit hem från skolan, jag har min "vecka" så humöret är inte på topp och ag har sån himla verk så det går inte att förklara. Min helg, har varit jätte skön. Det blev inte riktigt som vi hade tänk. Lilla semla har ju varit lite förkyld och hostat lite. Och natten mellan fredag och lördag så åt hon inget på morgonen heller och eftersom hon bara är 2 veckor så ringde pappa till vårdgudien och dom sa att det var bäst att åka in. Så vi packade in hela familjen i bilen och åkte till akuten, vi fick  ett eget rum ganska fort eftersom hon var så liten. Sen tog dom massa prover och konstaterade att hon har RS virus  och öroninflammation, lilla stumpan.Så dom fick sätta in en "infart" i huvet, som man brukar ha i handen men dom hittade igen blodkärl som var bra. Sandra och Selma fick stanna på jukhuset, det var jätte jobbigt att lämna dom, det är klart alla tyckte det var jobbigt. På kvällen så fick dom sätta ner ett rör igenom näsan, eftersom hon inte ville äta själv så låter man det bara rinna ner genom ett rör. Dom har fortfarande inte kommit hem men dom kanske gör det ikväll eller senare i eftermiddag, det vet jag inte än.
Själv så har jag ju spanska prov på onsdag så det är bara plugga, jippii om vanlig!! Men jag tror att jag måste sova eller iallefall vila lite innan.

pappahelg!

Hej!
Idag har jag simmat 1 km, alltså 40 längder. Vi slutade ju sent idag så det var en riktigt seg dag. Sen hade jag riding, och för alla som vill veta så älskar jag Anna , världens bästa storesyster alla vill verkligen ha en som henne!Men jag kan inte hålla mej för skratt när hon håller på. Ridningen gick väl typ som förra veckan men jag känner att jag och Lucky börjar känna varandra lite bättre, det är fortfarande så att han gör som han ska men går inte som jag vill att han ska gå. Men nu har vi börjat träna lite mer inför dressyr programet som vi ska ha nån gång i vår. Nu på kvällen så har jag duschat och nu måste jag packa för imorn åker jag till pappa, det ska verkligen bli jätte mysigt!..
Det betyder att jag kanske inte kommer skriva så mycket i bloggen, har ju bara pappas data. Men vi får se!!
Ha en bra helg allihopa!!Nå mej på mobilen om det är nått

simning imorn!

Nu ska jag hoppa ner i sängen. Har precis tagit fram bikini till imorn, vi ska ha simning inte så himla lockande. HATAR att bada med klassen. Men men nu är det som det är och vi ska göra det bara acceptera. Så det får bli lite blandat, en jeans överdel från thailand och en turkos underdel från bikbok, kanske inte det finaste men sorry för den som irriterar sej.! Min kväll har varit jätte mysig, först kollade jag på mina program sen kom mamma hem och lagade egna hamburgare det är så himla gott, det äter man liksom typ aldrig. Nu ska jag ta bort sminket och göra mej klar, sen lägga mej i min underbara säng!! =D
hörs imorn!

helt underbart!

ojoj det blev verkligen intesom planerat. Jag satt vid datan en stund till och sen ringde jag mamma och frågade om jag verkligen måste komma, men hon kunde ta hem saker om jag ville, så naglarna kanske blir fixade ikväll. Sen vet jag att jag la mej i sängen och nyss så vaknade jag av en kompis skickade ett sms, och nåra kastade snöbollar på mitt fönster, fattar inte hur man orkar?? det kan ju knappast vara kul. Men jag känner att min kropp är helt slut, ingenaning om vad jag gjort, hoppas det går över för det är det värsta som finns och gå runt och vara trött. Ikväll är det först det okända och sen efterlyst  så ikväll blir det teve kväll, det känns rätt skönt, bara mys. Efter så himla mycket plugg så behöver man sånna hära dagar, men imorn börjar det igen. Då är det spanska till nästa vecka, det är precis en vecka kvar idag. Känner mej verkligen inte förberedd men men det kommer väl. Nu ska jag nog fixa lite med alla kläder jag har över allt, hehe..
Bilder: världens sötaste syskon

JAG SAKNAR DEJ, skulle kunna göra vad som helst för att få dej tillbaka!!

Mormor du är värd ett liv här på jorden! rubriken säger allt




110309

Hejjhopp!!
Förlåt att jag inte skrev igår men jag satt verkligen och pluggade hur länge som helst, och sen duschade och då ar klockan helt plötsligt hur mycket som helst, och jag skulle ju ta den tidiga bussen till skolan idag så jag skulle somna tidigt men det blev inte så iallefall,hehe.
Idag har jag inte gjort nått speciellt förutom matteprovet då, det gick väl sådär. I början gick allt jätte bra, men sista uppgifterna gick piss!! tror att vi får tillbaka det på fredag eller slutet av nästa vecka. så idag hade vi matte i typ 3 timmar =O så himla tråkigt!
Nu ska jag nog åka och fixa mina naglar hos mamma och träffa lilla moa, mammas kompis dotter på typ nåra månader! Sen åker jag väl hem igen eller så stannar jag tills mamma slutar.
Hör av mej senare... puss

Sista dagen

Hejsan!!
Nu har jag nyligen kommit hem, det tog lite extra tid idag eftersom det är hur mycket snö som helst ute, och så träffade jag Anton. Men varför massa snö nu igen?? det behövs verkligen inte, trodde att våren skulle komma nu men tydligen inte, hoppas den försvinner snart nån som vet nått om hur länge den ska vara kvar?
Skoldagen va riktigt bra, först so vi gjorde inte så himla mycket skulle läsa nått om energi, sen hade vi hål timme + lunch och sen matte i 40 min, engelskan känner jag verkligen att jag inte trivs med läraren, hon säger helt olika saker. Sist hade vi data, älskar verkligen det ämnet. Just nu håller vi på och gör ett bild spel, det tar ju ett tag innan man lär sej allt och så men mitt börjar faktiskt bli bra.

Nu ska jag gå upp i köket och plugga, sista dagen innan provet. Men det känns fakitkst rätt så bra, kan det mesta nu är det bara övning kvar! Sen måste jag börja läsa spanskan oxå annars kommer jag inte hinna med den. Hör av mej senare  det går tydligen inte att lägga in bilder från min mobil så ni får klara er utan bilder idag!!

sovit gott??

Godmorgon, har alla sovit gott?  det har iallefall jag och jag ÄLSKAR att sova. Nu har jag snart sminkat klart mej bara ett halvt öga kvar, hehe. Sen ska jag fixa kläder, och äta frukost.
Det här morgonen känns verkligen som en bra start på dagen. Igår kväll läste jag nåra sidor i fysiken och jag måste verkligen plugga mera på det. Men först kommer faktiskt matten och det är jätte mycket i spanskan oxå till nästa vecka, så det är bara plugga som en idiot. Nu måste jag göra iordning mej, och väcka mina kära bröder.
Världens bästa storesyster!

Ha en bra dag!

godnatt!

Nu ska jag sova, eller iallefall försöka. Ska prata lite med mamma om pengar, eftersom jag har HELT pank just nu, tänkte att om proven går bra kanske jag kan få pengar för varje, det är ju ändå 3 prov på 3 veckor nu så sen känner jag att jag verkligen ska köpa det jag behöver inte det jag vill ha.
Men nu ska jag dra täcket över mej det tar nog inte så lång tid innan jag somnar, hehe är trött!! tänkte gå upp i tid imorn så jag kanske hinner skriva nått..Sovgott söta drömmare!!

middag

Hallojjsan!!!
Nu är jag hemma igen, vi var och hämtade Maja i hagsätra. Pepsi va med haha som alltid. Innan det så var jag faktiskt riktigt duktig och pluggade i nån timma, men jag gjorde iallefall det som skulle göras så nu känner jag att jag börjar kunna det. Imorgon slutar jag ju tidigt så då ska jag verkligen sätta mej och plugga,sista dagen innan provet. Sen finns det ju massa annat jag måste plugga oxå, men det får bli senare.
Idag har Pepsu fått nytt halsband, ett reflexhalsband med sån där kling sak på. =P hon ser så söt ut när hon just nu lekar med sin mamma haha.
Nu ska vi snart äta middag, jag vet sent men det blir så ibland, lr typ alltid!
Efter de ska jag nog ta en dusch och sen sova, är jätte trött och ska åka innan 8 imorn för att jag ska möta martina runt 8, vet inte varför så tidigt men det är bäst att göra som hon säger, ni vet blondiner ;P

Kanske hör av mej senare!

plugga!

Hej igen!
Nu måste jag plugga, eftersom jag har matte prov på onsdag shit det är hur mycket som helst och jag har knappt börjat. Så vi hörs senare...

TEST!

[ ] Du har en pojkvän.
[x] Du har ett eget rum.
[x] Du har en mobil.
[x] Du har en iPod/MP3 spelare.
[ ] Dina föräldrar är fortfarande tillsammans.
[x] Du har fler än 2 bästa vänner.
[ ] Det finns en pool i din gård.
[x] Du klär dig som du vill.
[x] Du hänger med kompisar mer än en gång i veckan.
[x] Det finns en dator/laptop i ditt rum.
[x] Du har aldrig blivit nedslagen.
[x] Du gråter aldrig mer än 3 gånger i månaden ( ibland men oftast inte)
[x] Du får lyssna på vilken musik du vill lyssna på.
[x] Ditt rum är stort nog för dig.
[x] Människor använder dig inte för den du är. (hoppas jag)
[x] Du har varit på konserter.
[ ] Du samlar på något normalt.
[ ] Du längtar till skolan.
[x] Du önskar inte att du var någon annan. (kan hända)
[x] Du spelar någon sport.
[x] Du brukar göra något efter skolan.
[ ] Du äger en bil.
[ ] Du brukar inte bråka med dina föräldrar.
[x] Du är nöjd med ditt utseende.( för det mesta=P)
[ ] Du har inget självförtroende alls.
[x] Du har aldrig fått IG.
[x] Du vet vad som händer i världen.
[ ] Du bryr dig om folk.
[x] Du är nöjd med ditt liv.
[x] Du kan mer än ett språk.
[x] Du har ett smeknamn.
[x] Du har ett husdjur.
[ ] Du kan hela orden från 10 låtar.(???)
[x] Du har inga "fiender". ( inte vad jag vet)
[x] Du är en ganska snäll person.(haha!)

Total:24
-----------
Total :24

0-10 - Du mår inte bra, du är inte lycklig.
10-20 - Du är inte jättelycklig men det duger. Du kan du känna dig ensam och sviken ibland.
20-35 - Du mår toppen, du är lycklig!


tar inte åt mej!

hej alla söta och underbara! nu har jag kommit hem från skolan , eller det va ett tag sen. Jag har ätit toast och oboy, hehe de e verkligen jätte gott =P Skoldagen dah.. jo den va väl som vanligt började med matte, en måndag morgon. sen fick vi städa skåpen, mitt blev helt klart finast. Sen hade vi gympa och värsta konstiga grejen, det är verkligen ett ämne jag inte satsar på om ni fattar?! men jag har ändå bra omdömen. Sen hade vi svenska typ läsning i nån timme så jävla segt. Sen var nån lektion till och sen slutade vi. Då tappade jag och martina bort julia hehe. Juste de va nån tjej som ringde mej på lektionen, ingen aning om vem det är, men jag tar inte precis åt mej av hennes åsikter. aa, det har väl inte hänt så himla mycket idag, pratade med min lilla sötnos i telefonen för en stund sen!..(det tillhör mitt privatliv ;P)
Nu ska jag städa lite här, får se om den där tjejen kommer idag, hoppas det!
Dagens outfit:
Grått linne från HM
Svart tröja från tvättstugan
Vita jeansleggins från gina

hörs senare puss!

beck kväll

Det här blir nog det sista ikväll. Ligger redan i sängen och somnar snart, sov ju inte så himla mycket igår natt så min kropp börjar bli trött. Jag kollar på beck men just nu är det sista reklamen. Usch den är verkligen läskig!! Imorn ska det ju komma hem tjej och kolla på kaninerna hoppas jag. jag kommer hem runt halv 4 imorn, eftersom jag inte kan åka till stallet. Nu börjar beck igen så sov gott pusspuss

shopping..!!

Hejsanhoppsan!
Jag och manda åkte till farsta och köpte kläder så jag kunde ju bara glömma skolböckerna. Istället gjorde jag över med typ alla pengar jag hade kanske inte det bästa men får väl klara mej utan att lägga massa pengar på kläder. Tror ni inte att de värsta som kunde hända hände=O mina skor gick sönder, jag svär helt jävla sönder, så jag fick i lite panik gå och köpa nya, det gjorde ju inte så himla mycket. Förutom att jag fick gå hem från rågsved i dom, det var inte precis det mysigaste. Nu ligger jag i sängen ska nog hoppa in i en dusch för klockan 21.00 börjar ju beck och det ska jag kolla på så måste skynda mej nu, bara 30 min kvar!! hör nog av mej senare eller kanske skriver imorgonbitt, börjar ju sent!
Bilder: Balerinaskor från HM 129:-|| ÄLSKAR tröjan, gina 99:-||världens sötaste strumpor till semla cubus 24:-||leggins gina, 199:-


hemmafru???!

Nu har jag vikt ett helt berg med tvätt, det är ju helt sjukt att jag gör det är ganska stolt över mej själv nu efter, men ibland måste man vara lite hemmafru, eftersom mamma inte är hemma men hon kommer hem ikväll och de ska bli rikitgt skönt. Fast det är faktiskt ganska städat och fint här hemma iallefall.
Sen har jag lekt lite med kameran oxå. kom på att man kan ta hur fina bilder som helst med den,inställingarna verkar verkligen ALDRIG ta slut, lär mej nästan alltid nått nytt.
Nu tror jag att jag måste plugga lite, eftersom jag inte orkar göra det på veckorna och verkar ju inte ha nått att göra nu så får jag väl lägga lite av min dyrbara tid på skolan,haha! eller så ska jag umgås med manda, de låter iofs mycket roligare så det blir nog!
Bilder: dagens outfit: klänning från storasysters garderob,leggins från HM???, knäsrumpor från gina||  myysiigast,!


godmorgon

hejsanhoppsan!!
Jag ligger fortfarande i sängen, jag älskar verkligen när man vaknar utan att klockan ringer och sen kan man ligga kvar i sängen, då är man liksom utvilad, åh alla dagar borde vara så hära! Idag vet jag ine riktigt vad jag ska göra eftersom jag pratade lite med pappa idag så kanske jag åker dit en stund och träffar måns och lilla selma. Juste jag har glömmt o säga till er att imorn ska det komma en tjej hit som ska kolla på kaninerna, hoppas verkligen att hon köper dom.

Igår kväll låg jag och läste om spöken, och nån prästgård som tydligen är sveriges mest kända "spökhus" tror ni på spöken? jag tror mycket på andra sidan, att alla inte riktigt kommit över, om ni förstår. Vi har haft en sån där spökmänniska om ni fattar, och vi har konstaterat att det är en ung tjej som har tagit livet av sej nere i skogen vid oss i en bil, och ullis(mandas mamma) hennes bästa kompis tog livet av sej, hon gasade ihjäl sej i en bil i skogen en bit bort från oss, men det kan vara hon,det är hur hemskt som helst! Det är verkligen för många som tar livet av sej.

Nu ska jag äta frukost och göra iordning mej, hörs senare kärlek från H
Bilder: lilla älsklingen, hoppas jag får se honom i veckan|| jag nån dag i veckan


FÖRLÅT

förlåt att  jag inte skrev igår, och inte idag på hela dagen. Jag vet inte riktigt varför jag inte har det med det har bara inte blivit  av. Men igår fredag så va skolan som vanilgt, tråkig men vad ska man göra? nu kommer jag ha så sjukt mycket o plugga framöver, nästa vecka har vi matteprov, veckan efter har jag spanska prov och veckan efter så har jag fysik prov, det kommer bli hur mycket som helst, men jag ska försöka hinna med bloggen så mycket som möjligt iallefall jag lovar! Igår så va jag och manda på bio, "i taket lyser stjärnorna" fy fan va bra den va!! jag började till och med gråta. men det var för att hennes mamma var sjuk i cancer och sen dog hon, de var riktigt jobbigt, och jag bröjade gråta. sen var det nåra idioter som satt bakom oss som pratade hela tiden, jävligt störande!!men om ni inte har sett den så åhh, ni måste verkliegn kolla på den.
Idag så gick vi upp rätt tidigt och åkte till hockeyhallen och träffade sandra och ludde, vi kollade på marcus match sen träffade vi honom så nu är det bättre,kärlek??(aa) vi åkte hem typ kl 4. sen pluggade vi lite och somnade haha, vaknade typ 8. då gick hon hem, och sen dess har jag inte gjort så himla mycket. Funderar på och lägga mej och läsa lite i fysik boken, inte för att det låter så speciellt kul men jag måste verkligen, jag måste klara alla dom här proven nu =D
jag kan inte lägga in nåra bilder för jag vet inte vart min kamera är och det går inte o lägga in bilder från mobilen. Imorgon åker jag nog till min pappa och träffar måns och semla, ååh va mysigt det ska bli kanske åker och  solar med manda först!? vi får se hur det blir. nu börjar rambo III ska väl kolla på den...Puss och kram!

05-03-09

Hej förlåt att jag inte har skrivit nått tidigare idag men kom hem runt hlav 8 från stallet, och hoppade dirket ner i ett bad och där somnade jag, hehe..!!Skoldagen var helt normal, slutade sent så jag hann precis med bussen och var hemma nån gång runt 4 sen var det bara o byta om och åka till stallet. Red Lucky idag, det gick inte så himla bra! men han gjorde inte som jag ville, han gick inte i form utan bara upp  med huvet, aja ett tag gick det bra. Sen fick min lilla cappuccino sin nya grimma, ååhh han blev så himla jätte jätte söt =D
Aja nu ska jag sova annars kommer jag ALDRIG komma upp imorn, bärjar tidigt dessutom..! och imorn är de ju fredag, jippiii puss sov gott
Bilder: cappuccino i sin nya grimma, hur söt som helst! det var inte så lätt o ta bilder, han ville inte vara stilla!

haha rågsvedsbacken

HejHej förlåt att jag inte har skrivit men datan har krånglat..=S Men vi hämtade iallefall morriz och tog backen hem, haha ni ser ju bilder på hur det gick inte så himla jätte jätte bra. Sen var morriz helt jävla galen här hemma, bet sönder massa strumpor och  jagade katterna, haha. Sen kom casper och anton och vi kollade på beck, jätte mysigt var de  (a), sen typ vid 8 så kom jocke, ååhh asso de e helt sjuk hur mycket jag har saknat honom! men nu är han hemma o jätte brun och jätte fin i håret. vid typ halv 9 så var jag tvungen och gå upp till rågsved, genom skogen själv men kevin följde med mej söt han är. där hämtade mamma oss och vi åkte och handlade men kassorna funkade inte så vi kom typ hem 10, men nu ska jag plugga lite och sen sova...
För er som undrar hur det går med "han" som jag skrev dikten till, visst var den fin? det är löst nu och jag mår så himla underbart mycket bättre, han fattade nog inte riktigt vad har liksom gjorde, men vi har fått prata igenom allt och nu är det bättre =D
nu blir det mys i sängen puss!!
Bilder: jag och amanda|| manda i backen med ludde||jocke vill inte vara med


saknar verkligen honom!

Hejsan hoppasan, nu har jag precis kommit hem jag slutade iofs klockan 2 men jag gick hem till julia och sen mötte jag manda, jag e jätte trött vet inte varför men jag sov inte så mycket inatt. Det är så himla mycket i mitt huve just nu och jag saknar verkligen honom helt sjukt mycket, jag trodde inte han betydde så hära himla mycket, men nu har jag fattat att det inte går o klara sej utan honom! Idag på väg till skolan märkte jag att jag inte hade mina nycklar så jag har fått gått runt och burit på alla saker hela dagen, så jag måste leta på dom nu. Ska snart hämta lillskiten på dagis oxå, sen ska jag och manda hem och kolla på film, efter vi har gått ut med vovvarna...Måste hinna plugga oxå har 3 prov snart, fysik, spanska och matte så är det nån som vil hjälpa till så gör det!
ses senare puss!

hemma igen!

nu har jag kommit hem igen. skönt. men allt blev bara fel, och nu känns det jätte jobbigt.

Jag tycker om dej jätte mycket och det har du nog förstått, det är verkligen dej jag har fastnat för inte han som inte säger hej när vi träffas utan dom där ögonen som jag mötte, även om det bara var några sekunder så betyder det så himla mycket mycket. jag vill inte lämna dej så här, allt va ju så himla bra sen bara blev det så här, det var inte meningen..

jag vet att du vill göra det du satsar på och du är verkligen dukigt på det och jag vill inte stå ivägen, jag vill bara att du ska vara min, din utsida visst jätte söt men det är inte den jag älskar, det är inte den jag vill möta, det är din insida den där killen som skriver dom där smsen på kvällarna! förlåt för allt, vill bara att det ska vara du och jag föralltid. du vet vem du är och jag älskar dej på riktigt!

nu ska jag sova, puss och kram sov så gott<3


face mot face =P

nu ska jag och manda åka och möta sandra i flempan, det ska bli jätte mysigt eftersom jag inte har träffat henne på jätte länge. vi hade jätte jätte bra kontakt förut och sen gled vi isär och nu är vi kompisar igen =P hehe
Vi ska iallefall gå på nåra kompisars hockey match, lr *host*kompisar*host* om ni fattar?? är så jävla trött på att alla ska bråka och sen bara sluta prata så då får jag väl prata med dom face mot face. Nu missade vi precis bussen oxå, piss! aja får ta nästa, men jag vet inte när jag kommer hem men jag ska skriva, lovar!! puss

vill ingen köpa kaniner???????

nu har jag varit och mött manda från skolan, eftersom jag har varit hemma idag oxå. Jag vaknade 13.20 =O så nu har jga verkligen sovit ut, kan ju behövas efter helgen...Jag måste göra rent till äckelkaninerna, är det verkligen INGEN som vill köpa om??  http://www.blocket.se/vi/19671776.htm?ca=11_s
Nu vet jag inte vad vi ska göra, baka kanske? aja hör av mej senare kisses!!!

pannakakor

Nu lagar jag mat, pannkakor jag e faktikst riktigt duktigt på det =D vill ni smaka? vissa ser förjävliga ut men dom flesta en fina.
och vill ni veta en sak? världens bästa JOCKE har kommit hem, har saknat honom hur mycket som helst men nu e han äntligen hemma!Tror jag skriver lite senare, allt blev plötlisgt lite jobbigt nu.. PUSS!

lillasyster, Semla!

Som ni kanske vet har jag fått en lilla syster, Semla. Hon var 2 veckor för tidigt men ändå normalt stor, eller lite större än vanliga barn, hehe!
Mina älskade syskon!!*stolt*Måns och Semla
visst är dom fina?


hemma igen efter en underbar helg!

Nu är jag hemma igen, tro mej helgen var helt underbar!! Just nu är det inte lika bra, har inte varit helt frisk i helgen och nu är det verkligen piss, hostar ungefär till jag spyr.
Det är inlägget bli lång, om hela min helg, MYCKET häst bilder..!

Torsdag kväll:
Blev hämtat i Gnesta runt 6, på vägen hem fick jag veta att Hot Shot hade dött, dom skulle ta in hästarna och såg att han stog på 3 ben och flyttade sej inte överhuvetaget, efter massa undersökningar kom dom fram till att låta honom galoppera på dom evigt långa ängarna. Dom konstaterade efter han "ramlat ihop" och hans ben var HELT av, och skulle inte gått och laga. Det är klart att det var jobbigt o få höra att en till häst har gått bort efter steven. Men det har betyder ju att det är 2 helt nya hästar i stallet nu! "mackan" som igentligen heter Royal Marco, och sen den nyaste hästen som än så länge bara är på prov men hoppas på att vi kan köpa honom oxå, Atcho heter han och hur söt som helst!
När vi kom fram gick vi direkt upp till det nya stallet, HELT UNDERBART! det är så himla fint. vid 8 började vi flytta upp hästarna, det gick jätte bra det var bara corniels som tyckte det var lite läskigt, men efter att ducato fick gå före så gick han oxå in i stallet!! Vi var oxå tvungna och kolla till fåren eftersom det var en tacka som skulle lamma, det hade bara kommit ut lite när vi kollade första gången. Hon som igentligen tar hand om fåren kom eftersom hon var så nyfiken, när hon kom in så hade hon fött ett lamm, död tyvärr. Den var fortfarande varm men vi fick inte igång den, vi lät henne föda nästa själv så länge gick vi in i stallet en stund, men när vi kom tillbaka hade hon fött en till, som även den var död. Men jag försökte verkligen att få igång den, satt nästan och grät samtidigt som jag föröskte få den att leva, men till slut fick jag sluta eftersom den va helt död. Vi kollade i hennes mage om hon hade nån mera och visst fanns det en till som tur va, den drog vi ut, den levde =D  men den hade svårt att andas antagligen hade den fått i sej för mycket foster vatten. Sussane (som tar hand om fåren) tog med sej den hem, för att få den överleva hemma. Men tyvärr så klarade den inte vägen hem, och hade dött när hon kom hem. Så årets första lammning gick inge vidare!
Bilder: Hotshot har nu lämnat livet med oss|| Den nya hästen, Mackan|| en till ny häst, Atcho "prosit" haha|| Nya stallet, helt underbart varkert, vad tycker ni??




Fredag:
Dagen började runt kvar äver 6 på morgonen, klockan 7 ska man ju vara i stallet. Vilket jag var oxå, morgonfodringen gick toppen, hästarna va lugna det är klart det blir lite stökigt alla hästar har ju inte ståt brevid varandra på länge. Efter det var det utsläpp och hästarna hade bråttom eftersom dom inte rikitgt viste vart dom va, Digger fick inte gå ut i första gänget för jagva tvungen att sätta på honom ett täcke, vilket inte har var lättaste han var helt galen och så fort jag gick i från honom försökte han rest sej, sen när det var hans tur att gå ut så bara rusade han ut, och det kan ju bli rikitgt farligt.Men även det gick bra till slut. Nåra elever som hade "stalldag" mockade i nya stallet, och jag fick, mocka i det gamla stallet eftersom dom hade varit där en stund igår men det var inte så mycket. sen körde jag upp lite saker från gamla stallet, träns och så..Efter lunch så var jag tvungen och rida min älskling lite, åh han är så himla JÄTTE bäst det är helt fantastiskt och rida honom,allt bara flyter han går som han ska och jag behöver inte gör mycket alls. =D jag red med Carro som red Atcho, det gick bra för dom oxå tror jag, hon är jätte duktigt på att rida, men hon går 3an på gymasiet tror jag så inte så konstigt.Sen skulle vi ju åkte till elin och pinge men hon som skulle ´jobba i stallet kunde inte komma fören halv 8, vilket skulle betyda att vi inte kunde åka fören runt 8 och vara framme typ halv 10.
Men när vi kom hem till Elin och Pinge, dom bor så himla mysigt! Vi letade efter nyckeln hur länge som helst, tills vi provade ha i handtaget och märkte att det var öppet, HAHA!!
vi fodrade hästarna, massa bilder kommer! Vi gick och la oss rätt tidigt runt 12.
Bilder: Söt liten Flora, ca 1,5 år|| riktigt mysig kisse, skulle vara med mej hela tiden.




Lördag:
Vi låg och sov till halv 9, eller iallefall låg i sängen.. Sen gick vi upp och tog ut hästarna, riktigt sent men dom brukar tydligen gör så. Det gick bra, i första hagen går unghingstarna, Curry, blev nyss godkänd avels hingst. Titus, den enda i stallet som inte är fjording, han är ardenner, sista och minst lilla Folke, han är drygt 1 år och ett riktigt litet busfrö. I hagen neran för vägen, går tanterna dvs, Pepsi, en riktigt tjockis men det är pga att hon är avels sto, sen ett till avels sto Fanny, sen har vi en som inte ingår i kategorin " tanter" lilla Flora som är snart 2 år. Utan för stallet har Gusten en egen hage, han är godkänd avels hingst, och känd inom "fjordhästvärlden" en rikitgt allround häst, köring i alla ämnen och ridning, både hoppning och dressyr. Ut släppen gick bra, tills vi skulle köra ut foder till hagarna men fyrhjulingen, den ville inte starta efter ett tag gick de, tills den stanande inne i stonas hage med allt foder på haha men till slut fick vi bort den oxå.
vi mockade och sen kom vi fram till att vi skulle åka till en jätte stor häst affär som ligger en bit bort. Aina köpte en ny sadel till Mackan, jag hittade inte så mycket, nån speciell grimma till cappuccino, för hans skav. Sen  åkte vi hem igen och jag kom fram till att rida Gusten och Aina skulle gå med semla.Han tyckte inte alls att han skulle gå in från hagen så jag fick jaga hingst i hagen, lite små läskigt faktiskt! Har aldrig ridit en hingst, men har är så himla lugn och duktigt, de är klart man märker att han är hingst ibland men inte jätte mycket. Det var jätte roligt och rida honom han har så lätt för att gå på tygel. Aina gick , fattade inte hur hon orkade, vi tappade nästan bort oss men det gick bra iallefall, vi var ute i nästan 2 timmar. Efter det så  kom vi hem och tog in alla hästarna, fodrade och borstade av dom allihopa. Sen lagade vi mat och sen kollade på melodifestivalen det var väl ingen specillt bra tyckte jag men det var nog dom bästa som gick till final. När det va slut så gick vi ut och kvällsfodrade. Deras 3 stallkatter ät jätte jätte söta, 1 av dom skulle sitta på mina axlar hela tiden, det blev jätte svårt att skiljas från den i söndags. Och för alla som undrar så ringde det på Ainas mobil mitt i melodifestivalen det var mamma vad tror ni hon sa?? att hon hade hittat PEPSI!!  så nu är hon hemma och just nu ligger hon och sover med mej i sängen. Vi somnade inte så himla sent i lördags heller runt 12, eller jag kollade klart på wallander sen hoppade jag ner i sängen.
Bilder: Leka??|| fin Curry i hagen|| jag och världens finaste avleshingst ;P|| så himla vacker han är, Gusten|| Galopp i snön jätte mysigt!!




Söndag:
Gick vi upp lite tidigare än alla andra dagarna. runt 8. Släppte ut hästarna eftersom dom skulle in lite tidigare så vi kunde komma hem till nyköping och fodra dom hästarna vid 8. Efter utsläppen så gick vi in och gjorde frukost och tittade på narina prins caspian. jätte mysigt. När den va slut så va väl klockan typ 11, så vi gick ut och gjorde klart allt i stallet, mockade och fixade foderpåsar. Sen tog jag in Gusten, för vi bestämmde oss för att körde en stund med honom, den här dagen ville han iallefall gå in och stog till och med o väntade vid ingången, och stoppade i huvet i grimma själv men det var nog bara för att han tyckte det va så roligt dagen innan. Jag borstade och fixade sen körde vi i runt en timma, han var riktigt envis och ville inte alls gå som vi ville. När vi kom tillbaka va han helt svettigså han fick stanna inne för den dagen.Sen gick vi in och åt och packade in allt i bilen och allra sist tog vi in hästarna och fodrade dom sen var de time to go home. Vid 7 va vi hemma och då hade det kommit massa elev hästar eftersom fördjupningen börjar idag och då är det 8 st som har med sej sina egna hästar som tur är. Så vi fick gå ut och kolla vaccinationaintyg på dom, sen fodrade vi hästarna i vårat stall. Mamma kom inte fören typ 9 då kollade vi på nya stallet och sen åkte vi hem vi var hemma halv 11 kankse, så tyvärr hann jag ine skriva igår!.
Och dessutom har jag fått en lillasyster, Semla heter hon, har inte träffat henne än eftersom jag är sjuk men så fort jag bli lite friskare ska jag åka dit!
Bilder: Gusten || Körning med Snyggingen||Curry och Titus i hagen|| Folke, är han inte hel underbart söt?|| Pepsi i hagen!



Det här blev jätte långt men det r fakitkst nästan 4 dagar.!! hör va mej senare puss


RSS 2.0