REKLAM

Ankis bakblogg

Nu har äntligen min morbrors flickvän startat en bakblogg. Hon bakar och gör tårtor som en gud. Så fort man träffar henne har hon nått gott att bjuda på. Snyggt är det också!Här är tårtan hon gjorde endast till mig på min födelsedag. Jag som inte tycker om grädde men älskar choklas fick massvis med chokladmousse. Hon har gjort allt själv. Blommorna hade små fina pärlor i sig, ätbara. Hon är grym!God var den också!!

Tryck på bilden för att komma till hennes inlägg om min fina tårta!


Go girl

Många av min fredagar tillbringar jag hemma. Men jag är så trött efter en hel vecka. Så jag liksom sover ordentligen på fredag, idag sov jag mellan 5 och 7 :P Sen köööör jag på lördagar liksom. Imorgon är mycket jag ska hinna med.

Har ätit jätte god middag med familjen och kollat idol. Jag gillar detår. Alla är verkligen grymma på sitt sätt.
Allt känns så bra just nu.
Kanske för bra?!


Dag 06 - Min dag

Den har jag ju redan berättat om :D

Men just nu liggerjag och hostar, smakar blod i halsen. Nice! Blir en kopp te och film nuråå. Imorgon sovmorgon. Highfive :)
Saknar sommar och närheten.


Dag 05 - vad är kärlek

För mig är kärlek mycket.
Allt behöver inte klicka, inte på en gång. Men kärlek är viktigt i alla former vänner,familj och "kär"kärlek. Att vara nyförälskade är en underbar känsla abslout, men tyvärr håller den ju inte i sig för alltid som många vill. Man är oftast helt upptagen med sitt förhållande och glömmer bort vänner och familj. Min kärlek just nu är svår beskrivlig. Jag har aldrig känt om nu. Inte för att jag är mer kär än någonsinn utan jag har känslor som blir starkare varje dag och så har det hållt på sen i somras. Hade det inte varit över 20 mil mellan oss och den lilla tid vi kan lägga på varandra hade kanske hela alltet varit överstökat. Men nu känns allt mer rätt än förut. Nu kan jag inte vara kär i situationen utan i personen.

Det viktigaste tycker jag är att man själv mår bra och blir behandlad som man själv vill bli behandlad. Förhållanden som tar slut och startar igen flera gånger om håller inte i längden. Då tycker jag man ska låta bli att "göra slut" eller göra slut helt och hållet. Dock på ett snyggt sätt. Inte bara via ett sms eller liknande. Träffas och prata. En sista gång. Krama varandra och gråt. Har man varit tillsammans med nån kan man gråta i den personens sällskap. Det har jag gjort massvis! Även när det har varit jag som tagit steget att gör slut.Passade bild jag tog idag.


you make me crasy

Igår vart en bra dag, nu förtiden är det inte många dagar som är dåliga. Red lektion på Asprilla, en liten häst med ponnypsyke. Men till slut var hon rikitgt fin, hon fick igång farten ordentligt vid markarbetet. Jag är nöjd. Efter skolan gjorde jag inte mycket. Bara va hemma och pluggade.
Idag då, onsdag är ju min första dag i skolanpå veckan. Vi jobbade med framtida yrken mest hela dagen. Jag hann nog det jag borde. Dock gjorde mitt ypperliga humör att min mun arbetade mer än tanigentbord. Hela eftermiddagen och kvällen har jag pluggat matte. Prov imorgon. Förhoppningsvis går det bra :)En lektion i vår klass.
Emma :love:


Dag 04 - Min barndomMin barndom har nästan alltid innebört separerade föräldrar. Jag växte upp i Nora, 3 mil från Örebro. Världens underbaraste stad. När jag var 6 flyttade mamma upp till Stockholm och jag var inte så sen på att henka på.Gick 6års,1an oxh 2an innepå lilla adolfredrik.Sen flyttade vi ut till förorten. Pappa flyttade till huvudstaden lite senare. För 5 år sen fick jag mitt först syskon, mitt rikitga halv syskon. Idag har jag två små bröder och en lillasyster. 


Är man stalltjej så är manJag älskar att jag vaknade 03.50 imorse. Gick halv fem och iklädde mig denna mysoutfit.


Flams dag

Min morgon började tidigt, väldigt tidigt. Mötte upp Hanna i huddinge innan klockan slagit kvart över 6. Jobbade flitigt fram till elva, då åkte vi hem för att duscha och äta lunch. Sen vidare in till stan, mötte upp alla andra brud'sss. Vi intog possition framför 2,5 timme med Martin Björk,Petter och Fråga-Olle. Många fler också, men dom va inte lika häftiga ;) Petter spelade den bästa av alla hans låtar,enligt mig, längesen.

Jag skulle inte kalla mig rasist, inte alls. Men varför ska alla dessa turkbrudar alltid hålla på. Idag satt dom och skrek,kommenterade och bara allmänt beetede sig som skit. Tillslut pallade jag inte mer så vände mig om och bad dom på ett trevlig sätt att lugna sig. Och direkt hugger dom och börjar skrika och flippa ur. Men varför? Vad får dom ut av det? Jag får ut skadestånd för deras slag. Ska ni vara här får ni fan bete er som svenskt och normalt folk.


Dag 03 - mina föräldrarMin mamma är nog den bästa i mitt liv, också den sämsta ibland. Hon har stöttat mig genom hur mycket som helst och vi har tillsammans gått igenom mer än väldigt många andra har. Vilkethar styrkt oss tillsammans. Självklart tröttnar jag på henne ibland, hon är ändå min mamma och den som tjatar om mitt rum , min tvätt och allt tråkigt.
:love:Min pappa då, senaste åren har vår kontakt inte legat på 100 men sånt är livet. När jag var lite bodde jag hos honom mer eller mindre jämnt. Då var han bara min , nu delar jag honom med fru och mina två  fina syskon. Mig gör det ingenting :)
Första bilden är faktiskt från idag!

:love:


Helg

Igår åkte jag till min fina familj i haninge. Umgicks med mina syskon under eftermiddagen, kolla tv på kvällen och somnade runt 12. Imorse kom mina stjärnor in och väckte mig vid halv 7, puss på dom. Resten av dagen har vi ägnat åt cross och högstabanan. Först körde lillebror och sen pappa.

Nu är jag hemma hos madre igen och ska ta och göra söndags plugget.

Min prins och prinsessa!Pussgurka

5 år och tokduktig :love: :love:


Dag 02 - Staden du bor iJag bor i Sveriges huvudstad, Stockholm.
En jätte bra stad abslout. Det går bussar,tunnelbana,spårvagn,tvärbana, pendeltåg och allt möjligt för att man inte ska behöva vara beroende av bil.
 Dock har denna stad en fet baksida. Det är galet mycket knark,sprit,bråk och hemlösa. På Stockholms störta shoppinggata,drottninggatan, ligger det hemlösa personer med skyltar som "jag är hungrig" eller " Hej jag heter .... och behöver ett hem". Som boende här lägger man inte rikitgt märke till dom längre dom bara finns där.

Men nu bor jag här och kommer göra det dom kommande 3 åren. Jag gillar staden :)
Men för få vet om den svarta baksidan.


Hemskt!!!

Det är onsdag kväll, en av de allra sista dagarna av sommarlovet. John ska börja skolan på måndag, åttonde klass. Han bor i Kungälv med sina föräldrar. Fadern är invandrare från Tjeckoslovakien. Johns stora intresse ärkanot, och i juli har han varit i Oxelösund och tävlat i ungdoms-SM och fått bronsmedalj.

Innan sommarlovet är slut har John och en kamrat beslutat att tälta ute vid Ingetorpssjön, ett populärt tillhåll för traktens ungdomar. Johns mor skjutsar dem ut och hon känner sig lite orolig. Sjön ligger åtta kilometer från hemmet. Pojkarna tycker hon är sjåpig. Det är ju så pojkar tycker om oroliga mammor.

När hon släppt av dem följer de stigen till klippudden vid den södra änden av sjön. Det är där de ska campa. Det är någon gång mellan åtta och nio på kvällen. Pojkarna reser tältet och tänder sedan en eld vid stranden. De ska grilla korv. Ingen av dem vet att det här är Johns sista kväll i livet. De sitter och pratar och har roligt. Vad pratar de om? Sommaren som gått? Musik? Kanot? Flickor? Mopeder? Skolan som ska börja?
Mordet
Det är elden som lockar till sig Johns mördare. Fyra ungdomar, två artonåringar, en sjuttonåring och en femtonåring, alla skinnhuvuden och nazister, har också sökt sig till sjön, till en annan udde. De har laddat upp rejält med öl och sprit. De skriker över till John och hans kamrat, men får inget svar. De beslutar sig för att se efter vilka som är borta vid elden. Kanske kan det bli en rolig kväll. Där kan ju finnas någon att bråka med. Femtonåringen sänds iväg som spanare. Han blir förtjust: en av pojkarna vid elden är John Hron, en pojke han inte gillar.

Han har under läsåret bråkat med John och mobbat och slagit honom i skolan, till och med hotat att döda honom. I skolan går han under namnet Rambo. Ingen kan säga varför han bråkat med John, kanske beror det på att han, till skillnad från andra elever, inte varit tillräckligt undergiven. John är visserligen lång, över 180 cm, och kraftig, nästan 70 kg, men nu har Rambo uppbackning.

Femtonåringen återvänder till sina kamrater och meddelar att han hittat en tönt och idioten Hron vid elden. Han vill att alla ska följa med och ge John stryk, ja, han föreslår till och med att man ska slå ihjäl honom. De andra vill dricka ett tag till, och det kan de lugnt göra. Stigen från pojkarnas tältplats tillbaka till vägen går nämligen förbi den plats där de just nu sitter och dricker. Mellan halv elva och elva klampar alla fyra in hos John och hans kamrat.


Misshandeln inleds omedelbart. En av artonåringarna kastar en flaska i huvudet på John, och börjar slå och sparka på honom. Han faller omkull. John ska säga att han älskar nazister. Han vägrar och får stryk tills han gör som han är tillsagd. Han får mer sparkar ändå, kanske för att han tidigare uppenbarligen ljugit och sagt att han inte gillar nazister. Femtonåringen tar vid och ger John flera sparkar, varav en mycket hård träffar John i bakhuvudet.

Vid det här laget är John skräckslagen. Åtminstone tre i gänget attackerar honom, ofta utan någon som helst förvarning, också bakifrån. Hans ögon är enligt en av de åtalade vidöppna som klot, och han kan inte fokusera sin blick. Den irrar oupphörligt fram och tillbaka. Han darrar och sitter till slut på huk med huvudet i sina händer för att i möjligaste mån skydda sig mot mer sparkar och slag. Det hindrar inte att han får mer. Han får en våldsam hoppspark, sparkar i sidan och mot huvudet. Gång på gång faller han omkull av de våldsamma sparkarna.

Någon slår honom med brinnande ved i nacken. Någon knuffar omkull honom i elden. De tänder eld på pojkarnas tält. De stjäl och förstör deras saker. John och kamraten ber att få gå hem, men det får de inte. I stället fortsätter man att misshandla John med sparkar och slag. Till slut blir han liggande. Hans ansikte är blodigt och svullet. Bilden av vad som händer under de ohyggliga timmarna är oklar. Mördarna minns inte, eller vill inte minnas, så mycket under polisförhöret. De skyller på varandra. Ibland gör de uppehåll i tortyren.

De ber hycklande om ursäkt, säger att sparkar och slag varit misstag, bjuder John på öl och anslår försonliga tongångar. Ingenting tycks dock kunna hejda nya utbrott av våld. Det räcker inte att John mot allt vad han tror på har sagt att han gillar nazister. Han måste ha mer stryk ändå. Det är katternas lek med råttan, och de njuter av hans ångest och rädsla. Det är en berusande känsla för dem att så totalt ha en pojke som skakar av skräck i sitt våld. Efter en sista uppblossande misshandel kastar de honom i sjön. John kvicknar till och simmar utåt.

Han har ont, han är omtöcknad och rädd, men han är en duktig simmare. Ganska snart upptäcker skinnhuvudena att det inte var så bra att kasta i John. De kan ju inte slå honom. De skriker åt honom, kräver att han ska komma tillbaka, men han svarar inte, håller sig kvar ute på sjön i en kvart. Någon kommer på att tvinga kamraten att ropa att han kommer att få stryk i Johns ställe om han inte återvänder. Livrädd som han är gör han så.

Han ropar på John och vädjar att han ska komma tillbaka, och John svarar på hans rop. Uppgifterna om vad som nu händer är osäkra, och klaras aldrig riktigt ut under polisförhören. Det enda man vet är att en av artonåringarna och sjuttonåringen nu går och att de tar Johns vettskrämde kamrat med sig. Det är just i det ögonblicket John fattar ett ödesdigert beslut: han vänder åter in mot land. Är det av oro för kamraten?


Tror han att alla kommer att gå, eller tror han att bödlarna inte ska slå honom mer? Han har ont och han är rädd, men han förstår inte vidden av det hat hans bödlar känner. Han är bara fjorton år. Vi kan inte veta hur John tänker i det ögonblick han börjar simma in mot stranden, men hans beslut får ohyggliga konsekvenser för honom. Femtonåringen och en av artonåringarna står och väntar. Det är de två som varit mest aktiva under misshandeln, och de har hat kvar så det räcker. Misshandeln tar fart med ny målmedvetenhet och effektivitet, och nu finns ingen flykt.

Ett knytnävsslag mot ansiktet fäller John till marken. Han ramlar baklänges, och slår i huvudet i klippan. Han släpas över till en gräsplätt. De båda mördarna vill göra det bekvämt för sig när de ska sparka honom. Hårda, hårda sparkar träffar hans huvud, men han värjer sig nu inte längre med sina armar. Bödlarna ser att John rör sig, men han skriker inte, han bara vrider sig i plågor, mumlar något de inte kan förstå. Nu är katt- och råttaleken slut. Det roliga är över. Mördarna är nöjda och lyfter, släpar och rullar John till strandkanten och sparkar i honom.

Strax innan han ramlar i hör de honom åter mumla någonting. Den här gången märker John knappast att han är i vattnet. Han drunknar och sjunker sakta mot sjöns botten. De båda mördarna står kvar och rullar en cigarett. Ingen av dem lyfter ett finger fastän de förstår att John håller på att dö. Mördarna vänder ryggen åt den fruktansvärda scenen och ansluter sig till de andra. En av dem berättar att John sjönk som en sten, när de kastade i honom andra gången. Bödlarna drar sig hemåt och lägger sig. Johns kamrat får lift med en bil, kommer hem och slår larm.

Bara några timmar efter att Johns mor skjutsat ut honom till Ingetorpssjön ligger han död på sjöns botten, misshandlad till oigenkännlighet. Mordet skedde 1995 ( augusti ) och i Januari 2001 släpptes den av mördarna som fått längst straff. Han är idag 27 år och en fri man. Straffet för honom var 8 år (släpptes fri efter 6 år) och för de tre andra blev det 10 månader, 4 månader och en frikändes helt.

1998 skändades Johns grav, någon drog loss gravstenen med hjälp av linor och en bil. Sedan sparkades lyktor och blommor sönder. Någon bestämde sig för att föräldrarna inte lidit nog.

Kopiera och sätt in på din blogg, visa att du bryr dig. Stoppa våldet!

you're my life

Det blev världens lugnaste fredag.
Har gått och ynklat mig lite här hemmamed mitt halvblå o såriga ansikte, jag gillar inte känslan av att känna sig halvt misshandlad i facet. Men nu ligger läget till så , that's my life for the moment. Hoppas det lägger sig tills imorgon så jag kan visa mig bland människor.

Sen är det en ska jag inte förstår. Någon ringer mig med okänt nummer... Jag svarar aldrig när nån med dolt ringer, ändå fortsätter människan. Så nu ligger jag här med 9 missade samtal, från troligen samma person. Vad fick den stackars människan ut av det? Troligen inte ett piss.
Dag 1 - Om migJag har ju haft den här bloggen i flera år så ni borde känna mig, men vissa är kanske nyare än andra.
Jag heter Hannah Linnéa Byrud, 16 hårda år. Bor söder om söder i Stockholm. Lever just nu livet fullt ut, har svårt att hinna med allt jag vill. Går första året på gymnasiet med inriktning hästhållning. Min klass är gaaaalen , 30 löpande brudar. Jag storm trivs. Inte en dag, inte en lektion är sig lik. Kärlek till er!!
Men jahaa och seriöst....vad ska man skriva?
På fritiden blir det mycket familjehäng, men jag gillare. Kompisarna bokar även upp min tid, tävlingar,fester,sömn,kärlek och nöjen helt enkelt..
Livet som tonåring!


Nu ska ni få lära känna mig !

Alla kör på sånna här, så för la göra det jag också. Och jag ska inte balla ur, jag ska fixa det :)

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Staden där du bor
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Min barndom
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Detta är jag beroende av
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min civilstatus
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – En tv-serie jag älskar
Dag 21 – En bild som gör mig glad
Dag 22 – En bild på en tid som jag saknar
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – Mitt framtida bröllop
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – 10 saker du inte vet om mig


Fredags nice

Idag är det fredag och hela min dag har varit rätt lugn. Påväg till skolan idag hjälpte jag frivilligt en tjej upp för massa trappor med hennes barnvagn, även fast min väska ramlade och håret hängde i ansiktet!! Började halv elva med en timmes matte, dock lunchade jag och tjejerna innan. Sen åkte vi till eriksdalsbadet och hade livräddning. Jag fick hela den 50 kilo tunga plast dockan på näsan,ögat och läppen. Så jag ser halvt blåslagen ut nu...

Inga rikitga planer för kvällen än, känner mig fortfarande inte helkry.
Huvudet dunkar. Kanske hemma film kväll?!Min glada morgon :)hööstbus

Mina finaste änglar idag på våran mysiga höstpromenad.
plugg

Jag sitter här i min lilla värld.. Har haft en lite små krasslig dag, känner mig inte helt frisk. Just nu ska jag ta och skriva rent min intervju med min finaste Aina. Kom igen nu, lite bra musik o pepp!Jag saknar min plutteponke!!
Duktiga han går på tävlingsbanan och jag pluggar i skolan.


Hejdå KinesernaHerrejösses!

Nu ska mina älskade kinapuffar inte få ha den söta lilla kinesen på sig för det är.... RASISTISKT! Överdrift tycker jag. Det har alltid getat kinapuffar men nu plöstligt reagerar folk. Frågan är om det är kineserna eller dom andra som kommer med denna åsikt. Skulle vi ha Svennepuffar men en rödhårig,fräknig glasögonorm eller en blond brutta med storatuttar på förpakningen skulle jag vara stolt!

Nu ska jag sova tack o hej!


Kroppsbyggnad

Idag när jag gick runt och mockade hästbajs kom jag och tänka lite på tanken ang kroppsbyggnad. Så varför inte diskutera det lite med er?

Många av dagens tjejer drömmer om "den perfekta kroppen" eller "modellkroppen". Men vad är egentligen en perfekt kropp? Stora tuttar, smalmidja, smala långa armar men ändå lite muskelbyggda, långa kvinnliga fingrar, inga höfter, bra rumpa, smala ben och små fötter. Inget av detta stöttar varandra vill du ha smal midja får du större höfter...Smala ben = ingen rumpa...Ändå vill vi se ut så!Frågan är vad är egentligen finast?
 I mitt umgänge har jag vänner i alla olika storlekar smala och långa, långa och med större kroppsbyggnad men självklart små och korta. Eller dom "normala" .. vad nu det är?!
Jag tycker och vet att vi tjejer tänker för mycket på vikt och utseende.
Men varför?
De flesta killar jag känner och troligen fler , tycker inte det är snyggt med pinnsmala tjejer. Även om dom skulle ha mega tuttar så är dom kanske jätte korta. Samma sak med höfter , vi gör allt för att få bort dom eller är nöjda utan. Men höfter är snyggt!!! Vart ska dina jeans sitta annars? Vart ska dina händer stanna när du sätter handerna i midjan och är arg? Höfterna!Vilken tjej är snyggast?
Detta är självklart enligt min åsikt!

A) Denna kropp är smal, mager för att lägga på lite. Knäskålarna syns väldigt tydligt lika så armbågarna. Hon har inte speciellt stora tuttar, ingen jätte rumpa eller några höfter.

B) Kroppen har en midja men en linje ut mellan tuttarna-midjan-höften-rumpan. Detta kan abslout vara fint. Men jag tror hon skulle vilja bli mindre hon tänker på ditt utseende och sin kropp.

C) Hon har störst kropp men hon har tuttarna,midjan,höfterna och rumpan. Skulle jag få välja som kille skulle jag nog helst mysa med denna kropp i sängen. Hon ser mjuk och mysig ut. Visst kanske använder hon dom lite större storlekarna men allt sitter ordentligt, det är inte förstort och man klär sig (förhoppningsvis) inte i för tight.


3 dar till helg

Trött men helt okej dag. Red fina Parma idag, det går framåt för varje gång. Hon är en lätt och lyhört , svårriden häst. Svårt att förklara men tar ett tag att lära känna henne. Men i min utveckling är hon en klippa!

Jag är helt slut nu efter mina två veckodagar i stallet, men det är det värt. Nu ska jag ta och byta data till min nya, likadana men har fått en ny för att få för förnya mig lite ;) Lika liten och söt men annan färg och annat märke.Ny färgat hår , mina vänner!


HEJAHOPPADetta är mitt kvällsgodis!
Vet inte vad det heter förutom att det är gott och bättre än godis.

Nu ska jag nog ta och mysa ner mig i sängen med denna goda skål och mitt fina sällskap.


Gladö RS

Jag är nöjd över dagen.
Spenderade den regniga förmiddagen i bilen med transporten efter och på Mälarens Hästklink. Där fina Flisan skulle få en liten undersökning. Jag visade upp henne för veterinären , sprang fram o tillbaks i en korridor. Det slutade med något posetivt, hon ska sättas igång igen för ridning efter massa uppehåll.


Vi slutade efter att ha hjälp igång nybörjarna med sina ponnyer.
"Flisan" egentligen Philona.


nattiiiii

Nu får jag gå och lägga mig. Imorgon går min buss hemifrån 05.53, highfive!! Ska ut o jobba på Gladö Ridsällskap. Utan Hanna hade jag vägrat åka. Vet inte hur lång dagen blir, men vet att vi har 2 timmars lunch. Funderar på o åka o hälsa på i gamla skolan men vi får se hur det blir med den saken kanske inte imorgon. Ska ju förhoppningsvis vara där många måndagar framöver :)

GodNatt Älsklingar!


SöndagMin baby!

Idag har min dag innehållit storstädning av min del av hemmet och middag norr om stan. Söndagar är alltid en tråkig dag som man helst vill ska ta slut. Men jag gillar att imorgon kommer måndagsmorgonen och det är städat o fint när jag vaknar.
Borde nog snart ta en dejt med matteboken, den börjar bli så himla påstridig...!


Mina dagar får prata i bilder
Så här slutar det när vi lämnar våra väskor i receptionen och sen är ingen där när vi behöver dom.En bra början, snart har är vi 25 grodor och ungefär 5 kaniner i klassen. RESPEKT till NB11aPuss Ebba!Igår va det kvälls bio, final destination 5 i 3D. Med fina Ijaa och Emma. Helt okej film.. 3D är ju liksom lite udda när man får saker mot än men det gör mest att jag blundar när saker kommer mot än. Men den här filmen va verkligen en sån där när man hör hur alla i salongen låter likadant.Idag vare hopptävling på Ågesta. Sofie och Tjejan va snabbare än min kamera så blev inga direkta bilder på snyggingarna. Tyvärr 3 slags udda vägringar på samma hinder. Men dukitga va dom!

Avskrittningen fick jag den stora äran att göra. Så medans Anna och Sofie satt i pratade lallade jag o tjejan runt på utebanan och iaktog alla små söta ponnyer som kom med sina små söta nervösa ryttare inför tävling.
Underbar häst den där Tjejan!


Jag saknar dig min allra finaste syster
Efter att ha sett filmen Jag saknar dig så ryser jag när jag hör den här låten.
En så bra film måste vara svårt att göra, jag grät,mamma grät och nu ryser jag i hela kroppen bara av att höra låten... Jisses!


Jag gillar allt nytt

Jag har så fullt upp med mitt liv att bloggen hamnar i bakrunden. Livet är liksom så bra! I lördags fyllde jag 16, tuff tjej nu. Hade en chill födelsedag och firade liksom inte jätte stort har fått ridstövlar,en ny kamera,smycken,ett jätte fint glas och en super fin tröja. Men är inte färdig firad än så är det när man har familj i halva sverige.

Idag hade vi bara en lektion men den pågick mellan 8.30 till 13.00 , med lunch. Naturbruk. Inte för att jag rikitgt vet vad jag gjort men läraren sa att det va bra så highfive! Efter skolis åkte jag och Hanna och jobbade lite inne i stan, delade reklam och gick runt o gjorde medborgarna lite glada. Nu är jag hemma och ska in ta lite studier.Finingar!
Arbetande brud!


Överby hästsportsförening!

Min klocka ringde 05.00 , jag var framme i stallet 07.49. Hann möta Hanna på vägen också. Vi gjorde stallgöra mest hela dagen. Trötta som små apor åkte vi och åt klockn 17.30.. Nu är jag hemma och ska slänga mig i ett bad och sen göra iordning för min morgondag i stallet. Efter det SOVA!


Helg

Igår hade jag en bra dag. Gick runt på stan med min fina lillebror, hann kramas lite med Hanna också :D På kvällen blev jag bjuden på resturang middag, det va exakt vad jag behövde.. Lite kärlek!
Har nyligen duscha och ska nog ha en mamma dotter dag idag. Bara jag och mamma, ska gå på bio och åka o kolla på lite kläder. Nu har jag inte tid med er längre, puss o hej :DHur lyckas du få mig så lycklig?


Helg

Igår hade jag en bra dag. Gick runt på stan med min fina lillebror, hann kramas lite med Hanna också :D På kvällen blev jag bjuden på resturang middag, det va exakt vad jag behövde.. Lite kärlek!
Har nyligen duscha och ska nog ha en mamma dotter dag idag. Bara jag och mamma, ska gå på bio och åka o kolla på lite kläder. Nu har jag inte tid med er längre, puss o hej :DHur lyckas du få mig så lycklig?


hejhoppgummisnopp!

Jag är världsdålig på det här med bloggning nu för tiden, förhoppningsvis är det bara en period.

Ridningen i tisdags gick väl bra. Kommer att spendera alla mina tisdagar på Ågesta ridskola. Göra alla dagliga stallsysslor men även utvecka min ridning. På eftermiddagen mötte jag upp Frida, vi solade och sen klippte jag hennes hår. Rätt fint om jag får säga det, extra knäck som frisör? ;)
Igår var det en systerdag.. Umgicks med henne hela kvällen, vi tog en lång promenad och pratade massvis.

Idag har jag haft en helt okej skoldag. Har fått en galet bra svenska och engelska lärare!! Efter skolis så åkte jag,hanna,emlie och cassandra in till stan. Jag och Hanna letade för jäves efter skinnjackor. Måste hitta en fin!


Usch stackare, behöva sitta o läsa massa tråkiga långa blogginlägg :(


RSS 2.0