Stress

Jag stressar ihjäl mig. Får jag inte en hjärnblödning eller något liknande snart måste jag ha ängla vakt. Nu packa ALLT inför 3 veckor, boka biljett till fredag.... gasssh!


Aldrig ska jag glömma dig

Tjabbatjena hallåå!
Jobbdagen var helt okej bra, hann tillbringa någon timme i solen. Det är bra. klockan 3 åkte jag o mötte upp min saknade Frida. Vi möttes upp vid hökarängsbadet, låg där och solade och bara pratade om allt och ingenting. Tjejsnack är bra. Badad en stund och sedan runt 6 sa vi adjöss och åkte skilda vägar. Nästa hållplats Liljeholmen. Hjälpte en tjej som mådde jätte dåligt också, hon grät och svarade inte på tilltal. Men vakterna var på plats oh ambulans påväg när jag lämnade stället, duktig flicka!

Nu ska jag fixa lite filmer inför min resa :)


Solsken





Jag erkänner att jag ser lite ut som en kines på ögonen. Men min älskade sol är stark idag.
Nu drar jag mig mot mit glädjespridande jobb!


En vecka kvar

Hemma från landet nu.
Har haft det helt okej. Midsommarafton på ängen med massa folk,sen kvälls kul. Midsommardagen fotbolls match och häng vid vattnet. Idag bad och promenad. Jag har haft ögongodis mest hela helgen ;)

Nu ska jag ta och tagga till för en vecka jobb,sista veckan. Blir tyvärr ensam hemma halva veckan, nån som vill hålla mig nattligsällskap? På fredag drar jag!



Sammarbete!



Midsommarstång!





Stark bild.




Midsommarnatt, i skogen bland blåbär vad gjorde jag där?




Här syns vilka som var seriösa på planen ;)

 

 


 



BLOGG.SE funkar inte..

Igår efter jobbet åkte jag in till stan och mötte upp Frida som kom upp till stockholm igen. Vi åt glass, pratade hela tiden om allt och inget. Vi tänker så lika. Sen åkte vi hem i rusnings trafiken, alltid rusningstrafik. Kom hem, mötte upp Johan tog en promenad, fortsatte prata och leta kossor. Kvällen ägnade vi åt att mamma fixade hennes naglar, sen glass mys och sänghäng. Imorse fick vi säga hejdå när jag åkte till jobbet och hon åkte med mamma.

Nu är jag hemma och packar lite, gör ingenting. Vi ska snart sätta oss i bilen och röra oss mot landet, ska bli skönt. Sen är det bara en vecka kvar av arbete sedan lämnar jag stockholm vet inte för hur länge, men länge.


Tisdags mys

Nu är jag hemma efter en ur mysig kväll på stan. Kom precis innan för dörren när jag såg hur det började regna.. Men jag har en posetiv inställning till regn just idag. Det är mysigt och jag känner bara fö att krypa upp i soffan och gosa, så det är exakt vad jag ska göra :)


Hejhopppsan

Igår jobbade jag hela dagen och sen direkt in till stan, till mitt hem nummer 2 och umgicks med Emil. Båda somnade framför tv'n, jag drog mig som tusan för att åka hem men var ju tvungen. Upp o jobba imorse igen, vaknade 8.15 och jag behöver åka 8.30 men jag hann. Nu har jag bara 7 dagar kvar att jobba, känns lite sorligt. Jag trivs!

Fick precis reda på att jag nu behöver snygga till mig lite, åka in till stan och göra lite ärenden och sen bli bjuden på middag på ute servering. Jag älskar sommar!!!!!




Cheyen som gör mig stark!




Juste.. Era söta kommentarer gör mig bara glad och förlänger mitt liv med gott skratt! Finns ju nått som kallas IPadress :)
PUSS


Kommentar

intresserad om Lördag:

Vad ska du göra hela sommaren? Kan du inte lägga ut en schema eller nått?
Jag vill ha tips vad man kan göra :)



Svar:

Hej , Jo självklart!

Vecka 25, alltså den som börjar imorgon, så ska jag umgås med kompisar efter jobbet och på tisdag kommer min fina Frida från Nora hit och umgås med mig. På torsdag åker jag och familjen ut till landet för att fira midsommar. Som tur är kommer troligen Danne ut dit och underhåller mig under helgen.
Nästa vecka är min sista jobb vecka. På fredagen åker jag till Nora och på lördagen är det bröllop som gäller! Sen stannar jag där hos släkt och vänner. Ska passa på att umgås med Frida, sola bada umgås och ha trevligt!
Söndagen vecka 27 så åker lite släkt till mig,jag,pontus,stefan och dennis upp till sälen i en vecka. Bada i alla pooler och njuta av umgänget är det som gäller där.
Kommer tillbaka till Stockholm nån gång under vecka 28 eller 29. Sen har jag inget mer planerat. Umgås med mina vänner, grillkvällar,myskvällar,sola, bada och bara ha det bra!
Så jag ska mest umgås med dom jag tycker om hela sommaren, kanske får jag tid för lite kärlek också vi får se vad sommarens nätter har att erbjuda ;) Ha en trevlig sommar!


Hbruden

Jag har varit grym idag. Grym på att städa! Damsugit alla lister och tvättat fönsterna för första gången i mitt liv. Torkat av allt i hela rummet, och slängt massa onödigt. Det känns bra, skönt.
Imorgon börjar 4 dagars jobb, igen. Jag har ingen magkänsla. Inte jätte kul, inte tråkigt, det funkar.

Efter jobbet åker jag och möter upp Frida, vi har inte träffats sen skolan slutade.. SKÄMS! Men tror vi behövde vara ifrån varandra ett tag. Det är inte pga bråk, det är pga att vi inte ska tröttna på varandra. När man är med varandra ungefär 10 timmar eller fler om dygnet varje dag i flera veckor kan det ta lite på nerverna. Därför har vi haft en vecka off :) Jag älskar henne lika mycket som för en vecka sen!



Oslagbart!


Regn regn.. ännu mer regn!

Usch vilken hemsk väder-dag. Jag vaknade upp vid halv 11 och insåg att dagens planer gick åt tusan. Solen är lång bort och vattnet när intill. Så jag tog istället fram en skräckfilm, Eden Lake. Lite äcklig men ändå bra. Så nu är frågan vad jag ska gör resten av dagen, gå ut och inte rikitgt ett aktuellt tema för mig. Ska nog städa mitt rum, så slipper jag göra det imorgon. På tisdag får jag sängsällskap, enda tills på torsdag! Det gillar jag.

Vad gör ni själva en dag som denna? i regn och rusk? :)



Jag vill ha sånt här mysigt väder!


Hope

Nej men jag tar o stannar hemma i min egen säng, den behöver mig jag känner det på mig. Ska nog ligga och fantisera mig bort. Jag saknar någon att sova med... läskigt mycket! Dela säng med någon,skeda, är det bästa gud skapade på den här jorden. Jag älskar det!


Lite patetiskt men men :)

Sally om Senaste dagarna:
Hej Hannah jag undrar bara hur många poäng du gick ut med. skulle vara intressant att veta :)
fin blogg kram!
Svar: haha påhittig tjej som skrivit denna kommentar, jag har tre gissningar och gissar rätt på första....Men hennes eviga tävlan om bäst betyg fortsätter!
18 Juni, 22:52
Jag gick ut med 4 MVG, 3 G och 10 VG. Sänkte mig ingenting och det var de som var vikitgta. Jag är nöjd med mina betyg och klarar mig super i höst. Hoppas du också gör det, med dina poäng. Ha en trevlig sommar oh ett bra liv :)


Helg spend

Tjoballabacon!
Igår va en chillpill kväll. Jag somnade klockan 20.00 på en fredag, första gången det händer må jag säga. Jobbet tar på mina krafter. Vaknade dessutom inte fören klockan nio imorse, 13 timmar sömn. Gick upp och gjorde mig iordning en aning. Sen åkte jag in till stan och åt lunch med syster på hennes jobb,Hylands hörna, älskar hennes sallad! Sen vidare och slösade lite pengar med mamma i liljeholmen. Åt thaimat till middag i tumba och socialicerade mig lite där. Kom hem för någon timme sen och nu får vi se vad jag gör.. antingen besöker min säng eller någon annans :)



Ett år sen, vänner.


Fredag.. King!

Godmorgon!
Det är fredag, och sista arbetsdagen för den här veckan. Väldigt skönt eftersom jag börjar bli väldigt trött på morgnarna och vaknar liksom inte rikitgt till fören ungefär 12. Men efter det här är det bara 2 veckor kvar, plus att det är midsommar nästa vecka. Längtar väldigt mycket..!
Jag åker troligen och tittar på ekencup efter jobbet idag med Linda och träffar nya människor, välkomna in i mitt liv! :)

Nej men hörrni ni får ha en himlans bra dag jag ska borsta tänderna och sen ta taxin till jobbet!



Koppla bilden själva :)


Tror aldrig en låt passat in så bra som denna,nu.




Kvälls blogg

Jag har pakat ihop Fridas alla saker, eftersom hon inte hann hem och hämta sin väska så åkte hon hem till Örebro utan den. Vi är speciella. Under tiden gick jag runt deppade lite över att få sova själv har inte gjort det på massa nätter nu, men kanske borde börja lära mig känner mig som 3 år. Som tur var hade jag hennes choklad som jag åt upp under tiden. Nu ska jag krypa ner ensam i min säng och förbereda tankarna inför imorgon, jobbjobbjobb, men jag gillar mitt jobb :) 2 och en halv vecka kvar!



Jag saknar min bästishästis, DonJohn!
Han trivs bättre nu.


En åsikt!

Dom här "fattiga" personerna som sitter inne på drottninggatan m.m med skyltar "hej jag är fattig" irriterar jag mig på dagligen. Kanske är det synd om dom, men många sitter med helt okej dyra kläder. Dessutom såg jag idag när jag var påväg från centralen att en familj på en mamma,en pappa och en son på kanske 10 år, möttes upp med skyltarna under armen. Mamman lät sina familje medlemmar känna i hennes ficka hur mycke pengar hon tjänat idag, samma sak gjorde pojken och alla blev glada och klappade varandra på axlarna. Ingen av de var svenska men inte heller fattiga.. Jag blev rikitgt irriterad! Dom kan väl försöka hitta ett jobb istället för att sitta där och tycka synd om sig själva hela dagarna.


Barndomsvänner hela livet

Man bloggar verkligen dåligt såhär på sommaren.
Igår jobbade jag till tre sen åkte jag in till stan och mötte upp lillebror, Frida och mamma. Vi åkte och handlade , lagade middag sen baka Frida och vi fick besök av grannen. Vi tog en kvällspromenad här i samhället, jag frida lillebror i vagn och grannen. haha, vi såg ut som en liten familj söta. Jag hann även färga Fridas hår, proffs på att göra slingor nu.
Idag efter jobbet, som jag lämnade 45 senare än jag skulle, så mötte jag upp Frida och lillebror igen. Vi sprang runt på stan en stund sen följde vi henne till tåget och hade en sorgligt hejdå. Även fast vi träffas redan nästa vecka. Vi har inte träffats på ungefär 10 år och nu i två dygn men det är som vi varit bästavänner hela livet. Vi passar dom handsken på handen, jag gillar det!



Dom är söta som socker.


Trevligt umgänge

Första dagen gick utmärkt. Jag diggar o vara favorit! Efter jobbet åkte jag in till stan och hämtade upp min fina barndomsvän Frida på centralen. Vi har pratat, pratat o pratat även ätit middag och tagit en promenad. Jag trivs!
Det är nog dags att tvätta kroppen och inta postition i sängen! Upp imorgon igen.



Jag saknar mitt hår!


Första arbetsdagen

Jag trycks inte ner av kommentarer på min blogg. Tråkigt bara att folk inte kan använda sitt eget namn, utan istället ta personen som varit min bästavän i 6 år's namn? Det bevisar bara hur omogen personen är.

Jag vaknade av mig själv imorse, nervös som attans. Men nu är det bara 40 minuter kvar, shites! Det får funka, det måste funka. Slutar klockan 3 men åker in och möter upp min fina barndomvän Frida som ska bo hos mig tills på torsdag. Tråkigt nog jobbar jag ju på dagarna :)



:love:


Nerver

Ikväll taggar jag till inför en jobb vecka, första i mitt liv. Lite läskigt är det! Ska fila ner naglarna och lägga lite tid på dom. Plocka fram kläder till imorgon och fixa allt, usch jag är nervös. Undra för vad? Känns som den här tiden kommer gå fort. Men nu gäller det o vara trevlig hela dagarna, mellan 9 och 3. Hoppas iallefall på bra väder så jag kan leka mycket utomhus och få lite färg.



Du gör mitt leende äkta!


Gotländsk dialekt!

Igår kväll grillade vi med lite grannar, mysigt. Satt och pratade med Johan mest hela kvällen, tills hans 22 åriga kompis (med en syrra som va 94a) började ragga på mig. haha lite usch faktiskt! När dom två åkte vidare in till stan så gjorde jag inte speciellt mycket. Men kom hem runt två, somnade direkt.

Nu ska jag gå och göra mig iordning.


Lördag

Det är underbart väder även idag.
Jag är i stort behov av att städa mitt rum tyvärr.
 Men jag börjar med att gå en promenad med mina voffsar. Kärlek!


Svar på kommentar

Elin om Senaste dagarna:
Du känner så himla många Robin, kan du inte förklara vilka alla är istället? Älskar din blogg!
11 Juni, 12:21


Hej Elin. Haha jo jag känner några Robin, 4 stycken om jag inte glömt nån. Men umgås inte med fler än två eller egentligen är det väldigt upp och ner med dom också, och igår va ett undantag. Har väl haft lite korta o onödiga romanser med alla utom en. Men vi klarar oss utmärkt som vänner nu! Alla utom en är 96or, spelar hockey och är trevliga prylar. Vet inte mer vad jag ska säga, tänker inte säga efternamnen på dom :) Räker med igår! Hoppas du fick svar på din fråga, gumman. :)


Senaste dagarna

Jag har haft några underbara dagar i mitt liv. I onsdags var det bal för oss nior. Massa fina pojkar o flickor, OK mat och underbar underhållning. Det blev en sen kväll.
Igår hade vi en kort dag i skolan, innebandymatch och lunch. Sen åkte jag,frida,hugo,viktor och vardy till gömmaren och badade. Jag,frida och hugo gick in och hade galet kul på vägen. Stannade hela kvällen och grillade. Fick lift hem av en ur söt tant.
Idag var det avslutning, sista dagen i kvarnbergsskolan. Hemskt! Jag kramades med alla hur länge som helst. Sen kom efterlängtade Ossie och hälsade på. Vi satt o pratade en stund. Efter det åkte jag o frida hem till mig,bytte om,ut til gömmarn, mötte hugo där. Träffade även Robin Kokkonen, evigheter sen. Vi badade och kastade i varandra i vattnet. Hugo o Robin gjorde nån jävla pakt mot oss, men jag gillaree!

Nu blir det avslutningsmiddag.



9D <3



Jag valde ut mina bästa livvakter till balen!



Frida liftar



bästa



tufff


Vår vänskap var som ett äktenskap

I remember years ago
Someone told me I should take
Caution when it comes to love
I did,  And you were strong and I was not
My illusion, my mistake
I was careless, I forgot
I did. And now when all is done
There is nothing to say
You have gone and so effortlessly
You have won
You can go ahead tell them
Tell them all I know now
Shout it from the roof tops
Write it on the sky line
All we had is gone now
Tell them I was happy
And my heart is broken
All my scars are open
Tell them what I hoped would be
Impossible. Falling out of love is hard
Falling for betrayal is worst
Broken trust and broken hearts
I know. Thinking all you need is there
Building faith on love and words
Empty promises will wear
I know. And now when all is gone
There is nothing to say
And if you're done with embarrassing me
On your own you can go ahead tell them
Tell them all I know now
Shout it from the roof tops
Write it on the sky line
All we had is gone now
Tell them I was happy
And my heart is broken
All my scars are open
Tell them what I hoped would be
Impossible.I remember years ago
Someone told me I should take
Caution when it comes to love
I did. Tell them all I know now
Shout it from the roof tops
Write it on the sky line
All we had is gone now
Tell them I was happy
And my heart is broken
All my scars are open
Tell them what I hoped would be
Impossible. I remember years ago
Someone told me I should take
Caution when it comes to love
I did..........


flottsbro

Imorse åkte till huddinge centrum och mötte upp min fina klass, bara fina idag. Vi åkte ut till flottsbro och hade en grym dag. ALLA badade, eller dom som inte ville blev i puttade. Vid 2 åkte några hem så jag och mina tuffaste vänner gick och hoppade från en bro o slängde oss i lijaner eller jag tittad på (a) Sen tillbaka till dom som var kvar, solade och bada lite till. Jag kommer gråta som en tok på fredag.. Det är som att jag ska lämna min familj!



Steffi o Frida vågade hoppa!




Kärlek i luften



Fina personer




<3



Bästa dygnet

Jag har varit på min livs bästa kryssning med Frida och familjen.
Vi har solat,badat,ätit och dansat. Började med en timme i solen vid polen igår, sen en trerätters middag på det. Jag och Frida ägde dansgolvet. Älskar verkligen trevlig och spontant folk, man behöver inte känna varandra in i minsta detalj för att ha kul tillsammans. Jag hittade min man och Frida blev flickvän, eller?? ;) Men vi har fått rabatt på Castello i huddingecentrum. Vi började rulla från dansgolvet när det var ca 10 personer kvar och solen hade gått upp. Men har inte haft så kul på länge.
Vaknade imorse och åt en frukost med hur mycket mat som helst, älskar "hotell" frukost. Efter det blev de sol o bad igen och återseende av lite ansikten från kvällen. Mat igen, lunch denna gång. Även den trerätters, håll i hatten vad vi har ätit. Sen blev det taxfree stund och tillslut åter i stockholm.



Frida ombord på båten



Min glada flicka




KäRlEk



Vi skulle bjuda på oss ju ;)



I <3 U



Puta med läpparna, ser ni?tufft.





Sola, bada ute o grilla.. åka båt!





<3





Misstolka inte nappflaskan den tillhör min lillebror.



Hej fotograf





Fina oss


Kväll

Jag har duschat och satt på mig lite ordentliga kläder. Va och handlade i mina lite för korta shorts och ett linne idag, alla glor ju som idioter. Undrar ju lite om killarna slänger sina tvappareter hemma under sommaren. Låt oss tjej klä oss lätt :)
Nu ska jag åka och möta upp min Frida. Vad vi ska göra har vi inte bestämt än, nått kul. Blir inte en jätte sen kväll eftersom vi ska åka bort imorgon!



Kärlek till dig, kvinna.


Baby du är allt i min dag



Diggar att en söt pojke precis ringde och sjöng den här för mig.. Dog lite :)


<3




Jag håller mig i solen idag också.. Inte vid datan!!


Jag älskar idag

Igår åkte jag och mötte upp Frida o Linnea, vi satt på ett berg och gjorde inte så mycket. Umgicks med Erik en stund, har inte träffat killen på länge. Sen gick Emmas moppe sönder så vi gick o mötte henne,Alina och Vendela. Mötte även upp Haleen och Adam. Vi sprang mest runt o hade kul hela kvällen, trevliga pojkar! Jag åkte hem runt tolv och sov.. :)

Mamma väkte mig med "gå ut o njut av solen det är 28 grader på din balkong", så gissa om jag flög upp. Nu solen!



Visst äre sexig o ha olika färger på magen o bröstet? Nej.


Alá spanien






Dom här fina smyckena fick jag av Frida efter hennes spanien resa. Har glömt o visa dom. Jag är kär i halsbandet, jag bär det alla timmar på dygnet utom när jag badar eller duschar. Tusen tack!


Kärlek o respekt till alla

Jag mötte upp Frida,Linnea, Emma o Vendela. Trevligt umgänge.. Vi låg o solade en stund. Ganska failat eftersom de kom massa mörka moln när vi skulle bada. Ändå bra dag. Nu ska jag äta middag, sen åka o möta upp dom fina flickorna igen. Umgås med annat folk hela långa kvällen :)



Jag längtar bort!


Acceptera

Vissa stunder saknar jag dig.
Jag delade allt med dig.
Men du försvinner mer och mer för varje dag.
 Jag vet ingenting om dig längre...
Det är tomt utan godnatt-sms, utan våran kontakt.
Men jag klarar mig, nästan.


Ledigdag nmr 1

Godmorgon!
Jag vaknade för en stund sen, men låg kvar i sängen i en evighet. Bara för att njuta av att vara ledig. Slutsatsen blev att jag älskar det. Nu ska jag hoppa in i en dusch, fräscha till mig lite. Sen måste jag äta, blev inte precis någon middag igår.



Jag vill ha mina ögon öppna för dig..


Första doppet

Jag är väldigt nöjd med mina betyg, känns skönt!
Sista lektionen idag fikade jag,frida,linnea och vendela med våran lärare. Alla andra skolkade ju! Sen åkte vi till trehörningen och badade, första doppet. Nice! Inte jätte kallt faktiskt.
Nu sitter jag o frida hemma hos mig har ätit våfflor. HEJ!




RSS 2.0