Jag är lycklig i dig <3

Jag har haft en underbar helg, på alla nivåer. I fredags umgicks jag med Tomas,Jessica o en del med Stefan. Vi va "duktiga på stan" till midnatt. Då va jag död i benen så åkte hem och sov. In till stan i lördags o sälja korv på Sveriges trejde störta marknad, även tröjor för "Mitt andra Hem".

Efter att ha stått där hela långa dagen åkte vi hem, fick massa besök och trivdes. Spenderade hela natten med en riktigt vacker person och massvis prat. Även killar kan prata, tillslut ;) Vi sov nån timme och fortsatte prata på morgonen. Han åkte hem till sitt och jag umgicks lite med släkten.
Somnade klockan 8 igår kväll. Vaknade mitt i natten och insåg att jag var själv, inte bra. Imorse avgick mitt tåg mot Stockholm 10.08, ankomst 12.00. Tog en lunchis med tjejorna innan skolan började 13.20 sluta 16.00 och åkte hem.

Nu ska jag och min sträckta jumskmuskel (stavning?) gå och vila upp inför introduktionsridning imorgon. Sen träffa Gibbsen :)




I want to be the one who makes you smile

Igår spelades det brännboll till 110% procent! Min klass har lagandan på topp, teamwork. Även om det inte gick jätte bra i själva turneringen. Eftersom jag tog i för mitt liv och sprang för långa steg så har jag träningsvärk i låren idag.
Dagen har jag ägnat i två olika stall med lite brudar från klassen, hann möta upp busflickorna o kramas lite :) Efter att strosat runt i stallarna åkte jag hem till pappa. Fick mina underbart vackra stövlar, nu är jag snyggast på häst. Tack till tusen. Kom nyss till mamma igen och ska ta o packa ihop en väska, för imorgon bär det av till finaste staden och umgås med finaste människorna.

Will you take over my thoughts more or you will go away after that ..


tanken av dig

Idag gick skoldagen jätte bra. Vi lekte bara massor, sprang runt i skolan, tävlade och bara trivdes. Bästa! Sen gick jag och lite bruttor och åt lunch, klockan halv tre. Imorgon kör vi på brännboll mot hela skolan, vi ska gå hem med pokalen kom vi fram till idag!

Efter mat time'n åkte jag hem och sen vidare o mötte upp bästaste morfar. Åkte upp o ner på globen och såg ut över hela stockholm. Herremingud, inte liten stad man lever i. Middag ute och nyss hemkommen. Eftersom jag sa möta Linnea vid 8 imorgonbitti och sen mot gärdet så bör jag nog gå och sussa nu. Hoppas alla somnar med leende på läpparna, just like me :D









Finaste ungen och en vacker utsikt!




Du vet vad jag känner

Igår va en start på nått nytt, mitt helt nya liv. Jag mötte upp finaste Linnea i årsta och sen åkte vi sista vägen tillsammans. Utan henne hade jag varit skakis. Men satt och tog in information i en timme, med min nya klass. NB11a :) Tjejer till 100%! Efter skolan, åkte jag och Anna o tränade. Ett nytt pass, va helt slut och kroppen känns lite idag. Men jag gillar träningsvärk.

Imorse gick jag upp klockan halv 8, även fast jag börjar 12.30. Jag och hundarna tog en PW (=powerwalk) i skogen. Efter det behövdes en dusch och snart kanske jag borde börja sminka mig lite. Idag ska vi bara leka och efter ska jag försöka möta upp min fader :)
Hoppas det gick bra för alla som började skolan igår!



Gårdagens kläder.
Bar min saknade gammelfarmors guldhalsband.
Kände mig aningen starkare!


Last days

Mina senaste dagar har varit bra. I onsdags lunchade jag med min finaste Frida, sen ut till pappa. Ägnade kvällen med familjen. Torsdags morgon drog jag o lillebror in till stan, gjorde junibacken och glassade i kungsan. Han gör mig glad!! Igår va jag bjuden på middag och överraskning.. Som ni får veta i början av veckan.
Idag har jag o mammas familj haft hel dag. Har införskaffat en hel del från hööks. Jag är skor, chaps, byxor , handskar o strumpor rikare :) Var även och köpte nytt och fint täcke till min prinsessa. Plus boken "varför gråter inte Emma" , som jag sträckt läst sen vi kom hem. Och ska fortsätta med nu i min säng...

Imorgon väntar KALAS :D





Min 5åriga sötnos!



Min natt... Kanske har jag redan läst klart imorgon!


Svar ang mina pennor

wilma..:) om hejohå:
vart vart VART köpte du dom där överstrykningspennorna(om det är de?:) ) !!!??? Alltså dom där små pennorna i olika färger...

Fiiin blogg! :)


Tjenare :) Jag köpte dom på IcaMaxi om jag inte minns helt fel. För nån fjantsumma, så får hoppas dom funkar bra. Ska du ha dom till skolan? Lycka till isåfall :)
Tack så mycket!

Kärlek o respekt!



ögongodisar






Såå jävla snygga! Bli mina?
Hästflickan i mig är ju framme nu igen så dessa snyggingar
vill jag ha i födelsedagspresent, alla ni som ger mig sånt ;)
Veneto CRW®   1799:-


Familytime







Nu taggar jag in till stan och tar en lunch med min bästa Hellström, jag kommer få träningsvärk i munnen.. Prattime!
Sen åker jag ut till Haninge, till pappsen. Ägnar kvällen och natten där. Imorgon åker jag och lillebror in till stan och gör junibacken. Bara han och jag <3 Syskonkärlek!


CareFace

Godmorgon!
Jag vaknade upp och insåg att solen är framme. Glad tjej! Var nog vad jag behövde. Jag ska hoppa in i en dusch o snygga till mig lite, kan behövas efter denna natt ;) haha!
KYSS



SOL


Never walk alone

Jobbet gick utmärkt, flöt på som en stjärna på drottninggatan. Tog en yoghurt med världens bästa Anna och sen ZUMBA! Körde kort,50 min, men väldigt intensivt. Död var jag bara förnamnet för mig efter en sommar helt utan träning, bara enstaka promenader men massvis med onyttigheter.

Jag borde nog gå o lägga mig i sängen och titta på tv, eller soffan. Jag ser fram emot imorgon! Min FINA kommer upp till Stockholm och ska kramas med mig :D Jag är mer än lycklig!




Minnena är allt jag har av dig

Godmorgon i hönsgården! Jag gick upp vid 8 imorse, duktig chey ju. Idag är en bra dag, jag är glad och tänker inte allt för mycket på allt.
Igår bakade jag bröd så jag och lillebror åt en god frukost och diskuterade, om det nu går så bra med en 1,5 åring. Han börjar dagis imorgon och jag skolan på måndag.

Jag ska ta och göra iordning mig, ska stå på drottninggatan och jobba mellan 13-16. Sen ÄNTLIGEN ska jag och Anna träna, det är de som gör mig glad idag.



Jag springer redan runt såhär. Känslan av att äntligen ta fram dessa kläder ur garderoben efter sommaren gör mig glad. Denna höst kommer inte bli rolig för musklerna :)


Jag gåter bara i regnet



Kul väder jag och mina grisar fick på våran långis.
Vi kände oss som genom våta hundar, hela högen ;)
HaHa!

Men ska jag vara ärlig så gick jag där med luvan på huvet och hela blöta byxor,kände hur skorna började läcka in.. och trivdes med vädret. Det var helt okej. Skönt!



NU.. tv'n !


PIP

Idag har varit en inne dag. Vädret fick mig att inse att hösten inte är långt bort. Jag gick upp och dirket ner i badet där ägnade jag min förmiddag. Känns värt!
Snart ut o gå, min hjärna behöver frisk luft.. Jag får iallefall försöka ge den det här i storstan.



Jag vill ha sommar o sandaler.
Chillhäng i parken!


Förändrat liv



Där är allt äkta, även mitt leende!


hejohå

Igår ägnade jag förmiddagen inne i stan. Jag och lillebror mötte upp bästa Dozzi. Vi gjorde inte så mycket, bara översvämmning på kyrkogården. Lunchade med mamma på uteservering och åt middag på andra sidan stan. Imorse åkte vi ut till Lissma, spenderade dagen där. Nu är jag hemma och ska väl snart möta upp världens bästa Anna och vända ut o in på mig själv...!



Denna snyggingen införskaffade jag mig idag.
Det är fan inte billigt o ligga på topp, men 900:- för att skydda huvudet är det värt.
Den lär bli väl använd i höst.



Almenacka och lite snygga mappar



2 stört fina block + lite pennor ..


Herremingud

Tyckte att ni behövde er ett gott skratt... Lite bilder från kräftskivan, på några av oss enormt fula.
Ser ni den gemensamma nämnaren?



haha, Stefan.



Min grymt tuffa farbror, eller vad säger ni farlig ? ;)



haha. Min farfar känner sig som hemma!



En vacker syn, haha.... eller INTE



Som grädde på tårtan!! Sexy mama!
Jag fick ta min bild mycket senare än alla andra, blixten dödade mig, därför ser jag ut som ett lik.


It's just the way it goes

Helt okej humör idag, relativt stark.
Har varit in en sväng till stan, tagit en lunch med mamma.
Dags att ta en snabbis med min pärla sen ta tag i mitt hem, mitt rum.




Min underbara.
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


Allt jag aldrig bett om

Sitter och lyssnar på en himlans bra artist vet inte mer än att hon heter Viktoria.
Det är dags för mig att ta mig mot sängen.. Inte för att jag är trött utan för att jag bara vill kunna lägga mig er i tänka. Har små många känslor inom mig just nu. Saknad,tomhet,pirr i magen,en sten i hjärtat...eller.. Så himla mycket jag inte kan styra längre. Det är som om jag behöver lära känna mig själv på nytt, så det ska jag göra inatt :)

Godnatt.

Bläck på min kropp!



Vågar jag?
Vill jag verkligen?
Vill ha den sortens blomma, Linnéa.
Kvällens mening som fastnade i hjärtat var
"We are never so lost that angels can't find us"
Insåg vilken stor betydelse det fick för mig.

Men var?
Min nacke är ju upptagen
|
|
v


Svar till "Anna"

anna om <3:
heej! vilket gymnasie ska du börja i? för du är 95a va?



Hejjsan hoppsan :) Japp jag är 95a.. Det börjar ju verkligen dra ihop sig inför gymnasiet nu. Jag ska gå Realgymnasiet i Liljeholmen. Pirrigt men ska bli himla skönt, känner endast en flicka som ska börja där. Följer du mitt liv så håller jag dig uppdaterad om starten ;)

Kärlek o respekt!

<3

Nu åker jag in till storstan och blir omhändertagen.. Exakt vad jag behöver just nu!



Min stolthet.


Keep walking



Jag går ensam på min stig från och med nu.
Tänker inte bli besviken eller lura mig själv med att allt löser sig, jag släpper problemgörarna.
Har tre år kvar med nya vänner, ny skola, ny fritid.
Sen skapar jag ett nytt liv.


Just nu är du bara en dröm

Morsning. Jag vaknar innan eller vid tio varje dag, sjuk eller hur? Men jag gillar det. Aha va ska man göra idag? Jag tvättar lite, hade ju lite tvätt med mig hem. Kanske drar en film. Jag stannar iallefall hemma idag.. Inga speciella möten.



Jag vill somna om och vakna upp i min dröm.


Det regnar här i Stockholm idag

Ovädret som styr Sverige idag har tagit mitt hem's tvapparater. Blixten slog ner bara ett antal meter i från våran bil precis på våran väg när vi kom hem... men även i tvfunktionen.

Så jag får väl helt enkelt ta o leta på en film och krypa upp i soffan.


Sommar skillnad






Kändes verkligen värt att jag försökte starta min väg till brunett i våras.....




När det blivit blondt av sig själv och solen under sommaren.
Tack för den passningen, jag ger upp!
Men bränna har jag ju iallefall fått på köpet :)


sommar

Idag har jag lämnat Nora med tårar i ögonen, usch. Jag har skapat mig ett liv där ett alldeles perfekt liv. Tyvärr är det som håller mig kvar i Stockholm för starkt för att få mig flyttad.
Men jag erkänner att jag har saknat den söta lilla killen som springer runt här hemma och just nu förtrollar sina bilar med ett hund ben. Även att han spontant kommer springande mot mig och kramas med hela kroppen... Jag älskar honom, min lillebror.



Dop puss!



"när jag blir stor vill jag bli som dig för du är så snäll och rolig"
Mina änglar.



dopunge!



Tur att det finns en uppfinning som heter tv , till MIG som inte lever i en låtsas värld.



Nattfiske



inte små


REN sanning.

jhhj_156087612


Glada flicka

Idag har jag vaknat på en bra sida :D
Kvällen igår va bra, vi åt god mat och gick till en kompis som min kusin o Magnus känner. Träffade trevligt folk där och skrattade en hel del, glad chey! Vi kom hem vid 4, somnade vid 5. Har varit vaken i några timmar.. Nyss blev jag rätt själv igen. Den där Mangesmith åkte hem och Pontus sover.. Så hej solstek :)

Sommarkväll

Just för tillfället känner jag mig väldigt ensam. Men jag längtar till tusen efter att flytta hemifrån.
Min kusserusse och hans kompis är på hemliga uppdrag. Så fort dom kommer hem igen ska vi handla sen laga mat. Middag blir det ute på altanen i kvällssolen med musiken i bakrunden, hur underbar låter det inte?


Jag älskar livet.



Min hemlighet, han gör allt så mycket bättre.
PUSS


Veckorna bara rullar

Jag har inte bloggat på över en vecka, ajabaja! Men förre veckan kom min kusin och faster upp till Stockholmia. Vi var och kollade på hoffmaestro och Eric Saade live på Allsång på skansen. Sen var vi även ute i skärgården en dag. Som en stor fet familj. I torsdags så åka jag med dom hem till mitt Nora, jag älskar denna stad.
Sen dess har jag mest solat,umgåtts med pojkkompisar (eftersom jag är oerhört trött på tjejer), varit på dop för finste Hugo och bara mått bra .. mått underbart!

Nu sitter jag hos min farbror och är hundvakt. Familjen åkte till Kolmården igår och jag och min äldsta kusin unnar dom hundvakt. Pontus ligger fortfarande och sover och jag har hunnit en massa saker sen jag vaknade.. Snacka om att han vänt på dygnet! Dags för lite mer sol, caaaio!



Det var inte långt avstånd mellan oss!



Jag och vackraste lillebror



Mina prinsessor till kusiner!



Just nu.. My Hero ligger och steeker i solen, inta position


RSS 2.0