Bloggtorka

Klar med allt pluggande, nästan iallefall. Mamma tyckte att jag va så duktig så vi ska snart åka och sola. Min lillebror är och köper pepparkaksdeg, hoppas han ska baka och inte äta upp den :) Vi åker nog när dom kommer hem. Känner ni också att jag har lite bloggtorka?! Ge mig tips!



Jag var lycklig med dig...
börjar bli det utan dig!


12.10

Hemma.. Ska sätta mig och plugga direkt. Så blir jag av det sen!!

Tisdag

Godmorgon mina sköningar!
Haft en bra natt? Det har jag faktiskt. Eftersom jag satte upp beslyning runt hela mitt fönster igår som lyser hela tiden så trodde jag att det var ljus ute när mobilen ringde. Hur skönt som helst för då vaknar man till dirke istället för att tycka synd om sig själv i all evighet.

Jag ser faktiskt fram mot idag. Fråga mig inte varför. Men jag har inte så mycke emot skolan just nu faktiskt. Utan skolan hade jag varken träffat Robin eller Martina hela dagarna. Får ont i magen när jag inser att det bara är en termin kvar. Jag har gått i samma klass som Martina i 6 år och känt henne i 7 år. Robin har jag gått i samma skola som i typ 2 år, och känt i 3 tror jag :) Världen underbaraste människor.

Dags att klä på sig!!!


GODNATT

Jag och lillebror somnade någon timme, älskar att sova med honom. Sen åkte vi och storhandlade. När vi kom hem satte jag upp lite julbelysning i mitt rum, blev ganska nöjd faktiskt.

Nu är jag jätte trött och min säng ropar efter mig. Men först ta bort sminket och göra klart lite saker inför imorgon. Förlåt älskade läsare, men jag orkar inte skriva mer. Mina fingar är trötta och armlederna heelt döda efter min volleyboll match på gympan!

Träningshjul



Ett ungefär sånt här har mamma köpt hem till familjen idag.
Vi ska nämligen tävla om vem som kan få finast mage på kortast tid genom att bara använda den här!!

Tack Mamma!


All I want for christmas is you

Hemma från skolan. Dom sista lektionerna va gaalet sega. Men tog mig igenom dom också. Hämtades upp av en taxi på beställning vid kvart över tre. Åkte sedan åt med familjen. Tidig middag ja. Nu är jag hemma och ska nog ta med mig hundarna ut på en snöigpromenad. Även fast jag är jävligt trött. Men lika bra och ta sig ut då och piggna till lite, sen in och skriva lite på min krönika som ska vara klar den här veckan. Lite press eftersom det ska vara en MVG skrivning. Men jag klarar det!! Lite senare ska jag åka med mamma och handla, mysigt!



Hos "mormor" förra julen.
Bara 4 veckor kvar!!


Kallt

Läste precis att det är minus tio grader här ute i huddinge. Och jag har tygskor. Nej jag är inte dum men det är jävligt fult och ha stövlar till mjukisar och jag har gympaskor som första lektion. Nu ska jag möta martina. Puss!

Måndag

Godmorgon världen, vilken underbar dag. Säg vart går färden? Tja alla måndags glada :) hur mås det i stugan? Själv är jag lite små trött, men vem är inte det veckans första morgon? Jag har precis ätit klart och ska nu packa väskan,borsta tänderna och sen gå till bussen! Idag kommer robin till skolan. Shit vad jag har saknat honom. Tänk dig själv att du har träffat nån varje dag som betyder väldigt mycket i typ 3 månader. Sen är han bara helt totalt borta i en vecka. Knas!

Första advent

Har precis ätit lite lunch, eller ja en macka! Lillebror kom hem hit vid typ 9, vi åt frukost och tårta tillsammans. Sen somnade både han och jag i soffan till Hary Potter. Kan tänka mig hur sjuukt söta vi var. Nu har han åkt och jag och mamma ska snart gå ner i källaren och ta fram alla julsaker. Jag älskar det. Dessuom ä det verkligen en jätte mysig juldag. Det snöar så där mysigt!
Ikväll ska jag och martina + hundar åt höger och vänster ta en riktigt lång första avents promenad. Men innan ska jag hämta hem julen :)


Jag ska få dig att glömma pojkvänen som krossade ditt hjärta.

Godmorgon. Jag är svin trött och skulle helst sova ett antal timmar till. Men vad gör man inte för sin lillebror! Ligger i sängen och väntar på att han inte komma hem,mitt födelsedagsbarn :-d

Hugo Dozzi gillar ditt foto.....



Inspektera händelserna också, 37.

Hahahahaha, denna gulliga(?) bild får avsluta min kväll. Jag ska gå och ta bort dagens smink och låta sängen ta hand om mig inatt. Mitt sängsällskap för natten har inte bestämmt sig än, ingen bang någonstans på att ha den personen intill mig när man vaknar mitt i natten. Det är mysigt, rikitgt mysigt! Annars gör det faktiskt inte jätte mycket om jag blir själv inatt. Ska upp tidigt och fira lillebrors födelsedag så att :)


GODNATT


Älskaälskaälska

Skit vilken svin bra musikal! Jag är galet stolt över den elaka häxan , jag älskar henne min coola aina. Hann kramas lite med henne efter. Hon peppade mig lite mer på ökna genom att säga att min prins där saknar mig, jag saknar honom också! Jag och min dunder braiga mamma sitter nu i bilen påväg hem. Dunkar musik och älskar livet typ. Sjung nyss med i en låt som senaste veckorna fått mig att gråta! Allt går åt det bästa hållet nu :-d

Mot Nyköping

Nu mina vänner, sitter jag i bilen påväg mot nyköping. Under förmiddagen har jag sovit, lekt med hundarna i snön i fårhagen, jag gillar snö nu! Jag och mamma ska kolla på en musikal som hennes kusin är med i. Alltså världens bästa Aina :) Jag och mamma har inte varit ensamma utan lillebror på typ ett halvår. Så nu har vi hur mysigt som helst. Jag älskar henne!

drogfrikväll!

Jag dricker vatten en fredag, ingenting annat.

Japp helt seriös. Men jag har inte ork till något annat. Så blir jävligt nyktert för mig kväll ;)

Gymnasiemässan

Jag försov mig lite imorse så hann inte blogga. Hade lektioner fram till 11. Sen blev det gymnasiemässan för hela slanten, och nu efter ungefär fyra timmar i klackar är jag ganska trött i fötterna. Jag har typ tre skolor jag vill söka till ökna,sthlm djurgymnasium och real. Kanske berga , men är ganska svårt att ta sig dit och internat i haninge känns onödigt. Mina betyg känner jag mig ganska säker med, vilket känns skönt. Tror inget blir sämre den här terminen iaf :) Just nu sitter jag i bilen påväg till jakobsberg. Puss!

Ta mig tillbaka till den tiden jag var en av er

Ni är två personer.
Ni är så jävla saknade.
Ni är kött och blod för mig.


Kvälls spa

Har precis klivit upp ur badet, mums! Nu är det dags att ta hand om mig själv. Smörja in mig, torka hår + en del produkter,måla naglarna och noppa brynen. Sen hoppar jag nog ner i sängen och längtar tills imorgon :)

UNDERKLÄDER!

Jag blir galen på mig själv just nu. Springer runt i underkläder och försöker hitta något rikitgt jävla snyggt inför imorgon. Men ojj va jag behöver inhandla kläder. Jag längtar galet till mellandags rean. Exakt en månad kvar idag. GE MIG PENGAR I JULKLAPP! Om ni inte förstått det så är det ju gymnasiemässan för min och pärtans del imorgon. Ska bli jätte rolig. Se annat folk än huddinges fjortisar. Sen är det ju massa som man känner där. Tyvärr var några som jag skulle vilja träffa där idag, men men. Fler jag känner ska dit imorgon.

Nu ska jag fortsätta mitt desperta letande och sen BADA!


Jag är glad på riktigt nu, helt utan dig!

Mitt humör är så jävla bra!
Jag älskar min klass (dom flesta), hade en super tekniklektion idag. Snacka om trevliga planer vi har nu. Dance all the night! Så knas att mitt glada humör fortfarande sitter i liksom, även fast jag lämnat dom. Får lite ont i hjärtat när jag tänker på att det bara är en termin kvar med dom! Men fan va vi ska ta vara på den tiden som är kvar.
Snyggingen, dör nästan lite varje gång!!!!!
Vädret, så himla mysigt. Alltså när det bara snöar fina stora flingor, diggart!
Julsångerna, håller just nu på med en ny spellista på spotify. JUL :D




Torsdag

Snabbt inlägg!
Jag blev klar med min kemi uppsats igår, så galet skönt. Verkligen en sten som lättade, haha! Jag har varit vaken sen halv sex. Drömde världens sjukaste dröm och sen hann jag inte somna om innan klockan ringde vid 6. Åt fetaste frukosten dessutom har jag varit ute med hundarna också. Duktig cheey! Martina är efterbliven på att svara på min sms, som vanligt på morgonen. Fast jag älskar henne ändå. Men antar att jag borde gå till bussen nu. :)


KISSNÖDIG

Nu kör jag sista biten på kemin sen bakar en kladdkaka inför Maria Wern!!!!



¨
Ljusena i mitt liv!


Mys snö!

Heej mitt vinterland!
Efter skolan åkte jag och fikade med världens bästa martina på vårat café. Så himla gullig tjej som jobbar där, kompiskompis! När jag kom hem gick jag ut med hundarna. Börjar se något posetivt med de här vädret. Jag klädde nämligen på mig massor och gick ut i snöstormen med musik i öronen, det va helt okej faktiskt.
Nu är det dgas att skriva det sista på min kemiuppsats, hej MVG :)



2 år sen, haha!


snö

Igår var inte någon bloggdag, tyvärr.
Men ny dag, nya inlägg hahahahaahah!

Det är galet med snö och jag ska försöka komma till skolan, great! det kommer gå åt .....  Snacka om att sl verkligen är sämst. På sommaren har dom ingen ac överhuvudtaget. Så man håller på o svettas ihjäl på bussarna, även tunnelbanorna. Nu är det vinter, och första snön har precis kommit. Ungefär 2 cm och bussarna går knappt, eller är vääldigt försenade. Tunnelbanorna krånglar hur mycket som helst. Vad är det för skit? Det är liksom 24 november, en månad kvar till jul. Är dom förvånade att vi får snö? Jag blir aaarg!

Nu ska jag dra mig ut i det underbara vädret också ... BAJS!

Little miss perfekt

Ikväll är jag troligen med på tv, nu igen ;)
Inspelningen med Sanna Bråding i sommras, minns mina trogna läsare? Var iallefall mitt i sommaren med världens bästa syster och hennes pojkvän, nåra till också men känner inte dom! Missa iallefall inte kom i form med Anna Anka ikväll!

Nu ska jag klä på mig :D



Jag gillar skrattattacker i årstaberg i väntan på Robin :)


Kvarnberga


Leggins - Hm, Svart "kjol"-indiska , Linne-Gina, kofta- ?

Idag är det simning och jag slutar 12.10, varför göra iordning sig speciellt mycket då. Även om jag har en viss trevlig person att se idag ;) undra vem... hhm, ja undra vem.
Kvarnbergsskolan börjar liksom bli lite av mitt andra hem. Känner dom flesta, kan alla små vägar och salar överallt. Det är ungefär 1 termin och 4 veckor kvar i den skolan, både lite sorligt men ändå väldigt skönt. Hela mitt liv har verkligen ändrats sen jag började där jag har flyttat,bildat ny familj,tappat en familjedel, varit kär, varit älskad, insett att martina är min bästavän, varit fjortis, blivigt normal... skulle kunna göra listan lång.

Nu är det dags o fixa det sista sen möta Pärtan :)


Godmorgon!

Puss på min älskade familj! Just nu sitter jag och äter frukost i sängen, detta är verkligen ingen vana. Jag brukar knappt äta, och om jag gör de så slänger jag i mig nått precis innan jag går.

Måndag kväll

Tjenare snyggisar, mås det prima i huset eller?

Jag åkte hem på dirren efter skolan och har verkligen pluggat hela eftermiddagen och halva kvällen. Duktig tjej! Har nästan fått klart en kemiuppsats, klar med fysiken, fixat so'n och börjar läsa en väldigt vansinnigt dålig bok - Möss och Människor. Det är tydligen egentligen en gymnasiebok vilket verkligen visar sig. För jag har läst ca 15 sidor, förstår typ varannat ord. jaja, fan sluta klaga nu. Jag diggart!

Sitter just nu med ansiktsmask, överraskade? Nej antar inte det. Men jag älskar det. Ska nog svara på lite kommisar nu, och sen måla om naglarna till "Pensionärs jävlar", det är vad jag kallar grym tv.



Du finns i mina tankar var eviga dag.
Din närhet på jorden är min liv's störst saknad.
Det vackraste jorden ägde lever nu i den blåa himlen.
Du var min vägledare i livet...
Jag älskar dig,då nu och föralltid, mormor!


Folksjuklighet

Okej, nu har jag vaknat ordentligt. Eller ganska. Jag har lunch just nu, har ätit och sitter just nu med lite folk i skolan. Så himla roligt hur folk kan bete sig, hur folk snackar och hur folk kan ändra sig! Lite trött på det ibland faktiskt. Nu är det dags för spanska! PUSS!

Gympa kvart över nio

Jag säger bara fy fan för måndag morgon :(

Söndag kväll







Nu godnatt


Söndag kväll







Nu godnatt


Match mot bajen

Först åkte vi till Stinsen och letade runt efter lite leggins till kusinen. Sen vidare till helenelunds ip , broder spelade mot hammarby. Förlust tyvärr, men han va grym. Rikitgt grym. Mittback med skrikande gul mössa och lila skor, diggart. Jag frös verkligen halvt ihjäl, men det fick funka. Sen åkte vi hem, hela familjen knasig.. Åt middag och firade lillebror lite eftersom han fyller år nästa helg. Nu visas beck på min tv och "räddaren i nöden" eller inte.. i telefonen :)



Det va galet svårt o ta kort eftersom hela jag skakade och det snöade massor!!


<3

Älskade läsare, vad ska ni egentligen göra idag? Självklart får ni sitta och läsa min blogg hela dagen, men kan bli lite långtråkigt. Jag åkte från martina efter att ha ätit världens godaste gröt, som hon gjorde helt själv. Helt ärligt hon har en galen begåvning inom mat! När jag kom hem var det en del folk här och jag gjorde iordning mig. Så nu inom kort åker vi till helenelund för fotbolls match, hejja lillebror!!!! Jag ska ta massa grymma bilder på honom, har jag bestämt :) Så bildbomb med lillebror ikväll helt enkelt!


Hos martina

Vi somnade till boogeyman , relativt dålig faktiskt! Jag diggar stilen jag och min kvinna har när vi sover tillsammans. När vi vaknade blev dear john vårat nästa steg i livet. Grym film säger jag bara! Nu är det dags för frukost-lunch, mysigt eller vad? :) PUSS!

<3

fd M och nv M , underbart!


Myslördag

Jag trivs överdrivet mycket med mitt sällskap!!
Martina kom hit, hon bakade och jag "hjälpte" till. Sen har vi inte gjort jätte mycket, spelat lite wii och bara umgåts. Nu har vi nyss ätit middag och ska snart bege oss till stureby och hem till henne. Hur mysigt som helst , där blir det film i massor. Men håller er uppdaterade, loovar!



min kärlek är så obeskrivlig!


BULLBAKNING!

Nu går jag och möter världens bästa martina :D

Lördag

Min kropp värker! Vaknade ungefär 9 , bra tid faktiskt. Men somnade dessvärre om, vilket jag inte skulle ha gjort. Drömde världens mardröm, där min vän var huvudpersonen. Det sista jag säger är ".... jag är här nu" han svarar "jag älskar dig". Kan liksom inte förklara vad som hände allt va bara läskigt. När jag vaknade gjorde hela kroppen ont, speciellt armarna och jag hade gråtit massor, hehe!

Planer för idag? hm.. Ska leka med martina idag, vad vi ska göra vet jag inte. Emil som ni ser lite längre ner ville träffas igår men jag orkad verkligen inte, så funderar på om han har tid för oss idag. Men pojken har inte vaknat än. Ska först och främst äta frukost, jag är huuungrig! :)



usch.. GOOOODMORGON!!


Önskar er all lycka, finaste



Visst syns det att det är min stora syster? Kortare än mig bara :D

Grejen är iallefall att hon och hennes Andreas har varit tillsammans i 2 år och 3 månader, alltså 27 månader vilket är ungefär 820 dagar. Dom är verkligen sjuka huvet. Det här är verkligen riktig kärlek !


Emiiiiil!!



Här har ni jordens bästa Emil. :love:

Jag själv har kännt honom i 2 ungefär. Förra sommaren lekte vi massa roliga saker, haha. Han är inte snäll exakt alla gånger, men vem är det egentligen? Tror ärligt talat han varit snällare än dig. Tjejmagneten nummer 1. Nu tycker jag det är dags för lite nya tjejer i hans närhet, inte bara fotboll liksom! Och någon han kan hålla sig till mer än över dygnet. Jag vill verkligen min kära väns bästa ;D

Även om det är Emil jag ska tipsa er om egentligen så har han väldigt många treevliga vänner, hihi.. fråga mig inte hur jag har koll på det ;D




Hittade den här bilden från förra sommaren, små pojkar :)


Jag blir aldrig densamma

Ikväll är en sån där kväll jag saknar dig groovt mycket. Jag vill inte vara utan dig längre nu.


Gjort mig glad!

Hemma!
Blev ett linne och lite produkter i farsta bara. Såg även två igenkända face, usch usch! Nu sitter jag hemma på mitt rum, en fredag. Men helt ärligt känns det ganska skönt. Jag är trött som ett svin och behöver nog inte slita sönder kroppen på nån galen fest lr liknanade :) Underhåller mig iställer med Julia på msn och Micke på facebook, dunkar lite musik. Nu glädjelåt, lägger in den i nästa inlägg!



Jeans - Gamla
Tröja - HM
Kofta - Gina ?



Typ blåa ögon?!
DOM ÄR BRUNA!


Airplanes

Helg! Usch va skönt , jag älskar det. Sitter på bussen mot farsta ska nämligen möta upp världens bästa mamma och moster. Har inga speciella köpmåsten men så skönt o bara gå runt :) Dags att läsa igenom VG provet jag fick tillbaka idag och byta låt i öronen! Puss!

Fredag

Godmorgon! Fredag morgon, skönt lr vad. Jag är trött som ett litet svin, tråkigt nog. Jag har verkligen inga planer för ikväll än så länge. Martina ska ju leka med sin linus, och sen har jag väldigt glada personer i min närhet...eller inte! Så vad ska ni hitta på? Dags för min buss o komma nu tycker jag! Det är nämligen galet kallt :) PUSS

Varse




Börjar med nått nytt, ska nämligen hjälpa er på traven kära vänner :)


1.Får jag ta ett kort av dig, så jag kan visa tomten vad jag vill ha i julklapp!?
2.Tror du på kärlek vid första ögonkastet eller ska jag gå förbi igen?
3.Du måste vara på fel ställe, miss universe tävlingen är där borta
4.Hade jag kunnat någon, så är det här det tillfället då jag hade dragit en dålig raggningsreplik..
5.Har du ett plåster? Jag skrapade knät när jag föll för dig.
6.Det krävs 134 minuter aktivt sex för att förbränna alla kalorier från en chipspåse. Jag har precis ätit 5 påsar, vad gör du ikväll?
7.Det är något fel på min telefon, den vill inte fungera utan ditt telefonummer, hjälp mig!
8.Snygga strumpor ska vi hångla?
9.Du är om luft, så jag måste ta dig in och ut.
10.Vad gör en sån sötnos som du i min snuskiga fantasi?
11.Om skönhet mäts i tid, skulle du vara en evighet.
12.Du skulle passa jävligt bra i mitt nya lakan
13.Jag begär inte att du ska fall för mig, men du kan väl iallefall snubbla lite?
14.Min kompis undrar om du tycker att jag är snygg?
15.Hur kan du redan vara här? nyss var du ju i min dröm.

15 stycken får räcka, måste ju spara lite till nästa gång. Haha, dags för min data och sova och för min kropp att njuta av en sällskapsjuk säng!!

GodNatt

Finis!



Små skönt med ny målade naglar.
Helt vanlig franskmanikyr, var verkligen länge sen. Men rikitgt fint och enkelt :)

Nej tack inget klageri på att mina fingrar ser fuckade ut, ni är söta ni också!


Älskade broder.



Inte världens bästa bild, i know.

Min superbebis sitter på golvet nedanför mig med ett antal hela tidningar och lite spelande saker. Ibland älskar jag honom över allt annat, men ibland är han inte rikitgt min bästavän. Just för tillfället är vi sams eftersom han fick komma till mig helt nyvaken för en stund sen och ett goshumör på topp :)


Helg imorgon!

Snyggingaar... komsikomsi :)

Tog en långpromenad direkt när jag kom hem, behövde det. Rensa tankarna, hiss! Sen jag kom hem har jag bara suttit och kollat facebook, lyssnat på musik och väntat på att någon kul sak ska höra av sig. Men tydligen inte.. Ska nog ragga lite läsare!!
PUSSILUSI!







2 dagens bilder :)

ser ni vilken galen skillnad det är på mitt hår?


Gullvivan nästa!

Snygga märta!

Trevligt värre!

Blev lite förändringar i schemat även idag. Så slutade ungefär en timme tidigare. Riktigt skönt! Jag och martina är på väg till en fika, sitter nämligen på bussen. Så skönt att jag har den kvinnan när jag inte vill vara ensam. Idag är en sån dag, alltså när jag behöver göra saker hela tiden lr vara med någon hela tiden för att inte börja tänka på dåliga saker. När jag kommer hem blir det promenad med mamma :)

Torsdag

Börjar tidigt idag, gillar det inte. Men ändå vaknade jag vid kvart över sex, av mig själv. Dutti chey! Fast gick inte upp ur sängen fören kvart i. Va helt klar och iordning gjord kl 7, tempo idag :) Måste klara av förmiddagen utan martina, hm klarar jag det? Ja om alla tjejer i min närhet är lite mer happy face. Sitter just nu och tittar på min macka , är nämligen inge hungrig. Dessutom läser jag och öppnar lite post. För ungefär 3 reklamblad om olika skolor varje dag. Jag vet ju trolign redan vad jag vill, men har inte bestämt om jag vågar lämna stockholm (a) PUSS så länge!

Godnatt

Jag somnade efter ett långt samtal med min vän. Jag har blivit sämst på o hålla mig vaken på eftermiddagarna. Farligt. Ska börja med vitamintillskott , låter bra visst? :) Det är dags för mig att skriva klart min uppsats,mamma hjälp :-d

Onsdag

Dagen har rullat på, mitt humör var ju under nollan när jag anlände till skolan. Men när vi sen insåg att vi bara hade två lektioner idag blev allt lite lättare. Först spanska och en engelska. Skiiitskönt!
Sen åkte jag vet robin till han hockeyhall bara för att hämta lite saker som vi aldrig gjorde. Tror bara han ville fördriva lite tid ensam med mig, vad tror ni? ;)

Nu är jag hemma, har ätit lunch och pussat på lillebror. Ska försöka skriva klart min uppsats , som ska in imorgon. Dessutom läsa lite sidor i so'n.

Vad händer och sker i era liv då? :)



ojj va jag saknar o kunna sitta så här!
I somras med morfars bebis.
Sitter helt knas med benen, som ni ser :)


Äckel grannar..!

JAG HATAR KÄRRINGAR!

mitt humör har verkligen varit på topp sen jag gick upp, hundarnas promenad var för en gång skull jätte mysig. Nu skakar jag av upprördhet. Jag mötte våran kära granne precis när jag kom hem, och självklart ställer hon sig och skriker på mig och mina jävla hundar. Jag ber henne flytta här i från och så höll hon på. Till slut går hon mot mig och tittar med sina sönder drogade fula ögon och säger "unga dam.... Du är sjuk i huvudet" Där sprack min dag. Helevets jävla kärring..


Morgonpromenad

Fel håll jag vet :)

Pussunge

Tänk att vissa personer verkligen lyckas vara snygga exakt hela tiden. Förstår inte riktigt hur det går, men men. Kanske är det bara ett problem :)

Nu ska jag lägga mig i sängen, smsa med världens bästa martina. Helt ärligt, utan henne vid min sida hade jag aldrig varit så stark som idag. F**CK va jag älskar kvinnan!!

Godnatt igen








Tusen bitar





Står i din port står bara still
För en minut sen var du min
en tredjedel av den jag var går hem
för en är krossad, en är din
det här är slutet på vår film

Från och med nu
Från och med du

Ser dig på blåa i april
i telefon i nya jeans
men jag har samma trasor, går och röker samma marlboro
jag minns varenda scen ifrån vår film

från och med nu
från och med du

jag blir aldrig samma, från och med du

(från och med då från och med du)

från och med du

(somliga ljus brinner aldrig ut)

står inte ut, står inte ut
ett år försvinner utan ljus
även om ett sekel går så ska jag alltid vänta på vår tur
från och med då

Från och med du, du,du,du
från och med du, du,du,du

jag blir aldrig mer densamma , jag blir aldrig densamma som förut
somliga ljus brinner aldrig ut

och i din port har ingenting
förändrats utom just på din
för bredvid ditt namn står ett namn till

Sovmorgon

Jag ska gå och lägga mig nu, iallefall och läsa Egoboost. Jag börjar 10.10 imorgon så hinner troligen blogga ordentligen :) Hoppas även på outfit bilder, visst!!

Godnatt!

Sluta fråga..börja snacka

Just nu ligger jag ensam i min säng. Ändå inser jag helt plötsligt att det luktar hockeypojke i min säng, asso typ efter träning. Nej inte gott alls. Men varför gör det de? Skiit läskigt..

35 minuter kvar , jag döör av ut tråkning. Ska nog skriva lite på mitt arbete som ska vara inne på torsdag. Imorgon är det onsdag jag slutar runt 3. Någon som vill umgås? Har verkligen typ varit hemma och sovit hela veckan, don't like it. Kanske ska planera in ett av mina välbehövliga bloggmöten? Annars åka in till stan och hitta fina meyling, evighet sen jag träffade min egen syster. KNASBANAN!



Do you remember?


Grattis älskade Robin!





Idag fyller VÄRLDENS BÄSTA ROBIN år!!
14 små söta år, haha.

Den här personen är nog en sån person dom flesta vill ha i sin närhet. Ställer upp typ dygnet runt, finns där när ingen annan finns. Han var den som fick mig på benen igen efter mitt fall. Kommer aldrig kunna tacka honom!


Tisdag

Tråkig blogg idag, japp :)
Började 8 slutade 12 och hade en timmes håltimme. Hej bra dag? Åkte och mötte upp mamma och lillebror efter skolan för en fika. Sen hem och städa rummet, jag bara älskar när det är fint. Som nu :)

Ska plugga lite, nu när jag ändå är igång :)

CIAO!

varför skulle jag vilja nått elakt ?

Jag och moster har varit ute och sprungit med hundarna , haha lite o överdriva men sprang en bit iallefall. Jag hade verkligen gummistövlar på mig, så inte jag men jag kunde. Det va rikitgt skönt o inte bli blöt alls. Nu fattar jag varför martina hoppas runt i vattenpölarna hela dagarna :)

Det är dags för mig o hoppa in i en dusch, sen lägga mig i sängen och skriva lite teknik arbete. Men jag måste verkligen försöka somna tidigare. Dom som smsar med mig på kvällen får börja påminna mig om att sova helt enkelt ;)





EGOBOOST

Hemma :)
usch vilket väder det är i älskade stockholm just nu. Jag ska svara på lite kommentarer och sen krypa ner i sängen och läsa egoboost av Blondinbella!

Sista lektion

Eftersom jag har nytt schema , från idag. Så har jag en lektion till nu, svenska. Ganska skönt ändå. Idag är det verkligen inte happyface i min skola, tråkigt tycker jag. Eller irriterande att folk inte kan sköta sig normalt liksom :) menmen, det drabbar ju inte mig! PUSS!

Ingen gympa

Kul att man kommer till skolan och inte har första lektionen. Men hade längre tid o göra iordning sig då. Eftersom jag åkte till skolan med mjukiskläder och utan smink :) Nu är det dags för klassråd!

Måndag!

Godmorgon, jag somnade försent igår. Jag blir så trött på mig själv när jag verkligen inte kan sluta smsa :o arg! Jag sitter här och äter frukost, min juice går ut 4e december, tjugo dagar innan jul. Inte långt kvar! Dags att göra iordning sig och möta martina :-d

Snutt.

Godkväll!
Tänkte berätta om min väldigt händelserika dag - eller inte. Vi åkte till liljholmen, åt lunch subway såklart haha. Sen var det lite smått panik och jag leta runt efter nya skor. Hittade ett par as snygga, bild kommer imorgon.  Mamma gick på möte.. Jag lillebror och martina körde igenom hela liljeholms gallerian. Sen åkte hon och jag + min tuffa lillebror gick och slösade lite mer pengar.

Kvällen har inte innehållt något speciellt faktiskt, jag är svin trött och ska nu gå och ta bort kvällens ansiktsmask och sen bege mig till sängen. Tyvärr ensam inatt, don't like it.

GODNATT


Sötnos



Fick just den här låten skickad till mig av Evelin.
Passar tydligen in på mig, haha.

Jag lärde känna denna underbara flicka i somras under den tiden då Alex i sollentuna var min lilla kärlek. Hon är riktigt härlig och rikitgt tur att jag hade henne natten inne i stan. Det va verkligen sommarens hemskaste natt, vädret alltså. Det regnade,åskade,bixtrade och vi både vägrade lämna det hemmet vi befann oss i.
Den natten ändras mitt liv kan jag säga :)


Söndag.

Tjenis!
Jag kollade på film imorse gick sedan upp och åt frukost med mamma och lillebror. Sen gick jag och alla hundarna och mötte martina, som nu är här. Vi ska nämligen åka till liljeholmen och söndags mysa :)

Ha en bra dag !


00.00



Denna NU-tagna bild får natta era ögon.
Så överdrivet fint...

Detta blir nämligen kvällens sista inlägg , jag fryser som en galning så ska krypa ner i sängen och vänta på mitt söta sällskap. Älska närheten av någon på natten!
Imorgon blir det liljeholmen med mamma,lillebror och världens finaste Martina. Så ska försöka väcka min säng i skaplig tid :)

Godnatt mina kärleker!


Gulle



Fick den här skickad till mig ganska nyligen.
Min bakstav, i ett hjärta, med hans blod.. Visst låter det hemskt?
Men sån är sanningen.

Det står i en viss hockeyhall, nämner inget namn.
Tänker inte heller namnge hockeypojken :)


13 år och stryker om en "abort", sorligt.

Helt ärligt nu alltså.. Det är helt okej att man har sex innan 15 enligt mig, men ni får faktiskt se till o inte bli gravida. Det finns något som heter kondom,ppiller,dagen efter-piller. Massor med saker som gör att man inte kan lr minskar risken att bli gravid. Vid en abort har man ungefär 50% att bli steril och vem vill blir det?

Dessutom är abort inget cool att ha gjort, speciellt inte i ung ålder. Då är det äckligt. Varför ska andra behöva veta det? Tror ingen tar det posetivt precis. Att den lilla flicka har rykten efter sig tycker jag inte längre är konstigt. Riktigt sorlig, och man behöver nog hjälp med sina problem. Kurator finns i vare skola, annars kan man även få hjälp på närmsta ungdomsmottagning.

Man äter inte heller ppiller för att slippa göra aborter, utan för att inte bli gravid.
För bästa skydd ska man äta ppiller för graviditetsrisken och ha kondom för könssjukdomar. Nej, ppiller räcker inte bara!

Låter som värsta experten, men följer dock inte mina egna tips haha. :)


Snyggve

Jag ska slå dom med läängder.. Hej 93a :)

Jag är verkligen glad som en liten hundvalp. Det dunkar bra i öronen, jag har sveriges bästa vänner, nya naglar gjorde idag. Känns lite ovant, igen. Hihihi, vänjer mig fortare och fortare varje gång. Visste ni att första gången jag hade rikitga lösnaglar var nog i 2an lr nått. Snacka om att jag är uppväxt på mammas hundvårds salong. Nu har hon iofs gått vidare till spa men ändå :)


Lördag

Så jävla glad just nu, lycklig.
Kanske inte borde vara det men men  :D

Om nu en liten flicka kan skriva i sin blogg att äldre inte ska gå på henne men att ålder inte har nån betydelse. Att vi ska accpetera henne för den hon är och hit o dit. Så tar vi det med dig och dina vänner vid tillfälle. Trodde ni förstog efter vad S sa till er, men icke sa nicke!

Jag underhåller mig med Johanna denna kväll, riktigt läcker brud det där. Inte sant?!
Är på brilljant humör, så dags för många inlägg :D



Dör av garv :)


Tutte.

Tjenis penis på er mina vänner :)

Lördag och vad har jag gjort? INGENTING. Alla lämnade mig med 3 hundar och en lillebror vid 12. Så sen dess har vi ätit, jag har städat och han har sovit. Nu sover han igen jag kollar på 24 timmar och spelar facebook.
När mamma kommer hem ska jag hoppa in i duschen, göra iordning mig och åka nån stans. Vart vet jag inte, kanske umgås med Johanna och Linnea, beror på vilka dom ska vara med :)



Söta tjejer eller vaaaad? :)


Face the fact

Jag beslutade att sova extra länge idag, bara för att det är helg och jag inte har sovit så mycket i veckan. Ligger fortfarande i sängen , finns ingeting bra på tv så funderar på o sätta på en film. Har inget o skriva om, nej inte bloggtorka. Det har bara inte hänt nått under natten haha :)


SÄNGEN

Svarat på alla kommentarer, och nu ska jag lägga mig i sängen. Jag älskar min säng, heelt tom eller med sällskap skitsamma den är bra till allt!

Bloggar imorgon, Godnatt.



Bebisar!


Hej Målvakt!

Jag ska nog börja gifta mig med hockeymålvakter, bra idé ? aa men jag tror det.

Den ena fick upp mitt humör genom och förklara att orden inte räcker till för hur vacker jag är och att han inte förstår hur personen som fick chansen dumpa den. Den andra, alltså min grymma kusin fick också upp mitt humör genom att vi precis bestämde att vi ska träffas i jul, hela släkten alltså. Tur att dom har oss som håller ordning på saker och ting ;) Dessutom bryr han sig!! Älskar det.

Mitt humör var nere på tårar en stund nu är jag glad som hm... vet inte riktigt vad. Jag orkar itne vara ledsen, varför lägga energi på det? Så onödigt!



Inspektera målvakten alltså.. Shit jag är stolt! ;)


.

Gick upp tidigt som satan imorse, för att kunna ta tidiga bussen och äta frukost med Martina innan skolan, Johanna hängde med på ett hörn. Lektionerna rullade på som vanligt och jag har varit på humör hela dagen. Till lunch var det blodpuddig, nejtack. Jag och martina åkte till huddinge centrum och åt subway, trevlig eller vad? Mitt kemiprov var skiitsvår, ingen mer kommentar.

Efter skolan var det personlig makeup uppvisning för mig och mamma hemma. Produkterna kommer snart komma ut i affär. Så diskuterade även lite rabattkoder m.m till er och så. Blev sminkad med massa nytt och kul, mamma är ju makeup artist. Men det finns tex. 500 olika färger på ögonskuggor, bara en början mina vänner.
När sminkningen var blev vi bjudna på resturang, snäll killen den där Patrik. Efter att ha avnjutit en middag åkte jag hem. Fixat lite på mitt rum. Och klockan är liite mycket för att dra iväg och göra nått, dessutom är min kropp trött som ett svin.

Nu försvann mitt humör............


Bra eller vad?

HÅLL UT!!!


Jag sopar ihop allt som finns kvar

Alla kommentarer är besvarade.
Jag har mailat min lärare om 2 lektioner jag ska få vara hemma och kolla på film istället, och sedan skriva en sammanfattning. Hur skönt som helst! Världens skönaste lärare.
Kollat häst i källbrink och vista, vilket väljer man helst?
Pratat/pratar med lillebror :love:

Nu börjar jag fundera på o lägga mig i sängen, ska upp sviintidigt imorgon. Jag och pärtan ska nämligen äta frukost tillsammans innan skolan och vi börjar 8. Dessutom behöver jag duscha på morgonen , men det får funka!
Ska nog plocka lite på rummet först, duktig chey.


"Tjejer varför fejkar ni er?" - Krönika



Så himla trött på det här nu. So'n sitter som den ska, kemin funkar, resten får jag ta tag i nästa vecka för jag tänker inte plugga i helgen. Inte ens om jag inte har nått att göra.

Jag är relativt dukitg på att uppdatera men usch eran kommentarer, mår dåigt över dom. FÖRLÅT!

Idag på svenskan fick vi en uppgift , skriva en krönika. Jag ska skriva om tonårs tjejers press på sig själva. Lite blondinbella över mig. Dessutom sa min lärare att det kommer gå bra för mig eftersom jag bloggar. Nice or what? Det här ska helt klart bli MVG, Jag ska... Jag vill... Jag kan!

Ut med hundarna, skjut mig. Jag hatar vinter. Efter det ska jag faktiskt svara på era kommentarer, snyggingar. Japp nice or what? :)


Din snea blickar värmer

Sitter i skolan, lunch. Börjar snart igen. So provet gick väl helt okej, blev inte helt klar men skriver klart det imorgon. Händer så mycket humörframkallande saker runt mig just nu, ändå håller jag humöret ganska högt. Enligt mig själv iaf :) Just nu diskuteras det tungpiercing, det är ju jävligt fint men inte riktigt jag, inte alls. Dessutom tycker jag man inte ska göra det innan 15, då är det bara onödigt :)

Torsdag

Godmorgon, usch jag är verkligen jätte trött idag. Dessutom måste jag lämna hemmet 20 minuter tidigare idag, eftersom jag måste gå till en annan station för att kunna vara säker på att min buss kommer.
Jag måste börja sova mer på nätterna, igår somnade jag iofs innan halv 12 men ändå är jag sviin trött nu på morgonen. Jag sover mellan 6 och 7 timmar varje natt, nån som vet hur många man ska sova? Hur många sover ni? :)

Jag har vääldigt dåligt samvete att jag inte har svarat på nåra kommentarer alls ändå fortsätter ni kommentera, gullungar!
Idag har jag so prov, känner mig ganska redo. Men efter skolan är det bara att dra igång med pluggandet inför kemi provet som är imorgon. Jag är skoltrött redan efter första veckan efter lovet, verkar väldigt lovande det här!

Dags att börja packa.
Hejsvejs!

HEJ plugghäst

Åkte till farsta, köpte ett par skor som jag tror jag ska byta imorgon. Färgen va inte riktigt min stil, vill ha svarta. Min och martinas pluggtime blev inte jätte lyckad. Vi hade så gaalet mycket o prata om, små situationer hit och dit. Men skönt o få prata ut sig ibland. Nu behöver vi inte prata problem fören om ett tag liksom.

Nu är det så att skolan tar mitt liv.. IGEN! Jaa, jag har prov både torsdag och fredag. Kan inte allt inför imorgon. Behöver sätta mig och fortsätta läsa. Dessutom ett häfte som ska sitta, skit svåra ord.

Spotifylistan in my heart nu alltså!


Trevligt.

En lektion kvar , en timme läsning. Sen ska jag och martina åka och köpa nya skor till mig sen plugga i farsta :)

Snöööö

Okej nu var väskan färdig packad, sängen bäddad och jag är lika glad som innan :)
Jag är inte säker på om min buss åker min väg idag, vilket betyder att jag inte vet om jag behöver gå en lång bit för att ta en annan buss. Håll tummarna för mig, för jag blir nämligen väldigt blöt om fossingarna annars!




Hur rimligt känns det här på en skala? :O


Känn er speciella idag

Idag har jag 2 namnsdagsbarn !
Martin och Martina, haha såklart?! Grattis till dom sötnosarna :)



Förlåt, men bild är sööt :)




vad tycks om denna, ganska söt den också visst? :)


HAPPY FACE



Sämsta bild, japp :)

Leggins - HM
Linne - Glamour
Tröja - HM

Godmorgon världen, vilken underbar dag! Mitt humör är verkligen på topp, jag har hoppat runt som en lycklig pryl hela morgonen. Så himla skönt, varför vet jag inte. Min natt har varit heelt sjuk, har liksom inte sovit nått. Mina drömmar.. sjuka alltså. Drömde att jag höll på med nån kille som jag inte kände och som egentligen bara ville ha sex. Sen vaknade jag upp och var typ äcklad och kollade runt mig så jag va själv, hihi. Somnade om igen och då vaknade jag upp i drömen liksom, av att martina väckte mig och frågade hur det egentligen var. Då hade jag varit heelt borta i över ett dygn, jag hade varit med den här killen men ändå inte, för jag kom int ihåg NÅNTING! Sen hände massa knas saker, men vaknade 6.19 i typ chock och 6.20 ringde min klocka. Ändå är jag super glad :D

Va nyss ute med hundarna, ville till och med det idag. Nått är konstigt med mig today! Har en ganska okej skoldag idag, än så länge. Efter skolan åker jag och Martina till våran café i högdalen för att plugga. Man är nämligen bara där på vintern haha. Men självklart ska jag uppdatera er så mycket som möjligt.

Alla kommentarer..... jaa oj jag vet inte när jag ska hinna :/


Skolan tar mitt liv

usch vilken dålig blogg dag jag har idag.
Nu behöver jag nämligen satta mig och plugga spanska repliker. Har "uppspelning" imorgon, på spanska. Usch dags för det nu. Stänger av datan , men kanske bloggar via mobilen under kvällen :)

Idag

Åkte till huddingen centrum en snabbis med Robin, sen hem direkt. Men grejen vad den att min buss åkte inte in på min väg så jag fick gå en bit , i  snöstormen. Dessutom va mina skor trasiga, allt kändes ganska värdelöst just då.
När jag kom hem bara rååkade jag somna, så ingenting har blivit gjort idag. Nu är det 112-på liv och död, efter det desperate house wifes alltså sitter jag framför datan. Jag måste plugga också, usch blir galen.

Dags att svara på era söta kommentarer :)


Jag hatar snö!


Chill pill!

Skönt dag eller vad? Först 2 korta lektioner, håltimme,idrott, håltimme håltimme sen fördjupning vilket betyder typ en timme med mina fina flickor. Eller gå hem och kolla film, ingen riktigt lektion. När jag kommer hem är det plugg, som vanligt. Så jävla tråkigt! Men i helgen får jag väl helt enkelt fira för att jag är så duktig bara! Eftersom jag sitter i min skola och gör ingenting så tänkte jag försöka svara på lite kommentarer via telefon :)

Tisdag.

STRESSIG MORGON!!!

Hinner knappt skriva något eftersom man måste hinna borta tänderna och helst klä på mig innan jag måste gå, haha. Somnade väldigt mycket försent inatt, kvart i 1. Vilket betyder att jag är gaalet trött nu, och bara tittar på min säng och drömmer mig bort. Ibland hatar jag den för att jag är ensam , eller inte alltid men oftast. Fast just nu är min säng den enda platsen jag vill vara på. haha knas? :)

Brukar ni också känna så på morgonen? eller ser ni fram emot dagen i skolan? :)

Ska försöka hinna med nånting under dagen.

PUSS

Never think..

Så nu var "Ung och bortskämd" slut. Det va helt okej, faktiskt lite kul. Så sjukt hur vissa föräldrar behandlar sina barn, det lönar ju varken föräldrarna eller barnen nån stans.
Innan programet badade jag finaste lillebror, shit vad söt han är alltså.HIHI.
Jag ska försöka fixa lite nya bilder till min kalender nu tror jag, våran skrivare har nämligen knasat sig!

Sitter med ansiktsmask just nu också, ovanligt? Nej börjar bli lite my style ;) Men jag bara älskar att vara ren i ansiktet, eller riktigt fint sminkat. Brukar ni också använda ansiktsmasker? Vilka isåfall? :)


Ung och bortskämd

Börjar ikväll 20.00 på svt 1, verkar riktigt kul. Får se om jag tycker om det. Svt's program brukar inte vara en höjdare enligt mig. Men vem vet ? :)
Det handlar iallefall om unga personer som varit väldigt bortskämda och ska nu bo tillsammans , utan föräldrar. Dom kan varken diska,tvätta eller städa efter sig. Lite kul låter det, visst? :)



Ibland vill man spola tillbaka allt, bara för att uppleva vissa stunder igen och reagera annorlunda i andra.


Månadens blogg.




Denna super söta tjej, Corinne. Har startat "Månades blogg". Där jag hittade mig själv, hur trevlig är det inte o hitta sig själv när men inte ens anmält sig. Gullig tjej, visst? Verkar hur trevlig som helst också.

Men eftersom jag vet att ni verkligen gillar min blogg tycker jag ni kan göra er till lite och rösta ---> http://corinnelouise.blogg.se/2010/november/manadens-blogg.html :)

Jag är nummer 2 , RÖÖÖÖSTA på nu mina vänner!


Hiss för killbloggar!!

Så där ja, nu har jag svarat på kommenater och dejtat besökare. haha! Jag har blivit lite smått galen i killbloggar, snacka om att dom verkligen står upp, starka trots motvind. Så töntigt av andra killar kalla dom bögar bara för det, visst kanske dom har lite mer klädsmak än andra killar m.m men egentligen, vad är skillnaden? :) Dessutom är dom väldigt ofta snygga också!!
Dags att slänga upp lite inlägg, kolla facebook, kolla mailen + svara på lite andra mail. Sen ska jag ta min bok och läsa lite. Vad hittar ni på ikväll?



Daagens!


Måndag.

Dagen började inte perfekt. Min kära vän martina hoppar på några stationer innan mig och säger alltid till när hon går på så går jag till bussen. Men imorse skrev hon 'bussen åkte inte in på gata utan en annan väg" , så jag blev arg som jag vet inte vad och fick gå till den andra bussen och sedan från den till skolan. Så himla onödigt men iaf nu är jag på väg hem, den här dagen har verkligen sprungit iväg. Den har gått jätte fort och jag har inte haft nåra speciella raster även om jag inte stressat. Jätte skönt, dagar som denna gillas. Även om det inte började prima. Jag ska ut och gå nu direkt när jag kommer hem, svin skönt! Sen blir det plugga, har så himla mycket den här veckan. Tror ärligt talat inte jag kan leka nått med nån :( för jag ska klara det här! PUSS!

Jag är verkligen inte hel just nu.

Nej mitt humör har jag tappat nån stans, känner mig trött,sliten,ensam,hatad... nej usch jag skulle kunna göra den där listan mega lång. Men hur kul är det o läsa? Nej precis.

Klockan är halv 11, jag behöver gå upp i rikitgt bra tid imorgon eftersom jag måste duscha innan skolan. Självklarhet?! Men har hunnit packa väskan, bestämt och lagt fram vad jag ska ha på mig. Jag känner mig ganska redo faktiskt. Ska gå och göra rent facet nu, även fast jag gått sminkfri idag. Sen har jag massa mumsiga sms på telefonen som väntar .. hm vad kan detta vara ;)

Ska försöka hinna blogga och svara på kommentarer imorgon, orkar inte det nu. Sista biten av beck ropar också :)

NATTIS


NY DESIGN PÅ VÄG!

Har man inte världens dunder braiga vän? :D

Amir, min privata designer och yperbra vän håller nu på med en ny design. Som troligen kommer upp under veckan, hur najs är det inte? Helt nya färger? Nya bilder? Liksom en helt ny start. Ska bli så galet skönt!

Nu ska jag äta nått och sen kolla beck och läsa lite spanska repliker :)

Du slickar skålarna efter mig, äckel.

Sov en stund förut, med lillebror vid min sida. Helt underbart.
Just nu är mitt humör helt åt helvete, jag vill liksom inte vara sur egentligen men är bara så trött på allt.Eller kanske vill jag bara gråta, men över vad? Ppiller? hm...Ja. Har precis slängt ihop en chokladkaka till kvällen bara för att göra nått.

Ska nog gå ut och gå en stund nu med musik i öronen, det kanske hjälper vem vet?




Allt var perfekt där.


Att älska som man blir älskad

Blev en lång skogs promenad med alla hundar, så jävla skönt. Även om det liksom är kallt o massa is och frost på marken så är det ändå skönt ute. Det är dags att sätta igång med pluggandet, lite osocial när vi har besök hemma men jaja. Skolan är viktigt.

Sen har jag något tråkigt att meddela.......Jag kan inte svara på kommentarer, något har blir knas. Eller jag kan rättare sagt inte kommentera andras bloggar. Jag tråkigt tycker jag. Ska försöka fixa det under dagen, eller nått :)



Tror det behövs nya bilder , usch va gammal!


HOLA

Tittar på nån barn film på 5an där huvudfguren heter koviii (kovacs), KNAS! Jag har liksom träffat Robin typ 1 timme senaste veckan, hur normalt är det på en skala 1-10.

Jag tror jag ska äta frukost nu, sen gå ut på en promenix med vovvarna för att sedan dra igång med pluggandet. Idag måste jag börja på min teknik uppsats och fortsätta med So'n. Troligen åker även familjen iväg en stund, då slipper jag plugga :D

Vinter

Fyf*n det är inte varmt ute så här mitt i natten. Jag tog med husets feta rotweiler och mötte Marcus och ..? kommer inte ihåg namnet! Vi pratade om allt och ingenting, så himla kul att dom känner folk som jag inte tycker om. Dom ska nog inte se till o få mig som ovän ;)

Det är time att svara på nåra kommentarer och sen gå och sova, japp SOVA. Imorgon är sista dagen innan skolan, bajskorv. Planer för imorgon? Nej, skulle vilja hinna förbi fina Julia en snabbis med lite kärlek. Annars vet jag inte. Ska försöka komma upp i ordentlig tid :)


Iskall

Usch det är massa minus grader ute!! Jag satt och väntade en halv timme på min buss för den kom inte, sen mötte jag upp Johanna vi mötte upp Brandon och typ 10 personer till. Aldrig sett någon av dom, jo en. Vi stannade inte där speciellt länge eftersom det var så gaalet kallt ute. Så gick tillbaka till bussen, väntade en halv timme igen JÄVLA BUSSAR! När jag äntligen kom hem och gick av bussen ropar nåra på mig, trevligt trevligt!! Jag är endast hemma för att värma mig lite, ska ut igen. Möta dom, ingen aning om vad vi ska göra men jag tänker inte gå hem till nån och jag tänker inte vara ute så blir nog bara en snabb träff :)

Uppdatering senare, svarar även på kommentarer och skriver ett inlägg om min snygga och super bra kompis... han börjar på.... E !!

KVÄLL




Okej nu är det dags att njuta av sista kvällen på lovet.
Ska möta upp Johanna i centrum och sen ta oss vidare mot trevliga pojkar, känner bara en än så länge! Nya vänskapsrelationer ;) vad vi ska göra vet jag inte, men dom har full koll så jag och min kära vän hänger med.

Ska bli rikitgt roligt o träffa den här människan, har inte träffat honom sen i somras. FY SKÄMS!!!

Mobil bloggar nog under kvällen :)
PUSSSS!


Keep on rocking my friends

Nu har jag varit relativt dukitgt faktiskt, kunde ju självklart gjort mer men jag tycker det är bra med lagom mycket.  Det är dags att plocka in lite kläder, och städa lite på rummet. Sen ska jag hoppa ner i ett varmt bad med boken i fetaste hugg. Ska även försöka få tag på Johanna, så om du ser det här smsa mig!!! Vi ska nämligen åka och träffa lite vänner ikväll, rikitgt trevligt.


Behövde bara skriva lite!

Judendomen fastnar ärligtalat inte i mit huvud, jag har läst typ samma sida 100 gånger emn när jag ska skriva det måste jag ändå kolla om det är rätt. Blir heelt tokig!

Men sitter just nu med datan i knät, ansikts mask i facet, kemi boken på ena sidan och so'n på andra. det här går ju verklgien framåt. Ska gå och dricka vatten sen ta tag i kemi'n. Om en stund ska jag mysa ner mig i badkaret och läsa min gryma bok :)

Morsning

Jag vaknade faktiskt 9 men beslutade och somna om sista dagen liksom, för imorgon ska jag gå upp i skaplig tid så inte måndagen blir så jobbig.
Mina planer för dagen är att fortsätta plugga på rikitgt haha. Ska nog möta upp Johanna för att åka till Julia med lite kärlek. Men först av allt är jag hungrig som en gaalning, jag tycker det är ganska skönt o vara sugen på mat.Vet nämligen inte när jag var det senast. :)


Ny bok!

Jag har inte hunnit börja kolla filmen, så tror jag hoppar det. Har nämligen legat och pratat med Julia, hon är stark min vänner.. Riktigt jävla grym.

Tror jag ska börja läsa min nya bok, fick den av min moster. Allt för min syster - Alla snackar ju om filmen, men jag har beslutat att läsa boken först och sen kolla på filmen :)
Jag vet att jag kommer somna snart då, blir alltid så trött av att läsa. Så godnatt mina vänner, sov sött!



Har bara hört posetiva kommentarer!


Julia, vackra kvinna!

Jag har faktiskt svarat på dom flesta kommentarerna fast jag sa att jag inte skulle, snällt? ja visst :)

Mina fina bröder kom hit, vi åt middag sen kollade vi på nått program och åt godis. Rikitgt mysigt vill säga! Jag har sviiin ont i örat. Öroninflamation, hej?! Helt ärligt jag vägrar, jag tänker inte. 3 veckor räcker! Jag skulle vilja krypa ner i sängen och kolla klart på sex and the city 2, men pratar med Julia på facebook så hoppar det en stund. Men medans hon lättar på hjärtat en aning ska jag bädda sängen, ni förstår hon skriver alltid perfekt och det kan ta sin lilla tid. Pussunge!
Tror faktiskt jag bäddar sängen, tar med mig datan och kryper ner iallefall. hihihi busig chey ;)

Smsar även med en blivande landslags spelare , även dom behöver lite peppning. Jag mår rikitgt bra just nu faktiskt, jag skiter i det där med att hålla på o tänka och sakna. Har gjort det för länge nu. Allt känns så himla mycket skönare, och jag känner verkligen att jag kan ge mina vänner den hjälp dom behöver. Senaste tiden har det varit lite på och av med min posetiva inställning nämligen!


Bloggar ju troligen något mer innan jag dejtar JohnBlund :)


Snygging

Jag ska gifta mig med olle :o

fredags mys

Usch vilken "göra-ingenting"-dag !
Jag har försökt pluggat, gick itne speciellt bra. Jag har tänkt göra nånting, men det har liksom bara inte blivit av. Dessutom tänkte jag svara på kommentarer nu , men då är det sådär jobbigt att man måste skriva in nån sorts kod och jag orkar inte sitta och klura ut den bara för att skriva en kommentar. Så jag hoppar det nu fram tills det försvinner. Ska nog fortsätta skriva lite på min so, man känner sig så dukitgt då. Väntar nämligen på att mina fina bröder ska komma så vi kan ätaa :)



Tänk när han såg ut såhär !! ;)


Det är coolt att stå ensam kvar!

Helt ärligt det här är ju skratt retande.

Hur orkar människor lägga så mycket energi i lilla facebook? Varför gå runt och deppa över det. Att någon lägger till en annan person är det konstigt? Det kallas öppen för nya vänskapsrelationer. Om nu denna nya person känner personer som inte tycker om att jag har nya kompisar tycker jag att dom personerna ska ta och lämna gammalt bakom sig istället för att göra värsta grejen av det? Om jag väljer att skirva med min nya "vän" är det mitt helt egna val, att min nye "vän" pratar med mina vänner kan jag inte stoppa eller styra.

Så istället för att trycka ner sig själv och sin närhet i surigheter borde man se de från den posetiva sidan, se till att vinna , gå vidare och inse att man kan få bättre, tänka efter lite och fortsätta med sitt eget liv och visa hur stark man är på egna ben iställer för att klandra andra för falska saker. Det finns massa saker man han göra och tänka ! :)

Tänk igenom saker och ting. Bättre att lösa det än att förlora hela skiten, right? :)


Nu ska jag fortsätta plugga !




Sötnöt

Nu har johanna ringt mig ungefär 13 gånger på ca 15 minuter, kul tjej det där alltså.

Usch NU ska jag dra igång med pluggningen!!! Önska mig lycka till... :(

14 år och gravid



http://micahs.se/ 

Vad tycker ni om detta? Hon är 14 år och planerar sin dotter den 5 decemer. Hon fick reda på i vecka 20 att hon var gravid och beslöt då att behålla barnet. Hennes föräldrar ser posetivt fram emot att få ett barnbarn. Pappan till barnet är hennes killkompis, dom har fortfarande kontakt. Det fanns inga planer om att bli gravid men dom hade oskyddat sex! Vad tycker ni? Skriv eran åsikt :)


PLUGGA .. DÖÖ!

Sådär då har jag svarat på kommentarer, ätit frukost och hunnit prata med Johanna! Flickan börjar förstå mina känslor nu, skönt som F*N!!

Idag ska jag plugga, inte taggad alls.. Jag drar mig verkligen för det men behöver göra det. Har nämligen en spanska text som ska sitta i huvet, So-judendomen har prov efter lovet + Kemi typ matkunskap också prov efter lovet. Sen behöver jag skriva klart 2 uppsatser, en i teknik och en i kemi som jag inte ens börjat på!
Ne men det här rullar ju veeerkligen på.

Det är så konstigt att nu helt plötligt skulle jag lätt kunna städa mitt rum eller nått istället. Mina ögon funkar liksom på ett annat sätt, jag ser att blommarna behöver vatten.. att spegeln behöver tvättas och massa annat. HAHAHA :)



Usch så sexig ;)
pojke i telefon iallefall!


Neew








Lite bilder på nya jacka, vad tycker ni?
Som ni ser har den skärp i midjan och väldigt långa arm muddar, jag irriterar mig lite på det fortfarande men har nog inte rikitgt vant mig bara :)
Den är iallefall rikitgt varm och mysigt. Kortare än mina andra jackor, men det gör mig ingenting!


Svar på kommentarer!




Hej jag tycker din blogg är jävligt bra !
Men du skriver ofta "jag förlorade...allt" och massa sånt, vad har hänt? "/


Svar: Hej! Allt har gått väldigt upp och ner i mitt liv senaste tiden. Bloggen har varit en plats där jag har kunnat skriva av mig liv, både posetivt och negativt. Men jag börjar nog inse vilka personer jag ska hålla mig till och vilka vänner som verkligen är rikitiga och finns där hela tiden. Precis som en vän ska. Jag vill och kommer nog aldrig skriva exakt vad som har hänt, eftersom vissa delar är VÄLDIGT personliga och stannar mellan mig och en annan person.

Hoppas du fick ett relativt bra svar på din fråga :)
Kram!

Vad är det här? vad är det som har hänt? "/<3

Svar: Hej! Du skrev denna kommentar igår ang "865an". Det är nämnligen en buss jag inte åkt på väldigt länge , men den fick det bli när jag och Johanna skulle gå på bio. För ungefär exakt ett år sen hände det vissa saker mellan mig och en kille som jag inte nämner vid namn. Helt plötsligt var bara allt borta, ingen vet varför. Vi pratar fortfarande ibland men bara som vänner. Grejen var den att hans station ligger på 865ans väg till skärholmen.

Hoppas du fick svar på din fråga :)
Kram!


Be strong!

Springer ut och tar lite luft .. Bloggar och svarar på alla era kommentarer efter :)


NO ORK

JAG SVARAR PÅ ALLA KOMMENTARER IMORGON...


Himlen är oskyldigt blå..

... Jaa den va bra faktiskt, diggade inte rikitgt hans namn bara inte heller alla söta kärleks scener. Men annars var den rikitgt nice!
Innan vi placerade oss framför duken så åt vi middag och sen mötte vi Lucas och Rasmus. Sköna killar det där alltså. Rasmus tjänade 200 kr på att jag sa att jag skulle köpa hans däck, sjukt med cykelproffs. Dom följde med oss en bit och sedan fick vi lite akut skynda oss upp till bion. Kollade den... åkte hem..och nu sitter jag här helt spritt språngande naken, haha driver. Jag är nästintill fullt påklädd :)

Det är dags för mig att lägga mig i sängen, klockan är halv 2 och skolan börjar om 3 dagar. Bad.








Söta cheyer !


Heron city mina vänner!

MIDDAG!

865an

Jag fick ont i magen av att åka förbi där du höll om mig... Även om det var ett år sen och jag kommit över dig för länge sen.

Bio time

Nu är jag bara hemma och vänder, johanna är med mig såklart!

Men iallefall vi tog en fika inne i stan, hur mysigt som helst. Vi satt precis vid fönstet och utanför sprang folk i full stress. Det var liksom som vi satt stilla mitt i allt spring. Spenderade väl någon timme där, bestämde lite inför kvällen. Det fick bli bio, tyvärr själva. Från början skulle våra kära vänner följa med men dom har match, den där söta hockeyn hit och dit.. överallt!! :)

Iallefall nu är det dags att gå till bussen, vart jag hamnar ikväll är inte bestämmt än. See you!



mongooosar!


Like a bird

Tjenareeeee :)
Jag sov som en stock till 11 , gick då upp och drack varm oboy jag är nämligen inte hungrig längre. Hade lite små panik hela förmiddagen för mina host tabletter som jag äter var slut och  jag hittade inte min ppiller, men allt är löst. Mamma har köpt nya och jag har hittat ppillrerna, lucky women.

Johanna vaknade nyss men vi känner inte för att skynda oss och dessutom sitter jag och kollar på sex and the city , grym film föresten! Men när den är slut ska jag nog börja göra iordning mig och möta upp Johanna för att ta oss in mot stan. Fick nyligen att sova borta förslag inatt, kanske tar det? eller inte. Det beror på och det vet han som frågade också :) JaJa, nu ska jag trycka på play igen!

PUSSSS!



Sööötnos! Visst är hon fin? :)


Johanna min vackra

Okej nu är det dags att sova för min del, måste sätta på en film som gör att jag inte mår dåligt, har nämligen lätt för det på mina ensamma kvällar.
Imorgon ska jag och johanna umgås som små svin, najs or whaat? Behöver in till stan och kolla skor, sen ska vi även försöka hinna gå på bio på kvällen. Usch jag älskar att umgås med den glada snyggingen, eller min personliga modell ;)

GNATT!



Våras




Skolavslutningen



Mysig  sommarkväll



NUU



Hos Martina



Örebro i somras


http://mdik.blogg.se

Vi vänner har man verkligen på rätt plats. Alltså exakt när dom behövs. Jag har en sån vän, en helt udda och helt perfekt. Även om vi liksom inte pratat speciellt mycket senaste tiden så bara fanns hon där utan att jag bad om det när jag sjönk till botten. När jag knappt kunde andas pga alla tårar var det henne jag förklarade allt för. Hon kom liksom som en ängel från himlen...Dessutom är kvinnan väldigt smart. Tänker precis som man vill tänka hela tiden, "om du varit stark i 15 år varför kan du inte vara det i 15 år till då?" " Du ska inte fästa dig för mycket i någon för när den personen går måste du fortfarande stå på egna ben" "varför ska jag göra så här... när jag kan..", Rikitgt smart cheeey den där Mirre alltså.



Snygg är hon också.. som et AS!


Bajs

Nu är jackan fotad, men jag hittar inte sladden!!!!! :@

Min telefon sover verkligen idag, inte en jävel hör av sig och NÅGRA personer ignorerar mig... tråkigt för den ena av dom, skolan börjar på måndag säger jag bara :)

Glad? Nej men gladare.

Bättre humör?  Jaaa. Bara pga att jag fick ett antal knasiga mail från nallebjörnen, att frida gav mig 1 + en 0 och att jag gått igenom hela min spotify lista lite fort. På vääldigt hög volym. Minskade den från 11 timmar till 6, tog bort alla låtar som fick mig att tänka på dåliga saker eller så var dom bara allmänt gamla :)

Funderar på om jag ska få familjen att laga middag, så vi kan börja kolla på film sen... dunder taggad på att krypa upp i soffan först med middag sen ta fram den stora godispåsen mamma har köpt, trycka en hund intill sig bara för närheten skull och sen kolla på mina ny inhandlade filmer. Usch va min kväll nog kommer bli ganska mysig, även fast jag troligen tillbringar den med familjen.

Ska fota jackan först av allt tror jag! :)

Hjärtat.

Mitt yttre saknar din kropps närhet,dina levande blickar, din varma underbara famn. Mitt inre saknar din beröring av mitt hjärta, den underbara värme du gav mig, känslan av att vara din. Mina tårar faller fortfarande i störtlopp ner för mina kinder. Ensamheten är värst, den som aldrig fanns där tidigare. Mitt hopp blir svagare för varje sekund på dygnet, min saknad blir bara större. Att veta hur du ler ditt vackra leende igenom dagarna gör allt bara värre. Jag lånade det finaste...bara för ett tag, en stund. Bara för att skapa ett livsminne, ännu ett till. Nu när det inte räcker till att bara finnas ändrar jag mig. Jag ändrar saker som jag inte visst fanns, saker som jag inte visste behövdes andras, till och med saker jag inte vet om du vill att jag ska ändra. Jag gör saker som förändrar allt,förändrar mitt liv. Jag tappade den delen som fick mig hel. Alla ställen vi var med varandra på, gör ont att se. Allt påminner mig om dig... Min säng, min stol, mitt golv,min hall, min buss i mörkret, alla ställen vi förut var 2 på. Nu går jag där ensam i höstens blåst. Jag har inget att längta efter, inget att se fram emot. Det finns bara en person i mina tankar..i mitt hjärta. Jag kan inte lämna, inte ge upp, jag vill inte ens. Just nu vill jag inte ha en framtid, men varför ska jag sitta och vänta eller rättare sagt hur kan jag? Problemet är att jag vill det här, kanske inte just det här. Men det jag saknar, finns inget annat lr någon annan.

Jacka inhandlad

Jag är hemma efter en runda i skärholms gallerian och sedan en snabbis på heroncity. Jag har köpt en skit snygg jacka inför vintern. Lite militärgrön aktig, visar bild senare. Har ju en canada och en vanlig everest också , men dom är mest varma.  På heron var ju mediamarkt ett litet måste, så hittade 2 filmer. Sex and the city 2 och Beck - levande bergravd. Dessutom beslutade jag själv att en ny större tv ska inhandlas till mitt rum, men inte just för tillfället eftersom jag inte har vägg plats.

Nu ska jag hjälpa till lite här hemma, sen ska jag nog kolla på film ikväll om ingen annan kommer med ett bättre förslag. Är öppen för mysiga idéer :)





Skärholmen.

Tjena :) Jag sitter i taxin påväg till skärholmen. Kände nämligen inte för att sätta mig på massa bussar och sånt när det är blöt ute. Under förmiddagen har jag inte gjort speciellt mycket, duschat och gosat med bebis. Jag ska kolla på en vinterjacka och en skit fin tröja!

Du är patetisk.

Nu är programen slut och jag ligger i sängen. Problemet är att jag inte vill sova, även om jag är pisstrött så vill jag inte sova själv. Jag vill ha min stora nalle björn här i sängen som kan krama mig hela natten lång. Jag är så jävla trött på vissa personers beteende. Så himla knas när personer inte tänker hela vägen. Varför gå på den stackarn som inte gjort nånting utan bara har facebook?Patetisk med stort P. Det är just pågrund av det här jag behöver min nalle.



coolish nummer 1


.

Jag drömmer om att vara där du är, i din närhet.


2 as fina bilder från igår!






Jag älskar er!
Jag har verkligen som bästa vännerna man kan få, i vått och torrt mina vänner.


Avundsjuk??!

Korsning på er!

Jag kom nyss in från en promenad med hundarna i skogen, ja när det är så här mörkt. Nu är dags för mig att droga lite nässpray det va ju ändå ett antal timmar sen sist. Sen ska jag nog laga mat och baka något gott till kvällen. Det är ju desperate hosue wifes vilket betyder familje mys hemma hos mig :)



Den här rikitga snygging har underhållt mig hela dagen i sängen.
Nästan lite olagligt!! :)


Lite bilder



Jag :love: årstaberg



Puss på mina fina Johanna









ruuuuuumppaahh




Jag är kär i tunnelbanan



Johanna också tydligen



Hej jag har blivit albino





Snygging!!!

Har svarat på lite kommentarer, ätit frukost och nu ska jag krypa ner i sängen igen med en prisonbreak-box avsnitt 1-13. Jag behöver lite ögongodis ;)


Fortsätt sova!

Kvart i 9, nej det är lov!

Nu får jag sova!

MIN KUSIN ÄR TUUFF!!


Jag har famlat i mökret men i dig såg jag ljuset




Vad tycker ni om min grymma uppdatering så här på lovet? Ni gillart visst? Jag också faktiskt. Så roligt att man väldigt fort ser en skillnad så fort man börjar skriva lite oftare, och svarar på kommentarer.

Jag funderar faktiskt på om jag ska gå och lägga mig i sängen, tror det. Jag vill faktiskt försöka bli frisk. Ska nog sätta på en film, smsa lite vet att det kommer sluta med att jag sover snart så det är en bra sak för att lura mig själv.

Imorgon ska jag med mamma till liljeholmen på eftermiddagen nån gång, ett par skor ska inhandlas. Så grymt snygga. Ska även leta lite till om jag hittar en fin vinterjacka. Men eftersom jag är kär i min blogg just nu kommer ni ungefär få veta det ca 3 gånger till innan jag överhuvud taget är där, haha!

GNATT


Dödsgarv

Ibland vill jag bara ta mitt liv och flytta ut i skogen utan att behöva vara orolig, eller på en ö mitt ute i södehavet. Aldrig behöva göra iordning sig och verkligen inte bry sig om någonting. För det finns ingen som bryr sig. Varför ska man behöva köpa sig snygg? Varför ska man behöva köpa snygga kläder,smink,operationer och allt möjligt bara för att vara snygg inför andra.

cJust nu sitter jag och kollar på pensionär jävlar på 5an, fyfan va bra. Dör av garv!!!! :D

måndags kväll

Gud vilken megamysig kväll. Mötte upp alla flickor i huddine centrum. Vi tog oss in till stan, åt på subway vid odenplan. Efter det beslutade vi att et var dags för en fika. Så vi tog våra vackra fötter och lät dom nudda underbara stockholms gator. Vid vasaparken var det ett antal paparatzzi pojkar som åkte på cykel efter oss. Men dock föddes vi snygga, lite svårt att ändra på det. Waynes fick bli vårat café. En stor CHAILATTE i mörkret med världens bästa människor. Vi fortsatte vandra runt i innerstaden. Jag har inga bilder från kvällen eftersom dom togs med andras kameror och mina kära kompisar stannade i Mallans lägenhet inne i stan.

PUSS

Det här gör mig lycklig

Chailatte med världens finaste vänner, jag älskar det här!

Mot Sveriges Stad

Nu har jag gjort mig iordning lite smått, ska nämligen ta bussen till huddinge centrum möta upp Martina sen ska vi snurra runt där tills Julia kommer. Då blir det tåget in till stan för att umgås. Fråga mig inte vad vi ska göra jag bara hänger med. Så himla underbart att umgås med sina vänner :)

Tror jag hamnar i min egen säng inatt iallefall. Sova borta när jag är sjuk är inte riktigt my style, men blir det så så blir det!





Så här ser jag ut under jackan ikväll!

Leggins - BikBok
Tröja - HM

Enklare än enklast!


jag kan nått som inte du kan

Tur att jag har Martina som väcker mig. Somnade nämligen om efter frukosten och en bit in på en väldigt dålig film, komer inte ens ihåg namnet. Men nyss fick jag först ett sms precis brevid örat av Martina sen skriver hon på msn 3 ggr och datan stod ungefär en halv meter i från mig. Jag hade säkert fortsatt sova om hon inte bombat lite överallt.

Dagens planer: Nej dom är inte speciellt feta. Gör troligen nånting med alla tjejorna, jag är ju fortfarande dunder sugen på bio. Men vi får se hur det blir med den saken. Nu är det nog dags för mig och dra mig ur sängen. Ska nog klä på mig lite och gå ut med hundarna. Så skönt o komma igång. Sen gör jag iordning mig :)



Jag vill vara liten igen..
När livets största problem är att man inte vill att mamma ska gå ifrån dagis på morgonen.


Grisunge.

Godmorgon :)


När jag vaknade kände jag mig som en förkyld 3 åring, sexigt. Jag är så himla trött på det här, ta bort det från mig! Dessutom har jag en katt som går och skriker hela tiden, nån som vill ha henne? Varsågod hon är till salu mer än någonsinn.
Jag funderar på om jag ska gå upp äta lite frukost och sen lägga mig och sova igen. Eller äta frukost i sängen. Varm oboy och hitta en bra film. Så får det bli. Ska iallefall försöka sova lite mer sen. Man blir tydligen snabbare frisk på det sättet.

PUSS!



Godmorgon världen


Trevlig söndags kväll.



130 kr i timman.







Jag bara älskar bilden, så underbart fin!



Min kväll i lite bilder.

Åkte hem till Linnea där även Johanna bafann sig. Vi umgicks lite, gick och köpte dricka för 15åringar. Åkte och mötte lite vänner, träffade nåra på vägen också. Några ord från en viss person fick min magkänsla att lätta lite. Tycker det är gulligt att folk vill träffas bara av att se varandra på bilder! Vi rulla runt lite, njöt av livet som stockholmare. Helt ärligt är jag beroende av tunnelbanan. Tog sedan lite bussar hem. Nu ligger jag i min underbara säng, ska nog ta lite hostmedicinis och sen sova. Är trötter... eller vill inte sova bort morgondagen. Fett taggad, ohlalala vad händer? ;D

Gnattis


RSS 2.0