Smokie - Living next door to alice

Det är nått som har hänt, jag kan inte ladda upp filmer från youtube. Eller jo dom kommer upp här och allt men när jag ska publicera så försvinner dom. Är det nån annan som har samma problem?! eller så det nått fel på just
min blogg.
Det här innebär ju att jag inte kan lägga upp "dagens låt" som jag har lovat. Jag tänkte iaf att så länge så skriver jag dagens låt titel som rubrik på ett av mina inlägg dagligen. Och just idag är det Smokie - Living next door to alice. Den spelades hela kvällen när jag, felicia och martina firade hennes fjortisdag, nu i sommras. Minns ni?


bilder från bröllopet och dopet

Älskade faster häller upp dopvatten





Lillasyster får ett namn, Selma





Pappa och han FRU sandra... önskar er all lycka!


Hela familjen (: Vem av barnen ser äldst ut? jag eller lillabrorsan?





Så underbart fin bild!!




Nu fick ni lite mer bilder från pappa och sandras bröllop, även lillasyrrans dop! puss på er


Sjuk

Hejhopp. jaa, idag stannade jag hemma. Det är ju bättre att jag är hemma idag och blir frisk ist fr o gå till skolan och sen bli jätte sjuk. Även fast jag vet att jag missar rätt mycket idag... ett matte test och en no sak. Men jag får göra det nån annan dag i veckan. Just nu är mammas bästa väninna här, även mandas mamma. Dom va grannar med oss i huset och nu tycker både dom och vi att det känns tomt. Jag tycker att vi ska flytta till ett par hus, för bara oss. Mitt ute i skogen. Eftersom vi tsm har 6 katter, 2 hundar och en kanin såå (: vad tycker du manda??
Jag ska ta det lungt idag, men ändå försöka fixa lite på mitt rum. Även plugga klart. Och såklart blogga, jag tänkte om jag hinner försöka göra lite bilder till bloggen... ni vet lite hiss/diss, tipsar, dagens låt och aa ni förstår säkert. Eller är det nån som känner att ni vill göra det? så hör av er. Jag har ju en avslöjar, det va länge sen jag använde den, blir nog en sån idag oxå.

Ni får klara er så länge.. PUSS



Väärldens bästa tröja, lr hur märta? ;)


vaf*n skärp er...

Nu har jag precis målat naglarna hinner egentligen inte skriva, för jag ska fixa ögonenbrynen och plugga innan 9. För då börjar en film, kommer inte ihåg vad den heter. Men ska iaf kolla på den med mammsii.

Jag måste bara få skriva av mej lite.... Jag är så sjukt jävla trött på alla surfittor i min närhet, förlåt för språket men ni måste ju fatta. Alla är på så sjukt dåligt humör, och är dom inte det så har dom andra problem. Som bland många av mina nära och kära ska gå ut över mej. Det är många kompisar som är sura på nått annat eller har jobbigt med sin familj eller nått, men dom tar ut det över mej. Och jag orkar verkligen inte bry mej längre, är dom sura så byeebyee med min kontakt till dom. Sen kan dom ju självklart komma tbx när det är bättre. Jag har verkligen tagit steget nu, bryr mej inte. Även om det självklart är jobbigt o förlora nån nära. Men jag bryr mej inte, jag har börjat blivit mera "ytlig" lr ni kanske fattar vad jag menar. Så ska ni ha kontakt med mej så får ni fan skärpa er. Och dessutom om ni har varit en av mina bästavänner, ta fan inte parti för nån annan som ni knappt kännt ett år. Nu ska ni inte behöva lyssna mera hahaha,ville bara få det sakt... (:

puss på er gullungar!


vart är min bok?

Nu börjar man se golvet på mitt rum, har hållt på nästan hela dagen. Eller njaa nån timma kanske, haha. Jag kan ju egentligen inte göra så mycket eftersom det inte är målat än. Men lite ordning börjar jag få. Men sen är det bara de att jag har letat hela veckan efter min Sandor/Ida men jag hittar den inte. Innan flytten så låg den bland alla andra böcker och nu är den spårlöst borta. Och eftersom att vi ska läsa den i skolan nu behöver jag den. Så om nån här i världen råkar ha min bok, så säg till. Nu ska jag sätta mej och plugga lite. Har nämligen No,So,Engelska,Spanska och svenska men jag hittar ju inte boken. Skolan tar verkligen knäcken på mej, men jag måste ju. Vi får se hur det blir imorgon jag är ju inte helt frisk, och det kanske är bättre o vara hemma o bli frisk.
Som sakt så ska jag plugga lite sen hoppa ner i ett bad.


packar upp

Nu har jag fixat lite här hemma, plockat upp nåra kartonger till köket och nu tog jag bloggpause! Det är verkligen en skit bra bortförklaring. Asså nu ringde dennis, och jag hann inte svara men han hade skrivit ring emil så jag gjorde de. Men dom är verkligen inte normala, för då säger emil att dennis vill träffas och att han inte kan så att dennis kommer själv hmm.. men visst han vet inte vart jag bor och jag har inget smink på mej så skule inte tro det. hahaha kan man ha sjukare kompisar lr?
Jag ska väl fortsätta plocka nu, men verkligen ta tag i mitt rum. Sen måste jag plugga har skit mycket den här veckan, och jobbar ju på tisdag så en dag mindre. Jag är verkligen inte frisk, så mamma har lovat o laga mat idag och jag tänker inte gör ett piss! Så fort jag är klar här ska jag krypa ner i ett bad och sen bli serverad mat framför teven till nått bra program. Nån som vet nått bra idag? inte jag, och jag glömde filmerna hos martina. Jag skulle nämligen kunna kolla på nån av dom vi hoppade igår. Nu ska jag läsa nåra bloggar, sen kanske plugga lr städa vi får se... men båda måste göras.
PUSS



ojj vilket gammal bild!


barnhemmet

Godmorgon sunshines!
Jag har varit vaken i en evighet, men jag sov inne i martinas brorsas rum, så jag låg och smsade till för nån timma sen. Då gick jag in till martina, och vi kollade på desperate housewifes en stund. Och nu står min lilla husmor och gör frukost... typ ägg bacon och massa saker´, hon är underbar!
Det blev ju inget mer inlägg igår som ni märkte. Men dom första 2 filmer kollade vi inte ens klart på, dom sööög helt klart. Sen blev det barnhemmet, och den va verkligen rikitgt j*vla läskig. Sen mitt upp i allt var märta tvungen o gå på toa så jag fick följa me henne. Tror ni att vi va uppskrämda lr?!!
Nu är det tydligen frukost timeee! seeyou! (:



Världens bästa vän !!


hos määrta

hej bloggen, jag måste tydligen skynda mej. Vi kom hem för en stund sen. Som sakt så åkte vi och solade,men jag blev ju knappt nå brunare. Sen skulle vi hyra film, och klantliga jag hade inget kort med mej, så vi kunde i hyra. Men tur att min älskade mamma kom, och hyrde 3 filmer... Kalla fötter, Barnhemmet och Young singel & angry. Så ikväll blir det film för oss, skönt eftersom jag inte känner mej jätte frisk. Ska krypa ner i soffan nu, och min älskade martina fixar godis och allt, vad skulle jag göra utan henne?! Hoppas ni alla får en bra kväll, om vi inte hörs mer idag så hörs vi imorgon. PUSS!



dagens outfit, verkligen inte den bästa bilden... menmen



Nya klackar från Skovision, 799 :-


Dagen.. (:

Hemma igen!
Jag och mamma åkte till huddinge, och hämtade det sista. Och träffade dom nya, sen åkte vi till visättra. Jag verklgien hatar o vara där, bara massa gamla minnen som kommer upp, menmen. Efter de åt vi och sen vidare runt lite här och var. Till slut kom vi iaf till farsta, och jag fick ett par nya skor, jätte fina och även en ny väska. Hinner inte lägga in nåra bilder nu. Emil ringde precis, han måste ju vara helt dum i huvet , haha ne lilla hjärtat driver... men han frågade liksom om jag va i stan och sen hejdå, haha aah ne men mina vänner är inte som alla andra. Nu ska jag packa ihop lite och sen åkte till högdalen o möta upp märta, vi ska sola sen åker jag hem till henne. Sover där inatt, ska bli rikitgt mysigt. Jag skriver säkert där ifrån, men OM så vet ni varför. Kanske kommer nåra kompisar ikväll, får se. Hoppas ni haft en bra dag? ska svara på lite kommentarer innan jag springer iväg... (:

PUSS

NYTT

Nu har jag lagt in ny header och bakrund... fixade det igår men kunde inte lägga in det.

Vad tycker ni? blev det fin? blev det fult? Ska jag göra om nått? vare finare förut?
Skriv vad ni tycker?

lördaaag

Godmorgon, nu är jag vaken och har ätit frukost. Ska göra iordning mej lite snabbt och sen hjälpa mamma lite under dagen. Jag känner mej fortfarande inte helt frisk, men det får jag väl leva med. Ikväll sover jag nog hos martina, och vi ska åka o sola. Känner att jag för tillfället har lite bloggtorka (?) hmm... får väl fundera på vad jag ska skriva om.
Hörs senare PUSS

Dagens låt



Nu har jag kommit på att jag ska börja, med dagens låt.... vilker betyder att jag ska försöka att varje dag lägga in en låt som gått i mina öron under dagen. Och just den här är Unstoppable med Kat Deluna. Den har jag och flickorna gått och små sjungit hela dagen.

Nu ska jag leta på min sandor/ida och läsa lite, vi har nämligen det i läxa -.- hatar alla dessa läxor!
Blir nog inget mer inlägg idag, så vi hörs imorgon! puss

är jag sjuuuuuuk (?)

Jag har verkligen sovit tills nu, wtf vad är det med mej ? Men nu är problemet att nu när jag vaknade så hade jag skiiit ont i halsen, är jag sjuk? tänk om jag har svin influensan? Det här är verkligen inte bra, jag måste se till o bli frisk nu. Mamma skickade ett sms för en stund sen, och frågade vart jag va eftersom jag skulle komma hem(?) men hahahah jag låg och sov med stängd dörr på mitt rum. Typiskt oss o snurra till allt.  Nu ska jag fråga mamma om vi kan flytta på lite saker i vardagsrummet så vi kan lag amat och sen kolla på film ikväll. För jag känner verkligen inte samma beroende efter att träffa nån idag, jag vill helt enkelt ha en hemma kväll med min älskade mamma. Känns som den enda jag skulle kunna tänka mej o träffa är "A" men han bor helt på andra sidan stan och jag orkar itne åka dit och inte han hit. Även fast jag tycker han borde komma och ta hans om sin sjuka älskling, haha ;)



SWEET (:

fredag och ingen vill leka?

Nu är jag hemma igen. Det blev ingen solning, märta skulle till nåra bekanta och felicia in till stan, så jag åkte hem och det är fredag. vafan veckans bästa dag, och jag ska sitta hemma. Nej det här funkar inte. Hoppas på att hitta nån som vill leka med lilla mej. Har en liten älsklignsvän som vill att jag ska åka till sollentuna och kolla på hans match, men det är ju verkligen inte kul o åka dit ensam, men ingen vill följa med. Eller alla är upptagna. Egentligen kanske det skulle vara skönt o vara hemma o fixa här på rummet och sen börja plugga, jag vet en fredag, jag borde förbjuda mej själv. Men vi har så sjukt mycket till nästa vecka. Så jag måste nog. Dessutom är jag sjukt jävla trött. Skulle vilja åka en snabbis till farsta oxå, och kolla om jag hittar nåra skor. Behöver nåra till, men mammsen sover just nu. Får se när hon vaknar. Nu funderar jag på o sova en stund jag oxå. är verkligen skiiiit trött. Hörs senare, puss!



Steffi och martina, love !

sorryy

Förlåt för dålig uppdatering igår. Men efter skolan, åkte jag hem till huddinge. Va med jocke,bästavän och anton en stund.Dom har verkligen världens sjukaste humor, haha man förstår sej inte på dom fören man verkligen känner dom.  Efter de hade jag ju ridning, älsklingen gick rätt bra igår om jag får säga det själv. Sen hann jag träffa melli en stund innan jag åkte hem. Eller hem och hem.. njaa, vi åkte till sockenplan och köpte thaimat. Sen hem till huddinge, och städade. Jag torkade skåp,micro och ungen från till 10. Gissa om jag har ont i kroppen idag? jag trodde verkligen itne att det skulle vara så jobbigt, eftersom jag inte kännde nått igår. men idag är min kropp hela död. Så det får bli, mjukisbyxor och adidas tröja... Jag börjar om typ 45 min, egentligen går min buss om 5 min men märta ska komma hit så kör mamma oss. Älskar dej mammsen! (:
Efter skolan åker vi iaf och solar, sen vet jag inte. "A" vill att jag ska komma på hans match, men nja vi får se hur det blir med den saken. hahahahaha. Jag vill komma hem tidigt även fast det är fredag, sen ska jag sova tidigt. Och verkligen sova ut imorgon. För jag har längtat efter det hela j*vla veckan. Nu har jag inte tid med det här längre, hörs sen! PUSS

Jag och steffi på NO lektionen igår... loveyou


 


Godmorgon

Alla vakna?!
haha, visst är jag duktig. Jag hinner med ett inlägg på morgonen idag. Jag börjar kvart i nio och gick upp i tid, vilket betyder att det blev en lite extra stund för bloggen, och alla läsare. Efter skolan åker jag nog direkt till stallet, slutar kvart över tre (?) Ingenaning när jag kommer hem, vi ska även flytta det sista idag. Så jag hjälper nog till med det. Ska försöka hinna med ett inlägg innan jag somnar. Nu på morgonen har jag inte gjort nått speciellt, ätit för mycket frukost vilket betyder att jag kommer ha ont i magen hela dagen... jaja. Vet inte rikitgt vad jag ska skriva så det är lika bra o sluta nu!
Hörs ikväll PUSS



Kanske inte dagen bästa bild.. men faceloooook iaf (:

.

JAG FÅR INTE BLI KÄR !


tröötteer!

Hoppslan! hahah, Jag är på rätt bra humör för tillfället.
Jag har verkligen varit trött hela dagen, försov mej lite. Men inget som förstörde. Sen har liksom hela dagen varit seg... och sista lektionen ska vi läsa i 1 timma, och jag blir så himla trött av o läsa så det va verkligen inte dagens bästa. Efter skolan hann jag en snabbis hem till martina, sen hämtade mamma mej och vi åkte till nåt nytt stället i högdalen, och köpte nytt koppel till voffsan och mat o så. Nu har mamma åkt o jobbat.... så jag tänkte överraska henne med att ha packat upp lite. Och fixat på mitt rum. Jag vet att det inte brukar bli så men nu måste jag verkligen! Så vi får höras senare...PUSS



Bild från UNG-veckan... fan va jag saknar sommarlovet!!

gammalt

Nu har jag legat här vid datan och pratat med en gammal kärlek . Som nu verkar tro att han kan komma tbx, men sorru hjärtat.... just friends! Jag har ju min kärlek, jag tnker inte dra mej in i fler problem. Även fast min "A" inte är nått problem.
Iaf nu har mamma kommit hem, och jag ska ta bort smiket sen sova. Rikitgt klatigt av mej o inte lägga mej tidigare! fyfyfyfyfyfyf!
godnaatt


För mej är du speciell



"If I should stay,
I would only be in your way.
So I'll go, but I know
I'll think of you ev'ry step of the way"



tv

Nu har märta precis gått. Asso det är verkligen nått speciellt med henne, jag säger verkligen ALLT till henne. Vi har verkligen dagar vi mest bara pratar om allt, så underbart skönt att ha henne. Men vad har vi egentligen gjort? Joo, suttit hemma. Jag har försökt läst lite gamla problem, och hon oxå. Gick väl bäst för mej, hehe! sen har vi mest pratat om det mesta. Jag känner verkligen inte den dära känslan som jag brukar ha när jag sitter här i min ensamhet, jag brukar liskom alltid vilja prata med nån. Men nee idag har jag inget speciellt o säga. Nu ska jag försöka hinna gör en macka, sen ska jag kolla på ghost whisper... rikitgt jävla bääääst!


orkar inte..

Nu är jag och märta hemma efter en dag i skolan....! Jag är inte alls sugen på o skriva, så det får bli senare.
Vi åker nog till skarpnäck och umgås med vänner.
PUSS!

Godmorgon!

Tjenare så här på morgonen!
Allt bra med er? har ni kommit upp?
Jag är rikitgt trött, och ville inte alls gå upp idag men jag fick lite extra tid till bloggen. Jag hinner ju nästan aldrig skriva innan skolan. Mamma ska köra mej idag, jag börjar 8... inte ett dugg kul. Efter skolan vill märta åka och träffa emil o nåra till, vilket kanske kan bli mysigt. Men egentligen ville jag ju åka och träffa "A" och ralle, i sollentuna. Men men vi får se, jag kommer nog iaf inte åka hem efter skolan, och isf bara för att lämna väskan. ´Hoppas alla får en bra dag, PUSS

OUTFIT: (bild kommer senare)
Jeans - Gina
Linne - Gina
Tröja - KVB

8ans schema!




Här är mitt schema för i år! Jag vet att men knappt ser ett piss.. Men det är iaf rätt skönt. Sen dagar så klart, men inte jätte jobbiga iaf.
Nu ska jag plocka lite på mitt rum, sen gå ut med voffsen. Jocke hade tydligen andra planer, så får ta hans tröja och de imorgon. Det är jätte mysigt att han äntligen har börjat i min skolan.
PUSS










klassfoto!

hejjhopp!
Jag kom hem för en stund sen. Jag, märta och felicia har varit och solat i högdalen.Rikitg skönt o fylla på med färg lite. Jsute vet ni vad jag fick höra idag i skolan ?? Det är 4 månader till julafton, förstår ni 4 månader. Inte ens mycke ju.  Jag lngtar mer till lovet om 10 veckor, ne fy f*n va långt det låter. Men iaf 4 måndader, till tomten kommer. Jag tycker det kan vara svensk sommar ett tag till. För vinter i sverige är verkligen sämst. Nästan aldrig rikitgt mycket snö, utan bara blött och skit. JAJA, det är iaf mindre än ett år till sommarlov! hahahhaha. Aha, vad har jag gjort i skolan då? joo, det va ju första rikitga skoldagen idag. Vi pratade mycket betyg, och träffade en del nya lärare. Sen var det ju skolfoto oxå. Men aah, jo ne jag vet inte rikitgt hur det gick. På själva klassfotot hade jag på mej jockes tröja, ett svart linne utan rygg och jeans. Vill ni veta en kul sak? självklart, Jocke ska oxå ha den tröjan på sej på sitt foto. ni kanske inte rikitgt ser det roliga i de. Men iaf, LOVE you bästavän! Nu ska jag nog gå och möta honom snart, jippiee! Han vill ha sin tröja och jag ska gå ut med voffsan, när jag kommer hem är det dags för middag och sen måste jag verkligen fixa på mitt rum.
PUSS!



bÄÄÄstis!

...

GODNATT!





slutade med lite mer än ett dop...!

Hej allihopa!
Jag har haft en underbar helg. Helt utan uppdatering, jag vet. Men nu ska ni få höra. I fredags kväll åkte jag till pappa, hade mys med familj nr 2. Somnade rätt tidigt. Gick även upp tidigt på lördagen, eftersom min lillasyster skulle döpas, eller (?) Jag gjorde iordning mej och vi åkte iväg till kyrkan. Nästan hela släkten från Nora kom, det va jätte kul! Nr nästan allt va klart, bad pappa mej o följa med in i själva kykan. Han ville att jag skulle sitta med gudföräldrarna, dvs. Min faster och hennes man. Men när vi kom in i ett rum bakom, själva "scenen". Så va pappas dåvarnadra tjej, där och hade bytt om till... brudklänning, aaaah! brudkläning. Dom skulle GIFTA SEJ! förstår ni! ingen visste? jag började nästan gråta. Min faster grät. Men jag min faster, Lotta hennes man Mattias och min lillasyster selma, Fick gå ut och sätta oss på stolar framför alla andra. Och dom började spela bröllops sången, och ingen fattade nått. Och sen kollade bakåt, det blev både jubel och skrik. Det va liksom en helt underbar känsla. Sååå, grattis till pappa och hans nyblivna fru, Sandra nu Gunnarsson dårå (: Efter fikat och allt det, åkte vi ut till husvagnen i haninge och åt middag. Hela pappas släkt. På kvällen åkte jag hem till mammsen igen. Och aha, vad har jag gjort idag? jag skulle på hunduts. Men hon hade ställt in, så det blev inte så. Ist åkte jag hem till manda och sen in till stan, och träffade Emil, Jocke och Dennis. Runt 6 kom jag och manda hem igen, åt lite mat och kollade på film. Nyss följde jag henne hem, och pratade med jocke på vägen hem. Nu ska jag springa över till andra lägenheten och hämta all post. Sen hoppa ner i ett bad och ta hand om mej själv. För imorgon ska jag ha fotografering! hmmm... hoppas det blev bra.
Jag lovar att jag skaskriva senare, puss!


Det kommer massor med bilder, så fort jag har fått pappa och skicka över!




Ågesta

Förlåt för att jag inte skrivit sen igår, jag vet kass uppdatering. Men jag åkte iaf till stallet igår. Red älsklingen, dvs cappuccino. Har verkligen saknat honom, eftersom jag inte träffat honom sen i början av juni. Han har blivit rikitgt tjock under sommaren. Dessutom går han mest som han vill, men jag fick honom till slut gå rikitgt fint. Efter lekitonen, försökte jag hitta Pia, som jag skulle ha "möte" med. Men hon hade gått hem. Så ist kom mamma och hämtade mej, hann träffa melli en snabbis oxå. Eller hon hann iaf  tro att jag va hennes slav. Jag fixade hennes häst, och typ allt. Men jaa, vad gör man inte för sina vänner ?! Jag och mammsen åkte och åt på donken och mötte upp "R". Jag va helt död efter allt, så runt 10 när vi kom hem somnade jag. Där har ni en bra andledning på att jag inte skrev. Idag var det ju ågesta som gällde. Vi va 7D,8D och 9D rätt mysigt faktiskt. Jag va i en grupp på 6 pers, och 1 från 7an som spelade i mitt ex lag förut, så vi kännde varandra. Sen vid halv 12 åkte vi hem.Jag gick hem till märta en stund och nu är jag hemma. SKa fixa lite och packa sen drar jag til pappa! Kommer hem imorgon tror jag.

Juste, jag måste bara påpeka en sak.... Jag har världens bästa kompis, Joakim Darbom!!!



Dagens outfit:

Vita shorts - Gina
Linne - HM
Mouli tröja - JOCKES!







solsolsol

Heeej! Nu är jag hemma, har varit ute med mynta oxå. Dagen har varit sjukt mysig. Vi åkte ut i full buss till sundby gård. Där spelade vi kubb,fotboll och brännboll. Verkligen tur att klassen har mej asso, jag håller alltid upp stämningen, eller inte allt men hahaha. Jag har varit på bra humör hela dagen. Förutom ett tag när vi hade spelat brännboll hur länge som helst, men då fick vi lunch. Så jag och tjejorna la oss i gräset, åt lite och sen solade. Runt 12 åkte vi hem. Ganksa kort dag, men ändå skönt. Vädret är ju toppen, så jag ska faktiskt gå ut och sätta mej i solen en stund till.... på ballkongen. och göra en bagett! mmmums, visst låter. Fråga om en viss "A" kanske vill ringa mej. Sen senare runt 5, så har jag ridning. Och sen ska jag på möte om mitt jobb. Som vissa redan vet ska jag ju börja jobba på stallet. Och jag nee, jag ska inte sluta skolan. Utan det kommer bli mest kvällar. Eftersom helgerna vill jag ägna med mina kompisar, och familj!
Efter det kommer det bäääästa på rikitgt länge!! vet ni??.......... MIN meiling kommer hit. Hon landade imorse, och sen har hon varit hos sin pappa under dagen. en förstår ni. Min storasyster kommer hem. Jag är överlycklig! Hon har varit i indonesien i en månad. Gissa om hon kommer vara brun.
Nehe, nu ska jag kila ut på ballkongen. Smsa if you want something.




"För jag känner så här, jag tror jag är kär, känslorna bubblar inom mej, det känns så bra, du och jag tillsammans"

sundby

Godmorgon, blir inte så långt inlägg. Jag ska nämligen springa till bussen om typ 10 minuter. Idag får jag a en buss som går en bit bort, för att märta inte ville åka så tidigt. Vilket kanske va bra eftersom jag va sjukt trött imorse. Det här med tidigamornar är verkligen inte min sak. Och jag kommer inte få sova ut på lördag heller, eftersom min lillasyster har dop. Men iaf idag ska jag och klassen till sundby gård (?) hoppas på fint väder, så jag kan sola. Vi ska spela brännboll och lite sånt skit. Kan ju faktiskt ändå bli rätt kul. (:
Jag har på mej,
mjukisbyxor (uppdragna) - BikBok
Linne - Gina
Adidas tröja - Mandas,
sorru men hittade ingen annan!!

Jag är sannslös!

tror ni att det blev som jag sa?hahahahahahahahahah, nee!
Nu ska jag iaf sova, kanske skriver imorgon. Annars kommer jag hem runt halv 3. Sen skajag på ridning, och möte om jobb. GODNATT!

Ingen vet med mej !

Hemma igen.Det blir verkligen aldrig som jag säger, och jag får verkligen aldrig träffa min "A". Joodå, klart jag får. Men han är tränings narkoman till 100%, vilket betyder att han liskom aldrig har tid för lilla mej. Och nu har jag börjat skolan, så egentligen tycker jag att han kan ta tag i livet och komma till mej ist eftersom han börjar skolan om typ en vecka (?). Men saksamma iaf nu är jag hemma igen. vi har varit och hämtat ännu mera kläder. Jag får liskom inte plats? Jag ska iaf ta tag i det nu, och städa lite på mitt rum. Sen hoppa in i en dusch, och sen ta tag i alla kommentarer!... men som ni märkt vet man ju aldrig med mej. HAHAHAHA




Shiit det ser ändå rätt fint ut på kortet ;)


träffa "A" och ralle.... eller ? ;P

Hola amigos!
Såg att martina årecis gästbloggat, men wtf många inlägg är bara bra. Jag har iaf hittat kläder nu. Och jag lovar, martina överdrev inte när hon förklarade hur det ser ut på mitt rum...! hela min garderob ligger ju på golvet, eftersom jag snart har flyttat alla kläder från huset. Men jag har iaf på mej mina trasiga jeans, leopard linne och amanda rosa tröja. Dagen har väl varit piss, men egentligen rätt skönt o komma tbx till det normala. Även om jag skulle behöva ha sommarlov i nått år till. Det va iaf skit kul o se alla 96or som har börjat i våran skola nu, shiit värsta fjortistjejerna. Dom kommer nog inte bli så älskade kan jag säga. Nu ska jag och märta försöka få tag i "A" och ralle(?) och åka in till stan o träffa dom.
Ska försöka hinna med lite kommentarer nu innan, puss!!!


Juste, såg att nåra undrar vem "A" är... och jag har skrivit det tidigare i bloggen. Men har nu beslutat att jag inte ska skriva så mycket om honom, han får helt enkelt vara hemlig, ett tag. Men om nu jätte gärna vill veta, får ni leta bland gamla inlägg. Vart och hur länge sen tänker jag inte säga.



I am gästbloggar

Shooooo bre. Det är martina hära. Jag gästbloggar, och hannah klagar på att hon inte har några kläder.. kontigt, med tankte på att hela hennes garderop ligger på hela glovet. Man ser inte golvet...typ.. på grund av alla kläder. Ändå har on ingaaa? (?) Jaja. Jag sitter och skrattar åt henne. För hon ser rolig ut. Idag.. idag var värsta dagen i skolan! Det var sköj som fan. -.- hahaa. Okej vi höres! http://franzons.blogg.se/

skooooooooooooola

Godmorgon alla underbara läsare!
Idag är det dags för skola, tror ni att jag längtar? nee, inte ett piss. Jag har haft ångest senaste dagarna/veckan, bara för att nu börjar allt verkligen på rikitgt. Jag får mina första betyg i jul, och det är verkligen DÅ allt börjar. Men betygen bygger ju på den här terminen. Jag känner att jag kanske har lite höga kvar på mej själv? eller ? nee, jag måste faktiskt fixa skolan. Jag vaknade kl halv 5 imorse, av att alla förbannade katter höll på. Dom jamade skulle in och ut och aah, jag va rikitgt trött på dom. Men iaf jag somnade om och vaknade kl 7. Precis innan mamma skulle till jobbet, så vi hann inte säga mer än typ "godmorgon" "hejdå".... but thats the life! Jag gjorde iaf iordning mej, pratade med martina i telefon. Och hon har oxå ångest men försöker se allt från den posteiva sidan, men idag lyckas hon inte rikitgt få med mej. haha!
Nu ska jag stänga av datan och snart gå till bussen. Jag slutar runt 1, då åker jag hem och går ut med hunden. Sen åker jag nog och möter upp "A" på tc.. och hem till honom.
Ha en bra dag!!! och tänk på mej idag. HAHAHAH PUSS!

Emil är du nöjd?? ;P

Hejjhopp!
i'm home. Jag och martina mötte upp emil och dennsi på gullmars och åkte vidare in till slussen med märta, hon skulle till skärholmen. Sen åkte jag och pojkarna (haha driver) tbx till gullmars. Det va rätt tråkigt, asso inget hände. Dom åkte hem till skarpnäck och jag till svedmyra så hämtade mamma mej dära. Vi åkte till huddinge och hämtade saker. Nu är vi hemma igen, och jag ska väl snart gå ut med mynta. Sen börja göra iordning för imorgon. Helvetet är tbx, blääääää!
Först ska jag kolla klart på greys anatomi..
hörs senare!


NO TIME!

Nu har jag och martina varit o solat, skit mysigt. Hon duschar sitt hår just nu, och jag skriver lite snabbt här. Sen ska vi göra iordning oss, hon ska till skärholmen och jag ska möta upp felicia och åka nån stans o möta upp jocke,emil och dennis. Jag behöver verkligen prata med honom. Förlåt om min blogg blir lite tråkig även idag. Men jag skriver ikväll..! och svarar på kommentarer. PUSSS!

runrunrun

Nu springer jag hem till gamla huset och hämtar kläder, svarar på kommentarer och så sen. PUSS

godnatt

Nu har jag precis ätit en macka, sjukt gott!
Jag ska iaf stänga av datan nu och lgg mej o kolla på film, lr läsa. Vi får se, ska iaf ta bort sminket, och försöka sova. Jag har planer för imorgon... men jag kan itne skriva det här, lite hemilgt ni vet. Men jag lovar efter kommer ni få veta!..

GOOOOOOOOOOOOODNATT!

du är knepiiig!

Hoooooola bloggen (: saknat mej? Jag vet jag har inte skrivit på hela dagen. Men jag har faktiskt inte varit hemma.
Jag hem till martina och väntade på henne och kollade på desperte housewifes. När hon va klar åkte vi till gullmars och mötte upp Emil, Jocke och Dennis. Sen åkte vi hem till Emil, och hämtade tröjor, haha. Det va sjukt kallt. Sen gick vi runt lite och hamnade i den dära parken som vi va i sist, när manda va med. och ahahahah den här gången va vi ju 5 men alla fick plats i det dära skit lilla huset. När jockes ben låg i mitt knä, martina typ på mej och aa ne men vi är FULLT normala... Sen va jag och en viss liten "vän" ensamma, ett tag. Senare kom nåra till som vi va med på thevocie. aa, asso jag kan inte skriva så himla, eller jo men inte i minsta detalj. Finns viss avensjuka bland en del läsare. Vid typ 6 åkte jag och märta till donken och åt. Sen hem til mej, och nu har jag fixat en ny blogg till henne.  MARTINA  !! Hon har inte skrivit nått än men det kommer. Även bilder från idag kommer. Jag har alla på martinas mobil.
Nu ska jag svara på alla kommentarer, sen ta bort sminket och kolla på film. PUSSSSSSS!


jobb!

Min klocka började ring kl 8 imorse, och jag gick upp halv 10. Förstår ni hur död jag kommer vara på onsdag?! Kollade precis när jag börjar... kl 9.30 på onsdag, då startar helvetet. usch! Nu har jag iaf ätit lite och ska göra iordning mej. Sen ska jag väl möta upp martina och sen ska vi träffa kompisar! Fick precis veta att jag ska börja jobba en dag i veckan, eller det kommer bli på kvällen, i stallet. Jag tycker det är perfekt, jag får ju pengar för det. Men nu har jag inte tid längre. ska jag ordning mej hör snart. PUSS!


-

nu ska duktiga jag sova, godnatt!

tidigt ikväll...

Tjoo bloggen! Allt väl?
Jag har precis tagit bort sminket och nu ligger jag i sängen med data och katt, skit mysigt. Min data kommer dö om 30 min och då ska jag försöka sova, eller iaf lägga mej i sängen och lyssna på musik. Jag ska närmligen ställa klockan på 8 imorgon. Shit jag måste verkligen bli duktig nu. Vet ni ??! Emil börjar skolan imorgon, jag lider fan med honom. Fy fan stackare. Juste jag åkte och mötte upp martina, men vi fick inte tag på emil lr nån av dom. Men till slut så ringde jag dennis som sa att vi skulle ses imorgon ist. Så jag och martina vände och åkte hem till mej igen. Kollade på film, och sen tog vi voffsan och sprang till bussen. som gick till högdalen och sen hoppade hon av i stureby och jag åkte vidare till svedmyra och hämtade min plattång på mammas jobb. Sen hämtade mamma mej där, och aa nu är jag hemma... fittforefight ;) Måste ju hinna svara på lite kommentarer oxå. Godnatt och sov gått, hörs imorgon!

Bögen dissar kissie! (:

Har ni läst Amir´s dissar lista?
Så sjukt bra, shiit han är kung på sånt!
Jag HATAR kissie. Så jag tycker den är rikitgt bra... vad tycker ni?

Hitta den här <---

kvälls planer

Nu har jag ätit lite och är hemma i lägenheten. Jag åkte ju hem till huddinge, duschade och fixade mej dära. Men jag börjar faktiskt trivas mera här. Vilket är tur, och ikväll nån gång kommer min målare hem, så hoppas på fint rum innan skolan. Jag ska snart åka och möta upp märta, vid stureby och sen vidare. Vart vet jag inte men vi ska iaf leka med emil,jocke och dennis. Dennis va nån jag träffade för första gången igår, skit trevlig liten sak. Och aah, jocke har ni väl fattat vem han är(?) haha och emil aa, egentligen är det liskom honom jag har kännt längst. Lr njaa kännt, vi började typ smsa i våras. Sen tog hans underbara kompis kontakt med mej, och nu är jag fast limpad vid honom. Sitter här och väntar på ett sms från martina, så jag kan åka och möta henne. men vi hörs ikväll... pussisaarr


Dagens outfit:

Leggins - HM
Linne - Gina
Tröja - KVB







veckans blogg - rösta

Nu är det så alla söta läsare... att jag är nominerad till "veckans blogg" hos Emelie !
Så tar er i kragen och rösta på mej HÄR!!!! Älskar er... puss




Sjukt fin header .. inte sant ?!!


hem..

Nu ska jag lite snabbt gör iordning mej och sen fråga mamma om hon kan köra hem mej till huset. Så jag akn hämta lite kläder. Finns verkligen inget här....
hörs snart, puss!

thevocie 09

Godmorgon, eller lite sent kanske. Men jag vaknade faktikst nyss. Nu ska jag iaf berätta för er om dagen igår.
Jag åkte till lägenheten och gjorde iordning mej, efter det mötte jag upp martina och felicia och vi åkte vidare mot stan. Det va fortf ung08 då, och verkligen inget folk vi kände. Och det va ungefär 3 timmar kvar till allt skulle börja. Så vi vände och åkte hem till martina igen, och bytte lite kläder. Och runt halv 7 va vi inne igen. Mötte upp niki och nåra.  Sen träffade jag min meli en snabbis, gissa om jag saknat henne?! Vi gick iaf och satte oss med nåra andra "vänner" . Till jocke och emil kom in då mötte vi upp dom, sen tröck vi oss in bland alla andra. Fy fan, ett tag gick jocke först och emil sist. hahaha men sen försvann dom. Och vi fick klara oss ut själv, tänk er mej, felicia , martina och niki... njaa ganska hatade efter allt de dära. vi gick iaf iväg mötte upp hennes vänner igen. Och då skulle dom vidare mot vattnet. Så vi gick upp till gallerian och åt. Martina och felicia va väldigt sega så jag fick gå cohsätta mej, ensam vid massa killar. Jag kände dom inte men iaf aah, dom började fråga massa och trodde inte på att vi va 95or, som om vi skulle ljuga om det. När vi va påväg tbx till kungsan började det regna. Helt plötsligt pratade felicia med emil i telefon så vi mötte upp dom bakom scenen. Det regnade skit mycket då. så jag och jocke satte oss under min tröja och dom andra under ett paraply. Jag vet vad ni tänker, haha. Efter att vi hade suttit dära i nån timme, hade emil och alla andra bestämmt att vi skulle åka hem. Så vi gick till tc, jag med en underbar jocke och dom andra i regnet. Det va rikitgt kallt, jag hade nämligen på mej trasiga jeans och en skit tunn adidas tröja. Men som sakt jag hade jocke, ingen kan förstå hur mysigt det va! (: Det va iaf skit fullt på tc, så vi gick till hötorget och tog tunnelbanan därifrån. Bytte vid gullmars, och där sa vi hejdå till jocke,emil, och deras kompisar. åååh jag ville liksom inte slppa honm (aaaa)... Iaf mamma hämtade mej i högdalen. Och inatt har vi sovit i nya lägenheten. Och hmm aa jo men jag börjar nog trivas lite. Längtar till "R" kommer hem så han kan måla mitt rum, men han kommer ikväll, jipppihu!
Nu ska jag äta frukost och sen göra iordning mej, vill möta upp flickorna och sen ta oss vidare till sköndal lr skarpnäck!
Hur hade ni det igår?



Emil och Jocke i torsdags (?)

TRÖTT

Nu är jag hemma , eller har varit det i nån timma.
 jag orkar verkligen inte skriva. Gör det imorgon.
puss o kram sovgott!


ångest

Godmorgon!
jag vaknade precis, har sovit typ en timma längre än vanilgt. Men jaja, jag har iaf bestämmt att nästa vecka ska jag vända tbx dygnet. Helst sova innan 12 och vakna innan 9... för på onsdag börjar faktiskt skolan. Jag har största ångesten infär det. Betygen börjar, och jag måste verkligen se till och börja plugga ordentligen nu. Det är liksom egentligen nu allt börjar. Men iaf nu ska jag göra iordning mej och sen höra av mej till felicia och martina. Så får vi se om vi åker in på ung... kanske blir senare, så att man orkar vara inne hela kvällen. Ni får outfit och så senare, jag har ingenaning om vad jag ska ha på mej, alltid samma problem. Men jag och manda ska åka o shoppa nån dag nästa vecka innan skolan börjar.
Hörs snart, puss!


AMANDA... bajbii du är allt i min dag och jag kommer aldrig någonsinn o släppa mitt tag.

Jag åkte varken in till stan eller städade på mitt rum, vart har lilla jag tagit vägen. Jag är ute och har kul eller hemma och sover ungefär, eller som idag när jag pratade med danne...

Danne: Hälsa din mamma från mej
Jag: Mamma jag ska hälsa från Danne
Mamma: Hälsa tbx, och fråga om jag mööööjligt vis skulle kunna få låna min söta dotter ett tag.*ler*
Danne: aaah, de får hon men inte så länge.

hahaha, aa. eller pratar i telefon. Sånt är mitt liv för tillfället. Mamma brukar alltid säga att hon vet hur det är, hon har oxå varit som jag. Jag älskar min mamma mest. Ne nu är de dags för mej och sova, Hörs imorgon..!









Jätte gammal låt, jätte gammal bild.... LOVE YOU!
(jag brunett, aaah näästan)

kärlek har inget avstånd...!

Hemma igen, saknat mej?hahah driver bara.
Aha då var en dag till avklarad.... ne,så tråkigt ska vi inte ha. Jag ska nog in snart igen. Det är sista ung08 kvällen ikväll, shit vafan det är bara ut och ha kul.Imorgon är det ju iofs ung08 hela dagen, men på kvällen är det thevocie. åååh va jag längtar. Nån som ska dit?!
Nu ska ni få höra på min sjukt tråkiga dag, jag och manda åkte in till stan, mötte upp martina och felicia på vägen. Sen träffade vi lite vänner där inne, dvs niki och nåra till. Sen gick jag och manda iväg, eller satte oss på en bänk. Alex svarade inte på mina sms men fattade att hans mobil hade dött. Men vadå skulle jag klara mej utan o träffa honom, shit vi båda saknade ju varandra (?) hmm.. hur skulle vi lösa det hära?! Joo, han kom helt plötsligt från ingen stans. Upp för trappen. Han hade sett mej från "speltältet"... va med honom i typ mindre än 5 min, aah så lite blev det. Riktigt jävla sorligt. Jag ville ju vara med honom mera. men men sånt är livet, och jag håller på o försöker få honom o komma in ikväll eller imorgon iaf men nee, det går inte så bra. Det är liksom jätte långt mellan oss, han bor heeeeelt på andra sidan stan. Vilket betyder att vi typ aldrig träffas. Vi måste bli bättre på det, nu är det nog försent o leva en framtid utan honom. hehehe!
Nu ska jag läsa lite bloggar, sen städa på mitt rum. Jag säger bara DET BEHÖVS. ingen vill se hur det ser ut... shit jag kan ju inte ens ta hem folk?



 


  

ung08 - alex,manda och kompisar (:

Nu har jag varit och väckt maduuuus och vi har gjort iordning oss eller hon är klar snart hoppas jag. Vi har pratat om allt och alla, jag älskar o göra iordning mej med henne. Vi ska iaf in till ung som vanliget, hehe. Imorgon är sista dagen!!! uuuussch, sen är det ett år kvar till nästa. Vi ska träffa alex, och hans kompisar tror jag. Men jag tycker inte om dom, eller iaf inte nåra tjejer han va med igår. Dom verkligen sökte uppmärksamhet, och kom liksom och petade på honom när han höll om mej. men aja, vad gör man inte för o träffa honom, hahaha!
Nu ska jag gå ut med mynta och sen åker vi.
Jag har då mej, jeansleggins från gina, Linnea från vila och manda adidas tröja!
Ser ni mej så är det säga hej, även fast jag är med alex eller gör nått annat. hahaha, besökare stör mej inte.


pusss!!

förlåt alla läsare!

älsklingar förlåt!!
Ni måste ju totalt tröttnat på min blogg, jag skriver typ aldrig och svarar aldrig på kommenterar. Jag ska verkligen förbätta mej , jag lovar. Men jag är är ju liksom inte hemma så himla mycket, men ska börja tvinga mej själv o skriva ett inlägg även fast jag inte känner för det. Nu ska jag svara på era kommenterar och sen sova tror jag. Blev inte så mycket sömn inatt, och jag känner mej rikitgt trött. Smsar säkert med Alex ett tag , snutten vet ni vad han skrev nyss? att han saknade mej, ven fast vi träffades för typ nåra timmar sen, hihi. Men iaf jag skriver nog inget mer idag, ska försöka vaknade rätt tidigt imorgon så jag kan åka in till stan runt 1. Sen på lördag är det ju the vocie... läääängtar! nån som ska dit?
men nee, nu orkar jag inte skriva mera. eller då kommer jag inte orka svara på alla kommentarer. GODNATT(:




Typ 2 träd ifrån det där trädet... daashh mitt hjärta smälte (?)

torsdag!

Hejhopp!
Nu är jag hemma igen, efter en rikitgt bra dag även fast vädert är piss åt helvete. Vi åkte iaf till norra sköndal och mötte upp Jocke och Emil sen gick vi till nån park, och det va så jävla varmt så vi satte oss inne i ett litet hus, för att det va skugga och skönt där inne. Sen helt plötsligt börjar det regna som faan. Men det va jätte mysigt o sitta där inne, och Jocke har världen roligaste armband, hahaha! Runt typ 4 åkte jag och manda in till stan och till kungsan... LOOOVE. Det börjde iaf regna direkt när vi kom in så vi ställde oss under ett träd, haha! skit litet men det funkade. Efter det kom iaf min lilla Alex och nåra kompisar till honom, gaaaash...! aah, vad ska jag säga. Jag älskar det dära trädet nu. haha.Men han skulle åka hem buhuuu så han gick. Och då kom iaf martina, som inte klarar av regnet. Vilket betydde att vi fick gå och ställe oss i xbox tältet. Och då kom Alex igen,JIPPIE!! så stog och gjorde ingeting med honom ett tag till. Sen åkte min snutteplutt hem på rikitgt.. ): Jag, manda och martina gick in på doken och åt lite dära. sen började det regna som F***N så vi åkte hem. Nu är jag hemma har bråkat med en viss liten idiot..! men nu ska vi kolla på film, seeyou puss!





JOCKE! <3

jocke <3 emil

Godmorgon (: uppe med tuppen? japp detär vad jag är... hmm vaknade kl 10, aah jag vet kl 10! Då ringe jag halva sverige, väckte danne,emil och jocke. Så nu ska vi snart åka och möta dom på gullmars. Jag är sjuuukt trött, låg och pratade i telefon till typ 4, med jocke. hahahah, snutten! Men iaf nu ska vi göra iordning oss, sen åker vi.
Jag vet att min blogg är rätt tråkigt just nu, men det är ju ung08 och jag är knappt hemma, och när jag är det. har jag inte ork lr lust o skriva i bloggen. sorru!
men puss på er


gästbloggar

Hej, amanda här!
Hannah hade inte någon lust att blogga. Så jag bloggar istället. bra va ?
Idag, va vi på ung08. Vi skulle träffa massa folk , men dom dissa oss. så det kom fram massa tukar och prata med oss istället. HAHA. Jag blev rädd och hannah bara prata i telefonen hela tiden. Och hjälpte liksom inte mej! Dumma henne :(
 Sen typ vid halv sju tror jag så åkte vi hem till hannah, sen åkte vi hem till mej och gick ut med vovvarna. Egentligen så skulle vi titta på film, men det blev för mycket i vägen =)
men nu har jag inte lust att skriva mera, hihih.
/ amanda


IGÅR....!!

Godmorgon alla lovers, haha nee nu överdrev jag lite.
Jag va vaken redan vid 9. Det trodde ni inte om mej va? Nee inte jag heller. Men sen somande jag iaf om och vaknade för typ 10 min sen. Ska på möte kl 2, så måste fakitkst gå upp och göra iordning mej. Dessutom är min plattång på mammas jobb, hmm hur gör vi då??? Joo, går in till världens bästa manduuus och tar hennes plattång,haha. Hur fan ska vi klara oss när jag flyttar. Vi kommer behöva springa över en äng så fort vi ska ha nått av varandra. Vem hon gör ju allt för mej så ;) love you!!!!
Det har varit en jävla fluga i mitt rum sen igår när jag kom hem, vet ni hur irrterad jag är?
Juste jag ska berätta om igår... Vi åkte in till stan, och skulle möta upp märta and jonnus, men det hände nått så dom kom inte in. knasknas. Vi gick runt dära och försökte hitta nån o leka med? FAN vad alla glodde men hallå, jag är ingen sån som går och frågar om nummer, om det vekrligen inte är kris. Men iaf sen ringde jag Jocke, och han vill komma men inte själv. Eller inte åka in själv. Så tyckte jag att han kunde ta med sej Emil, men han duschade. Men vad gör inte mina små pojkar för mej? han skyndade sej jätte mycket, och stuntade i waxet (sa han iaf, fast hmm...) Sen kom vi fram till att vi inte skulle hinna träffa dom om skulle åka enda in till kungsan. Så vi tog tunnelbanan till gullmars, mötte upp dom dära. Och va lite social mot dom en stund. Som kom mammsen och hämtade mej och amanda, sen körde vi hem henne. När jag kom hem ringde jag ... hmm vem tror ni? aa, men jag hade lovat o ringa om 10 min sen gjorde jag aldrig de. Vi pratade iaf nån timma, tills jag tröttnade på honom. haha, jag orkar inte bry mej längre. Vill han ha mej , får han faktiskt ta mej NU!
Men nehe,nu kanske jag ska ta tag i mitt liv. Och göra iordning mej? Det va ju fakitkst jätte länge sen ja la in en outfit, så det får jag göra sen...

puss på er!!

MISS

Världens bästa syster, kom hem från paradiset nu. Saknar dej gaaalet!!





regnregnregn = svensksommar

Aha nu är jag hemma igen då. Eller inte hemma men i lägenheten, och det va nån timma sen jag kom hit. Jag åkte iaf in till stan, i pissvädret och mötte upp flickorna. Som va med nåra andra kompisar, sen hann jag träffa en kille som är totalt beronende av mej, haha. Sen gick vi mest runt och träffade folk. Även min lilla manduus. Juste sen träffade jag Brandon, kommer ni ihåg honom?! Shiit, han va fett otrevlig, men han va med sin tjej (som egentligen kan ta och stika till nån annan tjej, så jag kan ta honom, haha) men iaf han skickar säkert ett sms ikväll lr skriver på msn... I know him, min lilla "barndomsvän" vi har känt varandra i typ 5 år. Helt sjukt jue. Ni vill inte veta vad vi har gått igenom tsm? eller asso det som är skönt med honom är att vi alltid kan vända oss till varandra. Jag vet at han alltid lyssnar, såna vänner är bra. Även om det kanske gått lite längre än vänner nåra gånger. Men iaf sen satt vi mest och kollade på varandra. Efter det åkte vi hem, shiiit va mycke folk det va på tunnnelbanan, och jag skulle till slut stationen. Men iaf jag kanske åker in dit ikväll igen men amanda.Jag orkar verkligen inte vara hemma, har tröttnat på det. Och inte själv heller. Då mår jag bara dåligt, och dessutom hallå, Hannah? du har ju gått vidare. Vafan kungsan är ju fullt med pojkar. Hahah, jag tänker bli sjukt kräsen med killar nu. För jag tål inte killar som bara ska "hålla på" i typ nån vecka. Även fast jag vet att jag kommer falla för den första som säger att han älskar mej, haha ne inte rikitgt kanske. Men iaf nu ska jag tjata på min "storebror" rasmus att han ska komma till ung08 ikväll... pusspå er !



 
I miss, bror !


UNG08

Nu är jag snart klart, mamma ska bara vaxa mina ben. Sen åker jag in till stan och möter upp mina älskade flickor. Dom är redan inne i stan. Det ska bli jtte mysigt, kanske möter upp manda oxå. Hon är där inne med sin kusin, och jag vet att hon inte rikitigt tycker om mej. Men hallå, hon har inget o säga till om. Hon behöver inte vara kaxig för o visa vem hon är. Jag älskar o sminka mej här hos mamma, det finns allt. Smink överallt, typ 15 mascaror och 30 olika puder typer. Och aa nemen det är toppen här helt änkelt. Nu ska jag äta en bit mat och fixa benen.
Om det är nån ska in till UNG08 så kan ni ju alltid säga hej. Eller skicka ett sms ... 0700434362

Jag vet inte nr jag kommer hem, eller om jag stannar i stan. Men det tror jag inte, ska nog sova med manda ikväll (?) har iaf jag bestämmt. HAHA puss på er!





Jag älskar er!!!!

tråkblogg (?)

Godmorgon! visst är ju vaken rätt tidigt? känner mej rätt dukitg, hihi(:
Nu ska jag nog gå upp och klä på mej nått, kanske äta frukost och sen måste jag fakitkst åka och vaxa benen. Jag ser ju förjävlig ut. Sen är det väl bara o göra iordning sej till ung08. Längtar! Gud vilka korta och tråkiga inlägg jag skriver. Men jag gör ju liksom inte så mycket. Har inte haft ork, har suttit här på mitt rum typ. Men idag drar det igång. Hoppas på o få så mycket kort som möjligt. Jag har ju ingen kamera, men snart ska ni se. Vi har kollat på en , eller inte jag men "R" .
Aha, nu ska jag väl svara  på era kommenterar. Hörs senare, pusss




Ojj, rätt gammal bild!

sov dags

Nu ska jag fakitskt stänga av datan och ta bort sminket. Sen lägga mej och kolla på teve. Är ni förvånade ? förstår det, så här tidigt brukar inte jag sova. Men hmm idag blir det så. Imorgon är det ju ung08, jag och flickorna åker in dit nån gång under eftermiddagen. Ska bli jätte mysigt o träffa dom ...
nehe nu har jag inte tid längre, pussochgodnatt



Packa

Just för tillfället är jag rätt glad... Jag är fan inte värd honom och hans problem eller vad tycker ni?
Skit i det nu jag ska iaf packa och sätta på musik, bara njuta av livet en stund. Sen kommer väl en helvetes kväll. Nee nu måste jag vara stark hära, shit jag genomgår bara livet. Det gör vi ju alla (:
Puss så länge!



Tänk det här helvetet utan dej? noway!

HOME


Ligger i min säng här hemma i huset just nu. Mamma jobbar och jag har badat mynta så hon sover. "R" ringde nyss och frågade hur det egentligen är, han har ju fattat att nått har hänt. Så jag fick prata ut en stund, med min personliga psykolog. Det är så sjukt skönt, alla borde ha en som honom. Han säger liksom att jag verkligen inte är värd det här och att jag måste prata med "mitt problem" ikväll. Och jaa jag ska det. Så fort han kommer från träningen och allt. Nu funderer jag på om jag ska kolla på en film kanske... hmm vet inte. Vi får se.

puss så länge (:


Jag älskar dej   ( jag vet jätte gammal bild)


fan va det låter...

Ska jag bo hära? jag kommer inte klara det..
Men hör typ vad grannarna säger.  blää blää blää

Smsar iaf lite smått med martina, och imorgon blir det ung08. Nån som ska dit? längtar som fan. PUSSSSS!

en månad kvar..

Just nu ligger jag i sängen i nya lägenheten och gosar med mynta. Funderar på o kanske sova en stund, men jagkan inte tänka på annat än det som har hänt. Så det blir nog inte så iaf... väntar på att mamma ska komma tbx på läkaren så vi kan åka tbx hem till huset igen...Juste idag är det bara en månad kvar tills jag fyller år :D
 Hoppas ni har det bra, och ni får ursäkta om min blogg är skit tråkigt just nu. Men jag mår sjukt dåligt, hoppas att det går över snart. Ska försöka prata med honom ikväll, nu är han väl och tränar. Så jag ska inte störa honom. Men det är liksom de att han inte fattar att... jag älskar honom på rikitgt. Det är inte så som han tror.
Aja det kan ju inte vara kul för er o sitta o läsa det.
Puss



Gammal bild från mossen... Jag, Felicia och Stefan

jag har ingen ork....

Han har förstört allt för mej, ännu en dag. Idag orkar jag inte ens gör iordning mej. Jag har duschat i ungefär 1 timma, och bara låtit känslorna rinna ut. Men vafan ska man gråta för? det är ingen lösning på nått.
Nu ska jag och mamma åka till lägenheten... Jag tar med mej datan.
Hörs snart (:




Jag vill inte ge dej ett hopp längre.

Måndag

Godmorgon, jag vaknade för en stund sen. Och när min jag skulle starta min data, så spökade den lite. Men jag är ju rätt teknisk så jag fixade det till slut, haha.
Jag vaknade som sakt för ett tag sen. Somnade runt 4, men vaknade hela tiden Rikitgt jobbig natt, men det finns andledningar. Men jag hoppas vi kan lösa det idag, när personen vaknar. Idag ska jag nog packa det mesta, så det är klart. Jag längtar verkligen inte tills jag ska rensa mina kläder, det kommer ta en evighet. Men jag ska vara rikitgt dukitg nu, och verkligen slänga det jag inte använder. Annars så tänker jag alltid " men nån gång kanske", fast den där gången kommer aldrig. Ska nog gå upp och hålla mamma sällskap när hon äter, jag har fortf ingen matlust. Sen ska nog packa, efter de en dusch. Vilket betyder att det kommer ta ett tag innanjag skriver igen. Ska svara på era kommentarer nu, puss(:

deppnatt

Jaha, nu ligger jag här i min ensamhet. Inga katter, inga hundar men en sjuk huvevärk efter kvällens händelser. Jag kan inte ta upp nått här i bloggen
Jag kan iaf inte sova, jag mår illa, troligen av hunger (?) har inte ätit mycket idag. Men jag vill inte ha. Är det så här jävla jobbigt o vara kär så vill jag inte bli kär igen. Jag väntar på svar, svar på hur min framtis ska se ut. Ett ja lr nej, så svår är inte den stora frågan. Jag börjar bli lite trött?! men nee, jag kan inte sova. Jag vill inte släppa datan, för då kommer jag bara börja tänka. Allt kommer snurra inne i mitt huve, och ne jag vill inte. Troligen kommer jag väl somna med datan på magen lr brevid mej.
puss

HEMMA IGEN!

Hej på er!!
Allt bra med er?Jag har saknat er.
Själv kom jag precis in från en promenad med mynta. Som ni vet har jag ju varit hos min pappa i helgen. Mötte upp Sandra i farsta, sen på kvällen va ju jag måns och pappa på cirus. Och egentligen tycker jag inte om det överhuvetaget. Men vad gör man inte för sin lillebror (?!) . Efter det åkte vi ut till V.haninge. På lördagen solade jag typ hela dagen, va iaf i solen typ 90% av dagen, tror ni jag fick nån färg? verkligen inte så mycket som min pappa. Och han va inte ens i solen... knas. Men iaf jag drog med familjen ner till stranden 2 ggr, det är liksom typ 500 meter till havet. Sen på kvällen åt vi kräftor, och fixade inför lillebrors födelsedag. Imorse gick vi upp vid 7 och firade min egen älskling. Han är världens bästa lillebror (: Under dagen har det varit massa barn hos oss och jaghar suttit i fiskdammen, haha "lektant" . Sen åkte jag hem vid 6 och då åkte vi och började flytta saker till nya lägenheterna. Skit mysigt!

Nu behöver jag nog lite egen tid och bara låta känslorna komma ut...

jag hatar att jag älskar dej

.


Pappa helg

Nu åker jag till farsta och möter upp pappas tjej och småsyskonen. Sen ska vi köpa biljetter för ikväll ska jag pappa och lillebror gå på circus.
Jag kanske får tillgång till data nån gång under helgen, vi får se. Jag kommer säkert ha stor Bloggsaknad.

puss och hoppas ni alla får en bra helg, nu i värmen..(:

godnatt

Shiit tiden bara rinner iväg...

Jag har under kvällen:
- Fixat presenterna till lillebror
- Packat
- Förhoppningsvis löst mitt kärleks liv
- Pratat i telefon
- Städat lite
- Droogat låten här under!!!!

Hoppas ni har har haft en bra kväll, tänkte lite snabbt svara på era kommenterar. Och sen krypa ner i sängen och sova. Hinner nog nått inlägg innan jag åker imorgon. Jag åker till pappa runt lunch imorgon.
Puss och godnatt

"where are you now when i need you the most?"






Jag älskar lååååten!!!!

todääjj

Nu har martina nyss gått. Gick med henne en bit tills vi mötte jonna, då vände jag och mynta. Så nu har jag svarat på alla era gulliga kommenterer. Och till alla er som skriver om mej och "honom" ,  ni är jätte gulliga. och vi är tsm. Jag är nog bara galet kär i honom. Jag vill inte skriva för mycket om vem han är och så här i bloggen. Finns många läsare som känner mej peronligen och jag vet att det kan skapa promblem.
Jag och martina skulle ju åka in till stan och köpa en jacka till henne, men vill ni veta? vi gick inte ens in i denaffären haha. Vi började med i hitta ett bikbok, dör hon köpte ett par jeans. Som jag hittade, fy fan va jag sprang runt i affären och letade efter henne storlek. Det är så konstiga storlekar där. Sen hittade jag en skit fin tröja, en "tjock" tröja. Men ni vet typ tunnt stickad. Sen gick vi vidare och gick precis förbi utanför gina när jonna ringde och bad oss gå in och köpa ett par jeans till henne där. Så martina köpte det och jaghittade jätte söta örhängen och en klänning. En orange, jag har blivit helt kär i det. Som ni kanske märkt så älskar jag o vara udda, hehe! Efter det åkte vi hem , det va så sjukt varmt och mycket folk där inne. Men iaf sen fick vi ta en promenad hem. Och så lagade vi mat, kyklingbitar och klyftpotatis. Och den här gången jag använde ungnen gick inte brandlarmet (: dukitg flicka, Hannah!!
Sen fick martina nåra utslag på hela  benen så jag fick smörja in dom i flera lager.
Nu ringde precis pappa och imorgon åker jag till honom och är där tills på söndag lr måndag vi får se. Min lillabror fyller ju år på söndag så vi ska fira honom. Jag tänker inte ta med mej dator, behöver nog vaa borta från den ett tag. Dessutom så tänker jag inte använda mobilen mycket alls... känner att jag inte orkar. Men vi får se hur det blir med den saken , hehe (:
Nehe, nu ska jag ta tag i alla kläder som ligger i min säng. Sen kanske det blir en film, visst låter det mysigt ? aa tycker jag oxå!


Gina - 49 :-






Cubus - 99 :-


husmor

Nu har vi kommithem från stan, eller det va en stund sen. Jag köpte en klänning , likadan som igår fast orange, sen en jätte fin koft i skrik turkos och ett par örhängen. Lägger in bilder senare. Jag skulle igentligen inte köpa nått men, aa ni har väl märkt hur det är när jag går på stan (:
Dags för mat nu, mummsan!!! hörs senare!!

Stan med määäärta

Nu har jag gjort iordning mej, och ska åka in till stan med martina. Hon skulle tydligen köpa nån jacka. Sen åker vi nog nån stans och solar. Eller så åker vi hem it och solar. Får se, jag älskar iaf vädret! :)
Hinner inte skriva så mycket mera. Jag har på mej min turkosa klänning som jag köpta igår... se den lite längre ner !!

puss så länge!

J**** målare

godmorgon mina älsklingar, allt bra med er?. Själv vaknar jag vid tanken av "honom", känns jätte bra. Förutom att nån jävla målare skulle måla på insidan av våran balkong. Men vi vill inte släppa in honom så vi öppnade inte, liskom hallå (?) han kan ju ta sin stege och klättra. Vilket han gjorde oxå. Men nu är det så att mamma har sin säng precis vid balkong dörren. Och vi har alltid den dörren öppen, för katterna hoppar från en av altanerna till balkongen och går in den vägen. Men mamma vill ju inte att alla ska se in så hon har perisienerna (stavning?) nere. Men tbx till den där j**** målaren. Han stack iaf in huvudet under perisienen och va typ på väg in, men när han såg mamma sa han hej och vände!! shit vilken jävla typ, usssch.
Men iaf jag somnade runt 3, pratade med "honom" tills dess. Och aa, jag vet inte rikitgt hu det gick med att vi ska leka ikväll. Han kunde inte lova nått, men vi hoppas på det bästa (:
Nu ska jag gå upp och äta frukost, sen göra iordning mej. Jag och märta tänkte åka och bada, puss

min pussunge

Det blev inget med min prins idag... men ska tjata till mej imorgondagens kväll med honom (: på dagen ska jag nämligen åka och bada med min märta och han ska troligen köpa moppe. Och på fredag åker jag till pappa, så då kan vi inte träffas under helgen heller.
Just nu ligger jag iaf i sängen och gör inget , eller jo ligger och svarar på massa kommenterar.  OCH pratar med "honom" (:

(?)

Blir det inget ??.....


nytt i garderoben (:

Hejjhopp !!
Nu har jag precis en sallad från farsta, har ni ätit där. Det ligger typ mitt emot Gina?? så sjukt god mat iaf, har ni inte ätit där så pröva. Självklart va jag tvungen o ta en tripp in på gina, överraskade hehe. Hittade en klänning och ett par jeans. Jeansen är liiite stora, men det fanns inte i min storlek, och dom va så sjukt fina. Men det är nog skönt med ett par jeans som inte sitter så hårt. Klänningen är i min färg, dvs turkos...! Det va rikitgt mysigt o bara åka iväg med mamma, ven om vi faktiskt brukar göra det rätt ofta nu för tiden men iaf. JAG ÄLSKAR DEJ,MAMMA!! Och hon läser min blogg, så hon berättade att klänningen jag hade på mej igår. Kommer från hennes förra jobb, klädesaffären "kaffe" som låg i farsta där MQ ligger nu.
Egentligen skulle jag ju träffa märta nu, men det blev inte så för hon skulle åka och träffa sin mamma. myyspyss! Vi ska iaf åka och bada imorgon, nån som är på?!
Men ikväll ska jag träffa min prins(?) eller ... vi får se vad som händer, tänka om jag blir jätte kär. haha aa det lär ni ju märka, hehe! Nu ska jag sätta mej på altanen med mammsii och svara på era kommentarer. puss så länge!





Jeans - Gina - 99kr



Klänning - Gina - 49 kr



Sminkborttagning, schampo och balsam - Åhlens


bauhaus , martina och Mr.D

Nu ska jag och mammsii åka, sen ska jag bara följa med henne snabbt förbi hennes jobb så hon kan vaxa mina ben. Sen ska jag hem och träffa martina och ikväll ska jag leka med min prins (:
hinner inte svara på nåra kommentarer nu puss!!


Dagens:

Linne - Vila
Byxor - Gina



sol!

Hejhopp, förlåt för att jag inte skriver fören nu. Men mamma väckte mej ochsen gick vi ut och åt frukost på altanen och så blev jag kvar där i solen. Riktigt härligt, kanske har lagt på färgen liiiite. Nu ska jag göra iordning mej och sen ska jag och mammii åka och köpa tapet och lite saker till mitt nya rum (:
Men vad ska man ha på sej idag då? hmm får leta i garderoben, sen slänger jag in ett inlägg med outfit! ni får klara er så länge, kissses

livet bästa stunder

Nu är det slut, åhh helt sjukt att en timma kan gå så fort. Det va rätt läskigt idag, iaf när man är ensam hemma, hehe!
Guud va roligt det här är, kommenterarena bara rullar in... jag hinner inte svara innan det har kommit flera stycken nya (: vilket betyder att besökarna oxå ökar, jag blir bara glad så fortsätt!!!
Jag väntar på att min prins ska äta klart och sen ringa mej, hihi.
Just denna sekund är livet toppen: jag är kär, jag bråkar inte med nån (?) , bloggen går uppåt i rusande fart. aa, nått mera?

puss på er alla gullungar
 




ghost whisper...

nu börjar det, STÖR EJ!!

bara manda, om du ska komma hit... öppna dörren och kom ner, puss

the girl next door

Dålig uppdatering(?)
Jag gick ut med Mynta vid 2, och sen kom manda o ludde ut när vi kom hem. Så dom "lekte" en stund på baksidan. Efter det kom manda in med sin data, filmtime (: Vi kollade på sån sjut hämsk film, jag nästan grät fler ggr. The girl next door , har nån sett den? Det handlar om en tjej som får bo hos sin moster med sin lilla syster och sen hänger dom upp henne i rep och misshandlar henne, sen får henne kusiner vålta henne. Fy fan!! Den är riktigt rikitgt hämsk.
Efter filmen gick vi in och åt hos henne, sen behövde hundarna en promenad igen. Så vi kom på den smarta idén o gå till fåren. När vi stog där och kollade kommer en kille fram med en pitbull o frågar om dom får hälsa. Och aa visst, iaf ludde eftersom den andra hunden va snäll och han hade koll på honom. Mynta va livrädd så manda tog henne och jag ludde... Killen va jätte äcklig, alldeles svettig och njaa... inte helt ren i blodet om vi säger så. Och ludde är liskom en sån hund som låter jätte mycket, så han började morra lite och så men sen gick det över, men sen frågade han sin hund va han tyckte om polisen och då började han skälla och yla. Dessutom la jag märke till att han hade massa sår, och när en pitbull har massa sår, så har dom används till kamp. Till slut gick dom och manda tyckte inte alls om varken honom lr hunden. Eftersom hon blev anfallen av en sån för nåra år sen, stackaren. Nu är hon och kollar på filmen med sin mamma, sen ska hon komma in igen. Klockan 9 är det ju ghost whisper.... Och det ska jag inte missa!!!
Vi hörs säkert innan (:
puss på er!


Kolla slutet, blää!!


SOLA

Nu har jag gjort massa saker.Hittat en jätte skönt klänning , konstigt att jag inte hittat den innan haha. Men den låg långt in bland kläderna, och jag visste inte att jag hade den. Jag är ensam hemma just nu, mamma åkte iväg på nått möte. Men jag tänkte ta en promenad med mynta nu och sen sola. Men med min vanliga tur så går säkert solen i moln innan jag kommer tbx. Tänkte iaf prata med min lilla hemliga prins i telefonen under tiden, så ni når nog inte mej på mobilen. PUSSS!!





Dagens... :

Klänning - ingenaning  Kaffe
Skärp - Cubus





Saknaden

Förlåt att jag inte har skrivit nått idag. Men blev väckt imorse av att telefonen ringde 2 ggr... och vill ni veta vem det va? !!
Nån som gjorde mej sjukt glad iaf och jag älskar honom!! Sen skrev han ett sms och sa förlåt för det som har varit, så vi har väl börjat om nu, det känns jätte skönt. Och jag slipper förhoppningsvis mina jävla gråtkvällar. Iaf han ringde mej och så va jag ute ochlekte lite med mynta på gräsmattan, sen solade jag en stund på altanen. Och nu har jag precis duschat och ska göra iordning mej. Sen vet jag inte vad som händer, vill egentligen träffa mr.D nu innan han åker bort. Men blir troligen inte så.  Ska väl ta en promenad med vovven om en stund, undra om manda och ludde vill följa med. Det är alltid kul med sällskap (:
Lägger in outfitten och det sen... puss!

hmm nattuggla??

Jag är så jävla trött på mej själv, hallå varför sover jag inte?
Måste verkligen stänga av datan nu, har nog kollat allt som går, hehe. Imorgon blir det mys med manda (:

Puss och godnatt

´

Från rixfm.. tjejer minns ni? Snart är det the vocie och ung08, vilka är på??



use somebody

Jag behöver nån som kan vara mej trogen.....!
Nu ska jag sova, godnatt



FANFANFANFANFAN

Du förstog aldrig mina sanna känslor för dej. Jag vill fortfarande ha dej.Men du har tydligen valt nu och jag kan inte krypa på mina bara ben efter dej hur länge som helst. Men jag vill inte, jag vill verkligen inte gå vidare. Jag vill ju ha dej ingen annan. Allt va så jävla bra, allt va helt perfekt. Det va som i en film. Våran kvällar som gled in långt på nätterna, det är sånt som liksom är så speciellt. Våran framtids planer. Men dina känslor verkade inte vara sanna, dom verkade inte vara som du sa och som du visade. Jag trodde inte att jag skulle åka tbx till gammal om du släppte mej men det gör jag, och du vet precis lika väl som mej att jag verkligen inte vill det, jag vill inte tycka om honom.
Det är dej jag vill älska, bara bara dej!!!!


Hemma igen

Nu är jag hemma igen! Det blev en heldag på stan, vi snurrade runt och va säkert inne på gina 5 ggr, haha. Men det ä verkligen jag och martina till 100 %
Jag fick iaf en klänning, leopard linne och present till lillebror köpt idag.  Hela dagen har varit bra, och jag har verkligen saknat min bästavän. Runt 7 åkte jag och mötte mamma sen har jag varit med henne hela kvällen. Sjuuukt tråkigt. Men jag fick iaf godis köpt till film myset med manduus!
Nu ska jag gå ut med mynta, kanske ringa "M"(??) Sen hoppa in i en dusch och byta om till mys kläder, sedan vänta på att manda kommer hem. Puss så länge!!

MAAARTIIINA!

Hejjhopp, allt bra med er? Jag är över lycklig. Jag ska nämligen åka och möta upp min älskade martina. Sen ska vi in till stan och köpa kläder. Åhh jag saknar henne hur mycket som helst, skulle egentligen hjälpa mamma på jobbet men så blev det inte. (:
Jag har lite saker jag måste köpa och sen så är det ju massa slut reor nu, så jag ska spendera PENGAR! snart får jag pengar för bloggen oxå, och så ska jag jobba en kväll snart och då får jag tusen kr... Men lite måste jag faktiskt spara. Juste jag måste hitta nån klänning till min lilla systers dop oxå, aja mycket som ska göras med jag har nästan hela dagen på mej! Men måste åka till coop innan 10 och köpa godis. För vet ni vad? !! Ikväll kommer mandus pandus hem, och vi ska kolla på typ 20 filmer. Visst låter det mycket? vi kommer säkert hålla på i flera dagar, haha. Men hon ska vara hos sin kompis. så jag måste köpa godis -_- men vad gör man inte för sina vänner?
Nu sitter jag och väntar på ett sms från Martina, hon tog väldigt lång tid på sej idag. Jag vet inte när jag kommer hem igen, men jag nås på mobilen!

Outfitt:

Byxor - Gina
Kläning - Gina
Kofta - Lindex







Facelook



nattbloggning (?)

Shiit jag är jätte trött, ska gå upp ochta nått o äta.. sen ska jag sova. eller kolla på teve en stund. Funderar på o ta med min voffsa ner (:



godnatt alla söta läsare!!

för-all-tid





Jag älska dej!

städryck (?)

Jag vet inte vad det är med mej!
När mamma hade åkt, så städade jag hela köket och hallen. Sen veck jag all tvätt!! Something has happen whit meee!!
Men mitt eget rum ser fortf rätt förtäääskigt ut. Men det fixar jag väl nån annan gång jag får städryck. haha.
Snart kommer mamma hem och då ska vi gå ut med vovven tsm, eftersom jag inte tänker gå ut själv när det är så hära mörkt ute. Aldrig i livet!!
Sen vet jag inte vad som händer, ska väl sova tidigt.Jag har faktiskt blivit lite dukitgare, och sover oftas innan 2, nu för tiden. Det är ju bra, eftersom skolan börjar snart. Vi åkte förbi där idag, och NEJ jag längtar verkligen inte till den 19e augusti. Även om det kanske liiiite ska bli skönt och komma igång igen, och liksom alltid ha nått o göra. Sen ska jah äntligen komma igång med träningen igen, det är nog det jag saknar mest.
Juste om en vecka fyller min älskade lillabror 3 år, hmm vad ska jag köpa (?) joo jag vet nog, men jag vet att min pappa läser bloggen, så det kan jag inte säg. Eller pappa lovar du o inte säga?? hahahah bra.. jag ska försöka hitta nått dom fär från filmen "bilar". Han älskar nämligen den, men vad det vet jag inte. Jag åker troligen med dom ut till haninge redan på fredag, så måste hinn fixa det innan. Imorgon kanske (?) hmm aa, vi får se!
Nu ska jag sitta vid datan en stund, tills mamma kommer hem!




eftermiddagen

Nu är jag hemma igen (:
Åkte till farsta och hittade ett par byxor och ett skärp på cubus. Jag vill bara tipsa om att Cubus i farsta har värsta rean, skit fina saker för unnder 70 :- . Efter det åkte jag till Globen men det hade precis stängt, så jag åkte vidare. Till hagsätra där jag fick vänta på mamma i 20 min, och jag hatar hagsätra. Känner massa idioter som bor där, så jag är ju inte så jävla omtyckt där men jaja jag klarade mej, I'm alive !!! När hon kom gick vi in och handlade tsm och åkte sen hem. Gick ut med voffsan, och sitter nu på våran underbara altan. Har släppt ut grannens kanin. Och nu ska jag äta köttbullar, makaroner och bun sås... fy f*******************n va gott (:

puss

Hemma och vänder!

Hemma igen, det va jätte mysigt o träffa dom igen. Och speciellt hundarna (:
Mamma släppte mej och Mynta en bit hem ifrån så gick ni. Vilket betyder att hon har fått en promenad och kan vara hemma ensam en stund... Så nu tänkte jag ta och göra nått, jag tål inte en hemma dag igen. Jag ska åka till farsta och kolla på lite kläder, och kanske ett par nya skor. Fick precis sms från martina om jag ville följa med till skärholmen eller farsta imorgon, hehe. Så kanske blir av med penga imorgon oxå. Sen ska vi ju faktiskt sova inne i stan imorgon. Åhh va mysigt det ska bli!!
Men jag nås på mobilen, ingenaning om när jag kommer hem!

Juste , det är skit mysigt att alla besökare äntligen börjat kommentera... puss på er!!

Fika




Dagen klädesval:

Klänning - Gina
Byxor - Gina
Kofta - Lindex





 Nu ska jag och mamma åka och fika hoa nra bekanta. Och vovvarna ska få leka, Vet inte när jag kommer hem. Jag tänkte iaf åkte till farsta sen tror jag och kolla om jag hittar lite kläder. Behöver rensa huvet lite, och bästa botemedlet för mej är o gå runt i affärer och spendera pengar (: Hoppas ni alla får en toppen dag, jag tar kommenterarna när jag kommer hem.... puss

Godnaatt....!

Äter en bit choklad och dricker världens godaste vatten, ska nog ta och stänga av datan. Och idag menar jag det. Igentligen vill jag stänga av mobilen oxå, och bara försöka tänka på annat men det är svårt. Dessutom är jag inte hel utan min mobil... hmm.

Pappa, jag älskar dej !



Varför just du? Varför just nu?

Jag vill inte lämna dej nu,
Jag vill inte komma över dej,
Jag vill inte säga hejdå till våran kontakt.

Jag vill ha våra underbara kvällar,
Jag vill vara din,
Jag vill möta din läppar.

Sockenplan

Jag gick och mötte upp mamma, sen åkte vi till sockenplan och åt thai. Efter det åkte vi hem. Och mynta har sprungit runt och låtit som en gris och då menar jag verkligen de. Så mamma fick ta in henne från ballkongen, grannarna kommer ju undra om det är en gris vi har, haha! Nu åkte hon nyss, och jag fick nån attack av trötthet. Så jag funderar på o sova en stund. Jag kanske behöver det, efter den här natten. Jag har mest legat och tänkt på varför jag alltid hamnar i fel händer. Känner att jag inte rikitgt kommit ur de tankeslinjen ännu. Jag vill egentligen bara ha nån som kan ligga här och hålla om mej. Jag vet precis vem jag vill ska vara här. Men nu är det tydligen inte så och kommer troligen inte bli. Men jag tor jag ska kolla om det är nått bra på teve. Och sen ska jag nog vila en stund. Kommer nog inte svara på mobilen heller, så ni vet. pusssissar

J**** videoblogg...

Nu har jag hållt på i säkert en timma o försökt fått in mitt videolinlägg... men det går åt helvete. Det står att det är fel typ, och jag kan inte spara det i nått annat, Hur gör ska jag göra?

Nu måste jag iaf sätta igång med städningen. pussss

Dagens

Nu har jag iaf bättad sägen, och packat upp kläderna + att jag har duschat och gjort iordning mej. Tänkte gå ut med voffen nu och sen städa klart... Efter det vet jag inte vad jag ska hitta på, vänta på att Danne hör av sej men han verkar inte vilja det. Annars ska jag möta upp mamma vid 6 tiden. Så om det är nån som känner att dom vill hitta på nått så bara säg till (:



Outfit





Facelook


Vem är störst?


Städning

Nu ska jag sätta igång med städningen. Känns verkligen inte lockande men jag måste, det ser det hemskt ut. Sen måste jag packa upp allt från resan.
Det blev inte som jag sa igår, jag låg vid datan till runt 1, sen gick jag ut med Mynta, och mötte ett rådjur i backen, gissa vem som va rädd?!! Våran granne hade tydligen mött en älg en bit från våra hus för nån dag sen, men hallå (?) fattar ni, en älg... men sen somnade jag rätt fort.
Men nu måste jag verkligen, åhh aja puss!



Jag har saknat min lilla bebis!

RSS 2.0