Soffiiee :D

http://ryttarcrew.blogg.se/2011/october/28-a-photo-of-you-were-happy.html?_tmp=e5889d819587c6d0b119320e0140c62dc4d3a211

Kolla in de där söta?
Jag blir lite små lycklig när man går in o läser en kompis blogg och plöstligt dyker det upp en bild på en själv med en text som tas direkt in i hjärtat. ååååh,det där gjorde min regninga tråkiga och trötta dag mycket bättre.




Torsdags outfit.
Poncho av min fina låtsas mamma, super skönt material!


Det gäller o bjuda på sig själv

Igår kom farbror och hans tjej hit. Vi åt allhelgona bord eller vad det nu va. Jag gjorde iallefall egna köttbullar. Kvällen rullade på, vi pratade och pratade. Sen försvann alla så jag, min kusinvitamin och magnus satt och fortsatte prata. Tills det sista timmarna bara va jag och magnus igen, alltid vi. Jag låg på golvet och hade allmänt ont i kroppen o han matade min hund med skinka. Klockan fem (egentligen 6) intog jag sängen. Så imorse blev det lång sovis :)



så jävla snygga glasögon ;)



Magnus armar är för jävla snygga dom också. Han fick även HANNAH på hela överarmen, och en fisk på den andra. På kinden en gladgubbe :)


dolly

Nu är det flera dagar sedan jag träffade prinsessan. Men i tordags blev det svettigt. Red igång henne ute , skrittade på lång tygel men började förflytta henne sidleds på slutet. På banan joggade vi igång. Sedan jobbade vi i en åtta som clara tipsade mig om. Hon blev jätte mjuk i rygg o nacke. Dock var våran bana jätte blöd efter allt regn så det blev rätt tungt för henne. Galoppen jobbade vi mycket böjt spår, hon gick fint ned med huvet nästan hela tiden. Vilket jag var jätte nöjd med eftersom hon inte brukar gör det med mig. Jag jobbade henne låg och funkade det super :D



Bilder kan inte bli jätte bra när någon är rastlöst, hungrig och har tröttnat på o vara modell.
Men lika bra är hon ändåå :D


NORA!

Morsning Sickan, livet rullar?
Igår stressade jag mest runt hela dagen, vet inte rikitgt vad jag fick för vettigt gjort. Hela skolan var utspökad och alla lärare var pirater, jag älskar min skola. Efter att ha sagt hejdå till alla mina flickor skyndade jag mig hem och direkt in till stan och hoppade på tåget. Nästa stopp, Nora. Världens finaste stad, kan inte vara annat är lycklig här. Åt middag hos faster. Kvällen gick åt lite släkt, sen senare satt jag och Magnus mest o pratade. Jag ritade över hela hans arm , haha :D Hamnade i sängen runt 3 eller nått.

Nu ska jag gå och göra iordning mig lite inför kvällen, sen berätta för er om min och prinsessans ridning i torsdag :D



Lillprinsessan


åååå jag bara älskar allt just nu

Jag har sovmorgon idag 10.20 , min enda sena dag. Men det är lite små tråkigt och bara sitta och vänta på att få gå till tunnelbanan. Men snart bär det av till mina fina flickor i skolan. Jag kan inte låta bli att älska dom lite extra hela tiden ;) Efter skolan åker jag direkt till stallet, undra vad vi ska hitta på idag. Tror jag ska försöka skynda mig och taen liten kortis tur ut om det fortfarande är ljus annars får det bli volten och lite dressyr övningar. Vi behöver kommer lite mer underfund med varandra så jag inte åker häst.

Jag har gjort klart allt som ska vara klart skolmässigt innan lovet, vilket är tokskönt. En hel engelska uppsats och sen en skrivning om olika naturbruks ord. Nu ska jag borta tänderna, pusssss



Sofie <3 <3


upptagen tjej här

Idag var en dag i skolan. Jag gillar dom dagarna otroligt mycket. Hela klassen är samlad, man får kramas med alla och ätaen god sallad till lunch. Jag längtar nästan alltid till skoldagarna.
Efter skolan åkte jag o hämtade lillebror, vi mötte upp Anna och åkte in till stan. Hämtade ut min efterlängtade biljett och sen åt tjockis middag på mcdonalds.

Måste faktiskt berätta lite om de läskiga med kvällen... Jo när vi sitter där inne så skakar allt helt plöstligt till, glasrutorna börjar skaka ordentligt och hela borden skakade, det gick liksom genom kroppen. Det hände två ggr på typ 2 minuter och jag fick hjärtklappning varje gång och typ drog tag i Love, berädd att springa. Men tillslut kom vi fram till att dom bara sprängde för citybanan. Min egna tanke va typ självmordbombare på centralen.

Kvällen har innehållt packning,systerhäng o plugg.. Ska fortsätta med de hela nu. Imorgon ska jag ut till finaste hästis :D



Denna vännen ligger mig varmt i tankarna idag.

:love: :love: :love:


nöjd

Jag är så himla nöjd med dagens dressyrpass på fina Frolic. Självklart finns det nackdelar. Som att jag ibland flyttar fram min underskänkel vilket leder till att hon vinglar med bakbenen och jag tappar sitsen till viss del. Men min fina lärare sa "man får hata sig själv, man får bli sur på sig själv och man får säga att man hatar sig själv" haha!! Annars gick hon som jag ville :D

Egentligen skulle jag mött upp Frida idag, men hann verkligen inte. Kom hem från stallet vid kvart i fyra :( Men åkte ju och solade med Anna nu på kvällen. Riktigt värt. Nu ska jag plugga lite och sen skriva lista på allt jag ska packa, så det går fort imorgon. :)



klar blå himmel


Oj va glad jag skulle bli!!




det är en obeskrivlig känsla




Någon längtar till 100tusen!


Nu är det så att från och med NU ska jag häng framför teven. 112 på liv o död, de okända o medium.
 High on televitonen!
Min middag är med också, risifrutti. Namiiii


Såå jävla lycklig tjej!

FÖR JAG HAR BOKAT BILJETTER, FÖR JAG HAR BOKAT BILJETTER, FYYYFAAAN VA JAG E BRA :D :D



HIGH ON LIFE

Imorse tog jag och Hanna fram ficklampan och gick in till stallet i den bäcksvarta skogen, nice. Dagen rullade på, vi hade städ dag så sopade massa och fixade. Slutade fyra. Dagar som dessa orkar man inte gör så mycket annat efter jobbet än soffläge.

Imorgon blir det ågesta för hela slanet. Även försöka trycka in en GOfikadejt med världens bästa Frida Hellström. Saknar dentokiga ungen. Men som tur är kommer hon till Stockholm imorgon och jag åker till Nora inom kort:)


My best'aste :)


Natt

Jag fryser om näsan. Ska ta och dra mig mot sängen. Som vanligt börjar min måndag tidigt, 4.45. Men det är värt o kämpa  lite för. Sista måndagen inför 6 veckors ledighet från praktiken. Jag ska göra nått spenande i 5 veckor efter lovet, vad? ;)



<3


Dag 26 - Mina rädslor

Att bli sårad. Jag är jämnt rädd för att bli sårad. Det är så ofta jag har litat på personer för fort. Jag har börjat lära mig. Men då är det ju så att man får svårt att lita på folk, se det posetiva i personer.

Men jag går under min egen utbildning. Seeya :)


Dag 25 - Mitt framtida bröllop



SÅÅÅ här ska jag ha mitt bröllop.
Så jävla tufft!
Jag gillar inte o vara som alla andra :)


Dag 24 - Det här får mig att gråta


Jag gråter varje vecka.... Saknaden har inte ord!
Inga fler kommentarer.


mysdygn

Söndags kväll nurå. Igår var det som sagt släktmiddag hos pappa. Placerade mig i soffan runt tio och på mig somnade lillebror och en fin kusinvitamin. Något jag diggar är att innan dom går säger dom"vi hörs på fejjan", haha facebook.. Blev en okej kväll, somnade klockan ett.

Åt en mysig frukost med familjen, sjöng för pappa. Sen va förmiddagen bara lugn, innehöll tv och syskongos. Åkte ut till stallet runt tolv, började mocka och fixa innan Linda kom. Det blev uteritt i supersolen. Vi lunkade på i skogen, hur mysigt som helst. Jag har hittat ett favoritställe i livet,på hästryggen i skogen. Jag känner mig så lugn. Finaste Dolly va som jag ville idag, det är hon nog alltid. Med henne trivs jag :)




Fina höst


hejhej

Jag har haft en lugn lördag. Film, barn och Anna. Ska snart börja dra mig mot pappa. Släkt middag där ikväll och imorgon fyller han faktiskt år. Men tyvärr måste jag dra mig mot stallet redan framåt tolv. En uteritt med sällskap :)


Fredags chill

Sickan , livet är rätt bra just nu faktiskt. Hade en kort dag i skolan två lektioner matte och gympa. Som vanligt spårar det jämnt i vår klass. Efter skolan åkte jag och mötte upp min finaste mamma efter henne jobb. Jag och min hund fick en ny transportväska,skitfin! Tusentack! Sen åkte vi hem och vidare o fixade födelsedagspresent, för vem fyller år snart????? PAPPA :D

Vid 7 åkte jag och Anna in till stan och lallade runt, kvälls promenad i stan. Jag älskar stockholmstad på kvällen. Det är mörkt med ändå inte, alla lysen gör en glad. Även fast det är skrik o gap,så är det lungt o tyst. Gick från ena sidan av stan till andra. Kom hem för en timme sen ungefär :) och nu ska jag snart dra mig mot sängen.






puss på min nusselsnussa!


för tidig morgon

Åh va jag älskar att vakna klockan sex och inte kunna somna om, när man inte ska upp fören åtta.. får väl hänga med lillebror o hans barnprogram. Helst vill jag sova!

Blackout mode , helt bäcksvart



Mina finaste läsare, vad skulle jag vara utan er?
Jo jag skulle ha för mycket fritid ;)


Imorgon blire skolan. Jag saknar mina tjejer på tok för mycket! Dessutom är det så tråkigt o ligga i sängen hela dagen lång. Trycker i mig lite alvedon och sen KÖR.
Ska till hästisen Dolly imorgon på dirren efter skolan.
Mina torsdagar blir sena eftersom jag inte är i stallet fören 5 och sen ska allt göras så kanske hemma runt 9.

Ha en fin framtid.
Caio!


♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥



Hej saknad.


Dag 23 - Det här får mig att må bättre

Mina vänner.

Dom gör mig glad och lycklig. Visst ibland gör vissa av dom mig sur och irriterad men då finns alltid någon som lyssnar och gör mig glad igen. Jag möter dom varje dag.















Att ingen av dom är speciellt normal gör allt mycket roligt.


Dag 22 - En bild på en tid du saknar



En tid som aldrig kommer tillbaka.
En kontakt som aldrig delas på samma sätt igen.




Dag 21 - En bild som gör mig glad



Lyckan.
Kärleken.
Sommaren.
Vattnet.
Nora.


En dag utan färg

Igår var det ju ågesta tisdag. Spenderade dagen där och red Frolic. Det gick rikitgt bra. Hon har en förmåga att puta ut bakdelen, men det gick iallefall. Dock mådde jag inte helt okej i kroppen och var jätte trött. När vi slutade kom mamma och hämtade mig. Hem och direkt ner under täcket och sova. Efter det kom feber, high five!! Har legat med frossa hela natten. Det blev alltså en hemma dag idag. Vilket inte är kul. Jag hade hellre varit i skolan faktiskt, jag trivs där. Jag skrattar och mår bra... Hemma i min säng äcklas jag mest. Men imorgon ska jag dit, även till hästen efter skolan. Jag kan inte vila mer :)



Förhoppningsvis har min "superwomen" gjort mig starkare ;)


Argsinnt

Nejmen vad skulle inte sitta fint en fredag kväll som denna ... jo att blogg.se fuckar upp och det går inte o lägga upp bilder. TACK!

Dag 20 - en tvserie jag älskar



Jag älskar inte rikitgt någon tvserie.
Men just nu tittar jag på112-på liv och död. Efter det blir det de okända och omjag fortfarade är vaken så Medium 22.00.


Dag 19 – Detta ångrar jag

Jag ångarar alla gånger jag litat på fel personer. Förut litade jag på första bästa.

Jag sa "jag älskar dig" till personer som inte är värda det.
Jag skapade för många nära vänner, litade på dom, delade med mig av mitt liv... och vad hände sen?

Det som känns bättre nu är att jag inte kan berätta vad som helst för vem som helst. Jag förbjuder mig själv.
Jag säger inte att jag älskar någon utan rikitg betydelse. Det beror nog på att jag insett vad rikitgt kärlek är.


Glada ö dagen

Jag tillhör inte precis dom där höjdar bloggerskorna.

Idag har jag jobbat sen klockan sju. Jag har hunnit med att göra det vanilga + få en stöt av staketet vid utsläppet, klämt handen mellan två bomhållare och löshoppat en massa hästar. Det jag gillar nu för tiden är att hur trött jag än är i kroppen fortsätter jag tills de jag gör är klart. Nu ligger jag i sängen och har ont i benhinnorna. Min middag blev dessvärre två glas nyponsoppa. Nånting har hänt för jag är aldrig hungrig. Min mage kan typ kurra men ändå känner jag inget sug. Nu ska jag skriva lite inlägg till er, caio :)



Tog bilden av min syssling


kväll

ingen tid för bloggen.

Red ut och galopperade på ängarna med prinsessan. Kom hem för nån timme sen och nu är det sängen. Klockan ringer 4.45 och då är det bara att ta sig till stallet igen.



Världens finaste tjej!


häst söndag



Min morgon outfit.

Ska försöka plugga lite och sen dra mig mot hästen, idag blir det mycket kärlek.
 Det blir uteritt i de fina solskenet med linda och Arthur. Gos!


Helg

Min fredag var knasbra. Det är alltid bra när jag är med dom närmsta. Vi började med en jätte jätte romantisk middag. Sen tog vi över hela huset. Musiken var max, gamla godingar. Efter det blev det en skräckis, jag hade sett den förut så för mig vare ingen bigdeal. Kvällen o natten innehöll prat,skrattattacker,samtal o alla som tillhör en tjejkväll.

Vaknade upp i närheten av vännerna, men åkte hem rätt tidigt. Anna kom så vi åkte till hööks och jag köpte nya ridbyxor. Sen hem och spenderade dag tillsammans. Lagade middag tillsammans och systermysade kvällen lång. Somnade runt midnatt. Hon åkte imorse och nu ligger jag i sängenoch fryser.



mysmiddag




kärlek



danzaaaaaaa


jag måste fråga , är du flata?

Mys middag hos frida med finaste linnea och frida. Sen spårade det lite, nu äre kaos i stan. Skräck film? utan röster. Bilder kommer imorgon. Puss

lovely dayy

Godmorgon vänner. Första gången jag bloggar från mobilen, min fina vän ijaa har lärt mig :D jag sitter på bussen on my way to school. Fredagarna brukar gå rätt fort, en lektion på förmiddagen , tidig lunch, kort matte och sist idrott. Jag gillart!!! Dessutom ska jag gå runt o längta till ikväll :D ska ha partyy med mina bästa flickor, friden o Linnea :) Nice Price på burgerking på den asso! Pussen på er <3

Fin dag

Idag fick vi skippa sovmorgonen och börja klockan nio med skolfoto ist, det gick väl som skolfoton alltid går. Jag orkar inte bry mig jätte mycket. Det är inte så att jag behöver visa mina bilder för folk jag inte vill visa dom för sen. Det som är bra är att vi kommer få alla bilder skickade till vår mail och sen själva få välja ut vilken vi vill ha. Dagen rullade på som vanligt och blev lite små flum i sluten av dagen, så är det alltid i vår klass. Jag älskar vår klass! :love:



Igår hände det som brukar hända, jag och Sofie spårar ur.
Vi jagade varandra med bläck och slutade som gråsminkade fjortisar.




Idag var vi lite mer fina, precis innan vårt skolfoto.
Jag spände upp hela ansiktet och fick kramp i halsen på det hä fotot, smexigt.

Kärlek till denna fina flicka!


ett gott skratt förlänger livet



Jaha lilla vännen, vad heter du egentligen ?
Jag vet att du kommenterat fler gånger än dessa men orkade inte leta på dom. Det är ju inte nån som inte känner mig eftersom fegisen i fråga vet hur jag stavas och bor i huddinge.

Men jag ska ta och ge dig lite information om ppiller eftersom det verkar som ett intressant ämne.

Hur fungerar det?

Den mest använda typen av p-piller är kombinerade p-piller. De innehåller en kombination av de kvinnliga könshormonerna östrogen och gulkroppshormon. P-pillren förhindrar ägglossning så att befruktning inte kan ske. De gör också att livmoderhalsens sekret blir för segt för spermierna att ta sig igenom samt påverkar slemhinnan i livmodern så att ett befruktat ägg inte kan fastna och utvecklas.

Fördelar

Kombinerade p-piller är ett mycket säkert preventivmedel om det används enligt de föreskrifter som ges. Några av fördelarna med p-piller är:

  • regelbundna blödningar.
  • mindre/inga blödningar.
  • inga ägglossningssmärtor.
  • risken för menssmärtor och premenstruella besvär är mindre.


    Så söta läsare, jag äter inte ppiller för att jag springer runt som en kanin. Jag äter det av andra personliga skäl. Det är självklart alltid en säkerthet med ppiller, men dock är graviditet inte min första orsak.

high five på dressyr

Igår red jag Healy för Kristian von Krusensteirna, sveriges stolt dressyr ryttare. Först knoppade vi hästarna och gjorde dom tok fina. Ridpasset det gick bra, hon gick som jag villa nästan hela tiden. Han gav jätte bra kritik. Jag svankar för mycket och putar med rumpan lite för mycket , haha! Jag är nöjd :)




Lånad bild på Kristian


Dag 18 - min favoritfödelsedag



ALLA födelsedagar är bra :D


Dag 17 - mitt favoritminne

Jag har massvis med bra minnen! Så slänger in massa bilder på sitationer jag gillar :)



Min pappa och hans frus bröllop!



Efterlängtade torsdagarna medmin ridgrupp



bowling med lillebror



fikade 5 timmar på samma dag, Anton!





Världens vackraste Ducato!



Örebro resa med fina vänner förra sommaren



nyårsafton 2010-2011



Lillebrors dop



spex åk 9



Min o fridilis roadtripp till värmen i våras



balen åk 9





Min underbara sommar 2011



kväll

Min eftermiddag hette sova. Jag hämtade min hulligan och vi intog sängen tillsammans. Kärlek!



Bebis innan stallet i söndag.


Lunch

Jag åkte och mötte upp finaste Linnea. Vi tog en lunch på subway och pratade hur mycket som helst om allting, så behövligt. Så vi. Så bra. Hon är min historia, min nutid och min framtid. En av dom få som finns kvar faktiskt. Sen tog vi en tripp till skolan och hämtade upp lite papper, hejade på våran toppen rektor och bara njöt lite av vår fina skola. Jag gillar chillhäng  ;)




Ledig dag

Jag är ledig idag, hur skönt som helst faktiskt. Ändå ringde min klocka vid halv åtta. Då gick jag upp och satte på mig första bästa kläder , upp med håret i ett tovs och ner till bussen. Åkte till huddinge centrum och fixade ppiller för ännu ett åt framåt. Det gick jätte bra faktiskt. Visst är man lite ynklig när man sitter där i väntrummet, men dom är alltid trevliga och försiktiga :)

Tog en PW när jag kom hem, på 40 min. Min rygg är ju inte helt bra än så får ta det lite lungt.

Dags för mig att duscha och sen göra iordning mig. Jag ska åkaoch möta upp Linnea för en myslunch. En jätte försenad födelsedagsstund för oss.



Fina katten.


Dag 16 - min civilstatus

Jag tror jag inte att jag skaha för mycket kommentarer om det här ämnet. Jag är singel på pappret satt säga.
Frågan är om jag verkligen vill det? Någonting ligger i vägen? Vad?


Men det finns bara under en viss tid jag är glad, det är inte ofta och det är inte länge men just då är det vara han.


Dollyyyyyy !

Idag red jag ett kort men rätt intensivt pass på världens finaste Dolly. Hon har väldigt stort steg med det får jag vänja mig vid. Ska man lära sig rida ska man göra det ordentligt. Jag kände mig som en liten vante ute på hal is. Men ingen annan tyckte det såg ut så. Fick väldigt mycket beröm för mitt sätt att rida henne, vilket gjorde mig lite extra bra. Så nu blir det att hänga ute i Ösmo två dar i veckan, torsdagar och söndagar :D Glad tjej!





Kärlek och respekt till hennes blåögon!









1. Jag vet att jag sitter som en påse sand eller nått, ruggit dåligt. Men snart kommer vi underfund med varandra.
2. Hon är faktiskt lite knepig med huvet, det är inte jag som är dålig på att rida. Dessutom hade mamma lite svårt o få ett kort när både hon gick bra o jag satt fint.


Dag 14 - mina drömmar

Jag har inte några rikitgt drömmar, saker jag vill.

Som att flytta från Stockholm när jag är klar med gymnasiet,själv.
Skaffa jobb och jobba i någa år efter the gymnasium.
Ha bra betyg och erfarenheter efter skolan.
Att få ha med min finaste hund...överallt..Så länge som helst.

Få en lycklig och fin familj i framtiden.


Svennepuff



haha, hade fått dom har svennapuffarna skickade till mig via kommentar ang mina kinapuffar :)
Skrattade lite för mig själv!

Jag skulle vara stolt om det fanns såna. Inte känns mig kränkt, fortfarande.


Idol

Fredag mina vänner. Hade ett bra slut på vardagsveckan. Har fått flera tankeställare idag..!

Nu sitter jag hemma i soffan och har fredag. Åter igen. Men idag ville jag faktiskt det, jag kände för o få vara hemma. Sova. Bada. Gos i soffan. Ta hand om mamma också, som hoppar runt på trasig fot och kryckor.


..

Jag fortsätter på min risiga vecka. Gillar inte o vara deppig. Dessutom blöder min rygg fortfarande, ordagrant.

Allt är som någonting jag aldrig känt tidigare.



Fan...!



Den här låten skickades till mig idag, via sms.
Tårarna rann okontrollerat ned för kinderna...


Vi hade kärlek!


Dag 13 - det här är jag beroende av

hm..den här va lite svår. Självklart är jag lite små beroende av choklad som alla andra tjejer ;)

Men det jag verkligen inte skulle klara mig utan är min familj. Jag har förlorat 2 stycken närstående i hela mitt liv min mormor och min gammelfarmor. Båda gångerna bröt jag fullständigt ihop. Min familj är mitt allt, för mig är det de viktigaste jag har!!  Många ungdomar tar vänner före familjen, inte jag. Jag ägnar hellre tid med dom än med vänner. Förhoppningsvis finns dom ändå kvar, annars är dom vännerna ändå inte äkta.







Mina syskon, går först!








I denna familjegrav vill jag bo i mitt nästa liv.







Anne-Marie,

När jag en gång är borta, sörj mig ej som död.
När en eld slocknar lyser dess glöd kvar.




Mormor... älskade mormor! ,

Gud som haver barnen kär, se till mig som liten är,
Vart jag mig i världen vänder, står min lycka guds händer,
Lyckan kommer lyckan går den gud älskar lyckan får.










Gummisnopp!





Nu ska jag rensa min garderob och städa mitt rum.
PEACE!


♥Farmor, respekt till henne♥







Jag tror inte någonsinn nån kommer förstå vad min släkt betyder för mig, vad dom gör för mig..

Speciellt min farmor. Hon gör allt för mig! Hon får mig gråta, hon får mig skratta. Hon känner mig hela vägen igenom. För henne behöver jag inte ha en enda hemlighet. Hon är, kommer alltid vara och har alltid varit min förebild i livet! Så fort allt inte är på topp ringer jag henne, tömmer mig på lite allt möjligt och sen känns allt bra igen. Det som gör ondast i mig är att hon finns så lång bort, ungefär 23,5 mil på kilometern. Som tur är kommer jag och går där när jag vill!
Kärleken till henne kommer aldrig någonsinn gå att förklara!

 



Min farfar är också rätt cool! Han finns där för mig i varje andetag, jämnt!
Måste bara säga...visst är jag och min kusin ganska lika? just i dendär sekunden? :)

Vad folk än tycker och tänker om min släkt är jag en av dom.
Jag är stolt över det och kommer alltid vara. Ingen trycker ner oss ♥♥♥♥♥


Dag 12 - den här veckan


Den här veckan är något jobbigare än mina senaste perfekta veckor. Jag längtar bort från Stockholm, till mitt älskade Nora. Jag kan inte rikitgt styra mig själv, jag har gråtit första gången på flera veckor. Egentligen var det ett jätte litet slag som utlöste en halv natt med tårar... För? Jag vet inte. Osäker. Eller? Saknaden. Ensamheten.
Dessutom mår jag inte jätte bra allmänt, är lite små förkyld och som jag sa har blödande muskler i ryggen. Det måste försvinna tills på söndag när jag ska provrida en hästispålle.
Jag trivs helt underbart mycket i min klass och med mina vänner. Dom gör mig glad och lycklig. Det som får mig att vara glad perioder som denna är mina vänner och min familj.. Idag gjorde min älskade farmor hela min dag bättre!!
Dessutom gick min telefon sönder i söndags, nu har jag förvisso en likadan för tillfället innan jag får en ny eller nått. Men nu har jag inga nummer alls, så ni får mer än gärna skicka ett sms med namn :)




Det är inte många gånger allt lyser igenom.
Vet man inte ser man inte.


Ingen annan än hon kände mig på rikitgt..
 hon såg och visste utan att fråga.


Dag 11 - I min handväska

Oj, där finns nog mycket.
Jag byter väska ungefär 1-3 ggr i veckan. Lite beroende på vad jag ska göra har jag olika saker i den vännen. Är det skola finns alltid skolböcker för dagen, penna, sudd, headsett, plånbok med matkort och busskort. Är det fritid och helg finns oftast smink, smycken, plånbok med pengar o busskort, kamera, nån tröja eller jacka, laddare. Mobilen är ju en självklarthet men faktiskt så har jag den oftast i fickan eller i bh'n.



Hjärtat sitter utan på, slår inte som det börjar slå.



Jag har gått för långt kan inte sluta gå..


Jag älskar att folk påpekar att jag uppdaterar dåligt, förlåt mig.


Igår hoppade jag Asprilla , gick bra. Hon är en riktigt heting när hon flyger över hindrena. I slutet va jag rikitgt nöjd med henne, vi hittade varandra och hoppade båda samtidigt. Efter skolan stannade jag i stallet, kollade Johanna o Sophias lektion med Amanda. Sen på kvällen hängde jag i Johannas stall med Lavenza. Kvällen blev sen och jag va trött.
Idag har jag knappt varit vaken nånting känns det som, har gått runt lite som en zombie. Hur hemskt det än låter har jag blödande muskler i ryggen... :( Hem efter skolan och sova, i 3 timmar. Med min finaste pojke intill, styrkan han ger mig går inte att sätta ord på.







Fina dom i mörkret!


Imorgon

Imorgon blir nog en sen dag för mig. Ska först utför min dag på Ågesta. Ridningen innehåller hoppning , ska bli riktigt kul. Hoppas på min stjärna!! Efter det ska jag kolla när Johanna rider sin lektion för att sen åka vidare till hennes häst. Checka läget där, så jag kan hjälpa henne när hon är sjuk eller bara ta en promenad dit och pyssla. Nu är det dags för småfebriga mig o krypa ner i sängen. Nattiii!



PUUDDINGEN!


Dag 11 - mina syskon ..... Mina alldeles egna stoltheter



Kan inte låta bli att älska bilden!




Måns, han va mitt första syskon på rikitgt. Vi är halvsyskon för visso, men mitt första kött o blod. Min första stolthet. Han charmar alla men har ett humör som sin syster :) Söt som en liten sockerbit och jag svär på hur mycket som helst att han kommer bli tjejfavoriten inom några år. Och jag ska fostra honom till en snäll pojke med tjejorna! :love: :love:





 Selma råå, skönunge. Min enda riktiga syster. Hon är en riktig gullunge, tills hon kör sittrace då är det bara flytta sig. ;) Söt utan desslike är hon iallefall. Hon har lovat mig att bli en hästtjej med mig. Det bäst som finns är när hon kommer och säger "Hannah du är min, jag älskar dig!" det är så man blir lycklig långt ner i lilltårna!
:love: :love:





Min färsking, Love. Halvbror på mammas sida. Ibland gör han mig jätte glad men lika ofta skriker vi på varandra. Han springer o gömmer mitt smink, böjer sönder mina dvdfilmer. Just nu är han sjuk så idag la han en fet spya i min säng, kärlek.. Men utan honom hade nog många sitationer i livet blivit jobbigt.
:love: :love:




Månday

Idag började min tidiga måndag. Var i stallet redan 6.40, duktig flicka. Gjorde det vanliga, skrittade även fina Philona. Hon är under igångsättning så det blev bara lite skrittarbete i ridhuset. Jag gillar verkligen inte lera. När stona skulle in så va livet väldigt läskig. Jag fick gå igenom skjunklera i skogen och hämta dom, plus att dom stannade 500 gånger till vi kom överens om att jag va flockledaren och gick först :) Taxin kom o hämtade mig när jag slutade...

Thats my day!



Jag vill ha sol o varmt!


Min extra njutning idag



Tog mig energi och gjorde kokosbollar imorse, skickade dom flesta med familjen när dom åkte ut på lekparksäventyr. Sparade 4 stycken hemma till mig själv. Prov smakade den ena :$

Nu ska jag trycka i mig dom andra framför en film.
Kärlek till min voffsa som ger mig närhet denna sjuka dag.


Missade igår så kör 2 på en gång.. Dag 10 - såhär ser jag ut idag





Idag är jag sjuk.

Jag har en vara hemma och vara sjuk dag. Inte jätte kul, men värt det. Hellre hemma o sänghänga en tråkigsöndag än att behöva vara sjuk under veckan.
Jag älskar skolan just nu, eller min klass, mitt umgänge.

 Dom gör mig lycklig,hel och älskad.


Dag 09 - Min tro

Vadå min tro? Jag tror inte att det finns nån gubbe som sitter uppe på molnen och spyr oss med en datamus, nej! Jag tror inte att gud tog en revben från eva och skapade adam eller hur det nu va. Jag tror mer på att vi skapadesavnaturen isåfall. Att vi kommer från aporna, jag diggar apor.
Men dessutom är jag för dop,bröllop och allt sånt där kyrkligt.


Dressyr lördag

Idag har det varit dressyr förhela slanten. Åkte till stallet vid 12, tittade lite på ijaa när hon jobbade med barnen och sen åt vi. Även Johanna och Sofie kom senare. Hästarna gjordes iordning och framridningen startade. Efter ijaa red finaste Parma lekte jag hennes proffstränare under framridningen. Både ekipagen gick super fint och jag är stolt över dom båda.
Kvällen har jag ägnat i sängen, jag är dunder förkyld
.



Ekipage number one... Finaste Sofie och Frolic är inte helt säker på vad hon fick för slut resultat!
Dom glänste.








Ekipage number two Ijaa (Kristin) och världens puffsigaste Parma. Slutade på 62.7 % om jag inte minns fel.
Dom strålade.






Slut på denna dag

Nej nu är det dags för mig att inta sängen faktiskt. Somnar säkert inte på ett tag, men känner att annars kan jag sitta här exakt hur länge som helst och det är inte bra för jag har planer för imorgon.





För snygga bilder! Natten


Dag 08 - Ett ögonblick

Första mötet med min älskade hund, Stina... Ånaryds Stina... är något jag aldrig glömmer.
Min första egna hund, till och med på pappret. Hon var precis leveransklar och dags att hämta. Som jag hade längtat och det första hon gör är att springa fram till mig och hoppa upp mig.





Första någonsinn!



Gos, fortfarande första dagen



1,5 år senare.

Hon gör mig fortfarande lycklig varje dag. Hon är den jag säger godmorgon först varje morgon och godnatt till sist påkvällen, den jag sover med varje natt, hon är den som alltid finns intill mig när livet inte är bra även när det är bra, hon är den jag har med mig nästintill överallt. Vi har nog inte varit utan varandra längre än några dar. Även fast hon gör hyss och satyg älskar jag henne. Hon är min helt egna stolthelt.
Tur vi har många år kvar tillsammans!





RSS 2.0