9ans foto idag !

Godmorgon jag somande lite sent igår men vad gör det när man får smsa med en riktig snygging som är heeelt på rikitgt!!! Va uppe halv 6 så min sömn va inte i prioriteringsläge detta dygn.

Nu är jag snygging inför skolfotot. Vita jeans, blommig tubtopp och grå kofta. Sexii :) hinner itne blogga mer nu, fuck er assow ;) PUSSSSSS

kär är en lek!

Det luktar pojke i min säng!!!!!!

Älska det, älska det massor :D


It is just a dream

Usch klockan är massor och jag ska upp jätte tidigt men jaja en snabb update hinner jag. Helt okej skoldag, efter skiten va slut åkte jag o martina till huddinge. Sen kom Martin in på hm och överraskade mig eftersom han visste att vi va där, hur gulligt som helst ju? :D Va med dom en stund och försökte förstå oss på valet vilket slutade med att Martina och Robin pratade med sverigedemoraterna i typ 45 minuter med jag och martin inspekterade blommor! Dom åkte hem... jag och martina åt vindruvor tills Anton kom och kramades även nåra kompisar till honom som jag inte kommer ihåg namnet på (a)
När jag kom hem slipade jag alla väggar i mitt rum 2 ggr. Shiiiites va jobbigt det va! Har jag inte träningsvärk imorgon blir jag chockad. Åkte och lämnade lillebrors vax på hans träning, jag frös sönder och myggen dödade mig. Sen åt la familia+kussen middag och nu ligger jag i sängen och ska döö!!!

Dags att sova, imorgon äre skolfoto!!!!!!!!!!!! Godnatt vackra

min sommar i vinter

Hola mis amigos :)
Har nyss ätit middag med mama och vill ni veta vad vi suttit och diskuterat ungefär hela middan? Jo, thailand semester med familjen, moster o min kusin. Finns ju en lägenhet där nere, men den hyrs ut och vi kan inte åka exakt när vi vill. Men ska övertyga dom om att åka under jullovet eller sportlovet i februari. Eftersom jag har lite svårt o ta ledigt och vi vill vara borta minst 2 veckor måste det vara nån gång vid nått lov. Va typ 5 år sen lr nått jag va där sist.. :D


Nu vill egentligen ut o springa men vet att det inte är bra när man är sjuk. Så min dåliga ursäkt till mamma är att min hund måste röra på sig, haha! Ska iallefall klä på mig och ta en cykeltur, och när voffsan inte orkar längre sätter jag henne i cykeltorgen, det är så himla smart med liten hund!


"Jag ställer alltid upp" HAHAHA juste!

Någon är trött på det mesta för tillfället!!!!!


Gårdagen

Godmorgon :)
Inte så sliten idag faktiskt, inte ens bakis. Vi va ju som sagt på kräftskiva hos min mosters kompisar, trevligt värre. Ibland kan det faktiskt vara riktigt kul och vara blond och i min ålder. hahaha, hade lätt o styra killarna ;) Va hemma runt 1, eftersom jag inte kände mig 100% frisk. Men just igår kväll kändes de relativt bra faktiskt, iställer blev min fina kusin förkyld haha.

Idag ska det fixas på mitt rum, förhoppningsvis. Så ska snart sätta igång o städa sen flytta in alla möbler till mitten och lägga nåtta stort skynke över min säng för jag vägrar o ha damm och saker där! Men först ska jag äta :)

Min familj!

Jag sitter på kräftskiva ute vid skärholmen med massa trevligt folk ! Jag har ingen aning om när jag kommer och åker hem lr vart jag sover. Den jag vill umgås med någon men han är ju inte hemma.:( Men jag bloggar senare :-d

Du och jag måste leva nu

Någon ligger i sängen i fosterställning och hatar i vara tjej!!!Vad har killar som ens är i närheten av mensvärk? Inget, för det finns inget som är så hemskt.

Jag slapp iallefall få barn med idioten ;) hahah!



Mamma, jag älskar dig!

Nu ligger mina scones i ugnen, vem är grymmare än grymast liksom :) Det kändes säkrast eftersom jag har gjorde det så många gånger med martina haha! Visst borde min mamma bli ganska stolt över mig när hon får gå upp till ett dukat bord med nybakat bröd? (a) Tycker det är konstigt att alla inte är snälla och så mot sina föräldrar tänk själva liksom egentligen vad dom gör mot er. Alla föräldrar förtjänar lite extra kärlek ibland :) Dessutom älskar jag min mamma mest i hela världen !!!!!


BRÖD

Godmorgon!
Alltså jag har tvingat mig själv och sova sen klockan 7 imorse, vilket har lätt till att jag sovit i typ 15 minuter sen vaknat i 5 sen sovit 15 igen. Till slut orkade jag inte längre, så startade datan och nu ligger jag i sängen med den på magen. "Hej jag är INTE sliten pga sjukligheter" , "Hejdå det är du visst" !!!
Jag är jätte sugen på en dunder god frukost, undra om jag kanske ska försöka mig på o baka bröd. Jag vill ju vara som martina och hon är ju såå himla duktig på o baka, så ingen kan jju göra som henne blaablaablaaaaa! klart som fan andra kan :D

nu ska jag leta efter ett snabbt och enkelt recept, dutti hemmafru :)



you know what I mean!


<3

It fills the air,And I fall in love with you,
All over again,You're the light that faced the sun,
In my world,I'd face a thousand years of pain
For my girl.

Out of all the things in life,
That I could fear,
The only thing that would hurt me,
Is if you weren't here,
Woah

I don't want to go back
To just being one half of the equation
You understand what I'm sayin'?

Girl with out you I'm lost
Can't face this focus at heart
Between me and love
You're the common denominator,
You're the common denominator,

Before your love was low
Now you're just my height,
We chase the game that would put
My cot in the side

Broken heart rise up to say
Love is alive
You and I would stand
To be multiplied, yeah

Out of all the things in life,
That I could fear,
The only thing that would hurt me,
Is if you weren't here,
Woah

I don't want to go back
To just being one half of the equation
You understand what I'm sayin'?

Girl with out you I'm lost
Can't face this focus at heart
Between me and love
You're the common denominator,
You're the common denominator,

I'm never ever not,
Without your touch,
Every kiss that you give,
It gives me heart,
And to all the heart it can,
Jealous females hate it,
I'ma hold it down for you,

Just a fraction of your love fills the air
And I'd fall in love with you all over again


I get so high when you're with me

kanske börjar bli dags o vila min sjuka kropp har faktiskt sovit flera timmar sen jag kom hem från skolan men jag behöver det, för som sagt jag vägrar vara sjuk nästa vecka eftersom jag vill träffa en viss person väldigt mycke!! Men egentligen har jag typ bara en kran till näsa just nu, låter helt seriöst som en 3åring som lekt lite mycke med bacillerna på dagis. Har snytit mig så nosen är röd nu också, sexigt så där imorgon när man ska på kräftskiva. Hoppas ingen tar fel :$

Ska stänga av allt som på något sätt kan väcka mig imorgon, sen tvinga mig själv o sova länge. Telefon kan inte stängas av eftersom Martin vill ha sms sällskap när han åker till Jönköping lr va de va, men man kan sova lite emellan :)

G'natt då mitt herrskap!



Vill tillbaka!!!!


http://johannajosefin.blogg.se !!!


Ny grej här på bloggen! Jag kommer tipsa om bloggar jag läser, vänners bloggar eller om ni ber mig länka och jag gillar eran blogg. Vad sägs om det? Bra?dåligt? Hiss?Diss?






Den som får första länkningen är min fina vän Johanna. Hon lägger in väldigt mycket fina bilder på sig själv de gillar ju vi right?! Hon skriver mest om sin vardag vilket inte är jätte mycket och långt ifrån min eftersom hon är en av min närmsta vänner, vi går i samma skola,samma klass,har samma läxor vilket gör att vi oftas pluggar samtidigt, vi är ofta med varandra på fritiden och haha ja. Jag besöker hennes blogg minst en gång varje dag, börja med de ni också vettja!! :D

Kom till hennes blogg via bilden eller hennes namn!



Ny design

Nu är bilderna till nya designen inskickade, känns lite små nervöst. Men ska bli skönt och bli av med gamla desginen, eller den som jag har nu. Har tröttnat extremt på allt rosa överallt! Dessutom är bilderna gamla som i don't know what :)

Funderar på om jag ska sova en stund till, behöver nog det. Är egentligen inte ens trött men jag vägrar vara sjuk nästa vecka!!!! Så godnatt nån timma :)



favorit i repris... Helevte va brun jag var!!


Du i mina tankar

Fuck det här med o var sjuk asso! Nu är det fredag och vad gör jag? Jo ligger hemma i sängen och låter som en 3åring. Men va i skolan idag, kämpa kallas det. Tvingade ju ingen o vara i min närhet precis, haha. Sista lektionen skulle vi åka till huddinge centrum och ta reda på saker om olika partier. Innan jag gjorde nått annat var jag juu tvungen att gå in på KICKS för o droga en viss parfym, men tror ni inte dom typ tagit bort den? Det gjorde mig galen så nu fick jag lukta en annan killparfym. Helt seriöst, vilken tjej dör inte för killparfym?! Måste vara det godaste som fiinnnss!

Nu ska jag spela lite data, liksom ni vet läsa lite bloggar! Tipsa mig nu alla söta besökare... Fick precis en idé!! Kommentera det här inlägget med något gulligt så slänger jag ut lite länkar senare ikväll, vad tycker ni om de?! KOM IGEN NU ! :D


Pojken är charmig

som ni kanske ser och märker har min blogg haft sex med sig själv... ibland kan jag bara inte stoppa det. Problemet är att det blir lite knas så här i efterhand. Men HELT ny design in väntas, vad tycker vi om det? GILLA GILLA GILLA!


Jag gillart

Det liksom luktar dig....Om mig! :D


you were a pain

► Play the moment

▌▌ Pause the memories

■ Stop the pain

◄◄ Rewind the happines


Hockeypooojkar!

Jag pratade precis med 11 killar i telefonen samtidigt, hahahahaha!! Hockeylag är ganska ordentligen sjuka :)

SJUK!

Sjuklingen här...!
Har kämpat mig igenom hela dagen i skolan, med nackont,röstskadad och tankar som drar åt olika håll. 7,5 timma... veckans längsta dag. Efter skolan åkte jag och martina till huddinge centrum hon köpte en parfym som verkligen luktar martina och jag döda mig lite med en viss persons parfym :) Sen blev det en ätbar stund hemma hos moster sen satt jag i väntan på att kusinen skulle komma hem. Så efter en stund kom en solbränd och vacker kvinna hem från grekland. Nu väntar vi på att mamma ska komma och laga mat, vi ungdomar är inte dom bästa på det och moster jobbar :)



hahahahaha ser någon vem fjortisen är? :)

Jag älskar dig martina

Godmorgon!
Idag är jag sjukar men tar mig till skolan iallefall. Vill ni veta en sak? Igår kväll låg jag och grät i sängen pga min nacke, det gjorde så jävla ooont! Men sen kom en idiot och sa att han ville vara min bästavän, hahahahahahaha ingen kommer kunna bli bättre än Martina, jag har svårt o släppa in nya människor i mitt liv just nu.
Jag sov väldigt lite inatt,eftersom jag smsade med en viss sötnos :$$

jaja, nu ska jag springa ner till bussen. Min BÄSTAVÄN sitter på den, fuck alla andra ni behöver inte ens försöka!

vinnare

Juste måste bara berätta om vem som är proffs i min skola.
Igår när vi var i grupperna så fick vi ett frågepapper med massa blandade frågor. Min grupp va grym och kunde typ allt. Idag samlades hela arbetslaget dvs 7,8 och 9 D,E och F. Alltså sjuukt mycke folk. Men iallefall sen ropade dom upp grupperna som kom på 3e och 2a plats sen kommer dom till vinnargruppen och läser upp mitt namn. Så jag tog ed min kära grupp upp på scenen i våran skola får en stor jävla chokladmedalj och massa applåder!! Vilka är grym.. Tack Johanna,Nicolas,Pontus,Alex och Marcus :D

återigen

Sprang hem igår, ett antal kilometer och efter gick jag tillbaka. Sov hos moster inatt och en snabb dag i skolan. Sen åkte jag martina johanna och robin till huddinge centrum och åt lunch, rikitgt gott. Efter en stund kom en nyvaken martin också, haha hjärtat. Gick runt där nån timme. Dödade martin med världens godaste parfym också, loveit!

Jag har haft ont i nacken som imorse och nu sitter jag med en värmekudde runt halsen, det är illa!! Imorgon börjar min första rikitgt skol dag, värsta dagen på hela veckan. Börjar 8 slutar 15.30, men men vafan jag satsar iår!

Nu ska jag kolla klart på fortet sen sova tror jag, jag behöver det!


I don't wanna play this part

hur kan man falla i samma jävla fälla fler gånger? Hur kan man gå på så många lögner. Senaste tiden har varit en stor jävla lögn, allt jag levde på va lögn. jag gav dig en chans... efter allt som hänt. Men tydligen var du ännu en gång bara ute efter en sak. Varflr kan du så lätt utnyttja mig? Du står med mitt hjärta i dina händer, kollar på det och kastar bort det. Du gör dina val långt innan jag vet om dom. Du har inte krossat mitt hjärta 1 gång... inte 2... många. Jag hatar att jag hatar mig själv... jag vill inte älska dig, jag vill inte ens tänka på allt jag gjort för dig, allt jag lagt ner för dig. Vafan har du gjort för mig genom åren!


Jag hatar dig

Kärlek är det värsta gud skapat... just nu !!


Gos

Några har mysigt !

Det jag kallade oss ... finns inte kvar längre!


Dina ögon... gaash!

Najjsig dag asssoow!! Började 10, tog hand om en grupp hela dagen typ gick runt i skolan och gjorde uppgifter, inte överdrivet kul men funka. Vi ledare fick betyg på varje sak liksom, mellan 1 och 3. Jag fick 3 på alla utom en som blev 2. Stolt, ah skoja inte! Slutade vid 12 då gick jag hem till martiiinusen och sen mötte vi upp martin,robin och felix. Trevligt värre, typ 2 år sen jag träffa martin. Efter dom hade åkt på träning så skilldes jag och martina, nu är jag hemma hos moster. Borde kanske åka hem men jag orkar verkligen inte, ska ändå tillbaka hit o äta middag.

Ska nog sätta på en film istället och vänta att någon's "upptagna tid" tar slut, så jag har någon att sms med!!



hihi, liten bebiis!


Sexximammaa!

Morsningkorsning :)
Blir ett väldigt snabbt inlägg, jag måste börja gå upp lite tidigare så jag hinner blogga. Men iallefall idag är typ slutprovet på det som vi tränade på igår. Jag ska leda en grupp hela dagen med 7or och 8or i våran skola. Är inte jätte nervös precis, men bara vilka som är i min grupp. Efter skolan har jag en plan men vet inte om det blir så. Nu måste jag leta på mina nycklar sen ska jag hoppa på bussen och möta upp min bästavän!!! :)

ha en super dag!

Du är en tvekan

Mina söta läsare, inte bra uppdatering idag. Men jag och martina har en deal, på lektionerna ska mobilerna vara inlåsta i skåpet. Det är sista året, skolgångens viktigaste betyg delas ut den här terminen och fan jag ska satsa.
Idag har jag och min klass typ gått nån ledarutblidning, vissa mer än andra.. jag mer än andra! Först nån timma teoretiskt och sen lite fyskiska övningar. Till exempel gå med bindel och lyssna på en anna person upp o ner för trappor och massa mer, så galet läskigt undra hur många gånger jag skrek. Sen fick jag en uppgift om att leda en grupp och vara negativ, kändes som att det gick rätt åt helvete men fick iallefall berömm :D

Efter skolan åkte jag,martina,felicia och johanna in till stan. Fika ni vet..! Sen kom även fina Julia. När vi suttit och pratat om ingenting i flera timmar gick jag och Martina runt lite i stan sen hemmåt. Hade en jätte mysig eftermiddag idag :)

Nu ska jag göra sallad inför imorgon, puss!!


Skola ett år nu

Tjenare alla skolglada :) jag gick upp vid halv 8 duschade, gjorde iordning mig, åt frukost med familjen, fixade de sista och nu sitter jag på bussen på väg till skolan men ska hoppa lite innan och möta martinisen. Något posetivt med idag är att min lillebror börjar i min skola, haha :) Bloggar kanske Under dagen , puss!

Skola

Mobilbloggar snaaart!!

Hate when you do like that

Sista sommarlovkvällen och ja jag gråter.

Åkte till kist med min finaste Johanna och sprang runt där in och ut på alla affärer köpte 2 leggins,en tröja och lite annat behövligt inför skolan. Åkte hem runt 8 eller till moster, där jag åt och skrev ut lite bilder till min kalender. Började även gråta där, inte pga skolan utan en viss person. Men det är löst nu och jag tycker om kärlek. Tog en cykeltur hem lite omvägar hit och dit. Nu har jag precis fixat nagarna lite, och ska ta bort sminket ta hand om hyn lite och döda håret med blondspray och hårinpackning. Sen sova... Eller försöka kommer mest ligga och må dåligt över skolan. Jag är taggad inför o kämpa men vill ju egentligen ha sommarlov nåra månader till, vet ju att det inte går och att skolan kommer börja imorgon hur mycket jag än gråter,deppar och säger att jag inte vill, därför är jag taggad inför o satsa. Fan jag ska höja mina betyg upp i taket den här terminen. Man är så himla stolt efter, bara ett vg på ett prov man inte skulle klarat om man inte gav det där absolut sista betyder ju gryymt mycket.


Jag bloggar imorgon bitti, eller senare :)


me heart you

Nu är jag klar, orkade verkligen inte göra iordning mig mycke. Så på med ett par leggins, grått linne, adidas tröja och håret i en tovs :)

Jag drar till Kista med Johanna, och efter de direkt hem till moster och ska fixa lite bilder där eftersom jag inte förstår mig på våran skrivare här hemma så mycke knappar och inställningar. Men självklart kan jag blogga där ifrån!

Inte jätte snygg idag, men ställer upp på era bilder iallefall. Gulligt viissst? :)


Kista

Nu ska jag göra iordning mig :)


Sommar 2010






Spenderade sista skoldagarna med dessa fina flickor.



Martina var borta från mig i hela 3 veckor, grät mig till sömns massa kvällar "/





Slutade skolan, kändes som igår!!!! Hittade bilden längst ner nyss på Johannas blogg, ingen aning om vem som är fotografen. Att man till och med ska bli smygfotad i sin egen skola ;)



Planerade överraskning med Johanna och Linnea



Vi hälsade världens bästa Martina välkommen hem :)



Va på twilight event !



Va massor vid Helles med mina finaste flickor!



Mysigas sommarkvällar med vackra kvinnor



Umgicks med Amanda


















Åkte till Örebro med mina bästvänner!
Vi tog en heelt underbar, vild o jävligt galen dag på gustasvik, även nåra kvällar o dagar på stan.


inga ord..!







Solade och badade massor



Ännu mer sommarkvällar!



Massa mysiga stunder med Anton



Jag och bästavän hittade vårt paradis, heeelt underbart.



Min älsklings bästis blev 15 år :)



Började umgås med en väldigt efterlängtad pojke igen, väldigt mycke :$





Blev beroende av underkläder



Spelade in program för kanal 3 , kommer ut i höst!!!!



Något hände, något väldigt rätt och bra ! :D



Senaste veckan och under UNG har jag varit med Johanna och Linnea!




Gulligt

- "Men varför är du så underbar mot mig?"

- "För att jag är kär i dig , idiot"


Grattis Jocke !

Jag somnade innan 11 igår, sjukt jag vet. Första gånger på många månader. När jag vaknade imorse klockan halv 8 tvingade jag mig själv o njuta av sista sommarlovsmorgonen så jag sitter fortfarande i sängen.
Vad ska jag göra idag då? Jo jag ska snart äta frukost, hungrig som en took. Efter de blir det träning, like it! sen duschning och snygga till sig lite. När allt är klart ska jag åka till Kista med min fina Johanna. Har inte varit där på evigheters evighet, ska bli rikitgt trevlig. Ikväll ska jag kolla på film, gråta och tycka synd om mig själv. JAG VILL INTE TILLBAKA!!!!!!!!!!

Men nu skriker magen, kööket nästa :)

Pusssssssss

Nej jag har ingen blogglust faktiskt!
Efter ett jätte stort mcdonald's besök , en liten runda på söder och ungefär 2 timmar på baresso fick jag med mig en kalender och 2 bh'ar hem :) Jätte nöjd med dagen faktiskt.

Fika

Sitter på baresso med världens finaste flicka!

Like no matter what

Jag har vaknat på fel sida idag, håller mig helst undan och tänker är tyst och lite otrevlig. Men jag har ju världens bästa vän som hur jag än mår drar med mig in på en fika och lite handling, jag älskar dig!


Träning , IGEN :D

hörde precis på radio " nu börjar vinterträningen igen" ... Så jävla sant, är fett taggad för all träning nu igen, har varit rikitgt dåligt med de under sommaren (A)

Bloggar snart!


In the sky

På nattens mörka himmel finns så många lysande stjärnor, vissa lyser mer än andra. 
Jag la märke till en som lyser lite mer än alla andra, men på ett sätt ingen annan ser.
Nu i efterhand har jag insett hur speciell,unik och underbar min stjärna är.


i cannot live without you

Har varit med min fina lillebror hela kvällen och nu sitter jag i mosters säng och fryser, har ont i kroppen och börjar typ känna sjuk och det tycker jag inte alls om. Jag tycker det känns som många är sjuka just nu, är det för att skolan börjar lr? känns inte som nån i hela världen vill det.

Stannar nog här inatt för jag har ingen ork alls o åka hem, vill inte heller för den delen. Älskar min spotify lista jag har hät , så sitter och njuter av den just nu. Jag är jätte sugen på o bara krypa ner i en säng in under täcket med den pojken som just nu 11 mil bort oc bara kramas... bara skeda o kolla på en film! Jag vill få nån annans värme mot mig. 


Myskväll





Nu mötet jag upp lillebror och sen går vi till moster :D


Pussunge

You are the fire in my heart!


beebis




hahahahahaha förlåt hjärtat, men hur söt får man bli :)


waka waka

Dukitga jag åkte skiit trött till sollentuna , mötte upp vackraste. Kollade på nån dålig film hemma hos honom, som vanligt haha. Sen packade han i ungefär 1 timme och han ska vara borta 2 dagar, han är värre än mig :) Åkte från honom runt 2, direkt till moster. Va där en stund och gjorde ingeting eftersom ingen var hemma, tog finaste hunden och åkte hem. Just nu ligger jag i min säng och börjar planera en liten promenad med 3 hundar på ungefär 50 miunter.

Vill ni veta vad mamma precis sa till mig i telefonen? Att vi ska fixa mitt rum under helgen :D:D:D:D:D Älska det!!! Vi ska slipa väggarna eftersom jag har rivit i tapeten och ritat o skrivit massa på väggarna (A) Sen ska jag ha 2 mörkbruna väggar och 2 lite ljusare. Vi ska även ta ut mitt skrivbord för de vill jag inte ha längre, sen ska det snart inköpas en garderob om jag inte får det på min födelsedag :)

Nu ska jag äta nått, har inte blivit så mycke tid till de idag!


Kärlek

Allihopa mitt comviq har gått ut vilket betyder att jag inte kan svara på era sms, ska fixa de så fort som möjligt. Men nu åker jag till min vackra!!!


Johanna: Jag smsar dig så fort jag kan, och du vet troligen hos vem jag är men får in pengarna direkt på kortet och sen åker jag från honom direkt in till stan. Men då har jag pengar på mobilen hoppas jag annars löser jag det :) Loveyaa

Djur har också känslor!




Tyck vad ni vill om mig , men jag börjar fan gråta!!!


Gnatt

Vem behöver inte skriva av sig lite ibland?
Jag ska lägga mig i sängen nu. Jag har börjat med något väldigt bra senaste dagarna " I mina tankar " , jag skriver liksom precis vad jag känner. Kan lägga ut en bild på nån av dagarna imorgon. Jag tipsar verkligen om de, det är verkligen rikitgt skönt efter och man kan somna med en lite lättnad och liksom man väger lite mindre tankar.

Innan jag gör nått annat ska jag peela min hand, jag vet inte vad som hänt med 3 fingrar är helt sjuka. Typ tappar skin :(



ny profilbild på facebook


<3

Varför förstår ingen hur mycket jag vill ha dig? Jag har haft en längtan så länge, nu är du äntligen precis den jag vill ha. Du är en helt annan person nu än då. Men varför ser ingen hur jag kämpat? Hur många gånger jag gråtit, hur många gånger jag saknat dig och tänkt på dig utan att ens ha pratat med dig på flera månader. För över ett år sen lovade jag dig något som jag själv inte trodde jag skulle hålla, men jag tänkte på dig varje gång det gick långt, jag gjorde det aldrig. Inte fören du kom tillbaka in i mitt liv, med storm. Du är den perfekta.. varför vill du inte se det jag ser? När jag inte längre ville ha kärlek i mitt liv, jag trodde aldrig att det skulle bli nåra mer lyckliga stunder jag kände mig ensam, helt ensam mot denna stora värld... Då stod du där med öppna armar, kanske har jag sprungit för fort in i din famn och din tanke kom efter. Kanske skulle jag ha sprungit in i din famn med lika öppna armar istället för att tänka innan. Hur det än är ser ingen det jag ser, inte ens du. Det vackraste gud skapat, det finaste och mest underbara... varför ser du inte? Eller kanske gör du det, men jag är inte värd det. Jag vet långt inne att jag inte är det, men låt oss leka. Du kan väl låtsas, om du gör det är allt ditt det tillhör dig. Du älskar mig och jag älskar dig tillbaka, vad alla andra än säger.. men något ligger emellan, något skaver!


Rör du min vän hoppas jag du började gräva graven innan

Jag vågade inte chansa o gå utomhus för de va så galet mycke myggor. Så därför sprang jag, runt lite överallt men va iallefall hemma igen efter typ 25 minuter. Duktig visst? :) Ändå när jag kommer in så hade mamma glömt släcka lampan i vardagsrummet och balkongdörren va uppen så det va ju 50 miljoner myggor inne iallefall, så nu brinner det typ 5 rökelser här inne. Jag är snart kvävd!

Nu ska jag stötta min fina vän Hanna en stund, ja hon heter också Hanna fast utan H på slutet som jag :)


prooooosit

Nu jävlar ska jag ut o gå, jag orkar inte bry mig om dom där äckliga små flygande idioterna som inte har nån mening med livet. Så ser ni nån blondkonstig figur med 2 hundar som går o dunkar musik, hälsa föfan!!! :D


det kommer från hjärtat

Jag har inte gjort speciellt överdrivet mycke idag, kollar på film ellr sovit för den va så dålig (A) Sen har jag städat lite och fixat lite. Blev inget kärleks tid idag, men jag vet hur mycke hans fotboll betyder för honom :) Skulle vilja ta en promenad men det är så jävla mycke myggor här just nu så jag bli galen, dom liksom är här hela dagarna :O Skjut dom i huvet..!



me today


Nya proffset




Shiit jag är helt förälskad i hans röst !
Dessutom sjunger han bara massa grymma låtar :)


Joseph Vincent, så jäävla grym!




I love you, I swear thats true, I cannot live without you.
Älskling!


'

En vän är en person som kommer när andra försvinner...


zoie kosakow

Bitches, leker livet or what? :)
Cyklade ju tillbaka till moster igår. Åt god middag med fina människor, åkte hem runt 12 somnade runt 1. Va väldigt trött idag men drog mig upp vid 9 iallefall, jag måste ju verkligen försöka. Idag vill jag träffa A , men hans tränare säger att han måste vara med på sina matcher. Han opererade typ knät igår så han ska ändå inte spela. Men eftersom han är så himla super bäst ska han försöka gå tidigare så han hinner träffa mig.

Just nu sitter lillebror och tittar på barnprogram.. haha..nu ska jag pussa på honom :D

Jag orkar varken satsa lr vara trevlig

Man kan aldrig röra på sig för mycket förstår ni!!! Först var jag ute och gick i 50 minuter och nu har jag cyklat i 20 min, och nu måste jag ju cykla tillbaka till moster igen. Men jag tänkte liksom bara för att :D


Bali saknad 2010




Jag saknar min fina Meyling...!


le'me'sjo'ju'som'movs



Nu ska jag göra iordning mig för o sen gå hem till kussen, vilket är i huddinge centrum så nån som vill umgås med mig efter 2? :D


DUTTI flicka

Godmorgon :D Det är nog första gången på rikitgt länge jag kan säga godmorgon och mena det. Jag har faktiskt varit vaken i över en timme exakt sen 07.53 faktiskt. Vaknade av ett sms....hata de smset! Är rikitgt stolt över mig själv faktiskt, det är galet skönt o vakna så här tidigt :)

Mina planer för idag ändrades ju ganska fort imorse. A ska operera sig och jag ska fira kusin på hennes 21års dag. När jag ska göra vad har jag ingenaning om, som vanligt.

Har smsat med stackars Brandon nu på morgonen, han börjar skolan idag. Fick tårar i ögonen för hans skull, helt seriöst det här är fan sorligt... liksom det här med skolan. Varför ska ni utsätta oss för sånt här? är det inte bättre att vi typ har 2 veckor ledigt och 1 i skolan under typ ett halvår? Fast nej tack jag vill ha mina månader sommarlov!

Nu är jag bajs hungrig... frukost välkommen!



Hata skitsnack

Kollar cougartown och äter glass med chockladkross. Planerade precis en dag med prinsen imorgon :D I like it!


girlpower här i världen

Jag är så jävla trött på killar just nu, vuxna män också för den delen.
Sitter hjärnan mellan benen lr? På vissa gör den tydligen det.
Patetiskt...Äckligt....Idiotiskt....

Liksom ursäkta men ni kan ju verkligen inte tänka alls.
Hur andra reagerar och mår pga er är verkligen inget ni bryr er om,
ni blir ju förfan lidande till slut även fast ni inte tror de!


Irriterad

Från och med nu tycker jag inte om folk som heter Emma och har ett efternamn som börjar på N.....
Hon ger mig rysningar :)


pissväder

Vilket väder!!! sista veckan på mitt älskade sommarlov, är detta lagligt? får de verkligen vara så här?
Gick nyss ut med hundarna och jag valde tydligen exakt när en ordentlig skur kom här, vilket betydde att jag och hundarna sprang en liten runda och va heeelt blöta när vi kom hem.

Nu ska jag ställa mig o steka pyttipanna, galet sugen på de :)


Jag är typ inte singel längre :$


Våldtäcksman

Jag vill inte se dig, inte höra av dig, inte bli påminnd om dig.


FUCK SKOLAN!

Efter min dejt igår gjorde jag verkligen ingenting! På kvällen kom kusinvitamin och moster, johanna skulle få naglar av mamma eftersom hon åker till grekland på typ lördag. Är gaalet avundsjuk, jag vill också!!!! Jag har myggbett på hela kroppen efter att jag och vackraste moster va ute med hundarna, jag dooog. Så nu har mina närmste börjat planera min begravning, det är nämligen min skäl som sitter här och skriver :) Lite seriöst nu då.. vi åt fetaste middan och lillebrodern var här på besök.

Idag har jag inte gjort ett skit, springer runt här i mjukis kläder och deppar över skolan. JAG VILL INTE JAG VILL INTE JAG VILL INTE!!!!!!!!!!!! Ska nog sätta på en film och fortsätta deppa (a) och fråga syster om hon vill ta en promenad med mig ikväll, jag måste verkligen ut!



inte ny bild någonstans


Duschen nästa!

Nu ska jag på deeeeeeeejt ;)


älska som det var den sista gången

hatar verkligen o hålla på o hälsa på er!! Skit samma, tjooho :) Hur mås det ute i världen? Själv börjar jag få rikitgt ångest över det här med skolan, om exakt en vecka börjar jag. Sen är det typ 6 veckor till vi är lediga igen, visst saknar jag liksom ordning o reda lite, men verkligen inte alla lektioner. Första dagarna är ju rätt chill liksom, men sen ... ne fyfan! Känner inte alla att man borde tagit vara mer på sommarlovet i slutet? Dessutom har jag bara 3 sommarlov kvar, shiit!!

Idag ska jag åka och ta ut lite tabletter till mig själv, eftersom dom är slut. Efter de får jag väl försöka hitta nån som vill leka med mig, nån frivillig? :)

PUSS på rumpan!!



Like it





Fyfan vilken jävla klass jag och dennis har på humör! :D


Fuck er ibland assow

Nu skiter jag i vad varenda person säger, vad andra vill och tycker.
Jag skiter totalt i vad som är rätt och fel, vad jag borde och inte.
För det är så att Martina är min bästavän och jag älskar henne mer än alla mina vänner.
Säg
vafan ni vill, tyck vafan ni vill, gör vafan ni vill... jag bryr mig inte!



KäRlEk

Du gör mig hög


hihi :)

1. Hur lång är du ? 1.67 ungefär

2. Vad vill du bli när du bli stor? ingenaning

3. Vad pluggar du ? skolan (A) 

4. Har du långt hår ? dom säger de

5. Vilken hårfärg har du ? Mellan blond typ

6. Sminkar du dig ? inte alla dagar

7. Har du haft sex senaste månaden? juppsan

8. Vad har du för färg på dina underkläder just nu ? Vita

9. Har du kysst någon idag ? nej bara pussat på lillebror

FAMILJ:

1. Bor dina föräldrar ihop ? nej :D

2. Vem är bäst, mamma eller pappa ? Mamma!!!!!!! 

3. Hur många syskon har du ? 3 :)

4. Vad är det senaste du sa till din mamma? " det är visst en japanese chin " vi kollar på film

5. Hur många ställen har du bott på ? VÄLDIGT många, fråga mina vänner. Jag hittar typ överallt och säger alltid "här har jag bott" hihi. Men samanlagt 3 städer Stockholm,Örebro och Nora.

6. Vem i din familj stör du dig mest på? *****

7. Vilken familjemedlem är snällast? lillebror, han är 3,5 månader så :)

8. När hittade du senast på något tillsammans med ett syskon? inte överdrivet länge sen

KOMPISAR:

1. När var du senast med nån kompis ? Imorse

2. Vem sov du hos senast av dina kompisar?  Johanna 

3. Har du kysst nån kompis ? aah det har jag säkert

4. Har du varit tillsammans med någon du nu är kompis med ? Är kompis med alla mina ex

5. Vem har du varit kompis med längst ? Johanna o Frida

6. Vem känner dig bäst? Martina

7. Skulle du säga till en kompis att du hatade hans/hennes tröja om du

gjorde det ? Beror på vem det är :)

8. Känner du dig tvingad till att umgås med vissa kompisar ? nej? isf umgås jag väl inte med dom och det är inte mina kompisar

VÅGAR DU:

1. Skrika åt dina föräldrar ? Bara mamma

2. Klä dig annorlunda ? Nej inte utan anledning

3. Vara dig själv ? självklart ?

4. Visa dig i bikini/badbyxor ? haha, jaa

5. Pierca dig ? bara vissa ställen

7. Ha sex på offentlig plats ? nej tack.

8. Vara omogen ? haha vem har inte varit det?

9. Äta småkryp ? nääää fyfan!!

DIVERSE:

1. När tuggade du tuggummi senast ? igår

2. När var du på semester senast ? i sommar, och utomland typ 100 år sen

3. Vilken färg är det på din tandborste ? typ blå

4. Är ditt hår tråkigt ? nej egentligen inte.

5. Vem såg dig naken senast ? A

6. Hur ofta duschar du? varje lr varann dag

7. När ska du gå och lägga dig Ikväll ? ingenaning


2012

Om världens går under.... måste du veta att jag älskar dig!


!




Jag tänker vara exakt lika tråkig som vädret idag, tröjan är lite förstor bara (A)


loveit'

Du e så speciell o så underbar :D


Ni 2, nejnejnej!



Svar : Jodå det är väl bra mellan oss. Vi båda göra saker på annat håll, då hamnar den där närmsta vänskapen lite i bakrunden. Men snart börjar ju skolan så då blir umgås vi ju i skolan , fritiden får vi se hur det blir.

Varför hon inte är hemma hos mig så ofta längre vet jag inte. Hon ber mig vara hos henne och jag säger inte emot precis
:)


Nu ska jag och mamma handla!


bilder



oolalala




Jag och Linnet, mina vänner!




ouuf snacka bitchbild , älskling




en romantiskstund vid fontänen utanför hotellet.




hur många pooler?hur många blondiner? hur många simfötter?




bahamas :) ... ni missade nått, vi stannade inte i sverige!





Du är sorlig kvinna lilla

nu ska jag hoppa in i en dusch och sen göra iordning mig lite, inga speciella planer. Ska träffa martina lite senare, rikitgt niice mina vänner :) Men sover nog hemma inatt, helt ensam i min egna säng. Senaste nätterna har jag ju kunnat krypa upp mot nån om jag vaknat. Inatt ska jag ligga i sängen och sakna någon lite extra mycke, som inte är hemma. Pojken är fiiin!!


gjort slut med ung

Tjenare bitches :)

Igår åkte jag, linnea och johanna in till stan. Njöt lite av sist tiden av ung för det här året, det va verkligen inte jätte lyckat i år men men. Efter de började thevocie, tittade inget men hörde ju. Sen hände det är sak, jävligt onödig sak. Irriterad som faaaaan. Att folk som varken känner mig eller vet vad dom snackar om ska lägga sig i är bara rikitgt idiotiskt. Efter de skakade jag och grät av ilska, kände inte ens igen mig själv. Träffade dozzi och pratade om det som hände, kanske inte den bästa just då men aa. Sen gick vi runt träffade massa msyiga människor. Fick även springa runt halva kungsan 18 ggr pga en smått berusad person. 
Jag och johanna sov hemma hos mig och kom hem runt halv 1, somnade runt 3.

Nu på morgonen har vi inte gjort så mycke hon åkte nyss :)


hahaha pratar med anton i telefon, hans fjortiskompis är typ på g med mitt ex... inte bra inte bra !!!!



ett år sen!


Min prinsis

Jaha då var man utan kärlek i stockholm igen :(;)

Sorru

Gud jag har inte bloggat på evigheter! Men i torsdag spenderade jag dagen med martina och frida en stund, sen resten i sängen sov typ 12 timmar det dygnen (a) igår va jag barnvakt på dagen och sen åkte jag in till stan, gick lite på ung. Det är verkligen helt andra människor där på kvällen, haha hade galet mys iaf. Sen åkte vi hem, dvs jag linnea och johanna. Eller inte hem men till johanna, hade dunder trevlig på hennes altan. Vid halv 1 inatt hade vi kräftskiva , och lärde linnea äta kräftor haha :-d kom i säng vid 3, inte överdrivet bra men men (a) flickorna ligger på varsin sida av mig o sover, snutt ungar! Dagens planer är många, vi ska försöka hinna sola en stund nu på dagen sen skulle dom även vilja prata med en viss person. Och vi vill hinna med sista tiden på ung och sen är de ju the vocie ikväll, vem är inte taggad? :-d ska försöka uppdatera lite idag annars blir det imorgon beroende på i vilken säng jag hamnar :-d Puss på rumpan bitches

BÄBUS

Nu ska jag sova efter en händelserik kväll mina vänner, hahahahah :) ett gott skratt förlänger livet!


förlåt

Vad som än händer har man bara en bästavän, man har bara en man kan dela allt med. Tiden har blivit knapp senaste tiden, vilket inte är bra överhuvetaget. Men kanske i framtiden behövligt, att det skulle vara under den tiden i mitt liv jag verkligen behövde nån o dela allt med, berätta varje liten bit av mitt liv. Få varje pusselbit sagt till nån som förstår. Var ju inte rikitgt det bästa. Eller så vare meningen, jag skulle lära mig att jag klarar mig utan en bästavän. Tydligen gjorde jag inte det, eftersom jag försökt få andra att förstå sig på mig och allt jag delade med min bästavän innan denna tid. Men ingen förstår, dom lyssnar bara och kommer med några stöttande ord, men dom orden räcker bara några minuter innan jag behöver stöttas av nån annan. Min bästavän hade stöttat mig till 110% helt själv och gett mig det jag behövde på en gång. Känns som jag öppnat mig för så många fler än behövligt. Kanske sagt saker jag inte menat, saker jag ångrar i efterhand.. samma sak vilka jag pratat med. men som sagt ingen ger mig det stödet min bästavän gör därför klara inte en person det ensam. Men jag har flera gånger gjort valet själv, backat...bangat...ångrat...velat...funderat... men aldrig kommit fram till något bra, jag tänker fortfarande hela dagarna. Vet inte ens hur det känns längre. Men för mig finns det bara en... en enda jävla person, som jag vet inte försvinnit bakom ett skynke men bara tillfälligt, eller stund vis.


Finaste

jag har vääärldens bästa moster!!!!!!

Hon kom nyss hem till mig med ett par örhängen och 2 jeans, tack! :D




Min bästa moster och finaste lillebror :D


alla bilder från idag är på johannas kamera!

Mina vänner.. Jag är hemma nu, efter en vacker dag med mina fina! Johanna Linnea och Anton dårå, no one else. Har träffa ett antal sötnosar idag, rikitgt härligt. Började hela skiten med o träffa lilla adde, hjärtegull vad jag har saknat honom!!! För er som inte vet vem han är så är han min gamla granne, vi båda har flyttat nu och hinner typ aldrig träffas även om vi försöker bestämma och så. Exakt samma sak med han övertrevliga storebror :)

Nu ska jag faktiskt fixa mina naglar och sen lägga mig i sängen och kolla på film, jag är jätte sugen på det. Imorgon ska jag till min vackraste :)

Medis :)

Vet du hur stolt jag är när vi håller handen tillsammans och jag är din.

Älskade vecka




Nu åker jag in till stan, möter upp linnea och jossan på vägen.
Det är massa som vill träffas idag, så ska försöka hinna med :)

Det är bara hälsa om ni vill, glömde säga de igår men jag ställer upp på idolbilder hela ung och the voice!
Era grymt fula smygfoton behöver ni inte skicka :)


UNGISPUNGIS

Nu har jag hjälp mamma med massa kartonger, duktig flicka :) Ska hoppa in i en dusch och sen göra iordning mig för o åka in till stan. Idag ska jag träffa en efterlängtad jocke, måste fan ha varit ett år sen jag träffade honom :O PUSS


I love you

Börjar tröttna på dom där hälsningarna hela tiden "hejbloggen" "tjenare" "tjoobitches" .... :)

Jag måste börja med o säga att igår brände jag tungan på en typ kokande chailatte och när jag kom hem brände jag sönder gomen så nu har jag jääävligt ont i munnen, är det någon som vet vad man gör mot sånt? lr när de försvinner? :O

Idag ska jag ju troligen in till ung så ska försöka äta lite nu och sen göra iordning mig lite snyggare än igår kanske. hahahaha men jag orkade verkligen inte göra iordning mig eftersom jag från början bara skulle hem till A.

Bloggar innan jag åker :D




My bitches!!!! :D


För många

Du försvann...


Du är mer än någonsinn

Jag är trött som ett svin så blir inte jätte intressent inlägg :)

Åkte iallefall hem till vackraste A , hade allmänt mysigt i nåra timmar. Sen åkte jag in till stan och mötte upp frida,johanna och linnea. De va ju ung premiär , riktigt najjs! Träffade massa ansikten som älskade anton,amanda,niki,nathalie,evelin,julia,hanna,jakob,brandon och ojj den här listan kan bli lång så slutar nu (a) Gick runt lite där... Tälten i år är ju inte dom bästa, men dom funkar väl. Ingen som var där missade väl inte proffset GMX på sen? jag vill inte behöva bli sur på er. Han va grym, som vanligt!!! :D Åkte hem runt 9 och har
typ varit trött sen dess, har galet ont i benen och typ bränt upp hela gomen :(

Imorgon blir det ung igen, älskart!!!!!!!!! GODNATT


SSSOOOOOONNN

jag ska städa mitt rum nu har träffat massa saknade personer idag, ni får veta sen :D LOVE YOU!!!!!!!

Pratade precis med moster

" Kärare än någonsinn är det finaste som finns " ;)



Nu åker jag till A i sollentuna efter de dirket in till stan med johana och fridiliii!! UNG08 :D


PUSSSSSSIS

sorru inte på bästa blogghumöret just nu.

imorgon åker jag iallefall till sollentuna, tidigt. Vill hinna med mycke kärlek. Efter de direkt in till stan för ung-premiär med världens bästa johanna och frida!!!! men självklart mobilbloggar jag.


Mina fötter tappar fästet !

Tyresö nu , bloggar senare :)

Grattis bästa lillebror :-d

Middag med familjen nu, sen mera kalas :)

Selma !

Fel håll jag vet. Men vem har världens sötaste lillasyster? :-d så blir de när man har mig till syster ;) haha'

Nu ska jag dejta en tom säng "/



 

Vad är nu detta mina vänner.... HAHAHA det skulle ni allt vilja veta va :D


Dygnet

Godafton mitt herrskap, lever ni? Det gör iallefall jag, jag lever massor :D

Igår åkte jag in till stan för att möta upp A,marcus,nathalie och evelin. Trevligt med nya vänner tycker jag! Hälsade runt på massa folk som dom kände inne i stan. Men jag och A kände oss ändå ganska mobbade, tur att man har varandra!!! Sen drog vi vidare till någon som jag tyvärr inte kommer ihåg namnet på men det va inte nödvändigt heller, eftersom hon inte var trevlig. Hälsade på ännu lite mer folk där. Skit tråkigt så tills slut tog jag mitt sexiga gäng och gick hem till Marcus där det blev film,film och film igen. Sen slutade det även med att jag och Evelin stannade kvar över natten. Delade säng med min perfekta A. Snacka om " I love it " !!!!!!!! Blev inte jätte mycke sömn hehe(A)

Imorse blev det typ frukost på donkis, eller inte för min del men A. Efter de lite mera myspys och sen ett väldigt sorligt hejdå, jag tycker inte om det... Nu ska jag behöva vänta till tisdag, ooh noo! jajajajaja, jag tog min sega kropp och åkte hem och rakt in i duschen. Jag hoppades troligen på o bli lite piggare men nej, så kändes mig fortfarande som en död fisk. Men det är ju ändå lillebrors födelsedag imorgon så det va bara att åka till pappa med ett leende på läpparna :D Självklart tar jag fel buss, nej jag tog inte fel buss den åkte fel. Men nu har jag upptäckt ett nytt område här i livet, Svartbäcken. Så ska ni dit fråga mig, jag vet!!
Under kvällen har jag och världens finaste lillebror byggt legobrandbil, yeaah. Nu är jag super duper trött, fast skulle vilja ha pojken här brevid mig inatt. Imorgon blir det upp gång tidigt, kvart över 6. Så är det o ha små syskon.


Usch vilket långt och tråkigt inlägg, sorru mina vänner. Men den här datan är så skönt o skriva på (A) Tur att den står på mitt rum då :D :D

Ojojoj !

Jag sitter donken vid medis , är helt död så bloggar senare!

<3

Godnatt, dåligt bloggning jag vet. Men blir söder nu inatt , med finaste ,marcus och evelin :)

Never alone !

Godmorgon :-d eller kanske inte men jajajaja! Jag sitter och väntar på bussen med min lilla bebis, vi ska hem till den stora bebisen och gå på promenad :) det regnar bajs mycke, men inget stoppar mig just nu jag är jätte sugen på o gå på promenad! Like it!

There's a boy I know , he's the one I dream of!




Anton !!!

Nu är min snygging hemma igen, I LIKE IT!!!!
Saknar honom himlans massa stora mängder
.  :D


Ursäktar misstaget

Gud överreaktion..... Jag skrev fel på min lillebrors ålder, var inte ens med meningen och läste inte inlägget innan jag publicerade det. Men ändrade de för flera timmar sen. Om det nu ska vara så himla viktigt. Så ni som missade det min lillebror fyller 4 år, 4 4 4 4!!! :)



Jag mötte upp martina, åkte in till stan gick runt lite på affärer och självklart hann jag köpa 3 par trosor (a) en tröja också. Sen en super present till en super bror ! Efter de åkte jag direkt till solgård för en trevlig middag med sällskap och nu är jag hemma. Har jätte ont i benen, ingen aning om varför :/ Men ska försöka sova nu, ska nämligen fixa naglarna imorgon, om jag hinner. I like it.


från igår











Glömde lägga in bilder på hur jag såg ut på inspelningen igår. Det skulle ju vara så naturligt som möjligt, men ändå fint. Så jag körde på jeans shorts från gina och topp från bikbok, sen massa amrband och mitt fina hår ;)
Sminkningen kändes relativt naturlig, har inte varit så påspacklad på många månader. Dessutom är det lite slitet på bilden.

Nu ska jag dra mig mot mötet med min martina!!!!


Jag skulle döda för dig

Mjaaouu mina kissemissar ..!
Nu har jag gjort iordning mig och försöker få tag på martina som skulle hem o ladda mobilen men vet inte hur det går för henne. Ska iallefall dra med mig henne in till stan och försöka hitta nått till lillebror, sen ska jag försöka hinna till min finaste ute i sollentuna. Hoppas på det bästa, håll tummarna för mig ;) Får se när jag kommer hem ikväll men om jag kommer hem ska jag umgås med min mamma. Jag saknar faktiskt henne liiiite även fast vi träffades igår, men är så van med att hon är hemma iallefall på nätterna. Men jag klarade mig ju? :D duttifliiiicka!

Sms från pärtan nu, toalett besök sen bussen i hope!



dagens tuffing ;)

Topp - salt
Jeans shorts - JC
Fotlänk - Gjord själv
Armband (höger+vänster) - Gjort själv


PUSSUNGE

Godmorgon mina skönheter. Är allt bra med er?
Jag har längtat efter i dag i evigheter, känns så himla bra allt idag. Sov ju som sagt helt ensam inatt, skit tråkigt vaknade minst hundra gånger och försöka få nån o prata med mig i telefon men alla sov. Stackars mig! Jag råkade precis klippa mig i handen, kuuk va ont det gör!!! Jag ska nog springa ut med hundarna nu, och försöka få tag på märtus och fråga om hon vill följa med in till stan och leta födelsedags present till min lillebror, han fyller faktiskt 4 år. Känns som han föddes typ igår (A) min lilla pluttesnutte :)
Efter det tar jag mig själv till sollentuna, I like LOVE IT!!! :D :D Men ska självklart försöka hinna blogga innan från datan!
PUSS



Jag är inte överdrivet sexig där men min kärlek till min lillebror är över 100% :)


vill pussssssas !!

Shiit helvetes jävla pannkaka vilken gryyym film jag precis såg. Skoja inte om att mina kärleks hormoner är på topp för tillfället. The wedding date, hette den iaf. Själv har ni sett den? Shit jag grät skrattade sa "idiiiioot" och "aaaww". Jag är rikitgt kärleks nödig för tillfället tur att jag ska träffa något viss person imorgon :D
Jag hittade ingen o leka lr sova med inatt så blir en ensam natt, eftersom familjen är på gålö. Men det är ganska mysigt faktiskt. Har telefon sällskap iaf :)

Ska försöka sova snart, vill hinna mycke imorgon!


ensam

Jag blir galen på allt just nu. Finns det nån stackare där ute som kan tänka sig sova med mig inatt? Jag är i desperat behov :) Helst skulle jag vilja åka in till stan gå runt där och äta glass. Men finns ju typ inte en enda person av mina vänner som är hemma eller kan , och dom som kan vill jag inte träffa.
Jag har ett till problem jag har kommit in i nån typ jag-vill-inte-äta-för-jag-är-inte-hungrig-period .... Jag blev mätt på ett hårt bröd imorse och nu stod jag liksom och lagade mat i en halv timme helt till mig själv för ingen annan är hemma och nu satt jag och petade lite i maten och åt ingeting. Jag tycker inte om det :D

Nu ska jag ta en promenad med hundarna tror jag, ska bara byta kläder :)



satan i gatan vilken gammal bild !


Frisk igen

Nyvaken (a):-d<3

Överhappy!

Min finis är äntligen hemma :D


Program inspelning

Så där ja... Då va inspelningen klar. Det jag gjorde var att spela in ett del av "kom i form med anna anka" som kommer visas i höst. Det va skit kul faktiskt. Var där med syster,hennes pojkvän och hennes kompis jossan. Skönt och känna nån liksom. Jag och Andreas fick vara me lite mer än alla andra ;) hahah!
Så nu har jag även en karriär bakom tvkameran också. Jag va tydligen som gjord där... en av desperate house wifes nästa :D

Just nu ligger jag i min säng och har ont i huvet, jag har verkligen skit ont. Känns som ögonen ska ramla ut :( Har knarkat lite, och funderar på om jag ska sova en stund. Men jag är hungrig också, himlans skit va allt ska vara jobbigt just nu. Men jaja :) Love it






Sanna Bråding...
Våran superduper snälla och söta regisör lr vad det kan tänkas hete idag.


Spänning..

Godmorgon, har ni sovit gott?  Själv somnade jag runt 4 och vaknade 8, japp jag är inne i andra anningen. Men de va länge sen jag hamn där :)
Vad ska jag hitta på idag nu då? haha det får ni veta efter. Jag är skita nervösis. Systeryster ska följa med, kanske hennes pojkvän, sen hoppas jag mer än mest att frida hinner och förstod inte rikitgt om hennes brorsa skulle med. Jag vet inte rikitgt själv vad det är vi ska göra, därför får ni inte veta!! hihihihi!

Jag sitter iallefall vid köksbordet, ska snart hoppa in i duschen och göra mig fin inför klockan 2. Ikväll hoppas jag kunna gå på bio med mina bröder men vi får se, annars hittar jag nog på nått annat med dom :)



Min frukost idag, orkade bara en macka. Är inge hungrig:)

Men något ni inte vet är att jag har börjar äta några skummatabletter som ska hjälpa min kropp o bryta ner mjölkprodukterna. Eftersom det troligen är av det jag får så ont i magen. Så jag äter dom och så lite saker med mjölk o som möjligt. Så en toppen frukost för min del !!


Vill ha dig i mörket hos mig

"Jag låg och grubbla, ensam i min stora säng
Drömmarna blandades med rädsla för framtiden
Om jag inte tar dig nu, så tar nån annan dig
Bort från mig"


"Man får fina ögon av att gråta"

Inatt ska jag njuta av högmusik,levande ljus och ensamheten!


vad är den egentligen jag ska göra imorgon?!





Är gaalet nervös inför imorgon säger jag bara!!!!!!


Jag älskar dig... förstår du inte de?



Trodde aldrig du skulle få mig tvivla
eller få mina tårar rinna...
Många har lyckats, men trodde det aldrig om dig.
Du av alla personer.


nytt !

Hola mis amigos :) Jag saknar spanskan lite faktiskt, det enda jag saknar med hela skolan (a)
Jag var ju som sagt inne i stan en stund idag, och sen har mest umågts med min älskade och super söta mamma, jag älskar dig! Nu på kvällen har jag försökt få ihop min feta paket av bröder för en biostund imorgon men vet inte rikitgt hur det blev med den saken. Jag ska ju faktiskt gör en sak imorgon, som inte många av er vet om. Ni får veta imorgon :)



Linne 49:-    Jeans 99:-
Gina





 The new :D






Super skön tröja 74:-

lindex tror jag




Mitt nya beroende.... Underkläder!
Jag kan inte gå in i en affär utan o kolla underklädes avdelningen,
eller gå hem från en runda på stan utan underkläder.



Köpte ett par nya skor, vita tygskor 99:-. En mascara 29:- och en blondspray 63:- :D


Jag har blivit beroende!

Jag har framkallat ett beroende och dessutom köpt en del saker :) ni får veta när jag kommer hem... :-d

Onsdag!

Jag är nu påväg till huddinge för o hämta min data sladd , och gå ut med fislisa :-d Sen ska jag in till stan, köpa saker till mina älskade naglar och sen förhoppningsvis nått mer och sen kolla om amanda vill möta upp mig :) Jag kan säga att vägrade sova ensam inatt, så ännu en natt utan min säng ;)

Paranormal activity

Här är mina bebisar, haha en hel jävla flock :) Nu är det dags för film , vill egentligen ha nån att krypa upp till. Eller inte nån, finns bara en :$ Puss

live it if you like it...

Tjenare mina snyggingar :)

Just nu sitter jag hemma hos moster och väntar på mat. Jag har varit ute och gått i 2 timmar idag, snacka om duktigt. Känner mig rikitgt duktig. Ikväll blir det paranormal activity, så hoppas på o behöva sova här och slippa åka hem för jag kommer inte våga åka hem (A) Slänger in en bild på mig och min egen kennel senare :)

Nu ska jag ge er lite tid, och svara på kommentarer!!!


Baby goodbye !

Hello my lovers :)
Hur mås det här på internet då? fine? Själv gick jag upp vid 10, tog med mig voffsan och åkte till huddinge centurm för att där hämta upp hund nummer 2, sen gick vi hem igen. Det tog ungefär 1 timme, rikitgt skönt faktiskt. Planer för idag är väl att jag ska försöka åka och sola med älskade Manda. Klaga precis hur mycket ni vill, jag gör mina egna val riight? Dessutom vill jag försöka hinna se nåns super duper fina mage idag ;) vems kan de vara?!! Sen ska jag hem till moster igen och äta middag där. Hmm... himlans mycke jag ska hinna med idag. :)



gammal bild !


Ska dejta !

godnatt biatches :D


Jag börjar tröttna...

Snyggingar har kollat på en super bra svensk film, 6 points. Någon som sett den? Det va verkligen blandade känslor på alla sätt och vis. Rekomenderas rikitgt mycket :)

Jag känner att jag verkligen inte gjort nånting idag, därför ska jag ta med doggsen och ut o springa. Va faktiskt ute igår också, japp jag har blivit duktig. Så bloggar senare :)

Senare!

Jag sitter och tar en fika med min frisör och hennes dotter. Har fixat lite armband till hennes jätte söta dotter :)

MISSIN



Jag är i desperat behov av mötet med dina läppar!
Kom hem min fina!




"I love you, I swear that's true, I cannot live without you"


Tips!

Tänkte bli lite bättre på lite blogg tips till er...
Här har ni en jätte gullig tjej, super trevlig och rikitgt söt blogg http://jossanjojo.blogg.se/ :D


Fuckers

Det är rikitgt hemskt väder idag mina vänner. Därför har jag hunnit med snart 2 filmer, först in the cut ganska konstig film faktiskt, om jag ska vara ärlig men ändå bra. Just nu är snabba cash på igen, jag vet. Men den är så jävla grym. Dessutom kollade jag på en film som jag redan sett så jag kan blogga och lite sånt under tiden, snällt visst? :)

Sitter dessutom och kollat om jag hittar nån bio som jag känner för o se, johanna är tydligen på sånt humör idag. Egenligen kan jag inte, men jag saknar lilla flickan så mycket. Dessutom ska hon också lämna mig här hemma i stockholm på onsdag. Men på torsdag kommer prinsen hem :D I love it verry mycket :D :D :D



Mjukisdress byxorna och batmangirl tröja :D

guud jag har verkligen inga ögonfransar kvar, dags att färga... IDAG!!


Mitt sommarmode - för killar!!

Jag sa ju att jag skulle skriva nått som va galet snyggt förut, och här kommer det.

Jag har blivit helt galen i killar med röda chinos. Det är så jävla snyggt!!! Finast är när dom har en vit t-shirt och byxorna uppdragna ( bild längre ner). Jag har aldrig varit överdrivet kåt i chinos. Men shit det är helt galet, jag typ halvt dör när nån snygging kommer med röda chinos, dör ju bara på riktigt när en viss person har de ;)
Det är nått med mig och färger så här på sommaren. Killar brukar ju vara så himla tråkiga, svart och vitt hela livet liksom. Men nu äntligen kliver dom ur garderoben och klär sig riktigt fint. Det ser så jävla stilrent ut liksom. Heelt klart sommaren sexigaste klädsel!!!



Stilig pojke det där, tyvärr vill jag inte visa hans ansikte i bloggen (pga känslor och problem) :D


Älska stockholm

Det är massa söta kärleks par, över allt. Jag blir galen på dom eftersom mitt lilla hjärtegull inte är hemma :( blir knasig på alla fotbolls saker hit och dit. Jag är på väg hem nu, så senare ska jag slänga in ett inlägg om något riktigt snyggt. :-d

Tjenis penis !

Nu har jag hittat en ny garderob , skit fin. Men fet betyder att jag måste ändra färgen på mitt rum till mörk brun. Men jag tycker det är en mysig färg och då passar de ju mig (a) haha nej men vi får se :-d Nu sitter jag i bilen på väg till morfar, är galet trött så ska sova en stund faktiskt :) Puss!

Garderob

Hello sunshines :) jag har hjälp mamma idag, vi har slängt massor. Nu är vi snart påväg till ikea, jag älskar den affären :-d

Söndag

Visst är jag vaken ganska tidigt? :-d idag ska jag hjälpa mamma på dagen och sen till älskade morfar ikväll lr eftermiddagen iaf. Ska kolla på ny garderob, även fast jag redan vet vilken jag vill ha. :) Vad ska ni hitta på idag då? Tell me :-d

Film

Sitter och kollar på film med mamiiiii. Ska sova efter de för jag längtar tills imorgon, bara för att jag ska duscha haha. Jag älskar verkligen o duscha :D Känslan när allt bara rinner av en och man börjar om på nytt liksom. Usch va jag längtar!!!!!!


RSS 2.0