godnatt!

Nu ska jag gå och lägga mej ska ta bort sminket och så först. Imorgon är sista morgonen man får sova ut så gissa vem som ska ligga och dra sej i sängen hur länge som helst om inte jag?! På tisdag börjar skolan och skulle vilja åka och köpa lite kläder innan men vi får se hur det blir med den saken. Ska försöka hinna med att träffa amanda imorgon, hon visste inte riktigt när hon skulle komma hem men om det inte blir för sent så får hon hänga med på en shoppingrunda, fast nu får jag inte göra över med speciellt mycket pengar...Och jag måste verkligen börja stoppa mej själv, inte köpa sånt som jag vet att jag ingentligen inte kommer använda. Men vad har ni för planer inför morgon dagen?
Juste vad tycker ni allihopa om min nya design?? Som ni kanske vet så har vickan hjälpt mej massor, men nu så försvann hon plötsligt, så jaja vi får väl fixa klart imorgon. Jag har inegn aning om när min lilla pluttesnutte kommer hem, antar att han ändå inte hinner träffa mej imorn, även om det är det jag verkligen skulle vilja, hehe!

Juste det var en besökare som ville se och veta lite om kaninerna som fick nytt hem idag...
Smurfen och smookie, runt 3 och 5 år... ja, vad mer behöver jag säga?! helt underbara personligheter. Önskar dom all lycka i det nya hemmet men vet att dom kommer trivas, vilket jag sakt säkert 300 ggr idag. Ni lär ju inte höra av mej på hela förmiddagen imorgon, kanske svarar på nått sms, men ring inte.. ni kommer bara förstöra min dag. Sov gott nu alla prinsar och prinsessor (själv så är min prins på väg hem fick jag precis veta *över lycklig*)Kommentera
Postat av: Maggie Curie

aahah ja jag märker det :P

2009-04-13 @ 10:47:36
URL: http://maggiiie.blogg.se/
Postat av: pramita

va bra:) jodå allt är fint, händer idag då sötis?

2009-04-13 @ 12:26:38
URL: http://pramiitaas.blogg.se/
Postat av: Amanda

sv; Jag vet inte riktigt, en kompis kommer om 10 minuter ;) Du då?

Kram

2009-04-13 @ 13:53:45
URL: http://amandathapanda.blogg.se/
Postat av: Leia

Så söta!! :D

Kram

2009-04-13 @ 14:39:03
URL: http://onlyforever.blogg.se/
Postat av: Anonym

jodå det har väl vart okej. :)

2009-04-13 @ 17:18:11
URL: http://systrarnaandersson.blogg.se/

Kommentera:

Vad heter du?:
Kommer du tillbaks?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Har du blogg?:

Vad hade du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0