hmm...kärlek?



I'm in love with a fairytale
Even though it hurts.
'Cause I don't care if I lose my mind
I'm already cursed.


bandhagen

Jag solade och äntligen hände det nått, tyvärr funkade inte växel saken och jag hade bara nåra 10or , så det fick bli 20 minuter. Men aja det gick bra (: liite mer färg än när jag gick in iaf, hehe.
Efter det åkte jag hem och gick hela vägen från tunnelbanan och irriterade mej på nåra sjuuukt irriterande får, som låter hela tiden. Och självklart bor dom neran för våra hus, så dom hörs ju hela tiden. Hämtade iaf Mynta sen mötte vi upp mamma vid lägenheten, och så va vi med henne hela kvällen. Nu är vi hemma och jag har precis badat Mynta, känner igentligen för o bara ligga och tänka igenom livet. Jag mår inte rikitgt jätte bra, inte sjuk utan psykiskt. Jag saknar en viss person, och mer kan jag inte säga här och nu. Ska nog unna mej själv ett bad och lägga mej o läsa lite kanske (?) hmm... känns ine rikitgt som jag men jag har ändå en ny bok som jag inte har kommit nån vart i. Jo men så göra jag nog. Måste försöka få tag på Mr.D som inte vill svara (!!!!!) Eller så ligger jag bara här i sängen och ser till o vakna rätt tidigt imorgon, så jag kan duscha fixa mej och städa rummet som jag fortfarande inte gjort. Åhhh, ibland blir jag så trött på mej själv. Men aa, så får det bli. Ska gå och ta bort sminket och sen lägga mej och kolla på en film, beck? nee. Hoppas på det imorgon ist. Ni hör nog inget mer från mej ikväll,om inte via msn lr mobilen... puss!



soltime !!

Nu åker jag iväg och solar, mamma skjutsar dit mej sen tar jag tunnelbanan hem... så kanske är hemma runt 6? Nås på mobilen under tiden, kissies bitches (:


Jag är hemma igen !! (:

Jaha, så där då nu va jag hemma i huddinge igen då! Känns jätte skönt. Mamma hämtade mej på centalen vid 1 och sen åkte vi till farsta och spenderade lite pengar. Lite hittade jag men inte mycket, ett par jeansleggins, ett linne, och en lång tröja. Men jag har tydligen fått pengar insatt på mitt konto av mammsen, taack!! Så jag kommer säkert åka och göra slut på lite mera pengar under veckan. Juste jag har inte berättat, att på tisdag... ska jag och världens bästa märta på allsång på skansen! hahahah, jaa jag vet låter inte alls kul men vi kommer göra det till en toppen dag. Just nu är hon i örebro, och kommer hem på söndag. hmm, jag saknar henne.
Nu ska jag iaf sätta igång och städa lite på mitt rum, det behövs verkligen. Snart ska mamma åka och jobba, ch jag har inga speciella planer för ikväll, bara att jag ska bada och fixa lite med mynta. Hon va överlycklig o se mej, och jag henne så klart! Men om ingen vill hitta på nått så åker jag nog och solar, även om det är fint väder. men jag är likblek efter solningen i aa, vilket dag det nu va(?)

Skriver iaf innan jag åker nån stans =) pussislussisar

.

Jag älskar den här känslan. Man vet att det är nått speciellt när man alltid går runt med ett leende på läpparna.
Han får mej alltid på bra humör, även om det är honom jag är sur på, orden "älskling, är du sur?" får mej att le igen, och oftas börja skratta. Jag tänker på honom hela tiden, visst klart jag tänker på annat oxå. Men nån stans finns han alltid med i tankarna. Den där känslan i magen när han skriver eller säger nått jätte gulligt, det liksom nästan gör ont i hjärtat och 1000 fjärilar i magen. Eller det går liksom inte o förklara. Jag är kär, och det är inte första gången. Men det känns som om det är nått helt speciellt just den här gången, eller känner man kanske så med alla gånger?! aa, troligen. men nee jag lovar att det är nått speciellt med just den här gången. Just våran kärlek. Fast det är nog för att vi ändå hatade varandra från och till under nästan 1 år. Sen när vi började prata, eller redan för säkert en månad sen. När vi började prata lite smått så kände jag att han kanske va nått och nån som jag inte upptäkt, sen blev det mindre prat igen. Och för ungefär 2 veckor sen började vi prata igen, eller det va för att vi träffades. För att jag mötte hans ögon, hans blåa helt underbart vackra ögon. Det var nog inte kärlek vid första ögonkastet, eller jag vet inte... han bad mej komma hela tiden. Men vad ska jag göra när det inte va honom jag skulle träffa utan hans bästa kompis? jag kan ju inte bara gå fram och sätta mej i hans knä. Även om jag innerst inne hade velat det. Men då hade jag inte dom känslorna som jag har för honom nu..!! Jag älskar dej.

du var nog inte värd de här

behöver inte äta på läääänge!

Fy f*n ... jag har ätit för mycket. Blir illa mående av allt ätbart jag ser nu,usch måste nog träna lite om en stund. Fy fan det kan inte vara nyttigt o äta mat(?) Jag har inte berättat hur duktig jag och ozzy va igår va?! Helt plötsligt fick jag för mej o gå o springa, så vi gick ut och kom väl tbx efter hmm... vet inte med det va iaf ett bra tag. Och det bästa, jag stannade inte en enda gång. Fast jag tror jag skulle behöva det mer till idag och inte igår. Jag måste verkligen sätta igång med min träning igen, saknar faktiskt det. Men snart början skolan igen, och till viss del ska det bli skönt och komma tbx till verkligeheten, och ett normalt liv.Även om jag kanske skulle kunna leva i min lilla sagovärld ett tag till, men jag lever redan som en prinsessa med världens bästa prins!

Nehe nu ska jag packa och platta håret, vad tycker ni om ett litet inlägg om en stund? det tycker jag låter toppen! Sen har jag en jävligt lång inköpslista, som ska vara tom innan skolan , men får se hur det blir med den saken. puss på er gullungar (som jag och lovisa har gått runt och sakt till varandra hela dagen)


kissens namn....

 Min farmor tycker Skrållan... vilket bara påminner mej om min bästaväns kanin??

Själv tycker jag Gucci, det passar verkligen henne. Och det underbara förslsget som caroline med, tack gumman!

Vi får se hur det blir, jag tjatar och farmor säger att hon inte kommer kunna utala det. Men jag kom på världens bästa namn i natt... Diva, men det gick inte dom andra med på. Sen fick jag igång mitt internet och läste Gucci, men hmm... jag hoppas hon har bestämmt sej tills ikväll! =)



internet

förlåt men mitt internet funkade inte igår kväll, har ingenaning om varför. Det gick bara inte o ansluta hmm... men nu funkar det tydligen. Knasknas!!
Mina kusiner kom kl 6 imorse, och jag har sovit rätt dåligt inatt. Även fast jag och Danne slutade prata runt 12, men sen kunde jag inte sova, och så vaknadejag mellan 4 och halv 7...Låg och tänkte på lite allt möjligt, och speciellt på martina. Skrev massa långa sms till henne, men hon måste veta at jag älskar henne. Sen har jag varit med mina kusiner, och jag älskar min lilla Lovisa. Hon är 2,5 år och helt underbar. Haha, alla säger att hon är lik mej... men hennes storebror, visst han va väl rolig i början av dagen. Men aa, nu vet jag inte. Börjar  tröttna lite, han skriker och pratar hela tiden. Och så fort han inte får som han vill blir han sur. Fast han ska sova inne hos min faster inatt så kvällen blir lugn =)
Vi har nyss ätit pannkakor, och vet ni hur mycket lovisa åt??... det är helt sjuuuk...!!! Hon åt 4 pannkakor, själv åt jag 3 typ och va skit mätt. Hon är ju extrem.
Snart ska vi åka in till stan och handla till pappas mormor och morfar. Sen ska jag väl packa och duscha eftersom jag åker hem imorgonbitti. Bussen går 9.40 och är hemma i stockholm 12.40 sen ska jag och mamma åka och shoppa lite. Jag har verkligen inga kläder, eller jo men inte såna som jag vill ha. Sen på lördag ska jag ju träffa min älskling. åhh jag längtar som f***n!!!


Ska snart skriva ett inlägg om kissens namn..!

Jag behöver eran hjälp?!!





Nu vill jag att ni hjälper mej!kom med förslag, jag länkar till den som kom med bästa förslaget.

Det är en hona, hon är extremt söt... bara fråga om ni vill veta mera!

Nybliven kattmamma!!

Vet ni?? jag är överlycklig just nu ...!! *spänning*..... Jag har fått en kattunge! Helt jävla underbart.
När jag precis hade vaknat så åkte min farmor, hon skulle bara in till stan. Sen tyckte jag att det tog jävligt lång tid men när hon kom hem så höll hon i en liten, och då menar jag verkligen liten, kattunge. Hon är 10 veckor (?) . Just nu ligger hon brevid mej i sofdan och sover, hon ärhelt klart trygg med mej. Ozzy tycker hon inte om, hon bara fräser när han kommer. Och lovis, (en av dom andra katterna) tycker inte rikitgt om Kisseungen. Nu ska jag be er om hjälp, men det kommer i nästa inlägg, och bilder på henne!!


Glad för bästaväns skull!!

Godmorgon alla beundrare !! allt bra?

Själv vaknade jag för ungefär en timma sen. Sista morgonen jag kan sova ut här, för imorgon kl 6.15 på morgonen kommer mina kusiner hit, fattar ni?? kvart över sex, på morgonen.. helt otroligt, men dom kan ju glömma att dom kan väcka mej då. Men iaf jag fortf inte fått en enda liten brun fläck, jag hade ett liiiiitet hopp under natten. Men nixx nu har jag tappat hoppet, om min brun färg från solaruimet. Eftersom jag har sån jävla tur idag så är det ju fint väder här, så jag ska faktikst gå ut och sätta mej i solen, och hoppas på lite mer färg!
ska försöka få tag i min lilla prins oxå, som fortfarande sover -_-

Dessutom måste jag bara skriver en sak... Martina, jag är överlycklig för din skull, äntligen har du hittat den smo du ska ha. Och ingen som sårar dej eller kommer gå tbx till gammal, eller allt vaf*an dina gammla "killar" har gjort. Men jag älskar dej och du vet att jg gör allt för dej!! puss

jag vet inte!!..

jag vill bara ha dej här brevid mej, kunna krama om dej.. bara se dej rakt in i ögonen. Och möta dina läppar. Du förstår inte hur mycket du betyder för mej!! jag älskar dej

Dusch och chokladpudding,,,,




Nu ska jag hoppa in i en dusch, det stiiinker solaruim. Dessutom har jag inte ens fått nån färg, 30 min helt i onödan!
Efter de ska jag äta min efterlängtade chokladpudding, mummsans!!Ikväll måste jag tydligen städa lite här på rummet oxå, hmm... semester + städa = tydligen!!
SEE YOU PUSSENS

JAG HAR VÄRLDENS BÄSTA BÄSTIS!!

Jag har nyss kommit hem från stan. Först va vi och kollade på kattungarna, jag kunde hålla dom i handen.  små äckligt söta jag skulle kunna tagit med allihopa hem. Sen åkte jag och Anna o solade, shit helt kassa saker. Man fattar inte ett piss, eller så är jag väldigt bortskämd med dom hemma, thiiihi..!!
Nu är vi iaf hemma och jag ska snart äta chokladpudding, det va jätte länge sen.

Och min älskade martina har kommit hem från öland, jag saknar henne som f********************n..... känns som jag inte har träffat henne på evigheter, eller inte sen henne födelsedag iaf. Men vi har bestämmt att vi ska träffas så fort jag kommer hem på fredag. Myspys!! Men sen på lördag ska jag umgås med Danne, Åhh jag börjar längta hem sjukt mycket, även om det är underbart o vara här. Imorgon ska troligen jag och min faster åka till stranden, =D

Nu ska jag hitta på nått annat... puss på er alla hjärtegull!

dåligt uppdatering

Heej hopp! Allt bra med er?
Själv älskar jag livet, det är så himla skönt o vara här. Man behöver verkligen inte göra iordning sej. Jag sitter liksom fortfarande i  min pyjamas och håret bara hänger och jag har verkligen inget smink. Sitter i Kronstrads tröja och korta shorts.... Jag har kollat på en film, Irene Huss (stavning?) den va iaf rätt bra. Som ni säkert har fattat så älskar jag svenska polis filmer, danne oxå så gissa vad vi ska göra när vi träffas haha?! Jag har badat ozzy oxå, och klipp 2 av hans tassar. Men han är så sjukt killig mellan tramdynorna så det tar en evighet. Nu ska vi äta och sen ska jag slänga på mej nåra kläder och sen åka till min farbror. Och kanske sola oxå. puss så läänge!!


Jag saknar Maja!!!!!

Godnatt, nu ska jag stänga av datan. Ligger nämligen i sängen och pratar med Danne, och vi har bestämmt att om jag stängen av datan så ska han stänga av sin teve. Eftersom ingen av oss är speciellt sociala.
Imorgon ska jag in till min farbror och kolla på hans kattunar som är typ 5 dygn, fy fan va sweeet!!!! Sen ska jag och min faster åka o sola solaruim, eftersom värdet är piss hära.

jag pratar mej maja på msn, och jag saknar henne redan massor massor massor. vi ska träffas så fort jag kommer hit igen vilket måste vara snart. För jag klarar mej inte så jävla länge utan henne.
Men men nu tjatar min lilla älskling i telefonen!! puss och sovgott


jag hatar ex

Jag vill bara säga till alla, att jag hatar ex...jag hatar hatar hatar dom!! Vissa är väl okej, men fy fan för mitt. Han är så jävla patetisk. Vi alla märker ju att du är avensjuk. Du vill att jag ska komma på mina bara knän och be om o få tbx dej. Jag gjorde de i början... vilket jag ångrar groovt.


Barnvakt

Hejjsanhoppsan!
Jag har precis ätit, gissa vad??... hmm... köttbullar och makaroner, jag skulle vekrligen kunna leva på det. Makaroner körbullar och brunsås fy fan va gott!!!
Innan det så var jag och hälsade på hos min farbror, eller rättare sakt. Jag va barnvakt åt mina älskade kusiner. Jag vet att jag har lagt in bilder på dom förut, nån som kommer ihåg? dom har även hunden, hero... Min lilla älskling, blanding mellan pitbull och amstaff, och en liten skvätt gris måste han nog ha oxå, ringer det nån klocka??
Men iaf min farbror va och tränade med en kompis och deras mamma vet jag inte rikitgt vart hon va men inte hemma. Så det va ju tur att jag va där så jag fick träffa och pussa på småbarnen lite. Saga är 3 år och Loke 8 månader, och han har precis lärt sej ställa sej upp. Så gryyyymt söt!!
Vad har jag mer gjort idag? jo jag somnade  framför teven och sov i nån timma. Men när jag vaknade så va " Änglagård" på har ni sett den? så himla bra. Har dom hemma hos pappa =)
nehe nu ska jag vara social, vi ska nämligen äta hallonpaj och kolla på teve, sen ska jag duscha och ta hand om min kropp lite, självklart måste jag prata med Danne då. Annars kommer jag inte vara lika glad . Somnar man vid tanken av honom så vaknar man med ett stort leende på läpparna!!

                                                             




 

piss väder

Jag kunde lika gärna ha sovit hela dagen. Vädret är piss, inte en blå lite prick. Antingen kan det vara fint väder eller spö regna, men sånt här?? nee fy fan.
Och vad ska man hitta på en sån här dag? joo, jag vet iaf vadjag ska göra. Här har dom nått sånt hära, "hyra film hemifrån" som på reklamen! Så det är vad jag ska göra. Placera mej framför teven, men täcket över mej och jag tänker inte göra iordning mej ett piss. Juste, och så ska jag bada Ozzy idag oxå, måste klippa honom lite på tassarna och under, mellan trampdynorna. Eller igentligen små skaer som farmor har missat, hehe.
Jag somnade runt halv 3, då hade jag och danne pratat sen typ 9. Nästan 6 timmar, vet ni hur mysigt det va?! på slutet när vi skulle lägga på så låg vi o skrattade i typ 10 mintuer. hahahaha, älsklingen du är så söt!
Nu ska jag göra annat än data...!!
puuuuss


Visst är han söt?! - Danne, du är underbar.

" dina ögon e lika fina som solen som skiner stark och jag älskar din röst
ditt lende och skratt med mera vill bara säga kommer aldrig kunna förstå
varför jag inte tog kontakt med dej tidigare det för står jag inte mej på men
nu har jag gjort de och e jävligt glad för att jag gjorde det och sen bara puff,
jag älskar dej det kanske låter lite konstigt men jag gör verkligen det <33 "




blåmärken?

Hej alla söta läsare!
Jag kom hem för nåra timmar sen men har inte orkar skriva nått än och sen har vi ätit, packat upp och lite sånt. Resan gick bra, jag och maja tog upp hela baksätet. Inte ens ozzy fick plats på golvet utan han fick sitta där fram. Vi somnade efter vansbro (?) och låg med benen runt och på varandra. Kan bara tänka mej hur fan vi såg ut, men mysigt vare. Sen vaknade jag av att jag höll på o trycka ner mitt fönster så mitt huve nästan ramlade ur. Och vad tror ni jag gjorde efter ungerfär 3 min?? jo jag kom åt den där knappen igen så att fönstret åkte ner. Men jag klarade mej utan skador. När vi vaknade så åkte vi precis in på våran väg, perfekt timeing!! Sen vare ju bara den jobbiga delen av hela resan. Att säga hejdå till maja... har ingenaning om när vi träffas igen, eftersom jag inte vet när jag kommer hit igen. Fast jag har ju både hennes msn och nummer så vi började de hela med och sms, hmm knasigare finns!!
Nehe nu ska jag väl gå coh vara lite social mot familjen här. Hörs senare ikväll, om jag har tid. Har nämligen bestämt låångt samtal med mitt lilla hjärta!! =)



Idag får jag ha mjuka kläder!!
Så det blev en halv mjukisdräkt och vitt linne från hm

i bilen

Jag hade tydligen lite batteri kvar, men hinner nog bara ett inlägg här och lite musik.
Men som ni förstog så sitter vi i bilen nu på väg hem, det kommer ta runt 2 timmar. Så jag skriver när jag kommer hem...


Och min lilla söta danne kommenterar hela tiden att jag inte har skrivit om honom, så jag får väl göra det !!
Danne, du är världens bästa...!!

vinna lr försvinna?!

Hallååjjsaan!!
Nu har vi packat ihop allt och jag har gjort iordning mej. Men ingen frukost, för vi ska äta nån buffé kl 12... och vi gick upp kl 10 så vi fick ingen frukost. Men jag känner mej inte speciellt hungrig ändå.
Jag sitter just nu i soffan och teven är på och det är den dära skrap saken på 4an? Det är på, och då kom jag och tänka på igår. När vi va och handlade på ica, så fick vi alla nån lott, som man kan vinna pengar lr få en ny på och alla vann så vi fick nyaoch gissa vad som hände? 3 av 4 vann igen och fick nya sen höll det på så tills det bara va en kvar, och han vann inget... men haha ändå, man brukar ju knappt vinna på sånt där skit. Nehe nu ska vi gå och äta, men jag kommer inte skriva på hela dagen eftersom vi ska åka bil. Komer hem nån gång ikväll. PUSSS!!



Snyggaste bilden, hjärtat!!


bilder


 Den här låten har jag fått på hjärnan....

Nu har vi badat, det va jätte mysigt!! vi sprang in i bubbelpoolen och sen ut till utepoolen. men självklart blir det bad inatt oxå, med både kusinerna och maja. Sista natten här oxå, fy fan. Jag kan satnna hära en vecka till gör inte mej nått. Men jag åker ju inte hem till stockholm, tyvärr. Utan till Nora, Örebro. Jag antar att jag kommer hem nån gång i slutet av nästa vecka. Vilka vill träffas?! Vi ska snart äta, grillat. så jag slänger in lite bilder från resan och sen hörs vi senare ikväll.Juste, nu nås jag på mobilen igen... 0700434362










-

Nu ska vi snart gå och bada i bubbelpoolen, skit mysigt.
Slänger in lite bilder fårn igår, först... nås inte på mobilen heller, men skicka sms så kan jag svara senare lr ringa, men ringer bara upp DEN jag vill! Ha en bra dag, puss!

Jag badar



Maja hjärtat hand i hand




Det blev men kläder på =)







svininfluensan!

Goodmorning alla snyggingar !
Hur har natten varit? Själv somnade jag runt halv 2, efter att danne hade somnat och slutat svara på mina sms. Men innan så skickade han massa gulliga sms... min känslor blir starkare och starkare hela tiden, men jag måste fan backa lite. Just nu så ligger både, Maja, Pontus och dennis o sover. Så vad ska jag hitta på? ingenaning. Men jag tror att jag ska gå upp och äta frukost. Dom andra är ju vakna. Dessutom väntar jag på att Danne ska vakna, men måste låta honom sova idag. Det är första lediga dagen på 3 veckor för honom. Så min lilla prins kan få sov ut ett tag till.
Gud, jag har läst massor om den hära svininfluensan nu. Det är ju rikitgt läskigt. Man kan ju nästan få det genom vad som helst, har tex hört att myggor smittar det. Sen gick den ju nere på gothia, i göteborg. Och jag känner ju massor som har vairt där. Igentligen känns det inte som att jag tar det så seriöst, men när det kommer fler och fler fall så börjar jag liksom fatta... det kanske är jävligt allvarligt, nåra har ju faktikst dött...
Nehe, nu ska jag äta frukost, skriver senare
puss alla lovers!!




Jag saknar er flickor!!

nattbad

Nu ligger jag i sängen och har precis pratat med Danne, och åååh han är ju helt underbar.
Vi har dessutom badat natt bad, i poolen. Jag ska berätta mera imorn, för nu ska jag stänga av datan.


JAG ÄLSKAR DEJ, och du vet nog vem du är...!!

följ mej

Följ min blogg med bloglovin 
Tryck här ovan för och läs dej sedan vidare.
Säg bara till vem du är så jag kan följa din blogg!!

trött, extremt trött.

Vi har nyss ätit, och jag är jätte trött. Verkligen jätte trött. Men om jag lägger mej kommer jag bara somna och har ingenaning om när jag kommer vakana. Så de får bli tidigt ikväll istället. om det nu kan bli det, haha tror inte de.
Som jag sa förut, vi gick ner och spelade minigolf... gissa vem som spö alla andra, med runt 10 poäng??!!... *spänning*.... Jag såklart, självaste Hannah! Största proffset av dom alla. Efter jag hade firat lite och alla andra med lite smått sura blickar gick ifrån banan så köpa vi biljetter till liften. Det är en sån som man sitter 8 pers i, så vi fick plats. Men jag hade mina flippflopp på mej och tog av dom så dom inte skulle ramla. Men shiit va kallt det va uppe på fjället. Mina fötter blev typ blåa, så min gulliga kusin värmde dom. det är sånt som är äkta kärlek =) Det va verkligen jätte fint, man såg hur långt som helst. Över fält och massa skog. upp och ner överallt. Sen vare nåra hus lite här o var, skit gulligt! När vi kom ner igen så åkte min kusin dennis och billy en annan kille som är med, gokart. Så jag kunde få lite mer blickar av sötnosen som jobbar där. Blond, blåa ögon och skit söt röst. Lite långt ifrån stockholm för att han ska vara nått o sattsa på, haha. Men jag har ju mitt eget lilla hjärta, honom får jag inte glömma. Men bara senaste dagarna kommer han närmare och närmare. Vi ska träffa så fort jag kommer hem, vilket känns väldigt skönt. Och för första gången själva, annars har alltid våran "gemensamma" kompis alltid varit med. Eftersom det är han som vill träffa mej, men men. Det där kanske va liiiite för mycket in på mitt privatliv.
Nu ska jag sitta vid datan en stund, hopps ni har det bra puss!!

Maja



Visst vare fint där uppe?!


fredag

Godmorgon, min data dog igår. Det va därför jag inte skrev något mer igår.
Vi hade iaf mysigt och åt grillat. Sen pratade jag med Danne hela kvällen i telefon, och han ska komma och rädd mej. o shit alla saker han ska göra med mej, han gör allt för mej. Lilla hjärta, du är bäst!! sen har vi massa planer tillsammans. Efter vi hade lagt på så kunde han inte försvinna ur mina tankar, hanär beroendeframkallande!! Men det gör inget, jag blir bara glad av o tänka på honom.
Nu har vi varit och handlat, och dom tycker att vi ska gå och bada nu, men det är inte ens fint väder. Så jag tänker inte bada, kanske spela minigolf. men vi får se.
Ikväll blir det kräftor, skit mysigt.
Just vi ska lägga in bilder från majas kamera, men det blir nog senare. Nu ska jag vara social, puss!!


sälen...!

Allt bra med er? va rba.. =) men mej oxå.
 vi kom fram för en stund sen. Bil resan har gått bra, har inte sovit nått. dukitgt va?? haha....
Jag är här med min farmor, farfar, faster, 2 kusiner, en kompis till min farfar och hans dotter, maja. Hon är 96a, så det går toppen o umgås med henne! Just vet ni? precis nedan för vårt hus, ligger en gokart bana, och massa söta killar. Gissa vart jag och maja kommer befinna oss? haha
Nee, nu ska jag vara lite social, men nu vet ni iaf att jag är framme!




dröm prinsen?

Haalloojjssaann svenska folket!
Nu är jag i nora igen , träffade världen sötaste killar på bussen hit. Men gick av utan nummer, så jävla typiskt mej! Jag blev hämtat du örebro. Och självklart va min kusin med, så han har misshandlat mej hela vägen hem. Han är ju sjuk i huvet, tur att vi inte ska åka samma bil imorgon. Känns rätt skönt o vara här igen. Men när jag satt i bussen och precis hade lämnat älskade stockholm. Kom jag på att jag hade glömt min bikini över del!!!!! den låg kvar i bilen, men nu har jag hittat en hära, fast jag tror att den är för stor. Men men , bh går alltid bra. Dom har massa pooler och skit där, och en stor duddelpool, gissa vem som ska missbruka den? hoppas dom har solarium oxå, om det inte ska vara fint väder. Jag ska inte göra annat än sola och bada. Dom tror att dom kan få med mej o typ köra gokart och massa saker, men aldrig i livet.
Jaha, vad har ni gjort idag då?! nu ska jag väl vara social... Min lilla Brandon tycker att han ska göra ny design åt mej, hmm vet inte. får sehur det blir med den saken..!

puss

lämnar stockholm!!

Tjoolahoppsan!! allt bra med er? själv är jag skit trött...
Men ska väl ta en promenad med voffsan och sen äta frukost. Och aa, efter de är det bara sätta igång. För jag måste packa, vi åker väl hör ifrån runt halv 1 lr nått sånt. Jag är framme i örebro runt 4 och kanske hemma i nora vid 5? det tar typ 3 timmar med bussen. hmm... jag vet inte rikitgt hur jag ska klra mej. jag kommer tråka sönder. Men får väl se till att jag hr nån o smsa med, och sen om jag bröjar läsa min bok så kommer jag inte sluta, haha! Den är så fruktansvärdt hämsk, hon frlorade sin oskuld genom att bli våltagen av sin brorsas kompis. fy fan! Nu har jag inte tid med de här mera, hörs snart!


Nr 1.... Danne!!!

Dags att stänga av datorn nu tror jag. Har duscat och plockast fram en del kläder. Men vad ska man ha med sej? men vet ju aldrig vad det blir för väder, hmm med ska packa klart imorgon. Sen har jag hunnit prata med Danne, han ringde nr vi va ute med voffsan.Bara för att han visste att jag va ute, snutte va söt han är. Och jag hinner inte träffa honom innan jag åker, så det får bli så fort jag kommer hem. Vet inte när jag kommer hem, men jag har lovat mej själv om att han ska vara en av dom första jag ska träffa, mihihih...!! Nu ska jag börsta tänderna och sen gosa med mynta, sista kvällen innan jag åker. Gissa vem jag kommer sakna mest Mynta eller Danne? haha ;)
SOVGOOOTTT!!!!

Nytt i bloggen!

Nu har det hänt saker här i bloggen... Vad tycker ni?
Själv tycker jag att det blev rätt fint. =)
Jag kom precis hem, jag och mynta har varit medmammsen på jobbet. Så det blev mycket bil träning för hennes del, men hon finner sej i det oxå. Och har fått en plats på golvet. Dessutom va vi och köpte massa saker till henne idag, på sea hund och katt. Ett ställe jag nog inte rikitgt vill tbx till, pga " min vägg rasade".... men men, måste väl ta mej igenom det oxå! Nu ska jag och mamma ta en promenad med vovvsan och sen ska jag väl brja packa, eftersom jag åker ifrån stockholm imorgon kl 13.30, nån som är beroende av o träffas innan??

hörs senare!! PUSSSS


# 27

Min vägg rasade idag.
 Jag trodde verkligen att jag hade kommit över dej, men sen kom en natt som jag drömde om dej. Allt va så underbart och jag va så där jätte kär igen, så som det va för månader sen. Det är ju så jag vill ha det, nu. Du va fan som solen i mitt liv, jag levde för dej. Så fort jag inte såg dej i ögonen, rörde vid dej, hörde din röst eller läste ett sms från dej så saknade jag dej. Sen gick allt så fort jag helt plöstlig försvann du från mitt liv, du va ine längre min. Det var ditt val, och jag vet jag tjatade om att få tillbaka dej, men jag lyckades inte av gav upp. Och det va då jag trodde att jag hade lämnat dej, att du inte längre skulle komma upp i mina tankar. Vilket du inte heller har gjort tills den där natten. Hela dagen gick jag och tänkte på dej. Men idag, visste jag inte vart jag skulle ta vägen. Allt rasade. Du blev min stora saknad igen. Jag hade inte en tanke på dej när jag gick där inne. Sen kom du in och bara tittade rak in i mina ögon. Vi sa ingenting, men nu i efterhand känner jag att jag kanske borde sakt hej? men hade du velat så hade du ju sakt det. Dom få sekunderna jag såg dej i ögonen kändes som en evighet, jag ville inte att det skulle ta slut. Men sen så fort va allt över. Jag såg dej längre bort vända dej om och kolla efter mej (?) men så fort du mötte min blick vände du bort huvet. Du följde efter när jag gick ut, men inte för o säga nått utan bara för o visa dej. Få mej och sakna dej ännu mera. Nu har jag en känsla som aldrig förut, jag liksom saknar nån som inte finns i mitt liv. Jag vet inte vad jag ska göra, du kanske bara kan svara när jag försöker få kontakt med dej. Vi behöver prata. Men jag vet och har förstått att det aldrig kommer bli som förut, aldrig.



puss på min mynta!

Meiling is on the way!!! Hörs senare, puss


Hejdå meiling!!

Godmorgon! visst är jag vaken tidigt? men Mynta behöver gå ut runt 8 på morgonen, så då är det bara o gå upp. Och hon är helt underbar, gör fortfarande stora framsteg mellan promenaderna, nu går hon toppen fint i koppel och har lärt sej att man inte ska gå bakom fötterna och massa saker. Jag är jätte nöjd med henne!
Om ungefär en timme så kommer meiling hit och så ska vi köra henne till sin mamma, och sen åker hon!! åååh, jag kommer sakna henne massor. Dessutom kommer hon vara jätte brun när hon kommer hem. Jag vill oxå följa med! Tänk er själva en månad i indonesien... vem vill inte ha det liksom? Men färdig pratat om det.
Jag tittar just nu på sån dära triss skrap på 4an, och det är helt sjuk. Det är nästan bara gamla människor som vinner massa pengar, liksom typ 70åringar som vinner typ 10.000 i månaden i 10 år, varför ska dom ha det? vissa kanske inte ens lever i 10 år till. Det skulle ju vara mycket bättre om typ barnfamiljer eller unga vinner sånt, dom som liksom behöver det. Och kanske inte har så himla mycket pengar över varje månad, det är ju perfekt liksom.
Idag ska jag och mamma åka och köpa saker till Mynta, det ska bli jätte mysigt. Sen måste jag åka förbi högdalen och sola, så jag inte är helt lik blek innan jag åker, och eftersom jag åker imorgon så måste jag packa oxå.
Nee, nu måste jag göra iordning mej, meiling kommer om ungefär en halvtimma!! pusss




 

Min lilla prinsessa för ungeför ett halv år sen!



sovdags för mej

Åhh, jag vill vara kär jätte kär, kär på rikitgt. Jag har bara varit rikitgt kär en gång, men det slutade ju piss åt helvete så. Men just nu ligger jag här i sängen och kan men vill inte släppa tanken, om en just nu bara kompis, men kan det kansek nån gång i framtiden bli mera. Jag hoppas det, va mysigt. Det konstiga är att jag aldrig under ungefär ett år tyckt om honom, men nu gör jag det. Men det blev liksom lite extra när vi träffades sist, och då kom jag på att jag skulle börja prata med honom lite mera och aa, nu är han jätte gullig hela tiden.=) men jag vet inte om det är nått o satsa på? hmm... ingenaning om hur jag ska göra?!
Ne nu ska jag ta och sova, ska tydligen upp imorgon och köra meiling, lr inte jag utan jag och mamma. Eftersom hon åker, jag får inte glömma o säga till henne att jag vill ha en fotlänk lr ett armband. godnatt


teve och danne!

Nu börjar precis pradise hotel, ska väl kolla på det. Sen är jag lite sugen på en macka oxå, får väl försöka hinna det o nån pause..:) Har en lite prinsessa som ligger och snarkar brevid mej i sängen, gissa om hon är söt. Men alla barn är söta när dom sover, haha. Hon låter som ett litet får, mamma får väl försöka få liv i henne när hon kommer hem så hon kan få gå ut en liten stund. Har precis pratat med danne i telefon, shiit sötnos han är asso, men rätt dum i huvet oxå, haha me det stör inte mej. Det är bara gulligt o inte vara som alla andra. Nu är det pause så puss!


fruntimmersveckan

Det hade jag ju helt glömt bort, Idag har Margareta och Greta namnsdag, det lite roliga med det är att min mormor hette Margareta och mammas mormor hette Greta. Så den här dagen har liksom firats i våran släkt i många år.

Min mat va jätte god, men jag kan verkligen inte steka saker utan att det blir jätte mycket os. Idag när jag hade stekt klart köttet och öppnade ugnen kom ju massa varm luft där ifrån, eftersom vi har nån special varm lufts ung. Men självklart med min tur så gick brandlarmet, jag visste inte vad jag skulle göra så ställde mej och bara hoppade till sjag liksom kopplade att jag va tvungen o göra nått, och så började jag vifta min tröja under brandlarmet. Och till slut så slutade det. Mitt hjärta gick i 300 och jag måste varit rikitgt nära en hjärtattack eftersom jag liksom blev jätte rädd pls att jag inte viste vart jag skulle ta vägen. Men jag fixade de ju tillslut iaf.
Just nu så är "allsång på liseberg" på på min teve, inte för att jag speciellt intresserad. Men måste veta sen när beck börjar, haha! Ska hinna gå ut med Mynta innan, men hon får en promenad sen när vi ska möta mamma från tunnelbanan vid 11. Får se om hon vill gå även fast det börjar bli mörkt ute, men det hoppas jag. Nu ska kolla om jag hittar nått kuligt spel o spela på datan, hörs senare!


Ur vilken film? Undra hur många 100 ggr jag har sett det här!


Mat lagning!

Nu ska jag sätta igenom med maten, färsk potatis och kött blir det, mummsans! Senare ikväll är det beck, okänd avsändare så antar att jag fastnar framför teven ikväll. men jag ska inte lämna er, åhh jag har ingenaning om vad jag ska skriva fortsätter jag blir det bara tråkigt o läsa så, puss!!


hon stirrar ut folk

Heej!
Jag,mamma, ullis och manda åkte och handlade, och så åkte mammsen och jobbade. Men jag skyndade mej hem till lilla snuttan, som för första gången va ensam hemma. Det gick jätte bra, hon hade inte kissat eller nått, och va överlycklig när jag kom hem. Sen har jag plockat och fixat lite i köket, flyttat på kattmaten och fixat plats åt Mynta, jaa, lite sånt. Efter det tog vi en liten promenad, och hon är så söt. För så fort det kommer en människa som ska gå förbi så stannar hon och följer dom med blicken tills dom gått förbi. Nu ligger hon här brevid mej i sängen och sover... hon blev tydligen trött. Men inte så konstigt, så glad som hon är hela tiden! Mamma jobbar idag, så jag ska väl vara med manda sen, tyvärr kan jag ju inte åka nån stans eftersom jag inte kan lämna Mynta ensam hemma längre än typ en halv timma. Har även pratat med farmor, och jag åker på onsdag. Ska faktiskt ta och kolla upp det nu, med tider och sånt. Eftersom jag åker buss dit, sen på torsdag morgon åker vi till sälen. Det ska väl bli mysigt, även om jag hellre kanske skulle velat vara hemma med mynta och så. Men det är nog bra att hon får lite extra tid med mamma...=) Tänkte fixa mat snart oxå. 
See you later alligetor!!

Godmorgon

Nu har vi ätit frukost och myst i sängen. Natten har varit rätt jobbig, inte pga mynta utan att det är så jävla ljust hela tiden, så om jag vaknar jag har jätte svårt och somna om, så jag har säkert vaknat 5 ggr men jag va ute med lilla prinsessan vid 4 imorse och 8... så det är väl dags nu igen. Hon är så sjukt söt, och har sovit med mej i sängen hela natten. Medans mamma har jagat möss som katten tagit in, haha! Rätt åt henne. Smsar med Danne, stackaren han jobbar. Hoppas han hade tänkt ge pengarna till mej sen, thihi! Han väckte mej imorse vid typ 7 (?) men jag somnade om, duktigt va?!

Ne ska väl ta och gå ut med voffsan, innan manda kommer hem. Ska umgås med henne. Men jag behöver åka och sola oxå, hmm hur gör jag? igentligen har jag massa saker jag ska gör men nu måste jag vara hemma med Mynta! aja, pusspuss

jag kan inte sooooova

Jag är helt över lycklig, jätte glad och jaa, livet är som bäst just nu! Förutom att jag saknar hon som bor på andra sidan vägen, men vi pratar på msn haha så jävla sämst vi är asso... Och nu har jag precis sakt godnatt till världens bästa danne, redan nu tänker ni säkert liksom han brukar ju vara vaken dygnet runt typ. Men han ska tydligen jobba imorn, och gå upp halv 6. Fy fan, stackare!! Men han lovade o drömma om mej, haha, gullunge. Har smsat med honom hela dagen, och jag svär finns typ ingen som skriver så söta saker. Puss på min lilla Danne!! Måsre försöka träffa honom innan jag åker, man han hittar ju hit nu så han kanske kan komma(?) haha men aa, nu ska jag väl försöka sova. åhhh jag kan inte! igentligen skulle jag bara villa springa runt och hoppa till hööög musik och bara ha kul! Men nee, måste verkligen försöka, ska drömma om min prins inatt. Det har jag bestämmt, och fan om det inte blir rätt. Senaste tiden har jag fan bara drömmt om massa gamla ex så då har jag saknat dom, men vafan? om det inte gick då, så kommer det inte funka nu.
Jag har verkligen saknat våran humor, hjärtat.. jag skrev nyss "mina fötter är is" tror ni inte hon svarade " men min panna är en spis" hahahahahaha så jväla sjukt, det är aldrig nån annan än vi som skrattar åt våra skämt!



Godnatt sverie!

nykomling i huset...!

Nu är vi hemma igen, vi + en liten vovve! Ja, det slutade så iaf. Men hon är just nu bara här på "foder", eftersom lilla Mynta som hon heter, va mobbad av dom andra 6 hundarna. Hon är väldigt låg i rang, och hann därför aldrig äta, därför är hon rätt liten oxå.  Hon är snart 1 år, vilket betyder fortfarande valp, mycket som ska tränas. Vi har inte köpt henne helt eftersom kennel ägaren, eva-britt. Vill ta 2 kullar på henne om ungefär ett år, och använda henne till utställningar när hon här blivit lite rundare. Nu hoppar hon runt här, och vi ska försöka sova. Är rätt trött efter en hel dag med 7 hundar runt fötterna, även om det va jätte mysigt. Får se när jag vaknar imorgon, Mynta vill säkert gå ut tidigt. Men sorry mamma, det blir ditt jobb =P godnatt!


Grattis Martina!

Godmorgon, nu är det snart dags och åka. Jag tror jag har bytt kläder 5 ggr idag. Jag hittade verkligen inget, men nu har jag leggins och ett långt linne, Inte de roligaste kanske men jag ska sitta i bilen runt 5 timmar idag. Det ska iaf bli mysigt och komma iväg nån stans, inte bara sitta hemma och ruttna, hehe. Jag lovar att jag ska skriva när jag kommer hem, eller om jag kanske kan ta en liten blogg pause hos henne, men ska försöka vara social. Men ni kan nå mej på mobilen hela dagen, sorru för alla som inte har nummret!

Grattis till min martina som fyller fjortis idag! Hoppas du får en toppen födelsedag, och att flingan följer med nu på morgonen, och sjunger. OCH att inte rickard kom hem inatt, hahahah! Älskar dej snuttan





godnatt

Nu har jag duschat och gjort iordning mej... och vet ni?..... jag har hittat mitt thailand tröja! JIPPI, den är så jävla skön. Är överlycklig. Har även smörjt in benen och dom är fortfarande smått prickiga efter vaxningen, hoppas det lägger sej under natten för jag tänkte ha nått kort på mej imorgon, om väderet tillåter det såklart.
Idag så köpte jag en bok som jag har gått och fundrat på jätte länge, " 14 år till salu" jag har redan fasnat i den. Hoppas jag inte ligger och läser hela natten bara, det kommer inte sluta bra. Men det är så jävla hämsk, ni hör ju redan på namnet. Men jag rekomenderar den verkligen! Hoppas alla har haft en bra lördags (?) kväll..!



kennel...

Hemma igen. Kvällen har varit jätte mysig, vi åt middag och sen sjöng singstar..."vinna lr försvinna"!! Sen blev det en stund ute, och skulle försöka hitta nåra o umgås med men ne, sturby va sjukt tomt på folk idag. Sen börja det spö regna men gissa vad min söta martina gjorde?... hm... gissa... jo, hon blötte håret i vatten pölarna. Jag är inte förvånad alls. Till slut kom vi iaf hem och vad kan klockan varit? 10 kanske. Jag har tyvärr inga bilder, än. För martina har alla på sin data och antar att hon lägger in dom på sin blogg senare. så tar dom då.
Imorgon ska jag som sakt till nemoroses kennel, eftersom det är en släkting som har den, och vi har inte träffast henne på säkret flera år. Så det ska bli mysigt, dessutom kom min kära syster på att mamma skulle ta med en hund hem till henne. Så haha men jaja får se hur det blir med de, slutar väl med att jag går ut med den? Vi kommer åka tidigt på morgonen, men ska försöka hinna med ett inlägg. Sen har jag ingen aning om när vi kommer hem men säkert sent på kvällen,och då ska jag springa till manda och träffa henne (planerat!!) Men jag lovar att jag ska skriva så mycket jag kan imorgon. =) Nu ska jag hoppa in i en dusch, kanske skriver sen. Men måste faktisk sova oxå... om jag kan ?



   

Är hon inte söt min lilla ängel?!!


 


hos martina!!

Hallååjsan! Jag har inte hunnit hem än, haha. Träffa meiling en stund....!! för vet ni? Min älskade storesyster åker till indonesien i 1 månad på måndag =O en månad, fattar i hur brun hon kommer vara, varför tar hon aldrig med mej? Hoppas jag får följa med nästa gång. Nu är jag iallefall hos martina, jag och felicia ska fira henne. För hon blir fjortis snart!! Vi ska snart äta och sn bara ha det mysigt, har saknat mina flickor. Sen åker jag hem eftersom jag ska till nemoroses kennel imorgon, men skriver mera om det när jag har kommit hem, pusssisar!

lördag

Godmorgon!
Just nu sitter jag och äter frukost, med mamma och mandas mamma, ullis. Snart ska jag åka med mamma till jobbet, hon måste vaxa mina ben och fixa mina naglar nu innan jag åker på semester.
Nu är det så att mitt inlägg igår blev lite svårt och förstå, men jag och amanda va med jimmy och danne. Det va iaf jätte mysigt. Vi gjorde inget speciellt, haha. Nu har jag inte tid mera, ska ta bort sminket från igår, och byta kläder!

te mys med mammsen

Nu är jag hemma igen, eller har i nästan en timma. Amanda kom till mej och vi skulle igentligen åka och bada men ist så kom Danne och hans kompis hit vi va ute och det va jätte mysgit. Men det va iallefall mysigt, och nu ska jag och mamma snart dricka te och mysa! Sen blir det nog sova för mej, jag är jätte trött. Och imorgon kan jag sova ut till allefall 10 vilket ska bli skönt!=)

toppen humör

Jag älskar verkligen mej själv ibland, specillt när jag är på bra humör. Och just nu är jag på världens bästa humör, skrattar här i min ensamhet. Eller jaa, åt en viss liten sötnos.  Mamma är just nu påväg hem med mat, donken.. mummms har inte ätit det på jätte länge.Dessutom ska det bli mysigt o träffa mamma, eftersom jag inte gjort det på nån vecka. Har inga planer för ikväll, ska duscha (som jag fortf inte gjort), sen kanske träffa en kompis. Annars måste jag nog förnya bloggen lite, vad tycker ni? börjar man inte tröttna nu?.. sen ska jag bröja tvätt kläder, och jaa packa igen? haha...

Nu kom mamma,! hörs sen!



Puss på alla söta underbara läsare!!

soltime!



Blev ändrade planer. Jag ska lägga mej på altanen och sola nu, försöka hitta nån som vill underhålla mej.

JAG LEVER!

Jag försvann ju helt plötsligt, jag vet. Men jag åkte till Nyköping och sen har jag varit där. Bara tagit det lungt och ridit varje dag, vilket har varit helt underbart! Nu har jag iallefall myggbett på hela benen. Men jaha och vad har hänt i nyköping då? Som sakt jag har ridit mycket, och så va pappas familj och hälsade på bara en dag. Vilket betydde att jag sprang runt bland alla djur på gården. Sen åkte jag och aina till trosa en dag, shit vilken mysig stad! Och igår va vi på kolmården, skit mysigt. Men nu är jag tillbaka på hemma plan igen, stockholm..! Sen åker jag ju igen på tisdag eller onsdag, till Nora och sen på torsdag morgon ska vi åka till sälen på semester. Men då ska jag ta med mej datan.
Nu ska jag nog börja tvätta kläder, och hopp in i en dusch. Men först måste jag självklart läsa alla bloggar, har missat massor nu ju! Hörs senare, puss  !


"glöm igår, lev idag och be för imorgon"

Home!
Mötet va tungt, men gick bra. Det här ska ju vara början på lösningen för mej, så jag hoppas att det blir bra. För så hära tänker jag inte leva! Nu har vi nyss ätit och lillebror sover, så jag kan lägga mej i sängen vid datan en stund och kanske hinna vila lite. Sömnen har ju inte varit så himla toppen i helgen, därför kan jag behöva ta igen vissa timmar. Smsar just nu med emil, som tjatar om att jag ska åka till honom. Och det är verkligen inte långt här ifrån, men jag orkar inte göra iordning mej, så stannar nog hemma.
Sen tänkte jag bara förklara för alla er som träffar killar, som säger att det bara är du i deras tankar och ingen annan. Även fast du flera ggr har märkt att han lr hon oxå för den delen håller på med nån annan. Så visa erat missnöje, det gör ingentligen om man är dryg, dom måste fakitkst fatta. Hur svag din peronslighet än är, så måste du tänka att ingen ska få såra dej. Lev i nuet, inte för de som hände igår eller det som ska hända imorgon. Ta stund för stund, dag för dag.
Nu ska jag läsa lite bloggar och sen hinna vila en stund kanske?! lets see =D


omvändning i livet...

Godmorgon världen!
Jag har nu ätit och smikat mej lite halvt... ska iväg på möte nu, vilket känns skönt. Jag ska äntligen få prata ut, ensam och hur jag vill ha det! Efter det åker vi nog tillbaka till pappa, och jag ska ska ju åka till aina nån dag i veckan. Och under den tiden kommer jag lägga ner min blogg, eftersom jag inte heller känner att jag orkar. Dessutom har jag inte tillgång till data på samma sett. Visst, det kanske kommer nått inlägg ibland. Om det skulle vara dåligt väder och vi får tråkigt. Jag ska till nkpg, och ja igentligen typ på "personlig träning" inom dressyr och hoppning, eller allmän ridning. Det är mammas kusin som bor där. Sen även hennes mamma (dvs mormors syster) ska komma. Vi ska väl bara mysa med hästarna, och jag har ju tyvärr ingen kamera eftersom min har gått sönder och är hemma hos mamma nu.
Dags att gå, puss!!

livet svåra stunder..

Jag vet inte hur jag ska förklara mitt liv just nu.
Alla har dåliga tider i livet, vissa jobbare än andra. Många säger att jag har stått ut med så himla mycket i mitt liv, och jaa det har jag. Klart att det alltid finns nån stans längst in, och från och till kommer det ju fram, vilket betyder att kanske just den dagen blir jobbig, och jag deppig. Men jag har nästan alltid levt i nuet liksom, för jag känner mej själv och tänker jag framtiden blir det allt det värsta men ändå känns det som om allt kommer gå över efter nån dag. Som allt annat i mitt liv gjort. Men just nu just dom här dagarna kommer jag aldrig glömma. Jag har vissa personer som lägger skulden på (visst kanske just den här gången, gjort fel) men jag tål inte det... och det är verkligen inte på de sättet dom kan stötta mej. Men igentligen finns det bara nåra enstaka personer som förstår mej och den som känner mej alldra mest och bäst och min älskade mamma. Hon betyder allt för mej! Jag är inte hel utan henne, jag är liksom inte Hannah Byrud utan mamma. Sen måste jag nämna Meiling oxå, hon är fan jordens ängel. Utan henne hade jag nog inte stått så säkert på jorden som jag ändå vissa stunder gör. Hon hjälper mej alltid, och då menar jag verkligen alltid. Hon är det närmaste en storasyster jag kommer få, det där lilla dom gör att vi inte är 100% är kött och blod. Imorgon kommer nog bli en stor dag för mej och jag ska äntligen få berätta mina ord, vad jag vill, hur jag vill leva, med mina ord. Ingen annans...


Nu ska jag ta och krypa ner i sängen,, nattiinattiii!

blogg pause..

Jag kommer nog inte skriva i bloggen så mycket. Pga familjeproblem, mera tänker jag inte säga. Jag finns på mobilen men svarar jag så har jag inte tid eller så orkar jag inte.
Ha en underbar sommar, puss!


blogg pause..

Jag kommer nog inte skriva i bloggen så mycket. Pga familjeproblem, mera tänker jag inte säga. Jag finns på mobilen men svarar jag så har jag inte tid eller så orkar jag inte.
Ha en underbar sommar, puss!


bad i "sommarvädret"

godmorgon alla söta läsare!
Nu har vi ätít och gör iordning oss. Vi ska nämligen åka och bada på hökarängsbadet, som igår. Vädret är ju verkligen inte lockande men det va ju så himla varmt i vattnet igår, så det blir mysigt iallefall! Dessutom kommer nog julia dit, och henne har jag ju inte träffat på hela sommarlovet, vilket ingen av oss gjort. Efter badet vet jag inte riktigt, kanske åker hem till martina, för felicia ska jobba. Sen ska jag nog träffa mamma oxå, hopppas jag. saknar henne som f*n!!!!!!!
Nu har´jag tydligen inte tid och skriva mera, martina måste hinna skriva i sin blogg oxå... stackars felicia som allt får lida med våra "bloggpauser"

puss, ha en underbar dag allesammans!

underbar dag med vissa ner gånger!!

Förvånade?? ett inlägg till. ja jag vet jag är riktigt duktig idag. Men det är för att jag är hos felicia, ska sova här inatt.
Jag, martina och felicia, bestämde oss för att åka nån stans vart viste vi inte, men vi åkte till högdalen och tog tunnelbanan till hötorget. Och på väg in så började det spöa regna och sen sprang vi in till pub och jag blev helt blöt. Där tog vi en fika som va äckligt dyrt men jaja det va jätte mysigt o äntligen vara med mina små älsklingar igen. Eftersom jag har varit o örebro och felicia i spanien. Sen åkte vi hem till martina i stureby och hämtade kläder till henne. Sen åkte vi till hökarängsbadet och badade. Skit mysigt, och det va inte kallt heller. Men martina tappade sin förlovningsring, gumman då. Det va knappt nåra människor dära, bara nåra som grillade. Efter de tog vi iallefall bussen till farsta och sen fick vi vänta 20 minuter på bussen som gick hem till felicia, rikitgt kallt. Sen har vi inte gjort så mycket, ätit och bara haft det mysigt. Blir säkert nått mera inlägg innan jag åker hem imorgon, vi får se när jag kommer hem.

Till mamma... jag älskar dej över allt annat, glöm aldrig det! Vi ska fan fixa allt tillsammans, dåliga perioder går alla igenom. Och idioter kommer man aldrig ifrån, tyvärr. Saknar iallefall dej!!








hemma hos felicia

hallojjsan bloggen!
Jag sitter just nu hemma hos felicia men henne och martina. Jag har fortfarande ingen data, eller inget internet. Jag hatar mitt internet, eftersom det alltid slutar funka! Hoppas vi kan fixa det snart.
Felicia målar martinas naglar och jag har inget speciellt. Har ingen aning om vi vad ska göra sen, vädret är ju inte det bästa. Ikväll ska jag och mamma nog börja flytta saker och så till lägenheten även om vi har börjat lite. Och självklart vill jag börja måla oxå =) Hoppas allt är bra med er, och jag ska verkligen göra allt för att försöka fixa min data!
Vad gör alla nu i sommar då?? jag umgås ju med vänner, det är skit trist o vara hemma.
Imorgon åker Brandon, vart vet jag inte. Men iallefall tidigt oå morgonen så vi hinner inte träffas innan, så det får bli när han kommer hem. Gissa om jag längtar? jag saknar honom, det är ju helt sjukt att man kan känna så hära för nån som man bara är vän med.. kärlek är pest och pina så ska det bli nått, så ska det verkligen vara rätt, och just nu känns det ine helt rätt, men hoppas att det blir det. Nee, nu ska jag ta o vara lite social. Puss på er... nås alltid på mobilen, 0700434362

Ingen data!!!!!!!!!!!

Förlåt, jag har ingen data. Nått har hänt, men det ska fixa sej snart hoppas jag!
Så just nu är jag hemma hos amanda och vi ska snart åka och bada. Senaste dagarna har jag inte gjort mycket...Legat vid båten och solat, träffat martina, vi va oxå och solade vid båten.
Helgen hos pappa va helt underbar och jag älskar mina syskon. Jag har massa bilder på mobilen men kan ju inte lägga in dom så fort jag kan. I måndags när jag kom hem så gjorde jag inget speciellt, i tisdags va jag medd martina, jätte mysigt eftersom vi inte träffats på jätte länge, men nu har hon tyvärr åkt till småland. Efter det så mötte jag upp Brandon i högdalen och va med honom en stund... Ja, vad ska jag säga?? han är liksom bättre än alla andr ;P
Och igår va jag på båten hela dagen. Och idag har jag varit med amanda enstund..!!
Är verkligen inte van med hennes data så det har blivit lite konstigt i texten , förlåt!

Jag nås på mobilen! pusssss

RSS 2.0