tagga till

Varför blir jag svag så fort nån mår dåligt?


Hata.Hata.Hata.

Fan för idioter,
Fan för personer som inte förstår
Fan för dom som helst plötsligt byter personlighet.
Fan för mitt humör just nu.

Utan sömn

Jag mår dåligt inatt.

Har svårt att unna dig sämre

Nu är det godnatt för mig, jag saknar min älskling gaalet mycket. och vill bara ha honom här precis brevid mig. Har inte sovit med honom sen i fredags, detta är inte normalt för mig. Jag saknar honom massor, men faaaan va jag längtar till helgen. Ni får höra imorgon, med OMG va bra den kommer bli. Vänner och pojkvännen är mitt liv nu!


DAT

Slutsats : Jag tycker inte om henne!


Svårt

Jag saknar bara personen jag kunde vara ledsen inför, den som älskade mig precis lika mycket om jag grät eller skrattade...
Vi har inte kommit så långt än.

<3



Jag älskar dig!


I loed you first

-Idol
-Efterlyst
-Välkommen åter
-Kungarna av tylösand

Hej tv :)


P.L.U.G.G.A !

Idag eller nu ska jag plugga...plugga..plugga!

patetisk kärlek

-Du ligger med min bästavän.
-Du förstår inte, jag vill bara komma dig närmare.
-Jag älskar dig men du behöver försvinna. Långtlångt bort från mig.

Tänk om allt kunde vara så lätt att säga.


Onsdag och jag hatar dig!



Kör på detta och leggins idag.
Tröja - Gina
Skärp - HM
Leggins - Bikbok



hej.. jag bjuder på mig själv :)



Onsdag idag, börjar 9.10 slutar en annan tid. Ingen aning om vilken men tar dagen som den kommer. Fick massor av timmars sömn igår, medans min underbara pojkvän gör onödiga saker för onödiga matcher ;) Hatar brååk :)

Ha en underbar dag


Prata ALDRIG med mig igen



Förlåt "mitt misstag" men va bara tvungen...
Du är SORLIG :)


Tisdag .. check

Godkväll snyggvisar vad håller ni på med egentligen?

Min dag har ju haft lite små uppdateringar men i helhet gick ut på detta.. Gick upp imorse och försökte äta en bra frukost, men det där med frukost är inte min sak. Sen tog jag bussen med martina till sundby för origentering. Fixade de på typ 1,5 timme :D Efter de åkte jag hem fortfarande med martina, bytte mjukisdress ja alltså jag sprang i en också. Sen åkte vi hem till märtus där hon bytte om sen vidare till farsta där jag köpte lackleggins, puder och ett par trosor. Vid 4 åkte hon för att fixa sina naglar men jag åkte till globen för att möta upp martin och robin. Vilket slutade i att när jag hade gått runt i 2 timmar och va lite kläder och en jacka rikare kom dom, great. Blev kramkalas med pojkvännen. Sen skulle dom kolla på idioterna som ska hålla på o slåss inför alla matcher. Har nån missat det så är de ju stockholmderby idag AIK-Djurgården och har man en pojkvän som älskar hockey så har man :) Till slut åkte jag hem, lagade mat,pluggade och nu kollar jag på house och bloggar. Kanske dags för mig och ta bort sminket och lägga mig  sängen är så galet trött..!!



haha hittade en gammal bild på hundvalpen som fick va med i leken på en av mina första plåtningar :)


Ja jag älskar.

Nu är jag påväg hem. Träffade pojkvänen och hans kompisar en stund och kollade på idioterna som typ gör allt för sitt lag. Knas de där tycker jag :)

Tisdag!

Tjena, jag är trött som ett svin på alla sätt. Va ute och sprang i nästan 2 timmar sen sen bytte mjukisdress och åkte med martina till farsta. Där har jag köpt ett puder,leggins och underkläder :) Nu kom jag precis till globen och ska spendera pengar här tills min underbara pojkvän kommer hit :) Någon kommer sova gott inatt :-d

Måndag, kryss!

Vissa delar idag har jag inte velat haft med i mitt liv...
Efter skolan åkte jag och robin till huddinge centrum och mötte upp min vackra pojkvän!  Sen hade Robin möte på skolan så vi åkte tillbaka dit och medans han hade möte njut jag av tiden med min pojkvän.
Åkte efter de hem till min moster, pluggade och åt middag nu är jag hemma och naglarna ska få sin tid nu. VÄLBEHÖVLIGT!

JAG HATAR DET HÄR!

Ingen bra dag idag, inte alls. Känner inte för nånting...

'

Jag har fallit ner till en hundvalp för dig.

'

Sometimes I hate you....!


Bilder från igår






Hej BH



sååå fina flickor!





Baddags!






Jag älskar er!




Jag vill inte ens tänka en annan tanke

Söndag... Dessa förbannat tråkiga söndagar!

Kvällen igår va heelt underbar. Shit vad jag älskar mina närmsta vänner. Igår va vi verkligen alla jag,Martina,Johanna,Julia,Frida och Linnea. Jag älskar det!!! Vi åt dunder god middag, efter de present öppning. Sen vare dags för bubbelbadning utomhus. Hur mysigt som helst ju. Vi skrattade så vi alla fick ont i magen flera gånger, sjöng och skrek till vi blev hesa. Tillslut såg vi allihopa ut som vi hade lånat mormors fötter och farmors händer, då blev det efterrätt och sen film.

Vaknade upp i Johannas säng imorse och njöt sedan av en toppen frukost med alla min fina flickor. Sen drog vi oss tillbaka till sängen och kollade en film till. Jag åkte hem runt 12, fortfarande ganska trött efter går dagen så klackarna lockade inte jätte mycket och mina ben ville inte rikitgt sammarbeta med dom. Men hem kom jag :)

Jag har städat,pluggat och fixat med bilder sen dess. Nu ska jag leka lite med bloggen sen sätta mig och plugga fram till klockan 8. Först ensam mamma söker och efter de irene huss, JAAA till soffan ensam med mamma kväll. :)


Slänger in bilder i nästa inlägg!!


Taggad till tusen!

Seeyou :-d

Skor.

Tjena snyggingar! Jag hittade inte skorna jag ville ha imin storlek, inte bra. Har ju dom från igår men dom är en storek förstor, lite deppigt. Nu är jag på väg hem och då är de bara sätta igång och göra iordning sig och sen dra sig till johanna, med humöret på topp. :)

LöRdAg.

Min data har blivit lite smått förkyld, funkar inte som jag vill att den ska. Blir den inte bättre kan det smitta av sig till min bloggning, och det är inte bra nån stans.

När jag kom hem tog jag hand om lilla bebisungen här hemma en stund, han åt gröt, jag åt frukost :) Sen bara blev det så att vi somnade tills han nyss vaknade och skrek mer än nånsinn så då blev det mammas bebis igen.

Ikväll blir det ju la casa de johanna för hela slanten. Men skulle behöva åka till farsta en snabbis innan, sen hem o göra iordning mig. Fast egentligen är jag bara knasigt trött och mina ben typ värker av trötthet, men fick precis en idé. Istället för o ligga här och vara trött går jag till köket och tar en c-vitamin , det borde pigga upp mig lite iallefall :)

Ska vi tävla? sisten till köket är en död fisk.. 1...2...3...!!!!!!!!!!


Bussen.

Godmorgon :-d Jag är vaken vid den tid en lördag , happy face. Jag åkte hem till Martin igår efter en så jävla grym bio. Har ni inte sett ' i rymden finns i känslor' har ni missat nått stort. Exakt allt fanns med sorgliga scener, kärleks scener men mest galet mycket garv. Bestämde mig för att sova med pojkvänen eftersom det ta flera dagar sen vi träffades och han åker bort idag. Bara tills imorgon men jaja :) Nu sitter jag på bussen on my way home, blir tidiga helgmorgnar när man är hockeyflickvän. Men mig gör de ingenting! Tänkte svara på lite kommenterar och mail när jag kommer hem. Vad tycker ni om de? :-d

Godfredag.

Nice or what? :-d

Livet på topp!

Jag är på guds bästa humör just nu :D

Min bästavän har ett leende på läpparna,jag har jordens underbaraste pojkvän, all musik är perfekt i mina öron just nu, klackarna älskas, johannakväll imorgon, bio ikväll... Men säg nått som inte göra att mitt liv hissas just nu? :)

Som ni precis läste ska jag och Johanna på bio ikväll. Nån som ska hänka? Blir I rymden finns inga känslor. Älskar titeln, eftersom min moster alltid säger " I rymden kan man gråta hur högt som helst utan att nån hör " hon och hennes ordspråk alltså, jag älskar dom.. " Den man ligger med får bädda " HA-HA!

En till sak som gör mig överlycklig är min mamma, när man kommer hem från skolan har hon köpt nya skor. OJOJOJ jag älskar dom! :D



:D


FREEDAAG

Godmorgon, har varit vaken sen klockan 6. Nej ni läste inte fel :) Gick upp och duschade runt halv och sen har jag kommit fram till att mitt hår är KATASTROF just nu, borde verkligen göra nått åt saken. Men är typ rädd för att klippa mig, tänk hur mycket som kommer försvinna. Minst 1 dm. Men funderar på o klippa upp det lite, brukar få fram mina lockar då. Men får väl se det som en posetiv sak.

Nu ska jag borsta tänderna sen möta martina på bussen, Skolan nästa.



Leggins - Bikbok
Linne - Gina
Kofta - Bikbok
Hår - Förstört




Känner mig som en uppblåst fisk idag med mina feta läppar..!


Läppförstoring?

Nu är det kväll igen och jag är inte trött, jag hatar det här. Dessutom har jag ett problem, min överläpp ser seriöst ut som att jag precis varit och förstorat den. Svullen utan anledning. Mitt fylla ut läpparna tänkandehade jag liksom för 1 år sen, inte nu.
Men iallefall pratade nyss med min sjuka bebis i telefon, starkars honom. Nu ska jag plugga lite sen sova, vad tycker ni om de, nice or what? :)

Godnatt mina hjärtegullisar

annorlunda

Hatar ditt leka dukitg-beteende, lilla flicka.


Kärlekshistoria









Svar:

Hej Lisa!
 Hur jag och Martin träffades är egentligen en ganska overklig historia. För ungefär 2 år sen var jag väldigt bra kompis med hans ex ( som jag inte vill namnge i bloggen ). Dom hade ganska nyligen gjort slut men ändå följde hon med mig på hans match eftersom jag skulle träffa en kille i laget som börjat smsa mig. Jag var inte ett dugg intersserad av honom utan mer av den där galet snygga brunetten som gick runt och va jätte jätte arg för att dom förlorade. Snyggingen åkte hem och jag gav lite upp hoppet och försökte väl få mig själv och prata med killen jag egentligen skulle träffa, men det gick verkligen inte undrade hela tiden vem han var. Till slut säger min kompis " asso den där brunetten som gick förbi förut och va sur? " direkt lös jag upp och svarade " jaaa, vem är han? " där gjorde jag bort mig.... " haha, det är han som är Martin, mitt ex " TOMAT.

När jag kom hem orkade jag inte bry mig om att det var min kompis ex, hon pratade ändå bara skit om honom hela tiden och det va han verkligen inte värd. Eftersom pea va det stora då skrev jag till honom där och frågade om det va han som va Martin. Efter de började vi prata men aldrig glömmer jag när han va med sin kompis mille och jag med amanda. Den natten slutade med att jag och martin låg och pratade i telefon med varandra hur länge som helst. Sen började vi träffas, blev nåra mysiga kolla på film stunder tills världens bästa martina fick martin och se till att vi blev tillsammans. Helt ärligt så va det förhållandet nog rikitgt onödigt. Självklart visste jag ju att jag ville ha honom, redan då. Efter undefär 4 veckor blev han jätte sjuk och när jag va på väg till bussen efter skolan skickar han ett sms och säger att det är slut. Japp så fort tog de slut, vi bråkade som typ 3 åringar, båda drog in sina kompisar och ojojoj va patetiska.

Enda sen dess han har självklart varit lockande men han har alltid varit otrevlig och så när vi har pratat, men vi har ändå varit kompisar. Nu kommer den rikitgt sanningen som kanske förvånar och sårar vissa.... förlåt..!
Men i slutet av mitt och Dozzi's förhållande började jag och Martin prata lite mer och han förklarade att han saknade mig och hur mycket han ville ha mig, men att enda problemet var Dozzi. Min och Dozzi's förhållande var inte på topp just då och Martin fick många av mina kvällar till funderingar om han verkligen vill ha mig så mycket om jag lämnade det jag hade då för honom. Till slut tog det slut mellan mig och Dozzi, inte bara pågrund av det. Utan för vårat eget bästa.

Jag och Martin började prata ännu mera men träffades inte, varför var nog bara pga min osäkerhet. Slutet av sommarlovet pratade vi knappt nånting, troligen pga mitt misstag till G då. Men när skolan började igen och jag träffade hans bästa kompis Robin varje dag i skolan började även jag och Martin prata igen. Träffades första gången igen för snart 6 veckor sen. Redan då kände nog vi båda att vänskap inte var det enda som fanns mellan oss. Han tog ofta min hand när ingen annan såg. Vi smsade hela dagarna,kvällarna och halva nätterna. Till slut var jag heelt tokig i honom och visste verkligen inte vart jag skulle ta vägen när han sa " Du är söt, hjärtat " helt ärligt, jag dog i hans ögon.

När han var i Karlstad och spelade tvpucken och vi pratade i telefon hörde jag i bakrunden en kille som sa " men martin, du har ju flickvän! "  Det upprepades 500 gånger på 3 sekunder i mitt huvud och sen när vi smsade förklarade han att han inte såg sig själv som singel längre eftersom han ändå bara ville ha mig, och jag ville ju barabarabara ha honom, mer än allt och alla på jorden. Efter att ha varit ifrån varandra i en vecka och saknat varandra hur mycket som helst var vi ju ändå som gått som tillsammans och då blev allt på rikitgt!

Nu går vi hand i hand genom kärleks livet och jag är lyckligare än någonsinn. :D


Jag vill va på hennes lag

Hej jag är en trött flicka.
So provet gick väl bra , kändes bra iallefall. Slutet av dagen va riiiiktgt seg, trött som jag vet inte rikitgt vad. Hade så svårt o hänga med i svängarna då :)

Nu ligger jag hemma i sängen och gör ingenting, ska leka med min dator en stund sen är dagens planer bara sova och plugga. Vissa dagar har jag inget liv, tyvärr!

Klagnmål!

Måste bara få det sagt... När jag går på bussen sitter de en tjej nästan längst bak , självklart tittar hon på mig med värsta bitch blicken och jag hatar sånt därför kollar självklart tillbaka med en undrande blick. Då vänder hon huvudet och tittar ner i sin halsduk. Dessutom trodde hon att hon va helt perfekt , vilket hon INTE va. Förstora jeans för kort jacka och fettit hår. Usch va jag klagar men jag irriterade mig verkligen :) Nu börjar min bild :-d

Torsdag punkt

Godmorgon vääärlden, the new!

Jag hatar min katt över allt annat just nu.. Hon har skrikit hela natten, hon beter sig typ som en liten retande unge på 4 år med snor i hela ansiktet och fingrarna långt upp i bihålorna. Så vill nån ha en underbar grå katt , varsågod..! Ni får henne!

So prov idag då, känner mig ganska lugn faktiskt. Har koll på allt man skulle ha koll på dessutom lite extra i huvet. I like it.

Planer för idag har jag ingen aning om, vill hinna träffa pojkvännen innan han åker imorgon. Dock bara borta över helgen men ändå! Nu ska jag ta min kropp till bussen, ha en wonderful dag.


jag lovar dig att alltid stanna kvar

Här sitter jag igen,
försöker att förstå vad som har hänt.
En liten ung brunett,
som är det allra vackraste jag sett.



Flickan i det blå - Jimmy Jansson


Så jävla KUNG!

Hatar den där jävlaa Erika i kungarna av tylösand, klagar på exakt allt!!! Hon borde ha åkt hem istället för ranch, han är så jäävla skön :)

Reklam just nu...

Jag har skrivkramp efter lita snabbt svarat på alla 35 frågor inför imorgon, 4 sidor bara text. Dessutom har jag redan svarat på hälften en gång idag. Men kommer vara så skönt imorgon när jag kan allt :) Nu ska jag byta om kolla sista delen av programet och sen sova. GNATT!


efter-lyst

nollåttasjunolltvånollnollnitto


i can't survive

PENIS på er allihopa!

Hur rullar era liv? Mitt glider på en räkmacka ;) Borde kanske bara läsa igenom allt inför provet en gång till , men det gör jag snaaart. Juste ...! När jag skulle hälla av spiggesen idag tog jag tsg i kastrullen utan att tänka så bränner mig sen kastar jag tillbaka den på spisen och då skvätter massa KOKhett vatten upp på mitt finger. Så nu gör det väldigt ont.

Detta vill jag att ni antecknar :D

UPP O HOPPA

Men alla vet vi ju att efter regnet kommer sol
Om vi bara vågar tro
Inget är givet utan bara leva livet, ja var dag
Leva livet, livet som man ska



Älska idag

tjatjaa bloggen ;)
Helt dunder skön dag i skolan. Började 9 med teknik, har ganska svårt att jobba i de ämnet eftersom min lärare hatar mig och så fort jag frågar hur man ska göra när jag inte förstår instruktionerna skrattar han och kollar på mig som om jag vore rikitgt efterbliven. Men men jag tar mig igenom det också. Efter de hade vi spanska, med VÄRLDENS störta geting haha skiit läskigt. Sen sista lektionen engelska, katastrof lektion, ingen gjorde nått i en timme. Sen slutade vi .. dvs 12.20 , najs or what? ;) Jag och Martina åkte hem och plugga klart nästan allt inför so provet imorgon.

Nu kom jag nyss hem från en cykeltur på ungefär 1,5 timma med hunden. Började gråta på vägen, saknar hästarna enooormt ibland. Kanske borde börja, men har inte rikitgt den tid jag vill lägga ner på ridningen.
Ska laga middag nu, köttfärsås och spagge. Mamma ska få maten serverad när hon kommer hem, snäll dotter :D





" Du är kapabell till så mycket mer "

Jag saknar min lilla plutt mest!! :)


Det här är början på våran film!!

Godmorgon alla sötnosar :)

Jag somnade hur tidigt som helst igår, gick och la mig typ halv 10 och somnade vid kvart över 10 kanske, jätte skönt faktiskt. Ska snart dra mig mot bussen och tagga till inför en dag i skolan och en eftermiddag med PLUGG!
Har so prov imorgon på sveriges politik, ganska kul ändå. Jag hatar att SD har kommit in i riksdagen, rikitgt rikitgt tråkigt nej.. sorligt! HATA SKÅNE :) Vad tycker ni om de? Katastrof, helt okej eller bra? :)

Ha en bra dag vad ni än ska göra !!


Älskar't

Ta hand om det som klagar...!


Mitt bloggsug ligger på noll just nu, men ska försöka så mycket som möjligt. Lekte med martina en stund idag sen pojken och nu ska jag plugga lite sen sova är trött som en jag vet inte vad :)

Right to my heart

Gud kollade igenom min egen blogg lite, har verkligen bloggat jätte lite senaste tiden. SKÄMMS på mig!

Glömde skriva imorse vad jag fick av Johanna och Julia, ett skiit fint silverhalsband med ett hjärta och ett H. Dessutom ett present kort på KICKS. Ni är heelt underbara flickor, Tack!

Nu är jag hemkommen från pojken. Idag är det en rikitgt onyttig dag, men det finns så himla mycke gått kvar sen igår. Men mina måsten idag är att fixa klart på mitt rum och sen plugga. Har prov på torsdag! Men först och främst ska jag lägga mig och läsa nån bok om tonåren, fick den av mamma. Hon tyckte jag behövde den , haha. Hinner jag bli klart med att på rummet idag får ni bild senare :)

Ni är söta?

Godmorgon :-d Bloggen va lite smått död igår. Men hade världens stressigaste dag, men mitt rum och nästan klart. Bara alla kläder kvar. Bild kommer sen:) Martina hjälpte till nästan hela dagen, världens bästa vän!! Vid halv 7 kom vackra människor hem till mig, johanna och julia:) vi åt tacos och massa mys ! Vid 10 åkte julia och martina hem och jag och johannait orkade inte städa ur min säng och ta bort alla kläder så vi åkte hem till min vackra pojkvän. Här va de lite folk så vi kollade film och gick och la oss nån gång :) Nu ligger jag och smsar med johanna som befinner sig i ett annat rum medans jag har kroppskontakt med jordens vackraste människa! Hejdå :-d

9D



Ser ni mig?

De här måste ärligtala vara världens bästa klass, trivs verkligen som fisken i vattnet. Tänk hur skön man är verkligen sig själv hela tiden. Tårarna kommer fan rinna när jag ska lämna denna underbara familj..!


Jag älskar dig.

Det är mycke idag, just nu springer jag runt i leggins och pojkvännens tröja. Jag älskar det! Men nu ska vi handla sen sätter vi igång med rummet, sista rycket.

HEJDÅ.

Tänker på dig

Nu är jag ny duschad, gud jag stod i duschen jag vet inte hur läänge jag bara älskar de. Jag ska göra iordning mig, inte så mycke ska ju ändå inte göra mer än typ kolla på film och umgås med min underbara :) Ska äta middag innan jag åker också.

Puss på er assow :D



schh alla har vr/arit små


love the way it is

Nu är det färdig målat på mitt rum, så jäävla skönt :D Imorgon ska vi bygga upp ny garderob och bokhylla och massa. Fixa liksom ..! Men eftersom det luktar målarfärg kan jag tyvärr inte sova på mitt rum, hahaha ( eller så vill jag sova nån annan stans ) därför åker jag hem till min vackra pojkvän. Vad tycker vi om det? GILLA GILLA ÄLSKA! Bloggningen kommer kanske inte va högsta proritering men ska hem ganska tidigt imorgon så ju fixa massvis och sen kommer mina fina flickor hit på kvällen för födelsedagsmiddag :)


M <3




Denna underbara kvinna är värd jordens bästa.
Hon är det finaste gud skapat, och den ängel jag lånat från himlariket.
Alla har livets svåra stunder,men min kärlek till denna kvinna är de starkaste som någonsinn kommer bildas.
Våra band är så mycket mer än vänskapsband....


Hey sexy lady

Godmorgon, ligger i martinas säng och väntar på att flickan ska duscha klart :) jag ska göra mycket idag skola,köpa färg,måla, göra iordning mig lite, åka till pojkvänen, umgås och sen sova:) Varsågod min fredag :-d puss!

skola

Godmorgon hur rullar erat liv?
Mitt har en person som jag vill leva lycklig med  alla mina dar och en person jag vill stanna upp i livet med , visa min kärlek och dra henne vidare. Alla har rätt till ett lycklig liv :)
Vet helt ärligt inte hur mycke bloggtid jag kommer ha idag. I skolan är det skolval och sen ska vi vidare till riksdagen, taggad? inte jätte men vafan man måste de bästa av situationen. Sen efter skolan ska jag umgås med min älskade martina , sover även hos henne. Så bloggen kanske kommer lite i bakrunden.

AAAAAAH.. nu måste jag springa till bussen, puss


pojkvän <3 flickvän




Förlåt älskling, men va bara tvungen :) :love: :love: :love:


äntligen

Efterlyst nu :D


Känns som en kärlekshistoria

Heej alla överlyckliga och super deprimerade vänner!

Dålig uppdatering jag vet, men hände liksom lite mycket igår. Vaknade som singel somnade som flickvän, mer är underbart :love:
Va iallefall hos Martin efter skolan tills hans träning sen umgicks jag med min älskade familj och irriterade mig på en viss IDIOT som beter sig som en liten 7åring, såå patetisk. Men va ju även världens lyckligate hela kvällen, hela natten,hela dagen och fortfarande :D

Nu ska jag sätta mig och planera lite inför helgen och sen plugga.Hejdå.

Svar på allas frågor!



Nu är allt på riktigt :D :love: :love:


Inte tid för bloggen just för tillfället!


I will fight for the love.. your love..

Mina kära... Kanske borde jag ta bort mitt hemska smink,vika lite kläder, krypa ner i sängen längta efter närhet och kolla på tv. Låter mysigt men är inte rikitgt taggad inför det. Har mobilen tätt intill mig, hur lång tid kan det ta?hur lång tid ska man vänta? Ge mig ett svar, ett livstäcken, en vilja... kärlek...

Försök inte förstå

Ett fotoalbum samlar stunder,känslor och så mycket mer. Varje sida och blad har många egenskapar, ibland stannar man ofta kvar på samma blad länge och sedan vänder långsamt. Mitt album har många sidor,känslor,minnen och snabba vänningar. Saknaden av personer jag vill ha i min närhet, hatat mot personer jag vill ha bort från mitt liv. Åren jag förlorat med en del av mig själv, dom kommer aldrig komma tillbaka. Ingenting kan någonsinn vinna tillbaka dom. Jag har heller aldrig bett om att förlora...Vinst är inte en självklarthet men någon alla vill nå. Hela jag är så komplicerad, alla förhållanden till personer i min närhet. Varför vissa av mina närmsta inte är det egentligen och varför dom personerna som borde vara mitt närmsta och mitt liv inte finns där, varför vissa står på sidan och tittar på, varför vissa personer backar...rullar över bollen till mig , vänder och går. Jag har nyss dragit ur ett gammal person och klistrat in den sidan där jag är just nu. Alla mina många sidor borde bli en bok, men mitt liv har så många obeskrivliga stunder... På bara någon timme bytte jag blad från glad,lycklig,hoppfull och älskad till tårfylld,besviken,tankefull och saknaden. Många backar efter tårar, jag fäller dom..tappar dom,skakar dom bort från min kropp och tar ett steg framåt ensam eller inte spelar ingen roll.


I'll walk with you

Stegen var stora,perfekta...


Måndag

Mina hälsningsfraser börjar utrotas, hm.. inte många kvar nu.

Hela okej dag i skolan today, inget bättre eller sämre. Efter skolan åkte jag på dirren och mötte upp robin och martin. Skoja inte om att någon kramades massvis!! Pojken har vunnit tvpucken,varit borta en vecka och bara är allmänt unik ;) När dom skulle vidare på träning mötte jag upp Anton beboo en stund och sen gick jag hem till min moster, hade allmänt tråkigt där så åkte hem och nu ligger jag här i min säng. Trött på den siutationen utanför min egna lilla värld, dessutom fryser jag om fötterna som en idiot och är hungrig. Men orkar verkligen inte irritera mig under en middag... så blir lite av den delen idag.

Jag har riktigt underligt tråkigt just nu, ska nog försöka plugga lite. Tråkigt som f*n , men vill få mina tankar på annat än problem. Även om dom flesta tankarna bara tillhör honom :love:


Crazy in love

Penis på er allihopa, najs eller vad?
Hur mår ni så här söndag den 12 september 2010? Själv mår jag alldeles utmärkt. Sitter i vardagsrummet med den nya datan, ja en till men kommer inte användas speciellt mycket av mig utan mest mamma. Kollar på filmen som spelas på 4an ingen aning om namnet, väntar på sms från dagens vinnare som sitter i bussen påväg hem. Gissa om någon ska träffa honom diirekt när jag slutar skolan imorgon :D

Nu börjar filmen igen, ha en superduperdunderjätte bra kväll. Hinner nog blgga imorgon innan skolan.



hahahahahahahhaah vadå gammal bild?!!?


STOLT STOCKHOLMARE! GRATTIS




Världens bästa Martin vann tv-pucken!!!!!!
 Vilket betyder stockholm, men han räknas mest.

Det är helt sjukt hur grymma dom är, speciellt nummer 4 han har de där lilla extra :D :love:




Nu ska jag byta om efter lite besök och hockeytittade , ska nämligen gå ut med hundarna. Sen hoppas jag på middag för jag börjar bli riktigt hungrig. Ha't bra ;)


Sex on the beach

UTGÅNG ;)


Söndag



vaknade för exakt 10 minuter sen, har inte gåt upp eller klätt på mig än.
Men nu ska jag äta frukost med min vackraste familj :) :love:


Drömnatt

Jag ska sova med musik på hela natten :)
Och drömma om pojken på tv!

K.Ä.R.L.E.K

Måste bara förklara för er alla att jag är så där galen i en viss person, helt underbart!!! Ler av tanken på hans namn, blir tokig att se honom och höra hans röst, men får fjärilar i hela magen och hoppar av lycka när han är min närhet. Allt är sååå jävla underbart!!! :D



missförstånd uppstod






SVAR:

Hej Sofie! Jag menade inte att jag hade barn helt åt det andra hållet.. att min graviditet och att jag skaffar barn är långt bort i tiden och långt fram i mitt liv. Hoppas du inte reagerade så mycket i onödan :)
Kram


Sadface

Små deppig dag idag, saknar pojken på tv,besviken på en viss person,fryser om fötterna,tänker för mycket, så irriterad på personer som inte borde finnas i mitt liv,lånar ut för många delar av mig själv....!

Födelsedagen va väl prima, tyvärr kom inte mina äldsta småbröder tråkigt som fan men är van. Firade kvällen med moster,kusin,mamma,lillebror och nåra gäster. Somnade rätt tidigt vaknade rätt sent. Städat lite efter igår och kollat på hockey.
Nyss kom moster hit för middag och kramas med mig, hon vet exakt vilka känslor jag har i min kropp. Det är läskigt att vi känner igen varandra känslor så mycket. Tro mig vi känner varandra insida.

Funderar på o klä på mig o gå ut o springa lite, vill de allt känns så jävla mycke bättre efter men just nu ligger jag hellre i min säng med hööög musik och fäller en tår då och då över hur fan personer kan betee sig.



sexy or whaaat?


IDOL 2010




Ingen har väl missat den här gryyyma killen?
Älskar hans lugna och helt perfekt röst!


Skriver snart om min födelsedag :)


!

jag har fått blommor av min vackra martina! Jag älskar att fylla år :)

A'

Helt seiöst jag skämms över att ha tyckt om dig,
jag skämms över vad jag gjort med dig....
Du är inte värd ett skit!!



Va inte oroliga han har inte förstört ett skit av min dag, blir taggad av att se honom betee sig som han gör. :D

födelsedag

Jag vägrar o bli äggad idag, så alla idioter i min skolan neejtack :) speciellt lille victor hammar ;)

Snart skola, sen tid för mig :D

Byxmyndig flicka!!

FÖDELSEDAGSBARN !!!!!!

Just nu är allt så jävla perfekt, jag har världens bästa familj som jag älskar med och av hela mitt hjärta, vänner som slår hela universums rekord på bra vänner, en pojke i mina tankar som så länge varit efterlängtad helt galet kääär!

Jag älskar de här!


(aaaa)

5 jävla minuter!!

vad händer om jag gör nått olagligt NU?

15 minuter left!!!

nervositeten

30 minuter

SCARY MOVIE

35 minuter..!

3 timmar och 20 minuter kvar som ostraffmyndig

Nu har jag städat klart i köket, varit barnvakt eller är fortfarande men lillskiten sover och dessutom lagat middag. Hemmafru nästan? Japp. Efter min blivande man är hockeyproffs kommer jag ändå inte behöva jobba :)

Mamma är iväg och "fixa lite saker" , gaaash jag längtar tills imorgon! Jag ska fixa lite på mitt rum nu, de som går sen baka negerchokladbollar, våran kyl är överfull bara så vet inte vart som ska få plats men men, jaja!

Bloggar innan sovtime, kommer itne kunna sova :D

<3

To be honest ....


 you’re perfect


Slutsats

Mitt barn är låångt bort,
jag fryser,
har rikitgt jävla ont i min förbannade nacke ska halshugga den,
måste städa och baka,
men vill egentligen bara laga middag,
saknar min pojke och ser inte fram emot dagarna som är kvar av längtan!
och min dag är imorgon!!!!!!


Du ÄR min tanke

är hemma nu men mamma kommer från affären om typ 5 minuter så ska hjälpa henne o plocka upp sen ska det storstädas :D



Just exakt nu!


Skolan

Jag står just nu och kollar ut över hela skolan och väntar på att martinas matte ska sluta. Jag har haft håltimme och nu har jag de igen. Skönt eller vad? :-d

1 dag kvar..!

Godmorgon, har bråttom så blir inget långt inlägg och hinner inte accpetera nåra kommentarer.

1 dag kvar tills min dag börjar, taggad som en liten skitunge! Idag kör jag på halsduk , stickad tröja, vitt linne och leggins. Riktig höst klädsel, men halsduk är faktiskt för att min nacke inte är helt o hållet bra än. Men på god väg. Efter skolan har jag inga planer, ska nog hem o städa. Tråkigt dag innan födelsedagen men måste, för imorgon blir det familjekalas :D

Ha en underbar min vänner !


TAACK Patrik!

Måste ju berätta för er om min födelsedagspresent som jag öppnade idag. Fick den av mammas förra pojkvän , Patrik. Riktigt härlig kille de där asså. Han driver www.dressroom.se , så jävla mycket fina underkläder och annat skoj. Just nu sponsrar han blandannat Paulina Danielsson, och även lilla mig. Han är stor inom fotografering i typ hela världen.

Men fram till vad jag fick... ett 10 pack heelt underbara trosor (se nedan för). Har ett par på mig redan, trivs som fisken i vattnet i dom. Ser nästan ut som "ginatrosorna" men mycket bättre kvalité och jag lovar myycke skönare! Ska även snart börja hjälpa till med all möjlig reklam, mer från ni inte veta för tillfället.



min kropp bär dom turkosa, såklart :)


bekännelser






Svar: Hejhej! :) Personen jag skriver om är ingen jag är tillsammans just nu, har haft ett förhållande med honom tidigare men nu kör vi helt på nytt och allt ändras ju på nåra år. Vem han är borde ni kunna lista ut, någon jag umgåtts med väldigt mycket senste tiden och som tyvärr inte är hemma just nu.

Hoppas du fick svar på din fråga! KRAM :)


NY design

HUR JÄVLA UNDERBART ÄR INTE DETTA? :D:D

Jag har världens bästa amir i mitt liv, snygg design visst? Helt otrooolig. Han är grym på de han gör.. rikitgt grym!

Men vad tycker ni om den, hiss lr diss? bättre lr sämre än förra? :)


Du har tagit mitt hjärta med storm

Tjenispenisar :D

Åkte och sov hos moster inatt, kände för de och imorse kom Martina hem dit och vi åt frukost tillsammans. Dessutom så hände de något väldigt trist... Jag skulle slänga med håret efter jag hade duschat, som allt. Då säger det KNAK i nacken och den måste fan ha gått av lite. För sen dess har jag så sjuuukt ont, mina underbara vänner har masserat mig hela dagen.Snacka om perfekta vänner!!! Åkte hem på dirren efter skolan , men kom på att att alla saker va ju hos moster men mamma kom hem med det och en jätte fin present från hennes ex och mannen jag levde med mellan typ 3 och 5 års ålder :) Berättar mer om de senare för nu ska jag och määrta ut o gå!


LOVE IT

IDOOOOOL, för i helvete jag älskar't!


Svar på tal






Svar :

 Hej Sandra ! Vet inte vilken Martin det är du syftar på men Martin Ahnelöv är inte den personen jag umgicks med den där kvällen
:)




Du gör mig toookig !! :D

Goderaftonmitt herrskap, rullat livet eller?
Själv är det toppen, börjar bli lite spännis i kroppen nu. Jag älskar verkligen o fylla år!! Blir som en 3åring som inte kan sova natten innan och ligger vaken typ flera timmar innan familjen kommer på morgon, springer till dörren när de ringer på och skriker "JAG SVARAR!!" när det ringer på telefonen.

Min dag idag har gått ut på skolan, jag trivs i min cp klass ganska bra faktiskt förutom att vissa verkligen pratar bort heela lektionerna, fan de är sista året nu.. satsa! Efter skolan gick jag och martina hem till henne o jag låg i sängen och bara gosade med den, kärlek till martinas säng. Sen blev det hemfärd på typ 1 timme, det tar egentligen 15 minuter o gå mellan oss (A) Sen jag kom hem har jag sovit o pluggat lite. Nyss lämande resten av familjen hemma så ska ta min hund o gå ut o springa lite. Blev inte så långt igår. Sen ska jag ha stina stund, haha. Jag ska bada o fixa med voffsan, hon vill de och jaa hon sa de!

Eftersom vi håller på o bygger om o fixar på mitt rum har jag inte en aning om vart min överföringssladd är, därför får ni bara gamla bilder tills de här är över :D



men jaaa min bästavän är vacker!!! :D


slå mig jag slår till baka, slå min kompis och du är död

Godmorgon, är trött som en sovande indian!!! Försvo mig till och med.. missa första bussen!

Men bloggar kanske på väg till skolan, annars senare ikväll troligen. Ska hem till min vackra anton sen :)


Någon längtar...


I've got my baby

Ny design är bränns nu,
folk i min närhet är vidriga,
jag har världens bästavänner,
världens vackraste älskare,
1 vecka saknad framför mig,
dåligt samvete,
tatuering på handleden,
en blöt vägg,
äckligt smink,
gamla kläder och
haft en närhet som vinner allas.

R'

Jag backar från dig om du ändras..byter..väljer..


daglig nedräkning!


You don't have to close your eyes

I'll be your dream ,I'll be your wish ,I'll be your fantasy. I'll be your hope ,I'll be your love ,Be everything that you need. I love you more with every breath Truly madly deeply do.. I will be strong I will be faithful, Cos I'm counting on a new beginning. A reason for living. A deeper meaning.

I want to stand with you on a mountain. I want to bathe with you in the sea. I want to lay like this forever. Until the sky falls down on me...

And when the stars are shining brightly In the velvet sky, I'll make a wish Send it to heaven Then make you want to cry.. The tears of joy For all the pleasure and the certainty. That we're surrounded By the comfort and protection of.. The highest power. In lonely hours. The tears devour you..

Oh can't you see it baby? You don't have to close your eyes , Cos it's standing right before you. All that you need will surely come...


Min flickvän och hennes pojkvän



Grattis till sveriges gulligaste par idag!!

Pussungarna firar 5 månader, helt galet men underbart.


that we live today

Tjäänare :)
Kom hem vid sen tid inatt, och sängen pririterades före bloggen. Vaknade imorse, tog en långpromenad med hundarna sen somnade jag i min älskade säng. Vaknade, hämtade saga, bakade kladdkaka och nu ska jag gå o släppa hundarna i fårhagen bakom vårat hus typ. Sen blir de middag med världens bästa morfar :)

Varsågoda min söndag.

Älskade.

Nu åker jag hem till en viss person för lördags mys!

Anton älskling!




Jag älskar någon väldigt väldigt mycket!!
Fan att de ska finnas personer som inte ser alla sidor av personer.
Alkohol är ett problem men våld löser inga problem!


mina bästavänner

Jag hatar när mina vänner mår dåligt, för mig finns inget värre. Jag mår hellre dåligt själv än att se nån av dom som jag älskar mest må dåligt,bråka med nån eller nått annat. Dom som står mig närmst är Martina,Anton och Johanna. Självklart betyder många andra mycket. Men dom här 3 personerna är en del av mig. Jag klarar inte av o bråka med dom, jag klarar inte av o se dom må dåligt. Jag skulle göra vad som helst för dom alla, slåss för dom är ingen stor sak!






I wanna you and you soul

Hela jag är i andra tankar än bloggen.
Idag har jag itne gjort överdrivet mycket, kollade min facebook precis och såg att det inte va överdrivet många som mådde bra idag. Alkohol.......! Tog iallefall en mysig promenad med martina på ungefär 2 timmar, jag älskar verkligen hennes sällskap. Lillebrors match blev inställd så jag somnade med mobilen i handen och väntade på att HJÄRTAT's träning skulle sluta. Helt plötsligt kommer mamma och moster inspringande genom ytterdörren jätte glada och råkade visst avslöja en av min födelsedagspresenter,haha.

Börja känna av en arg huvudvärk, botmedlet mot det hoppas jag är städning. För det är precis vad jag ska göra alldeles snart :)


Pussgurka!

Någon suger kuk på det här med bloggning just nu, förlåt!!
Skoldagen gick upp o ner, blir så trött på vissa personen ibland tråkigt men så är det. Efter skolan åkte hem till Martin , och medans jag och martin kollade på film*hehe!!* så spelade Robin data. Överdrivet mer hann vi inte eftersom mina stjärnor skulle spela match. Då blev det hemfärd för mig och fixitrixi med naglarna som nu är fina och skriker rosa. Kvällen har jag tillbringat med familjen, vilket liksom innebär moster och kusinen också. Kom nyss hem, är trött som en idioooot så nu ska jag sova, först hitta nån o smsa med. Eftersom vi håller på o måla o fixa på mitt rum finns det liksom ingen el, och då blir det helt kolsvart. Lite små farligt sådär!! Men priortering ett är o dricka vatten :) Gnatt!!!


vajjsing!

Nu är min kropp knasig igen!! Har varit tookhungrig hela dan, och nu när vi åt middag ville jag inte ha och matlusten hade dött och nu går jag runt o mår illa inte av hunger utan av typ mätthet, men har knappt ätit nått på hela dagen. Antingen är jag kärleks sjuk, lr bara inte hungrig :) Men vill vara kärleks sjuk, så aa det är de jag är!!
Kanske ska försöka plugga lite, najs or not!!

Igen!

Förlåt jag är jätte kåt på bloggning just nu, vet inte varför. Ni kanske behöver peppa mig lite, vad vill ni veta? vad vill ni läsa?

Efter skolan idag lekte jag med martina,robin och martin. Ja mitt nya umgänge, men jag tycker om dom...! Hela högen. Har ändå kännt Martina i 7 år, Martin i 2 och Robin typ 1,5 .. fattar inte varför jag inte insett det här förut :D Nu ska jag sätta på mig en tjock jävla tröja och sen plugga!!!

Is you and the feelings back?

Förlåt alla underbara människor! Nu ska ni få veta lite kort vad som har hänt här i livet.

Fotot igår gick la bra, inte så svårt när man är van o stå framför kameran. Även om de va ett tag sen nu, tyvärr. Efter skolan åkte jag och mötte upp Martin, vi gick ut med hundisen och sen kollade vi på skräckfilm hos min moster. Shiiiit va läskig den va, the strangers. Slutade med att jag satt i hans knä och typ höll i hans armar, underbar känsla (A) Vi kollade massa tråkiga program efter de.
Idag gick skolan prima, är verkligen på rikitgt nu. Jobbigt men ändå lite kul. Kan ni gissa vad jag gjorde efter skolan idag då? hihi!!! Åkte med Robin till Martin , först gick vi runt lite i huddinge dom åt och lite sånt. Vid typ 5 åkte vi hem till Martin och kollade tråkigaste filmen någonsinn, sen skulle Robin på träning så vi hade lite egen tid ;) hahaha driver flickor och pojkar.
Nu är jag hemkommen och tittar på en riktigt underbar mamma som målar mitt rum, kanske dags för lite pluggande.

Har inga bilder, förlåt ska bli bättre på det! :D



bjuder på gammalt


RSS 2.0