Heidåå

Jag och lillebror somnade brevid varandra i soffan framför tv'n, social kväll. Vaknade när mamma kom hem, liten sover fortfarande.

Läste nyss att Sara åkte ut bigbrother idag, ses imorgon på tv. Det är alltså Martin,Simon och Peter i finalen. Helt klart dom mest värdiga finalisterna. Tre killar, låt bäste man vinna!

De är klara för final i Big Brother 2011. Foto: Daniel Ohlsson/TV11


En skoldag kvar

Challaballa brorsan!
Livet är allt bra nu såhär dagarna innan lov. Idag plockade jag på mig 3 VG, bra. Efter skolan åkte jag på ett litet möte på sommarjobbet. Jag blev kär i barnen , personalen och hela alltet. Känns som det kommer bli toppen!
Åkte in till stan och tittade förbi en svängis på mammas jobb. Nu är jag hemma, ska ha syskon kväll med lillebror. Gilllaass :)



<3


Vackra tisdag

Mornmorn!
Imorse vaknade jag av två älskade fåglar som rent ut sagt skrek utan för mitt fönster och på min balkong, trodde nästan katten höll på att döda den eller något i den stilen. Men nej! Så jag gick upp o duschade, älskar att duscha på morgonen men hatar att gå upp tidigt. Sån är jag :)

Två dagar kvar med lektioner nu, bara köra på. Dessutom är det ju liksom inte rikitgt några viktiga lektioner, betygen är satta och det finns inte så mycket att göra längre.
Efter min skoldag åker jag iväg på ett möta ang mitt jobb, tagga!


Här bjuder vi!


Perfekt dag

Nu har jag lugnat ner mig aningen. Tycker ändå så synd om min syster, som blev av med störta delen av sitt liv. Kärlek och omtänke till henne!

Min dag idag har varit bra,vaknade upp brevid Frida. Plockade på mig MVG i spanska och syslöjd, och ett VG i svenska. Helt okej ändå! Efter skolan åkte jag och Frida till farsta för att äta och snurra lite i affärer. Hittade min avslutningsklänning men slog inte till. Sen åkte vi till haninge och mötte upp lite grabbss! Så nu blire o börja hänga där, eller?? ;) haha, jag har ju faktiskt ett hem där också så för mig funkar det.
Dags för mig o inta sängpostition!



<3



Frågan är ju vad jag gör!






ARG

Jag är på bra humör men så arg så det finns inte. Den klänningen som skulle klä mig på balen finns nu hos någon idiotisk tjuv här i stockholm!!! Den befann sig i min systers bil, med massvis med annat saker mestadels träningskläder, men ändå. Så nu blir det att planera om, KUL!

Så om någon har gjort inbrott i en röd o vit peugeot, eller sett personen som gjort det så meddelar jag er att om ni möter mig i en gränd ligger ni på marken när jag går där ifrån med min systers saker!


Det börjar närma sig.. livet!

Jag insåg nyss att jag har 3 dagar kvar i skolan med lektioner, innan sommarlov, innan gymnasiet, kvar med min tillvissdel underbara klass.
Sen har vi dag på flottsbro,bal,chillipilldag, avslutning.
Galet det här! Dessutom så bokade vi in en till resa igår, förhoppningsvis följer min fina Frida med. Jag läängtar :D



Denna flicka följer iallefall med.
Vi har aldrig haft en tråkig semester som ni ser??
LOVE!


Hemma igen

Nu är jag hemma från landsbyggden. Det va galet skönt att komma bort, mindre bra va myggen och vädret. Jag har iallefall blivit nästan helt frisk, lite hostig och skit men vafan man lever bara en gång lika bra o köra!
Har precis duschat och ska snart åka hem till min favorit tjej, Frida!! Vi ska åka någonstans och träffa några, fråga mig inte vem och vart.. sånt håller hon koll på! Jag bara följer med och finner kärlek ;)



Bebis har sprungit konstant, nu sover hon som en gris!



Kvälls promenad vid vattnet.


Landet och sömn nästa station

Jag har sovit max 3 timmar inatt, hemskt.  Har vänt o vidigt på mig hur länge som helst. Vid halv 8 imorse gav jag upp, gick upp o drack te och bakade en rabarberpaj. La mig på soffan och bara gjorde ingenting. Sen packade jag min lilla väska innehållande, nästintill ingenting.. åker med familjen till landet och vilar ut mig där.Slipper först o främst vara ensam hemma. Det är ju ändå dåligt väder så kan ligga inne och kolla på film utan dåligt samvete där. Även om jag faktiskt känner mig bättre så är jag väldigt trött så börjar med att sova i bilen den timmen det tar ut till norrtäljes skärgård!! :)



Mysbyxorna och slappis tröjan!
Här gör vi inte iordning oss.


När kärleken lurar dig

När du tror att det bästa du har är han,
så kan allt vända och visa sig att den kärleken ej var sann.
Allt vänds upp och ner medans du inte märker eller ser.
Allt man ville ha var trygghet i hans stora famn,
men den famnen var ej längre varm.
Den var iskall som hans blickar och han svarar
 ej på den saknad du skickar.

Av min vackraste Stephanie!

..

Jag är sjuk idag, mycket sjuk.
Igår kväll spydde och hostade jag upp blod, mysig flicka. Sov hela långa natten och vaknade klockan ett idag, fick panik att jag hade försovit mig. Men mamma hade stängt av min väckarklocka, sjukanmält mig och låtit mig vila ensam hemma. Jag har världens bästa mamma.
Min flicka har ju kommit hem från Spanien men kan inte träffa henne idag. Så ska istället vila upp mig o se till att bli riktigt frisk.


Sjuk

Jag lever på nässpray,alvedon och sol... Ingen smak = ingen mat!


jag hatar skolan sista veckan

Nu ger jag upp!
Jag har suttit och försök lära mig något om livsfrågor i olika perspektiv, gick lite efter en stund. Sen ska jag försöka fixa mina sista poäng till mitt VG i matte imorgon, men pappret jag ska träna gick inte att lösa. Jag räknar bara fel! Har verkligen försökt hur länge som helst. Så nu ger jag upp. Gör iordning en kopp te, häller i mig lite piller och kryper ner i min säng. Ska fråga mamma om taxi till skolan imorgon, orkar nog inte ta bussen!



Exakt sånt här håller jag på med nu.
Ihopbundna ekvationer.
Sänker mig bara i fler o fler ämnen!


It's time to go

Idag gick skolan bra. Började med att göra glas i ugn, rikitgt bra faktiskt. Efter skolan åkte jag,syster och Hugo till centrum hämtade ut lite bilder. Sen åkte jag hem till syster bytte om lite oh la mig i hennes säng o pratade i några timmar! Gjorde liksom ingenting.
Har hunnit blivit sjuk under dagen. Katastrof.
Så nu ska jag gå och göra te o plugga lite.





Några av mina bilder.
Sötnosen!


Kärlekens tunga



Snart helg!
Nu åker jag och får mitt betyg i hemkunskap. Seeya!


Bokat, check

Då vare bokat! Åker bort nästa helg med världens bästa Frida. Skönt!!! Nu ska jag och mitt toppenhumör gå och sova igen, så jag inte blir sjuk :) LOVE


Jag älskar dig, brur!


Kväll

Hejsanhoppsan!
Jag mådde rikitgt piss efter skolan idag, hade ont i hela kroppen så gick o la mig o sov i några timmar sen lite BigBrother på det. Blev ingen middag för mig idag. Tog nyss en kvälls promenad med familjen, hälsade på kossorna och lammen som kommit ut i hagarna nedanför vårat hus nu.
Har även planerat en liten resa för mig och frida på långhelgen, lämna sverige?lämna stockholm?hm.. hemlis!

Mitt hjärta slog nyss lite fortare när stockholms helt klart snyggaste kille puffade mig på facebook, han är ögongodis!!

Nu ska jag umgås med matte boken, jag ska ha mitt VG!




Thats me

Jag kanske är bitchig,jag kanske är otrevlig, jag kanske ger mördarblickar.
Jag kanske är snäll, jag kanske älskar dig, jag kanske gör allt för dig.
Men jag är jag och kommer alltid vara jag.

Mycket har förändrats i mitt liv senaste tiden. Visst jag har många vänner, men släpper inte in många på livet längre. Sån är jag! Har tröttnar på falska människor, personer som missuppfattar saker och sprider det som ett virus. Nej usch, dom har jag haft tillräckligt med :)



Fuck off med erat prat, jag kan göra som jag vill
det är ni som backar undan och jag som står still
på samma jävla plats som jag har stått hela livet
att jag är jag det står jag för, allt det är givet
avundsjuka folk som inte vet vad ni ska göra
lämna mig ifred och störa
störa
jag vet vilka ni är och ni ska sluta nu direkt
annars ångrar du dig sen när ert pannben bilr spräckt
underskattade talanger var som sitter in i CHECK, check att leva erat liv
det kan fan inte vara lätt,
vara avundsjuk på bruden som är mera man än dig,
du har ingen kuk du har en fitta PRECIS som din tjej
stämpla mig för allt, ja är fan ingen ängel,
men ja får vad ja vill men du får ingenting i sängen,
jag blir lakk på ditt tjafs, att jag är värdelös
själv ligger du och sprattlar som en bebis i kuvös
så finns det en flicka och hon har blivit dissad
dom säger det är mitt fel att hon blivit ner pissad
skyll på mig och stämpla mig, fyfan vad ja tar åt mig
seriöst är du trög? ja har fan inte rört dig
lämna mig ifred nu och skit i vad dom säger
sköt ditt eget skit liv, so what om ja e player!??!
det är inte din buisness så lämna det och gå,
om du inte kommit över kom tillbax om några år,
tillbaka till killen som tror att han är nått,
ja hittar inte på nått
1 2 3 TJÖT, men okej, var lite snälla och gå till tönten och SUG,
ja vet var han finns för han är bögen i buren.....


Deppigt inlägg

Dagen gick helt enkelt, varken bra eller dåligt. Tråkigt att folk inte ska bete sig som folk heller... "Hej jag existerar...Jag sitter mittemot dig!!" Om mina tankar bara kunde bli ord.
Efter skolan åkte jag,hugo och andreas till centrum, fixade en fotosak. Sen vidare hem. Åkte in till stan och tränade av mig lite känslor,lite hat. Hjärtat blev en aning lättare.

Mötte upp mamma och gick till kyrkan, tände ljus för mormor. La liljekonvaljer på hennes minneslund. Hon är den absolut mest saknade personen i mitt liv. Har inte varit i den kyrkan sen begravningen, har inte orkat. Där spenderade jag mitt livs jobbigaste stund.



<3


The kiss... and back again!

Nu kör vi på en ny vecka, tagga till. Sista veckan i skolan innan betygen sätts, kanske borde man kämpa? Men jag tror hellre jag är som vanligt. Idag ska jag besöka mormors gravplats, eftersom det är hennes födelsedag. Ska även träna en timme!


"Vad gör du med läpparna?haha" / anonym

Jag gör exakt vad jag vill med alla olika delar på min kropp,haha.
Jag är medveten om att jag har en väldigt liten överläpp. Vilket troligen är det första jag ändrar när jag fyller 18. Irriterar du dig på mig så läs inte min blogg. Men tack för ditt påpekande, hur ser dina egna läppar ut? :)


Så rätt!

Skillnaden på dig och mig
är att jag kan få honom lycklig
med byxorna på!


I'm forever keeping my angel

Vaknade upp i haninge. Åkte hem och åt lunch med mamma, och nu måste jag plugga. Kul att det jätte fint väder ute och jag måste sitta framför datan. Happylife!



Dagens kläder råå!


lördag

Somnade halv två, gick upp vid 10 eller nått. Åt frukost med pappa, mysigt värre. Nu är han och hämtar mina syskon så ska leka med dom. Inga planer för dagen.. längtar till middagen, hehe. Kanske borde plugga lite, men jaa vi får se. Annaers tar jag det imorgon, ångestdagen.

Saknar min flicka enormt!

Gosfredag

Nu har jag gjort allt jag sa förut, plus lite till.
Men har bestämt att jag inte ska träffa någon mer person idag, så ska gå och ta bort sminket och ta med mig mitt mysiga täcke. Hälla upp lite godis och nått att dricka, sen krya upp i soffan med hunden tättintill och kolla på wallander. Måste nog tända upp lite överallt först så jag vågar gå på toaletten eller nått.
Den här kvällen blir nog mysig ändå.

BEBIS!

Nya bra låten


Jag <3 Leo

Trevliga att jag har denna underbara blogg idag, ska underhålla mig i den.
Åkte till pappa efter skolan. Hämta mina älskade syskon på dagis, gick hem, gjorde ingenting. Sen åkte hela familjen och jag o tuffaste hunden stannade hemma. Vi har lekt fotostudio. Ska nämligen göra en fotouppgift i skolan, så tar honom som modell! Nu lyssnar jag på musik och funderar på om jag ska ta en promenad och sen laga middag. Blir nog så, en hurtig sådan.


Min mormor..

Cancern vann striden.
Du vann friden.

Jag saknar dig varje dag!

Helg

Tjenare tjenare!
Igår hade jag en mindre bra dag. Inget gick som jag ville. Åkte iallefall och solade med mamma, 20 minuter. Försökte plugga på kvällen utan resultat.
Men idag kör vi på nya tag. Börjar allt med en sovmorgon på en timme, hur skönt som helst. Eftersom jag även slutar en timme tidigare. Efter skolan byter jag hem, dag för pappas hus. Ska iofs bara vara hundvakt, så ingen kommer vara hemma. Däremot umgås jag nog med dom hela högen en stund av morgondagen.



Vi alla har blivigt nått år äldre. Men syskon är vi!! :love:


Allting handlar om relativitet



Idag har jag tränat, för en inte så himlans bra instruktör. Så känner inte speciellt mycket i kroppen!
Hoppas det kommer. Ska hoppa in i en dusch nu, sen krypa ner i sängen.
KÄRLEK.


Singelitoo... Japp mitt liv, tacka GUDARNA!

Alla verkar skaffa förhållande nu för tiden.. BLABLABLA har nu ett förhållande med USCHUSCH, så ser uppdateringen ut på facebook. Det jag sitter och skrattar lite för mig själv åt är att dom tror att dom på rikitgt tror att dom kommer vara tillsammans för all framtid. Ingen av dom kommer troligen vara det.

Lovar att nån tänker "hon är bara avundsjuk?!", men nej faktiskt inte. Jag har varit 110% singel i nån månad nu och det är riktigt skönt. Första gången på jätte lång tid. Saken är den att man är ju inte utan kärlek och kärlek med killar eller tjejer för att man inte har ett förhållande. Man kan se ut hur man vill, prata med vem man vill, umgås med vem man vill. Jag gillar't!

Dessutom måste man inte hata sin ex. Jag har nästan daglig kontakt med dom allihopa, alla utom en men han verkar ha så "fullt upp" med sina flickvänner så låter honom hållas ;)
 Jag har funnit sån galen bra vänskap i dom, hela högen!



Vi var fina för ett år sen.
Nu är våran vänskap ännu finare!


onsdag

Jag hatar att försova mig... Stress på morgonen är verkligen inte mitt bästa. Jag gör allt långsamt ändå! Hann iallefall duscha så här på morgonen.
Planerar att avverka skolan idag sen åka in och träna. För mig själv tråkigt nog.. Men man kanske tar i bäst då? :)



<3


NORGE

Godmorgon! Norges national dag idag då. Säger man grattis? Eller vad säger man på en nationaldag?
Jag drog mig upp ur sängen idag.. Är aptrött eller kanske inte så trött, mest allmänt otaggad på dagen. Vet att jag måste storstäda när jag kommer hem! Inte bra mina vänner :)



Nej jag har inte förändrats på två år?!
HAHA Hej fjortis!


En liten ros med ett hål i sin själ

Hemma igen då!
Min dag såg ut like this... Ut o springa på morgon, allert chey! På lunchen bjöd skolan på fisk, tror fanimig att vi har fått det minst 5 gånger senaste 2 veckorna. Tack. Sen va jag och Frida lite smått kriminella ;) Klättrade in genom fönster och saker, gick in duschade och ut igen. Spanska nationella läsförståelse gick helt okej faktiskt. Efter vi hade slutat umgick vi en stund med nyligen hemkomna Robin. Sen åkte ju jag på mitt möte! Äta..Sova...Hockey..   Hem...Äta...Frida! Klippte hennes hår, hjälpte henne o packa, åt glass och bara pratade. Vi ska vara utan varande i 9 dagar, första gången på massa veckor!


Katten var med också!


Fullspexat

Tinjtjong!!
Har varit på möte ang mitt jobb i sommar. Finns inget negativt än så länge, blir sådär ett antal tusen rikare! Nu slänger jag i mig lite mat och ska åka vidare hem mot Frida. För en absolut sista stund tillsammans!!



My SHINE


Danca Kuduro





Nu åker jag in till stan och lunchar sen spenderar tid med en gulligpryl!! :)


When it's love

Godmorgon Söndag!
Jag blev besviken på väderguden idag. Det är ju hur tråkigt väder som helst och allt är blött. Jag ska iallefall ta och göra iordning mig. Sätta på mig lite kläder och smeta på lite smink. Sen åka in och äta lunch med några, efter det umgås med Emil. Myspys! Hoppas vi kan kolla på film eller något i det här tråååkiga vädret. SEEEYA!



Regn i The notebook..
Måste nog vara det bästa film jag sett, OM jag gråter!


Lördags kväll

Jaha 3a då.. Jag tycker det är helt okej, bästa placeringen sen 1999 och då vann vi. Men snygg är han ju, jävligt snygg! Satt och diskuterade om han och molly skulle få barn, vad skulle kunna bli fel? Hur snygga som helst ju.

Nu ska jag inta min säng, själv.. eller inte ;)
Imorgon åker jag in till stan på förmiddagen och umgås med sötaste Emil. Blir det fint väder solar jag undertiden han spelar fotboll eller nått.
 

herregudsskapare!


intar mysposition med fin folk!

Jag fick min älskade sol idag. Vilket betyder att jag inte gjort mer än suttit på balkongen hela långa dagen. Men jag gillar det, obehagligt mycket!
Nu har jag precis fräschat till mig lite, dusch,kläder och lite smink. Ska snart dra mig mot andrasidan av huddinge centrum.. Solgård. Ska grilla med trevlig folk. Sen lite melodifestival också tror jag. Men får bli lite smått chill en lördag kväll såhär innan sommarlovet. Laddar inför sommarlovet ;)




!!



Är galen i den här låten!
Dessutom har jag tränat till den i flera veckor, men inte fören nu spelas den överallt! :)


Jag lever för de små orden.

Det är fredag, klockan och 23.10.. och jaa, jag ska gå och lägga mig! Sitter och tänker på dom stackarna som är onyktra nu, dom som kommer dricka liite för mycket ikväll. De stackarna som kommer få sova ute för att dom inte vågar komma hem fulla.

Jag hoppas på att inte sova bort hela dagen imorgon. Men väckarklockan är avstängd. Ska drömma om sol och värme, exakt vad jag vill ha imorgon!



Jag vill ju soola!
Juste fick frågan om vad som har hänt på mitt högra ben.
När jag va mindre så fastnade jag i en skruv bakom vår brevlåda när jag oh några vänner leka tjuv och polis. Skruven rev upp ett ungefär 5 cm brett sår och ungefär lika djupt. Men som tur var så behövde jag inte sy. Dom sa att det var så fina sårkanter (?).. så den sommaren fick jag inte bada. Idag är jag glad att jag skötte det eftersom ärret idag bara är ungefär 2 cm, och syns inte jätte mycket.


Fredag den 13e..

.. Är ju idag. Min dag har ändå varit helt okej. Spanska nationella gick helt okej imorse, kunde ju självklart gått bättre men. Sen har väl dagen rullat, har kännt mig ganska smart idag faktiskt. Mamma hämtade mig efter skolan, vi åkte och handlade. Tacos till middag.
Denna fredag är nog första på jag vet inte hu länge som jag sover själv i min säng. Jag kan ärligt talat inte säga när jag senast sov själv en fredag.


cheyen <3


Spexfoto i skolan idag





Vi alla är fina på olika sätt..





<3





Frida och Elin, Militär och 80talist!


Promenad



Nu ska jag möta upp min syster och gå ut och gå någon timme.
Verkligen njuta av det sista för dagen.
Jag älskar att det är varmt på kvällarna nu för tiden! OCH sol!
Solnedgång måste vara det finste som finns.

Pussohej!!


you make my dreams come truth

Dagen har rullat på helt utmärkt, som vanligt då. Jävligt lökigt i skolan bara! Man typ undiker att krama alla. Sista lektionen var jag grym på. Skrev ungefär 3 sidor om våran bok, medans resten av klassen var ute och solade.
Älskade mamma hämtade mig så gick vi till en park. Jag solade och lillebror o mamma lekte!
Nu ska jag ta bort mitt smink, sen frisera min hund. Duktigt!



Jag diggar den där stora gungan i parken!


längtar

Jag somnade klockan 22.00 igår! Tidigaste på väldigt länge.. Fuskade även lite med min motion imorse, ajaj! Men hade så himlans ont i benen. Går ut och springer ikväll istället.
om en halv timme har jag nationella i matte. Önska mig all lycka.. Hoppas det går bra.

Nu har jag inte så mycket mer att berätta för er, caiooo!



Även lite somrig idag!
Är ju tydligen sista dagen med värme så bara att njuta.



Att spänna ut näsan måste vara det fulaste man kan göra!


Nu... trött!

Oj jag är helt död efter träningen! Vi var jätte många i salen och hade bästa instruktören. Så nu känns det i varenda liten del av kroppen. Men mest mitt huvud tror jag, det gör så galet ont.
Så ska nog ta ett bad, plocka lite inför imorgon och sen krypa ner i min säng med en tablett i kroppen!

Juste fick mina papper från polisen idag. Så på måndag skriver jag på papper för jobb i sommar! Ska bli kul faktiskt. Första 3 veckorna blire jobb sen är det avklarat då lämnar jag och Frida stockholm för semester. Längtar som en took unge :)



BROR dårå!


Idag är en bra daaaag!



Förstärkt den svaga brännan lite med en timme i solsken.
Nu byts det om här hemma.
Nästa stopp Stockholm stad, tränings timmen är slagen!


You are my light in the dark!



<3 <3 <3


Musiklektionen blev bildfesten

Jag är kär i solen! Även om det är jävligt jobbigt att gå i skolan nu, pga värmen. Men bara kämps nu sista veckorna. Dagen har funkat utmärkt!!
Nu har jag och Frida, alltid jag och Frida.. :D, iallefall precis kommit hem och ska sätta oss på balkongen och sola! Sen in till stan möta upp syster'n och träna gärnet. Jag gillar det!



Frida in action på musiklektionen. Fett grym!
Idag lånade hon även MIN söta sommartopp. Som jag fått av min fina storasyster!
 Dags att börja använda den nu.
Den sitter som korvskin över tuttisarna, men tur att vi kan använda den!! :)



OJJ va jag älskar min elbas... nästa pojkvännen eller?!


Tisdag

Godmorgon!
Jag va ute och gick i en halvtimme mellan 6 och halv 7. Hade även en konversation med ett land långt bort.. haha! Pratade med Robin. Efter promenaden duschade jag lite fort och sen frukost. Mycket skinka, det är bra.
Nu sitter jag här oh längtar tills skol dagen är över. Jag längtar efter träning! Men nu ska jag borts tänderna och bege mig till bussen.. :)



Dålig bild.
Ville bara säga det om ni inte såg det.

HEJDÅÅ! :)


Jag saknar dig.. men det är en hemlighet!

Godkväll!
Känns som jag alltid skriver så, gaaay?!
Till middag åt jag spenat och köttbullar. Sen har jag bara umgåtts med min soffa. Jag gillar den. Lillebror sov i mitt knä också, kärlek till honom.
Jag ska snart ta och krypa ner i min säng. Bestämde kläder inför imorgon med Frida förut så det är klart. Ska no bara ta en genomgång av ögonbrynen :)



Min älskade ängel!
Du gör mig starkt i motvind.


Kväll

Nu har Frida åkt hemåt. Vi solade som tokar med musiken på! vi gjorde ungeför 60 armhävningar eller vad man ska kalla det med min magtränare och ungefär lika många rumpövningar. Imorgon ska vi åka och träna med min syster, inte den äldsta utan lilla Anna!

Det är dags för mig att äta middag. Jag har slutat med kolhydrater till middag. Så idag blir det köttbullar,spenat,ärtor och sallad. Vadå vare nån dom sa snygg till sommaren?? ;)


Solen gör mig lycklig



Det här är vad jag och frida gör idag. Eftersom jag mådde illa hela natten av min huvudvärk tyckte mamma att jag skulle vara hemma idag. Även fast det va bättre imorse. Vid lunch tid kom min bästa hit.. Vi åt lunch och jag bjöd henne på tårta!
Nu sitter vi på ballen och steker gärnet!!Även planerar våran sommar, vi åker iväg någon vecka efter hennes födelsedag. Om vi ska ha kul!
 Senare ska vi ut och powerwalka.


Black and blue

Tjenixen!
Ridningen gick helt okej. Träffade ju några av mina troligen framtida klasskamrater, mer omtyckta än andra är min kommentar om dom. Själva lektionen gick reativt bra. Red en hög häst med långa ben och stort steg. Så lite ovant blev det allt. Men fick beröm för sittsen och min koll på hela hästens kropp. Så jag är nöjd!

Nu dunkar mitt huvud massor, vet inte varför men gillar det INTE! Så nu ska jag krypa ner i soffan och ta söndag. Puss på er gullrumpor!





Tuffaste Zoran!
Han va rikitgt duktig..


Ågesta idag

Godmorgon Söndag!
Igår va jag ute och sprang i ungefär 40 minuter. Jag som är livrädd för rådjur, vet inte varför, mötte iallefall ett mitt ute i skogen. Den sprang mot mig och jag mot den, inte fören det var ungefär 3 meter mellan oss vände den. Mitt hjärta hoppade typ utan för!

Idag är det iallefall stallet som gäller för mig. Ska iväg oh rida för mitt gymnasium. Någon sorts intagningstest(?) Önska mig all lycka, jag har inte ridigt seriöst på ett år. Det är inte fören klockan tre så nu ska jag nog ta och sätta mig i solen och läsa Ondskan.



Visst dom är söta på bilder.. men inte face to face!


Träning.. nya livet!

Vi har haft besök hela långa dagen. När Meyling slutade kom även hon!
Först svullade vi oss mat,tårta och massa onyttigt och jag pratade ut om livet. Sen la vi upp en plan! Eller mer att jag ska börja med hennes levnads standard. Äta var 3e timme, promenara innan frukost och massa annat. Det är för att öka ämnesomsättningen. OM jag ska bli fitt till sommaren. Jag börjar på måndag! Belöningen för oss är en tränings vecka i turkiet med systermys och annat :) Just nu är jag taggad till tusen, jag ska klara det! Sen ska vi göra roliga tränings grejer lite hela tiden. Älskar hennes pepptalk med mig..!


Kalas

Tjenare Lööördag!
Igår va jag ledig så va åkte ut till min morfar och umgick med honom. Vi åkte runt i lite olika affärer sen åkte vi hem hit och gjorde iordning middag. Även Frida kom och åt middag med oss. Efter det bakade jag 50 vaniljbullr och 30 chockladbullar. Duktigt! Lite senare färgde vi Fridas hår. Färgen räckde inte rikitgt men det blev ganska bra ändå. Vi mötte upp några najsiga killkompisar en stund och lämnade en telefon. När det blev mörkte kollade vi på två skräckfilmer. Den första var mest konstig, Ravenswood. Den andra har jag sett förut med mitt ex The strangers, så jävla läskig. Usch man har typ ont i kroppen.

Idag har vi mest städat och snart kommer gäster till lillebrors 1årskalas. Kul för mig som ska jobba med barn hela sommaren!


Åter igen tillbaks

Just nu är jag faktiskt glad. Gladaste idag!
Jag har pratat ut ett problem som störde mig, som inte längre är ett problem. Jag har pratat massor med min syster, vi träffas aldrig nu för tiden eftersom hon flyttar runt lite överallt i sverige. Sen har även världens bästa Robin lovat mig en surprise från Amerika! Han åker imorgon förmiddag och är borta en hel vecka. Inte bra för mig! Men dags att börja stå på egna ben ;) tur att jag kan sakna honom med Frida. Vad har mer gjort mig glad? Joo musik, gammal musik. Dessutom att jag faktiskt är ledig imorgon! Ska ändå gå upp tidigt och följa med Frida för hon ska origentera. Gulligt av mig,visst?? :)



Jag älskar den här bilden!
Den är tagen typ när vi precis hade flyttat in där vi bor nu och packade upp några solglasögon som jag hade när jag var liten. Snygg Meyling! Saknar min storesyster allt för mycket
"love"


<3

Jag har världens bästa meiling, världens bästa mamma och världens underbaraste Frida...! Utan dom hade dagen slutat ännu mer illa.


PISS torsdag

Idag är en mycket dålig dag.
Folk beter sig som svin rent ut sagt. Leker vuxna och skapar onödiga saker. Vissa byter "kärleker" som underkläder och tycker synd om stackarna som aldrig tar och blir seriösa... Jag har nu insett hur alla dessa könsjukdomar sprids!
Men nu ska jag ta och skicka iväg lite posetiva saker. Tex. till gamla vänner!

Snart kommer samtalet som kan förändra mitt liv..


Bebisbror

Godafton! Jag har förälskat mig lite i mango. Nyss åt jag en nyttig mango när resten av familjen åt tårta. Dock har jag inte rört på mig speciellt mycket men imorgon så. Jag bara vill att det fina vädret ska komma tillbaka så man kan bli lite taggad.
Imorgon är det nationella i matte, känner mig inte jätte nervös. Men det kommer nog påväg till skolan eller nått. Även fast jag låg på soffan i ungefär 1,5 timme och gjorde ingenting idag så är jag trött nu igen. Ska nog gå och göra mina kvälls sysslor. Vilket är ta bort sminket, göra rent en sak, smörja in mig med typ 5 olika krämer lite här och var, borst tänderna, byta om, fundera lite på kläder till imorgon, sen ska jag inta sängen.



Min älsklings bror blir ett år idag!
Min prins.


Onsdag

Jag försov mig imorse, attans. Som tur är har jag en dunder bra mamma som skjutsade mig till skolan. Där började jag dagen med att baka gifflar, VG. Sen fick vi även veta reslutaten på engelska nationella 2 delar, VG där också. Så underbart skönt!
Nu ska jag åka in till stan och möta upp min morfar, mysigt va? Jag gillar det!


AKTA, NY MÅLAT!

Kul att vi målar om typ överallt hemma så det stinker målarfärg och är typ tejp och saker överallt. Vart man än rör sig skriker mamma att man ska akta, kul!
Jaja, usch NU ska jag hoppa in i duschen. Imorgon fyller lillebror 1 år :D



Jag och Frida busade med coola killar hemma hos Viktor idag.
Shit jag kommer sakna min klass enormt!


Tisdag

Tjenixen!
Idag gick skolan alldeles utmärkt. Vi har träning inför beach 11 på idrotten, älskar våran lärare (även min huvudlärare) så det är konditions träning på högnivå. Idag powerwalk.. men jag och Frida sprang en bit med dom tuffa killarna också. Sen vid 5 tränade vi lite till, zumba. KUL! Jag har åtta gånger kvar, så bara köra nu.
Nu är det dags för mig att ta en dusch sen plugga lite och krypa ner i sängen, jag är trött.



OM vi är duktiga!


!!

Jag är GLAAD! Jag har fått sommarjoooobb, JIPPIE yey!! Nu ska jag fira det med att laga middag :)


Dags att möta den nya veckan i sömnen

Nu har jag ägnat kvällen åt att bada! Dags att byta sängkläder och krypa ner i min säng, jag älskar det. Natti.


Bra

Jag måste berätta lit mer om igår.
Efter vi alla hade mött upp krille i huddinge så var det tydligen dags för mat, sisådär vid midnatt. Eftersom bara GP va öppen var det dit vi skulle. En super gullig chafför som körde en "ej i trafik"-buss skjutsade oss dit.
Påväg hem till Frida någon timme senare mötte vi två jätte snälla vakter, i 23 årsåldern som vi stod och pratade med tills tunnelbanan kom.
Men på själva tunnelbanan började vi drivbråka med några andra genom o kasta pizzasallad på varandra. Plöstligt tar en av killarna upp en kniv och förflyttar sig mot oss. Mitt hjärta satt uppe i halsen. Så om ni såg några skitsnygga ungdomar springa av tunnelbanan igår var det vi!

Så SL får bra betyg av mig under valborg!


SL va bra på valborg

Jag måste berätta lite mer om igår.
Först vid midnatt stod vi vid kvarnbergsplan och hade mött upp krille så insåg dom att alla dom va hungriga och endast GP va öppet. Så det står en "ej i trafik"-buss vid en lite mindre buss station en bit bort. Så mina kompisar springer fram och möts av en skitsur gubbe till chafför. Pratar lite med honom och han säger att han ska till centrum så kan släppa oss där. Så han tänder upp bussen och vi går på. Men han stannar precis utanför GP och släpper av oss. Hur gullig va inte den gubben?? :)

Påväg hem till Frida, i farstastrand i väntan på tunnelbanan börjar jag och frida prata med två as gulliga vakter. Typ 23 år. Dock borde dom ha följt med oss in på tunnelbanan för där börjar några andra "bråka" med oss för att vi råkade kasta en pissasallad på dom. Alla visste ju att det va driv och alla skrattade hela tiden, även dom liksom. Tills en av om tar upp en kniv och sitter och snurrar med och ger oss värsta blickarna. Sen började han byta platser så han kom närmare oss hela tiden. Snacka om att vi va svin rädda och sprang av tunnelbanan så fort våran hållplats kom! :) Så igår gillade SL!



Gammal bild. hej.


Lycklig cheey

Igår kom pappa och hämta mig hos frida. Hela tjocka familjen åkte och tog fästingsprutan. Nu har jag 5 år till nästa... då är jag 20, usch vill inte! Efter det var avklarat handlade vi lite och sen lunchade på mcdonalds. Åkte till haninge centrum och mötte upp min frida, igen! Vi åkte till port 73 och köpte nya skor, härligt. Sen hem till mig och duschade och gjorde oss snygga. Efter en stund kom Robin. När vi va klara åkte vi och mötte upp marcus,felix,alex och något theo(?) vi umgicks med dom mest hela kvällen.. Va på lite olika brasor, jätte mysigt! vid 1 eller nått kom vi hem till Frida. Låg i soffan och bara pratade om allt och ingenting i nån timme. Sen somnade vid 3!
Gick upp vid 11. Sen stekte jag pannkakor till frukost, snäll! Umgänget har lämnat oss, Frida duschar och vi ska snart dra oss härifrån. Frida hem till sin pappa och jag hem till mig för att vi ska börja göra om i hallen.

Vi båda är olika människor sen då.

RSS 2.0