I need sömn!

Så klar för att sova och klar för en ny skolvecka. Har tagi hand om kroppen, brun utan sol va lite behövligt, bara liiiite;) Sen fick mitt hår lite extra omhändertagning idag för vi hade tydligen inget balsam vilket betydde att jag fick borsta och fixa betydligt mer än vanligt. Nu ska jag iallefall krypa ner i sängen och sooova känner att jag verkligen behöver det.Nåra sms från en viss liten "A" gör verkligen inget alls. Guud jag börjar verkligen känna av det hära med flytten nu, snart bor jag i en låda, jag får leta efter minast lilla sak jag ska ha, men men jag får väl stå ut i nån vecka.. sov gott nu, puss!!


hemma

Så nu är jag tbx hemma, ska hoppa ner i ett bad. vattnet är snart klart måste hinna ta bort sminket! Hör av mej efter puss!

bandhagen "hjärta" mej

haha rubriken är väl sjukt bra? nu vet ni ju likosm vart ni har mej, haha.Ta och vara lite seriös nu, jag sitter i bilen i bandhagen och är med mamma på jobbet. Hon ringde och tyckte jag hade städat klart, så hon kom och hämtade mej och pepsi så åkte vi först till donken och köpte glass sen hit till bandhagen och satte oss på ängen och åt den, jätte mysigt.
Juste melli min kompis har frågestund i sin blogg, fråga vad som helst hon svara på allt, hoppas vi:)
Jag funderar faktikst oxå på o ha en frågestund men vi får se hur det blir, nu ska jag lägga in lite bilder, sen läsa nåra bloggar innan min data dör.PUSS

klänningen är hittad!

jag har hittat min avslutnings klänning, (bild kommer längre ner) även lite annat, ett linne och äntligen min tröja från gina... den har varit helt slut i S på alla affärer men i skärholmen hittade jag en till slut. Nu är det bara skor som ska hittas och det skulle jag behöva hitta imorgon eftersom jag tänkte ha dom på meyans student oxå, hmm får se hur det blir... kanske tar med nån till farsta imorgon. Skulle behöva sola oxå, så jag verkligen håller i "solbrännan" till avslutningen. Jag tror det blir barbent så bruna ben är ju en självklarhet. Nu behöver jag städa på mitt rum har även lovat mamma och ta badrummet, vi ska ju ha visning nästa helg. Fick just veta att jag ska vara barnvakt oxå från lördag till söndag, åt en liten bebis och hennes syster. Det är mammas verkligen bästa kompis,som aldrig sviker.. för det har vi ju sett senaste tiden-.- Jag är ensam hela kvällen till runt 10 nån gång, men vi får se jag lär ta ett par städ pauser, haha. PUSS !






Avslutningsklännigen, Bikbok 299 :-





Linne, vero moda 69:-  (suddig bild)





Tröja, Gina Tricot 149 :-


morsdag

Hallojsan!
När jag vaknade idag så gick jag direkt ut och la mej på altanen, men jag sprang mycket in och ut för shiit va varmt det är ute?! Men det är ändå helt underbart, känns som att ligga i nått helt annat land. Just nu är jag stolt över att bo i sverige, hehe. Jag har duschat och gjort iordning mej oxå. Planerna är väl att jag och mamma ska åka till skärholmen snart och hitta min klänning. Hoppas på att robban och mina kära bröder oxå ska komma dit. Jag lovar att ta med kameran och då ska jag bara ta kort på kevin ;) jag älskar verkligen min egen bror, och många säger "aa, men det är bara för att han är fjortis" men det är verkligen inte det. Han har gått igenom så sjukt svåra tider, och jag har känt honom nästan hela hans liv, vi har levt under samma tak i snart 10 år fast nu gör vi ju inte det längre, men tro mej snart igen. Våra föräldrar klarar inte av att vara ifrån varandra, dom träffas varje dag. Men han är verkligen världens bästa lillebror!
Sen måste jag städa på mitt rum och ska nog ta en kartong och börja lägga ner saker som jag inte har andväning för just nu, det ska ju ändå upp om nån vecka igen i nya lägeheten!! jag läängtar sjukt  mycket, komma bort från det här och alla problem. Men ändå så har jag liksom nära till alla vänner som bor i det här området. Men om det är nån som ser mej i skärholmen så är det bara säga hej, sånt är trevligt...! puss på er alla gullungar

Outfit får ni sen för den va åt fel håll och hinner inte fixa nu !!

bilderna..

så nu har robban hjälpt mej att lägga inbilderna har lärt mej ett annat sett det tar lite längre tid men det funkar iallefall!
nu är det så att dom flesta korten från i fredags och så är när vi solar och så, martina och felicia måste se dom och "tillåta" hehe. Nu ska jag sova eller iaf stänga datan och smsa med en viss "A".. men ska försöka o dra mej till drömmarna snart, puss sovgott!


"anonym"

om du tror att det där va en bra andledning, så kan du få komma hem och visa mej hur man får in bilderna på min data! Eftersom jag inte klarar det själv, men jag kan börja lägga ut bilder. Då blir det gamla... HAHA så jävla skratt retande





Jag ligger just nu i sängen och smsar med nåra små idioter som håller på med Amir, shit han har inte gjort nått. Hatar när folk ska göra nått mot mina kompisar, som ni kanske märkt! juste tänke säga att jag har världens bästa mamma, tänk om alla skulle ha en mamma som henne? då skulle alla se ut som mej haha;P Nej men jag älskar henne verkligen mer än allt annat på jorden, utan henne skulle mina dåliga dagar inte bli bra utan henne skulle jag redan vara borta, utan henne skulle jag... nej jag kan inte tänka mej ett liv utan lilla mamma. Jag älskar dej




(bilden är gammal)

sallad

Just nu sitter jag här och äter en sallad från del italia , dom är verkligen helt underbara!
Ellinor vann årets robinsson, jag tyckte fakitkst det va ganksa fel, hon aldrig rikitgt gjort nån nytta. Dom andra har inte röstat ut henne för att hon aldrig varit nått hot men men nu blev det som det blev, inget att göra åt. Jag har verkligen inget att göra, så ikväll blir det nog mycket bloggande om inget annat händer. Men om ni kommer på nått kul, så hör av er :)puss

robinsson final!

Jag har sovit ungefär sen 5, det är helt sjuk. Men väldigt skönt, så nu har jag nog tagit igen allt jag har missat .
Jag kom nyss på att det är ju robinsson final idag, har missat första delen. Gud jag kan inte skriva samtidigt, så hör av mej senare :)

juste svar till "anonym": min kamrea krånglar jätte mycket så jag kan inte lägga in bilder men ska försöka få hjälp med det innan nästa vecka :) och bra att du kommenterar för det är säkert många som oxå vill ha svar på det, och jag har inte varit så tydlig med det i inläggen!

mat

Nu har jag hunnit sola ,duschat och gjort iordning mej. Så kom mamma med det toppen idéen att vi skulle åka och äta, vart vet vi inte än. Men kameran är med och jag har kommit på att jag ska lägga in bilderna via mammas data och sen skicka över hit, knepigt men får ge. Seeyou!

Lördag!

Godmorgon sunshines!
Jag känner att jag inte kunde sova mera nu. Robban har fixat och byggt här hemma så det har inte varit helt tyst heller. Nu ska jag nog gå upp och ta något att äta, och sen lägga mej ute i solen idag igen. Har ni tänk på att det verkligen är fint att vara solbränd innan själva rikitga sommaren har kommit, jag menar jag har ju inte ens sommarlov än.
Jag har nog glöm att säga att min storasyster Meiling tar studenten på tisdag, och självklar så ska jag gå på den. Vilket betyder att jag nog missar den skola dagen. Då har jag bara 4 dagar den veckan och 3 dagar veckan efter om man räknar med avslutningsdagen. Men dom här sista dagarna så händer det ju inte så mycket i skolan, det är mest utvärdering på dom flesta lektionerna. Hörs snart igen pusss!!!!

HAHAHA!

Hemma igen, jag gick till coop och mötte amanda och när vi kom så kom emma och danni. Så jag har varit med dom oxå hela kvällen. Vi började med att äta glass på en skola i närheten, sen skulle vi gå till affären igen men så hittade jag min lilla fjoooortis, hehe Erik och han var med nåra kompisar, 2 st som jag känner och 2 st jag aldrig sett tidigare. haha men det gör jag nu tror jag, han började med att ta typ halva min hamburgare och sen spotta ut den. Och aah vad ska jag säga han typ strulade med min dricka... så tröck jag på burken så han fick allt i ansiktet, haha. Det har verkligen varit mycket skratt ikväll.
Känner inte av min solning så himla mycket faktiskt, lite i ansiktet. Men jag bränner mej nästan aldrig jag blir brun typ dagen efter, så vi hoppas på att jag ska bli brun imorgon. Mina planer inför imorgon va igentligen att åka till skärholmen men tar nog det på söndag. Så jag kan vara med amanda imorgon.
Min kväll kommer nog inte bli så lång, jag är rätt trött efter all sömn jag missade, undra vems fel?mitt? Och om jag inte har nåra planer för imorgon så kan jag sova ut. Riktig skönt, shiiit nu kom jag på att mina täcken och allt ligger ute måste ta in dom.!

7 timmar!!

haha vi har verkligen tagit rekord i solning idag ;) Vi har solat i hela 7 timmar, vilket betyder att jag kommer få en hel del färg nu,  sen har vi bestämmt att vi ska sola solarium början av nästa vecka och en liten stund i början av veckan efter eftersom det är om 2 veckor vi slutar skolanm och så klart jag vill vara brun då. Jag somnade eller vi alla 3 efter jag hade skrivit mitt senaste inlägg. Det va verkligen skönt att få sova igen lite av den sömnen vi "missade" inatt. Sen har vi mest bara legat där, tagit massor med bilder men som ni vet så har jag biig problems whit my kamera...Nu ska jag hoppa in i en dusch bara känner hur det luktar sol, hehe. Sen ska jag nog möta upp Amanda nån stans så ska vi väl hitta på nått. Kanske blir en middag ute med mamma oxå vi får helot enkelt se. Men jag hör av mej senare, puss på er!!

fågelskådning

Hejsanhoppasan bloggen!
Jag martina och felicia har precis kommit hem från den där jävla fågelskådningen. Vi började kl 6 och då gick vi igenom en hel ko hage med massa kossor och det va ruskigt kallt och blött överallt. Sen åt vi frukost vid nåra stenar, efter det så gick vi vidare. Igentligen så var det ju inte precis jobbigt, det va ganska mysigt faktiskt. Runt 9 så var vi klara och då hade vi hamnat vid ågesta ridskola, tog bussen hem och nu ligger vi så altanen och solar. Vilket vi lär göra hela dagen, för vi sov kanske 3 timmar inatt och gick upp halv 6. Men är det sånt här väder gör det mej verkligen inget alls, jag kan lika gärna sola och sova samtidigt.

Sen ber jag dej, prata inte med mej varken mina eller martinas kompisar, du sabbar bara för dej själv!! ni som inte fattar nått behöver inte ta åt er:)


Nu ska jag fortsätta njuta av solen, kanske blir nåra bilder från morgonen sen men det funkar fortf inte o lägga in bilder på datan, pusspuss

ridning, spricka i läppen och moppe hem !

Så nu är jag hemma igen men ska bara ta en dusch sen ska jag gå till coop och möta martina och felicia. Vi ska köpa frukost tills imorgon, sen gå hem hit och sova.
aah, min rubrik säger väl rätt mycket? annars får ni kommentera. Nu ska jag hoppa in i en dusch puss på er!!!


solen?

Godmorgon.
Nu är jag klar, vaknade fakitkst innan min mobil ringde imorse. Så jag kunde ligga i sängen utan dåligt samvete lite längre än vanligt. Sen fick jag även veta att mamma kunde köra mej till skolan, Annars hade min buss gått ungefär nu...Jag har hunnit plugga till so'n idag oxå, jag vet inte rikitgt hur mycket jag förstår men.Efter skolan har jag ridning direkt sen åker jag hem och då kommer mina söta flickor. Jag skulle behöva hitta en kikare, men annars får väl jag och martina dela. Dagen börjar med gympa ,ute och jag fryser som en liten idiot,inne. Så vi får se hur det går. Hoppas ni alla får en underbar dag. PUSS

jag är trött

Så nu ligger jag i sängen har tagit bort sminket och är helt klar för o bara sova. Men jag kommer få skuldkänslor om jag inte skriver här så.
Skoldagen gick toppen, förutom våran vikarie i matte som taffsar på både mej och martina och har tryckt in mej i ett bord så jag har ett blåmärke! Men som tur är så var sista lektionen med honom. Efter skolan åkte jag och martina till skärholmen eller först så hamnade vi i kungenskurva hehe. Fast det löste sej tillslut, sen gick vi runt där i säkert 2 timmar, vråålhungriga och vi hade 8 kr. Jag hittade iallefall massa fina klänningar, så jag ska ta med mamma dit i helgen så jag kan hitta min klänning till avslutningen. Vi åkte hem runt 6 då hämtade jag tim hos en kompis. Gav honom mat hemma och gick ut igen. Träffade Niclas för han ska åka till finland imorgon, och vara borta hela helgen. Så en "hejdå träff" måste man ju ha. Sen var jag med jocke och dom oxå. Nu är det så att jag och jocke har tappat kontakten lite kom vi fram till och sen så började han tjaffsa med mej i helgen. Men han kom på själv att det kanske inte var det smidigaste och bråka med mej så det är bra nu igen:)
Imorgon har jag prov i so och jag har knappt hunnit plugga så ni får hålla tummarna!. nu ska jag sova, är alltid lika trött på morgonen. Juste imorn ska martina och felicia sova här för vi ska ha fågelskådning på fredag, känns inte så lockande men men ni får veta mer imorgon!!

skärholmen

Har egentligen ingen tid för att blogga, jag kom nyss hem har inte ätit och inte pluggat till provet imorgon. Så vi får se om jag skriver imorgon annars får ni tyvärr lida lite. puss!!


MORGON DAGEN FÖRSTÖRD!!!

jag har nästan bara ett stort beroende, och det´är min plattång...Jag använder den varje dag, men nu har min mamma "lånat" den och typ inte vet vart den är och den är inte hemma. Vilket betyder att min morgondag är förstörd, eftersom jag tvättade håret idag så det ser ännu mer förjävligt ut! Jag är verkligen inte på bra humör nu, så nu ska jag stänga in mej på mitt rum och SOVA! jag vill inte ha en nån innanför min dörr, tro mej men den åker ut precis lika snabbt.

Aja mina kära läsare får väl iallefall sova gott, och jag bara önskar att nån skickar nått gulligt sms precis innan jag somnar eller innan jag vaknar så snälla make my day!!!


utsidan är ett plus men det är insidan som räknas

Jag är så jävla trött på sånna som BARA går efter utsidan, det är ju oftas tjejer som är såna. Men dom får skylla sej själva sen när killarna ger tbx. Tänk dej själv om du blir jätte jätte kär och sen så vill du inte precis som den andra vill, då blir du dumpad!! Inte för att det va så i mitt fall, men allt kändes mest fel. Hade inte han gjort det så hade jag gjort det inom en kort tid.Fast mitt liv är helt underbart ändå, nu är en av mina bästa vänner singel igen oxå. Så tro mej sommaren kommer bli toppen :) Inga jävla sommaromanser hära, det ska vara äkta kärlek.


Jag ska hoppa in i en dusch nu och sen äta middag med familjen. Robban och Tim sover säkert här inatt, eftersom min lilla fjortisbror ä på klassresa, så blir det väldigt tomt för dom ensamma i lägenheten i stan. Puss på er hörs snart !!


SOLEN!!

shiit just nu sitter jag på altanen i solen, det är ju helt jävla sjukt det här! Jag älskar sommaren, tänk om det kan ta o vara sånt här väder hela sommaren. På vägen hem fick jag hämta upp tim, så nu är han här och vi ska snart cykla till stallet, jag vill verkligen inte ens sätta mej på en buss. Vi ska säkert rida ut, åhh jag vet inte vart jag ska ta vägen det är ju helt underbaaart. Om det kunde vara så här hela tiden så skulle ju alla määniskor vara glada :)haha, men nu ska jag ta och njuta lite till och sen packa sakerna så vi kan åka.. puss puss hör av mej senare!

today!

hejhopp :)
Imorse kune jag inte logga in på min blogg, jag vet inte varför.
just nu sitter jag iallefall i skolan, vi har data lektion men vi kollar bara på nån film som inte alls är intressant så jag har tid för annat! Dagen har bara varit bra, jag har hoppning idag. Men nu är det så att melinda inte är hemma hon är i spanien, gissa om jag är avendsjuk? fast just nu är det ju jätte fint väder här i sverige. Fast det ska inte bli så himla kul på hoppningen utan henne. Men men det finns ju alltid massa andra som är trevliga. Mamma vill att jag ska tjata på tim och robban att dom kan sova hos oss inatt, fast jag tycker vi kan sova hos dom istället ;) men vi får se hur det blir. Nu ska jag kolla mina pengar, hoppas snart på att få mina pengar. Puss på er!!

veckan..

Här kommer min vecka....

Måndag: inget speciellt hade planer,men det blev inte av
Tisdag: Hoppträning
Onsdag: Vänner bara bara vänner
Torsdag: Vanlig ridllektion, M och F sover här
Fredag: fågelskådning och älskade julia fyller fjortis
 
Helgen är inte rikitgt planerat, men om det blir fint väder så åker säkert jag och tjejerna nån stans. Just nu sitter jag och mamma vid köksbordet och hade precis ätit middag. Jag är jätte mätt, kan knappt äta något innan jag blir mätt. Nu ska vi ta en promenad hör av mej när vi kommer in..! Fick precis hör att den såsen jag åt till maten hade gått ut, jag är jätte illamående nu pga mamma!!!!!! men pusspuss

underbart väder

Hejsan bloggen!
Nu är jag hemma. Jag slutade lite tidigare eftersom vi gör ett grupparbete om ett speciellt djur och idag va sista lektionen som vi kunde jobba med det men självklart så har en kille i våran grupp glömt pappret där dom sista raderna står så vi kunde inte skriva klart, idiot säger jag bara! Jag hoppas verkligen inte att han på något sätt förstör för mina betyg. Annars så har väl min dag varit helt vanlig. jag gjort ett av mina livs svåratste beslut, eller nej svårt var det inte men jobbigt. Efter allt han har gjort så orkar jag inte mera,han kan inte göra så här mot mej längre. Jag tänker inte lida pga av min egen närmsta. Nu ska jag läsa klart martinas familjs blogg, och sen ska jag och mamma äta, så hör av mej senare.. puss och kram :)


Måndag

Godmorgon!
Har precis gjort iordning mej och ätit frukost, så nu är det dags för skolan. Min lillebror och hela hans skola dvs niclas och dom, har studiedag idag. Gissa om det var lockande att gå upp en måndag morgon, och veta att min lillebror kan sova hur länge som helst?? knappast! Jag har ännu inga planer för idag, skulle behöva sätta mej och plugga, men hittar säkert som vanligt på nått helt annat. Men nu är det bara 2 veckor och 3 dagar kvar HÅLL UT!! vi gör inget speciellt i skolan nu så varför kan vi bara inte sluta 2 veckor tidigare? den smarat idén kom martina med igår. Jag behöver verkligen sommarlov nu, men 2 veckor går snabbt. Och jag har fortfarande inte hittat nått att ha på mej, nåra tips? Snart hoppas vi på att jag får mina pengar från bloggen oxå, då får jag väl gå och kolla om jag hittar nått fint =)
Nej nu är klockan mycket, måste gå för missar jag bussen blir det paaaaaanik! Puss på er och ha en bra dag, outfit hoppas vi på att jag kan lägga insen efter skolan, om min kamer och datan vill samarbeta.!!!

vilket jävla liv!

jag har fortfarande inte lämnat datan, hehe började prata med en kompis som helt plötslig liskom öppnade hela sitt liv för mej. Vilken jävla histora asso, jag kan ju självklart inte skriva nått hära. Sen så började jag tjaffsa med niclas med det går inte o vara sur på honom, shit jag klarar inte av det. Han blev verkligen jätte ledsen och skrev till martina värsta smset om hur han hade gjort bort sej, och att jag verkligen va hans bästa kompis men att jag aldrig skulle tycka om honom igen. Och då ville jag inte bråka mera. Sen skrev han nyss ett sms till mej att han verkligen älskade mej och värsta  texten men den kan jag ju inte skriva hära heller.... Så min kväll har varit ganska tråkig för er eftersom allt tillhört mitt privatliv, men nu måste jag verkligen ta bort mitt smink, puss och kram:)



 


Niclas bästavän jag älskar dej<3

nykter?

Hemma igen!
Jag gick med martina till rågsved, och självklart så skulle ju pepsi följa med. Så när vi hade gått igenom skogen fick jag bär henne, jippie... gick väl inte precis jätte bra, jag har rivsår ungefär överallt nu. Där i rågsved var det nån jätte skum kille, eller inte precis nykter. Som tyckte att han skulle följa efter mej men det tyckte inte jag , så det gjorde han inte. HEHE. Nu är mamma snart hemma,så då ska jag väl vara lite social mot henne, men tänkte ta en dusch oxå. Imorgon är det ju skola, jag börjar 9.20 ändå rätt skönt så hinner man liksom ta det lungt innan.  Men nu ska jag kolla på teve, puss!!

kaxig?

Halluu!!
Jag och Martina har precis ätit. Innan det så var vi med niclas och hans kompis, på ip. Och sen skulle min lilla Niclas vara med nåra o spela fotboll... Men dom sa nej och va kaxiga, och jag orkar inte med kaxiga människor. Och speciellt inte när dom är det mot honom!
Det var ju jätte fint väder förut men nu så är det inte ens bra, känns som att det ska börja regna när som helst. Men nu ska vi hittat på nått kuligt. Men nu ska vi hitta på nått annat kuligt :) det blir inte så sent eftersom det är skola imorgon, jag vill verkligen inte det . Hörs snart puss!!!


Martina!!!

Nu har jag gjort iordning mej och ska gå och möta martina vid coop. Vad vi ska göra vet jag inte riktigt, det är ju fint väder. Eftersom det inte går så bra o lägga in bilder så får ni tyvärr ingen bild på vad jag har på mej. Jag kollade precis på reprisen av talang och min lilla victor gick vidare till final!!!!!! Jag älskar hans röst, det är ju helt sjukt bra, han sjunger bättre än många av sveriges kändisar, och ändå är han 12 år. Nu måste jag gå om jag ska hinna till coop innan märta :) puss på er så hörs vi snart igen.

Dagens :
Blått vitt linne - Gina (det från igår)
jeans leggins - Gina

söndag

Hej, jag vet att jag skulle ha skrivit igår. Men jag skrev ett inlägg och sen försvann det, och sen dog min dator. Men jag och mamma var iallefall vid mormors minneslund och lämnade lite blommar, medans jag tog kort och mamma lämnade blommor så hittade pepsi självklart en mus som sprang runt där. Efter det så åkte vi hem till robban och hämtade upp honom. Jag hade så himla ont i magen så robban gav mej lite hjälpmedel och sen måste dom som såg oss ha trott att vi va helt dumma i huvet för robban satt typ i mitt knä med en flaska ut genom fönstret, jaa haha vi är verkligen inte som alla andra. Sen åkte vi och åt på nått ställe på sveavägen, och haha jag höll på o dö av skratt när vi skulle beställa mat. Dom fårga mamma vad hon ville ha för sås, och hon svarade nått helt annat Jag skrattade helt sjukt mycket så dom som jobbade där började och skratta sen fick jag pommes frittes gratis ;) mitt glada humör kommer fram när det behövs. Igentligen va jag inte ens hungrig, så haha det blev mycket kvar. När vi hade ätit klart så åkte vi till globen och robban skulle tvätta bilen aah, sen så hade vi nån typ av tävlig hem. Och våran volvo (dvs den robban hade) är nån speciell så det går extra fort så jag och mamma hade inte så mycket att komma med.Vi va hemma runt halv 1, och då orkade jag inte ta upp datan. 
Dagens planer är väl att jag ska vara med martina, men först måste jag göra iordning mej och så!

Juste till dej "linnea" som är så omogen att du gör en blogg för att kunna länka och sen tar bort den HAHAHA 
Men jag gör inte mina bilder smalare, jag klipper ofta bort allt annat runt om kring för det är liksom inte det ni ska se, eller hur??
 Du kan börja med att visa vem du är ist....

ensam kväll

Hej hopp!!
Jag vet att uppdateringen idag inte varit den bästa, jag har suttit vid datan jätte länge nu. Men inte bloggar, jag vet ganska dåligt av mej men jag lovar att det blir mycket ikväll. Jag har fixat en header till min kära vän, lägger in den sen.
Jag och mamma hade jätte mysigt på stan. Vi började med att äta nån slags lunch på nått stället, jätte mysigt. Sen gick vi till ginatricot, jag vet inte rikitgt om jag tyckte om det stället, jag ÄLSKAR dderas kläder, men just där fanns inget i min storlek allt va för stort. men det blec iallefall ett par byxor, ett linne och en kläning. Efter det gick vi vidare till HM hittade inget speciellt där, men efter det så hade jag så himla ont i magen så vi fick åka hem. Vilket betyder att vi missade mormor, men mamma ska hämta upp mej nu alldeles snart, så ska vi åka in. Jag ska ta med både datan och kameran, så jag kan blogg från bilen medans mamma jobbar klart. Igentligen var det mobilabredbandet till mamma men det funkar inte på hennes data och nu har jag ju installerat det, så haha nu tillhör det mej! Hinner inte skriva nu, så vi hörs snart igen puss på er...








GRATTIS MAJA!

jag hade ju helt glömt bort att min storasyster fyller 18 idag, shiit hur kan man glömma nått sånt?!
Men ett stort stort grattis till dej, och vi måste fixa en dag som vi kan träffas. För jag och maja träffas nästan aldrig och ännu mindre nu när våra föräldrar har blivit särbos(heter det så)






Grattis!!!!!!!


i bilen

Just nu sitter jag i bilen, har installerat det mobilabredbandet nu. Så nu kan jag blogga även när jag inte är hemma, bra va? Vi är iallefall och skriver papper nu, gud va jag längtar tills vi flyttar in och nu är det bestämmt det blir den 15de, jag känner för att bara trycka ner allt i kartonget redan nu. Vi ska in till stan nu och äta lunch på nått ställe och sen till gina, har faktiskt aldrig varit på det stora ginatricot inne i stan. Så det ska bli jätte kul. Ikväll har jag inga planer, kanske ska åka till martina och basta men hon skulle nog ut och äta med sin familj, Annars har jag ju ändå nått att göra, för min kompis A att jag ska fixa hennes blogg, så vad gör man inte för sina vänner :) och speciellt för henne! Men vi får se om jag länkar till hennes blogg ikväll, det kommer säkert bli massa problem men men. Vad ska ni göra idag då? vädret är ju verkligen inte det bästa.
Vi ska åka förbi mormors grav oxå, hon skulle ha fyllt 57 år idag. Jag saknar henne verkligen över allt annat men jag vet att hon är stolt över mej.
kram på er!!


shopping!

Hej , jag hinner inte skriva så mycket för jag och mamma ska åka och skriva på kontraktet för den nya lägenheten. Sen ska vi in till stan och äta lunch och köpa kläder. Det blir allså en hel dag med mamma, det ska bli jätte mysigt!

dagens outfit:
Svarta legging
Kläning - gina




godnatt!!..

Nu ska jag stänga av datan och sova, kanske ägna lite tid åt telefonen. Men imorgon ska jag inte sova till längre än 9, och nu börjar ju faktiskt klockn bli mycket. Hoppas ni alla får en underbar natt, själv så skrattar jag lite smått åt min syrra som är ute och firar sin födelsedag. Och hon har verkligen knappt ätit nått senaste dagarna, så gissa hur full hon är HAHAH!! bara tanken får mej att as garva. men men för höra av mej till henne imorgon och höra så allt gick bra.

vart tog det vägen?

jag skrev ett inlägg som tydligen försvann, helt skumt...
Men jag har precis duschat och nu ska jag nog sova snart, och ladda för en dag med mamma på stan, gissa om jag längtar.
Idag har fotografen varit här, för vi ska flytta. Så då måste vi ju sälja det här. Det är därför jag som ni kanske märkt städat väldigt mycket senaste tiden. Men nu är fotograferingen avklarad och sen ska det bara vara visning oxå. Vart vi ska flytta tänker jag självklart inte skriva här, men det kommer bli en midre lägenhet inte så långt här ifrån. Det blirnog i mitten av nästa månad, det ska bli jätt mysigt =D

Sen måste jag faktiskt skriva en sak, jag vet att vissa kommer ta illa upp men då får ni faktiskt göra det. Jag tycker det är fel att föräldrar förbjuder sina ungdomar att umgås med vissa vänner. Och specillet när det är nån som verkligen varit som en syster och ens bästa vän och sen hel plötsligt så får dom inte vara med varandra för en av föräldrarna. Det blir ju bara fel. Och som ni vet tycker jag det är fel att man förbjuder sina barn till vissa saker, för att förbjuda nån slutar alltid dåligt. Eftersom den som blivit förbjuden ändå kommer göra det och då i hemlighet, och kommer då föräldrarna på det, blir det bråk och då kommer barnet bara fortsätta och det blir en dåligt relaiton mellan förälder och barn. Jag har väldigt bra relation med min mamma om jag ska vara ärlig och det känns verkligen bra, för om jag gör nått som jag vet att hon inte tycker om så säger jag det och då vet jag att hon inte bli sur. Nu vet jag att den som är "lidande" i den har situationen jag syftar på läser min blogg. Både mamman och hennes dotter, men till hennes dotter så säger jag...gumman det slutar inte!!!

Nu ska jag nog sova, puss och kram på er!

städa klart

guudermorgon sunshines!!
nu är det så att jag hinner inte skriva så mycket för jag ska städa klart allt nu. Men skriver sen!! pusss

kevin, älsklingsbror!

Godnatt... hehe!
Just nu så ligger jag och kevin i sängen, han kom precis in. Själv skulle jag igentligen oxå följa med, men har ni varit utan för dörren? det är så sjuuukt kallt jag höll på att dö, så jag sprang hem. :)
Jaa? vad har vi gjort idag. Jo, först grillade jag hamburgare och så åt vi lite. (dvs. jag tim och kevin) Sen så fick jag för mej att jag ville gå och köpa godis. och så blev det oxå, jag drog med mej kevin och A. Men vi fick mötas i skogen, så att ingen skulle fatta att vi var med varandra. Och på affären så träffade vi Niclas och nåra, igentligen hände det inte så mycket vi va bara med dom. Och aa, sen så gick vi hem och nu är det inte precis kärlek vägg i vägg här. Men gumman finns alltid här :)
Kevin ska sova här. Ska bli jätte mysigt. Jag ska nog gå och ta bort sminket och allt nu sen sova!

Det är helt sjuk, jag lyssnar på "malin karlssons" låt nu. Jag kände inte henne, men jätte många kompisar gjorde det. Usch det är ju hemskt, jag har lyssnat på den flera gånger. Men det är en sån speciell känsla. Men det är nog för att min kompis kände henne på ett sätt som nog ingen annan gjorde...Vila i frid, gumman!

Sönder?

Visst var det fint allt jag skrev till och om martina? ingen kommer någonsinn ändå fatta :)
Vafan är det som har hänt med min kamera? jag tog lite bilder och sen när jag skulle lägga in dom på datan så gick det inte, och nu går det inte att sätta på kameran. Jag ber över allt att den inte får vara sönder, tänk er hur tråkig min blogg skulle bli utan bilder från min vardag, det är inte ens nått jag kan tänka på. Så just nu är jag arrrrrrrg, det här har förstört hela mitt dag!
Jag försöker få tag på Niclas eller Erik, för jag känner verkligen inte för att vara hemma längre. Mamma är och jobbar o robban är i årsta och köper nått till badrummet, som vi håller på att göra iordning. Tim leker med våran granne och kevin är på väg hem från centrum sa iallefall mamma men han kommer inte. Fast det är rätt skönt att vara själv! Jag funderar på om jag ska sova en stund, är jätte trött. Iallefall vila. Vi hörs senare... pusspusspusspuss ;)

Martina Maria Franzon

Du är min vän, men inte som alla andra. Du är speciell du förstår så mycket som ingen annan fattar. Jag kan alltid prata med dej och du vet att du alltid kan prata med mej om precis allt. Att ha en person som dej i min närhet är ofattbart, att jag är den "utvalde", att det är jag som får ha dej som bästavän, kalla dej "min bästavän". Vi har känt varandra i 5 underbara år nu. Vi hade en period när vi inte pratade med varandra. Men tro mig jag saknade dej varje dag, varje gång jag såg dej. Jag fick alltid en klump i halsen när du såg in i mina ögon. Det var verkligen då jag insåg hur mycket jag saknade dej. Nu är allt bra igen och vi har nog igentligen kommit ännu närmare varandra nu. Du lyser upp min dag, du är något mycket speciellt, det är därför jag älskar just dej, just dej Martina. Du ställer upp för mej till 100% dygnet runt. Tänk allt skit vi har gått igenom, allt som ändå har hänt men ändå står vi hand i hand fortfarande och föralltid, genom allt. Igen kan få mej att släppa din hand, ingen kan få ditt namn att suddas ut ur mitt hjärta, ingen kan få mej att lämna dej. Du är en del av mitt liv. Jag kan inte tänka mej tanken att leva ett liv utan dej. Jag älskar dej, Martina Maria Franzon!






.

hejjhopp!!
Nu sitter jag martina erik och niclas i min säng men v skagå tu elleranske åka till huddinge centum och träffa min lillebror,fast vi får se har inga planer... vad ska ni hitta på idag???
puss

Torsdag

Godmorgon!!
Nu har vi precis vaknat, och ska snart äta. Mamma kommer hem om en stund, dom ska nog bara lämna tim och kevin nån stans som tydligen skulle göra nått i huddinge c om jag fattade det rätt. Sen ska dom börja här hemma, och jag känner inte rikitgt att jag vill vara hemma då ska jag ska nog vara med martina idag och sen ska vi träffa Niclas och dom...(INTE BARA YNGRE!!) Sen har jag bett mamma ringa och "avboka" min ridning idag för jag känner inte för o rida när det är ledigt, och rida igen har jag inget emot att göra. Nu bestämmde martina precis att vi skulle gå ut och sätta oss, även om det inte är så varmt, hehe! Jag har verkligen varit jätte dålig på att lägga in bilder nästan hela veckan förlåt förlåt!!!!lovar att det ska bli bättre, pusspuss

HAHAHAHAHA jag lovar min lillebror ser inte ut så här, nu är han blond och värsta fjortisen... det här va i julas!

ensam hemma

Nu ligger jag och martina i sängen. Vi är ensamma hemma, men vi sköter oss fakitskt rikitgt bra och jag ska snart ta bort sminket och martina har redan fixat det, och just nu ligger hon och pratar med sin lilla livsglädje(inga namn nämns).
Vi har iallefall ägnat våran kväll och eftermiddag med niclas och massa andra...Sen vid halv 11 gick vi hem och åt pizza, mamma sover inne i stan inatt. Det skulle jag oxå igentligen men eftersom martina ville sova hos mej så stannade jag hemma. Får väl sova där imorgon då, om vi inte sover här. För robban, tim och kevin o mamma kommer hem imorgonbitti och ska börja fixa här hemma sen så ska vi fixa här hemma. Hela familjen men det kommer säkert sluta med att vi är ute och mamma o robban fixar själva. Nu ska jag nog gå och ta bort mitt smink, sen kolla klart på medium, för det är på teve. Sovgott ses och hörs imorgon!! =)

sista dagen i skolan

hejhoppsan!
Förlåt att jag inte skrev igår men vi stannade där så det fick bli en natt i stan, i en jätte liten säng med min lillebror!
I skolan hände det inte så himla mycket, jo mina kompisar äggade en tjej med jätte fult hår... massa löshår och fejkblond, så haha. Dagens högdpunkt. Igentligen så slutade vi 2 men jag och martina gick innan,så vi gick kvart över 1, men vi fick faktiskt det för läraren. Men hon är intre precis normal, då åkte vi hem till mej. Och jaa nu sitter vi här. Har verkligen ingen aning om vad jag ska skriva, bloggtorka??!!
hoppas på att det blir bättre snart. Snart har jag iallefall tjänat mina första pengar eller jag har redan tjänat massa pengar men inte fått dom än. Nu ska vi väl leka med nått annat ;) pusspå er!


"hemma" i stan

Hejjhopp... just nu sitter jag "hemma" inne i stan. Robban och hans barn bor här ju, dvs mina småbröder. Efter skolan så hämtade robban upp mej sen åkte vi till huddinge c, och sen hämtade vi tim och mina saker hemma. Och eftersom jag hade ridning sen så följde kevin med på det och gissa, min tröja gick sönder precis när vi hade börjat och jag hade ju inte precis med mej nån annan, så jag fick träna med trasig tröja. Jag hoppade iallefall min lilla älskling idag, cappuccino. Vi hoppade på utebanan och han är ju så himla känslig så han va rädd för det mesta och ville inte gå ner i ena hörnet, så jag fick sitta och dra i vänstertygel. Men sista rundan gick det rätt så bra =)
Dirket efter så hämtade robban oss, och så åkte vi o åt på donken. Sen åkte vi in hit, och nu kom precis mamma eller för en stund sen. Just nu kollar vi på house, eller jag kollar genom dörren ser till vardagsrummet. Det är iallefall jätte mysigt här, så ska nog börja vara hära mer. Det känns liksom som hemma, nu ör vi hela familjen hära... åhhh jag bara njuter av att vara med min älskade familj igen. Max och maja är inte hemma men det brukar dom inte vara heller så det gör inte speciellt mycket, även om jag saknar dom oxå, men det är inte samma sak!..
Nu ska jag kolla klart på house och lite sånt dära på datan, får se när vi åker hem sen. nu har vi iallefall en ny och fin bil känns oxå skönt. Så just nu är allt väldigt bra =)
Hur har ni haft det idag? puss

Lektion

hallojsan alla glädjespridare!!
Just nu sitter jag på lektion, men vi skulle tydligen inte göra nått speciellt. Så jag skriver väl i bloggen.
Igår pratade jag med en som här i bloggen får kallas M, och det ar verkligen inte som jag trodde mellan oss. Men nu är det så att vi inte kan vara vänner på grund av andra, som förbjuder det. Jag saknar henne asså hon var verkligen min syster, och vi gjorde precis allt tillsammans men sen blev det som det blev, och nu kommer vi nog inte kunna bli vänner på ett tag. Men vi får se hur det blir nu och vi får väl träffas utan att nån vet det isåfall =)
Efter den här lektionen så slutar jag och jag hoppas jag hinner med hel bussen, för då är jag hemma runt kvart över 2, jätte skönt. Sen har jag ju hoppning ska försöka få med Amanda så hon kan fota lite, älskar bilder på mej själv när jag rider eller inte alla men när det ser bra ut iallefall. Och amanda är min lilla "privata fotograf" hahaha!!! Fick precis ett sms av henne så nu får se om jag får nått svar snart om hon följer med!
Nu ska jag läsa nåra bloggar, och fixa pengar. Kraaam på er alla så skriver jag snart igen!

tandläkaren!!

Godmorgon alla sjumilasovare ;)
nu har jag gjort iordning mej, ätit frukost och snart så ska jag åka till tandläkaren. Sen åker jag direkt till skolan, och kanske äter lunch innan, det beror på om det är gott i skolan. Men jag hinner iallefall hem innan jag åker till stallet, så hinner skriva då. Och kanske nån gång i skolan, ska försöka med det oxå!

Dagens kläder:
Kvb byxor
Rosa linne - HM
Svart tröja - Gina

Int det finaste kanske, men idag verkar jag verkligen inte vara iordning gjort speciellt mycket =) Puss och kram ha en bra dag!

måndag kväll....!

Så nu är jag hemma igen och har precis ätit. Känner mej jätte mätt så ska nog slämta maten och läsa lite bloggar. Sen ska jag ta bort sminket och försöka skriva klart min lilla uppsatts till imorgon. En sammanfattning av jesus liv, jippiiie. Jag hatar allt som har med jesus liv att göra för dom tänker så jävla osmart, inte konstigt att det blev problem.
Hahaha , jag tyckr verkligen inte det är roligt att vara med på mammas jobb när hon jobbar i bandhagen för man får bra sitta i bilen medans hon springer runt till massa gamla människor, och jag vet inte vad jag har emot gamla människor men jag tycker bara inte om dom. Dom är väl lite läskiga eller nått, men mamma fick med mej upp till en gamla tant idag. Men hon hade en katt, och shiit va stor den va. Min grannes katt är gryymt stor men den va värre. Sen satt jag i bilen hela tiden, och sov en stund undra hur många som kollade in i fönstret, höhö ;)
Nu ska jag kolla mina pengar och sen läsa dom dagliga bloggarna. Juste imorgon ska jag till tandläkaren 9.30 så jag hoppar över första lektionen hinner ändå bara vara med ungefär 30 min. Jag vet inte när jag blir klar, så fr se om jag går på typ sista lektionen eftersom vi slutar tidigt och det är ändå data, och det är kul. Sen har jag ju hoppträning oxå. Men nu orkar jag inte skriva mera, pusspuss!

mammakväll

Tjoolahoppsan!!
Nu kom jag precis hem från skolan, eller mamma hämtade mej. Inte för att jag inte orkade utan för att hon är världens bästa mamma.
I skolan så fick vi först tbx vårat IQ test som vi gjorde i fredags och jag fick 22/30, Så jag ligger över det normala för min ålder =D känns riktigt skönt, och var dessutom en av dom 5 bästa i klassen. Lite senare så hade vi gympa och jag hatar att springa, eller bara ibland. Och idag var en sån här dag som jag inte känner för det. Och vi skulle springa en slinga på 80% av våran puls vilket betyder nästan allt man orkar men andra gången så kännde jag verkligen att jag var pollenallergisk...för då började ögonen rinna, och jag såg knappt nått och det började klia i halsen och ja ni vet det vanliga. Det är verkligen inte roligt, och dessutom då när vi hade det dära. Men jag fick jogga runt ist det vill säga inte springa så himla fort. Efter gumpan hade vi lunch och då träffade jag en jätte nära vän som inte mår så bra just nu och det är inte rikitgt 100% mellan henne och hennes kille, så tog hand om henne lite. Då fick jag även veta att en av hennes kompisar tycker att det är äckligt och att det är konstigt att jag är kompis med hennes lillebror, som om hon kan bestämma över honom!!..
 Liten senare fick vi tbx spanska provet....... gissa........ 91/100 jippie, MVG!!!!det trodde jag verkligen inte, så nu är jag jätte jätte glad. Sen hände väl inte så himla mycket mera, jag har hosata hela dagen men det verkar ha lugnat ner sej lite nu.

Vad är det för väder ute igentligen hallå vi slutar om typ 2 veckor och det regnar, ska det vara sånt här väder hela sommaren eller? Det vill jag inte, jag vill ha en riktigt härlig sommar, för den här sommaren ska jag verkligen njuuuuta av livet, och är nog singel hela sommaren, om jag inte hittar min livs dröm prins ;)
Ikväll så ska jag vara med mamma på jobbet hon ville det, så jag kommer nog hem ganska sent. Men det gör inget för jag kan plugga där och sen så är det väl inget mera. Det jobbigaste är ju att jag inte kan skriva i bloggen, eftersom mitt internet inte kommer funka dära, och mitt mobilabredbandt inte har kommit än så funkar inte det heller. Men ni får väl klarar er. Jag nås verkligen på mobilen ikväll, ni får smsa hur mycket ni vill!!! Kommer nog hem runt 10, hörs då pussisar.


Dagens klädesval:
Svarta leggins - ......hm
Vit "undertröja" - lindex
grått linne - HM
vit tröja  - boomerang







helgens slut

Jaha, nu är söndagen snart slut och en skolvecka börjar igen. Men vet ni?? aa, det vet ni säkert men tänkte bara påminna er om att det bara är 3 dagar =D sen är det 4 dagar ledigt, helt underbart. Då ska jag passa på att shoppa både till min avslutning och till mina storesysters student, och massa annat oxå så klart. Det bara kliar i fingrarna, har ingenaning om hur jag har kunnat klara mej utan pengar så här länge.
Och nu ska jag faktiskt verkligen ta tag i min blogg, på rikitgt och få massa besökare. Pratade med min kompis idag som har kommit upp i helt sjuka siffror med sina besökare så jag får väl bara försöka komma ikapp henne. 
 
Idag åkte jag och martina till mossen men det var verkligen ingen där , eller ju nåra små barn men ingen vi kände så vi åkte till coop och köpte glass och sen gick vi hem igen. Och på vägen dit så träffade vi Anna, och hennes otrevliga pojkvän... Igentligen borde han iaf säga hej jag är ändå hans tjejs "lillasyster" men nej bara en sneblick men men livet går väl vidare.Hoppas han lär sej vara lite trevlig!
Jag har precis duschat och smörjt in mej och så...Nu ska jag fixa lite med mitt hår det blir så himla mycket imorgon annars, och jag orkar inte gå upp så himla tidigt. Sen ska jag nog lägga mej en stund vid datan i sängen eller sätta på nån film, och ägna lite tid åt telefonen. Just nu smsar jag med nån kille från rixfm jätte trevlig är han, fast bor i södertälje och det är ju en bit. Men vi får se om vi träffas nån dag. Även om han verkar lite på så kanske ändå =P
Imorgon slutar jag 15.10 sen åker jag och martina kanske och solar eller vi våfr se hur det blir. Har lite plugg oxå, imorgon kanske jag får tbx mitt spanska prov så det är bara hålla tummarna för mej.sov gott!!




Är min älskling inte helt otroligt just nu när hon ligger o sover i min säng??

mossen !

Halloouu!!!

Nu har vi gjort iordning oss, och ska åka till mossen. Sen kanske vi åker och träffar en kompis, men vi får se. Vi ska ju träffa kompisar på mossen oxå, men vi vet inte rikitgt vilka som är där. Men nån rolig hittar man alltid ;) Jag nås på mobilen, och har ni nite mitt nummer så får ni väl antingen inte höra av er och vänta tills jag kommer hem eller så får ni försöka hitta nån som har det. Pratar just nu med en kompis som jag inte pratat med på jätte länge, jätte roligt!

Dagens outfit
Kvb byxor
Svart linne - JC
Vit tröja - Peak


Söndag!

Godmorgon!
Vi vaknade för en stund sen och nu ska vi snart äta frukost, mummss =)
Jag tycker ni har blivigt väldigt dåliga på att kommetera?? Det är ju faktiskt ganska många som läser min blogg dagligen,och varför kommenterar ni inte? NI kan ju annars bara lägga in en länk till eran blogg.

Jag älskar dej och att det blev så här va verkligen inte mening och vill bara att du ska ha det bra och jag har förstått att du har det med henne, så jag vill låta dej vara med henne. Även om det är jätte svårt för mej och behöva lämna dej. Men du har lovat mej att inte göra nått dumt mot dej själv, men ändå har du sakt att om jag lämnar dej kommer du inte orkar mera. Men du har fortfarande nån att leva för nån som du älskar med hela ditt hjärta, du klara dej. Vi kanske bara behöver en paus?! Igår blev allt bara åt helvete men jag orkade verkligen inte mera. Och jag väntar på dej längst inne, men på utsidan måste jag gå vidare. Men glöm aldrig orden "jag älskar dej"

Texten är till en speciell person som mycket väl vet vem han är.... men är det nån som sitter i min situation eller har gjort, några tips?
Nu tjatar martiiiiina så puss på er!!

-

Det fick bli en kväll med älsklingen martina.
Just nu sitter vi och kollar på eurovision i sängen jätte mysigt!

Jag missade hela robinsson, för jag gick ut klockan 20.00 och träffade mini fjortisarna niclas och erik capser var med oxå med. Sen gick vi och mötte martina. Och då skulle dom gå så jag fick min efterlängtade kram av honom ;) Nu ska vi kolla klart på det hära och sen sova tror jag eller gå ut kanske. Så det kanske inte blir nått mera inlägg idag. planerna för imorgon är väl att vi ska åka till mossen och kanske träffa robin sen. Men nu ska vi kolla på sista, pusspuss!!

Melodifestivalen + Robinsson = hemmakväll!

Jag kom precis på att det är ju lördag idag och klockan 20.00 börjar robinsson och sen klockan 21.00 börjar ju eurovision song contest. Mitt lilla problem är att robinsson slutar ju 21.25, så jag får väl hoppa lite mellan kanalerna sista 25 minuterna.
Jag funderar på och göra nått rikitgt mysigt till ikväll,men vad vet jag inte än. nån som har nån idé? jag får gå och kolla vad vi har hemma. Kanske borde laga nån middag oxå, hmm får bli nått lätt. Vad ska ni göra ikväll då?
Kram!

gårdagen

Så nu har jag städat klart mitt rum och hjälpt mamma ganska mycket med annat. Det känns jätte skönt nu efter, när allt är klart.
Tänkte berätta lite om igår nu när jag har tid. Vi åkte till huddinge c runt halv 6 och sen tog vi pendeln in till stan. Sen gick vi och åt på donken eller jag och martina va tvungna och gå tillbaka till centralen o möta emma som tog ett senare tåg. Sen så åt vi lite och då var klockan redan efter 7 och dom hade precis börjat så vi tryckte oss in bland alla människor så vi kom typ längst fram. Där stog vi och hoppade tills martina tog med sej felicia och emma o mötte niki. Sen kom det nåra sjuka killar och började hålla på med oss, och då menar jag verkligen hålla på. Så vi tröck oss ut och letade upp tjejorna igen. Jaa, sen gick vi mest runt hela kvällen och träffade lite folk. vid typ 10 åt vi glass, och sen gick vi till max där felicia självklart skulle dricka kaffe. Till slut tog vi iallefall 20 i 11 tåget hem och min gulliga mamma hämtade mej och martina i huddinge c. Så det blev inte jätte sent för mej igår, men det va skönt för jag var ändå trött ;)

Nu har precis mamma åkt och jag ska vara ensam hela kvällen, så det blir nog en hemma kväll och bara ta det lungt. Får se om jag hittar på nått med nån kompis ikväll. Så om nån känner att dom vill hitta på nått lungt typ film eller så, är det bara höra av sej nås alltid på mobilen! Puss på dej.

NY REKLAM!

tryck tryck tryck är snart uppe i mina första pengar!!!!

Städ dag

Hejj bloggen och alla läsare!
Jag vaknade för typ en timma sen och nu har jag precis ätit frukost, och nu ska jag dra igång med städningen. Hela hemmet ska städas så det lär ju inte bara mitt rum jag ska städa. Fast det är ganska mycket i mitt rum så aa, men jag kommer nog blogga massa under dagen. Hoppas på att hinna träffa min lilla agge och adde idag oxå för dom är hemma idag.
Nu tjatar mamma så jag får berätta om gårdagen senare, och juste världens bästa vickan har fixat ny reklam till mej.
Här kommer en bild på mej och flickorna igår, emmsii var oxå med men det va hon som tog det här kortet =P

  




 


hemma igen

Nu är jag hemma men är helt slut i fötterna och huvet värker som faaan (ursäkta)... så nu ska jag bara hoppa ner i sänegn jag berättar om kvällen imorgon, pussipussi!!

rixfm!!!

Nu åker jag, ska möta upp tjejerna.... puss  älskar er=D

lets go

Nu ska jag börja göra iordning mej nu, vi ska åka 5 så det är rikitgt vrådis nu... slänger in en bild sen innan jag åker,vad ska ni alla göra ikväll då?

skola

Godmorgon, nu drar jag iväg till skolan börjar 8 idag... Ska bara möta upp martina på vägen, jag slutar runt 3 och då ska jag åka hem. Sen möta jag och tjejerna upp ikväll och åker in mot rixfm, ska bli så himla kul att vi alla ska göra nått, för det är alltid en eller två som inte kan. Ojjojj nu är klockan mycket, måste fixa det sista innan jag åker. Hoppas ni all får en underbar  dag i solskenet, nån som ska till rixfm ikväll?? puss

Dagens outfit:
Svarta leggins - gina
Vit "undertröja" - HM
Randigt haltineck linne - Jc
KVB töjan - kvb

kvääll

Nu ska jag hoppa ner i sängen eller jag kommer säkert göra 500 saker innan och såkommer det bli jätte sent, men ska försöka skynda mej. Imorgon är det fredag och jag o mina kära vänner laddar inför imorgon!
Jag har fått ett levnadstecken så nu är det lungt.Nu gäller de att tjata om att han ska komma in till stan imorgon, han tycker vi ska träffas på söndag men inna gör inget engligt mej...=)
 Men sov så gott alla söta ungar, jag vet att det är lite bild brist idag

finns det söötare?


trött trött trött....

Just nu ligger jag i sängen med datan det är verkligen helt sjuk att en sån här liten sak som att ligga i sin sägn, vilket man ändå gör varje dag, men just denna lilla stund är det något extra med fråga mej inte vad som är det speciellt för det vet jag inte.
Ligger här och väntar på ett livstäcken från min lilla "kvällskompis", men nej. Hoppas det kommer nått sms eller kanske till och med ett samtal snart.

Juste idag fick jag stort berömm i min svenska bok av läraren och han skrev att han är väldigt stolt över mej hur jag har förändrats under detta år, och i början kunde jag göra honom helt tokig men det är så stor skillnad nu och för nån vecka sen pratade vi om det här, dvs. min blogg. Och att jag själv känner att det är lättare att komma på saker att skriva om, jag älskar lärare som verkligen kan berömma och gör det oxå, sur gamla tanter är ett helvete, som tur är har jag inte drabbats av någon sån än. Han skrev även att han tyckte att det var skönt att jag var tillbaks nu efter den lilla tid jag varit sjuk och att han hade saknat mitt alltid lika glada humör och mitt seriösa arbete. Lite sjuk att faktiskt få höra det av en lärare=D Nu funderar jag ganska seriöst på att bara ta bort mitt smink och sova, men jag vill ju prata med en viss liten söt person, som ni inte just nu får veta vem det är men om det blir något mera så lovar jagatt ni kommer märka. Men sist jag skrev massa om min fd pojkvän så blev det massa prat från alla håll så det hoppar jag nog nu. Tror faktiskt jag ska gå och ta bort mitt smink iallefall. pusspuss

rixfm imorn

Jaha... nu är jag hemma från ridningen och inte alls nöjd, fy fan det gick åt helvete. Det blev lilla älskling yatsy idag men vissa dagar är hon helt underbar men idag gick det inte bra, jobbade bara på volterna. Jag tror jag måste jobba mera med henne.

Sen är det så att jag älskar min anna världens bästa syster, vi har alltid sjukt kul ihop men när hon vet att nån bråkar med mej, så går hon in direkt. eller nej inte alltid ibland får man tjata lite. Men i det här fallet så handlar det faktiskt om min kärlek, och en viss idiot har förstört allt. Men nu så hjälper hon mej till 100%.
Nu ska jag äta middag och sen ta en dusch tror jag. Imorgon är det rixfm festival, fy fan va roligt det ska bli! Ska fundera på vad jag ska ha på mej.=D

Pusspuss hör av mej senare.

Torsdag, todaay

Godmorgon sunshines =D

Jag är på helt underbart humör, ingen aning varför men den här morgonen har gått utan problem och solen har lyst in genom fönstrena. Ska snart åka till skolan med gympa som första lektion, och jätte sen lunch. Sen kommer jag ju att få skriva mitt spanska prov idag, jag kan nog det mesta och det kommer gå jätte bra om jag fortsätter o vara så här glad. Efter skolan åker jag till stallet direkt, och kanske är hemma runt 7 halv 8...Jag älskar ridlektionen på torsdagar med min storesyster, haha aldrig en lektion utan skratt, jag lovar. Sen finns det ju vissa lite värre personer som rider i våran grupp, eller inte flera syftar mest på en. Men hon får bårka precis hur mycket hon vill jag har gått vidare.

Igår kom mamma hem rätt sent så jag ägnade min tid åt att prata i telefon med robin, haha. Jätte mysigt, men han är inte heller fullt normal ;P kanske nått o satsa på??!Tror iallefall det, eller en sommar romans.För jag kan inte sitta o vänta på "J" hela livet. Istället får jag leta efter drömprinsen.

Nu gick solen i moln men den kommer väl fram snart? Jag hatar att vi slutar om ungefär 3 veckor och att det regnar typ varje dag, lääängtar tills vi slutar skolan. Och snart tar min syster studenten, saknar henne. Vi träffas typ aldrig längre. Jag älskar iallefall min meiling.
Nej nu ska jag nog packa väskan för idag, den blir ju rätt stor eftersom jag måste ha med mej allt till stallet direkt, ibland irriterar jag mej själv rätt mycket på att jag är så seriös med min ridning. Men jag skriver så fort jag kommer hem, som ni vet brukar det ju bli rätt dålig update på torsdagar, förlåt för det!

Just nu har jag på mej: blåa kvb byxor, vitt linne....
Senare idag tänkte jag: Vita jeans leggins från gina och ett grått linne eller svart klänning båda från gina, rikitgt gina donna idag =)



Puss och kram på er, ha en bra dag iallihopa!<3

ordet irrterar mej fortfarande

Just nu sitter jag och äter middag, egen lagad. Oftas blir det ju ingen mat när jag är ensam men nu sa mamma att hon ville ha mat när hon kom hem och då kunde jag ju inte slita mej från o ta lite. Jag är ganska jätte duktig på att laga mat. Sen ska jag nog fixa lite i köket och med tvätten. Och förra veckan så tappade jag bort min jacka och jag har inte hittat den ån, jag tror att den är här hemma nån stans.
Jag har massa bilder på min mobil som jag vill lägga över till datan, men den accpeterar inte det,hmm... får fundera ut nått.

Jag känner mej just nu väldigt trött, eller jag vet inte rikitgt vad det är. Men det finns en viss person som jag älskar helt överdrivet.(Och den här personen kallar vi J...) han vet om att jag gör det men fattar nog inte hur mycket. Nu är det bara det att han säger att jag ska vänta, att jag ska kämpa för hans skull. Men hur länge ska man sitta och vänta när han har nån annan och säger att han älskar mej?nån som känner igen sej och har tips? Ibland känns det så himla meningslöst!


nykäär är det rätta ordet!

Svar till "Anonym":

Hört vadå???
aah, nykär är verkligen det rätta ordet, eller nej utan hon blev mera kär på rikitgt för första gången =)


Det har verkligen inte blivit så mysket plugg som skulle behövas, eftersom jag inte har haft internet på jätte länge så har jag bara suttit vid datan, tänk er själv o vara helt utan data i 2 veckor? För mej är det helt ofattbart att jag klarade det.men nu ska jag verkligen ta tag i spanskan, fick höra från en vän i klassen att det va väldigt mycket om klockan så det blir väl det jag får träna på, mamma jobbar kväll idag så hon kommer hem runt 10 vilket betyder att jag är ensam hela långa kvällen. Men jag sitter nog vid datan massa så jag skriver självklart i bloggen. Om ni känner för o göra mitt pluggande lite mer rooligt så kan ni ju underhålla mej med sms.Nu ska jag bosätta mej framför böckerna nån timma, puss på er =)<3

Älskling, du är underbar!


föörlååt!!!

Hej på er allihopa! jag vet att jag inte skrivit på säkert mer än två veckor, mitt internet har inte funkat och har inte haft till gång till dator, så nu har jag säkert förlorat massa besökare, nu måste jag dra igång igen!!
Sist jag skrev va en tisdag, sämsta tisdagen i mitt liv, kommer aldrig glömma den dagen. Det va första hoppkursen som jag gick på efter lite tjat av mamma. Men den dagen blev jag singel mer säger jag inte det till hör mitt privatliv. På fredagen var det ju valborg, jag hade skit kul! Va med mina söta flickor, vi kom först till elden och gick nästan sist, hehe. Jag älskar valborg när man liksom får träffa alla som man inte träffat på jätte länge. den här valborg så träffade jag min lilla erik, på bussen dit fakitkst. Shit han har blivit helt förändrad och nu är han största fjortisen. Sen på lördagen så åkte vi till mossen i skogås. Och träffade nåra kompisar det gjorde vi även på söndagen =) På lördagskvällen sov märta och flingan här. Martina pratade med sin älskling i telefonen hela kvällen och felicia va jätte arg. Men vi va lite med agge, shit va jag har saknat o vara vän med honom, känns iallefall jätte bra nu. kanske blir nått mer än vänner ;) haha nej då inte just nu iaf. Sen var det skolvecka men jag var sjuk nästan hela veckan. På torsdagen hade vi orientering på källbrink, sen åkte jag och tjejerna till huddinge c och åt.
På helgen va jag hemma och va sjuk, inte alls bra.Fast på tisdagen va och på skansen men min kära lillabror, gissa om jag läängtar till grönan? I tisdags hade vi engelska prov och idag spanska prov men jag är inte i skolan...så mitt prov blir imorgon.Sen har jag kommit på att anton min kära bästis, är jätte mysig o prata i telefonen med =)
nu ska jag sätta mej och läsa alla bloggar som jag har missat, och försöka få tillbaka massa besökare. Hör av mej senare. Nu kommer massa massa bilder, pusspuss!!


Jag och felicia

Martina sunshine älskar dej=)

Agge vill aldrig vara med på kort!!

Skansen med lillebror


RSS 2.0