Nakenbad



Nu ska jag göra iordning mej, bild kommer soonis :)

Måste tydligen nämna min älskade syster meiling i bloggen, fråga mej inte varför :)


Bloggstart

Nee men jag suuger ju på de här med bloggning, SKÄRPNING!!.
Senaste tiden har typ varit "hej jag ska ut med hunden sen äta mat" ni måste ju tror de är de ända som händer i mitt liv. Men nixpix. 

Jag kör alltså på en nu start i blogggen liksom. Kameran kommer få vara med varje dag framöver, sen ska de dejtas läsare som fan asså. Jag får börja li en riktigt bloggare, som jag har skrivit senaste tiden är ju piss tråkigt vem vill läsa de liksom?
Ikväll är de kykling fest som gäller, skolan till mitt i sena natten. Jag och flickorna ska vara små pinglor därför måste jag ju snart göra iordning mej, haha. Men blondin så fin kommer hit om en stund hon skulle åka he o gå ut med hunden men kan slå vad om att hon kör en "mamma jag va ute med morra i 30 min" mendas hon spenderade dessa 30 minuter framför datan.

Ska ta en joggingrunda med hundarna nu, tråkigt som fan men vad gör man inte för o se bra ut ? Sätter in plupparna i öronen trycker på play och kööör!!

Seeyou bitch :)





Här spenderade jag min dag :)


Du vet vem du är

Du kan inte stå för dina ord? Du säger att du vill förstöra för oss, sen står du inte för de inför mej? Du börjar snacka om saker och försöker få mej intresserad sen säger du aldrig själva grejen... Det är riktigt sjukt. Jag vet allt jag behöver veta om killen. Han hade aldrig deal så mycket saker med mej om du inte hade varit på riktigt. Du vet nog mindre än du tror.


tisdag

Förlåt har varit social med mamam hela dagen. Städat och sen bakat, det är ju mammas dag idag. Köpte hennes favorit choklad, ingen vanlig alltså över den vanliga prisklassen om man säger så. Sen fick hon en mamma-mugg och en blombukett, gud va gullig jag är ;) hihi...! Allt folk kommer på torsdag, även den hemliga!
Imorgon är de nån påsk sak på skolan, brukar vara vid alla hjärtans dag men senare i år. Va faktiskt rätt mysigt förra året :)

Måste bara berätta att jag nyss hittade ett par nycklar hem till min mormor, som tyvärr dött. Men iallefall jag gömde dom när jag va liten och folk letade efter dom hur länge som helst och nu hittade jag dom i fåtöljen :O skummiiiis, right?


Ingen bloggdag

Då har jag bakat världens fulaste rulltårta :) skit stolt!! Ska faktiskt sova nu, ingen bra bloggdag idag, förlåt (A)

Födelsedag för mamma imorn

har köpt present till mamma är nu hemma och ska städa o baka inför imorgon :D


<3

Sista delen av johanfalk nu, sen ut med hundarna telefonen i örat o läsa igenom uppsatsen ett antal gånger till :D

Söndag

Hola!!
Vi har varit ute i västerhaninge där pappa och familjen har husvagn och sen inne i stan och köpt en hundbur till monstret här. Ska nog snart ta och dra mej mot mamma har ju en del o fixa ikväll.. först plugga, fixa lite inför veckan och ta hand om mej själv en stund mamma ska även göra en ansiktsbehandlning på mej är de planerat men de beror på om jag hinner. Men ska ut med hundarna allra först, är rikitgt sugen på en lång promenad och här hittar jag ju inte rikitgt än (a). Tänkte även skriva en vecka planering här, till er liksom!? snällt va? :)

Det är Johan Falk ikväll oxå, får inte missas!!...


Sommartid

Har vari vaken sen typ 8, dukitg flicka va? Jag har vaknat tidigt hela helgen. Ska spendera min sociala dag med the family. Sen ska jag även till djur hemmet, dvs hem till mamma. Nej men saknar faktiskt min lilla bebis där.

Jag känner att jag skulle behöva lite hjälp med hur ni vill ha de här på bloggen, de är inte ofta jag frågar om hjälp men nu behövs de. Mer bilder?låtar?deckare om min vardag?poetiska inlägg av mej? vad vill ni ha? hjälp mej nu sötnosar :)

earth hour

Jaha då är de earth hour om 5 minuter, hur många ska ge de lilla som krävs för miljön? Här hemma har vi gjort de till en rolig sak och ska spela o äta godis med massa ljus, riktigt myspys :)
Datan är ju uppladdad så kanske blir bloggning under tiden oxå, vi får se.

Ny design imorn?!

Vill bara informera om att de troligtvis kommer en ny design imorgon. Killen som gör den är samma som sist och gör även rahlenfeldts design, så himla duktig :D

Nu ska jag leka med min lillebror, och mitt comviq har gått ut :O


Svar på kommentarer utan länkar

Martina om Det som chockar hela svenska folket:

Tack för en trevlig helg min käresta. Hoppas ni fortsätter ha det bra :) älskar dig!


Svar:
Alla stunder med dej är något extra :) loveyou oxå



27 Mars, 16:00

 

Anonym om HALSONT:

e du fortfarande tsm med dozzi??? <3


Svar:
Vet ju tyvärr inte vem du är, eftersom du inte skriver ditt namn. Men vi har inte varit tillsammans och inte de heller, bara umgås lite extra mycke på alla sätt ;)

26 Mars, 23:19

 

 

Anonym om Fjortis jävel:

gud så söt....

Svar:
Vet inte om de är mej eller anton du menar, han är iallefall grymt söt min bästavän :)

26 Mars, 19:34

:D

Nu blir de svar på kommentarer, kul va?

om jag får tid lägger jag ut svar från frågetsunden oxå :)



Bättre blid på örhängena får ni sen


Det som chockar hela svenska folket

Hejsan svejan :)
Nu har vi precis ätit våfflor, ska åka o köpa saker till middan snart.
Jag antar att alla hört om "Linnea och Jennifer". Det är ju verkligen helt helt sjukt. Vi pratade om d igår i skolan och idag kollade vi på dokumentären. Hur tänker folk? vuxna personer ser en dömd pojke oskyldig. Han har erkännt och det är bevisat att han våltagit 2 tjejer, ändå säger dom att han är oskyldig? Och hur sjukt är de inte att hans mamma startar grupper på facebook och massa? ååh jag blir bara irriterad och besviken på svenska folket.



bloggning kommer sen

Blir snart ut gång med hundisen, martina ska hem :) Lillebror och frun i huset är på gympa, och lillasyster sover. Så när martina åkt, tänka jag nog försöka blogga lite och svara på era kommentarer.
Ska lägga in en bild på örhängena jag fick av honom....




HALSONT

Grattis till mattias och Cecilia som vann årets let's dance.

Martina har sovit sen jag skrev senaste inlägget, ska hämtsa mina halstabletter o försöka sova. Har galet ont i halsen, får se hur natten blir!!

låt mej inte behöva tänka

Jajajajaja jag vet. jag ska börja sköta mej.
Igår va jag hemma hos honom skit mysigt. Träffade hans mamma och tappade rösten, ordagrant alltså. SÅ kunde inte prata på hela kvällen, morgonen och knappt nu heller. Sitter iallefall hemma hos pappa med martina vi ska kolla på programet om "Linnea och Jennifer" nu, så jävla sjukt. Bloggar senare om jag är vaken, annars imorgon. Seeeeyou :)


Fjortis jävel

Tjeeeeeena :)
Det är torsdag idag, jag har knappt sovit inatt. Min lilla bebis har haft en jobbig natt. Så gick upp rätt tidigt och duschade o fixade. Eftersom jag har ett liv, vet jag inte vad jag ska göra efter skolan. Ska försöka få hit honom, men vi får se hur de blir. Jag behöver faktiskt plugga. Imorgon åker jag och martina till pappa, mysigt va? :)
Jaha, nu ska jag trycka på knappen till parfymen hoppa lite till musik och bara vara allmänt glad. Känns som en bra dag de här.

Tack för alla gulliga kommentarer senaste dagarna, alla är dock inte accepterade än!



Jag saknar dej, anton!


:)

godnatt , telefonen i örat sex and the city på tv'n och kudde under huvet...

Ett leende bara han kan skapa

Jag är gladast i hela universum just nu :D Fan va jag är glad,
 har längtat efter de här ögonblicket i en evighet känns de som :D
YESYESYES :D :D :D


bästavän



Min värld stannar upp med dej, den snurrar inte utan dej.
Jag älskar dej martina.


Johanna o Martina <3 Mej

Skolan gick toppen, finns så jävla mycke patetiska människor asso. Tar de senare. Efter skolan åkte jag,martina o johanna hem hit och försökte plugga lite gick rätt bra men fan jag älskar o vara med dom. Så jävla underbara, har ju inte umgåtts så mycket med johanna senaste tiden, men de är mest för andra har valt henne. Folk som utnyttjat henne vilket hon verkligen inte mått bra av. Nu är hon tillbaka på mitt och märtas spår, jätte skönt :) Älskar dej gummsan! Sen gick vi ut med hundarna och dom hem till sej.

Nu sitter jag här och försöker få in en kär vän på rätt väg här i livet. Det kommer ta sin tid, och hon kommer ha många sömnlösa nätter med de fixar sej. Gumman jag lovar.



snart ett år sen, kvinnor :)


trött

Godmorgon :)
Är trött som jag vet inte vad dag, pratade ändå inte i telefon jätte länge igår. Ska till skolan idag, och efter de direkt åka o plugga så kommer nog hem ganska sent, ni får klara er.
Kör på leggins , pojkens tröja och uppsatt hår idag, skönt som fan. Nu har jag inte tid med de här längre. Ha en underbar dag allihopa, jag ska svara på era kommentarer ikväll :)



haha, bilder ger mej skratt :D


städ...Tv...

Hemma igen. Dags att städa rummet och sen blir de tv kväll till 100% .... 20.00 - 112 på liv o död , 21.00 desperate house wifes 22.00 - kommer inte ihåg vad det heter (A)

NU

Tar hundarna och drar mej mot affären :)

Du borde inte dra dej tillbaka ...

Skolan gick helt klart bra, skönt o träffa johanna o martina igen :)
Kom hem typ 2 men har inte orkat skriva, och så har jag varit ute med hundarna. Ska faktiskt städa lite, och man vet ju att om jag börjar kan jag inte sluta, men igen kan blir värre än martina. Lilla bebisen ligger o sover brevid mej, vill inte rikitgt väcka henne men jaja. Får väl leka lite ed kameran först då, om jag verkligen måste.. haha


Tisdag

Godmorgon :)
Blev en ego kväll igår, med massa mys. Idag ska jag till skolan, saknar martina massor och vi har itne pratat sen i torsdags, ensamma! Helt galet, så nu finns de massor massor massor o snacka om. Efter skolan åker jag iallefall hem och sen hmm... vad händer sen? längtar som faan!!
Ha en bra dag :D



Grattis till Amanda idag, barndoms vännen som fyller 13. Hörde att du va sjuk, men krya på dej :)

tråkig dag

Jag somnade vid typ 4, haha. De roligaste va att både jag och dozzi somnade, han frågade mej om han fick somna haha. Sen gick jag och mamma iallefall och fixade mitt busskort. Har verkligen inte hänt nått specillt idag, skit tråkigt. Ska hoppa in i en dusch o sen plugga lite och längta till imorgon :D



Superkvinna idag :)


tråkig dag

Jag somnade vid typ 4, haha. De roligaste va att både jag och dozzi somnade, han frågade mej om han fick somna haha. Sen gick jag och mamma iallefall och fixade mitt busskort. Har verkligen inte hänt nått specillt idag, skit tråkigt. Ska hoppa in i en dusch o sen plugga lite och längta till imorgon :D



Superkvinna idag :)


<3

Inga hinder för kärlek

Smileys

Nu har jag fixat så ni slipper mina tråkiga smileys, så nu blir dom på rikitgt bra va? :) :D ;)

sjuk idag

Fyfan vilken natt, jag är hemma från skolan idag. För att jag frös så jag skakade hela gårdagen och sen kunde jag inte sova inatt för att jag frös så mycke, låg med 2 täcken en stickad tröja och mjukisbyxor i fosterställning. Men som tur va så hade jag ju dozzi, så låg och pratade i telefon med honom om allt möjligt, galet mysigt :) sen somnade jag iallefall vid typ halv 6 och sen har jag sovit från o till hela morgonen men nu när dozzi ringde och typ väkte mej så fryser jag inte. Har bara ont i halsen, men ska trycka i mej te idag. För nu känner jag mej inte ens sjuk :D Blir nog en del bloggning idag, nu ska jag svara på era kommenater och sen dricka te o skriva klart min so uppgift.

slut

Har kollat på Johan Falk, pratar med dozzi ska ut med hunden och sen skriva klart en so uppgift



Dagens :

Jeans - bikbok
Tröja - världens underbaraste, tillhör hemlig pojke :)


Sommaren 08



Hittade den här låten och kom direkt o tänka på sommaren 2008, 2 år sen snart. Helt sjuk, jag saknar o kunna vara liten .. inte behöva tänka utan bara leva.

 


Söndag

Hemma igen, har haft en super mysig dag. Träffat mammas bästakompis och hennes barn som jag kännt hur länge som helst, typ hela livet. Jätte kul, dessutom har storebrorsan tjej och allt, träffade henne oxå :) Sen har de varit mass andra folk också.
Det är nått fel med mej och min kropp just nu, idag har jag frusit så jag har skakat hela dagen ändå har jag varit inne och legat med en sovande och varm valp i knät liksom. Sen har jag typ varit varm hela natten, åhh knas!
Jag borde faktiskt plugga, men tänkte svara på dom sista frågorna och sen lägga ut svaren på frågestunden, kul va? :)

Nytt på bloggen ikväll?

Godmorgon :D
jag ska spendera min dag i dalen, datan följer med men ingen vet ju hur mycke jag kommer använda den. Ikväll tänkte jag fixa lite på bloggen o jag får tid, Svaren från frågestunden, svar på alla kommentarer och en ny bloggmail så ni kan nå mej :)


På körd av en buss?

Gick ut och mötte mina flickor, dvs frida och martina. Fick även samtalet jag väntat på hela dagen, min prins ! Vi tog en promenad med hundarna till bussen, sen gick jag och martina hem men hennes buss kom oxå så vi sprang framför, eftersom då är den ju tvyngen o stanna, liksom den kan ju itne köra på oss?

Pratar just nu med världens bästa, eller aa ibland är han ;)

Förstår att ni börjar tröttna på dom här inläggen

FAAAN.... Jag blir galen, hela dagen har kännts som en evighet. Har gått med telefon i handen hela tiden. Snälla.. <3


It's now I start to think..



Dagens kläder :

Tröja - Lindex
Band - Gina
Leggins - Gina


:)

Step by step, heart to heart, left right left
We all fall down...

Så jävla bra, hitta de på Johannas blogg. Kommer ju iofs från en låt text men (a)


<3

Jag släpper inte tanken på dig...
Ditt samtal väntar...
Jag saknar dig...
Min oro övervinner allt...

viktigt information

spriiinger in i duschen :)


un stoppable


...

Jag är orolig, min bästa <3


Tänk att man kunde ta så fel redan vid 6 år

Vi alla har redan sett din avensjuka. Så omoget, gumman. Att du inte ens kan unna din egen vän lite kärlek? Säg inte att de är för o förstöra , för det är din avensjuka som tar över.
Jag tycker du beter dej rikitgt jälva patetiskt, garvar åt sakerna du gör...!


Hata brödrostar

Jag brände mej på brödrosten !! Värsta blåsan på fringret, de gör sviiiiin ont.


Lördag

Godmorgon :)
N ser ju mitt desperata inlägg från igår. Dozzis pappa och hans tjej ringde till mamma och massa, men hans kusin kommenterade min blogg o skrev att han va på väg hem med sina föräldrar vid typ halv 2. Jag har varit på morgon promenad med hundarna, gick toppen. Nu ska jag äta frukost och sen duscha o fixa lite. Har inga speciella planer för idag, måste ju ändå vara hemma med Stina. Men ska försöka åka förbi martina o hämta upp mina spanska saker.

vad ska ni göra idag? :)


HÖR AV DIIIG!!!

Dozzi, ge mig ett livstecken så fort du ser de här!!
Vill bara hugga halsen av dig ibland, hatar när du gör så här. Du har iallefall sötaste pappan och låtsas mamman :)

...

Känner din puls slå...
Känner ditt hjärta dunka...
Känner dina andetag...
Känner din hand i min...


looking for the light behind your eyes




nehe då har vi sett hela let's dance, varit ute på en kvällpromenad och nu dricker jag te. Börjar faktiskt få ont i halsen, nejnejnej! Inte bra nån stans. Snart blir de iallefall sängen, men ska nog kolla på en film elelr läsa en bok som jag måste läsa. Men en kompis säger att den är gyrt bra så får väl lita på henne och dra mej in i böckernas värld, haha!

Allt kan ändras så snabbt, genom bara några ord eller kanske inte ens ord? Ett ljud, en syn eller en blick? Jag borde ha massor att tänka på, men jag orkar inte. Tar åt mej av vissa saker mer än andra, kanske saker jag troligen inte ens behöver vara orolig över men... den lilla tanken... jag kan inte stoppa den...


Stina

min prinsessa ligger nu på rygg i mitt knä o sover, såå sött :)

tv

Just nu : Solsidan, så jäääävla grymt :D


Kärringar...

Jag hatar gamla äckliga fulla tanter!!

Det ringde iaf nyss på dörren rikitgt länge och hårt, så jag öppnade. Där står en tant med lilla hår,morgonrock och ett par gula diskhandskar i handen typ? Sen börjar hon snacka om att min katt springer in till henne och att jag inte tar hand om honom. Då är de klart jag blev irriterad och säger att det liksom inte är meningen att han ska vara i trappen men det finns människor i våran port som tycker han är jätte trevlig och släpper därför in honom om han sitter vid porten. Sen ställer hon sej och försöker koncentera sej på o kolla in i min ögon och går närmare mej och säger "Du är inte frisk, och ursäkta om jag säger de men du är inte rikitgt klok och rikitgt underlig" asso hallå vafan är henne jävla problem? Sen stiiinker hon sprit och ser typ pårök ut? Sen kom mamma ut och då ändrar hon helt storyn men mamma hade ju hört allt hon sagt innen.... ÅHH!!

JAG HATAR TANTER SOM STINKER SPRIT OCH TRAKASERAR UNGDOMAR


Dagen med stort D

Hemma :)
Som jag nämnt tidigare så var det ju lilla vovven som skulle komma hem till oss idag. Jag och mama åkte till jakobsberg och firade min kusin som fyller 3 år. Sen skulle alla hundarna hämtas hos "mormor" ( Mammas halvbrors mamma) 's dotter. Där fanns då 1 golden retriver, 5 japanese chin och 1 pouder puff. Men bara dom små hundarna skulle lastas in i bilen. Sen blev de lunch på donken med hela våran sida av födelsedagsbarnet's släkt. Efter så åkte vi hem till min morfar där jag och mamma gick ut med 4 chinnar, sen skulle jag äntligen få träffa min lilla prinsessa. Söt som socker är hon :D Vi skrev lite papper och sen åkte hon o alla hundarna förutom Stina hem, och även jag,mamma och stina som nu följt med oss åkte hem :) Hemma blev de ett möte med en överlycklig Mynta som nu inte lämnar sin lilla bebis ur synhåll. Själv sitter jag just nu på golvet med Stina eftersom hon troligtvis ska sova lite, sen ska vi gå ut med hundarna o mata ankorna!!



Kalas




utgång med kennelhundarna




Första mötet med prinsessan




Fina, riight?



bästisarna



Stina just nu :)


byebye

Nu åker VI !! :D
Hörs senare


it will always be you and me



Bästaste Gustav ( GMX )


Vad är de egentligen jag ska göra idag?

Godmorgon :)
jag lever och är nervös till hundra, min kamera är på laddning in i de sista vilket betyder att ni inte får nåra bilder på min fina outfit just nu. Har iallefall lackleggins en svart klänning och nät kofta, svarta örhängen och lockat hår, japp jag vet att de inte alls låter som mig men nu är de så jag ser ut idag :)
Ska iallefall snart dra mej mot bussen sen blir de pendeltåg i typ en timma lr nått, hmm vart ska jag ? De får ni veta sen..!!



Jag vill inte ramla ner där igen...


Min hund snarkar

Har städat nästintill hela tiden en jag skrev sist, har pratat eller er skrattat en stund i telefonen men sandra och sne varit ute med  mynta typ 10 min. Nu har jag iofs legat i sängen en stund och innan de fixat lite med ansiktet. Men de är rikitgt skönt efter man städat :)
Ska sova nu, blir tidig resa imorn? nån som vet vad jag ska göra? hihi! Kameran ska laddas och följa med så möttet hamnar på bild, läängtar galet ska ni veta! Hinner kanske blogga innan jag åker imorn.


Till "anonym" i Kista:
Jag är 95a, fyller 15 :)


Är du tillbaka?



Jag tänker fortfarande på dig så fort jag hör den här låten.
Min egen övertygelse åkte ner idag, jag vill inte utsätta mig för samma sak igen.
Men nån stans saknar jag dig. Hur fan ska jag bete mig?


städ

Matteprovet va typ svåraste jag någonsin gjort, blev inte ens klar :O Sen hade vi sexualkunskap så jävla sjukt o egentligen höra saker man trodde man typ visste om folk i ens närhet, eller aa. Jag ska dra igång en storstädning här hemma... eftersom imorgon kommer nån viss liten varelse hit. Det kan nog bli en del bloggning idag, det är en bra bortförklaring nämligen. Men de är ju lika bra och dra igång så de blir klart nån gång, eller hur :)


Hon är en hand jag inte släpper fören döden

Martina min kvinna jag älskar dig oxå :D

Jag delar allt med dig. Du är en del av mig, du tillhör mitt liv. Tanken utan dig finns inte längre. För mig är du den underbaraste människan på jorden. Vi är så lika, så lika på ånga sätt. Du finns för mig 24 timmar om dygnet. Det är du, ja det är du som är min livglädje och gör min vardag till kärlek.











en kväll hos pappa

Har haft en helt underbar kväll med familjen i haninge. Jag och martina åkte till pappa och va med syskonen och den sjukt söta lilla leo. Har nog aldrig sett en så söt liten sak. Ni vill ju säkert inte ha en lång jävla deckare om min kväll så lite annat.
Jag har fått en senknuta (?) som sitter i benväcket, gör ont som jag vet inte vad från och till. Om de blir värre så kan man behöva typ "suga" ur delar av typ den där saken. Just nu känns de som en kula som ligger i benväcket typ. BLÄÄBLÄÄBLÄÄ!

Men nu ska jag ta med mej mitt onda ben och huvevärken o försöka plugga lite matte, har faktiskt prov imorgon.







Dammsygsförsäljare är inget för mej

Jag hatar damsugsförsäljare? Det är en sån människa som spenderat typ helt eftermiddan hos oss, knas. Sen blev de hund promenad med mamma och ett ganska oväntat samtal om man säger så liksom, men jaa allt kan ändras? Sen har jag pluggat lite, inte klar än. Sen kollat desperate house wifes, och pratat en stund med sandra, guud jag saknar kvinnan :) Nu funderar jag på o fixa lite sen skriva klart min andra spanska uppsats, men nu va jag tvungen o rigna anton, love hiiiim ... hihihihihihih!

Blir bloggen imorgon mina vänner, förlåt jagf suger kuk på det här den här veckan :)

tisdag

Har genom gått en helt normal dag! Men ibland blir man ju fundersam på vad vissa tänker med? Börjar tröttna på folk som leker dumma och inte kan stå för de dom gör. Dessutom får man ju ibland en liten funderare på vafan jag har gjort vissa människor? men som sagt mycket grundar nog i avensjuka.
Nu ska jag inspektera datan lite och sen gå ut med myntis, sen blir plugg :)



en pojke till i familjen

Det blev gymmet efter skolan, sen bastu och massor med riktigt jävla giiirltalk. Fina flicka jag älskar dej. Har inte hänt så mycke idag faktiskt. Hatar fjortisplayerskor , men de är väl ingen nyhet? ;) Sen är de väl vårat älskade kvarenberga i ett nötskal, de händer alltid saker där.
Sen måste jag ju förmedla den goda nyheten att en liten söt Leo har flyttat hem till pappsen. Hur sööt som helst, det är alltså en amstaff valp för er som inte förstod de. Tänkte åka förbi dom nån dag efter skolan, självklart ska de bli kul o träffa honom men det är helt sjuk va jag har börjat saknat mina syskon. Min lillebror konstanta prat och lillasysters stapplande steg framåt :)
Nu blire en dusch för min del, sen lite plugga middag och saltön.

 

Sötaste bilden jag sett på rikitgt länge :)



vad händer om jag inte är som den du vill ?

Denna jävla dag..!
Det började med att vi åkte till slussen och satte oss på en buss som tog 40 minuter, till värmdö. Där fick vi vänta en stund på nästa buss som tog typ 10 minuter, efter de fick man gå typ 5 lr 10 minuter. Sen träffades vi mammas kompisar och hästarna. Såå hila fina, så nu blire ridning där framöver. På en skit fin stor svart valack på 9 år men beter sej som yngre, vilket bara är roligt. Han heter Ludde, och tävla i allsvenskan förra våren och slutade som 3a vilket är himla bra :) Men till dagens dåliga sida. Vi missade bussen precis när vi skulle gå, och senväntade vi i 1 timma , aah en timma sen höll jag på o frysa ihjäl hela vägen hem.
Nu är de wallander för min del, och svara på kommentarer lite :)


Anna Bergendahl



Vad tycker ni om sveriges val? :)


det är de finaste jag vet

Hejhopp gummisnopp, vad händer ute i soliga sverige?
Själv sitter jag i ångan och pratar med min lillebror, som tydligen har börjat byta tjejer som underkläder ungefär?! Jag hinner inte med i hans svägnar längre. Idag ska jag till värmdö o kolla på 2 hästar som jag ska hjälpa till med. Annars vet jag inte faktiskt. Beror på när jag kommer hem, kanske ska hinna träffa bästisen :D


mina fliickor :)

Jag lever :)
Åkte till martina igår, dit kom oxå johanna. Vi hade en skit mysig kväll tillsammans. Sen snarkade johanna hela natten, så nej jag och martina sov inte speciellt mycket, haha! Imorse hade vi de heeelt underbart, satt på balkongen och solade? förstår ni? solade. Alla i linne och martina i hotpants, gud de är verkligen sommar snart. Men iallefall jag har städat o fixa hemma hela dagen med mamma, ganska mysigt faktiskt. Nu kollar jag på melodifestivalen och bakar bullar haha (a) Ni får se resultatet sen :)



johannisssen



jag älskar solen



puss på mej och morra :)


Brand i skolan !!

förlåt igen, men jag har sån jäävla mensvärk. Hatar o vara tjej ibland!!!
Dagen har bara ihållit glada lendeen. Bakade vanlijbullar, jag och martina är gryyma. Sen började de "brinna" i våran älskade skola. Alla blev utskickade och från en början va de typ kaos, men jag höll men till jocke,victor,johanna och martina brukar sluta bäst så :) Det va alltså ingen brand utan nåra smarta jävlar tända massa rakeret vid brandvarnaren. Kan ju inte säga vilka de var eftersom de inte får komma ut eller fram till lärare. Sen vare no prov, gick väl ändå rätt så bra, med tanke på att jag faktiskt inte pluggade igår utan pratade med dozzi (a) Efter skolan åkte jag hem här va världens sötaste lilla bebis, mammas kompis och min syster. Efter en stund kom dozzi, och meiling hade förhör med honom om bali hahaha. Vi har typ bara kollat på wallander...! Nu är de middags dags för min del, sen blir de nog så att jag drar tag i mej själv o åker till martina :D


Kärlek



Det vackraste jag vet
Är att se dej när du sover
Här råder stilla frid
Och jag glömmer både rum och tid

Du ligger här bredvid
Och jag känner hur du andas
Att älskas utav dej
Är det vackraste för mej

Så sagolikt det är
Att se morgon-dimman lätta
När mörkret sakta flyr
Och att se hur dagen åter gryr

En kylig morgonbris
Sakta sveper genom rummet
Jag kryper tätt intill
Lycklig för att du finns till

Stunder av stillhet
Ett ögonblick av ro ibland
Stunder av lycka
Att bara ha varandra

Det är en rikedom
Att få älska och att att älskas
Vår kärleks varsamhet
Är det vackraste jag vet

Det vackraste som finns
Är att vara någon nära
När månen lyser klart
Över skog och mark så underbart

Du ligger här bredvid
Och jag känner hur du andas
Att älskas utav dej
Är det vackraste för mej

Stunder av stillhet
Ett ögonblick av ro ibland
Stunder av lycka
Att bara ha varann

Det är en rikedom
Att få älska och att älskas
Vår kärleks sårbarhet
Är det vackraste jag vet

Du ligger här bredvid
Och jag känner hur du andas
Att älskas utav dej
är det vackraste för mej


äntligen

JIPPIIEE!!! :D


Hemma igen

Vad har jag gjort dej? Mycket annat är förstört, men varför ska du drabba mej för de? Det är aldrig jag som gjort nått, mot varken dej eller nån annan. Att vi nu går olika vägar i livet, va ju ignen du eller jag bestämmde utan andra. Men det gör ont när du behandar mej så här? Jag har spendera mer än halva mitt liv med dej?! Det gör ont, rikitgt ont. Jag saknar ju faktiskt dej....


Godis? Nej tack.

Somnade om imorse så det blev ingen blogging, men nu är jag hemma och sjukt taggad ;) Kameran har varit med idag, men den ligger tyvärr i martina jackficka kom jag precis på. Jag måste bara påpeka hur sjukt mycket godis våran skola äter, Dagligen. Nästan alla går ju till "Turken" en godisbutik nära skolan, eller ica. Bara jag och martina har gjort över med hur mycket pengar som helst den här veckan, pengar som egentligen kunat gå till nått mycke mycke bättre? sparpengar till sommaren, eller nått. Nej nu har jag bestämmt mej, max 20 kr per vecka ska gå till godis, asso då pengar från min egen ficka. När vi köper loka och sånt, de är skit samma. Men godis är verkligen inte speciellt nyktigt heller :)

Nu ska jag gå ut med mynta, blir en promenad hem till syster ska hämta ett par skor. Hörs sen.

Imorn

Nu ska jag plugga lite och kolla film. Blir inge mer bloggning idag, men går upp extra tidigt för er skull imorn :)


Martinas thailands resa :D

förlåt förlåt förlåt, jag går ner på mina bara knän för er nu (a)
Vissa dagar är inte rikitgt bloggning min grej. Idag hade vi iallefall simning idag gick väl helt okej. Sen åkte jag och martina hem till mej och skulle egentligen plugga, men tror ni de gick bra?  niixan :) Vi pratade verkligen bara om hennes resa till thailand. Hon åker ju typ 1 vecka innan sommarlovet, så min prinsessa ska inte vara med på skolavslutningen. Men ändå är helt sjukt glad för hennes skull, hon ska ju typ vara borta i en månad?! Sen har jag planerat julafton när hon kommer hem, massor med presenter till mej :D

Sen har kvällen varit upp o ner, är sjukt irriterad men har ju min livsglädje. Fan jag skulle verkligen inte klara av vardagen utan martina, kan inte ens tänka mej de längre. Att folk inte kan bjuda på sej själva, att folk inte kan accpetera valk man gör i livet, dessutom ens snacka om kärlek när man typ inte vet vad det är? Åh ne jag orkar inte bry mej


Vovve hit igen :)

Gud jag tänkte plugga lite, men så blev inte läget. Istället blev det bestämmt att en liten voffsing på ett antal veckor kommer flytta hem till oss i slutet av månaden. Först på prov i 2 veckor, sen får vi se hur de slutar. Men så här blir de när man har hundkennel i "släkten" haha. Hundar hit och dit. Vi kommer även ha 7 hundar och 3 katter här under en helg i april, men ja sånt är livet.
Nu ska jag försöka plugga lite, men jag har redan tryck på play på dvd och en vissa sarah jessica parker pratar..... Sex And The City.

snart tillbaka

Ska bara fixa lite... bloggish time soon :)


Hur gör man ?

Jag dras åt olika håll...
Svaghet...


vänner

Jag va ute och gick i 2 timmar med tårar i ögonen och Anton i telefon. Sedan dess har jag legat i sängen, gråtit skrattat om vart annat. Mina bästavänner är mitt stöd igenom livet, dom håller tillsammans upp mej när jag håller på o faller, dom stöttar mej genom allt. Jag har ju självklart många nära vänner, men ibland märker man vilka som är närmare än andra, vilka som bryr sej och inte, vilka som förstår sej på kärlek och vilka som bara tänker på sin egen, vilka som skiter i saker för sina vänner. Man behöver nog en påminnelse om sånt ibland, annars öppnar man sej nog för mycket för fel person, tyvärr.


RING MEJ

ALEXANDER NORRMAN, få tag på mej nu! Jag är i desperat behov av o leka med dej ;)


Tisdag

Hejsan svejsan :)
Nu är jag hem kommen från en verru good dajj. Men har även haft problem o varit sur på en liten söt sak, men den pojken ska jag försöka få tag på nu, vilket kommer gå åt helvete. Iallefall märtan står vid min spegel och blir fjortis, kom nyss med en rand? vad är detta? Så snart som möjligt ska vi ta en promenad men vovvan hem till henne, sen ska jag hem igen och egentligen vill jag ju åka till sollentuna men OM tänk OM den lilla personen kunde ha en fungerande telefon så man kan få tag i honom ? Men annars blir de nog plugg för mej, jag vill inte!
 
Felicia om du läser de här, som jag vet att du gör. Så ska du inte träffa honom, även om han säger att ni ska träffas efter din match och innan hans. NEJNEJNEJ jag halshugger dej min kvinna :')


väljer jag,min prins? imorgon eller aldrig?

Har duschat så nu ska jag gå o skjuta mej själv o ordagrant sätta på en film, haha :)
Nej men ska faktiskt, ta tag i utsendeet först sen kolla igenom nått prov vi tydligen har på fredag och sen blir de film för min del. Så GODNATT mina änglar

Min pojke

Tänk om jag bara kunde dra dej ur dina drömmar och in i verkligheten.
Jag vill ha dej här i den riktiga världen med mej hand i hand.


Ang ryktet

jaha okej jag får väl förklara mej då...
Detta lilla "rykte" som tydligen hunnit fram till vissa. Det sägs ju att jag och min bästavän Anton är tillsammans? Självklarrt älskar jag honom oerthört honom mycket, han är typ en av de bästa som hänt mej. Men hallå får inte vi säga att vi älskar varandra o kalla varandra älskling, bebis, babe och allt ? Utan att typ halv jävla stockholm ska reagera? Tyvärr så är ju inte jag och sveriges sötnos tillsammans, och nej nu bad jag inte alla fjortisar bli tillsammans med honom , jag har faktiskt min bit i hans liv oxå :) Men ändå hur fan orkar man ? Vi är inte tillsammans, bara älskar varandra vadå de låter väl normalt? ;)






Min daag

Tjenare cooolingar, allt väl? Själv mår jag toppen :)
Dagen har verkligen varit helt okej. Har träffat mina änglar piff o puff som haft 2 lååånga historier o berätta, vilket varit samtals ämnet ungefär hela dagen. Men vi alla blir väl stora nån gång, inte sant. Sen åkte jag och martina till gymmet, spenderade kanske en timme i själva gymmet och en halv timma i nått rum brevid, där hon öpnnade sitt hjärta och körde på lite listor. Men gud ingen lång roman om min dag, de är bara tråkigt i läsa :)

Nu ska min prinsessa få en promenad och sen blire inlägg om dessa skvaller bloggar och ryken om min ÄLSKLING Anton!



Leggins och tröja från Gina, blev dagens plagg


Att få prata med dej stärkte min kärlek

Tjenare snyggingar  :)
Jag har precis badat och nu väntar jag på att middan ska bli klar, sen ska jag placera mej framför teven först är de Blåsningen och sen Wallander. Det kanske inte blir mer bloggning idag, vet inte. vi får se :)


Nya hem

Det blev en promenad på 45 minuter, det är verkligen mysigt ute när solen är framme snön försvinner ju faktiskt snart oxå :D Sen har jag bakat och nu håller vi på o målar i vardagsrummet, de roligaste är att pappa skickade en bild nyss och sa att dom nu håller på o bygger om och river väggar där i mitt rum. 

Många funderar säkert på alla dagarna jag räknar ner, vissa vet och har kommit på. Men nu är de bara 5 dagar faktiskt... längtar grymt :) <3

Ut med voffsen

Nu drar jag på mej ett par leggins och en tröja och går ut med hunden, älskar o va ute o gå ibland :) Får se hur långt de blir idag


Sista dagen på lovet

Hejhopp, mår ni bra? jag börjar få rikitgt dåligt samvete över att skolan börjar imorgon, men de är faktiskt bara 4 veckor tills vi har lov igen, efter de 2 veckor tills jag ska praoa i nyköping och sen 5 veckor till sommarlov. Rätt skönt ändå, de kommer hända saker hela tiden. Så eftersom man har saker o se fram emot kommer tiden gå fort. Så Sandra skriv in de hära nu, för jag har kollat hemsidan och räknat. :)  Idag ska jag däremot plugga och ta hand om mej själv. Kanske blir en del bloggning oxå, men först ska jag svara på era kommentarer.



saknar min prins


13åring död på slussen ?!

Nu är filmen slut och jag läste nyss om en 13årig pojke som hittades död på slussen i onsdags kväll. Han hade troligen ramlat ner i ett schakt som var 30 meter djupt. Han levde i en graffiti värld, en värld som många ungdomar lever i. Det finns saker med hans död som inte är uträdda, som en person han skulle haft kontakt med och en ryggsäck som hittades brevid honom. Men ändå har polisen lagt ner utredningen? Hallå va fan är de för fel? Svenska folken betalar för att poliserna ska finnas och att vi ska känna oss trygg med dom? tjena att vi gör de om dom så gott som skiter i en kanske mördad 13årig pojke.
Jag tycker sånt här är rikitgt jävla hemskt. Men nu ska jag sova.

Gabriel, 13, omkom när han föll ner i ett 30 meter djupt sch

tryck på bilden för o läsa artikeln


Sjukt bra fil

Är helt inne i World Trade Center, så jävla bra film. Tårarna rinner som en flod!

<3

JAG ÄLSKAR PERNILLA WAHLGREN!!

jag vill om du vågar


Min Mynta

Nu har jag varit ute med min ängel. Hon gör stora framsteg på promenaderna. Hon var från början den minsta lilla tiken i hela kenneln, hon va lägst i rang och kennelns valp/unghunds hane drog runt henne i svansen och öronen, och då menat jag det ordagrant. Hon la sej på 3-5 kulor mat vajre måltid för att ingen annan skulle få dom men de slutade ändå med att hon fick 2-3 st, en normal hund äter kanske 15-20 kulor varje måltid. När vi tog hem henne hade hon aldrig träffat en man eller barn. Men när hon kom hem till oss ändrade hon sej snabbt och tog över kollen på katterna, som faktiskt är större än henne. Hon sa ifrån till våran grannes hanhund som var mer än dubbelt så stor som henne. Från en början behövde vi bara titta på henne för att hon skulle lägga sej på rygg och visa underlägsenhet, men nu har även de gått bort.

 Promenaderna har varit ett problem rätt länge. Hon har och är fortfarande ganska skygg för nya människor, men får snabbt förtroende om dom är snälla. Men pga de här va hon ofta rädd ute när vi mötte männsiskor och vi kunde inte ha henne lös utan att hon stack åt andra håller när vi mötte nån. Men idag gick hon lös hela vägen, vi gick förbi flera barnvagnar, joggare, en stor risen (hund) och flera människor. Hon gick till och med fram till en man vi mötte som som tur va kände ingen rasen och va jätte glad att han äntligen fick se en sån. Det är jätte skönt och man märker att hon är stolt över sej själv. Hon springer framför mej med svansen och öronen uppåt :)

 

Igår

Ingen uppdatering igår, jag vet. Men Det va så att jag inte kände för de och jag vill ju som jag sagt tidigare inte ha någon press på mej nrä de gäller bloggen.
Jag och martina va ju som sagt på ikea med min pappas fru och min lillasyster. Valde lite saker till mitt rum och åt lunch, jätte mysigt. Sen när vi kom hem igen började jag och martina möblera om o bära lite saker som mamma inte kan eftersom de bara är mindre än 2 månader till bebisen kommer. Fick hem barnvagn och lite bebis kläder igår oxå, så jävla gulligt! Sen kom meiling hit och åt o fixade naglarna. På kvällen hade jag och mammsen myskväll, vi spelade monopol. Skit kul faktiskt. Somnade rätt tidigt och vaknade rätt sent, skönt :)
Nu blir de ut gång med hunden.









Sötnosarna själva liksom ;)


Ikea

Godmoron bloggishhhen ;) driver!!

Jag och martina har gjort iordning oss och ska till ikea nu. Kameran är med så det blir massor med bilder till er ikväll !! PUSSSSSSSSSSS



Jag vill ha sommar nuu!


8 dagar

" För man faktiskt bara kär o andra ska skita i vem det är "


jag saknar min kärlek !

Jag och martina har senaste timmarna kollat på mamma mia, så galet grym. Men nu visas Grynet på teven, och de är dags för oss o försöka sova. Imorgon ska vi åka med Sandra (pappas fru) och min lillasyster till ikea, mysigt värre.






hit o dit !!

Hej alla söta :)
Jag och martina åkte o tränade i runt en timma, sen bastu efter de hem till henne o kolla på film. Sen fick min kära vän chipspanik och behövde åka med mej o köpa de och följa med mej hem. Så nu sitter vi vid mitt köksbord och ska vända o hem till henne o hämta saker sen till mej igen :)


TRÄNING och KÖTTSÅR

Så där då har jag varit ute och gått med mynta. Dessutom märkte jag för en stund sen att jag har typ ett köttsår på näsan, vilket betyder att jag inte kommer kunna sminka mej på ett tag om de inte lägger sej, och de gör ont oxå. FAAN :)

Jag ska iallefall åka och träna nu. Skönt som faan. Men tro mej både jag och martina ska bli duktigare på o dra ut våra muskeler efter träningen. hahah. blir bastu oxå iallefall. Men måste vara hemma innan halv 4, så nått jättteee pass blir de inte :) Under tiden får ni fortsätta ställa frågor till frågestunden.

I drömmarnas värld

Morsingkorsning !!
fy fan vilken jävla natt, tror aldrig jag har drömt så mycket. Och de här med drömmar är ju rikitgt sjukt asso :O Först drömde jag att den där killen i högdalen va ledare för nått gäng med gamla gubbar så när jag och martina skulle gå på tunnelbanan jagade dom oss, sen hoppade vi in hos chaffören som inte brydde sej överhuvetaget, och från ingen stans står steffi och sjunger brevid mej? likosm hallå vart tog martina vägen? Ne men hon satt tydligen och pratade i telefon med sitt ex. Sen väckte mamma mej man jag somnade om. Men den här gången står vi i skolan och jag är tillsammans med Anton, och jag hade gått ut ur mitt klassrum och sagt rakt in i alla tvkameror att jag hade en viss person typ på kinden och i huvet :S Sen gick jag och kramades med min älskade pojkvän men helt plötsligt skulle jag och martina träna så han fick vänta. När vi går ifrån säger jag till martina att jag är osäker på hur jag känner för anton typ men då förklarar hon hur sjukt snygg han är och att jag borde blir dödad om jag inte va kär i honom.
Sen åkte en buss 305 förbi oss som gick till högdalen och 744 åker förbi i full fart. Men helt plöstligt sitter vi på bussen och går av i rågsved (?) Där va vi typ med ett av martinas gamla "ragg". Från ingenstans så bor han i typ en kvarn lr nått och jag hade mynta med mej. Sen va jag där uppe och dom andra där nere. Då kastar martinas "kille" en raket som expolderar i mitt ansikte. Sen ringer han runt till alla o frågar hur han ska göra smatidigt som han sitter med mej i knät och martina hade gått för länge sen, för hon blev sur att han brydde sej om mej. Men han förklarade för alla att han och jag va tillsammans och guud
. Sen vaknade jag av att jag grät :O 

Heelt sjukt, jag vet. Men nu försöker jag få tag på martina, vi ska nämligen träna nu på förmiddagen. Sen kanske träffa min älskade pojkvän, dvs Anton. hahaha. Nej men nu ska jag svara på lite kommentarer :)

GLÖM INTE FRÅGESTUNDEN HÄR


9 dagar kvar, sen kommer lyckan <3

Det är godnatt för mej nu... och har ett samtal med en viss person som väntar.
Kan ni gissa vem ? ;)


knasig kille i högdalen

Tjolahoppsan soetnosisar ;)
Fjortisen her self tog tag i livet och drog sej till högdalen, mötte upp sveriges blondaste blondin och låste in sej i ett rum och förbättrade cancern.
Nej okej förlåt seriöst nu. Jag åkte ju som sagt och solade med martina. Sen stog vi där inne och väntade på att klockan skulle bli kvart i så min buss skulle gå. Sen kommer de in en kille där som står där en stund och sen går ut, inget vi lägger märke till fören efter. När vi sen gick ut börjar en kille prata med oss, den killen som va där inne. Han förklarar att vi är jätte söta, och att han har sett mej förut? lääskigt. Men han tog iallefall martinas nummer och skulle få tag på mej genom och martina och aah massor. Skit läskig o äcklig kille. Men aah han kanske va runt 20 så speciellt farligt va de ju inte ;)
Nu har jag bakat,ätit och nu kollar jag på De okända, så bloggar senare.


Ta ingen skit!!

Shiit jag sitter o kollar på grynet, alla känner till grynet eller hur? så jävla bra. Fan hon måste vara sveriges coolaste tjej. Nån som har sett hennes film? det är nämligen den jag kollar på.


Glöm inte frågestunden här 


Svar på kommentar

Jag om Killar lever ett lättare liv:
Jag håller inte med om det sista du skrev, att killar skule vara starkare psykiskt. Jag tror att det är det som skiljer män från kvinnor, att män är starkare fysiskt och kvinnor psykiskt. Men du har rätt, det är dyrare att leva som tjej och det är jättedumt!


Svar:
 
Jag förstår vad du menar, helt klart. Men jag menade att killar bryr sej mindre om saker som händer. Dom flesta killar bryr sej liksom inte om vad som händer, dom lägger itne ner lika mycket enegri i saker som vi tjejer. Som tex. tjejer tjaffsar om alla möjliga saker , killar bryr sej inte. Förstår du vad jag menar?  :)



Kul med sånna här kommentarer tycker jag, speciellt när man får ta upp dom och svara via bloggen. Jag har nyss varit ute på promenad med voffsen. Rätt skönt faktiskt. Sitter just nu och funderar på vad jag ska göra? Städa,film,naglarna,äta,sova...eller kanske nej jag vet inte :)

02 Mars, 22:50

måndag o tisdag

Hejhopp :)
Förlåt för sjukt dåligt uppdatering senaste dagarna. Men jag behövde nog en liten pause, för nu saknar jag verkligen bloggningen. Nu tänkte jag skriva en hel roman om mina senaste dagar haha. I måndags åkte jag och mamma till älvsjö till läkaren så nu är min mamma mammaledig. Sen åkte vi direkt till liljeholms gallerian, där vi kollade på skor och köpte en tröja, och hade en jätte mysig dag. På kvällen skulle jag och anton sova hos jonte, en kille som jag inte träffat sen valborg förra året men vi har pratat massor senaste tiden. Men iallefall så blev de inte, utan vi skulle sova hos antons kompis danne istället, men de gick inte heller så haha. Vi åkte iallefall till huddinge centrum, va med varandra och danne jätte mysigt :) Sen va den dagen slut och tisdagen började. Då å gjorde jag iordning mej och åkte med martina in till stan och köpte pressent till henne underbara mamma. Efter de blev de dags för träning. 1,5 timme på gymman, duktigt eller hur? Lite träningsvärk idag faktiskt. Sen har de väl inte hänt så mycket mer.



Anton fjortis... BÄSTIS!



Gårdagens outfit




Träningspasset igår


GLÖM INE FRÅGESTUNDEN!

Förlåt älsklingar, tar tag i bloggen imorgon!!


RSS 2.0