STICKER

Nu åker jag ifrån det här jäva sotckholm. Bara släpper allt och försvinner... Hur skönt som helst.

Jag martina och johanna åker till Örebro för att bara njuta, ha roligt och slippa tänka. Någon kommer att blogg under tiden, jag tänker inte säga vem. Eftersom han eller hon kommer blogga senare idag.

Jag är gaalet trött på allt och alla i den här äckliga staden, så nu jävlar smäller de. Jag tänker itne svara på ett enda sms som jag inte vill, inget samtal heller för den delen. Jag är tillbaka nån gång under helgen, kanske tappat blogg lusen då? vem vet.


Ha det så jävla dåligt här hemma i stockholm, fuckers!!!!!!!!!!!!! :D

Kronan...Öret...

Nu har mamma och jag varit o ätit glass :) Ska sätta igång och packa nu. För om exakt en timma åker jag till martina. Ni får veta snart vart det är vi ska !!!!

Martina!

Ligger just nu i sängen, halvt påklädd, helt ny duschad och övertygar min bästavän om att hon är den bästa gud skapat, den ängeln jorden lånat av himlen. Tänk er själva när ni hittar den där personen som tänker som du, förstår dig, alltid finns där, visar sin kärlek, gör din vardag till minnen, delar med sig av allt.. Då skulle allt vara perfekt inte sant?  Jag har hittat den personen. Min Martina, jag har delat så himla många stunder med henne. Vi har gråtit och skrattat tillsammans. Jag har fällt tårar i hennes famn och hon i min. Hon har skrattat sig till kramp i min närhet och jag i hennes. Hon är verkligen min andra halva. Jag har delat nästan halva mitt liv med en person som alltid funnits vid min sida.Hon är den som får mig o klara av alla svåra stunder... Jag älskar dig min bästavän!


I miss you...


?

Jag blir galen på hur du ändrar dig från dag till dag. Vet inte vart jag har dig längre.


Morgonpass

Hejhopp :)
Vaknade faktiskt klockan 9 , men inte min dator. Mina planer ändrades ju helt när jag kollade ut genom fönstret idag. Ska det vara sånt här väder?
Nu ska jag ta och äta något, hoppa in i en dusch och försöka få tag på min finaste vän martina :) Ikväll smäller det, i flera dagar kommer det smälla!! TAGGAD TILL 100 :D :D

John Blund vill leka med mig i sängen :$

GUd jag ska sova nu, jag är super duper trött!! Svara påera kommentarer och så imogon.


HJÄLP 2 MÅNADER GAMLA HAILEY

En av mina söta läsare har en nära vän som nyligen fåtten underbar liten dotter men som nu behöver hjälp för att överleva. Hon behöver en akut benmärgsdonation akut. Om hon inte får hjälp kommer den lilla flickan inom 2 månader att avlida. Finns det någon där ute som är villig att hjälp lilla Hailey?

Hon har även en egen fond... Hailey's fond kontonummer: 6665-424-447-908 .


Don't like

Gör iordning mig och hoppar ner i sängen med datan i stället.
Börjar bli lite deppig,har ont och är trött.Inget bra slut på dagen :(

Hemma nu!

Guud vilken underbar kväll. Jag mötte upp amanda, sen bästisen och efter det bror, senare kom även finaste Jocke. Saknat honom även fast det inte är så länge sen vi träffades, men det blir så när man är van o kramas varje dag och träffas flera gånger varje dag. Vi har suttit på IP och pratat massor, super duper trevlig. Dessutom o få träffa underbara lillebror :)

Nu ska jag dejta lite läsare, lovely!



Våran personliga fotograf är tyvärr inte den bästa, men det får framåt :)


Du har tagit mig med storm

Så nu är jag klar för en gaalen stund. Jag och amanda har ju det där "förstöra kärleken" i oss så vill vi vara med någon så är vi med den även om han eller hon är med andra. HAHAHA. tyvärr kan jag inte ta med mig kameran för jag orkar inte ha nån tröja, och inte väska så nej inga bilder tyvärr. Kanske några med mobilen :) Ni får hoppas på det bästa!!!



Jag vet att bilden är jätte ful!!!!!
men kolla mina ögon, jag visste inte att jag kunde göra så :D


Soligt värre

Tjenare mina snyggingar!
Som sagt åkte vi till långsjön, där finaste amanda var. Så vi har solat hela dagen och prata i massor. Är aldrig en tyst stund när vi är med varandra. Såg massa igenkända ansikten också, och då menar jag MASSOR. Både posetiva och negativa stackare. Hade även en brottnings match med linus och wille på bryggan, men niiix jag ville inte bada :) Nu ska jag byta om från till bikini till helt normala underkläder, like it? Sen blir det snart lektid med amanda,efterlängtade lillebror och bästisen hoppas vi.


Soligt värre

Tjenare mina snyggingar!
Som sagt åkte vi till långsjön, där finaste amanda var. Så vi har solat hela dagen och prata i massor. Är aldrig en tyst stund när vi är med varandra. Såg massa igenkända ansikten också, och då menar jag MASSOR. Både posetiva och negativa stackare. Hade även en brottnings match med linus och wille på bryggan, men niiix jag ville inte bada :) Nu ska jag byta om från till bikini till helt normala underkläder, like it? Sen blir det snart lektid med amanda,efterlängtade lillebror och bästisen hoppas vi.


Strandis

Så nu har jag en plan :)
Jag och familjen åker till långsjön, hatar o sitta hemma. Där är även amanda och hennes familj, våra mammor är ju då bästa VÄNNINOR... haha. Får se om det blir ännu en dag när man kanske känner av solen lite.

leka med mig?

Godmorgon :)
Tänkte bara säga att jag nu ska äta frukost på ballkonge, och försöka få en plan över idag. Skulle behöva åka in till stan och kolla om jag hittar lite saker som jag vill ha med mig imorgon. För då jävlar smäller det!!!! :D

Just Think...

Take my hand and walk with me, Let me show you what I'm feeling, What's going on inside of me ,  Don't you know you have changed me?,Don't you know my wishes all came true?,You're my angel, now I wanna do it all for you , nothing is impossible, I'm riding on a miracle,I see your face and I feel your love and there's nothing I can do,my heart belongs to you

Feels like yesterday to me when you passed outside my window ,And your vision caught my eyes ,Like you've known me forever,Something made you turn and look at me,In that heartbeat, I knew my destiny.
For now and for always,You'll be the one I love,You'll be the one I turn to.



Åker

Något händer i mitt liv på onsdag. Något ni inte vet om.... :) Vad tror ni det är?  Längtar gaaaaaaaalet mycket :D:D:D

Längtar...

Hur mår min blogg egentligen, och läsarna vad har hänt mer er?  för lata för att kommentera eller?...

Mammsen hämtade mig efter senaste inlägget, hade busskortet hemma. Efter det har jag verkligen varit släkt och familje social hela dagen. Åkte ut till morfar, där man fick träna lite galen hundvalp. Men jag älskar o se framsteg :) Efter det åkte vi till kusinerna, så himla söta. Sen har jag verkligen inte gjort mycket mera.
Just nu är jag verklgien inte trött alls, gaaash vad ska jag göra? RASTLÖS.

!!

Förlåt hade inget o göra, måste blogga igen (A)

******* gick precis,  jag blev helt enekelt lämnad här i världens finaste hem. Ska åka nu. puss


Måndag

Tjenare kungen, allt väl?
Vaknade för en stund sen, vi har ätit en lätt och mcyisg frukost på ballen i solen. Gillart. Ska om en stund dra mig hemåt eftersom jag ska hjälpa mammsen med vissa saker idag sen skulle jag vilja gå ut och gå också. Men inte i denna värmen gör det när det bli lite svalare ute.

Hade ett konsitgt samtal med en viss person igår, kändes som att hela "vi" liksom försvann till en sån där "Hej, vad gör du? - inget,själv? - inget - okej " - relation. Något som känns lite smått deprimerande. Jag gillade ju liksom min vänskap med den lilla söta pricken ;) men men det blir nog bra ikväll igen, när saknaden överstiger surheten :)

Nehe nu ska jag njuta av en sista halvtimme med ******* , nödvändigt tycker jag. Ska lägga in bilder och så när jag kommer hem.


Finfin dag

Godkväll herrskapet!
hade en underbar dag i nynåshamn med familjens närmsta vänner och min bästavän. Första dagen i sverige jag känner att jag fått lite färg, jätte skönt. Älskar o bränna sig så där lagom mycket. Åkte hem runt 6 duschade och åt sallad. Sen åkte jag akut hem till *******, varför det är hemligt för er är för att jag inte orkar allt snack om alla personer jag umgås med hela tiden, självklart inte alla.

Nus ka jag och person underbar kolla på filmer långt in på natten, me like verry verry mycket :)

Datanördar









Sol och bad nu !

Hejsan svejsan :)
Har starten på eran söndag varit bra?  Själv gick jag upp vid 9, åt frukost och klädde på mig nu sitter vi i bilen på väg till martina. Ska hämta upp henne och sen ut nån stans mot nynäshamn eftersom familjen och nåra till blev galet sugna på o sola och bada. 

Jag bloggar när vi är på väg hem eller när vi kommer hem. Ha en underbar dag i solen, eller framför datan haha.



En del av dagens klädesval... Topp/kjol - Gina , shorts - Gina, halsband - älsklingens :)


:)

vad gör jag vaken nu liksom?  Jo har faktiskt fixat lite bilder inför ett visst fint NÖDVÄNDIGT kort som kommer hem i min brevlåda snart :) Men nu ska jag och min äckliga värk gå och sova, finns inget värre... Godnatt!

Nu blire långt inlägg, ska försöka hålla mig kortfattad vet hur tråkigt det är o läsa långa inlägg. I onsdags så spenderade jag,johanna och martina våran dag på flaten badet, hade jätte jätte mysigt. På kvällen åkte vi till hökarängsbadet och hade mys vid klipporna, linnea kom lite senare också. Sen skulle jag ju sova hos martina och råkade få med mig en rikitgt snygging hem till henne. Delade säng med personen och en underbar morgon , sedan dess har vi inte träffas. Usch fy blä, saknar *******. Torsdagen så var jag och mamma i farsta köpte en super söt topp och sen lite nödvändiga saker. Fredag - Midsommar.. tyvärr är min midsommar lite hemlig för allmänheten. Hade iallefall jätte trevlig, och har lärt mig något ni inte kommer gå miste om. Idag har jag städat och solat, nej inget mer faktiskt. Nu får ni se bildor ;)



:)




Flaten, me like






livs glädje




märta.. hm... gör personliga saker!!



syns det vilka som sociala? :)




Mitt liv's kämpar glöd, dom fina flickorna som får livet till ett minne :)




Jag saknar dig.

Du är verkligen en del av mig, du har den biten ingen annan någonsinn kommer få. Ditt stöd försvann när jag behövde de som mest, allt försvann, vi försvann, du försvann helt och hållet. Jag kollade på mobilen var tredje sekund i väntans tider, jag väntade på att du skulle höra av dig. Jag fick ju se dig på så många andra håll, ställen som du nu nekar. Nu är allt bara åt helvete, jag tänker på dig hela tiden, på oss. Dina ord till mig för en tid sen va så underbart fina, mitt hjärta slog dubbelt... " Det är precis som att vara kär i dig, i oss, i det vi har " ....


mi mammi

Min smarta moder kom på att man inte kan komma in på facebook eftersom ALLA är lediga idag, är typ ingen som jobbar.

Jag ska städa nu eftersom jag är så himlans dukitg och sen ska jag faktiskt blogga och lägga in bilder och vidoer och allt möjligt. Har varit kass på o blogga senaste dagarna. Förlåt mig (angel)

ARG

Många bakis idag eller? :)

Jag blir galen på facebook, den idioten som har loggat in och ändrat lösenord är död.... på rikitgt.


<3

Vet ni? Jag har ingen lust att blogga gör det imorgon.

KÄRLEK.....

OUUUUF

Godermorgon i denna sal...haha. Ne inge vinterfeelings nu inte.
Har delat säng med en viss person hela natten, vem kan de vara?! Hemma hos martina men hon fick sin plats på golvet så, nu har ni nått o tänka på :) Vaknade för en stund sen och ska om lite mer än en stund åka hem. Min flickvän ska till sin pojkväns land och den hemliga personen som just nu står precis intill mig ska också hem. Sen kanske DEN och jag ska leka senare, let's se what we can to keep it a secret.


Onsdag

tjenare :)
Martina kom hit nyss och just nu håller vi på o färgar ögonfransarna så hiiimla skönt, för då slipper man ha mascara eller nått på sig men ser ändå pigg ut liksom :) så fort vi är klara åker vi till flaten och badar o solar.Mysigt visst?

Måste bara säga att just nu sitter martina och är jätte nervös för att det ska gå fel, även fast mamma är utbildad hahahahah. I love her :)

I don't think i know

Så nu har jag varit och tagit ut en del av min negativa energi, men finns en del kvar.

Som ságt skulle vi ju till hellas idag, sagt och gjort. Jag och Martina mötte upp Linnea och Johanna på tunnelbanan, drog hem till Martina för att hämta kläder. Sen direkt ut till världens underbaraste gård. Där vi har grillat, solat, badat, ätit glass och pratat. Dunder mysigt. Jag tog dessutom året första dopp, ääntligen. Va ju inte så kallt som jag förväntade mgi faktiskt. Vi åkte hem runt 5 och sen senaste inlägget har jag avrit ute och gott. Nu ska jag städa mitt rum och sen låsa in mig där, I need it.



Vi fick uppleva fiskmåsar på NÄRA håll!



Proffs :)




Små kyckligar




Årets första dopp :)




Så fina... Så himla fina!








Berättar om dagen senare.

Where are you now, when I need you the most...


LOVE

Nu åker vi !


Ska ha toppen dag med mina flickor

Tjenare mina sköna.
Vaken i tid som vanligt. Men har ju faktiskt planer idag, vi ska äta lite frukost och sen ska jag packa lite saker. Sen åker vi till Hellasgården med Johanna och Linnea. Hur mysigt som hellst. Jag bara älskar mina vänner, dom är verkligen det bästa som finns. Vi har alltid så galet kul tillsammans :)

Jag tar med mig kameran så massa bilder kommer sen!

POPPIS




























Mötte ju som sagt upp martina, sen blev det en snabbis på donken och sen eftersom vi är så snygga fick vi VIP biljetter med ståplats. Lite jobbigt eftersom vi redan hade 2 biljetter med super bra platser. Beslutade iallefall att ge bort dom till några söta tjejer som blev helt till sig. Efter ungefär 15 minuter i kö kom vi in, men problemet va att det fanns ingen ingång till oss så vi fick nya platser av nån super snäll vakt. Gick in och satte oss där, och väntade i 2 timmar på att alla andra skulle sätta sig på sina platser. Det var verkligen det sjukaste jag någonsinn varit med om. Alla skrek som idioter så fort en bild på Twilight kom upp, sen fortsätte det. Alla skrek skrek och skrek heeeeelt gaalet. Då kan ni sen tänka er hur det lät när Kristen och Taylor (Bella och Jakob i filmen) kom in på scenen. Dom skulle egentligen blivit intervjuade men det gick knappt för alla började skrika så fort dom skulle säga nått. Folk grät, svimmade och va helt skakis. Blir verkligen chockad o se alla.


Måndag

Jag hann inte blogga imorse eftersom min mobil hade lagt av under natten och vaknade ungefär 20 minuter innan vi skulle åka. Har spenderat dagen i liljeholms gallerian. Nu sitter jag och kollar på barnprogram med mamma och lillebror . Ska snart göra iordning mig lite eftersom jag och bästavännen ska till globen. Snyggingen har juu biljetter till twilight event :)

Ny vecka, nya planer

Åkte till solgård och gick på mysig promenad i solen. Sen massa socialtumgänge. Även en lite trimmning av lillsnuttan. Nu är jag hemma igen, sitter och kollar på This is it har ju sett den förut men det är helt sjukt va grym han är. Han vet precis hur han vill ha exakt allt. Han har varit död i ett år nu men lever ju typ fortfarande bland oss.

Imorgon är det fullplanerat. Runt 9 ska jag befinna mig på mammas spa i liljeholms gallerian, där jag ska hjälpa henne med en del saker. Innan 4 ska jag möta upp världens finaste martina eftersom vi klockan 4 ska gå på Twilight mingel, haha. Nej men ska på något slags event för den nya filmen. Lite underbar tid med världens underbarste person. Efter det ska vi hem nån stans och prata oss igenom natten och självklart hinner jag nog med bloggen då. :)

Ska försöka hinna blogga imorgonbitti. Ska gå upp extra tidigt för eran skull, ja jag är stans bästa bloggare ;)












Åker nu



All I want is the best...


Jag är stolt svensk

Söndag idag då, planer... Skulle till gålö men det blåser lite mycket, åker istället till solgård för lite mys.

Igår va världens bästa vän här, hemma från thailand. Sååå underbart skönt. Fick en super duper dunder jätte fin bikini och en jätte fint armband av henne. Vi kramades i en halv evighet, kollade på bröllopet och pratade massor. Skulle verkligen behöva träffa henne igen och typ bara prata i flera timmar. Vilket vi verkligen kan göra.

På kvällen kom pojkvännen hit, vi kollade på saw och sen sov. Hann inte leka jätte mycket på morgonen, knasig. Han åker bort imorgon... :( synd om mig.

Okej, nu ska jag göra en rabarer och jordgubbspaj och sedan njuta lite i solen innan vi åker :)

LOVE FROM mee!!



Tack världens bästavän!


Inte bara en

Jag är så trött på dom personerna som inte ser promblemen, när det gäller ALLT.


Har ingen jätte stor lust att blogga....


middag

Har ätit super god middag med familjen + besök, nu efterrätt. Bloggar sen.


åter igen

Hade super mysig kväll igår, vi pratade igenom oss nästan ett helt år. Massa tjejprat också, ni vet sånt där som inte killar förstår sig på. Somnade runt 1. Vaknade i tid, vilket var 9, då åkte vi till amanda o va barnvakt till småbröder, frukost där. Efter ett antal timmar är jag nu hemma igen. Ska försöka få tag på martina också, så om du läser det här smsa mig!!!!!!!

Prinsessan har ju kommit hem och ringde till mig och va super glad igår, först för att hon äntligen är hemma och sen för att vi hade varit så söta och gjort som vi gjort på hennes dörr.

Usch usch, duschen nu!


Torsdag

Tjena :)

Har haft en prima dag, solade som en liten idiot först. Sen blev det promenad och sen hem till amanda utan amanda nu igen. Drog iallefall snabbt till högdalen mötte linnea och johanna sen vidare till martinas house, ingen hemma. Men vi fixade ju en välkommen-hem-överraskning. Bilder längre ner. När jag sen skulle möta Amanda i högdalen hade mitt busskort och bankkort flygit ur min hand, nån stans. Mitt liv gick under... fick mig 15 minuter av djupare deppretion. Sen blev det högtider, vi letad efter mitt busskort som gaaalningar överallt. Tillslut kom martinas livs kärlek och försökte få mig lite gladare och ville ha min hjälp med vissa saker. Vi åkte iallefall tillbaka till stureby och letade även där men niiixan. Blev helt enkelt hemgång utan både busskort och bankkort, jag känner mig naken. Sen har jag och mandisen ätit, pratat, ätit, pratat, ätit och prata. Hur mysigt som helst :)

Ska vara social med henne now, se you in the morgning or later :)


Det kändes så konstigt

Godmorgon!
Har verkligen inte sovit mycket inatt, och när jag har sovit har jag vaknat så fort minsta lilla låtit. Blir gaalen på dessa nätter. Men jag är vaken i tid och det är sol, vilket i mitt liv betyder solning.

Ska berätta lite om igår för er... Jag hoppade på bussen och mötte Victor, saknar våran vänskap lite faktiskt men han skulle till Sarah därför hann vi inte prata så mycke. Efter de hoppade flickorna på och av, där satt jag själv igen. Gick av och mötte finaste bästisen sen gick vi i ungefär en halv timme. jaja, usch va tråkigt för er o veta de. Mötte iallefall upp Linnea och Johanna igen sen blev det myspys vid en egen eld, vi hade ju proffset med oss. Även ett samtal som bankade till i hjärtat. Runt 11 tog jag och anton en promenad igen eftersom bussen aldrig kom. När jag sen tillslut hoppade av bussen fick jag gå helt ensam i skogen, utan batteri på telefonen och mörkaste tiden på dygnet, jag gick därför en sträcka som i vanliga fall tar 10 minuter på ungefär 3. Kom hem med kramp i fötterna och ett deppigt humör.

Nu ska jag njuta av solen och vänta på att någon hör av sig till mig :)



Nattbad


jag ville inte

Hemma nu. Deppigt värre, tar allt imorgon.

Mys nu

Tjena mitt bena :)
Har haft en himlans trevlig dag. Mötte upp flickorna inne i stan, på ett proppat HM där jag skulle registera lite saker osv. Hemligt ärende. Det tog iallefall bara 20 minuter, relativt snabbt faktiskt.

Sen snurrade vi runt i småsaks affärer,godis affärer och verkligen såna butiker man inte är inne i vid normala tillfällen. Men vi hittade allt vi behövde till en perfekt överraskning. När vi var klara med de åkte vi till skanstull, och njöt i solen,badade benen och skrämde fåglar.

Va hemma runt 6 sen har jag fixat lite och ätit middag.
Nu ska jag kolla en buss och sen åka till trehörning och möta girlsen igen och anton. Bara höra av sig om ni vill ha ge oss sällskap, vi tycker om sånt :)









Dagens outfit :)




Hörs sen

Nu åker jag till stan med stockholms finaste flickor :)


SOLSOLSOL!

Hola amigos :)
Jag har njutit av solen nu på förmiddagen vilket jag faktiskt ska fortsätta med. Heeela underbart :) Efter de sa jag hoppa in i en dusch, göra iordning mig och åka in till stan måste göra lite saker och sen ska jag johanna och linnea köpa och fixa saker inför en efterlängtad persons hemkomst. :)

kvälls outfit



Ska vi leka en lek?
Vi låtsas att jag ska sova, mamma och pappa blir så glada då.
Men egentligen ska jag spela data :D


Tisdag

Snyggingar, min dag har inte innehållit tid för bloggning. Åkte ju som sagt på möte, hade inte turen med mig missade bussen och sen gick skiten inte ens där jag skulle av pga byggningsarbetsplats, så fick mig en promand genom ett lite ovilligt ställe. När det var över tog jag och mamma en fika eller snarare lunch och sen shoppade jag lite till lillsnuttan ett nytt sele, nåra tabletter mot henne akuta spyattacker och sen dagens månadens årets äckligaste.... ett gristryne, ja ni läste rätt. och min mysiga lilla donna har legat och ätit på de hela kvällen. Hej munrengöring och ingen pussning. Men jaja, efter de tog vi oss till amanda, där mammorna skulle fika , och jag utan en amanda kollade på film. Kom hem, kollade på tv, lagade mat, kollade på tv, kollade på tv och kollar på tv.

Ska försöka svara på alla söta kommentarer nu.

Saknar fru franzon



Tröja - Hm
Jeans shorts - JC

Ha en underbar dag i solen !


FINT VÄDER!!

Godmorgon :)
Somnade ändå ganska sent igår och har vaknat ett antal gånger. Den idioten som håller på o ringer mig på nätterna kan väl säg vem han eller hon är och vad personen vill DAGTID. Jag hatar att sova med mobilen avstängd eller utan ljud. Men men bara 5 missade samtal inatt...

Vad är mina planer idag då? Joo, det är ju ÄNTLIGEN fint väder vilket ska firas nån gång under dagen. Ska göra iordning mig nu och sen åka iväg på möte och sen till läkaren, mer kan jag inte gå in på. Efter det ska jag nog hem och sola om vädret tillåter. Men ikväll ska jag och amanda leka, rikitgt myspys. Vad vi ska göra är hemligt, a secret ;)

Slänger in outfit innan jag åker !!

Love is in the air

Min data är hel knas. Men ska iväg på möte och till läkaren imorgon så blir uppgång tidigt, eftersom bloggen ska ha sin tid också. Godnatt.

<3



I väntan på kärlek....!


Anton, min alldeles egna BÄSTIS!



ser ni banden? :)





gammal bild som snyggingen him self gjorde i vintras (?)




Vårat bästisprat idag :)



Kan man ha en underbarare bästis? I don't think so. Han är helt klart den vännen alla vill ha. Finns bara ett minus med våran vänskap och det är att vi träffas på tok för sällen. Men det ska de blir ändring på nu i sommar.

Love you, bästisfrändis!



JAG ÄR GLAD

Har äntligen hittat nu designer, helt underbart. Är suuperduper glad. Nu ska jag lyssna på HÖG musik, städa mitt rum och hoppa av glädje :D :D :D


Måndag - SOMMARLOV!

Godmorgon :)
Jag har haft världens sämsta natt, somnade sent och vaknat flera gånger under natten med tårar i ögonen och efter kommit på att jag faktiskt drömt om någon jag saknar, på rikitgt. Ville liksom inte släppa personen på rikitgt. Men iallefall från klockan 5 har en ful fasan(?) en fågel som typ låter som en tupp, suttit på våran gräsmatta och låtit. Vilket jag vaknat av varje gång. Nu ska jag kolla vad som måste göras denna vecka, svara på eran kommentarer sen städa,duscha göra iordning mig och kolla om nån sötnos kanske vill träffa mig en stund :)


:)

Nu: Frukost och familjemys
Sen: Bloggning

Me say..




Godnatt fuckers!


Hej onödig

Nu är jag hemma igen, hade super mysigt. Åt grillat och kanske lite mycket känner man nu efter, men jaja. Sitter just nu och kollar på Hairspray på min nyfixade tv. Dessutom sitter jag och räknat minuter .. väntar nämligen på att mina nya säng kläder ska torka, vill ha dom in my bed.

Usch bilket tråkigt inlägg, men jag har trååkigt. Får väl ta en promenad och försöka få bort den där mättakänslan i kroppen. :)

Söndags middag

Blev 1 timmes promenad och sen har jag fixat lite ,svarat på kommentarer och så.

Nu ska jag göra iordning mig lite och vidare på middag i fina solgård, kommer nog hem i relativ tid. Hörs senare.


Missher

Nu ska jag gå ut en rund med hundarna, trevligt värre. Sen ska jag sätta mig och svara på era kommentarer och maila iväg lite saker ang bloggen.

Seeyou :)

Söndag

Jag har faktiskt inte sovit bort hela dagen, men jag kom på att det är ju faktiskt söndag och helg egentligen då borde man ju få sova. Så imorgon blir det bättre, kanske.

Det är ju typ storm ute (?) Men knasiga jag ska försöka njuta lite av solen iallefall, vem fan vill vara blek liksom. Dessutom kommer min underbara martina hem och kommer vara brunare än aldrig förr. Jag ska iallefall njuta frysa lite, sen ut med doggsen. Sen borde jag nog göra iordning mig, jag skulle behöva åka in till stan men vet inte om jag känner för det. Gör nog det i veckan ist, det är massa saker som ska göras i veckan.

Får väl försöka leka lite med kameran idag också, eller vad tycker ni? :)

GODNATT

Filmen är slut, jag ska ta bort sminket och så nu. Sen blir det sängen, ska faktiskt försöka sova. Har planer för promander imorgon, dessutom pojkvännen och skulle behöva in till stan och registera lite saker. Men jaja vi höres imorgon :)


Ny mail

Nu har jag äntligen fixat en blogg mail. Jag läser inte så ofta min andra mail, vilket leder till att jag missar en del läsarmail osv. Därför har ni den nya här [email protected] , dit kan ni skicka idolbilder, saker ni kanske inte vill skriva så att alla ser eller något liknande.

Sitter just nu och kollar avatar med mami, hon har inte sett den innan så hon är helt inne i den. Medans jag dejtar datan och gråter lite när jag tittar upp på tv'n. Ska så fort den är slut bädda min säng och försöka sova. Vill inte sova bort halva sommalovs dagarna längre :)

Så fint!

Jag väntade så länge efter du hade gått, min saknad varade dygn efter dygn,månad efter månad. Men tillslut hittade jag den personen som tog min hand och fick mig att vända mig,gå min egen väg, bort från oss. Långt bort ifrån oss, det fanns inget oss längre. Det var bara jag som stod där ensam lämnad. Du var redan borta, långt borta. När jag äntligen hittade nån som höll min hand och fick mig in på min egna väg, kom du springande. Din egna övertygelse hann inte ikapp, du stod där jag stått, ropade och saknade, skrek och grät. Jag stannade upp men min vän fortsatte framåt. Om min svaghet skulle ta över hade jag redan varit tillbaka i din famn men min övertygelse och starka kärlek fick mig att ta ett osäkert steg mot min vän, framåt. Jag ville inte vända huvudet om, inte ens för att se dig en sista gång. Du var min allt då, han är mitt allt nu.

Inget varar förevigt

yyes, jag är deppig. Känner mig själv, this is not good. Varför? tyvärr finns det inte svar på alla frågor, inte heller denna. Jag ville inte det här nu, jag ville det för länge sen... väldigt länge sen.


Fan förlåt, ni måste bli galna på mina "skriva av sig"-inlägg?! Men ni får faktiskt stå ut. Alla kan inte alltid vara överlyckliga eller hur? Nej, det går inte.
Nu ska jag äta mat iallefall. Skulle vilja träffa personen 100 meter bort, känner ett tom rum av närhet som tillhör henne :)

Låta mig tänka

Jag vill inte, trodde inte så om mig själv.
Det du gör skapar mer än du tror, mina eviga tankar och fyllda ögon.
Jag håller det inom mig. Du var det bästa tills då.
Saker får mig att tänka... Lämnar jag nu backar du sen.


Nej..

Det blev ingen bästis eller pojkvän. Mitt humör gick ner på noll och det blir en hemma kväll. Ska leka med min data lite nu, och sen fixa på mitt rum. Va ju på ikea igår, fick en lampskärm,sängkläder och lite annat med mig hem. Så ska fixa o trixa lite. Sen försöka städa ut hundmagsjukan ur huset.

snart tillbaka.

Du får mig att tänka

Sorru för dålig bloggning.
Har precis tagit ut meilings löshår i ungefär 1 timme, not so funny. Nu ska jag möta ut bästaste anton och ta mig in till pojkvännen :) Me like!

Puss på dig

Mina läsare... sitter med en sovande lillebror i knät. Världens bästa pojkvän har precis gått. Han kom igår kväll och nej inte mycke sömn inatt. Tänk att livet kan vara så himlans undebart ibland. Jag älskar min pojkvän :)

Nu ska jag ta mig till Ikea, inte överdrivet kul men behöver köpa lite saker. :)


Jag behöver


Dag i stan

Hejsan Fina!
Vi tog oss in till stan, tog en fika eller kanske lunch. Sen blev det massa snurring i affärerna. Hittade ett baslinne, ett randigt linne, 1 mascara och ett par ballerina skor. Har haft en övertrevlig och mysig dag med mamma och lillebror. Nu ska jag faktiskt städa mitt rum ni vet, byta lakan, vika kläder osv. Sen blir det en dusch mitt hår behöver lite omvårdnad efter gårdagen. I'm back... snart :)

Stad dag

Godmorgon :)
Har redan varit ute med hudnarna på promenad, dukitgt flicka. Det är ju verkligen inte finaste vädret idag men jag,mamma och lillebror ska spendera dagen inne i stan. Vi ska äta , shoppa och bara allmänt umgås och självklart fira att jag har sommarlov.

Blir därför inte speciellt mycke bloggning i början av denna dag. Ska på eftermiddagen träffa storasyster, har saknat henne massor!! Men hon åker till underbara Bali imorgon tror jag och är borta runt 6 veckor. Uschusch, kommer sakna henne massor!

Jag saknar ju dig

Hejsan mina fantastiska läsare.
Pojkvännen publicerade senaste inlägget eftersom jag gick hem till amanada, va där ganska länge. Kom hem och va på städhumör så tog ett ryckt, åt middag och nu ligger jag och deppar lite. Varför? Det är ju sommarlov kan man tycka men aah jo , jag saknar vissa personer som stått mig nära. Ett tag mer än en vän, men sen försvann lika fort som personen kom. Jag hoppades på en vänskap oss emellan men hade nog fel. Jag vill kunna vara vänner... :(

Okej, jag ska baka kokosbollar bara för att det är lite allmänt synd om mig. I need it :) Men lite bilder först!



Jag och Frida fotbadar :)



Sååå fina!




Min solstråle!




Don't tell me..


:)



Me like my hair today :)


Sommarlooov!

SOOMMARLOOV!
Grattis till alla underbara barn, fan va är värda det här! Flera underbara månader i frihet. Jag älskar det här massor :) Jag är gladare än gladast nu :D


Skolavslutning imorgon

Nu är det mesta klart, ska bara plocka fram lite inför imorgon. Efter det blir det telefonprat med min underbara prins och sen dejting med kudden. Jag lovar att jag ska gå upp tidigt imorgon, så ni kan få ni seiga bilder ;)

GODNATT!

tillfix

Hej alla vackra!
Så himla meningslösdag film, nån typ rast, lunch,städning av skåp och sist dansuppvisning. Slut 11.15. Not fanny. Men blev ju en dag med mina undebara vänner. Just nu sitter jag och tänker på vad jag ska göra hela dagarna på lovet? Närmaste tiden av mitt har jag inga planer, jag är redan rastlös och sommarlovet har itne börjat. Även om det ska bli galet skönt.

Ikväll blir det fin slipning på kroppen. Långt bad som innehåller peeling,inpackning,rakning lite här och där, schamponering och lite till. Sen ska jag sprayas med BUS, måla naglar och liksom allmänt snygga till mig inför imrogon. Denna efterlängtade skolavslutning, har nog inte längtat så länge efter nått. Får ju faktiskt mina betyg imorgon också, lite små spänd eftersom jag bara haft "betygprat" med bildläraren där det blev VG. Sen vet jag ju inga mer.

Okej, lika bra o dra igång. Ni får en slutförd prognos sen :)


1 DAG KVAR!

Godmorgon :)
Jag ska börja med o berätta om igår. Jag , frida , Johanna och våran sjuka klass va på flottsbro. Kallt som jag vet inte vad. Steffi badade medans vi andra sötnosar satt med tårna i vattnet. Sen blev det promenad mitt ute i ingen stans till bussen, jag i flippflopp i bara uppförsbackar. Ja tyck synd om mig.

Tog mig iallefall in till stan och till min man, jätte mysigt. Gjorde inte speciellt mycket, eller jo men inte blogg prat ;) Försökte kolla igenom nåra sjukt dåliga filmer. Åkte hem runt 9, somnade halv 10. Social?  aah, vem ropade? Men är fortfarande trött som ett svin., not good.

Idag är sista skoldagen, fy fan va skönt rent ut sagt. Nu ska jag göra iordning mig lite fort, möta upp fridisen och sen skolan.


Bilder kommer sen.

jag älskar min pojkvän!

har tillbringat min dag med flickorna i flottsbro, nu är jag hos världens bästa människa så ingen tid för bloggen nu. Vänta tills jag kommer hem :) :)

Måste skriva av mig

Jag orkar inte mera nu.
Jag saknar min bästavän så att tårarna rinner. Det finns ingen som förstår sig på mig så bra som henne. I vanliga fall delar jag allt med henne, därför är det så jävla ensamt nu. Nu finns det ingen som frivilligt orkar höra på alla problem när man verkligen är trött på allt. Vissa stunder är värre än andra. Men just nu vill jag bara kunna ringa henne eller åka och möta henne och bara kramas och sen prata om allt. Känns som jag har allt inom mig nu. Även om jag egentligen inte har nåra speciella problem. Det är 11 dygn , 264 timmar och en massa ensamma stunder kvar tills världens bästa och underbaraste människa kommer hem.
Jag har verkligen aldrig saknat nån så att tårarna ner för kinderna inte går o stoppa. Det är en del av mig som fattas.

Martina älskling, KOM HEM NU!!!!





vi är så mycket mer än bara "hand i hand"


Så onödigt

Nu har jag städat massor, känns jätte skönt faktiskt. Kollar just nu på en film ingen aning om vad den heter. Usch jag har ingen aning om vad jag ska skriva.... Jag tappade humöret helt efter det där samtalet.

Börjar runt 10 imorgon så hinner blogga innan, godnatt. Kanske jag vet inte!

Inhandlad !

Hemma igen, ja det blev lite mer än bara skor köp. Hälsade på morfar också! Jag har egentligen inte tid o blogg för jag behöver städa mitt rum rikitgt ordentligen, vilket inte kommer sluta bra för det kommer sluta med att min städ humör kommer igågn och jag börjar städa allt. Men jaja :) Hoppas ni har en myspysig söndag!


Bebis unge

Har duschat klart och fixat mig, rikitgt snygging nu förstår ni ;) Men nu ska jag ta mig till andra sidan stan och leta skor. Trevligt värre, jag älskar o köpa skor. Man blir så glad av det!



Tub tröja - Gina
Kofta - Lindex
Skärp - Gina
Shorts - JC


Söndag

Morsning på mina fina läsare :)
Jag sov ut lite längre än vanligt iallefall.Vad har jag för planer idag då? det är söndag och soligt. Jo jag vill njuta av solen nu på en gång men nixan det har jag inte tid med. Ska slänga i mig en liten frukost, vad nu det blir med LITEN. Efter det hoppa in i en dusch och snygga till mig lite. Ska nämligen åka och köpa skor idag, och träffa käraste morfar.

Jag har en förbannad träningsvärk i min tår, hur lyckas man nu få det?  Jo man stadsvandrar i flippflopp. Så om ni får för er för en liten mysig stadsvandring så här på sommaren, så ta andra skor än dom snyggingarna jag valde. Dom straffar mig flera dagar efter. :)


underbara människa, jag älskar dig !!


Middag

Hemma från en superduper trevlig middag :) Nu ska jag sova, skönt som vet inte vad. / Godnatt från mig i sängen

4 dagar kvar

Hemma igen :) Jag har nu köpt kläder till avslutningen, verkligen inget speciellt. Men liksom varför hålla på o lägga ner massa pengar på typ en klänning man använder en gång. Därför har jag nu köpt nått jag kommer kunna använda senare i sommar också, hej jag är smart.

Nu ska jag vila lite sen ska vi iväg på middag hos mammas kompisar, trevligt värre. :)



Något like this blir det , Klänning/topp - Bikbok , Shorts - HM.


När du vill.. precis när du vill...

Nu ska jag ta mig mot skärholmen och försöka hitta en rikitgt fin klänning, sen kanske lite till :)



Är väldigt trött idag, vilket verkligen syns i ansiktet.

Tröja - Gina tricot
Shorts - Från början jeans från gina


Lördag

Morsningkorsning :)
Jag har haft en solig morgon, och nu ska jag göra iordning mig städa lite och sen dra med mig bebis och lillebror nånstans. Jag behöver hitta en klänning, tips? nån?  nehe...

Slänger in lite vackare bilder på dagens kläder om en stund, läängta !


Super trevlig fredag

Tjenare alla snyggingar :)
Jag spenderade början av dagen med Johanna,Felicia,Frida och Steffii.. Fina flickor det där. Vi snurrade runt i huvustadens inersta stad med ett papper fullt av frågor och en karta med ställen, men jag har ju en hemligbegåvning inom kartor så klart vi fixade det där. Sen blev det en sallad till lunch och efter det myspys på Mariaberget, jag älskar stockholm från den synvikeln. Sen äntligen tog jag mig hem till pojkvännen, har inte haft så mycket kärlek i min närhet senaste veckorna. Jag älskar att få kärlek ;) Drog mig därifrån runt 8 och då vidare till en glass sugen mamma som hade tagit bebis och hundarna för att hämta mig och sen åka och äta glass i solen. Blev en jätte lyckad dag även om jag hostar som jag vet inte vad!

Ingen missade väl martinas inlägg, kvinnan är underbar. Jag saknar henne som en fisk utan vatten!!! men det är 13 dagar kvar av denna hemska tid.

Nu ska jag faktiskt, bädda sängen och sen sova. Blir ingen middag för mig idag, är inge hungrig och det är sommar snart. Tjejer ni tänker rätt ;)






Lite väntan..

efterlängtat bad och sen bloggen.


Direkt ifran Thailand

Hej alla Hannahs lasare. Jag sitter nu vid reseptionen pa varat hotell pa Karon Beach. Trevligt trevligt... Imorgon aker vi till Phi Phi Island. :) ska bli roligt. Idag har det tyvarr regnar hela dagen, sa har varken solat eller badat. Men alla andra dagar har det varit stralande sol, och varmt. Jag har fjallat over allt en gang, och ar brand pa nasan. Sa snyggt! Jag ar sjuk ocksa.. oroninflamation. Angelica (mammas pojkvans barn) lika sa. Fast Magsjuk och Bihalsinflamation. Bra dar!!! :)

Fosta hotellet vi var pa, log pa Rawai beach. En beach man inte kunde bada pa for att det stod batar pa den. Sa vi tog tuk-tuk taxi till en annan strand som jag tyvarr glomt namnet pa. Men hotellet var super mysigt! och eftersom det ar log sasong i Thailand var vi hela ensamma, och vi blev bra vanner med dom som agde det! dunder bra. ;) dom skjusade oss dit vi ville och sa. Bad oss komma diot i vinter, men vi har inte bestammt. Nu bor vi pa ett annat hotell pa Karon beach (som jag skrev) det ar 200 meter till stranden, men inte lika fint som det forra var. Enligt mig. Jaja.. jag trivs! Som hogsta varme har vi haft 40 grader i solen, och 35 i skuggan, for tva dagar sedan. Jag badade hela dagen...

Jag saknar alla dar hemma. Framforallt min favorit pojke, och sa klart Hannah! Sedan alla andra ocksa, massor! :) saknar era hoga toner, och glada miner. ;) nu ska jag ga upp till hotell rummet och ata ananas tror jag. Massa blota kyssar pa er tjejer!! <3

Fredag




Godmorgon, eran livsnjutare här.
Jag kom ut ur min älskade säng även om jag hellre legat kvar men nu är det 4 dagar kvar i skolan, det är bara kämpa in i de sista. Stadsvandring idag då, inte jätte trevlig faktiskt, längtar mer till den är över så jag kan åka hem till min efterlängtade pojkvän. Men ska bli rikitgt skönt o träffa flickorna igen, även om jag kommer komma tillbaka till en vardag som inte är som vanligt eftersom världens underbaraste martina inte är där, men jag har ju faktiskt haft dagligt kontakt med henne senaste dagarna :) Gud jag saknar verkligen iallihopa dom dära, självklart martina eftersom hon är världens bästavän men sen hennes super glada mamma som alltid får en på toppen humör och sen hennes kille som alltid är den där martina frågar om mat eller nått, liksom han finns alltid där. Hennes syskon känner jag ingen jätte saknad av faktiskt (a)

Nehe, nu måste jag skynda mig lite. Mammsen erbjöd sig o köra, heeeelt utan tjatan. Love you, mammi !!

Ha en bra dag i solen!!


Torsdag

Förlåt för nada uppdatering idag. Men har liksom inte rikitgt det där suget som vanligt. Det händer ju inte speciellt mycket i mitt liv just nu. Fyllde på brännan lite med mammisarna, bröderna och amanda hos dom idag, efter de present upphämtning till lillebror i liljeholmen. Sen har kocken her self lagat mat och sovit. Nu ska jag sova igen och försöka vara i huddinge centrum 8.55!! imorgonbitti, baad för mig. Min buss går 8.26 ... ingen aning om jag ens kommer upp (a) Ska ju på nån typ av stadsvandring imorgon, kul? Nej. Efter det drar jag mig iallefall hem till världens bästa pojkvän saknar honom gaaaaaalet, så bloggningen imorgon ligger nog inte på topp faktiskt.

Nu ska jag lägga mig i sängen och finula ut ett gulligt sms till Dozzi, han behöver det ibland :)

Godnatt alla vackra människor.



Mina fina


Kär i en berättelse

Mitt blogghumör har verkligen inte legat på topp idag. Men lite kortfattat då... Ägnade förmiddagen och en bit in på eftermiddagen i solen på baksidan men mamma,lillebror, amanada (jag vet igen, vad har häänt ? :D) , hennes mamiii och super söta lillebror. Efter det åkte jag och mamma o hämtade min mobil, min efterlängtade underbara mobil vi var utan varande från 24 december 2009 - 2 juni 2010 !! Förstår ni hur mycket jag har saknat min lilla puttinutt? Känner mig så hel igen. Även om jag snart ska byta mobil iallefall, behöver ju den nyaste. Denna mobil kommer liksom ändå alltid ligga hemma och få en liten tanke varje dag, den är en del av mig och min historia.

Hur är det med min sjuklighet då? jag är frisk Men jo det rullar på.. ögoninflammationen har börjat lugna ner sig, nu bara en väldig hosta och en söt täppt liten näsa. Inatt sov jag faktiskt en hel natt för första gången sen förra måndagen, kändes rikitgt skönt :)
Vissa kanske tycker att jag borde gå till skolan, liksom jag gör ju saker hela tiden iallefall? Jajo, men det är så att jag orkar nästan ingenting. Är heelt slut efter idag och vad har jag gjort egentligen jo legat på en filt och sen suttit i bilen. Dessutom behöver jag liksom massa knark saker för att överleva, ungefär.

Nu börjar NCSI... så hörs imorgon :)



Min kusin matar min lillebror, igår.


Sova

Jag är trött som ett svin, bloggning sen.
Godnatteftermiddag nu !

Grym låt!


Tröja av mamma!



Godnatt bitches , nu ska eran DRYGa favoritbloggare sova :)


jag har saknat...

Hola mina vackra! Hade fin främmande av amanda , lilla sötnosen Charlie och deras mamii. Kändes som att vi träffades senast igår ändå var det en evighet sen.

Sitter just nu bakom en rikitg polisbil påväg till jakobsberg. Jag som egentligen verkligen skulle ligga hemma under täcket och sova. Men jag klarar inte det längre, det tar rikitgt hårt på min psykologi här i livet.Det är ju faktiskt nästan bara ögonen som är tomater. knasigt värre.


Märtus!!

Såg att världens bästa martina hade kommenterat!! Det är galet va jag saknar henne, det är en vecka idag. Dessutom har jag inte träffat min pojkvän på en evighet, känner mig liksom helt ensam lämnad här i världen. Även om min älskling bara är typ 20 minuter från mig.
Nu ska jag kolla på desperate house wifes, hörs senare :D



HAHAHA


RSS 2.0