Skulle vilja vara dom som det ser ut utåt

Tänk att man kan gå på det så många gånger, flera gånger på rad. Jag vet ju att allt är för bra för att vara sant egentligen, och att det inte är sant inerst inne. Men jag vill ju inte inse det...

Missing...

Kollar på män som hatar kvinnor och tycker synd om mig själv. Dom här jävla sjukdomarna asso, har vaknat fler gånger i natt och inte kunnat öppna ögonen och nu gråter jag typ hela tiden, eller det rinner ut mina ögon. Mammas kompis har varit här , trevligt :)

Jag saknar alla!!


I will allways love you

Jag blir galen på detta jävla sjukdomar. Jag har just nu typ största ögoninflammationen, vaknade liksom flera gånger inatt och kunde inte ens öppna ögonen. Mammas kompis är här och det är så skönt o verkligen se hur mamma börjar komma tillbaka till sina gamla kompisar, den mamman som jag hade när jag va liten. Hon som alltid va glad och posetiv till allt.

Just nu sitter jag i soffan och kollar på Män som hatar kvinnor , har ju sett den förut men fyfan vilken sjukt film. Hörs senare :)



Jag saknar dig , världens bästa!


Jag vill inte leka den här leken längre

När är detta slut. Jag såg liksom ett ljus i de hela men niix då kommer en äcklig och ovälkommen ögoninflammation, säg nått jag inte hunnit med sen i tisdags kväll?  Ska jag vara ärlig... Det är rikitgt synd om mig. Jag har ingen ork till nått så jag accpeterar och svarar alla kommentarer imorgon. Nu ska jag lägga mig i sängen och vänta på sms från min älskling och äta polka :)



ungefär så här ser mina ögon ut nu :(


I'm in love



Jag älskar dig <3


Jag saknar nog dig.

Filmen såg jag första gången med dig, fan det är så mycket som driver mig till saknaden. Du var verkligen en del av mitt liv, vi var en familj. Allt snack runt omkring, jag orkar helt enkelt inte bry mig. Jag har egentligen ingen aning om hur fan du är nu , allt jag kan gå på är ditt utseende och vart kommer man på det. "lär känna personen innan du dömmer den , bilder och spegeln visar inte vem du är på insidan." Jag känner itne dig längre vilket är rikitgt jobbigt. Jag saknar våran gaalna humor, alla gånger vi bråkat och skickat ett sms och bett den andra kommit ut. Alla gånger vi behövt träffas i hemlighet. Tänk alla underbara sommrar tillsammans, ska detta bli min första utan dig på många år??

Du vet precis vem du är.


Sveriges lagar

Jag blir galen på detta Sverige!
Det är en tjej som blivit våltagen på en fest och då tog 2 killar tag i de själv och misshandlade våldtäcksmannen, vilket jag tycker till viss del liksom är rätt. Man ska inte vålta en annan människa, liksom redan där har ju nått gått fel. Men till själva saken är ju att dom 2 killarna som ingrep nu kommer få längre och hårdare straff än våltäcksmannen, liksom vad är detta för land?
Dessutom har flera stycken blivit mördade senaste tiden och mördarna går nästintill utan straff, 1 och 10 månader vad är de?  Om man önskar nån ut livet är den tiden ingenting...... Jag blir så irriterad!!


Söndag

Godmorgon, eller kanske godeftermiddag. Jag har sovit från och till sen 7 imorse, men gick upp vid 12 åt lite frukost och nu har jag placerat mig i soffan. Har precis haft ett samtal med världens bästa pojkvän, saknar honom gaaalet mycket. Jag ska verkligen inte göra nånting idag har jag bestämmt. Mitt huvud känns som ett stort jävla bowling klot, hela kroppen är som jag vet inte vad. Mår iallefall INTE bra. Nu ska jag , mamma och bebis kolla på PS. I love you :D


Jag har tråkigt

Hur många har du varit riktigt riktigt kär i? En , min pojkvän!
Vad tycker du om kärlek? Just nu det bästa gud skapat
När kramade du någon sist? nyss, mamii :)
Saknar du någon speciell person? Min underbara Dozzi och bästavän martina
Har du svårt för att bli kär? aah,
Är du singel? NEJ :D
När fick du senast en komplimang? Nyss

HAR DU NÅGONSIN:

Varit medvetslös:
Nope
Hånglat med nån riktigt ful: Jaa, dessa jävla clubfester
Hånglat med fler än 50 pers: Nej jag är ingen hora :)
Hånglat med fler än 2 pers på en kväll? Clubfesterna igen...
Gjort något riktigt dumt? Tyvärr
Gjort något du verkligen ångrar? Faktiskt
Åkt ambulans? nixx
Gjort nåt olagligt? jaa
Fått din mamma att gråta? jaa, men inte utan att jag själv börjat gråta (A)
Slagit ner någon? neej, jag är en snäll flicka
Skämts över dina föräldrar? vem har inte?
Sagt jag älskar dig och menat det? Ja, annars säger man det inte (?)
Tar du droger? verkligen inte!
Vilka kläder sover du i? en stor tröja och hotpants :)
Vad hatar du verkligen? Se den man älskar älska någon annan
Vill du gifta dig? jappp!!
Vill du ha barn? självklart, inte innan 21 och inte efter 25 !

SENASTE PERSONEN SOM:

Sov i din säng? Martina bästavän
Såg dig gråta? mamma :(
Fick dig att gråta? martina, när vi sa hejdå inför hennes thailand resa.
Du delade en dricka med? pojkvännen :)
Du gick på bio med? martina och niki , tror jag!
Skällde på dig? världens underbaraste Dozzi :P
Sa någonting till dig och vad var det? mamma - kolla han där... han är ju jätte snygg ;)

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:

Gråtit? jaa, pga denna jävla sjukdom
Kramat någon? jaa,
Pussat någon? bara på lillebror (A)
Köpt någonting? juppsan,
Sjungit? ingen vill åka bil med mig och mamma , säger jag bara ;)
Saknat någon? Saknar världens bästavän och underbaraste pojkvän så det gör ont.

Idag

Hemma igen, helt jävla slut. Det tar på krafterna när man ska hålla på o göra saker även fast man kanske borde ligga hemma. Först åkte vi till suuper fina spat i liljeholmen och hälsade på, värsta lugna miljön. Jag kommer INTE klara av o vara på mammas jobb sen :P Efter de har vi snurrat lite i kungenskurva och sen ikea. Fick en fin topp från HM med mig hem. Sen träffade vi mammas barndomskamrat på IKEA lite kul faktiskt, för hon var nog en av dom som stod mig närmast under min uppväxt, Johanna.

Nu ska jag leka med min soffa hela kvällen och inte röra en fena :)
En del bloggning blir det nog ikväll iallefall!

Visste redan innan

Så nu känner jag mig faktiskt mycket gladare och inte nere i min jävla håla, ska ut i samhället också. Blir en tur för titt på ny mobil och sen vidare till älskade liljeholmen och visa upp lillebror på madre's jobb vilket är nyöppnade spa avdelningen i nya liljeholm's gallerian :)



Inte speciellt idag, kör faktiskt mjukisbyxor och saknade martinas super fina tröja !


Jag vill bli frisk

Nu ska jag försöka få mig själv lite psykiskfrisk genom en dusch och lite sånt, sen ska jag mamiii och lillebror faktiskt ta en myspys stund i bilen :)

DonJohn min fina pojke




Nu har min finaste pojke fått flytta, bara bra för honom. Jag saknar honom i stora mängder.
Men detta minskade min chans att komma tillbaka till det stallet.


Fjortis fest!

Godmorgon världen!
Hade gale ont i mitt öra igår slutade med att jag gick runt och grät halva natten, sen knarkade jag lite och somnade. Jag missade ju medvetet fjortisfesten igår, men självklart har jag personer  där så får liksom veta vad som händer iallefall, och vem tror ni är där liksom ? jo, anton. Undra om han någonsinn har missat en clubfest, i don't think so. Men fick iallefall höra att en liten flicka i min närhet ( ingen kompis till mig ) strulade med runt 30 personer. Jag fick liksom rysningar, fy fan va äckligt. Delat saliv med hur många som helst. Jag säger inte att man inte ska strula på clubfesterna om man är singel... Ja,ja det är ju hennes val i livet :) Nu ska jag äta frukost !



Dessa flickor vill inte visa sig alls, själv får man väl bjuda på gamla tider :)


JAG HATAR DET HÄR!

pissdag för mig idag igen, har typ spräckt trumhinnan nu också, noot good. Det gör svin ont och inatt blev ännu en natt med lite sömn. Imorse vaknade jag och ena örat ligger lite efter så nu hör jag ALLT 2 ggr, så jävla irriterande. Allt kommer liksom på en och samma gång. Jag vill verkligen inte ligga här och tycka synd om mig själv längre, jag vill ut o träffa kompisar och mest av allt pojkvännen. Nu ska jag iallefall skriva klart min försenade idrotts uppsats, sen kolla Bella & Tyra Show och efter de se va klockan är.


Ner lika snabbt som upp

Ni gör mig fan galna...
För att Martina är i Thailand och jag ligger hemma halvt döende behöver du inte skapa problem. Trodde faktiskt att alla problem skulle försvinna efter vårat långa snack i tisdags, och sen den underbara kvällen. Men niix hade helt fel. Liksom ska man behöva vara oroliga att saker händer bara för att man inte är i skolan, neeej. Så skärp dig nu.

Galet att folk ska reagera

Feber flickan är glad !

Blir så knasigt glad när jag först får ett antal "krya på dig"-sms , sen är det ju så att man han världens bästa pojkvän också som verkligen gör livet värt att leva ibland. hans super söta sms kommer inte på beställning men när det äntligen händer blir jag så hiiiimla överlycklig. Jag älskar honom i massor!!!!! Bara för att jag är så glad så får ni snart belöning :D

Varsågod !

Hittade en gammal sida som jag använde mig av den i början av min "blogg-tid" , nu behövs den inte längre men för alla unga småbloggare http://www.bloggtrafik.nu :)


jag hatar att vara sjuk

Inte så himla mycket bättre idag, jag mår inte bra :( Dessutom är det fint väder, jag hatar o vara sjuk!!!!!! Dålig uppdatering jag vet, men jag har ingen ork till nått, ligger i soffan hela dagarna. :'( :'(
Ni får jätte gärna skikca nått lite upp peppande sms eller nån gullig kommentar , jag är deppig!!


Flickvän "hjärta" Pojkvän

Godnatt älskade bloggläsare :D

Bildbomb från igår






My life



Älskade bästavän





sexiga, visst? :)





Hannah <3 Johanna



Du är det bästa jorden skapat!



ouuuf !!



avskeds kram :(




la familia




stan's sexigaste flickor :)





Ni skapar mitt liv



Det handlar om att bjuda på sig själv! :D



Nu orkar jag itne lägga in mer fina bilder, hoppas ni fick lite leenden på läpparna iallefall. Jag har sovit,gråtit och svettats bort typ hela dagen. Ibland ligger jag liksom och gråter i typ 20 minuter för att allt bara värker. Stannar hemma imorgon också, så hoppas på att jag kanske är lite piggare då. Nu ska jag kolla på CSI med mammiii, puss och godnatt :)


Tyck synd om mig!!

Jag, johanna och martina tåg tunnelbanan in till odenplan snurrade där en stund. Helt galet va man kan komma ihåg gamla minnen, har ju liksom bott där. Dessutom bor min underbara pojkvän faktiskt där :) Efter mycket letande blev det en kina middag med Johanna,Martina,Frida och Linnnea. Efter det glass och myspys i en lekpark. Har aldrgi haft roligare asså, inte 10 sekunder utan ett skrattanfall. Träffade pojkväns kompis också. Runt 9 åkte jag hem till martina, tömde flickans garderob eftersom hon är på väg till thailand nu. När jag sen var påväg hem fick jag sjukt ont i halsen, sen gick allt fort som jag vet inte vad. Kom hem , frös och kunde inte svälja ett piss. Sen fick jag feber och natten innehöll ungefär 4 timmar sömn. Vaknade imorse och fick det faceat för mig, jag hade 38,7 graders feber. Sen har jag sovit ungefär hela dagen. Känner mig lite piggare nu man har knark i kroppen, troligen därför. Ska faktiskt skriva klart min idrotts uppgift nu, sen kanske sova lite till eller fortsätta plugga.







Fler bilder kommer när Johannisen kommer hem från skolan :)


Jag vill inte vara sjuk

Jag har haft världens bästa kväll med världens bästa vänner. Nu är jag jätte sjuk, kan inte svälja ett piss, har feber och ont i hela kroppen. Något har gått fel... Blir sängen nu, hoppas på o kunna sova inatt.


Jag älskar min bästavän

Martina här. Jag vill bara säga att jag älskar min bästavän Hannah :) Det är martina som skriver...

liten bild bomb från martinas data

Ibland saknar man gamla tider, tänk att allt kan ändras så fort.

 

finaste flicka, jag älskar dig.

 


 

 


Min flickvän har en väldigt söt pojkvän!

Denna underbara lilla mega super jätte söta tröja har Martina fått av Lucas, min flickvän av sin pojkvän :)

 


looove

så där ja snyggingen är hos sin bästavän, alltså jag är hos martina. Vi har lite privat tid såhär innan 3 veckor. Stackars er, ni kommer vara så jävla trötta på mitt snack om martina redan om en vecka och då är det 2 veckor kvar. Ska bli en primaballerina kväll, men jag tror att mascaran kommer finnas under ögonen efter kvällen.


Avskeds middag !!

Tjena sne bena! ;)
Har haft en rikitgt jobbig dag i skolan. Många tårar, hur fan ska jag klara mig utan mins livskamrat? jag förstår inte. Bara tanken har fått oss båda att gråta. Har hänt annat också, massa allmänt onödiga saker. Att folk inte ska kunna vara sig själva är faktiskt enligt mig ett problem. Jag har iallefall precis suttit och skrivit på en jävla inlämning till gympan. Jag fattar typ ingenting, känns som jag skriver samma sak hela tiden. Men borde ju inte påvärka mitt betyg negativt. Fick iallefall mitt slutbetyg för terminen i bild vilket blev VG. Kändes rätt skönt faktiskt, så mycket tid som jag hela tiden lägger ner på dom där bilderna och lerhuvudena :P

Nu ska jag byta om lite och göra mig lite snyggare än vanligt, sen vidare till Martina. Dit kommer tjejerna lite senare, men först ska vi ha mystid för oss själva. Sista tiden tillsammans på 3 veckor :'( Sen ska vi iallefall in till stan och äta någonstans på nått mysigt ställe. Blir ju typ en hejdå-middag ! Ikväll blir det plugg i stora mängder så kanske inte hinner med bloggen så mycket, sorru!



Från rixfm


älskling

Känns som en evighet,
sedan lördagen skapades
och min hand låg i din.

Jag saknar dig, min pojkvän!


Måndag

Tjena !
Har haft en ganska bra dag faktiskt, har gaalet mycke plugg o saker som måste göras idag. Trist som fan...idrottsuppsats till onsdag, matte prov och svenska redovisning. Jag blir galen :( Är väl lika bra o sätta igång. har precis haft finaste flickan här på besök, hon är så jävla bäst i hela världen. Hon åker ju till thailand på onsdag, i 3 veckor. Jag kommer seriöst inte klara mig, vi klarade oss knappt 2 veckor men då pratade vi varje dag. Nu då`3 hela veckor utan ett jävla livstecken, dessutom är det ju typ inbördeskrig där. Så ni får faktisktr ha lite medlidande om jag är liten ledsen och deppig från och till närmste veckorna.


pååånhhi


Skola



Heey sexy lady

Inte speciell fin bild men iallefall kör på långt linne (rosa och vitt), vit kofta och korta leggins. Årets första fotlänk sitter på också. Slänger in en bild senare ikväll. Nu ska jag möta upp min finaste och abslut bästavän sen vidare till skolan. 10 underbara dagar kvar!!!


Måndag

Godmorgon :D
Nu är det äntligen sommar igen, hatade vädret idag. men nej jaghar inte tid med de här måste ju klä på mig och sätt på ögonen sitt svarta liv. Hörs sen!!

2 dagar till ensamheten strider sig i mitt liv

Ne men nu är jag trött och har ont pga privata skäl... Hoppas inte morgondagen slutar på akuten.
historia lektion om idag kommer imorgon.

vatten vatten bara vanligt vatten

godmorgon :)
Jag ska snart sätta mig på buss och pendel till pappsen och spendera min dag med dom. Ska tydligen på något som kallas berga-dagarna. Myspys faktiskt. Kameran följer med så ni får uppdating senare. ha en regnig söndag :D

Bästa sommarlåten




Nu har bästa GMX släppt en ny singel.
Skit bra inte sant?! En helt perfekt sommarlåt :D

Fler låtar finns här


Världens bästa

Har haft ett UNDERBART dygn, på exakt alla sätt. Jag och martina åkte in till stan, mötte Lucas och sen gick vi och åt. Vidare till kungsan där vi träffade både vännerna och massa face man inte sätt på länga, trevligt trevlig. Sen kom min pojke till oss och allt blev en aning mysigare och bättre. Jag och Martina va överlyckliga över att våran små kärlekar blev små bra kompisar. Vid 11 tog jag hand i hand med min underbara en promenad genom underbara stockholm hem till honom, och jag gick fortfarande i korts shorts och linne! Hade en underbar natt, lite sömn och mycke kärlek :D Åkte hem vid 12 och va social med familjen, sen blev de storhandling. Nu har vi precis ätit och jag är jätte trött, inte så konstigt kanske. Men blir en chillkväll, en promenad snart bara. 

Bilder från igår kommer senare, när johanna kommer hem :D



Jag älskar dig!


RixFm

Jag har brännt min tunga!! Gissa om jag har ont?  Mildamakter liksom, this is not good. Det gör knaasont och har typ ätit glass hela dagen. allt pga att man va tvungen o smaka på hemkunskaps maten, köttfärssoppa. Liksom låter de lockande?NEEJJ.

Jag sover troligen borta inatt hos "hemlig" , vilket inte leder till så mycke bloggning. Ska först av allt på rixfm med mina käraste. Åker nog in snart faktiskt, även fast de börjar kl 7. Men man vill ju träffa folk innan, kolla på alla fjortisar liksom. Mamma berättade nyss att hennes kompis och hennes familj ska åka dit, tycker faktiskt rikitgt synd om familjerna som väljer o åka på sånt. Visst är de en familjefestival, men många nästan alla går ju överstyr och blir liksom mer för ungdomar. Vilket iofs är bra för oss.



Naken hemkunskap ;)


I see you all over me

Jag va helt död efter igår, va barnvakt och sprang sen upp och ner i trappor med gaalet tunga kartonger. Men jag är ganska stolt över mig själv iallefall, för jag gick upp vid halv 6 och gick ut med hundarna sen har jag duschat och liksom tagit allt i min egen takt.

Idag är det ju RIXFM vilka ska dit? Jag ska dit men inom mitt privat liv så idag blir det inte så många fans bilder, men självklart kan ni hälsa. Det är ju faktiskt så att det händer ganska ofta när jag är ute på stanm men men det är livet som kändis ;) 

Nu ska jag klä på mig en tröja, sen är dagens outfit klar. Ska faktiskt ha shorts för första gången i år, eller nej inte helt men en hel dag liksom. Hörs efter skolan !!!! :)



Ett år sen idag!


PUsssssssssss

har scheeeeeeeeeeeekt med bästavän i solen, nu ska vi packa kläder från henne till mig så jag inte glömemr henne när hon åker. Sen ska jag leka med släkten och mammas kompisar typ, najjsit ;) Hörs senare


o.o

Godnatt för min del!


Matte



Ser ni mej ? ;)



Jag ska dejta matteboken nu, gillas inte.


Säg mig nu säg mig varför är du...

min dag började med ett helvete som ledde till att jag måste städa mitt rum senare, det är saker ÖVER ALLT. Sen kommer man till skolan typ 30 minuter sent och har en lärare som tror att jag varit med hela lektionen men ändå inte. Blir knasig på alla lärare ibland. Maten va inte ätbar idag så det fick bli glass i solen istället. Slutade 2 lektioner tidigare eftersom lärarna va sjuka. Det är sjuuuuka varmt, sitter liksom i hotpants och bh men jag klagar inte :D

Onsdag

Skolan nu, hörs sen :D

en varm sommarkväll med bästavännerna, längtaa!


Ett helt år sen!!



Godmorgon :)
Idag är jag på ganska bra humör, men känner att tålamodet stannade kvar i min skönhets sömn. Har bara 12 jävla skoldagar kvar nu, gissa om det är skönt. Sen börjar sommaren 2010. Ett minne som kommer fastna ni hjärtat. Har massa planer i sommar, åååh jag längtar! Mycke vänskapskärlek blir det iallefall. 

Dagens fråga?
Vad ska alla ni göra i sommar?


Sommar

En till säsong av desperate house wifes i höst, priima, Det gjorde min höst liksom :D :D

Nu är det dags för min säng o välkommna lilla mig för jag är trött, jätte trött..... Hoppas på morgon bloggning imorgon, och bra väder.



Flickan drömmer sig bort i solen




En bild kan säga mer än tusen ord



Ganska lyckad faktiskt !




Min busiga och galet bästavän


Underbara martina

Har haft flera underbara timmar med min abslout bästavän. Jag älskar verkligen känslan att kunna lätta på hjärtat för henne. Tack för att du finns underbara människa. Nu ska jag hoppa ner i ett bad och ta hand om min kropp lite. Sen är det desperte house wifes och massa andra braiga program.

Lägger in finfina bilder från dagen senare :D

Pinkanicka hicka

Hejsan! Nu sitter jag hemma hos Hannnah, och har precis gjort fördig en kladdkakesmet. Inte för att jag ska göra en kladdkaka, utan för att vi ska äta smeten på våran piknik som vi snart ska på. Hannah håller på och plockar ihop filtar och sånt, och bad mig blogga lite "absolut!" sa jag.

Jag tror att vi ska ta massa bilder (kanske inte fina, men ändå) det räcknas ju fortfarande. :) Innan vi går ner till ängen som är precis utanför dörren, så ska vi gå till affär och handla mera till våran lilla piknik! Jag får inte äta godis, för att jag snart ska till thailand. Mååååste banta, hahah. Men bullar, chips, saft... allt sånt går ner hur lätt som helst (Y) nu ska jag hjälpa Hannah. Pussar på er / Martina


Missing you...

Godmorgon, dags för skola nu. Skrev klart mitt so arbete halva natten. och nej jag är inte trött . Går på kärlek ;) Efter skolan blir det lek stund med min bästavän. Inte mycke bloggning idag, tyvärr.




Inte tid

Jag har lekit och nu ska jag satsa lite på skolan ;)

A'

Syster , våran vänskap försvann...!




"älskling i telefonen"

Har varit familjesocial hela eftermiddan och kvällen. Va ute och gick i 2 timmar först, behövde nog de. Nu är det wallander på tvappareten, älsking i telefonen, deeptalk med gammal privatperson och bebis brevid mej.

jag behöver allt det här

usch jag skulle behöva en hel dag o bara shoppa, nån underbar som vill vara mitt offer?! Jag behöver verkligen fylla på garderoben nu till sommaren. Stakars mej just nu.... Ska gå på promenad och se om min deppighet försvinner.


Jag hatar smådjur

Usch jag låg och tänkte på smådjur och fästingar typ, nu kryper de i hela kroppen och jag vet inte vart jag ska ta vägen. Godnatt!

:)

Tjena mitt bena!
Gud vilken underbar dag, sommarvärmen välkommen. Ett tag mitt på dan va de verkligen lite jobbigt varmt, man ska inte klaga jag vet och jag är överlycklig att de kommer nu. Men om det här bara är försommarvärme hur fan ska sommaren sluta då? Min sommar kommer iallefall bli underbar även om de skulle vara så att de regnar, hahaha!

Måste bara påminna er om mitt senaste dygn eller från igår till idag. Jag har verkligen varit med dom 2 som står mej närmast, dom personerna som känner mej utan till och innan till, dom som gör mej glad, dom som är mina absolut bästavänner... martina och anton, jag älskar er :D

Just nu ligger jag i sängen och har allmänt tråkigt. Ska nog gå och ge lillebror lite kärlek sen blir det data för min del iallefall en stund till.







Underbara människa :D


Haha



Sexiiga flickor de där!



S-stund , misstolka inte ;)

Nu ska jag och madre ut och gå.


Världens bästa

Godmorgon snyggingar, anton lovade o blogga igår men vet inte varför han inte gjorde de. Jag,Martina och Anton åkte och kollade på min lillebrors match,som vann GRATTIS :D Efter de åkte vi alla 3 hem till martina och åt middag och efter de kollade på film till typ 3, mysigt va? massor av timmar med dom bästa som finns. Har varit ett typ helt underbart dygn.  Nu ska vi äta frukost, ni vet husmor är igång nu igen ;) Hörs senare.. PUSSS



Lillebror <3


In yours eyes

klockan är halv 4 och vafan har jag gjort idag?  inte ett piss. Ikväll blir det iallefall myspys :D Jag och bästaste anton, och kanske martina ska åka på lillebrors match, så om det finns nån som känner för o komma till skarpnäck och leka med oss så hör av er. Nu ska jag slänga på mej mysiga kläder och spriinga ner till tunnelbanan och fixa mitt busskort. Sen blir det hem och snygga till sej, vafan de är inte varje dag man träffar sin bästis och lillebror samtidigt ;)

SEEYOU


Trötter

Jag är trött :(


En vän för livet

Min data gillade inte o svara på kommentarer igår därför blev de inte alla, men jag ska fortsätta! Min skönhets sömn är slut för den här gången och vi ses igen ikväll. Nu kom jag och täna på en sak... Martina åker till thailand den 26e alltså om 12 dagar, hon ska vara borta i 3 veckor förstår ni?? 3 veckor?? Tänk er själva om liksom en del av dej skulle försvinna, precis så kommer jag känna. Hon är den där som alltid finns där, den där underbara människan som det bara finns en av.


Allt har en mening

Nu har jag faktiskt bäddat min säng jätte fin och fixat bland mina kläder sen har jag inte hunnit med mer på min städdag, hej jag är lyckad :) Jag tänkte iallefall leka storbloggare och svara på era kommentarer typ så där 3 veckor sent, men vissa verkar ju droga min blogg iallefall tur de vad skulle jag annars leva för liksom? Nu kör jag igång

Längta

Ett ryck till , sen bloggen !


Kvällsmys

jag somnade med lillebror i famnen :blush: , men de behövdes nog! Blev middag och började faktiskt städa lite på mitt rum, ska fortsätta nu tror jag och sen ska jag bada. Massor av bubblor och en stund liksom bara för mej själv!

Men just nu vill inte min data och facebook sammarbeta, notgoood!


Du förstörde inget

Jaha då är det torsdag och ledigt, skönt :)
Jag, johanna och martina åt mysig middag igår , tog sen en promenad och efter de filmer. Ingen aning om vad dom hette, men dom va helt okej ganska sjuka bara. Somnade runt halv 1. Idag har jag, martina och våra mammor och lilla love haft en vääldigt trevlig förmiddag. Jag borde städa men jag orkar inte, jag borde gå ut med hundarna men jag orkar inte, jag borde plugga men jag orkar inte.... massa jag borde men jag är trött och har gryyymt ont i knät. Jag har tydligen fått slatter, vet nån vad man gör åt de? :O

Ska spela lite data och hoppas på att de försvinner, sen ta tag i mitt liv.




Tjejkväll

Nu är bebis hemma och jag ska snart åka till bästavän och möta upp snyggingen på vägen, tror jag.


saknar dig...

Tjenare snyggingar, allt väl?

Själv har jag haft en efterlängtat dag i skolan idag. Ganska mysigt o träffa alla igen dessutom han jag träffa världens bästa Kevin oxå, saknar honom fetaaa mycke. Ska iallefall på hans match på fredag, gissa vem som längtar. Dessutom har jag kommit fram att han kan få ett par byxor av mej. Han använder mina andra hela tiden. I mitt hjärta är han en bror, en bror som står vid min sida vad som än händer.
Ikväll blir det myspys kväll med Johanna och Martina. Bara den där meningen får väl alla o höja läpparna. Jag hittar inte min förbannade överförings sladd, så bilder blir de när den känner för att visa sej.

Nu ska jag och mina fina efterföljare gå och möta mamma och lillebror! :D

Sundby, lillebror, kärlek , bästavän

Det har varit en lite knasig dag idag :/

Just nu kollar jag och martina på Christine och sen blir de sleeeping för hela slanten, imorgon är sista dagen innan lång helg, sköööööönt :D

1 vecka imorgon

Blir ingen mer bloggning idag, jag är trött som ett svin eftersom min senaste natt inte innehöll så mycket sömn. Imorgon har jag origentering så jag börjar kvart i 11, tror jag. Martina har koll på det där.
Sitter just nu i soffan med en knorrande liten prins brevid mej, kärleks guden.

GODNATT


Bloggen igång igen

Blev en natt på sjukhuset med lillebror inatt, men nu mår han bättre och han och mamma är påväg hem :D
kollade nyss på blondinbella på förkväll, jag fattar inte varför alla hatar henne så mycket? Hon tänker ju så jävla moget. Allt när de gäller kärleks problem och alla möjliga problem som man stöter på som tjej i tonåren, ibland hatar jag dom här jävla ungdomsåren men ibland vill jag alltid leva så här, haha. Isabella ska iallefall släppa en bok i höst, gissa ve som vill ha den ? :D

Nu ska jag fixa lite myspys här hemma eftersom mamma och Love kommer hem snart.

Bilder


Min lilla stina va med hela tiden :)




Ett fjordhäst föl som va ungefär 12 timmar och född med för långa ben.

Puss på min lilla prins


Terräng hoppning med världens bästa Ducato


Vi va lite för snabba för kameran ;)


Ser ni hur de klickar mellan oss? :D


Inget smink på 2 veckor :D

 
Fina Stina och hennea nya bästis Selma


Hur många kan de där? :)

Man ser knappt att det faktiskt är 2 stora killar :)


hemma igen

Hej alla underbara läsare :)

Jag är äntligen tillbaka efter 2 helt perfekta veckor. Dessutom har min lillebror kommit till världen, super söt unge :D Vad har jag gjort då? Jo jag har varit i stallet varje dag ridit minst 1 häst varje dag. Jobbat mellan 7 och 4 sen har vi alltid hittat på saker på kvällarna, kört med häst och vagn , varit i stan eller haft våra allmänt mysiga kvällar tillsammans. Valborg och allt de där firade jag i Linköping med en liten bebis, barn, hundar, hästar , katter, kattungar och aa kan göra listan lång. Det va iallefall suuper mysigt. Jag har hunnit hoppa både bana , terräng och massa dressyr med min lilla prins. Självklart massa andra hästar oxå i onsdags hade vi en helt underbar kväll, vi va ute och galopperade bland ungefär 200 unghästar. Det bara skakar i marken och bildas ett stort moln när dom kommer springade, känslan var heeelt underbar, verkligen nått alla borde få uppleva. Igår va det kosläpp och kossorna sprang och hoppade ut på betena.
Jag åkter hem runt 2 och hela kvällen gosade jag med min lillebror, Love.

Alla bilder kommer senare

RSS 2.0