Tack mamma



Min mamma är världsbäst!!


Senaste dagarna

Tisdag: Checkade av skolan och sen åkte jag och Robin till skärholmen och köpte present till mamma. Det blev en badkarskudde och en ram med fina bilder på mig och min lillebror. Efter vi spenderat tid med varandra och i affärer skildes vi åt. Mamma mötte upp mig med en present. En ny telefon, htc wildfire. Sådär helt utan anledning! Jag älskar henne.

Onsdag: Älskade mamma fyllde 37, så vi firade henne hela eftermiddagen och på kvällen råpluggade jag inför dagens prov.

Idag: Skrev både en engelska uppsats och ett soprov. Gick väldigt bra, bättre än jag trodde. Nu är jag hem kommen. Och ska ta tag i mitt rum. Sen vidare ut mot jakobsberg!





Att klä sig med en vårjacka varje morgon gör mig lycklig.


Jag hyllar idag.

Skolan gick utmärkt även fast jag är sjuk. Jag diggar min närhet där. Musikprov på piano, mvg. Biologiredovisning muntlig, ensam Topeen betyg!...

Efter skolan följde Robin med mig till skärholmen. Det har nog aldrig någonsinn tagit en timme dit från vår skola, förutom idag. Vi missade bussar,gick på trasigsa bussar, åkte helt fel buss. Säg något posetivt med våran bussresa? Jo, vi umgicks och hann prata. Efter att ha snurrat runt där och hittat presenter till min underbara mamma så åkte vi åt olika håll. Mamma hämtade upp mig för handling. I bilen överraskar hon mig med en helt ny mobil, HTC wildfire, röd dessutom. Jag älskar henne obeskrivligt mycket.

Så sen vi kom hem har jag lekt med den, eller försökt lära mig den. Det går framåt. Nu ska jag fortsätta med det och kolla desperate house wifes.

LOVE to you.



Min nya kärlek i livet.


Tisdag

Godmorgon Tisdag.
Jag mår faktiskt helt okej idag. Så ska ta mig till skolan nu. Vara dukitg där några timmar sen åka och köpa present till min underbara mamma som fyller år idag!! <3

Tråkigt inlägg

Jahaa då var snart en skiva till slut. Det går fort när man har kul.
Jag har inte ätit mer än ett glas vatten och lite yoghurt idag, mat rik dag. Eller inte. Ändå har jag bakat en kladdkaka och när jag inte ens vill smaka på den så är ju nått fel.
Imorgon blir det skolan iallefall, jag ska tvinga mig själv. Jag saknar alla mina bästavänner!!

Nu ska jag försöka hälla i mig lite te. Det går sakt men säkert framåt. Ska ligga i sängen till bigbrother iallefall, detta blir en natt med mycke sömn!


One tree hill

Något har tagit över mitt hjärta idag.
Jag har aldrig varit speciellt mycket för serier, förutom desperate house wifes. Det är liksom inte jag bara. Men plötsligt såg jag att vi hade flera säsoner av onetreehill hemma, så jag gav första 4 avsnitten ett försök. Jag pausade inte en enda gång. SÅÅÅÅÅ grymt.
Varför har ingen sagt de här till mig tidigare?! Dessutom vet jag ju att mitt hjärta smälter så fort Chad Murray visas i bild. Nu ska jag sätta på nästa skiva. Dra mig baklänges va bra!! :)







Jahaa de är du som brukar smyg utanför mitt fönster.. Välkommen in!
Ska vi gifta oss??


Hjärt

Godmorgon, det är sjukstuga nummer ett här hemma. Jag hatar o vara sjuk. Känner mig lite bättre idag men stannade ändå hemma så jag kan bli helt frisk. Än o vara hemma lite varannan dag.
Är ensam hemma så ska krypa ner i soffan och sätta på en film.

PUSS.



<3


Gillar det inte.

Jag blir galen på att vara sjuk. Jag vill inte längre.
Nu har det gått ännu en dag och jag har bara sovit. Mamma är påväg hem med mcdonalds med mig, onyttig tjej ja! Men man får när man är sjuk sa mamma. 
Det är verkligen så att man bara ligger så kommer man på hur många saker som helst som man måste göra städa,plugga,bada hundarna,vattna blommorna,rensa sminket... usch massa saker.

Nu ska jag invänta älskade mamii!


Hatar sjuk

Mina halsmandlar är stor som plommon och mina ögon svider. Detta leder till att jag går och lägger mig nu. Sovgott.Godnatt.

What are words



Jag ryser och gråter samtidigt som det hugger rakt in i hjärtat.
Har nog aldrig hört en så känslosam låt.


Förlamad arm

Usch som jag mår.
Jag Martina och lillebror gick och matade ankorna, sen blev det en promenad i våren. Vi följde med martina nästintill hela vägen hem. Jag,barnvagn och två hundar på vägen hem. Jag gillar det. Så idag har jag upplevt en folkmassa som spelar kubb och årets första tussilago. Nu är det väl ändå vår på rikitgt.

Vi kom hem vid två och sen dess har jag legat i soffan och sovit. Jag mår inte bra. Nyss upplevde jag något så himla läskigt. När jag vaknade kände jag inte min egen höger arm. Så reste mig upp och den bara hängde efter, jag kunde inte styra den. Samtidigt som jag skrek rakt ut slog jag på den. Mamma började massera den och plötsligt var det som inget hade hänt. Det var hemskt!!


tidig lördag

Godmorgon!
Vi kom hem relatvit bra igår. Åt chips,godis och blev allmänt feta. Tittade på en skräckfilm, men som vanligt somnade martina och jag fick kolla på slutet själv. Kulchey.
Vaknade kvart i 7 imorse, av oss själva. Det kunde man inte tro på en lördag! Men sånt är livet. Nu umgås vi med en bebis till lillebror. Ska snart gå och mata ankorna och ta en promenad hem till Martina.

Bra uppdatering.


<3


Märta hämtning!

Har nyligen ätit god middag. Det är väldigt mycket kärlek till min mamma idag. Men jag älskar hennes mat!! Min mamma är bäst fuck the rest :)
Nu ska jag klä på mig och ta mig till en affär och köpa chips till min älskade martina. Sen hämta upp henne i farsta för en mysig hemma kväll. Med min abslout bästa familj! Jaa, martina är en del av min familj!


Jag älskar min mamma.
MEST!


friday

Fredag, vackra fredag. Idag blev det skolan, även om jag är sjuk. Spanska uppsats på morgonen, gick helt okej faktiskt. Inget speciellt hände idag, precis som alla andra dagar.
Efter skolan åkte jag,mamma och bästa martina och handlade. Nu är vi hemma komna, dock inte märtan. Hon ska hänga lite med en kompis tills ikväll då kommer hon och gästar min säng. Like that!

Nu ska jag fredagstäda lite, tråkigt nog. Sen ta av mig sminket, sätta på myskläder och verkligen ta fredag. Inte ofta jag är hemma på fredagkvällar längre. Min mamma är glad!



Jag älskar dig.


B

Blir kortkort om min eftermiddag innan BB.

Jag åkte till globen och tröst shoppade lite. Sen vidare till IKEA med världens bästa mamma. Hem och skriva klart biologi redovisning inför imorgon. Nu har jag precis duschat, och ska lägga mig i sängen. Kolla på bigbrother och lära mig en A4 spanska.
GODNATT.


sjukling

Vaknade imorse klockan 5 och kände en känsla jag inte kan beskriva i min hals. Det gjorde så ont att jag grät. Beslutade mig att stanna hemma idag och försöka somna om. Vilken verkligen inte gick. Det gjorde så galet ont. Somnade om med lillebror vid halv 8 efter te och lite knarktabletter. Sen har jag verkligen sovit från och till hela förmiddagen. Det bästa som finns när man är sjuk är att sova i mammas säng, vilken jag har gjort hela långa dagen.

Nu är jag uppe. Mår lite bättre, men skulle egentligen behöva fortsätta vila. Tyvärr ropar plugg och jag behöver göra klart en powerpoint presentation i biologi. Om tiden innan djuren, nice.
Först ska jag gratta lite nära o kära på facebook :)


Årskurs nio

Det är väldigt mycket plugg i mitt liv just nu. Slutet av nian, mitt uppe i nationella och jaa sånt här är tydligen livet. Idag i skolan började vi med hemkunskap, lasange stod det på schemat. Min uppgift var ostsåsen, vilken inte var min starkaste sida. Gjorde om den en gång. Efter det ett spanskaprov, gick helt okej faktiskt. Sen direkt in på engelska nationella, som tur var så var det ett gammalt alltså vara träning. Jag märker verkligen hur dåligt engelska språket sitter i mitt huvud. Dagen gick som den skulle, men tog på krafterna.

Under kvällen/eftermiddagen har jag sovit en stund med lillebror, så jag kan hålla mig vaken hela bigbrother. Sen åkte jag och mamma för en handlingstur.
Nu är det dags o skriva en spanska uppsats.


Älskade solen.. Från igår.


Jag faller

Jag vet att jag precis som alla andra tjatar om solen och våren. Men någon kanske har missat?? Jag älskar den,våren alltså.
Skolan gick helt fantastisk bra. Men har mycket att plugga nu, spanska prov imorgon. Fast först måste jag ta vara på det underbara (igen) vädret. Nu ska jag ut och springa!!!

 


En kompis hade precis lagt ut den här bilden på facebook och skrivit "vare nån som sa vår?"
Detta gör mig lycklig.

Solen

Godmorgon älskade vår.
Idag ska det bli upp till 11 grader i vårt älskade stockholm, hur mycket gillas det? MYCKET. Jag älskar solen. Dessutm behöver vi verkligen det i våran skola. Lite ljus! Alla verkar vara väldigt skoltrötta, speciellt vi nior. Så är solen kommer fram lyser det rak in i skolan takfönster som göra att hela skolan får lite leende på läpparna.
Denna vecka är vi bara halva klassen i skolan, ena profilen är och åker skidor. Så det är rikitgt skönt och lungt på våra lektioner. Därför ser jag fram emot idag :)



Lite vårklädd är jag.
En ljusrosa tröja!


Bloggtorka?!

Nu har jag hunnit gjort kyckligwok till mig själv. Eftersom resten av familjen fortfarande inte äter. Nya bantningsmetoden...magsjuka. USCH!

Idag var första dagen min tunnelbanelinje var avstängd. Fram till 25e september. Det har varit kaos i bussen trafiken. Dom har satt in bussar som åker ungefär varje minut, kaos.
Jag har verkligen ingenting o blogga om. Så dags att ta bort sminket o göra lite magövningar.


skolan

Jag har inte hunnit börjat plugga än, men nu är det dags.
CIAO


En gång i tiden var du min

Godmorgon måndag.
Idag stängs min tunnelbanelinje av. Från idag till 25e september. KATASTROF. Jag hatar det rent ut sagt. Tur att jag inte är beronde av tunnelbana till skolan.
Nu ska jag åka och umgås med min älskade extra familj. Vi börjar veckan med lite bolllek tycker jag. Nice.

Ha en underbar dag.


tusen och en natt

Även fast jag inte vaknade till fören halv 1 idag så är jag trött nu. Till och med så mycket att det svider lite i ögonen, ni vet? Ska gå och göra rent mitt ansikte, inte för att jag har smink utan för att jag älskar känslan av rent aniskte när jag somnar.
Sen lägger jag mig i sängen, kollar the walking dead och smsar med en viss söting.

Nattiss på er vänner.




tusen och en natt

Även fast jag inte vaknade till fören halv 1 idag så är jag trött nu. Till och med så mycket att det svider lite i ögonen, ni vet? Ska gå och göra rent mitt ansikte, inte för att jag har smink utan för att jag älskar känslan av rent aniskte när jag somnar.
Sen lägger jag mig i sängen, kollar the walking dead och smsar med en viss söting.

Nattiss på er vänner.




Nicklas

Life is a bitch, then we die.

Älskade Nicky, hejdå för dig i bigbrother.



snyggkille nummer 1!


OLAGLIGT

Har en liten "måste skriva om" sak.

Det finns en osynlig regel. Mest bland tjejer. Killar har inte samma känsla för det hela.
Men det är de här med att ta någon av sin närmsta väns ex.
Jag vet med mig själv att jag börjat pratat med nån kompis gammalt ex, bara för att vi bråkar. Dock är det många år sen.
Men när man inte bråkar och faktiskt vet att ens kompis någonstans saknar det där ex'et så får man inte göra det. Även om det bara är en liten sak, som att prata om personen bakom kompisens rygg så är det olagligt.
Jag irriterar mig som tusan på det. Självklart är alla någons ex.
Men man tar inte sina vänners föredetta, speciellt inte närmsta vänners. Är man en av dom närmsta då?

Jag börja om från början, börja om på nytt

Söndag.
Igår umgicks jag med min fina Johanna hela kvällen. Vi beslutade vid 10 att stanna hemma. Sociala som vi är somnade vid 11 kväll och vaknade vid halv 1 idag. Diggar våra nätter när vi är ensamma, sömn så det skriker om det. Jag tog iallefall en vårpromenad hem efter frukost och lite sänghäng. 
Underdagen har det inte hänt speciell mycket i mitt liv. Städat och fixat.

Nu är det bigbrother time för mig! :)



Blonda flickor, förra året.
Love you.


Sötnos



Såhär chillipill't klädd var jag igår.
Nu ska jag hoppa in i duschen, en lång sådan ska det bli.
Sen göra pizza, duktig hemmafru.


Jag är mig själv med eran närvaro

Bad update. Fick klagomål igår, jag måste börja blogga mer och oftare. Dags för det nu då.
Igår,fredag kväll. Tog jag mig till Johanna, hade lite allmänt tjejsnack. Älskar det. Sen åkte vi till västertorp vid 10, ja det tog sin lilla tid. Sista biten fick bli en promenad. Så nu hittar vi i fruängen också. Robin var vårt mål. Gullet mötte oss i mörkret. Vad vi gjorde hela kvällen kan jag inte rikitgt sätta fingret på, men tiden gick. Somnade gosigt och tätt vid 02.00. Man väljer ju vilka man vill leva med och är det hockeypojkar är det bara att kliva upp på morgonen. Som tur är va jag vaken ungefär en timme innan vi lämnade sängen. Vi fick skjuts till huddinge, han åkte vidare mot träning och jag o johanna tvingade i oss en nyttig brunch. Tog en tur i centrum.
Nyss sätte jag på mig vandrarskorna och gick mot förra hemmet, hämtade ett litet sjukhus till familjen här hemma. Det kan dom behöva. :)

Peace kvinna.


Natten är ung

Fredag eftermiddag, skönt.
Dagen rullade som den skulle. Sista lektionen var kemi nationellt praktiskt prov. Hade missuppfattat en liten del på planeringen som ledde till IG på den. Allt annat var MVG kvalité så det va rikitig surt. Praktiskta delen gick helt okej, G vore ju bra iallefall.
Nu sitter jag hemma i sängen och har stängt in mig på mitt rum. Hela familjen ligger i magsjuka och feber. NiceBAJS. Därför blir det inte en natt hemma, men med Johanna. Troligen hos Robin nummer 1. Saken är den att han ska leka farlig på djurgården-luleå nu och Johanna ska sova en stund. Vad ska jag göra tro? HMM :))



Så häääär ordninggjord va jag idag.


Fredag broder.

Det är ju fredag kom jag på. Ingen skola imorgon.
Vad gör ni ikväll? Vad ska jag göra ikväll? hm.. har bokat upp mig med Johanna, men vad ska vi göra?! Umgås med min helgkompis, Alex kanske. Får fundera på saken.

Nu lite nationellaprov i skolan. Kyss o smek sänglek.

Gav bort din hand

Godmorgon, fredag.
Blev inte mycket sömn inatt tycker det verkar överskattat. Jag mår fortfarande illa, men bara när jag tittar på mat. Så frukost blev det ingen idag, men självklart nyponsoppa. Ska snart ta mig mot skolan och försöka övervinna dagen. Jag ska göra det. Jag ska vara glad. Jag är värd att vara lycklig!!!!

Ha en bra dag.


snubblat över tröskeln till ditt helvete



Jag och snobben ligger på samma fas i livet just nu.
Visst ser det lite ut som han har snubblat först? Just like me.
Sen dötts trött också.


Never give up

Tog med mig min älskade vovve ut och sprang i ungefär 40 minuter. Tog dock sämsta vägen, full med is så behövde gå en bit. Det kanske va lite för kallt för att springa eftersom jag börjar spotta blod på slutet. Men det var de värt. Jag rensade tankarna ordentligen, tårarna rann och vinden blåste i mitt ansikte. Efter kunde jag skaka av mig lite äckligt och try to go on

Nu ska jag laga mat till mig själv sen ägna en stund i badet med en bok. Så jag slipper tänka, kan leva mig in i boken som utspelar sig i en annan persons problem, komma bort från mina egna.




Såhär såg jag ut idag.

Jeans - cubus
Skräp - HM
Tröja - Gina


HELVETE!!

Varför kan jag bara inte få vara lycklig?
Jag hatar det här.

Byter om och går ut och springer, behöver få bort alla tankar. ALLA.

I'm gonna be your number one



Min nya levnadsvana.
Nyponsoppa minst en gång om dagen.


Also called...

Godmorgon Torsdag.
Har inte suttit ett dugg vid datan senaste dagarna. I tisdags umgicks jag med min solståle hela eftermiddagen och halva kvällen. Onsdags, dvs igår. Hade jag ungefär 4 timmar nationellt kemi prov. Den teoretiska delen gick sådär men däremot gick planering inför praktiska väldigt bra. Efter skolan åkte jag och fikade en stund med finaste Johanna. Sen va planerna att jag och min syster skulle ut och gå. Mötte iställer upp henne i huddinge och letade skinnjacka till henne sen hem och leka med soffan.

Idag har jag muntlig engelska redovisning, engelska.... mitt abslout sämsta ämne, mitt abslout enda Gämne. Usch för idag. Men jag har lärt mig nått nytt, kör bra.. tänk inte nu, tänk nån annan gång! Undra vilken tuffing som lärde mig det :D

Dags för en lite smått molnig dag i skolan. Hejsvejs.

NU..



Bigbrother + sängen!


Sova

Jag har råå pluggat hela eftermiddagen. Men känner att jag har relativt bra koll på kemin och är klar med musikuppsatsen, inskickat och klar. Nu ska jag städa lite, så min fina kan komma på besök imorgon. Sen ska jag verklige gosa ner mig i sängen. Älskar den på kvällarna.



mitt levande ljus.
älskade lillebror.


Hejdå livet

Nu plugga..plugga..plugga..

Imorgon: Musikinlämning
Onsdag: Nationella i kemi, engelska redovisning
Torsdag:Soinlämning

Nästa vecka: Spanska prov.

SKOLAN TAR MITT LIV!

Happy monday

Godmorgon, måndag och ny vecka.
Bara 13 veckor kvar till sommarlov nu, varav 1 vecka påsklov. Hur skönt låter inte verkligheten? :)
Igår tog jag en liten kvälls tripp och mötte upp en vän. Tog en promenad vid globen sen hem igen.
Kvällen innehöll bigbrother, vad tycker ni om att Sanna lämnade huset? Jag tycker det är tråkigt för Rodney. Han är nog mer kär än hon är och nu har han ingen koll på vad hon gör utanför huset. Medans hon faktiskt kan hålla koll på honom. Annars tog hon ju inte så mycket plats. Ingen stor förlust.

Dags att borsta tänderna och klä på sig. Idrott på schemat.


Hur kan man någonsinn vara berädd?








Du är evigt älskad,evigt saknad.


only you can make me feel like that

Tjenare söndag!
Igår gick jag en promenad hem till Johanna. Vi åt middag och försökte välja nån kul o leka med. Till slut gav vi upp hoppet. Allt va så långt bort. Vi bytte om och hade en melodifestivalen kväll. Som avslutades med bigbrother live. Sen sov vi 12 timmar, skönt! Vaknade vid tolv, åt frullebulle. Sen gjorde jag iordning mig och åkte ut mot Barkarby. Blev bjuden på tidig middag, älskar det. Ska snart rulla hem. Ta en promenad med syster. Ikväll blir det en ta-hand-om-sig-själv kväll!

PUSS


Have a good time



Nu ska jag möta upp världens bästa Johanna.
Vi får se vad som händer ikväll.

CIAO!


i gonna me your numer one

Godeftermiddag mina vänner.
Jag har fortfarande inte gjort iordning mig idag. Har suttit i solen och skrivit spanska. Insåg att jag lite snabbt måste fixa naglarna. Sen slänga på lite smink och dra mig mot salleballekvist's home. Sen får vi se vad som händer och sker! PUSSSSSSSSSSSS



En ganska nyligen outfit


lördag

Igår blev det lite omplanerat. Martina följde med hem till mig, vi råkade somna och vaknade lite försent. Åkte och köpte godis och film. Åt middag. Kollade på Robben Island, kanske dålig. Eftersom vi båda somnade.
Hon åkte nyss hem och jag ska umgås med min lillebror hela förmiddagen. Just nu sover han så jag tänkte försöka skriva lite på min spanska uppsats.




Snygging! :love:


helg

Fredag morgon! Jag gillar det. Nu bär det av till skolan, leka duktig några timmar. Sen en kväll med fina vänner.




Piff <3 Puff


Bästa!



Värt en titt.
Dom här sexiga killarna gör oftast mina dagar.
Jag älskar min klass.


Nya hårfärgen








Vad tycks?!


Top

Den här veckans uppdatering har inte varit den bästa. Har verkligen inte varit hemma mycket.
I tisdags var jag med mamma lite överallt i stockholm,letade skor utan mål. Avslutade kvällen med fika hos Sanna. Onsdag, färgade håret hos min frisör. Åt även middag och ägnade kvällen med henne och hennes familj. Efter skolan idag spenderade jag tid med min lillebror.

Nu har jag precis pluggat matte och hoppas jag klarar provet imorgon! Försöker även planera lite inför imorgon, aa jag planerar. Inte likt mig, inte alls. Det går inte så bra så ska nog skippa o försöka planera. Gillar när livet bara flyter.


Ny hårfärg



Nytt!

Mer bilder ikväll. Nu ska jag till skolan.
Kyss


Brunett lr blondin?!



Mini bild på kläderna för idag.

Jag ska färga håret efter skolan så åker direkt till min frisör i eftermiddag. Kommer därför bli en dag med väldigt lite bloggning. Igen. Hoppas jag inte kommer hem allt försent. Så jag hinner slänga in lite bilder på the new.
Nu skolan. Kyss!


Ballaaballaa

Igår kväll fixade mami gelé naglar på mig. Första gången jag har det faktiskt. Men hitils känns dom bra. Ska bli kul o se hur länge dom håller.
Jag va tvungen o somna ganska sent igår. Samtal som innehåller öppning av hjärtat behövdes igår. Jag har en jävligt bra vän som lyssnar när nått är på tok.Hiss på killkompisar.

Nu är det tisdag. Skola..3 dagar till helg! Jag kör de tänktet nu.



Snart 1 år sen.


Boys don't cry

Jaha då var första dagen efter lovet checkad. Gick bra faktiskt. Kändes liksom inte som jag hade varit bort en vecka. Efter skolan lämnade jag av Martina i trångsund, har verkligen inte varit där på evigheter!
Sen åkte jag med mamma till länna, snurrade lite där. Nu äntligen hemma. Fryser om fötterna. Ska göra nånting åt saken. PUSS!




GE MIG BRÄNNAN!


Skola

Måndag!
Jo men jag gillar det faktiskt. Närmare sommaren hela tiden. Idag är det till och med torrt på marken!!

Jag ska börja dagen med 45 minuter dans. Kommer få stå och lära ut dans. sisådär kul men det får funka. Man känner sig duktig iallefall. Efter skolan har jag inga planer. Kanske hittar på nått med någon av mina fina flickor! Idag kommer iallefall min lilla bebis kamera hem igen!


nu vecka, nya problem

Nu är wallander slut.
Jag har gjort 50 situps och 50 drag med tränings saken.
Jag ska ha träningsvärk i magen imorgon.

Godnatt.

tanken slår mig

Jag har inte gjort speciellt mycket ikväll. Duschade jätte varmt i en halvtimme och lät tankarna brinna i huvet. Dom gör mig galen,tokig. Just nu är det långpaus i wallander. Ska skölja ur hårinpackningen och ta bort ansiktsmasken.

Jag längtar nog till imorgon. Jag vill tillbaka till skolan. Mest för att tiden rullar på. Snart påsklov och då lämnar jag stockholm..bortbortbort. Med världens bästa syster. Sen är skolan sen en liten bubbla för mig. Man glömmer yttre tankar.



Shit va brun jag var.
Ge mig sommar!


Dansdag

Martina räddade min dag.
Gick och mötte henne i vår solen. Vi gjorde klart hela dansen, alltså stegen. Sen lärde vi oss så gott som hela dansen. Tråkigt nog så är vi ungefär 8 stycken i våran grupp. Uppvisning imorgon lr tisdag och bara 2 kan den. Tur att det indivuduellt betyg sen.
Nu ska jag söndags städa lite, tråkigt nog. Sen blir det bara mys kväll. Älskar söndags kvällar.






Våran danslåt... trött så det skriker på den.



Ånger?

Idag är en dag då jag har vaknat upp på lite fel sida. Funderar på livet, hela livet. Utsätter mig för ganska onödiga tankar, eller?! Det finns ingenting att göra åt mitt humör idag...Hade det funnits hade jag gjort det för länge sen, för jag gillar det inte någonstans. Jag är orolig för att vara trasig.

Ska iallefall ta en promenad mot martina nu, plocka upp henne och gå hem igen. Vi måste göra klart våran dansuppvisning som ska visas upp på tisdag.



Allt utom perfekt.


kärlek till er



Nu kryper jag ner i min säng.
Gosar till det med lite ljus och ett glas vatten.

GodNatt.


Keep going

Varje gång är som den första gång vi sågs
Även om det är över nu
Allting har förändrats
Men du finns kvar
Allt var svävande men nu så ser ja klart


Bra dygn

Jag har haft fullrulle i mitt liv senaste dygnet.
Igår kom Johanna och Frida över på middag. Husets egen kock, dvs jag. Bjöd på kycklingfilé,klyftpotatis,en god sås och sallad. Efter de drog vi och bowla. Vinnare: Johanna. Sen bar det av mot huddinge. Där lämpade vi av vinnaren. Jag och fridiliii drog oss mot segeltorp. Mötte upp Martin och Robin. Åkte hem till Martin, inspekterade säkert 10 minuter på ungefär 30 filmer. Vid 3 bar det av till sängen. Det blev ungefär 1,5 timmes sömn inatt. Eftersom jag låg i mitten. Jag tipsar inte om att sova 3 stycken i en 120cm säng. Men vi hade iallefall mysigt!!!

Vid 11 idag lämnade jag Martins hem och drog mig mot andra sidan av stan. Morfar fyller år. Grattis världens bästa morfar!!!Åt svin god middag där. Rullade förbi syster påvägen hem... pratade ut om livet! Och nu sitter jag hemma och är trött. Ska nog fan ta och rulla mot sängen snart. Dock är sova ensam inte min stora dröm.





Det kommer komma upp bilder från den här kvällen lite hela tiden.
Min kamera har flyttat till Fridas väska en tid framöver.
Därför.


Flickor






Nu åker jag och möter upp fina Linnea, vidare till farsta och möter upp Johanna. Vi ska umgås!
Skinjacka och halsduk på. LOVE IT!


We're all born superstars



Min lunch idag.

Pasta
Bacon
Majs
Vitlök
Kryddor
Ägg gula
Basilika


Skinjacka



Väldigt dålig bild.Förlåt.
Men nya jackan.
Kommer inte rikitgt ihåg hur mycket den kosta men 599:- tror jag.


Duscha

Dags för kalldusch...Det för musklerna att piggna till och slappna av efter träning.


Fredag

Imorse vaknade jag 7.21, på ett lov. Tvingade mig själv dock att ligga kvar i sängen till 10. Promenad,frukost,besök. Nu ska jag träna en stund. Ciiao!


Daglig hygien

Nu är det dags för min hy och få lite omvårdnad och kärlek. Sen tänder jag mina ljus och kryper ner i sängen.  Tyvärr har jag inte några sängplatser och låna ut längre :D Like that!
Puss och godnatt.



Min läppar ser sminkade ut.
Fjortis.se


Biggan

Jaha sitter och kollar på kissie i rutan och lite bigbrother. Dom debatterade om bigbrother, helt ärligt så tycker jag personligen att dom som anmäler sig till programet är medvetna om vad dom ger sig in på. Det är ett expriment med människor, kanske låter hemskt. Men det står ändå tv11 för. Det är hitills tre stycken som lämnat, varav 1 ligger på sjukhus.
Jag skulle aldrig själv ge mig in i något sånt där. Det är som Linda, En gammal deltagare säger "det är som en tatuering, en stämpel livet ut". Dom som vill vara med, vet om det. Det är faktiskt en frivillig ensak.



Cause after all you're my wonderwall



Min nya favoritlåt!
Dessutom sjunger i den här videon sveriges stolthet.
Riktigt söt 17årig kille. Min nästa dejt!

Ulrik-fönster

Hetas.se eller vaad!


Stallet

Hej på er!
Jag och Anna åkte till farsta, köpte min snygga jacka (bilder kommer senare) och åt lunch. Pasta sallad. Sen rörde vi oss mot stallet. Hon hade lektion och jag tittade mest på.. Hjälpte till en del också. Både innan och efter. Lite kul att jag sitter i 45 minuter och bara tittar på min syster. Reagerar på bra och dåliga saker och sen har vi ett "dubehöverförbättra-görsåhär-tänkpådethär"-snack. Hon går i min hårda skola ;) Jag kände mig verkligen jätte fjantig när jag går runt i klackskor och fin jacka i stallet. Det kändes inte rätt alls. Jag liksom hoppade över lerpölarna, jag brukar hopp i dom.
Det är torsdag kväll och jag har inga planer. Ska nog fixa mina naglar ikväll.



Jag och min favvopolle!
Winden.
Vi har många busiga minnen.
Tror min första dressyruppvisning var på honom.


Bäst

Åhhh va nöjd jag är med igår. Åkte och mötte upp nummer 1 på listan. Vi kollade på tv, och bigbrother. Klockan blev väldigt mycket men jag trivdes som fisken i vattnet med alla levande ljus och underbart sällskap. Vid halv 2 inatt, tog vi en liten nattpromenad. Han åkte hem och jag tyckte hunden behövde en sista promenad.

Nu ska jag hoppa in i en dusch, gör mig lite snygg och sen möta upp syster för en shopping runda och sen stallet!



GOS!


LOVE




Nu åker jag och möter upp en rikitgt sötnos!
Film ska ses och massa gos.


Onsdag







Älskar verkligen min nya tröja. Har snurrat runt i den hela dagen lång och kommer fortsätta med det.
Just för tillfället har jag verkligen ingenting för mig. Skit tråkigt! Alla mina vänner vill göra saker som jag inte känner för. Så får helt enkelt sitta och invänta mitt underbara besök. Som kommer om en.... evighet!

Känner att jag njöt för lite av solen idag. Hoppas på lika stålande väder imorgon för då blir det fika och vänskapsumgänge. Ska nog tvinga Linnea o köpa nånting som vi kan ta med oss ut i solen :)


Receptet




Morotsmuffins

- 3 dl rivnamorötter
- 2 st ägg              
- 2 dl socker          
- 2 dl vetemjöl       
- 2 tsk bakpulver    
- 2-4 tsk kanel       
- 1 krm salt           
- 0,75 dl olja
         

Jag körde de mesta lite på känn, smaka efter i slutet och kolla om du vill ha mer kanel.
Vispa äggen och socker först. Sen i med morötterna,kanelen,bakpulver och salt. Då blir smeten typ rosa, skit snyggt. Sen tillsist i med mjölet och oljan. Till sist är det bara i hälla upp smeten i muffins formar. Glöm inte att aldrig fylla mer än halva formen, annars välter dom i ugnen.
In the owen ska dom vara i ungefär 15 minter. Beroende på hur man själv vill ha dom!

Svin goda!



Fåret Shaun

Blogg.se har inte funkat på hela förmiddagen. Don't like it.
Imorse tog jag en ordentlig promenad innan frukost, sen frullebulle. Sen har jag städat och fixat med ballkongdörren och massa fönster öppna. Älskar det!
Ska nog dra igång med lite morotsmuffins nu. Sen göra iordning mig och invänta mys besök!!



Finisar.


Födelsedagskalas




Vi firade med middag och tårta. Lite bus och avslutade allt med 112 - på liv och död.
Nu är jag hem kommen till mamma igen. Ska bädda ner mig i sängen och sova. Ensam inatt, usch!
Måste försöka tvinga med mig någon o köpa min jacka imorgon. Eftermiddagen är spikad.


Lillasyster 2 år

Tjenare tisdag!!
Min fru kom hit vid elva och spenderade natten med mig. Under förmiddagen har vi inte gjort nått speciellt, kollar desperate house wifes! Nyss åt vi lunch, tack för att jag har världens bästa kock till andra halva. Nu ska vi dra oss in mot stan. Hon ska köpa en present och jag ska köpa en jacka. Sen bär det av ut till pappsen i haninge. Lillasyster fyller 2 år idag. Grattis sessan!!!



Inte rikitgt lika någonstans


RSS 2.0