fredag

Godkväll damer som herrar!
Jag har inte skrivit ett piss på?... evigheter. Men skolan tar ärlig talat mitt liv. Men nu börjar det lugna sig lite.
Efter skolan idag mötte jag upp min Frida. Vi gick hem till mig, bytte om och gick ut och sprang i dryga timmen. Gjorde även skit jobbiga övningar i en backe som går rakt upp. Vältränade tjejer nästa rååå!
Efter en dusch och lite chillipill åkte vi in mot stan och tog en middag på en thairesturang, åt mumsa mat. Sen åkte vi hem till Frida. Där livet har lekt hela kvällen och vi harf taggat till inför imorgon.
Först och främst ska jag tillbringa lite av valborgmässoafton med pappas familj. Sen blire nicebajs med mina underbar vänner.... hej killkompisar som inte skapar problem.

kämpa

Jag är ju riktigt dålig på att blogg just nu. Känner jag. Men ni får klara er.
Igår återgick jag till skolan, fyfan. 6 veckor kvar nu bara kämpa. Efter skolan följde martina med hem, vi pluggade eller iallefall försökte. Idag måste jag försöka skriva klart massa uppsatser som ska in den här veckan. KÄMPAKÄMPA! Jag kom iallefall in på alla mina gymnasium, skönt.


Back

Jag har haft en underbar helg , därför har jag inte ens haft tid att starta min dator. Min släkt är ju helt underbar! Jag som älskar min farmor, bodde där. Medans resten av familjen bodde inne hos min farbror, som dock inte var hemma. Vi firade påsk med några kusiner. Jag fick livets bästa påskpresenter!! Tänker inte säga vad det är, hihi :) Jag har solat som en tokunge hela helgen, det har ju verkligen varit sommarvärme.
I söndags åkte vi hem. Stannade på middag och lite annat hos min andra farbror påväg hem, vi är stor släkt jag har 3 stycken! Jätte mysigt.
Umgick med Frida hela dagen igår. Vi hängde i stan, vidare ut till liljeholmen och avlutade vid vattnet med en glass. Snyggingen umgicks med mig till ungefär klockan 10.

Nu är det dags för skola, bara tagga till. 6 veckor kvar, sen är högstadiet klart! Ofattbart.
Min kamera har fuckat ur, så tyvärr får ni inga bilder. Ska försöka fixa den senare idag. Dags att borsta tänderna. LOVE!



Idag eller snarare om ungefär en halvtimme så får jag träffa den här underbara människan.
Har inte träffat min andra halva på över en vecka. Snacka om tom!


Bortbortbort

Nu är det inte långt kvar mina vänner. Jag har precis duschat och satt på mig mjukiskläder. Snart kommer mamma hem och då åker vi. Bort från Stockholm. Även fast jag int dirket känner för det längre. Så onödigt att jag ska behöva åka iväg med en känsla i magen... en känsla som säger att jag är orolig för en viss närstående, för att hon blir ensam. Varför ska man överhuvudtaget behöva känner så om man har äkta vänner?är det äkta då?!

Jag har min lilla "bloggdata" med mig så kommer uppdatera ganska normalt. Men ska mest njuta av att kunna ta det lungt.
kyss och smek, sänglek!



"så himla ovärt o försöka"
äkta vänskap är aldrig ovärt!


Mitt i allt uppdatering



Chokladmuffins snart klara.
Har all städning kvar.
Seg tjej idag!


sista dagen nu

Sista dagen i Stockholm, skönt!
Jag har dock mycket att göra. Ska städa hela hemmet så mamma blir glad när vi kommer hem på söndag. Sen ska jag packa till mig själv. Plus baka. Måste även hinna sola lite och ta en tripp till högdalen. Som kaka på moset kommer pappa förbi också. Mycket att hinna. Men jag fixar det, tipptopp!

Bara att köra igång, med musiken på högsta volym.



Kärlek till den där kvinnan!


Onsdag mina vänner

Imorse tog vi lite sovmorgon, jag och fridan. Sen fixade jag mina naglar medans hon lyssnade på musik i min säng. Vid halv ett rullade vi hem till henne, hämtade upp pengar och vidare mot kista. Strosade runt där i en massa timmar. Åt en fet lunch och fortsätta shoppa. Köpte ny plånbok,solglasögon,en söt kofta och ett par ljusa jeans. Till slut blev det hemfärd. Då åkte jag med mamma och handlade, älskar att handla mat!
På kvällen har jag tröst ätit ost och kex. Eftersom jag inte fick gå på bio!
Nu ska jag sova. Min kropp värker.
Imorgon blir det packa,baka,städa,sola och på kvällen lämna stockholm! Förhoppnings ska jag hinna umgås lite sista med Frida innan jag åker.



C00lingen åt pannkakor till lunch!



Nytt är fräscht!


Lyckad kväll

Chacha bloggen!
Tänkte uppdatera lite för er skull så här på kvällskvisten.
Frida kom hit, vi satte på oss chillipill kläder. Åkte mot älvsjö, där vi mötte upp lite folk. Vidare mot några mysiga klippor. Grillade där och tog det allmänt lungt i gott sällskap. Efter en stund insåg vi att vi hade lite för lite kläder på oss. Så jag och frida följde med våra snygga killkompisar hem till en av dom. Där blev det myspys, kollade på "film" och njöt av lovet på bästa sätt. Eftersom jag trodde jag skulle till min syssling på dagen imorgon åkte jag och bästa hem till mig, men det va tydligen på kvällen.SATAN! Så vi stannade till på en öppen mack påvägen hem och köpte drick o lite fettisch! Nu blir det överviktighet och bigbrother avsnitt. Hörs imorgon!



Anka



Söt cheey



Gillar att våra kompisar följer med och tar kort på oss i väntan på bussen! Haha, sköna dom är!


Umgås och ha kul är det lovet är till för!!

Idag har jag umgåtts med pappa och småsyskonen hela dagen lång. Vi har varit ute mestadels, njutit av vädret. Åkte hem till mamma vid 5. Har nyligen ätit barnmat till middag... falukorv och makaroner! uscjja!
Nu sitter jag och inväntar min älskade frida. Vi ska göra något kul av den här kvällen. Det är fan bara lov ibland och då ska man njuta. Man får faktiskt bara sitta hemma en kväll och det gjorde jag igår, så idag ska jag uuuut!!



Mina sötnosar!


Tisdag

Uppe med tuppen! Nej men gillar att jag kan njuta av hela dagen nu. Det är UNDERBART väder! Så nu ska jag rulla mot min far och leka med mina kära syskon. Jag har blivigt väldigt familjekär nu för tiden tydligen.
Nej men är där några timmar sen vid 6 måste jag städa mitt rum hemma hos mamma. Det är inte acceptabelt.



Snyggaste någonsinn.. eller?! intee!


Lite mer egobilder ;)

Mitt ansikte ser ut att tillhör en gris, smexigt! Har verkligen inte gjort något den här stackars kvällen, badat iofs. Ska snart dra mig mot min säng. Sover ensam inatt, eller????? ;) haha driver. Jag sover hela helt ensamt i min säng, det kommer eka i mi säng. Just säng... läste ni? SÄNG! Så vill ni komma på besök i en tonåring med gris färg's säng så bara hör av er.
Imorgon ska jag till hem till haninge, pappa ni vet. Så ska inte sova bort hela långa dagen. Godnatt på er!


Profilbilder facebook

Profilbild januari 2009.
Hej fjorre!






Profil bild 18e april 2011.
NYY!


<3



Älskade ni..!


Första lovdagen

Imorse,eller 12 vaknade jag up in fridas place. Vi drog i oss en nice frukost. Sen åkte jag hem och laddade min döda mobil en stund och bytte om till SOL kläder. Åkte till högdalen mötte upp Johanna och Frida. Vi köpte glass och vitlöksbröd. Sen gick vi och la oss i solen på ängarna där. Hur skönt som helst. Det är april och man kan ligga i shorts och bikini överdel. Detta ser rikitgt bra ut inför sommaren!

Nu sitter jag hemma och göra ingenting ska nog små plocka lite. Ikväll blir det ta hans om sig själv. Fixa naglarna,ett långt bad, ansiktsmask och massa myspys.



snygga rumpor



Utan smink dag, idag.



Vackra Frida.



Någon har fått färg idag, eller vadå?!


Yesterday

Igår åkte jag och frida in till stan och mötte upp johanna och linnea. Sen vidare till odenplan mötte Brandon. Drog och grillade med massa folk vid vasaparken. Träffade Evelin och hennes kompis Lina där. Det var ingen höjdare så vi drog vidare mot rålis. Träffade födelsedagsbarnet Natha!! Dom har varit efterlängtade tjejorna. Satt där en stund och pratade lite allmänt. Sen drog jag och mina tjejer vidare till älvsjö. Träffade på massa snygga killar. Kom inte därifrån fören tolv nån gång. Sen blev det sova hemma i fridas säng!!



Innan stan!


 
Frida blev sur på bussen!


Sola

Nu ska jag åka och solaa galet med Johanna och Frida. Ni får veta allt om min gårdag senare! Älskar våren! <3

Söndags kväll

Tjallaabrallan brorsan!
Jag landade nyss hemma hos Frida. Sa precis hejdå till hennes mamma. Nu dunkar jag musiik och äter kakor, medans Fridiliii duschar. Ja men vadå känna sig som hemma??
Våran tunnelbana går om 20 minuter så flickan behöver rappakalja! Vi ska rulla in mot stan, möta upp våra flickor sen vidare in mot vasaparken och grilla med massa folk. Härligt! Älskar att jag har sommarkänslan i hela kroppen.
Ikväll sover jag troligen här i hökarängen, det står GIBBS på dörren. Mega cooltttt!
Förlåt men jag va bara tvungen!
Det här är den riktiga Frida, min älskooo

kamera DÖD!

Igår spenderade jag kvällen på ip med allmänt härligt och trevlig folk. Vissa nyktrare än andra dock. Inatt sov Frida,Linnea och Johanna här. Så imorse bjöd jag på en fet frukost. Innehållande allt! Eftersom det är lillebror dag för mig så är han hemma. Vi gick ner till ankorna och la oss o solade i det underbara vädret.
Alla åkte hem utom fina Frida. Vi har nyss ätit lunch och tvättat håret. Så nu ska vi göra iordning oss och röra oss mot ip för att kolla på min lite äldre lillebrors match!
Ikväll blir det förmodligen grillkväll i vasaparken med okänt folk. Iallefall Evelin. Har inte träffat henne sen sommaren så det ska bli trevligt!

Min kamera fuckade upp igår. Så jag va tvungen att radera ALLA bilder på minneskortet. Nu är minnen raderade men kameran funkar. Så det blir bilder från och med nu!



<3


Solen

Nu har jag precis tränat en stund, bara styrka. Skönt!
Ska sätta på mig en överdel av bikinin och sola en stund, första i år!!! Sen hoppa in i duschen och göra iordning mig. Jag läängtar till Frida kommer hem , så måste göra nått under tiden
:)

This is meeeee

5 dåliga saker med mig:

*
Jag har inte speciellt långt tålamod, alla dagar.
* Jag missbrukar ordet HATAR, hehe!
* Jag dömmer personer efter utseende.
* Har svårt att öppna mig för människor.
* Jag tänker alldels för mycket på konsekvenserna.

5 bra saker med mig:

 *
Jag är ofta glad och posetiv.
* Sköter skolan, relativ bra!
* Röker inte!!!!!!
*
Har valt ut dom bästa till mina vänner.
* Står för vad jag säger och gör


nyår






haha, lyssnade precis på den här låten och kom på att det va den alla i vårt umgänge sjöng på nyår. Varför vet jag inte men en liten flashback! :)


Good time

Igår hade jag inte min bästa dag, men nu skiter vi i den. Det är lov och fint väder. Jag älskar det!
Just nu sitter jag hemma och gör ingenting ska nog ta och göra iordning mig och vänta på att min fina Frida ska komma hem från sitt land. Och hoppas på att hon är frisk nu! Diggar bruden.
Har inte hänt så mycket i mitt liv senaste dagarna, så :)


Vackert



Vi tar världen hand i hand <3


Im in love

Godmorgon världen, vilken underbar dag!
Sista dagen i skolan innan lov. Bara njuta. Men dock sista dagen med Martina innan hon åker till Kreta en vecka, shiiit! Jag åker till skolan med humöret på topp. Det är ju fredagskväll ikväll, men min planer är inte bestämda. :)
Har inget mer nyttigt att säga.





Något som är säkert är att jag ska göra rent min spegel idag. Den ser ju hemsk ut!


Idag








Lite vårklädd idag. Körde dessutom på knallvita skor, Lacoste.


Onsdag+torsdag

Jag glömde ärligt talat blogga igår. I skolan hade vi nationella, gick relativt bra. Eftermiddagen och kvällen spenderade jag med Martina och mamma. Fixade naglarna och färgade ögonfransarna. Myskväll!
Idag hade vi tema dag två, åskådarollen. Gick ut på att besöka olika stationer och avslutades med film i aulan. Sen åkte jag och frida hem,jättehungriga. Men insåg att jag hade glömt nycklarna... så fick åka till liljeholmen fram och tillbaka och hämta mammas nycklar. Sen hem för middag. Men snuttan som precis har tagit hål i tungan fick jag servera med soppa! Sen dess har vi pluggat och kollat bigbrother repris. Hon har precis lämnat hemmet så nu ska jag ta o träna lite.



Snygga tjejer!


tisdag

Idag var en händelserikdag. Vi har två tema dagar denna veck i skolan, varav första var idag. Tema ondskan. Så imorse hade vi två timmar föreläsning i aulan. Vi började med att se en film, gjord av en svensk som var med i konsentrationslägret. Hans berättelse som allt och hans skillsmässa med sin familj. Vi fick senare träffa honom för fortsätta berättning. Efter honom pratade en föredetta kriminell kille Patric, om sitt liv utan stöttande föräldrar som ledde till att han började dricka som 11åring och gå på droger som 12åring. Hela dagen har varit otroligt gripande och jag har haft lite ont i hjärtat.

Efter skolan hängde jag med lite fina flickor, nu hemma för dusch. Sen ska jag packa och mötta upp mina flickor så vi kan åka hem till Martina. För en sista kväll innan hon kreta. Ska bli rikitgt mysigt!
Imorgon blir det engelska nationella!! Ska försöka uppdatera er mina kära läsare ;)



Våran semester förra sommaren!


Senaste nytt inom kändisvärlden

Niclas Wahlgren och Laila Wahlgren Bagge.

Vet inte om ni missat detta?! Men Laila Bagge är med barn. Hon och Niclas Wahlgren väntar sitt första gemensama barn. Hur gulligt är inte detta? Jag diggar dom båda två! Kommer bli ett ur gulligt barn, vad tror ni? :)


Bara 4 dagar kvar till LOV



Dagens val av kläder.

Började dagen med ett crossfit program i 45 minuter. Vilket iofs fick min träningsvärk från gårdagen att försvinna men det ledde till att jag va trött i kroppen hela dagen. Men ska man vara fin får man lida pin! Sen lunkade skoldagen på. VG på spanska provet, inte speciellt bra. Men jag försökte, det är de viktiga.
Jag ska nu ta en promenad med mina fyrbenta varelser och sen hämta upp lillebror. Duktig storasyster!


Bara 4 dagar kvar till LOV



Dagens val av kläder.

Började dagen med ett crossfit program i 45 minuter. Vilket iofs fick min träningsvärk från gårdagen att försvinna men det ledde till att jag va trött i kroppen hela dagen. Men ska man vara fin får man lida pin! Sen lunkade skoldagen på. VG på spanska provet, inte speciellt bra. Men jag försökte, det är de viktiga.
Jag ska nu ta en promenad med mina fyrbenta varelser och sen hämta upp lillebror. Duktig storasyster!


Sista veckan

Godmorgon, en ny vecka. Sista veckan innan lov. Hur skönt som helst ju! Jag längtar bort, bort från stockholm. Så har börjat planera lite för lovet nu. Måste ju lägga tid på mina underbara vänner också.
Måndag idag, ganska tråkig dag på mitt schema. Barnvakt ikväll.... Dags för mig att klä på mig och invänta min taxi till skolan. Det gillar vi!! :)





Bilder från förra påsklovet.


stå kvar om du behagar

Shit yoga i en timme. Det känns i kroppen. Tack för att jag har relativt bra balans sen innan. Ska bara träna upp styrkan så blir bra sen :)
Städade lite i köket nyss, duktig tjej. Har verkligen inte gjort iordning mig överhuvudtaget, två dagar utan smink rikitgt skönt. Nu ska jag ut och röra lite på mig sen hoppa in i en dusch eller något!


Söndags träning nu.

Dags för mig att träna lite tror jag. Den här helgen har inte varit nyttig någonstans. Nyttigaste vad nog salladen igår. Uschfy. Nu ska jag sätta igång igen. Har varit små sjuk i några veckor och det är så himla jobbigt o träna när man är täppt. Sen borde jag nog ta och skriva lite på min so uppsats om statistiken i Nigeria, inte jätte kul. Men det ska ju göras. Vad gör ni en söndag som denna? :)



Snyggt...Snyggt...Snyggt!
Jag har en hemlighet, som ingen annan vet
;)


Gårdagen fördelsebarn(gubbe)

Jag glömde ju skriva här att min farfar fyllde år igår :)
Nästan alla firade honom igår, på sin rikitga födelsedag. Men jag åker ner dit på lovet!

Så grattis i efterskott på 50årsdagen, bästaste farfar :)

mobilblogg

Godmorgon mina kära , har inte kunnat blogga från nya mobilen fören nu. Hehe. Jag och Martina ligger iallefall i sängen just nu och gör ingenting, ska nog snart gå upp och äta frullebulle ! Puss

Dag i bild

Jag,frida, Martina och alla dessa hundar tog en promenix till Fridiliis buss så hon kunde åka hem. Medans vi andra gick och köpte sallad till middagen och en stund i hundgården. Kul time, vettu..!

Är man bloggare så är man, är det inte så man brukar säga ;) 
Delade en helt underbar middag och prat med min bästavän. Bästa på evigheter. Den innehöll prat om allt, hjärtat är lättat.

Till middag serverades(lagad av mig):

Fläskytterfilé inlindad i bacon.
Sås och ris.
Sallad ála Martina

Nu har vi krypigt ner i sängen och ska in ta sovpossition. Imorgon bär det av till lekparken med lillebror :) Godnattiiis

Myslördag

Imorse vaknade vid halv 10 , gick upp och åt frukost. Sen gick vi och la oss igen. Kollade på två filmer och plockade iordning lite. Nyss åkte Johanna hem och byttes ut med Martina och två hundar. Trevligt trevligt! Nu har vi mjukisdress mys. Utan smink och helt i mjukiskläder. Riktiga tjejer.
Idag blir nog en göra-ingenting-dag. Det är iallefall hemma middag at my place med martina ikväll, jag bjuder. Jag gillar o bjuda ;)

Mysigt

Jag har en underbar kväll med mina vänner Frida,Johanna och Linnea.
Imorgon blir det uppdatering


....

Just nu har jag känslan av att inte veta.
Inte veta vad jag vill tänka,säga,tycka eller känna. Jag vet inte heller vad jag borde tänka,säga,tycka eller känna. Ont gör det, tror jag. Ledsen är jag, tror jag. Att det vore en lögn vill jag, eller ? kanske inte? Jag kanske borde känna lycka? Detta har ju faktikt gjort något lycklig. Men inte mig.
Tänk att efter så många års band ändå kan undanhålla sanningen.

Sporten


Solen ligger på + att blixen gör mig blek.. Jag ser inte ut som Annie!

Bildbevis på att jag kollar på nyheterna och sporten varje morgon. Poäng till mig.

Nu är fredagen kommen, hiss på det. Som sagt har jag nationella idag, bara önska alla lycka till. Läsförståelse tror jag det var. Uppfattade inte rikitgt va min engelska lärare sa. Ikväll ska jag leka med mina underbara flickor. Dom gör det värt att leva ibland! Hm.. Inte så mycket mer att säga.
Hoppas det inte blir likadan storm som igår, jag vågade inte ens gå ut med hundarna. HATAR när det blåser.

Ha en bra dag, allesammans!


säääng

Jag bestämde med mig själv idag att jag ska ligga i sängen innan bigbrother börjar, så dags att rappakalja. Måste bädda rent i sängen också. Är nästintill klar med städningen annars.
Imorgon 8.15 har jag nationella i engelska, önska mig lycka till för det kan jag verkligen behöva. Engelska är mitt abslout sämsta ämne. Får skylla på min lärare i mellanstadiet, hon söööög.

Dags att fixa det sista innan sängen. Ska skicka iväg lite gulliga godnatt sms innan jag dejtar johnblund. Gillar det!






Ni är mitt absolut finaste.


Spara pengar

Är snart klar med städningen ska bara bädda nytt i sängen. Insåg att jag inte behöver köpa mer smycken på ett tag nu, jag får nämligen inte plats med mer nu. Hela mitt smyckeskrin (heter det så?) är fullt, hela min sminkkropp är full dessutom krokarna på väggen som bär upp lite halsband är fulla. Så nu räcker det för ett tag! Galgarna i garderoben tog även slut och alla lådor är fulla. Det är bara bra för jag bestämmde med mig själv idag att jag inte ska lägga speciellt mycket pengar på kläder och smycken fram till sommaren. Bättre att lägga undan och kunna göra mina resor i sommar. Ska bara se till att det blir så också!





Örebro förra sommaren.


Bulle





Idag har jag varit bullbakare. Vanilj och kanel bullar! Riktigt nöjd med dom faktiskt.

Men det som väntar nu är mitt rum.... jag mååste städa! Jag vill inte.


Sommarjobbsök



Hej mina kära läsare, jaa lite töntigt.
Vad gör jag just nu? Joo, bloggar och söker sommarjobb. Heja sommaren!
Idag fick jag VG på mitt fysikprov, great. Skönt faktiskt.
Ska snart sätta igång och baka bullar. Gottigt visst?!
Skulle vilja ut och springa men det blåser ju så satans mycket.


Torsdag

Godmorgon torsdag. Bara två dagar kvar till helg. Tiden går så galet fort, hänger inte med själv.
Idag är det inget speciellt i skolan, vad jag vet. Tror dock att det blir en uppsats dag, även idag. Det är väl behövligt. Dags att packa ner mig i väskan och röra på mig.



Nytt halsband klär mig idag.
Fint vardags halsband, eller? :)


Påskägg

Gjorde piroger till middag till min underbara mamma. Blev rikitgt nöjd faktiskt.
Just nu tjaffsar jag och min tuffa bror om vem ska ge vem påskägg. haha, mogna klubben. Dags för BB, seeyou!


Öronhjälp

Jag måste bara få detta sagt.
Efter jag var förkyld så förföljde ett lock i mitt ena med mig under ungefär en vecka. Nu är det borta men jag hör liksom allt en extra gång i det örat. Väldigt svagt men ljust och hör det bara när tonerna är höga. Men det är väldigt irriterande, jag vill kunna lyssna på musik. Vad kan det vara? hjälp mig!


Jag är själv lärd

Hemkommen från skolan!
Första lektionen gick super bra. Det var individuellt praktiskt prov. Jag fick göra piroger med köttfärsfyllning. Slutbetyg på det MVG, utan anmärkningar. Skönt! Nu ska jag bara skriva en rikitgt bra uppsats om miljön och lämna in. Hoppas på det bästa!
Ändå var idag en händelserik dag. Jag är så trött på Kvarnbergsskolan och alla dessa rykten,skitsnack,överdrifter m.m. Små problem leder så fort till det störta som någonsinn hänt,ungefär. ALDRIG mer en stor skola.

Nu ska jag skriva klart min volleyboll uppsats, sen ut med hundarna och sist hämta upp lillebror. Tänkte vara dukitg på att uppdatera idag :) Bra, visst?



Inte det vackraste vi sett, menmen.


Bara halva veckan kvar, hejonsdag!

Godmorgon!
Detta blir ett inlägg med endast min outfit idag, hinner inte mer. Måste möta upp Frida innan det är dags för praktiskt prov i hemkunskap. Önska mig lycka till, det kan jag behöva!




Kväll



Såhär mysigt är jag klädd denna kväll.
I min nya "mjukisklänning", istället för mjukisdress vettni! Den kommer föresten från ELLOS. Super skön!

Vad har jag gjort den här kväll jo... Skrivit en uppsats om volleyboll, inte rikitgt klar. Sen har jag kollat lite hockey från och til sen sju. Även råågosat med nyfödda Juanita, inte ens en vecka gammal GOS! Nu är det ju desperate house wifes, bra.. like always! Sen är det bigbrother och sängen som gäller.


PLugga

Tjenare tisdag.
Igår åkte jag,frida och min lillebror in till stan. Gick runt där och kollade i lite affärer. Jätte mysigt faktiskt. Sen åkte jag och lillebror vidare till liljeholmen, väntade på att mamma slutade. För att senare åka hem.
Idag har dagen bara flygit förbi. Skolan,hem,äta och nu (lite senare än planerat) ska jag plugga. Uppsatser så det står härliga till. So,biologi och idrott. Även en kemi labbrapport som ska renskrivas.


Kärlek





Underbara bilder.
Detta är min älskade storasyster och hennes Andreas.
Jag är kär i deras nya bilder.


Hejdå vanessisss

Jaha hejdå på pojkflickan då. Har aldrig gillat henne så för mig var det bara posetivt att hon lämnade huset. Sen har jag sett taken. Så himla bra. Det är nog enda filmen jag gråter och får ont i hela kroppen av. Jag älskar den, på någor konstigt vis.

Nu ska jag krypa ner i min säng och ta vara på min skönhets sömn.

Senaste dagarnas "påhjärnan"-låt. Så rätt!




Jag skrattar idag kanske gråter jag sen
Jag vill leva i nuet inte ångra mig sen
Så jag lever idag, idag, idag
Morgondagen är för långt bort men vi är här idag
Så jag skrattar idag


Söndags kväll

Alla verkar ha "biosöndag" idag. Själv har jag plugga lite matte,kemi och fysik. Haha, jaa jag ska gå natur på gymnasiet. Men nu ska jag krypa ner i ett bad hand i hand med min bok Tillsammans.
Sen blir det Stockholm-Bålstad, följt av Taken varvat med Bigbrother.

Vem tror ni lämnar? Rodney?Vanessa?Patrik? :)

Veckans nominerade är Patrik, Vanessa och Rodney Foto: TV11


I'm gonna take that fight

You are my ex but you always going to be better then my next.


Halsband



Jag har börjat använda ett av mina gamlahalsband igen. Det är liksom på hela tiden.
Det står Hannah, snyggt namn de där ;)
Fick den i julklapp för några år sen.


Släktsöndag

Bättre sent än aldrig igår kom min underbara martina. Vi kollade klart på Familjen är värre , och somnade sked vid halv ett. Tog en sovmorgon till 10. Frukost och lite familjehäng. När hon rullade här ifrån rullade kusinerna in. Alltså min morbror,hans fru och deras galet söta barn. Vi har ätit pannkakor,steka av mig och sen tårta., designad av mig. Små barn gör mig glad. Nu har dom precis lämnat hemmet.

Kläder



Ny inhandlad blus, cubus.



Lockigt hår



Nya örhängen också.
Jag är medveten om att jag ahr en prick på hak/halsen.
Men den dök helt plötsligt upp imorse och svider svin mycket.



Snyggastetårtan.se


Körslaget

Dags för körslaget, gillar det programet. Så länge jag kan låtarna.
Ikväll blir det lillebror mys. Hoppas min älskade Martina kommer och spenderar natten med oss. Hoppas,hoppas,hoppas!! Vad skulle jag ärligt göra utan den tjejen?
Idag när vi + mamma låg i madres säng och pratade om hur vi sover när vi sover med varandra säger mamma "Tänk vilken underbar och oslagbar vänskap ni har?" Det är verkligen så. Helt perfekt.



Våren -09.. tror några bästisar har förändrats.
Här va mascaraöverflöd och supermantröjor våran vardag.


Älskade flickor

Vi hade rikitgt mysigt igår kväll. Kollade skräckfilm, Halloween 5. Har ni sett den? Rikitgt bra om jag får säga det själv. Imorse gick jag upp städade lite efter igår och gjorde frukost till mina kvinnor. Vid tolv gick vi och la oss igen, kollade film. Gjorde ingenting fram tills frida,linnea och julia åkte hem. Martina bakade, jag tittade på. Tog ganska nyligen en promenad mot martinas hem, bara för att vara sällskap en bit på vägen.

Nu är jag hemma och ska kolla på WildChild.


Nu é det fredagsmys!!

Godkväll!
Efter skolan åkte jag, Linnea och Frida till skärholmen och spenderade lite pengar. Jätte mysigt faktiskt. Sen hem till mig för middag. Fridas favorit Hannahs egna kyckling med klyftpotatis och sås.

Nu sitter vi + julia och tittar på bigbrother. Det är myskväll hemma hos mig. Vilket betyder sängar i hela mitt rum och levande ljus. Vi inväntar även Martina, förhoppningsvis :)
Hörs imorgon babys.



Söt, linnea och jag.


Nicebajs

Godmorgon på er!
Igår spenderade jag eftermiddagen på andra sidan stan. Dessutom hamnade jag mitt uppe i ett bråk och halvt pågående misshandel och efter ungefär tjugo minuter kom polisen med blåljus för nått annat. Händelserikt!
Nu för tiden finns ett nytt ord i mitt liv Osynlig kärlek. Det finns en osynlig kärlek som inte går att plocka fram.

Efter skolan idag ska jag umgås med mina vänner, det är ju trots allt fredag. Men kan försöka lära mig o mobiblogga från min mobil!

Ha en good day everone



Julio


RSS 2.0