NYÅR !!

jag vet klockan är mycket men jag vaknade kl 1 (a) Nu har jag och mamma ätit frukost, och nu ska jag städa i hallen sen hoppa ner i badet och göra mej "nyårsfin".
Mina planer för ikväll är väl att jag ska till johanna och äta middag med henne och felicia sen kommer martina frida och nåra, sen vet jag inte riktigt vad vi ska göra typ fira att det är sista timmarna på 2009. Sen runt 12 kanske jag följer med bästaste martina och träffar en kompis. Jag kommer nog inte blogga, därför blir det bloggning fram till de att jag åker till johanna sen imorn när jag kommer hem är jag tillbaka. Men de kanske inte är så konstigt, haha.
Nu har jag inte tid med de här längre.



Här är lilla bebisen som just nu har fått namnet Foxie, hon flyttar troligen till oss inom kort.


hur lång tid de än tar...

Jag älskar dej


GODNATT


lite mer nytt

Nu sitter jag hemma i soffan och kollar på världens sötaste Benjamin Wahlgren, shit va duktig han är.  Ska snart fixa ansiktet och lite saker inför imorgon och allt:)



Skor 349:-
Klänning 125:-




Skor 149:-


you are my number one...

Nu har jag gjort iordning mej och mamma kommer om typ en halv timma eller nått, så då ska vi åka och köpa skor. Får väl underhålla mej själv så länge hahaha.



Tröja - Gina (ny)
Skärp - MQ
Leggins - Cubus
Strumpor - Julklapp



Nytt i garderoben



Linne 69:- REA
Tröja 99:- REA



Leggins 99:- REA
Tights 79:-



Jacka 399:- (ser skit stor ut haha, men är S) REA


Städat klart

Nu har jag städat mitt rum, fan va jag älskar o ha fint på rummet tyvärr kan jag aldrig hålla de mer än nån dag. Men jag ska göra iordning mej nu, och sen ska jag åka o köpa skor. Ikväll blir det egokväll för min del, vilket verkligen kan behövas.

Måste bara nämna att jag hatar tjejer som vill bråka för statusens skull, dom som ber nån bråka med dom bara för att. Så jävla töntigt.

Skit samma, nu ska jag göra iordning mej. PUSSSSSSSSSSSSSSS

<3






I wanna know what love is
I want you to show me
I wanna feel what love is
I know you can show me
I wanna know what love is
I want you to show me
I wanna feel what love is
I know you can show me


5 minutersförhållande, bästavän!

Hej alla söta! Förlåt för att jag inte skrev något igår. Men vid 11 hämtade vi Martina, sen åkte hon jag och mammsen på ultrljudoch lyssnade på hjärtljud fy fan va mysigt det är, LÄÄÄÄNGTAR! Sen åkte jag och martina till liljeholmen där vi snurrade runt, jag köpte 2 tröjor på gina och hittade min nyårklänning men den fanns inte i min storlek. Runt 3 eller nått åkte vi därifrån till farsta och fortsätte shoppa, hittade då ett par leggins till nyår och min underbara pälsjacka, äntligen dessutom till ett bra pris. Men sen kom jag hem runt 6 och då fick jag sms av världens bästa anton att han ville leka med mej, gissa vem som typ hoppade upp i taket? :D haha, men gick iaf och mötte honom och de va gaalet kallt ute så vi gick till en hockeyhall, hahah "Hej men vi är smarta". På vägen dit mötte vi iaf Ossie. Har inte träffat honom sen skolan slutade, jätte mysigt iaf. Sen gjorde jag och Anton inte speciellt mycket. Men shit va jag bara älskar o vara med honom, jag garvade typ hela tiden. Han är rikitgt dum i huvet ;P Sen vid typ halv 10 gick vi från hockeyhallen till huddinge centrum. Vi pratade om de mesta, kan verkligen snacka om ALLT nästan med honom, älskar såna vänner och jag har bara 2. Vid typ 11 tog han tåget hem och jag mötte en kompis från skolan en snabbis sen åkte han oxå hem så då hämtade mamma mej för min buss typ gick inte (?) Och när jag kom hem funkade inte mitt internet på lilla datan, så nu idag har jag fixat de på den stora.

Nu har jag iaf precis varit ute med mynta, och nu ska jag städa för mamma är inte hemma hon jobbar och kommer hem typ 4 lr nått och då ska vi åkte till liljeholmen o köpa skor. Galet mysigt. Men jag känner inte riktigt att jag är värd dom, så jag ska städa lite tänkte jag! Vi hörs senare.

Saknar dig!!!!




Anton Fjortis Bästis Helgesson


Ring mej så fort du blir själv imorgon, I need to prata med dej själv.<333333


Hundvalp :)

HEMMA!!!!
Alla människor jag är hemma i stockholm igen. Jag åkte bussen från örebro vid 2 och va i stockholm vid kvart i 5. Då hämtade mamma mej och vi åkte direkt till ny öppnade liljeholmen. Så jävla underbart köpcentrum! Vi gick runt lite dära, och åt mat. Mamma visade oxå deras ny öppnade spa eller dom har inte öppnat de än, men så fort allt är klart. Fan va jag älskar o ha en mamma som jobbar med naglar och är hudterapeft. Gissa vart jag kommer spendera mycket tid? :)
Vet ni vad min älskade mamma gör just nu? Jo, hon pratar med ägare till en valp som vi kanske får hem på söndag. Så enormt söt, och jag vet att det låter som att jag ska ha hur mycket djur som helst nu. Men jag ska göra mej av med 2 av katterna, och då kommer jag BARA ha 2 katter och 2 hundar. Men nu ska jag kolla klart på en film. Hörs senare.

MAJA

Jag har varit vaken sen halv 9, duktigt va?
Jag gick upp och duschade sen kom världens bästa maja. Nu ska jag umgås med henne.Bloggar sen.

Jag vet inte

Allt kan vända så fort.
Ända tänker jag på dej dagligen.
Jag älskar dej.


skönaste




Sitter just nu och kollar på Rosa the movie, och fan asso amir shiit va galet skön han är. Tandställningen kanske är ett minus ( förlåt felicia älskling). Shiit asso tyck inte att jag är töntig för att jag kollar på den film, men egentligen är den riktigt jävla bra. Nu gråter jag oxå men de är pga den andra killen. Fan jag älskar den här filmen!


lyssna nu...

Asso jag måste faktiskt få klaga lite nu.
Killar, varför blir vissa killar så jävla lätt sura? För minsta lilla liksom, och jag är en sån där som driver om mycket men vafan garva lite och bli inte sura? För när dom blir sura blir dom otrevliga och då blir jag irriterad och tröttnar sen blir dom ännu mer arga när jag inte orkar snacka, sen kommer dom och säger förlåt och aa m visst men liksom hallå? sen blir de samma visa igen. Så snälla, sluta :)


Galet kallt här

Det är -10 grader här, ändå har jag varit på promenad med ossie, de va ganska skönt o röra sej på faktiskt. Nu sitter vi och kollar på "Alla vi barn i bullerbyn" så himla bra. Det ör de där ansnittet när han får sin hund typ. Jag måste säga att jag har världens sötaste kusin, hon villl göra som mej precis hela tiden.
Nu ska jag kolla buss hem :D




Min Bebis!


Jag gör knappt iordning mej hära, så  skönt.



Fin bild va?


pelle

Godmorgon, shit min blogg va verkligen helt knasig igår. Jag skrev ett långt inlägg 3 ggr men sen försvann de. Jag vaknade för typ en timme sen, just nu sitter jag och min kusin och kollar på  barnprogram. Jag ska äta frukost snart. Sen sätta på mej lite varma kläder och gå ut med ossie. Igår i mitt inlägg försökte jag skriva om min katt jag fick i sommras, helt pöltsligt av min farmor. Han har blivigt stor, och världens sötaste. Han heter Pelle hahha. Men nu ska jag äta, pusss!





knasknasknas

Min blogg är hel knad... skriver imorgon.

?

just nu sitter jag vid köksbordet med min farmor,faster och 2 kusiner. Ganska mysigt faktiskt. :)
Usch jag vet inte vad jag ska skriva.....................Bloggtorka?

Saga

Godmorgon, shit va skönt de va och sova ut.
Nu ska jag ät frukost och sen gör iordning mej, vi ska in till de lilla som kallas stan här och träffa farmors mamma och pappa. Sen hämta min galet söta kusin på 3 år :) hon ska sova här inatt.
Kanske blir ganska lite bloggande nu när jag är här, men det får ni faktiskt lida med.

PUSSS


Saga

Godmorgon, shit va skönt de va och sova ut.
Nu ska jag ät frukost och sen gör iordning mej, vi ska in till de lilla som kallas stan här och träffa farmors mamma och pappa. Sen hämta min galet söta kusin på 3 år :) hon ska sova här inatt.
Kanske blir ganska lite bloggande nu när jag är här, men det får ni faktiskt lida med.

PUSSS


Lite bilder


Mimmi

Finaste valparna



Går de o vara sötare?








Alla är lika mycket värda, egentligen.

Nu är jag hemma hos farmor, har hunnit fått pengar :)
När jag kom hit va nåra av kusinerna, faster, morbror och nåra andra här. Skit kul o träffa dom faktiskt. Sen har vi mest pratat och kollat lite på tv. Min data är lite små knas, men vi hoppas att de är pga vädret. Jag kom och tänka på alla som faktiskt sitter helt själva nu över jul, hur många som inte ens har nån familj att fira med. Och här sitter vi och ser de här som en självklarhet. Träffade min yngsta farbror idag, de är första året han inte friar jul med farmor och farfar. Men han öppnade alla julklappar och allt idag, liksom han ser verkligen julen som en självklarhet och alla traditioner som tillhör julen. Men kom på att EMD faktiskt gjort en låt om de här. Jag tycker iaf de är så jävla fel att alla inte får ha en underbar jul.



Fixa de här nu...

Fan va trött jag blir på gamla ex, eller killar i allmänhet.Killar som bara är ute efter sitt eget bästa.

Om du inte vill snacka efter de som hände mellan oss medans du inte var singel så är de ditt problem. Men gör de på ett snygg sätt. Vi har varit vänner sen vi va typ 8 år. De som hände betydde inget för mej, jag vet hur du funkar och gav i sommras upp hoppet om oss igen. Problemet är att du ofta är nära på att få mej falla tillbaka. Men snälla avsluta de här på ett snyggt sätt, vi har ändå en del gemensamt.
Jag vet att du vet vem du är
.
Tänk efter men jag kan faktiskt förstöra jävligt mycket för dej, du har tjej.


Hundbeeeeeebisar

Shiit jag är kär i hundvalpar. Just nu sitter vi i bilen jag är påväg till släkten i örebro, ska bli jätte mysigt. Jag är grymt trött, vi gick och la oss vid typ 5 sen har valparna låtit hela natten, sov nämligen brevid dom eller dom brevid min säng. Sen gick vi upp vid typ halv 10. Men aah de har ju funkat. Sen är de nästan bestämmt att vi ska göra oss av med 2 av katterna, helst alla men de kommer jag aldrig lyckas med, men iaf och sen köpta en sheltivalp. En hund som blir min, klart mynta oxå är min men mer mammas lilla bebis liksom. Dessutom kommer jag aldrig kunna ha med mynta i stallet eller nått liknande. men vi får se hur de blir, antingen kommer den snart eller så ska jag vänta tills världens finaste Dimma blir parad vilket är runt ett år kvar. Men alla bilder och sånt lägger jag in sen senare. Först ska jag iaf umgås med alla mina kusiner som är där. Skriver senare ikväll..... Älskling jag älskar dej!

merry christmas




HAHAHAHA, God Jul bitches.
På bilden: Johanna,Jag, Felcia,Emil,Maurer och Robin.


Jag har tråkigt, men snart är vi framme.


klar med bloggen

Nu har jag ficat klart på bloggen, är bara en liten sak kvar på headern men de måste jag fixa på datan hemma.
Det är galet mysigt i bilen just nu faktiskt, vi lyssnar på julmusik det är helt mörkt bara min data som lyser och min mobil ibland haha. 
Jag ska faktiskt läsa lite bloggar nu :)

GOD JUL

Hej alla tomtenissar :)
Jag har inte skrivit nått på hela dagen men jag har hållt på och fixat massor. Så har tyvärr inte hunnit med bloggen, men nu sitter jag i bilen påväg till en släkting, det kommer ta runt 3 timmar. Därför kommer de nog bli en del inlägg nu haha, och jag ska svara på era kommentarer. Släkting som vi ska till har en kennel, det är från henne vi köpt lilla mynta. Men iaf, just nhu har hon 2 kullar med valpar. En japanse chin kull, och en shelti kull. Förstå hur galet mýsigt jag kommer ha, ska sova med dom oxå :D Vi stannar där tills imorgon tror jag, sen ska jag till örebro. Till världens bästa farmor, och hela pappas släkt. Dock inte med pappa men ändå. Hoppas på o hinna träffa alla släktingar och kusiner som kommer dit imorgon. Massor med små barn iofs men skit samma dom är söta.  okej, men nu ska jag svara på era kommentarer och lite skit. PUSSSSSSSSSSSS



Min finaste Mynta


dan före doppar dan

Nu sitter jag i bilen, på väg till willys. Inte precis de roligaste kanske, men ska handla mat. Det lär ju vara katastrof mycke folk där nu. men vad gör man inte för att få vara som alla andra, haha.
Sen ska jag hem, baka, slå in julklappar, städa , pynta gran och bada hunden. Kanske inte blir så mycket extra tid för bloggen idag, vi får se. Puss iaf :)


sista julklapparna..

Hemma igen!
Först åkte jag och mamma o köpte julgran sen åkte jag till farsta och köpte de jag skulle, blev lite mer än planerat. Men mamma,morfar,evabritt och manda fick julklappar. Jag är snäll i år, haha. Sen åkte jag till högdalen, köpte böljor till sötaste charlie och sen hämtade mamma mej och så åkte vi till charlie och manda, eller deras familj oxå men haha. Jag gick ut med hundarna, deras vovve ska åka idag. Han ska flytta till Gotland, lilla bebisen. Men det är bäst så, han lär ju få uppmärksamhet till 100 där. Men iaf sen åkte vi hem, nu åkte mamma vidare och jag ska slå in julklappar och sen börja städa. Hoppas på att syster kommer hit ikväll, hon har varit i örebro. Jag måste muntra upp henne.
Nu har jag inte tid o blogga längre, pussssar.

It's just you for me...

Nu har jag gjort iordning mej lite, och ska åka till globen och köpa julklapp till morfar och en till mamma. Vi hinner inte solningen, så tar de när vi båda kommer hemn efter jul firande. Dessutom ska jag träffa världens bästa anton då, gaaash saknar honom gryymt mycket. Va typ 2 månader jag träffade honom. men vi snackar faktiskt varje dag, för er som klagar! Men iaf jag ska åka och fixa de där nu sen hem och gå ut med voffsan och sen åka o handla med mamma, så hörs om nån timma :)


godmorgon onsdag

Nästan innan 10 :) vaknade faktiskthalv 11, men har inte kommit så långt än. Jag har planerat dagen lite smått, och jag och martina ska in till stan och sola. Sen ska jag förbi globen och köpa en julklapp till min morfar och kanske hittar nått mer till mamma. Efter de ska jag möta upp mamma och vi ska åka o handla tsm, sen ska vi hem och baka och fixa allt inför imorgon, mysigt va? Nu ska jag bara försöka få tag i martina. Fast jag sitter liksom vid köksbordet och tittar på när mamma äter frukost, själv äter jag bara nåra ostbitar. Hatar frukost.


Hörs sooon :)

Tänker inte på nån annan än dig...



"I can't go any further then this
I want you so badly, it's my biggest wish

I spent my time just thinkin thinkin thinkin bout you
Every single day yes, i'm really missin' missin' you
And all those things we use to use to use to
"


jag älskar dej



Ni alla har nog märkt att min kära vän martina inte är som alla andra, efter hennes fråga om snön igår och när hon spottade ut maten när stefan kom. Men ni vill inte veta vad hon höll på med idag, men de får ni ändå om ni fortsätter läsa... och de verkar ni ju göra så ah. Vi gick runt i ringen och helt plötsligt tar hon tag i min arm och vänder om och säger " hallå de där måste vara martina i mammas pojkar". Hur fan hinner hon se alla överallt? Men sen gick vi iaf och solade och gå går vi förbi en liten pulkabacke där de är en mamma, en pappa och deras barn som åker pulka. De va helt dött bara dom och vi där. Men martina vänder sej om och går baklänges och jag undrar vafan hon håller på med, men hon går bara där tyst och sen helt plötsligt kommer de "Hannah, jag tror de där är du vet Morgan han komikern. Han har ett barn" aha och tänker jag?och vem fan är morgan? "Jo men han som typ va med på circus möller, och då sa dom att han hade en liten bebis" då va jag tvungen och fråga henne hur hon fick ett barn i typ 3 års åldern till en bebis. "jo men, inte så men dom säger iaf att han har ett barn". Sen garvade jag bara sen vare slut snackat om de. Hur fan kan hon se alla hela tiden, jag själv hittar knappt martina.


hej tisdag

Tjenispeenis lovers. Gud the update of idag har varit kass jag vet. Men jag gjorde iordning mej och sen åkte jag hem till martina, sen åkte vi vidare in till stan. Gick runt i ringen en stund och kollade liiiiiite om vi hittade nått mera till hennes pappa men nix. Istället gick vi och solade, fy fan va skönt det är egentligen. Mina fötter va is eftersom smarta jag satte på mej tygskor idag och tänkte "så jävla kallt är de inte". Men solade iaf 20 min, känner inte att jag fick nån färg precis men men. Efter de gick vi oh åt, sen fick jag ett sms av min "chef" om man nu kan kalla henne så men aah iaf hon skrev att jag skulle jobba som vanligt ikväll. Vilket innebar att jag va tvungen att åka direkt till stallet. Sen när jag kom dit hann jag knappt säga hej till melli? hon va tydligen inte på humör idag. Men iaf skyndade mej och jobbade till halv 8. Sen har jag varit ute med mynta och snackat med Anton. Jag måste bara säga en sak! Det står en kille på andra sidan gatan, asso i sin lägenhet och kollar på mej ? och så fort jag kollar dit vinkar han?  Hej desperat.
Nu ska jag hoppa ner i ett bad, hörs senare.

" my heart is taking over"

Tjolahoppsan :)
Jag har precis pratat med världens bästa Aina, och jag ska förhoppningsvis åka till henne efter nyår och enligt henne blir jag tvingad att rida hästarna. hahaha, älskar henne. Men nu ska jag göra iordning mej lite snabbt och sen åka till Martina. Vi tänkte ta en sista sväng i ringen och sen sola, gaash va skönt känns som de va en evighet sen. Ska fixa mej nu, pussssssisar.


anton knasboll..

Nu har jag precis övertalat världens bästa anton o lägga på telefonen, vi ha snackat sen typ 11. Men man blir så grymt glad av o snacka med honom, vi kan inte snacka i 10 minuter utan att få minst 1 skrattanfall. Han är nån stans i sverige hos sin mormor, jag saknar honom massor. Men vi har biiga planer efter jul :D
Vet ni? jag har växtvärk.. har inte haft de på jätte länge, men så här ont kommer jag inte ihåg att de gjorde. Har iaf tagit en tablett, och ska försöka sova nu. Det gör så jävla ont. Anton får hålla sig vaken tills jag slutar svara på hans sms, för då sover jag :)
Godnatt.

blogg redigering

Jag springer runt i världens skönaste huddingehockey byxor,kärlek till dom. Försöker komma nån stans med ´min blogg men de går inte så fort , hehe.
men ni får lida med att bloggen kanske till och från ser lite konstig ut.

dagen

Sådär ja, har precis gått med martina till bussen. Vi har haft en super mysig dag. Först åkte vi till globen, där jag köpte julklappar och martina köpte julaftons klänning, sen åkte vi in till stan snurrade runt på åhlens och NK. Sen åt vi, och vet ni vem vi såg när vi satt och åt?? STEFAN från paradise hotel, och jag har ju en galen vän som skriker rakt ut och typ spottar ut maten. Sen va hennes drömkärlek hittad ;) Men iaf sen snurrade vi runt lite och kollade på julgrejen som är i NK's fönster men när vi va på väg dit säger martina "Hannah, jag har tänkt på en sak och det är ett problem?" helt plötsligt liksom men aha okej vad är problemet? "VAR FAN ÄR SNÖN?" skriker hon och ställer sig och kollar på marken. Så jag fick ha en förklarings stund och få henne o inse att snön försvinner i stan för att de är så mycket människor och bilar o allt. hahaha, men till slut åkte vi tillbaka till globen och köpte de sista sen hem hit och slog in allt. Nu ligger jag i sängen och ska läsa lite bloggar, fixa lite saker på datan och sen  börja fixa bloggen. :)


 
2 julklappar till mamma



2 julklappar till mej :D


hemma igen

Hejjhopp :)
Nu är vi hemma , vi ska slå in julklapparna nu skriver senare!.


time för julshopping

Godmorgon :)
Im väääkii´väääkii, bra va? japp. Nu ska jag och martina göra iordning oss och åka o köpa julklappar. Vi börjar i globen och sen kanske vi åker vidare till kungenskurva eller nån stans. Ska bli jätte mysigt. Och ikväll ska jag fixa bloggen och den ska bli helt omgjord, jag kommer säkert sitta uppe hela natten. hehe. Jag har inte bestämmt mej än om jag ska ta med datan eller inte, det får vi se.


jag är tillbaka

Hannah is back!
Jag vet lite svårt o tro men nu är jag tbx på rikitgt. Idag fick jag ett fungerande internet och en ny data av min älskade morfar. Dessutom är den liten och jag kommer kunna ha med den typ över allt, galet bra ju :)
Min älskade martina har ju hjälpt till en del under tiden jag inte funnits , och antevante skulle hjälpa till. Men han är ju liksom inte precis som alla andra, så han verkade tröttna efter ett inlägg.
Nu ska jag faktiskt bara läsa senaste i bloggvärlden och sen sova. Imorgon blir det bloggfix och julklappshandling. Martina ligger redan och sover brevid mej, så. Godnátt :)


Julen är över om tre veckor

... Så ta in den i huset nu.
 




Det är Martina idag igen, Hannah.. vet jag inte när hon kommer tillbaka. Antevante kan du hjälpa mig att skriva häär?!


The me run the plays

Hej Hannahs blogg. Martina hära. Jag har tråkigt, så jag tänkte jag kan skriva lite hära (?) eftersom som alla vet funkar inte Hannahs internet. Inte okej. Men okej. Idag så har jag varit med Hannah. Hennes mamma fixa mina naglar, och sen åkte jag med som och tanka bilen. Sen skjusa hon hem mig. Because i have forget mitt buss kort. Inte okej igen.


Don't changes notting about you.


söndag

Godmorgon, vi har nyss ätit typ lunch,brunch och lunch ihop liksom. haha, just nu står martina i duschen ska vi åka hem till mej och fixa hennes naglar och jag ska duscha sen får vi se vad som händer jag vill träffa "hemlig" och han vill träffa mej men problemet är att jag inte har nått busskort, måste försöka fixa de. Men nu kommer ju min blogg vara död nåra lr nån dag, IGEN. Jag vet, de suger. Men jag kan inte göra nått, måste iaf fixa de i veckan. Nu ska jag kolla min fb och lite skit.
Ni kan ju faktiskt nå mej på mobilen hela tiden.... 070043436* hahahahaha, nära ögat där va ;)
Puss på er.


jag ljuger inte för mina läsare, det är du som inte vill inse verkligheten.

chaachaa bloggen, allt bra?
Jag mår prima förutom ont i armen och fryser lite. Men jag och määrtus tog nyss en promenad i regnet till bandhagen och köpte ingredienser till cheesecake, så min egna husmor står och bakar nu själv sitter jag vid datan (a) Jag stannar här inatt, eftersom mamma ändå skulle jobba sent.
Imorgon ska jag ringa min älskade farmor, hon kommer säkert undra varför jag har börjat ringa så ofta haha. Ringde henne i slutet av veckan oxå. Men jag behöver verkligen prata med henne om en sak, hon är den enda som fattar när de händer sånt här. Funderar rätt seriöst på o åka dit på jullovet, jag saknar dom jätte mycket.


Dagens negativa:
Samtalet, vädret och hjärtats(?) humör.

Dagens posetiva:
Martina, Julmarkanden

utan internet

Förlåt alla älskligar, man jag har inget internet hemma jag vet inte vad som har hänt. Just nu sitter jag iaf hemma hos martina och vi har varit i nynärhamn på julmarkad i regnet inte så himla jätte mysigt. I går va jag hemma från skolan eftersom vi tog svininfluensan sprutan i torsdags och jag va inte så himla jätte frisk igår.
Men iaf nu är de väl bättre :)

Fick ett samtal som troligen förändrar mycket för mej... men nu har de gått för långt, och ansvarat ligger hos en vuxen man inte en 14årig dotter, enliget mej och många i min närhet iaf.

Nu ska jag ta igen massa som jag har missat inom data världen haha.
PUSS

Hej alla antevante @ the man hära, !!! hahaha, :D

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej aaaalla hannahs underbara läsare , Antevante här .. Haha hannahs internet är typ sönder eller något så då ville hon att jag skulle gästblogga och jag orkade inte igår så då fick det bli idag istället ... ! Haha jag har inet gjort nånting kul idag ( ovanligt ) Först skulle jag till tandläkaren på morgonen och det gick typ assfort , dom kolla mina tänder i en halv minut och bah : bra anton fortsätt borsta eller nåt man ba a .. Sen hade jag glömt busskortet så fick skjuts till skolan och dom andra hade typ matte woho ... Sen hade vi typ massa tråkiga lektioner och aaa ... Sen tvingade jag Sofia att bli fjortis på lunchrasten så hon fick ha på sig maaaassa brun puder så hon såg ut som en morot i ansiktet hahaha , hon dampa sönder typ och sprang till toan och tog bort det . Haha efter skolan så skulle jag åkt till stan me Westling typ men jag orkade inte och behövde plugga no ... Sen jah kom hem har jag tyo bara pluggat lite no och vart inne på datan , ska typ plugga lite mera snart så klarar jag väl provet imorn kanske haha ... Aja har inte mycket att berätta , imorn ska jag typ va i skolan och ha no - prov och sen typ utvecklingssamtal efter skolan -.-' sen skulle jag typ kanske sova hos milan ( ? ) men vene han kanske har glömt de , hahaha ... Aja det här inlägget vart cp men jag vet inte hur man gör , skyller på det, ! hahaha , :) ! men nu ska jag plugga lite hejdå alla söta läsare, :) hhahaha !

Rostig kärlek

Martina här, jag bestämmer Dagens låt idag. För Hannah skiter ju i sin blogg. :O


RSS 2.0