stockholm my place!! =)

Nu har jag packat nästan allt, nu ska jag bara försöka få ner datan...
Och s är det så att jag inte kommer packa upp min dator fören på lördag eftermiddag kväll, vilket betyder att min blogg för första (?) gången kommer vara väldigt död under ett par dygn. Tyvärr men när pappa häntar oss vid bussen imorgon så åker vi direkt till husvagnen i haninge. Men självklart nås jag på mobilen hela tiden, 07004343_ _ !!
Gud va jag kommer sakna bloggandet men jaja jag är åter igen tbx på lördag. Hoppas ni får en underbar morgon dag själv ska jag spendera halva dagen i en jävla buss, men äntligen hem till stockholm. Och som tur är så stannar den ju på centralen, stockholms stressigaste ställe, och även där jag känner mej mest hemma. Men jaja puss på er.. nu kan jag inte blogga mer!

sista dagen

Hejhopp bloggen och alla läsare!
Idag har jag haft en underbar dag o solen. Vi åkte dirket när jag vaknade ut till sandvik , och gick igenom en skog ner till en helt underbar plats i en vik. Och rakt över sjön ligger Nor, våran "släkthus" om man kan kalla det så. Där har dom flesta i släkten sprungit som små och ägarna har funnits i släkten många år tbx. Vi hade även med oss galna Hero, som bara sprang runt både på land och i vattnet. Lite senare gick vi över till andra sidan viken, och där ligger det ett helt igenfallet hus, jag tog kort med mobilen ska se om jag får in dom på datan när jag kommer hem. Jaa, sen åkte vi hem. Det blev inte rikitgt som planerat. Men jag har stekt i solen här hemma istället, jag tänkte sista dagen! För imorgon åker jag ju hem till älskade stockholm igen. Jag trivs verkligen där, det är liksom jag. Men jag åker direkt till pappa och så ska jag och farmor vara barnvakt hela helgen till min söta lillebror. Sen kommer jag hem till mamma på söndag nån gång mitt på dagen. Så ikväll ska jag hinna platta håret och packa allt, så jag får så lite som möjligt o göra imorgonbitti. Då ska jag bara behöva äta och göra iordning mej. Bussen går 9.40, jaa jag vet tidigt eller hur?! Hur ska jag komma upp så tidigt.? Men jag måste klara det. Nu ska jag snart göra en chokladsmoothie (martinas =P) och så ska vi fika lite. Puss på er allahoppa!!

Världens vackraste stad!

Nora trästaden

Imorgon...

Så nu är jag klar, och känner mej ändå rätt nöjd för det gick bara på en timma. Och ni ser ju här under min långa lista på saker som skulle göras.
Vi åkte ut till min faster, Lotta. Hon bor i världens underbaraste hus och jag ska köpa de så fort dom flyttar, så vi stog och kikade på allt jag ska bygga om när jag flyttar dit. Alltså på tomten, eftersom det nu är en "fårgård" och jag ska ha massor av hästar. Så ja, ombuggnader blir det. Sen var det ju så att min kusin, David, självklart skulle bada med mej. Vilket jagtill viss mån såg fram emot på vägen dit men...19,5 grader... hmm? nej, det blev bara bortdomning till knäna, och dessutom en hel del stänk och sånt med David som självklart var i hela tiden. Efter det gick vi upp på verandan och fikade lite. Min andra kusin, Lovisa på drygt 2 år, är helt underbar. Hon har precis börjat prata lite. Och haha dom säger at hon påminner om mej när jag var liten.. bestämd och vet vad hon vill. Därför passade vi ju perfekt ihop och jag blev väl hennes nya favorit. Men jag får absolut inte hålla på för mycket med henne för David påminnde mej flera ggr och sa " Hannah, jag blev din kusin före henne" Så jag ägnade mycket tid till honom oxå, Sen runt 8 åkte vi hem.
Vad händer imorgon då? jo, till och börja med kommer jag inte skriva på hela dagen utan när jag kommer hem. Jag ska nämligen åka iväg med min faster, Anna och mina kusiner Pontus och Dennis dessutom min farmor. Jag har ingen aning om vart vi ska men till nått bad ställe. Vi ska åka tidigt på morgonen, vilket betyder att det efter de här är dags för mej o lägga mej i sängen, eftersom jag vet att jag kommer smsa i runt en timme -.- jag kan nämligen inte dra mej ifrån telefonen, även om jag lägger den ifrån mej och vänder mej om... men får jag ett sms så vänder jag mej igen tar telefonen, läser och självklart svarar, så håller mina nätter på. hmm... ? dags o ändra på det? Men så ni vet att jag ska verkligen njuta av solen imorgon, och inte sitta vid datan. Vet inte när jag kommer hem men nån gång på eftermiddagen.
Hoppas ni alla har en underbar kväll och morgondag, puss!!

kvällens planer

  1. Duscha
  2. Smörja in mej
  3. Fixa håret, dvs: silke och borsta
  4. Ta hand om min hud
  5. Plocka ihop all tvätt som ligger på golvet
  6. Packa in för imorgon
  7. Bloggen
  8. SOVA!





       

Jag i rött, julia fjortis och felicia,, saknar!


ännu en underbar dag!

Solen lyser även idag vilket betyder att jag gick upp och dirket ut och njöt av solen! Men från och till är det rikitgt jätte varmt, så hehe det har blivit många stunder i skuggan oxå. Har nyss tagit en promenad och letat efter Lovis men inte ett spår, vi hittade iallefalll min fasters katt, Felix. Han är så skönt, haha han har 6 tår på varje tass vilket betyder att han har jätte tassar, och sen är hela han inte speciell,  men jaja !
Om en stund ska vi åka till mina kusiner som bor ute i Järle. I ett underbart hus men jätte tomt och en sjukt stor pool, så jag antar att vi ska njuta av den och solen, kanske en liten middag där i solnedgången? Vi får se.. men det betyder att jag inte kommer skriva fören jag kommer hem igen, ikväll. Tid? igenaning. Nu ska jag gå och äta lite sallad i solen, puss på er!



Vad skulle jag gör utan dom här såkallade "fjortisrutorna"??


Grattis

Godnatt bloggen..
Nu har jag kollat på allsång på skansen och morden i midsomer. Helt underbart att det äntligen har börjat igen. Efter de så tog jag och farmor en promenad och letade efter "äckelkatten" (som egentligen heter Lovis efter min kusin som heter Lovisa). Hon har nämligen varit borta hela dagen och går aldrig längre än den lilli grusvägen utanför tomten. Men men hon kommer väl. Nu ska jag sova har nyligen pratat med mamma, som tydligen verkligen gör stora framsteg på sitt jobb, roligt att höra. Stolt över lilla mamma =D



Jag just nu, utan smink och rikitgt trött!!!..



Dagens födelsedagsbarn :
Älskade Robban fyller... hmm...juste 27!!
;P
Ett stort stort grattis från mej till dej.
Så fort jag kommer hem så ska vi fira, saknar dej!



solbrännan vart är du??

Ett tag idag blev det alldeles för varmt så jag har gått från och till, en stund i skuggan och sen ett tag i solen. Men min solbränna? hallå när kommer den? Visst jag är inte likblek, jag har ju fått färg och jag har en rand. Men jag brukar alltid bli jätte brun direkt när solen kommer typ på våren. Men snart går det väl jätte fort ist, hehe. Nu börjar det bli lite svalare så jag funderar på om jag ska ta en promenad med vovven. Han tycker ju oxå självklart att det är varmt dessutom är han helt svart, så jaa tycker lite smått synd om honom.Dom säger ju att det ska hålla i sej så här i 2 veckor nu, och idag har vi haft runt  25 grader hela dagen.. I 2 veckor? det låter heeelt underbart! Och dessutom så ska jag vara hemma vilket betyder solsolsol!!!!!




Till er som ska kommentera för att klaga: Ni behöver inte klaga, jag vet att alla inte tycker om mej? men jag tycker inte heller om alla männsikor, som sakt man kan inte älska alla men man måste respektera alla! Jag tjänar pengar på min blogg, jag älskar o blogga, jag har en blogg som inte är död från och till, jag har aldrig haft en "paus". Ni behöver inte tycka om min blogg, se bara på dom flesta stora bloggarna... Dom är självklart inte omtyckta av alla och dom vet det. Jag respekterar att ni inte tycker om mej eller min blogg, men varför fortsätter ni läsa den då? dagligen?.
Jag har sakt ett antal ggr att jag inte tänker lägg ut min "inkomst" i bloggen, och jag har många saker som jag inte lägger ut i bloggen.Pga att det tillhör mitt privatliv!Och eftersom jag inte vill skapa problem. Så slut snackat med det... Jag tänker från och med nu inte lägga nån energi i "klagomåls kommentarer" och eftersom jag accepterar alla mina kommentarer innan dom visas i bloggen så tänker jag inte heller acceptera dom. För er som tänker fortsätta, varsegod men det straffar bara er själva till syven och sist! Ni ska inte heller tro att jag pga nån gång skulle lägga ner min blogg..!

entligen sol

Nu är det verkligen sommar och jag solar
hela tiden, så har ingen tid för datan...
 puss på er och hoppas ni njuter av solen!

i tid för en gångskull

Nu ska jag ta bort sminket och sen hoppa ner under täcket, jag vet en tidig kväll... och alla klagar på att jag är tråkigt. Men låt mej vara det isåfall alla har sina trötta kvällar. Godnatt alla babes!! =)

extra stöd





Extra mammor och pappor..

Vissa kan vara rikitga idioter. Det har jag fått lida med flera ggr men en speciell gång... Pappas gamla tjej, hon va verkligen helvetets dotter. Min älskade pappa levde tillsammans med henne och jag bodde heltid hos dom. Och inte heller i samma stad som mamma eller hennes släkt. Vad ska jag säga ? Hon brukade ta pengarna som min mormor skickade till mej, och gav bort en klänning som jag hade fått av min farmor... massor med saker har hon gjort. Det va tur att pappa gjorde sej av med henne och nu har han ju verkligen hittat den rätta. Och för mej världens bästa låsas mamma, jag har känt henne i hur många år som helst, eftersom jag kände henne innan hon blev tsm med min pappa. Hon är alltid ett extra stöd för mej, och om det är nått som jag liksom inte vet vem jag ska vända mej till så finns alltid hon och hon har underbara lösningar på det mesta.
Robban, har ju liksom varit min "extra pappa" i mer än halva mitt liv. Men nu lever han inte tillsammans med min mamma längre. Men han är fortfarande en stor del av mej och mitt liv, han är oxå helt underbar. Och kommer alltid med lösningar. Han förstår mycket som ingen annan förstår. Han vet hur mamma är nr hon är som värst och hjälper mej alltid..

Det jag vill komma framtill är att det r väldigt bra och ha en extra av nått, och en extra förälder kan ju aldrig aldrig aldrig erkätta ens rikitgt mamma eller pappa men ett stöd... !!                                                

                                   

rätt ord!

marie om klaga?:
Vad läskigt det där med inbrotten!!

Mm jag fattar precis, det var en tjej som jag kände som skrev anonyma taskiga saker på min blogg oxå ända tills jag typ avslöjade henne.. Sånt är så töntigt och det är BARA avundsjuka som ligger bakom.. Eller kanske att dom är missnöjda med sig själva.. Rätt hemskt egentligen

IP: 90.227.239.63



Nån som verkligen förstår vad man menar, avensjuka är problemet hos dom flesta.

Kalla mej hora, dåliga bloggare, fattig m.m Men jag tar inte åt mej... tycker du att min blogg är dålig, sluta läs den då? varför fortsätter du hela tiden? Det jobbiga för dej är ju att du säger att jag inte tjänar pengar, men gumman varje gång du besöker min blogg (vilket du tydligen gör ett antal ggr dagligen) så tjänar jag pengar!! Och du ska inte tro att du kan stoppa mej och mitt bloggande?!




Jag har precis kollat på en rikitgt "tjejfilm" på disneychannel, men vad gör det...?inget!
Tog en liten promenix med vovvsen förut, plockade lite blommor på vägen. Och just nu är det klarblå himmel och inte ett moln. Det är nu jag älskar sommaren!!hörs senare puss





klaga?

Så nu är jag hemma igen, shit rikitgt duktigt med min gissning ;)
Jag har verkligen världens sötaste kusiner, Saga är typ 3 år och Loke drygt ett halv år. Saga bara pratar och pratar och springer runt. Men vi satt ute mesta av tiden och jag solade, men verkar inte precis ha fått nån färg men nu ska det ju tydligen bli bättre väder så då ska jag njuuta hela dagarna! Dessutom bor ju underbara Hero där. Han är blanding mellan amstaff och pitbull, och skulle enligt dom flesta vara en väldigt farlig hund. Men nejnejnej.....!!! han är helt underbar och en rikitgt gris!
Nu tänkte jag ta en promenad med ozzy, om det inte ska börja regna igen (?)Men jag får väl skynda mej haha. Han har knappt fått nån promenad idag... Gissa om jag kommer sakna honom sen!!

Det har ju tydligen blivit jätte mycke inbrott i hem senaste tiden... jag läste nu att rånare hittar oftas sina offer på facebok, dom ser när du ska åka bort, vad du gör, när du är hemma. Dessto mer aktiv och social du är på facebook, dessto mer risk att få inbrott har du tydligen.
Inbrott är verkligen en av det värstasom kan hända, speciellt i hemmet. Bara känslan av att nån annan har varit inne i huset, nån som inte ska vara där, och som har tagit saker, dina saker. Nej, det är verkligen en hemsk upplevelse, och inget man glömmer. För mej så har det verkligen fastnat, och att dom dessutom gick in genom mitt fönster har ju inte gjort saken bättre. Jag vill fortfarande oftas ha garderobs dörren öppen så att jag inte ska kunna se fönstert när jag ska sova. Men nu ska vi ju flytta så det är iallefall något posetivt med flytten.... annars vet jag inte, kommer verkligen sakna mycket av huset.

Söta Saga, för nåra månader sen!


Hero, bäääbisen!








Till "anonym" : Nej, min blogg är inte med på dom mest besökabloggarna... Men jag vet att min blogg inte är mest besökt(?) Och som du kanske inte visste, man behöver inte ha en stor blogg för att tjäna pengar? Även dom allra minsta bloggarna kan tjäna pengar men det är inte mycket, men fortfarande pengar. Sen kommer  man längre och längre, mer och mer pengar.Och börja skriva ditt namn??

svensk sommar....

Hallojjsan alla söta underbara glädjespridare!
Allt bra med er? Men mej är det toppen. Jag ska snart åka in till stan och hem till tomas och bella. min farboror alltså... Och träffa mina kusiner, Saga och Loke. Lilla Loke har jag aldrgig träffat, bara i magen hehe ;)
Vädret här är katastrof och jag hatar det. Det va tydligen stålande sol och klar blå himmel imorse, men nu när jag vaknade och gick upp så bröjade de spö regna och då menar jag inte lite utan verkligen så att man inte ser till grannens tomt. Nu har det lugnat ner sej lite men hoppas på att det ska sluta helt innan jag ska gå till bussen, om typ en halvtimma.
Nu är det en vecka kvar tills jag får träffa mammsen, saknar henne massssooorr!! Och dessutom så är hon i båten hela tiden, och det vill jag oxå. Men det får bli när jag kommit hem och efter jag har träffat alla galna kompisar. Hoppas alla får en underbar dag, jag vet inte när jag kommer hem men runt 5 kanske =)





Till er som inte tror att jag tjänar pengar på min blogg....: Ni behöver inte kommentera om ni inte tror att jag tjänar pengar, eftersom ni inte har en aning om hur många besökare jag har varje dag?! Självklart tjänar jag inte lika mycket som dom stora bloggarna (tex, kenza, paow och kissie). Men jag tjänar fortfarande pengar, hur mycket varje månad, kommer jag aldrig gå ut med i bloggen men varsegod tro vad ni vill. Jag är stolt över mej och min blogg, så kiss me!!!! =)

jag vill ha dej hos mej om igen...!!


Kontaken med dej finns inte men.... jag älskar dej!

Har precis varit ute med vovven, på promenad. Just nu regnar det inte, men det har gjort de från och till hela dagen. Men imorgon ska solen äntligen kommer, gissa om jag ska sola?!
Jaa, min dag då?vad har hänt? inte mycket alls...försökte sola en stund, men det gick inte speciellt bra eftersom min underbara kusin stog brevid. Sen åt vi och jag kollade på lite hoppning efter det så sov jag i ungefr 2 timmar. haha och jag är fortfarande trött? så ikväll blir det tidigt kan jag säga redan nu. Det här med min kamera är ju verkligen något som jag lider av, jag får börja lägga in gamla kort så att ni har nått o kolla på.usch va tråkigt det är! Men vad ska jag göra? jag kan ju inte göra nått. Batteriet har slutat funka oxå men det har hänt förut och jag vet att robban kan fixa det... men det är ju liksom när jag kommer hem. Så innan jag kommer hem blir det inga bilder. Jag ska till mamma på söndag,om en vecka. Men kommer till stockholm på fredag, ska vara barnvakt och umgås med min lillebror och pappas familj under helgen. Jag saknar dom massor, och nu är jag ju ledig, så jag hoppas på att kunna vara där nåra dagar då och då. Jag har ju busskort och kan ta mej dit ensam så ..Dessutom är pappas tjej mammaledig med söta selma =) Nu ska jag ta bort sminket och sen lägga mej i sängen med datan en stund. puss på er!!




Mitt närmaste kött och blod!!!









Till "maja": haha, ja du gumman! Vad ska jag säga? Jag har lagt ut en bild på honom såkallade "J" och min älskling... jag skriver inte hand namn och går inte in på våran relation här i bloggen. Eftersom jag vet ... av erfarenhet, att det kommer bli problem. Och om du inte tror det så har jag inte tvingat dej. Men att jag ljuger i bloggen behöver du inte säga, eftersom jag både har flera besökare och tjänar mer pengar än du någonsinn kommer göra ?!!


C/O segermyr

Såg att dom visar det hela dagen till typ klockan 3... så nu ska jag sätta mej framför teveapparaten. För ute är det så sjukt kallt!
Igentligen kunde jag ha följt med till deras lilla båt och badat med min kusin sen aldrig i livet. Först är det jätte kallt, och sen vet jag av erfarenhet att han kommer putta ut mej i vattnet eller något annat! Så jag stannade hemma vilket nog va tur, eftersom jag inte är 100% frisk heller. Hoppas alla har en bra dag! vad har ni för väder???? pussss

sömn

Godmogon alla solstrålar.
Jag ha nyss gått upp, men världens hosta. Jag hoppas att det bara är typ nu på morgonen. Jag har kommit på att jag sover mera på sommaren, nu tänker ni självklart " ja men hallå, det gör alla?" Men när det är skola så behöve jag mina typ 5 timmars sömn fö att inte vaa jätte trött, men nu på sommaren behöver jag typ mina 10 timmars sömn, även om jag kanske inte är så trött sen på dagarna men jag kommer verkligen inte upp ur sängen. Men jaa, det är sommarlov och man ska få sova ut. Fast jag somnar ju aldrig i normal tid, jaja får väl njuta av sommarlovet =)
Här är det blå himmel men nåra moln men det gö inte så mycket. Självklart, sitter jag ute i solen och nu ska jag faktiskt göra iordning frukost och sen försöka få på mej lite sol. Mina ben är verkligen inte bruna, men det kan ju bero på att vädret verkligen inte tillåtit en rikitgt sommardag sen vi slutade skolan(?)

Till min älsklade martina: Min kamera har gått sönder, det är därför jag inte lägger in nåra bilder. Ska försöka fixa den så fort jag kommer hem. Älskar dej!


kommentarer??

Till lilla söta "anonym" hur ska jag kunna svara när du inte länkar lr skiver ditt namn...Dessutom har du aldrig frågat vem min älskling är, och nu har inget med det att göra eftersom det tillhör mitt privatliv =)


Lördag

Hejsan hoppsan alla söta!
Min uppdateing i helgen har varit jätte dålig men det är ju pga att det har varit midsommar.
Idag ha vädret varit jätte fint här, och jag tog en lång promend men vovvsen jätte mysigt i solen. Sen gick jag in och kollade på film.. Irene huss nr 1, den va jätte bra, och nu ligger jag kvar här i soffan och kolla på nån serie med flera skiit söta killar i.
Usch det är så himla mycket mord nu, ett inatt på gotland. Läs om det här...

Vi ska grilla snart tror jag och hoppas oxå, ska bli jätte mysigt. Vad ska ni göra ikväll?? =)


älskling

Nu ha jag vaknat och gjort iordning mej. Låg och pratade med min älskling i telefonen till runt halv 3.. somnade väl typ halv 4, så nu har jag sovit ut! Känner mej rikitgt pigg nu =)
Det är underbart väder så jag ska nog ta en lång promenad med ozzy, eftersom det mest blev små korta igår.
Hörs senare kiss!

bästa!!

Jag älskar midsommar!!

Ni får vet allt sen, nu har jag inte tid... och inte tid och tacka alla gulliga kommentarer, men ha en underbar midsommar allihopa. Nås nog på mobilen, kanske svarar lite segt men svar kommer =) Dessutom så har jag inte hunnit svara på alla glad midsommar sms, men puss på er när jag vet jag fått av är.. Ludde och Erik, eller era va något speciella, haha pusss !!


Midsommar

Hallojjsan!!

Hoppas allas start på dagen har varit bra, jag har hunnit tagit en promenad och plockat fina sommarbuketter. Nu ska jag göra iordning mej. Sen ska vi väl äta... här äter man hela tiden nästan, men jag hoppar oftas, men dom är så oroliga bara för att jag inte äter?!
Jaja!! puss

midsommar fin

HAHA...
jaa, jag har duschat och nu har jag och ozzy lagt oss, så sov gott!!

trött

Jag börjar bli rikitgt trött, men vänta på att min babe ska ringa...Jag kan verkligen inte vara rastlöst, för då börjar jag pilla på naglarna och dom serredan förjävliga ut, hur jag nu ska klara en vecka till är ett litet problem, tur att jag har en underbar mamma som fixar dom direkt, hon jobbar ju med det =)
Ska väl gå ut och kolla vad dom andra gör, jag har nämligen stängt in mej och ozzy på rummet, hehe! Och han är helt slut bara sover. Igentligen skulle jag behöva duscha? undra om jag ska ta en snabb dusch? för jag kommer inte hinna det imorgon eftersom så mycket annat ska göras och jag ska göra iordning mej. Ne, men så blir det nog hoppar in i en dusch... tror jag, puss på er så länge


Lägg märke till mitt lockiga hår,så blir det när man är ute och det bara regnar


andrahandsval

Ordet andrahandsval  är det värsta ordet som finns. Och speciellt inom kärleken. Ofta blir det så att gamla tjejer eller killar oxå, till den man är kär i säger " du vet att du bara är ett andrahandsval för honom/henne, för det är jag som betyder allt. Han/hon kommer till dej när jag inte svarar"... Det är det värsta som någonsinn kan hända, jag har fått den meningen sakt till mej flera gånger, ett antal av samma person oxå, bara pga hennes avensjuka. Men nu har jag satt mej själv i skiten. Jag kan säga att jag nog är hans andrahandsval just nu, eller jag vet inte. Men ofta känner jag så. Till er alla som börjar tycka om nån som redan är upptagen: Kämpa för den ni älskar och ge fan inte upp!!


Själv så tänkte jag ta en promenad med vovven nu, orkar inte vara inne.. även fast allt folk sitter ute. Men jag orkar inte, man tänker alltid så jävla mycket när man bara sitter här! Så puss på er!


HJÄLP!

Jag vill bara meddela omvärlden om att i örebro är det spööööööregn just nu, det bara forsar ner. som tur antar jag att det bara är en skur. Men shiiit, vilken jävla sommardag


Jag saknar dej !


Jag vet inte mera vad jag kan säga,Visst det är helvete mellan oss
Vi hatar varandra utåt men jag vet att det faktiskt fortfarande finns
ett vi nån stans långt in. Det där "vi" kommer kanske aldrig igen komma
fram. Men du ska vet att jag ofta tänker på dej och alla våra sjuka minnen
vi har dåliga minnen oxå, självklart. Men dom roliga vinner helt klart.
Jag älskar dej nån stans långt in!






Våran kärlek va oslagbar

saknar martina!!

Nu är jag hemma igen , eller för en stund sen. Det har regnat hela jävla dagen, så sjukt trött på det. Ska det vara sånt här väder imorgon oxå? och vi ska vara ute.. hm.
Har precis försökt bli kompis med "äckelkatten" och jajo det går framåt, det kommer säkert vara bra när jag åker. Men hon är så himla osocial. Undra om jag ska ta en promenad med vovven senare, om det blir uppehåll. Men nu ska jag äta nått, har inte hunnit det =P

Min söta lilla martina jätte mycket, såg att hon hade kommenterat. Men gumman, vi träffas så fort jag kommer hem väl?! Besök hennes och jonnas blogg...(hennes storasyster) jag svär, en av dom bästa jag läst! puss på er

stan

Vi tar bussen in iallefall. Så hörs sen, nås on the phone =)

regn!

Godmorgon sunshines!
Jag är uppe tidigt, jag vet.  Och jag har hunnit äta och gjort iordning mej. Men vi skulle ta kvart  i 11 bussen in till stan och handla, men nu regnar det så vi väntar tills min faster vaknar så hon kan köra oss, hehe!!  Vi kommer hem runt 3 tror jag. Jag har på mej jeans från cheap monday, linne från gina och kvb tröja. Nu har jag ju tid och sitta vid datan en stund, så ska locka besökare. Sen måste ja kolla lite pengar och så.


(man ser knappt nått, i know!)


godnatt...!

Nu ska jag gå sova, eller kolla på film kanske... Ne, smsa hehe. Jag ska gå upp tidigt imorgon, vi ska nämligen åka och handla till farmors mamma och pappa. Sen kommer det nog hit lite folk imorgon kväll som ska fira midsommar med oss, jag vill verkligen att det ska vara fint väder, eftersom vi ska vara ute.
Gud jag tänker på tess massor. Även fast jag inte kände henne så finns det liksom ett tom rum. Och jag vet hur sjukt många som bara gråter, jag vet hur det är att förlora någon i min närhet. Den jag förlorade va verkligen en av dom få som stog mej alldra alldra närmast. Min mormor och vi hade så himla speciell kontakt. Jag saknar henne varje sekund som går och tänker på henne mer än någon eller något annat. Hon är alltid i min närhet, alltid. Hon lovade mej att när hon inte längre fanns synlig i min närhet skulle hon alltid hålla koll på mej och skydda mej från fara, och jag känner att hon verkligen finns brevid mej. Nu rinner mina tårar ner för kinderna, så bäst o prata om nått annat. Eller nee, det blir inget mera skrivande idag, puss på er och sov gott!

Fel på blogg.se hela dagen

Föörlåt, men blogg.se har haft problem med publiceringen hela dagen så jag har inte kunnat skriva något på hela dagen.
Jag gick upp runt 10 och njööt lite av solen sen tog vi tag i vovven, trimmade (dvs klippte) honom och sen gick jag en promenad efter de så fick han bada. Så nu är han jätte fin. De tog ju nästan hela dagen, sen åkte vi in till örebro och jag fick ett par leggins köpta och vi handlade inför midsommar. När vi kom hem så åt vi och sen gick jag en lång promenad med vovven.Så har min dag sett ut ganska kortfattat. Nu ska jag försöka fixa min kamera, åååh jag är så himla ledsen över att den är trasig ='(

Just till alla er som vill ha mera besökare, och även lättare att sedan tjäna pengar på sin blogg . Självklart drömmer många om att ha en jätte stor blogg, men här har ni en jätte bra början virtaltrafik !! Lycka till....


jävla myggor!

Jag har en mygg som flyger runt här i rummet, och bara irriterar mej jag slår vad om att den känner på sej att jag hatar hatar hatar myggor!! Ska försöka döda den nu. Sen ska jag fortsätta smsa med "J".. börjar bli äcklig galen i honom. Men aa, jag lär ju bara lida av det själv.
Jag tänkte faktiskt inte sova så länge nu när jag är här, ska börja ta vara på dagarna. Men på fredag babes!! jag ska inte sova en bluuuund då, midsommar typ årets bästa dag. Och jag ska vara med världens bästa kusiner. Gaaaasch längtar.
Puss på er och sov gooott

spy hund, äckel katt och en prins...

Nu har jag gjort iordning mej och lagt mej i sängen. Men datan så klart så nu har jag tid för den vilket betyder, läsa bloggar, locka besökare, pea och msn.
Farmors hund, ozzy är typ magsjuk... eller så har han fått fel mat om dom ska gå efte mitt tips, vilket dom gör nu. Sen har dom även en katt, Zigge. Jag va med när han föddes, och aa han är 8 år nu och är en av få katter som jag verkligen älskar. Och så har dom en ny katt.. lovis tror jag den heter, och nee usch henne tycker jag verkligen inte om. Hon typ hatar mej och bara jamar hela tiden och så fort jag bär henne så jamar hon i mitt ansikte. Dessutom tyckte jag att hon kunde bo hos mej nu när jag är här men nee, så blää hon är verkligen ingen katt jag tycker om. Så nu har jag stängt alla dörrar o fönster så att hon verkligen inte kan komma in, och hunden bara spyr så honom vill jag inte heller ha här. Och Zigge har jag släppt ut :)
Imorgon har vi inga planer, om det är fint väder ska jag soooola!! självklart ska jag ta minst 2 långpromenader med vovvsen. Älskar o gå promenader med honom.Kanske skriver ett inlägg innan jag stänger av. PUSS

promenad med vovvsen

hallå? min blogg? mina besökare? mina pengar?
Utan min kamera kommer bloggen bli tråkig, och besökarna kommer sjunka rejält vilket betyder att jag inte kommer tjäna pengar! Måste försöka fixa den, men den bara tjuter och lägger av...ÅHHH!
Jag kom precis in från en promenad med vovven, gick förbi hundklubben en snabbis oxå. Jag har ingen bild på honom, man om jag fixar kameran så looovar jag o lägga in massor med bilder på oss. Har hunnit träffa 2 av mina kusiner oxå, haha fjortis?!! Nu ska vi kolla på tv och fika lite antar jag.
Har läst massor om att Laila Bagge och Niclas Wahlgren ska gifa sej. Jag tycker det är jätte gulligt!!! tänk om dom får barn? även om dom kanske är lite för gamla men ändå.
Vi hörs senare, pussss


Nora

Så du är jag hemma, eller inte hemma utan hos farmor. Ska ju vara hära nu i ca 2 veckor. Jag och mamma kom till nora runt 2, och då åkte vi dirket och firade gunnar (89) Sen åkte hon hem till sthlm igen runt 3. Och aa, vi kom fram för ett tag sen. Och min kamera har gått sönder ='( hur ska jag klara mej??
Aja nu ska jag vara lite social, och sen gå ut med vovven... ozzy, världens bästa hund!!! ska nog snå med mej honom hem sen. Även fast han nog inte kommer gå ihop med våran (blivande????) hane, som är blaning mellan rottis och nått mer, fråga mamma hehe!pussss

bilen

Så nu sitter vi i bilen, min klocka ringde inte imorse så vi försov oss, vilket betyder att vi fick lite bråttom, och jag vet fortfarande ine om jag har allt jag behöver, men jaja. Datan, smink och kläder är med så jag borde klara mej. Vi åker ifrån Ingarö nu, och jag älskar broarna man åker över. Gissa om jag är avensjuk, för nu är det fint väder och då kommer säkert familjen åka ut med båten, jag vill oxå. Men jag ska oxå ha det mysigt, hehe !! Jag skriver nog inget mera idag eller kanske ikväll när jag har kommit fram, eftersom vi först ska åka o fira pappas morfar.
Dessutom har jag lite smått panik eftersom min naglar är jätte jätte korta nu! Så det är ingen risk att dom går av, för dom är ungefär lika långa som mina egna. Just nu spelas låten som oftas spelas i mina öron... fairytale. Nu tänkte jag hinna läsa lite bloggar innan datan dör. Puss på er


sista natten i sthlm

Nu har jag packat allt tror jag, får kolla om jag verkligen fått med ALLT imorgon innan vi åker. Jag ska ställa klockan på 8 så vi åker väl runt 9-10 nån gång. Min lilla kisse katt går runt och undrar  vafan jag håller på med?hon har tyligen oxå rikitga humör svängingar, ena sekunden typ biter hon mej och nu hoppade hon upp i sängen och ska gosa hmm normalt beteende??
Ska försöka hitta nån o smsa med, eller nått på teven... film blir det inte för då kommer jag inte kunna sova, hehe. Nej måste läsa lite bloggar innan datan slås igen. Men hejdå med bloggen för idag, puss på er!

vila i frid therese johannson rojo

Nu ska jag packa det sista, dvs smink och sånt och städa lite på mitt rum eller iaf trycka in alla kläder i garderoben hehe. Sen ska jag nog ta och sova, men skriver ett inlägg innan :)


Juste har varit mycket prat om tess både i media och i min familj. Hon gick i min syrras förra skola och min andra syster har jätte många kompis och även hon själv kände henne.Det är så sjukt att sånt hära ska hända, bara pga svartsjuka. Jag tänker inte skriva här i bloggen va som igentligen har hänt, eftersom media bara är skit... visst lite är väl sant, men om gör det jätte stort och skriver saker som inte ens är sant, bra för att få läsare. Fattar dom inte att det är här är verklighet, respekt kallas det! Men tess gumman, jag kännde dej inte personligen men många av mina närmaste gjorde det, och jag har verkligen bara hört bra saker om dej. Allt kom så plötsligt, men du finns fortf kvar bland oss!


skogstur?

Guud vilken tur att mamma ska fixa mina naglar ikväll för jag började nyss peta lite på en nagel och det slutade med at den just nu ligger brevid mej?hur kan det blir så?
Jag har iallefall hittat ett par skor, inget specillt alls utan bara för att jag va i nytt behov, sen skulle jag och mamma bara kolla på ett hus, men hamnade helt plöstligt i tumba. Åkte även förbi jävla flempan på väg hem, ett stället med massa dåliga minnen, hatar det! Nu måste jag sätta igång och packa, jag är helt sjukt trött. Ska fråga mamma om hon kan fixa naglarna snart så jag kan sova sen. Jag skickade precis ett sms till "J" och sa att vi måste måste måste prata i telefon ikväll, för sen kan jag verkligen inte ligga och prata med honom till typ klockan 4 på natten! åhhh, kommer sakna honom. Alla andra oxå så klart, men 2 veckor ni får hålla ut =)
Nej nu har jag inte tid med datan längre, puss

Senare ska jag försöka skriva ett inlägg som kommer vara väldigt känsligt och jag vet att det kommer vara rikitgt rikitgt jobig o skriva det!




Jag kan inte beskriva dej!!

länna nästa...

Nu har jag äntligen hittat kläder jag vill ha och passar idag, även om det är väldigt tråkigt så känner jag att jag inte orkar leta mera, hittade inte vad jag skulle. Och det mesta ligger ju framme för att jag ska ha med mej de när jag åker. Jag och mamma ska iallefall åka till länna nu, först kolla saker till lägenheten och sen skor till mej. När vi kommer hem eller senare ikväll måste jag fixa mina naglar, mamma tycker att jag ska fila ner dom, för annars kommer dom gå av och om jag inte kan fixa det, vilket jag inte kan när jag är borta, så kommer jag bara ta av alla och första mina egna naglar. så antar att det blir så. Sen ska jag packa klart allt, eftersom vi ska åka så fort jag vaknar imorgon. Hoppas alla har en bra dag, pussss

nudlar?

Nu har jag sminkat, torkat håret och plattat det.. Men nåra kläder har jag inte rikitgt hittat än, eller aa. Jag tar det lungt, funderar på om jag ska äta lite lunch, nudlar blir det. Shiit jag lever typ på nudlar, för jag äter alltid det när vi äter thai mat oxå, hehe. Jag lägger in mitt klädes val när jag har fått på mej kläder. puss på er!


respekt?

Hej bloggen!
Jag har nyss krypit ner i sängen igen,hehe. Men måste dra mej igen, har saker som ska fixas idag. Igår så kollade jag och mamma på film jätte mysigt.Sen somnade jag rätt sent och vaknade imorse av att alla skickade massa sms och då kunde jag inte somna om, har inte folk respekt? Gick iaf upp och la mej i ett bad så om inte mitt hår ska se förjävligt ut idag så måste jag fixa det nu. Slänger in en outfit sen, pusss


röösta!

Ikväll avslutas röstningen i tävlingen om veckans blogg hos embla!!!!
Så nu måste ni röösta massor... puss på alla som gör det, ni får nått extra sen om jag vinner

http://emblalouise.devote.se/




bästis





"Lev farligt, dö ung kom till himlen som en kung"



kidnappad?

Hemma igen !
Solningen va helt underbar, tänk om inte solaríum hade funnits vad hade jag varit då? Efter det åkte vi allefall till nya lägenheten och bosatte oss lite med lampor och så.. Pepsi va med oxå, och aa vad ska jag säga hon kände sej väl ganska hemma även där som på alla andra ställen.
Har ni läst om alla barn som är kidnappade av sina egna föräldrar från sverige?? det är 92 st.. hur kan man liksom gör så?de ät ju hämskt. Ett av fallen va att pappan skulle ta med deras 2 söner ut och fiska och sen kom dom aldrig tillbaka, hon ringde till deras mamma och sa "vi åker till italien och stannar där" sen har dom inte hört nått mer? helt sjukt ju

Nu ska jag lägga mej i ett bad, och sen kolla på bolt om mamma kommer hem nån gång. Självklart så ska jag prata i telfon, det har blivit en självklarhet nu :)
puss och kraaaam


räddningen !!

Vi plockar just nu ihop lite små saker till nya lägenheten. Men innan vi åker dit så ska vi åka och sola.. i solaruim eftersom stockholms väder heter reeegn. Det ska bli jätte jätte mysigt och skönt om inte annat! Sen när vi kommer hem ska jag försöka fortsätta packa och städa, mamma har sakt att jag inte behöver packa ner mina kläder, och om hon flyttar allt innan jag kommer hem så slänger hon ner allt i en kartong! Men nu ska jag bli bruun, puss


aldrig klar..

Som ni ser neranför har jag gjort mitt första "hemlis inlägg" jag lovar att et kommer bli fler.. Men ni kan alltid skriva något ni tycker jag ska berätta.

Jag har plockat fram alla kläder nu, som jag ska ha med mej. Och hur jag ska få plats i väskan är en gåta, jag får trycka och ta med mej flera väskor. Jag har inte packat nått inför flytten, men det får väl mamma göra, om hon inte hinner kommentera mitt rum innan jag åker ;) Jag tror mamma är påväg hem med mat, thai? jag har blivit helt förälskad i det, men det är ju iaf inte jätte onyttigt väl?
hörs senare puss

hemlis




Jag hatar laktis! Många vet inte om det inte, eftersom jag oftast äter det iallefall, har aldrig tyckt om det heller.. Om det är nått jag inte tycker om så har jag varit anti i det hela mitt liv. Tomater är inte heller nått jag föredrar, små kan väl komma ner om dom är skurna och ligger med massa annat i en sallad. Det konstiga är att jag alltid tyckt om ketchup,men hehe jag är inte som alla andra!!(stolt)

"packlista"

  • Kläder
  • Skor
  • Smink
  • Plattång
  • Datan + allt till den
  • Kamera
  • Mobil (självklart!)
  • Massa julklappar (hehe har fortfarande inte lämnat)


Kommer säkert bli massa mer, men hehe. Säker för mycket .. :) Nu ska jag börja puss på er!


klar för söndag

Nu är jag klar eller har varit det ett tag, det blev inte som jag hade planerat. Mamma har åkt iväg.. med saker som tydligen gick först, men inte enligt henne. Så nu blir det inga skor idag antar jag, så jag ska väl städa och packa. Det är iaf bestämmt jag åker till Nora på tisdag. Mamma kör mej eftersom hon ville åka förbi pappas morfar och mormor, han fyller nämligen 89 år. Sen så stannar jag i världens underbaraste stad. Kommer hem den 26e tror jag. Men självklart så ska jag ha med mej datan, haha bloggberoende?? japp!
Det är rätt mycket så det är bara sätta igång, och det som ska tvättas måste jag typ ta tvättmaskinen för familj nr 2, har tagit hit sin tvätt -.- vilket är hur mycket som helst. Sen ska jag packa allt inför flytten eftersom mamma kommer flytta allt under tiden jag är borta antar jag.
Ska snart skriva min "packlista"

Klädesval:
Jeans - Gina
Linne - HM(?)
Vit tröja - Peak








bästavän

Godmorgon!
Klockan ringde 10 men hallå det är sommarlov, och jag tänkte verkligen inte gå upp. Så vaknade ist för en stund sen. Nu ska jag gå upp och äta frukost  sen göra iordning mej.
Planer för idag.. Jag och mamma skulle tydligen åka och visa upp pepsi hos nåra som hon jobbar med, sen måste jag köpa skor innan jag åker så det blir väl idag. Ska även försöka hinna träffa amanda, och eventullt brandon (bebis?) haha=P
Men nu är jag hungrig, puss!!

rekord!

Nu ska jag sova, eller nej lägga mej i sängen.Orkar inte sitta här längre, pga av en viss person. Som tydligen inte vill ha kontakt längre...

juste idag harvi haft besökar rekord, jätte kul. Och bloggen har verkligen gått upp senaste dagarna :) hoppas det fortsätter så!
puss och kram, sovgott

kärlek

Jag älskar er med hela mitt hjärta!
Vår vänskap är evig.








öppnar hjärtat...

Dagarna bara går och jag hitta dej inte, jag vet att det bara är dej jag vill ha. Många kommer och tror att dom är du, jag tror oxå det för en stund för max ett par veckor, sen kommer jag på mej själv. Tänk att jag älskar dej, jag drömmer om dej varje natt,tänker på dej varje sekund utan att veta vem du igentligen är, jag har aldrig sett dej i ögonen. När jag hittar dej så kommer jag aldrig lämna dej, jag kommer gå hand i hand med dej till döden skiljer oss åt, för när du kommer till mej så kommer jag vara den lyckligaste, nu är jag bara glad av att veta att du nån stans ute bland allt folk finns. Jag känner mej som solen utan den kla blåa himlen, jag är starkast när du finns i min närhet. Jag hatar mej själv för att jag har missbrukat din plats, försökt gett den till andra, försökt tryckt in i mej att det är dom, att det är dom som är du. Men det finns ingen, ingen i hela världen som du. Alla vill ha nån som dej, vissa har redan funnit den, men inte jag! Nån stans lång in vet jag att du faktiskt letar efter mej oxå, låånglåång in. Jag älskar dej!

nya lägenheten

Nu är jag hemma igen, känner verkligen inte att jag har ork för att skriva just nu... allt blev plötsligt väldigt jobbigt!


sjuk+sommarlov= mej

godmorgon! jag tycker själv att jag är uppe väldigt tidigt med tanke på att jag somnade runt 4, först för att jag hade så sjukt ont i halsen och bara hostade hela tiden och haha stackars den lilla sötnosen som hade sällskap med mej i telefonen!
Nu är jag iaf vaken med väärldens halsont, men drycker lite snabbt i mej en kopp med te. Eftersom vi alldeles snart ska åka hem till Liz och jag ska gosa med Morriz och mamma ska fixa hennes naglar. Sen ska vi få nycklarna oxå och sen åker vi väl hem dit och börjar kolla vad det är som ska göras och så! Sen ska jag hem och ta hand om mej själv, typ lägga mej i sängen och kolla på massa filmer och be mamma vara min lilla slav ;)
vi hörs senare tar med kameran så kanske jag kan ta ett kort på mitt rum, hoppas alla får en trevlig dag
Hinner inte svara och acceptera alla kommenter nu, gör det senare!!







Today:
myskläder
UCLA - bikvok
Tröja - Gina



godnatt

Nu ska jag nog sova, eller iaf stänga av datan. Jag vill inte vara sjuk imorgon, så sov gott :)

massagestolen

jag sitter just nu i världens underbaraste stol,haha jag  har världens sjukaste bilder här ifrån... men kan tyvärr inte lägga ut dom. Har just haft ett samtal som jag inte vill ha ingen, just nu känner jag att jag inte ens vill ha kontakt med denna person, men pga mina känslor så kan jag inte släppa honom.
Snart kommer mamma hem med choklad och vitaminvatten (?) till mej, älskar dej madreee!! hörs senare, puss






"you'll be the prince and I'll be the princess
It's a love story, baby just say yes."


 


talang 2009

Nu har precis talang börjat, och jag har inte rikitgt hunnit allt jag skulle men har konstaterat att det inte finns nåra popcorn en te skulle behövas för min hals blir bara värre och värre!!
Dom nya mysbyxorna har åkt på och en halv mjukisdress hehe!


sjuk??

Just nu ligger jag i sängen, börjar bli sjuk?? det skulle ju verkligen vara en mardröm, har gått hela dagen med lite små ont i halsen och nu fryser jag. Eller så behöver jag bara kärlek, men jag får skylla mej själv.. just nu känner jag mej själv som en jävla sur kärring det här måste vi ändra på, skickar iväg ett sms nu direkt till den lilla älsklingen som fått lida mest. *skickar meddelande*.
Ikväll är det final i talang 2009, så jag ska väl kolla om jag hittar popcorn lr nått sen ska jag krypa ner i sängen och ta hand om mej själv, med en underbar människa i telefonen. Självklart ska jag underhålla dom som ska ägna sin kväll framför min blogg, hehe!


Ögonen med den nya mascaran... vad tycks??



påminner...

Hemma igen, det blev ett par shorts och en mascara sen hade jag inte tid till mera. Vill även tipsa om att det är rea på dom flesta affärerna i globen. Tex, bikbok har upp till 70%!!! men jag hade ju knappt nåra pengar, annars hade jag åkt där ifrån med massa påsar.
Nu är jag ensam till runt 11 halv 12... Funderar på o börja rensa min garderob, eller ska börja med o ringa ett samtal. Sen får jag väl underhålla mej med en viss person under kvällen, tyvärr bara i telefon. men men!

Såg att min vän julia även här i bloggen kallad "fjortisen" hade kommenterat mitt inlägg om hennes dag.. som vändigt många har kommenterat har inte accepterat alla eftersom ett antal inte var äkta (dvs nån annan skriver det namnet). Men jag påminner en gång till att vi bara drev!
Påminner er oxå at fortsätta rösta på mej hos embla !!! puss på er




svensk sommar

Nu har jag gjort iordning mej, men vad ska man ha på sej en sån här dag? det bara vräker ner regn från himlen, men aa.. första riktiga sommarlovs dagen, hur ska detta sluta?!
Jag ska nog åka till globen och köpa en mascara om jag hittar och lite andra saker inför resan till nora. Inte bestämt än när jag ska åka men troligen den 15de, eftersom min pappas morfar fyller 89 år den 16de och vill vara med o fira honom. Sen kommer jag hem den 26e igen. Men jag har med mej datan hoppas jag. Jag smsar med en kompis som just nu är på väg till gbg och liseberg, avensjuk??? aa fy fan. Men han har mest ångest över hur han ska klara sej utan mej haha ;) Nås på mobilen, puss!






Rosa linne - Gina
Vita leggins - Gina


lever!

Hallåå...! Igår blev inget skrivet förlåt .
Men kl 9 hade vi samling på stallet sen skurade vi boxar och spiltor till 12 då åt vi vilket verkligen va behövligt. Sen red vi till halv 3 och efter det så satt jag och tjejerna i solen till kl halv 5 för då hade vi vanligt lektion. Jag red gateau, ett stort sto som hatar o gå på lektionerna med dom små hästarna. Men fick jätte mycket berömm för hur jag red henne och att jag satt kvar även fast hon satte sej ner i en backe och så(inte så bokstavligt) Efter det skulle jag bli hämtad men det blev jag inte fören kl 9. Så jag höll på med min älskling som nu ska gå på bete och jag ska inte träffa honom nått mera fören i höst. Men när jag sen kom hem så somnade jag direkt. Och nu ska jag lägga mej i ett bad efter det vet jag faktiskt inte. börja packa tror jag eftersom vi ska flytta imorn =D bilder kommer senare, kisssss!!!!

stallet...

Nu är jag redo för imorgon. Ska nog lägga mej i sängen och kolla på en film, hoppas på o somna i början.Måste gå upp senast 8 imorn, samlig på stallet kl 9. Hoppas alla ha haft en trevlig dag, det har iallefall jag även fast vädret är ett rent jävla helvete! Sen blir det nog NRJ imorgon oxå om nån känner för o följa med, vilket  betyder att jag hoppar ridningen men skit samma, det är ändå bara nån avslutning.

Till alla som dödar min mobil med sms nu eftersom jag inte svara: Jag får comviq imorgon bitti, ska försöka svara på allt då!!

Sovgott bitches =)

världens bästa fabbeeee =)

jaa, jag somnade jag älskar o sova!!Nu ska jag åka o köpa sallad till morgon dagen eftersom jag ska vara på stallet hela dagen, kanske inte det roligaste men det måste göras.


Mitt jävla comviq har gått ut och jag har 44 öre vilket betyder att jag inte kan svara!! Ska försöka fixa det innan kvällen är slut... ni kan just nu bara nå mej på msn,pea eller maybe genom lilla fabbe!


Bilder från hoppningen för nån vecka sen, ser helt miffad ut men det va kallt och blött!

Som ni ser så hoppar min lilla prins typ 3 meter över hindret, hehe






jävla sverige!

jag hatar det här landet...sommarlov, sommar betyder sol och bad. But what is this? bara regn och blött. Hoppas vädret vänder nu.
Martina, Felicia gick nyss lr jag och lillbästisen gick med martina till rågsved, haha han är sjuk i huvet (seriöst) ingen har fan en vän som honom. Sen kom vi hem och han intog platsen i soffan felicia sov och jag åt, sen gick dom .Puss  på dom. =) Nu funderar jag på o sova en stund gissa hur trött jag är, och skit samma om jag inte kan sova inatt. Det är fan sommarlov nu, jippie! Måste faktiskt smsa med älskling oxå, men han svarar inte just nu. Jag har kommit på att det här med min träning kommer gå åt helvete under sommaren, så jag måste försöka hålla igång.


Rösta på mej i Emblas blogg!!=D

sommarlov!

Nu har jag sommarlov, även om det inte känns som det. pga vädret och så!
Just nu sitter iallefall jag, martina, felicia och niclas i min säng, vi ska snart åka o äta hoppas jag. Men jag har inga pengar nästan så det blir ju inte precis värsta middan precis. Inga planer för ikväll tror jag, ska ju upp rätt tidigt imorn. Första dagen på sommarlovet, men måste gå på den dära saken på stallet. Jag har inte nåra bilder från idag eftersom minnskortet har suttit i datan, sorligt!! pussspusss


skolavslutning!

godmorgon och förlåt att jag inte skrev igår men meiling kom och så fixade jag mina naglar hann även träffa mina söta vänner jocke och anton en stund, utan smink och helt ny duschad haha. men som tur va så brydde dom sej inte utan va mer ledsena över att jag skulle flytta!
Nu har mamma precis sminkat mej ska bara fixa mitt hår nu och sen en nagel och lackning sen är jag klar för årets skolavslutning.!!! även första skolavslutningen utan mormor kom jag och tänka på igår, men hon kommer finnas i mina tankar hela dagen, inget undantag idag! kanske slänger in en bild innan jag åker till skolan, vi får se.... puss





Glöm inte rösta på mej i veckans blogg hos embla !!!

världens bästa cappuccino!

Home agen!! först vill jag bara säga att jag och melli mot allt och alla, haha!
Sista hoppkursen idag, och sista lektionen med melli, trodde jag. Hon ska byta till min grupp eller jag till hennes, fast jag tror att jag är för bra för hennes grupp, så jag tvingar henne till min. Vi hoppade i hagen idag, först lilla hindret som består av ett dike och sen direkt ett hinder, och jag kom över på första försöket även fast jag red cappuccino. Han är ju rädd för precis allt, och hade tydligen sist stegrat och slängt av en tjej när hon skull hoppa honom dära. Efter det så hoppade vi stocken den kanske är 1.20 hög... Och öven där kom jag över på första försöket. =D gissa vem som älskar sin häst?? JAG! Allr gick toppen idag. Nu ska jag hoppa in i en dusch och sen äta efter det så ska jag börja göra iordning mej till imorgon, för vad händer då?? jag slutar skoolan. Fy fan va skönt det ska bli. Som ni märker är jag på typ världens bästa humör, men jag har ju varit med världens bästa människa ;)
Puss på er hör av mej senare


Veckans blogg hos embla!

Innan jag åker så måste jag be er spana in Emblas blogg.. :)
Jag är med i tävlingen om veckans blogg.

Själv så ska jag kila iväg nu, ha en bra kväll hörs senare!!!

sista dagen innan sommarlovet

Halluu!

Nu är jag hemma efter en dag i skolan. Vi hade talangjakt i skolan idag och världens sötaste lilla tjej hade underhållningen, typ nån spanska lärares dotter, hon kanske va 3 år? och stog på scenen och sjöng för hela våran skola. Efter det så slutade vi. En kille som hatar mej va i skolan idag och gav mej mördarblickar, men men det löser sej nog. Just nu så smsar vi =)
Jag har ju hoppning snart eller om typ 2 timmar, med melli sunshine! Hoppas inte att vi ska hoppa bana, om jag ska rida cappuccino kommer det nog inte gå så bra. men hoppas på det bästa! Hur har eran dag varit? puss


trötter

Den där jävla snoozeknappen , vem kom på den? det va verkligen inte en bra uppfinning. Jag tror många även jag trycker lite för många ggr på den. Så blev det även idag, nu är jag jätte trött och vill bara bara sova. Men idag i skolan så ska vi bara städa skåpen och lite annat, så jag hoppas att vi kan få sluta lite tidigare, för då hinner jag hem och sova innan vi har avslutning på hoppningen. Usch hur fan ska jag klara med utan melli? jag ska nog fråga om jag kan byta till hennes grupp efter sommaren, om hon fortfarande ska rida och om anna slutar. Nu ska jag väl slänga i mej en macka eller nått, hatar igentligen o äta på morgonen.
dagens klädesval.... fick bli mjukis byxor,randigt linne och en svart kofta. Jag orkar inte vara iordning gjorde och fin hela tiden, dom som tycker om mej tycker om mej hur jag än ser ut(som tur är). Nu måste ni oxå dra igång dagen, hehe. Hoppas den blir bra =) Imorgon slutar jag ju skolan, då blir det sooooooooooooooooooooommarlooooooooov gräset lyser grönt
Puss på er alla söta!

dreams

NU ska jag sova, eller iallefall försöka!..
 Hörs imorgon, och om det är nån som läser som känner niclas... säg till honom att jag älskar honom! puss

Bästavän??

Jag kan inte sluta tänka på det här!
Varför fattar du inte att andra ljuger?

Att andra irriterar sej på att det är du och jag?
Varför kan du inte vara stakr hand i hand med mej?


Det finns över 100 st frågar jag skulle kunna ställa till honom nu, allt har bara blivit fel. Och jag vill inte att det ska sluta så här, jag vill inte att det ska sluta alls. Vi sa att vi skulle stå emot allt tillsammans, vi gjorde det oxå och det va verkligen allt , men nu då? vad händer nu då? ska vi aldrig aldrig mera prata?
Jag älskar iallefall dej mer än mest, du vet det. Men tänker nog inte rikitgt på det sättet!



datan ska sova, noot me!

Aha då får jag väl säga godnatt till er, jag tänkte stänga av datan nu säkert soca snart. Men först av allt så ska jag fixa min tv. Nu är iallefall visningarna klara och jag ska stöööööka, hehe! Juste måsta fixa i min garerob.. det ska jag göra nu direkt, vi får höras imorgon, kiss med som were!!


STEFFI!!!

Gud människa du är ju underbar!
Asså gumman du är värd guld,
inte en dag utan de!

Det sjuka är att vi inte ens känt varandra i ett åt ändå så är du
 liksom en av min närmsta vänner, puss på dej hjärtat!

(kolla ögonen loove it)







Till dej som undrar vart jag bor så bor jag i huddinge men flyttar snart, mer säger jag inte här!


skansen

hallojjsan!
Nu har jag hemkommen, efter en dag. Skansen va väl inte precis det roligaste vi kunde ha hittat på, men vad gör man inte? Efter skansen åkte jag, martina, julia och johanna och solade i högdalen. Asso jag är rikitgt irriterad på mina pigment, jag får typ aldrig nån färg.. eller jag har ju fått färg men nu blir jag tydligen inte brunare. Efter de drog jag och martina hem till henne och kollade på film, då kom polly tror jag den hette. Helt ok film. Sen tog jag tunnelbana till sockenplan och mötte upp mamma, eftersom vi skulle äta thaimat. När vi var mätta och belåtna så åkte vi till bauhaus(stavning?) och mötte upp roberto och tim. Sen blev det en hemfärd oxå... aa, det är väl min dag väldigt kortfattat.

Nu ska jag nog ägna lite tid för datan, sen sova tidigt... eller det säger jag ju varje dag, men hehe =P blir iallefall flera inlägg idag, pussss

Måndag

Godmorgon solstråle!
Jag är fortfarande på underbart humör, och solen lyser. Jippie!!! Jag har gjort iordning mej och slängt ut alla kläder ett antal gånger, men nu är allt på sin plats igen, bra va? Ska det vara sånt här väder hela dagen, mamma säger det men martina säger att det ska regna hela dagen. Jag här nämligen bara leggins på mej, och nej tyvärr för er som trodde det så jag inte i bara bh. Utan har mitt gråa linne och även det den randiga nya tröjan från gina. Kan inte ta nåra bilder på det, för min kamera laddar, verkligen in i det sista. För att jag ska kunna ha med den idag, så om den in te dör direkt så kanske jag hinner ta nåra bilder under dagen som isf kommer inte i kväll. Eftersom jag tror att jag efter skansen åker hem till martina, för vi har ju visning mellan 6 och 7 tror jag det är. Så då kan jag ändå inte vara hemma, vi kanske åker och solar.Men nu vet ni iaf att the update idag kommer vara dålig. Guud, jag börjar få dåligt samvete så fort bloggen går neråt, inte bra inte bra. Men snart är det ju sommarlov och då har jag med mej datan överallt! Juste jag har lite mera planer för sommaren nu, men det får ni veta ikväll nu har jag inte tid med er längre. PUSSPUSSPUSS!!

godnatt babes!

Nu ska jag försvinna in i drömmarna ännu en natt till. Jag vet inte varför men jag längtar till imorgon, inte skansen men bara efter .... jag vet inte. pusspuss här kommer lite bilder från dagen


Stols ÅSS medlem (årstavikens segelsällskap)



Sol,Vind och Vatten, Höga berg och Djupa hav!!!



Sveriges huvudstad, mitt hem!

ingen teve

Det blir tydligen ingen film för mej, eftersom robban kopplat ur min tv. Så istället så ska jag nog sova tidigt, vilket isf är snart. Imorgon ska jag till skansen med klassen, hoppas att det blir fint väder.
Juste har ni hört om den mördade 16åringen i stureby??? skit läskigt ju. Min mamma jobbar där och min bästavän, martina, bor där. Usch fy blä... och dessutom är hon bara 16, det är ju hemskt. Hoppas dom får tag på rätt personer, även om hennes liv inte gick o räddas. Min kamera har fått tuppjuck, så jag för förklara vad jag köpte. En vitkläning med guldknappar hela vägen ner på sidan, en jeanskjol inte för att jag är så mycket för kjolar men då får jag väl börja använda det, sen även 3 st trosor och en halv bikini ;) leggins och sånt där köper jag ju nästan alltid så. Nu ska jag göra annat, puss på er!

jag lever

Hej jag börjar med att säga.. jag vet att min blogg verkat typ död idag, förlåtförlåt.
Jag kom hem runt halv 2 inatt och somnade självklart direkt. Vaknade imorse runt 9 och då hade robban och mamma redan börjat städa. Vi hade ju visning idag! Sen åkte vi till farsta runt 12 och åt lunch, och skulle bara gå in på gina, men slutade med att vi kom ut 1000:- fattigare, hehe. Bilder kommer sen. Åkte därifrån till madres jobb och hämtade saker till båten. Sen åkte vi till bååååten, jag älskar den. Allt va helt underbart, vi köpte mjukglass och åkte ut. Jag fixade även min säng och vårat rum, lite. Men för en liten stund så bara njöt jag av livet, tänkte lixom inte på nått. Barabara njöt. När vi kom tillbaka så åkte jag och mamma o solade på nynäsvägen, blev inte så länge men lite färg hann jag nog få=) Nu ska jag lägga mej i ett bad och fortsätta njuta av livet. Jag känner att min kropp lixom fått komma lite efter allt annat, vilket betyder ingen tid alls. Så nu blir det en "ego-kväll". Dessutom börjar en film kl 9 som jag har beslutat att se på. Jag hör av mej senare, och lägger in bilder på kläderna m.m!
PUSSPUSS

ny header

Som tydligen inte alla förstog så var det vi som gjorde julia till fjortis igår.. hon är verkligen inte så där i verkligenheten, vi drev hela kvällen och långt in på natten. Bara för att fira att hon fyller fjortis. :)

Som ni ser har jag gjort en ny header, vad tycker ni? Jag sitter just nu i soffan och kollar på miffo, älskar den filmen. Och nu går den på 3an... Lilla moa har somnat men semla, den jobbiga ungen har inte somnat än. Jag skulle vilja trycka i henne nått så hon somnar, hon pratar konstant. Nu ska jag kolla lite på filmen, hoppas ni har en bra kväll! PUSS



bilder

Vi har precis ätit och nu sitter vi i soffan kan kollar på vi i femman, jippie? nej inte alls...Känner att jag bara vill att hon somnar nu, hehe skriver senare!




Började kvällen med thaimat helt underbart!



Vårat födelsedagsbarn, Julia..I början av kvällen

Det här är mitt liv,med dom



Puss på världens bästa fjortis!

Självklart så skulle hon sminkas!


Sen blev hon våran egen fjortis! Lev livet nu julia... Lägg märke till bandet vi gav henne, I <3 ELW (elverket)


Haha, Steffie,felicia, fjortisen och alla ligger på mej!



Kommer inte ihåg när vi tog den här bilden, antingen inatt eller igår när vi hade bäddat!





Stans sötaste unge!! Moa, mitt lilla pussoffer idag



sveriges nationaldag

Hejsanhoppsan!
Sitter just nu hemma hos Madde(mammas kompis) och är barnvakt som ni vet. Deras 6åriga dotter,selma är hos en granne och leker vilket är rikitgt skönt, jag hatar oftast barn..verkligen inte alla, men barn som bara ska prata hela tiden och när dom liksom ställer frågor som man inte vet vad man ska svara på. Jag har aldrig träffat henne förut och hon är vekligen inte blyg. Sen har dom ju lilla Moa oxå, hon är 8 månader och helt underbar, skrattar och ler hela tiden. Jag har ju med mej datan så jag ska sätta mej och gå igenom alla kort och fixa med dom så sen kommer det säkert ett inlägg med massormassor av bilder. Jag nås ju alltid på mobilen, och ikväll behöver jag verkligen underhållning, det här kan bli skit tråkigt ;P puss på er!

Hinner inte nu

Jag hinner verkligen knappt skriva nått just nu, vi ska nämligen åka iväg och vara barnvakt till mammas bästa kompis 2 döttrar. Men självklart tar jag med mej data, men har inte tid för den fören barnen har somnat.
Min kväll och natt har varit helt underbar, alla typ 1000 bilder kommer sen. Nej tjejer jag lovar ska inte lägga in precis alla. För er som inte vet så var det min älskling julia som fyllde fjortis, så gissa vad vi gjorde henne till? FJORTIS.
Nu ska jag fixa det sista på mitt rum, puss på er...

Till nån liten avensjuk flicka: Jag tar inte åt mej av din kommentar eftersom jag själv vet att jag inte (haha lyssna nu här) lider av svår fetma!!! Lilla flicka du vågar ju inte ens stå för vem du är.


The look for today!


JULIA

Nu åker jag till julia.. sover där kommer hem imorgon rätt så tidigt antar jag! Puss på er och hoppas ni får en lyckad fredag

.

Så nu är jag hemma igen... Vad ska man säga om den här dagen ? KATASTROF! Det började med att vädret är storm och vi har inte lust att gå utan för dörren, och sen kommer inte den där jävla bussen vilket betydde att vi väntade i 40 minuter, tills nästa buss kom. Sen fick vi möta upp våran klass på centralen. Och eftersom det är studenter överallt, så fick vi gå till dramaten. Lite smått kallt, men för mej gjorde det inte speicellt mycket.Sen ägnade vi ca 2 timmar innte på musikmuséumet, eftersom jag va med martina och felicia så var det självklart kul, även fast själva besöket va piss. Sen åkte vi hem och aa nu sitter jag här i sängen. Mamma kommer snart hem med mat, gulligt! Sen vid 6 så ska jag till julia, på "tjejmiddag". Jag och mina verkligen bästa och närmsta vänner, Martina,Felicia,Johanna, Steffi och självklart födelsedagsbarnet Julia! Här kommer lite bilder... från både imorse!

stan

Godmorgon alla underbara läsare!

Martina har plattången så jag måste vänta, även fast hon har världens finaste hår igentligen. Vi ska ta bussen som går om 40 min till huddinge och sen in till stan vad vi nu ska göra där vet jag inte, säkert nått musik muséum. Inte frivligt utan med klassen. Jag vet inte när jag kommer hem, men då ska jag hjälpa mamma här hemma och sen runt 6 så ska jag hem till julia :) Nu måste jag ta den ifrån martina så jag själv blir klar, hehe... hoppas ni alla njuter av det här helvetet till väder, finns det nån stans i sverige som det är fint väder? var isf, så åker jag dit, orkar inte med det hära längre!Pusspusspuss!

Kärlek på hööög nivå





Jag älskar er!! Här bjuder vi på oss själva massa, puss på er gullungar

till er som kommentera!

Alla ni söta små flickor som kommenterar för att förska irritera mej kan komma till kvarnberga och förklara vad ni tycker
istället! Det är bara bestämma tid och dag... ni är så söta när ni sitter bakom en data och leker :)



Själv sitter jag och martina just nu i sängen ska äta snart, kyckling och ris mumsaan. Snart kommer johanna tillbaka oxå, jag vet inte rikitgt vad jag har o säga till stora världen just nu! tips?? puss på er


jennifer..!!!?

Vilket problem har du? förklara vad jag är utsatt för ? Om du nu har sånt himla bra liv, så varför ska du gå och irritera dej på mej? det verkar mera som att det är du som har problem?!! :)



Sitter här i sängen med määäääärta och jooooohanna, vi blir tydligen ensamma ikväll och inatt... myspys! Hörs senare pusspusspusspuss

sommaren??

Har precis kommit hem, det blev ingen ridning idag. Vädret är piss, är det de här som kallas sommar? tydligen. Martina är här och hon sover här inatt oxå för vet ni? vi börjar kl 11 imorgon och då ska vi in till stan i nån timma sen slutar vi. På kvällen ska vi hem till julia och fira hennes födelsedag. Rikitgt mysigt, ni kommer säkert få massor av bilder. Dagen har gått jätte bra, film på nästan alla lektioner. Juste, jag fick tbx mitt engelska prov..........21/21 MVG!! rikitgt sköönt känns det, nu inför betygen nästa år. Jag ska iaf plocka nu jag måste verkligen det för imorgon har jag bara nån timma och på lördag ska jag vara barnvakt, och söndag är visningen. Så det är bara att dra igång, hörs senare. En extra tanke på min bästa vän som spelar fotbollsmatch kl 5, i det här vädret. Fy fan man lycka till gullunge!

Dagens klädesval har varit
Vita jeans
Rosa linne (det nya)
martinas gråa kofta




Till "någon": Tro vad du vill, jag tar inte åt mej av din åsikt lilla hjärtat! :) dom som säger sånt är oftast utsatta själva, och dessutom vågar du inte visa vem du är!

toooorsdag!

till "någon"': jag använder inte pushup, utan jag är mej själv, det ser inte ens ut som det så börja använda ord som du vet vad det innebär.Och om du nu är avensjuk på det så sorru... börja visa vem du är ist! :)


Jag sitter just nu och äter frukost, jag kan ta lite längre tid på mej idag eftersom robban hämtar mej. Även om jag faktiskt va uppe längre än jag trodde, men först var det sex and the city och det kan jag verkligen inte dra mej ifrån, fast jag har sett alla avsnitten, efter det började csi vilket jag oxå hade lite svårt och komma ifrån. Men somnade i en paus. Vad är det för väder ute? storm? och min första lektion är gympa utee! Sen har jag inte lunch fören halv 1... jag hatar torsdagar men det här är sista torsdagen i hela 7an, så det är bara kämpa. Imorgon ska vi till lida och på måndag till skansen, tisdag är det bara massa uppträndanden i skolan och så på onsdag SOMMARLOV. Det ska bli helt underbart, tänk om vädret kunde vända så att man hinner få lite mera sol på sej.  Nu måste jag gå och packa väskan som kommer bli äckligt tung....Hoppas ni alla får en underbar dag.

godnatt!

Nu ska jag stänga av datan och kolla på sex and the city. hörs imorgon, kanske inte hinner skriva nått innan skolan, och inte efter heller... har ridning direkt! så imorgon kväll,


kväll!!

Nu har jag ingen tvätt kvar på golvet, ska ta en liten stund och fixa sminket. Sen ska jag väl packa ner lite annat oxå.Det är fakitkst bara 2 veckor kvar tills vi flyttat gissa vem som lääääängtar??
Usch jag antar att nästan alla är insatt i det här med flygplanet som bara försvann. Men nu har dom ju kommit fram till att det antagligen måste ha gått i bitar uppe i luften, gud va hemskt. Jag som alltid älskat o flyga,men börjar redan nu bli orolig för resan som jag och mamma ska planera in! men det lär ju gå bra! Guud läste just om en hund som hade blivit påkörd och när polisen kom dit för att hjälpa den så var det en annan hund som försvarade den skadade hunden från både människor och trafik. Till slut så fick poliserna in den hunden i bilen och skulle åka till sjukhuset, men trott eller ej så sprang den andra hunden bakom och brevid bilen hela vägen till djursjukhuset. Och där visade det sej att den skadade hunden var mamma till den andra, helt sjukt igentligen!
Juste ser ni att jag har ny bakrund? passar den tycker ni?? kraam





Helt utan smink!



10 ggr?

Vem är det som ringer mej 10 ggr med dolt nummer? efter ungefär 3ggr måste ni väl ha fattat att jag inte svarar! Och om det är så himla vikitgt, skriv ett sms?!!

Mamma har nyss åkt och jag har fortfarande inte rört ett klagg på mitt golv, usch. Men nu ska jag plocka i tvättstugan oxå mitt rum + laga mat. Så det är bara och sätta igång.

Juste dagens födelsedagsbarn: Niclas, min bästavän... Grattis till dej sunshine


alltid denna jävla rubrik?? vad kan passa?? Melli kanske??

Läste precis ett inlägg från igår som melli hade skrivit i sin blogg, gumman va söt du är. Nästa är sista gången på hoppkursen så då kommer vi inte rida tsm mera, usch va tråkigt det kommer bli, kanske kan över tala henne och börja i min grupp på torsdagar hehe!
Jag har verkligen inte gjort nånting idag, även om jag har hur mycket saker som helst som skulle behöva göras. Mitt rum ser för jävlig ut och det är visning på söndag. Så jag ska nog dra igång med det. Men hur ska ett rum igentligen se ut på visning? hur mycket ska jag packa ner? känner redan att jag typ bor i en låda.

Det är någon som har kommenterat att jag förminskar mina bilder för att se smalare ut? Men nu är det så att bilden från igårär bara utklippt för jag tycker inte att nibehöver se precis allt i bakrunden, dessutom va jag stressad? men det är bättre att du börjar visa vem du är ist för att gömma dej?

Nu ska jag nog börja plocka lite på mitt rum och sen fortsätta ikväll eller nån annan gång när jag har tid, för jag hatar verkligen att städa -.-¨dolt nmr ringde precis min mobil, och som mina närmsta vet så svarar jag inte när det är dolt?? så varför ringa?


onsdag?

Hej, idag blev det ingen skola för mej. Helt slut efter igår och dessutom försov jag mej så mamma tyckte jag kunde vara hemma, det är ju liksom ändå inget speciellt i skolan just nu. Martina berättade att rektorn tydligen ville prata med oss ang våran svenska lärare. Vi har nämligen skrivit ett brev till rektorn och förklarat att vi vill ha honom kvar nästa termin oxå, så då ville han ge oss ett svar på det. Och nej han stannar inte till nästa ermin vilket är rikitgt tråkigt! vi ska byta lärare i dom flesta ämnena, så vi får se hur det går. Annars så vaknade jag men 24 sms från martina, ett missat samtal från en tjej som vägrar erkänna... _ _ _ _!!!! Jag ska gå upp och äta lite frukost och sen så ska jag ta mej tid och svara på kommentarer, ni är helt underbara nu, äntligen så har ni börjar! Skriver senare, pussspussspusss



studenten!

så, nu är jag klar och vi ska åka. Därför blir det inte så mycket, mamma har idéen om att vi ska sova inne i stan inatt igen, men jag är inte så himla sugen på det. Tänk o komma hem trött och med massa smink och skit då vill man ju sova i sin egen säng. Så för min del blir det nog hemma i huddinge iallefall. Jag har inte hunnit tagit så många bilder och alla ser förjävligt ut men det får ni stå ut med, babes! Jag nås på mobilen under hela kvällen. Så det är bara höra av er, ha en bra kväll, "pussa mej på fötterna"(svarar på alla dagens kommentarer imorgon!)



mer bilder kommer!

bana med älsklingen!!

Hemma igen, efter hoppkurs... idag var det dags för bana, och då är det bäst o rida lilla älsklingen dvs. cappuccino! Han va liv rädd på ena kortsidan när han va själv, så han höll på o kasta av mej 2 ggr och reste sej. Men jag höll mej kvar. Och när det va dags för banan, hoppade vi felfritt på en suverän tid,!! är äcklig stolt över honom. Såg att en kompis va där och fotade så får se om jag får nåra bilder sen när hon loggar in på msn. Nu ska jag hoppa in i en dusch och sen göra iordning mej för ikväll, för vad händer????........Meling har ju tagit studenten så hon har studenuppvaktning/skiva. pusspusspuss,

fixfix

Hemma, jag och mamma har precis kommit hem. Vi sov inne i stan men jag har inte sovit så himla jätte bra, blev nåra timmar som jag låg och lyssnade på bror när han satt vid datan typ runt 4, sen sov jag ingen mera. Och idag är jag ledig, eftersom världens bästa meiling tar stundenten =D hon har utspring kl 2 och innan det ska vi fixa lite och sen har jag hoppkurs mellan halv 5 och 6 sen åker vi direkt till henne igen,guud va underbart!! ska skriva ett inlägg om henne sen tänkte jag. Dessutom så tar ju min storebror, Max studenten på fredag så jag antar att jag ska gå på den oxå. Nu ska jag sova en stund det behövs verkligen känner att mitt humör håller på att gå sönder! Efter det ska jag duscha. Just kameran är hemma hos robban så inga kort just nu men ska snart åka in och hämta den, pusspuss


stan

Gud min uppdatering hr varit SÄMST idag, förlåt för det. jag har inte tid nu heller... lillebror har datan , men shit vad ska han inte göra för sin syster? ;) kanske hör av mej senare ikväll, pussssar

Måndag

Godmorgon alla sveriges solstålar :)
Hoppas ni har samma sommarkänsla som jag?! Jag försov mej lite i morse men det gjorde inget för min snälla mamma kör mej, vilket betyder att ajg får en halvtimma till att göra iordning mej på, men nu blev jag klar nästan en timma innan, men men jag lider ju inte precis. Ja, det händer ju inte så himla mycket här i världen just nu, så senare idag tänke jag lägga in "5 saker ni inte vet om mej" . Men det blir nog ikväll för efter skolan så åker jag till farsta med Amanda och kollar om jag hittar nåra fina skor, jag har inga pengar men det får mamma fixa isf, tur att jag har henne! Nu ska jag försöka få tag i Martina, jag vet inte hon är inne på msn men svarar inte så får väl slänga iväg ett gulligt litet sms. Hoppas alla får en underbar dag o solen, glöm inte att njuta!... puss och kram!

Dagens kläder:
"jeans leggins" - Gina
Vitt linne med spetts - HM
Vit röd tröja - Gina

(Inte det bästa bilden....)



RSS 2.0