NU KÖR VI



Nu kör vi igång en frågestund helt enkelt. Inga frågor är dumma, men jag kanske inte svarar på alla däremot.
Svaren kommer komma om nåra dygn, fram tills dess kanske det inte blir så mycket bloggning







Frågestund eller inte?

Nu har släkten gått och allt är som vanligt, selma blir matad,pappa lagar mat och jag o lillebror sitter vid varsin data. HAHAH :) Lillasyster fick ju som sagt lite presenter, jeansleggins hur gulliga som helst och sen lite mer kläder o leksaker. Hon fattade ju inte rikitgt innerbörden med de hela men.
Snart blir de middag här, sen åker jag nog hem. Ska nog ha en ego kväll, bada, hårinpackning, ansiktsånga, kroppspeeling och massa. Visst låter de underbart? :)


Har fått massor med hjälpkommentarer om hur jag verkligen ska få tillbaka bloggsuget. Skulle kanske behöva en blogg paus, men nej de vill jag inte ta. En som blir galen då är martina. Men tack så jätte mycket för all hjälp. Jag ska nog kanske dra igång en frågestund? eller vad tycker ni?



Min prinsessa blir 1 år imorgon :)


Blogg hjälp!

Hej alla söta!
Nu är vi hemma i haninge igen. Idag ska en del av släkten komma och vi ska fira min söta lillasyster som fyller 1 år imorn. Jag åker trolien hem till mamma senare ikväll, beroende på när så kanske jag åker o träffar nån kompis. Eller så tar jag hand om mej själv och umgås med mamma ikväll.

Börjar känna lite bloggtorka? vad är detta? brukar ni känna så hära? vad gör ni då? Hjälp mej! :)

Lördag

Sitter just nu o pratar med massa små barn på nån msn konversation (?) som min lillebror bjöd in mej på. gud va rubbade människor de finns asso! Pratar med finaste steffi som är i libanon oxå, fy fan va skönt.
Har haft en skit mysigt dag med pappa,lillebror och lillasyster. Även snurrat lite i tyresö centrum oxå :)

Nu ska jag kolla facebook,bloggar o svara på era kommentarer!!
Kanske lägger in lite blogg tips oxå :)

I tyresö

Det blir verkligen inte mycket bloggande när jag är hos pappa, hehe.
Idag har vi iallefall varit på min lillebrors gympa sen varit och ätit, nu har jag och lillasyster precis sovit :) Så ska snart ner till centrum här i tyresö, nån som bor här? själv ska jag sova här inatt är de planerat, eftersom pappas fru ska ha tjejkväll hemma. !! PUSS


Trötter

Min data har dött och jag orkar inte ta fram alla saker till den, är så sjukt trött ändå har jag sovit typ hela kvällen. Social??nix..

Imorgon blir de troligen uppgång itidigt med mina busfrön till syskon. Nu ska jag bara kolla facebook, sen kryp ner i sängen med mobilen.
GODNATT


Killar lever ett lättare liv

Jag har tänkt på en sak i flera dagar nu...
Det är mycket billigare o leva som kiille än tjej, vilket är helt sjukt. Skulle inte samhället vara gemnställdt? Det är de ju verkligen inte, man säger ju att killar och män får lättare jobb och tjänar där med lättare mycket pengar och vi tjejer o kvinnor måste kämpa mer för sina jobb. Ändå är de svårare för oss o klara av miljön. Saker som gör de svårare
Smink - för många en daglig använding,
 2 underkläder - tillskillnad mot killar som bara har 1,
vårat behov av utseende - finns självklart hos många killar oxå, men vanligare hos tjejer
Nagelvård - något många tjejer lägger ner tid o pengar på.

Förstår ni nu? varför de är lättare o leva som kille? Dessutom alla krossade hjärtan och alla känslor tjejer får så lätt... alla kärleks problem. Killar är så mycke starkare psykiskt.

Hos pappa

Heejhopp långkalsong ;)

Sitter just nu hemma hos pappa, men världens sötaste lillebror som sitter o spelar på datan brevid. Hur gulligt som helst. Men mnin dag nu då.. skolan gick bra, inget speciellt hände. Sen åkte jag hem och sen till pappa , men på vägen hem fick vi punka.. hur tråkigt som helst, och jag hatar nynäsvägen haha. Men iaf, kom hem till slut och ni sitter vi här som 2 rikitgt nördar, hihih (aa)

Ska ju vara här i helgen så händer väl inget annatr än o umgås med familjen ikväll , och bloggning så klart. Ska svara på lite kommentarer nu.


lov.. snart

Godmorgon, idag är de fredag och sista dagen i skolan. Gaalet skönt. Nästa vecka har jag inte så himla mycket planerat, tänkte umgås med massa kompisar :) Sitter just nu i dricker mitt te, gick upp vid halv 7 och duschade. Har kommit undefund med att jg verkligen måste gör nått åt mitt hår inom kort tid, eller låta de vara till i vår o då fixa de. Men jag vet inte, vad tycker ni?

Nu ska jag dricka upp te't och sen dra mej mot bussen o määärtuus!!

Första torsdagen utan ridningen

Har haft en toppen dag till viss del. VG i engelska del 1, G i engelska del 2, VG so provet, MVG svenska uppsats. Kändes rätt skönt. Efter skolan blev de farsta med mej själv köpte present till min blivande 1åring till lillasyster, en liten sak till lillebror, 2 par trosor till mej själv, en tröja och en ny necesär. Sen mötte jag martina som de spruta både tårar och blod ifrån haha. Vi tog en chailatte och pratade lite. Sen blev de hemfärd, middag och nu tid för datan och bloggen. 

Imorgon åker jag hem till pappa ska spendera helgen där. Vilket betyder rätt lite bloggtid, tyvärr. Men nästa vecka är de ju lov, då ska här bloggas. Minst 7 inlägg varje dag, och 4 av dom ska innehålla bilder... Men om vi kör en deal, ni börjar kommentera och jag skriver oftare? eller?  vad säger ni?

Nu ska jag iallefall ta fram min choklad, trycka på play och bosätta mej i sängen. Sen somna in i en djup sömn. GUUDNIGHT :)


TORSDAG!! :)

Godmorgon!
Jag leverm ibland tar de en stund o inse men gör jag fan de. Bara en gång, en går bara i skolan typ 30% av sitt liv så vafan lite tid kan dom väl få. Jag hatar ändå o vara hemma, då är på nått sätt ändå mysigt i skolan. Träffa alla kompisar, och i våran skola kan man inte vara borta mer än max 2 dagar utan o ha missat nått stort. De är lite små jobbigt, våran skola är typ kända av polisen och alla andra oxå liksom.

men jag har kommit på att hur trött man är så kan man ändra de. Jag brukar ha så jävla svårt o gå upp på morgonen, men jag drar mej upp, tvättar ansiktet och sen sätter jag på NRJ morgon. Så jävla bra, då blir man peppad av musiken och skrattar åt deras sjuuka humor och wakeup callerna :)

Hur gör du för o komma igång på morgonen?
PUSS

Tipsen kommer imorgon...stå ut

Vare nån som kollade Efterlyst?

Så jävla sjukt va de händer saker i lilla Sverige. Folk blir mördade hit o dit, ändå ser vi ingen skillnad. Regeringen verkar inte ens bry sej. Dom tänker på så mycket annat, och lägger 50% av sin tid på o bråka med andra partier eller försvara sej själv inför folket. Gör nått åt samhället istället, så borde man få fler röster i valet eller hur?

Men iallefall, tillbaka till programet. För typ 13 år sen blev ett barn mördad av sina kompisar, och det var inte omedvetet. Liksom hallå, va fan har barnen för föräldrar hur utsatta borde inte om där 2 vara. Dessutom var dom syskon, men har sen dess bott i olika familjer med soc uppsyn typ. Men den utsattes mormor har gjort 2 självmordsförsök och går på tabletter fortfarande. Har kort på honom i varje rum, ett brevid sängen som hon stryker vid på kvällen och morgonen. Tänkte ingen på hans föräldrar? Det var ändå hans mormor som va med. Klart hon oxå tar de hårt men hans föräldrar?syskon?vänner?morfar? Vart är alla liksom.

Jag har fixat naglarna till 100% nu, och hyn har fått sej en genom gång. Jag börjar bli allegrisk mot finnar (a) Nu ska jag sova, så goooodnatt :)



fjortis vänner ;)


Matte

Jag somnade och har fortfarande inte varit ute med hunden. Men de får nån annan har tid med för nu ska jag försöka förstå mej på matten tills imorgon.
Tänkte lägga ut lite tips på bloggar senare, vad tycker ni om de? :)


Tråkigt :)

Hemma från skolan, en helt normal dag. Men har väldigt ont i nacken, ingenaning om varför. Vet inte rikitgt vad jag ska skriva. Ska sova lr gå ut med hunden nu, får se vad som händer :)

FLYR LANDET

Har fått prova nyframställda ansiktsprodukter precis. Får ser hur dom funkar, kul om jag vaknar med massa finnar imorn vad händer då? Jag tar nog fan livet av mej (a) Jag hoppas och kommer säkert vara med o prova sånna här säker fler ggr men då typ för att mamma ska ta in dom lr inte.
Nu pratar jag i telefon med den dära personen som ska flyr ur landet imorn, skönt för honom. Bangar inte nån stans på o hoppa ner i hans väska!! De här blir nog the last oen today om inte Anton sötnos bästis Helgesson känner för o skriva ikväll, haha man vet aldrig med honom :)

JAG HATAR GRANNAR som har sin säng vid väggen mot min säng, inte acceptabelt. Fan va jag ska störa tillbaka asso! Hämden är ljuv.



Min helg ska spenderas med dessa 2 busungar :)


:)

Min data är heelt knas, fråga mej inte varför.


Tror ni stökaosen förstör förhållanden?

Har kommit hem från skolan, skulle ju in till stan o träffa finaste dozzi men de här jävla vädret tar livet av mej asso. Pendeltågen går typ inte (?), tunnelbanorna från mej är inställda och alla bussar är heelt fulla och går inte ens o gå på! Vafan är de för ställen liksom, varför sätter dom in in fler bussar om dom vägrar fixa bättre tåg. Men visst jag tycker de är fel o vara sura på sl, de är ju faktiskt inte deras fel och vi alla är chockade över vädret denna vinter.
Men eftersom lilla ängeln åker till Bali imorgon blev de lite jobbigt för oss båda, kommer ju sakna honom massor!

Nu ska jag iallefall lyssna på musik, svara på kommentarer och sen skriva klart en labbrapport. Efter de vet jag inte, film kanske.

TISDAG!

Godmorgon!
Jag är helt galet trött, ändå gick jag upp halv 7 :) Det är skönt att de inte är lika kallt idag men dom varnar att man ändå inte ska ta sej ut och jag behöver verkligen åka till dozzi ju? Nån som vet hur man löser de här problemet? Dessutom är han sjuk men gulliga jag vill åka dit iallefall. Men ändå hallå, jag vet hur dåligt emunförsvar jag har vilket betyder att jag kommer blir sjuk. Men vad gör man inte ;)

Nu ska jag borsta tänderna och sen försöka ta mej till skolan, seeyou!!


till alla desperata

Ska skriva ett lite kort inlägg om idag. Va i skolan, toppen. Vidare med martina in till stan spendera fler timmar med privat tid med henne o Malin. Nu är jag hemma, har ätit och pratat med dozzi som är sjuk men ändå måste jag träffa honom imorn, för lilla äckel ungen åker till bali på onsdag. Men nu ropar min säng faktiskt höögt som fan. Längtar tills imorn så jag får duscha o blogga in reeal :)


HATA SNÖÖÖ!

Godmorgon, det är måndag , snö och KATASTROF i trafiken. Tunnelbanorna har slutat gå, och jag hoppas på att min buss kommer... !!

anton hääär :)

tja alla, nu äre så att det här blir kvällens sista inlägg, godnatt på er alla! / anton bästis helgesson :D

PS. Om 20 minuter är det min födelsedag ! :D tjohooooo , alla grattar mej imorn :) PÖÖSS


Gamla vänner

Måste bara säga att jag har saknat mina överdrivet glada vänner Alba och Johanna galet mycket. Ett tag mådde jag typ dåligt över lilla johanna. Vi hade precis börjat umågs hela tiden, typ varje dag. Sen flyttar jag och inte hör av mej överhuvetaget liksom. Men en stor fet glad gubbe till facebook ibland asso :D

puss på mej själv !!

Nu ska ångan överta mitt ansikte :) hihihi, älskar o få ta hand om mej själv.Men mina överarmar värker, afan hände igår egentligen  ;) hahah <3

hemkunskapen




Bilden jag lovade i fredags. Vi hade gaaalet kul! <3


Ge mej ett svar

Finner ingen ro.. De gör ont...


Livsglädje,styrka,tanke... Min bästavän...

Nu har precis martina gått. Vi har gått promenader,druckit te, bakat, städat och pratat.

Asso det är så sjukt att man kan hitta en person som är så jävla lik en själv på så många sätt. Visst klart vi oxå kan ha olika åsikter om saker, men de är jävligt sällan och när vi har de får vi oftas den andra o tycka lika dant som en själv. Jag delar allt med denna människa, då menar jag verkligen allt... Tårar , skratt, minnen, händelser fan allt! Martina är den personen jag har och kommer dela de första riktigt händelserna med första fyllan,första depritionen och så sjukt mycket mera. Vi har minnen som är oförglömliga som när vi sprang nakna med felicia o lekte tjuv och polis, våra hundkalas, när hon och felicia bodde hos mej och sjukt många fler. En av dom sakerna som har fått oss att stå så nära varandra är något som hände för runt ett år sen.Självklart kan jag inte skriva det här, men de va när hon en kväll vid halv 11 ringer mej och säger med en röst fylld av tårara att hon måste komma o möta mej och vi måste prata om något som hänt. Jag ör väldigt glad över att de va mej hon valde o berätta för, att de mej hon ringde när hon hade panik o skuldkänslor över öronen, sen dess berättar jag allt för henne. När vi för första gången fann varandra var i 3an. Det började med att vi gick i samma "elevens val" typ, och var med varandra typ 1 timma varje vecka, eftersom vi inte gick i samma klass men samma skola. Vi möttes ibland när jag skulle till matsalen eller nått, och då hade vi lika dana skor, skit fula gröna kommer du ihåg, martina? Sen skulle vi splittras i 4an och då sa vi hela tiden att vi ville hamna i samma klass. Vilket vi oxå gjorde, sen dess har hon varit en av mina närsta vänner, och nu är hon min allra bästavän. En bästavän är fan de bästa man kan ha. Jag älskar dej, martina!


MARTINA

Springer iväg och möter livsglädjen nu !! puss


20 feberuari

Igår kommer bli en dag jag aldrig glömmer pga saker jag inte just nu kan eller vill ta upp i bloggen.
Men skit sama vad gjorde jag och lilla dozzi igår då? började kolla på en skiit dåligt film som jag tröttnade på efter typ 5 min, tillslut kollade vi iaf på lilla kycklingen, haha hur många väljer de liksom ? Men shiit den är skit bra, för er som inte redan visste de. När jag sen skulle hem va tågen försenade till 100, så jag tog mej till bandhagen och väntade på mamma där. När vi sen skulle hem väntade vi i drygt 1 timme för att åka 2 stationer!!! förstår ni? 1 jävla timme i snöstorm. Jag åkte från dozzi typ halv 8 kom hem halv 12, helt jävla sjukt. När jag äntligen kom hem hade ju ont överallt, frös hur mycket som helst därför gick jag o la mej direkt. Nu har jag vaknat, och ska äta nått sen sätta på mej mjukisdress o gå o möta världens bästa människa, Martina!



Låten vi sötnosar lyssnade på igår :)


Anton...... !!!

okej, åker hem snart ska skälla ut min söta bästis ANTON.. jag älskar dej fjoortis  jävel !!

hejdå

Åker till dozzi nu PUSS!

LÖRDAG

Godmorgon om man nu kan säga så :)
Jag har precis varit i tvättstugan med mamma och har en bästis som just nu står o steker pannkakor, gulligt va? Tur att man har henne. Dessutom har jag fått sova ut idag, oich vaknade före martina helt sjukt! Ni som brukar sova med henne vet! Hon vaknar alltid vid typ 8. Men igår höll jag henne vaken till halv 3, dukitgt visst?
Vad har jag för planer idag då?  Jo ska snart äta o hoppa in i en dusch, sen vet jag inte. Kanske åker o träffar nån kul filur ... haha.


still thinking...

Martina är här, hon har precis pratat med bebisen i mamas mage haha. Jag har fixat naglarna, haha :)
Dessutom har min underbara bästis städat hela mitt rum, med liiite hjälp av mej (A)
Nu ska vi kolla på film lr nått tror jag, börjar bli trött !!

BLOND-BILD-BOMB



Johanna och den bästa själv




Martina :)




Mynta , bebis.



Alla har haft sina tider, riight?



hahahahaha, puss på er



Jag älskar er


Fina flickor, Ni är mitt liv.




Kan inte säga annat än att jag saknar dej groovt



Saknar sommaren!!



hihi (A)


Sexiigt ;)


FINFINFINFIN


Gammal bild..


 



haha :)

 


jag har inte en tråkigt stund med er!
 

nån som vet vad julia gör på denna bild? :O




Födelsedags barn 
 


Syster!!





Puss på steffiiiii !!!




Sommaren



gud ett år sen !!





hihihi, busiga flickor :)





kärlek till er



Ni är så fina!




Felicia, nån brud ;) och stefan

 


minnen !!








MIN superkvinna



Guud, jag får rysningar av den hära underbara bilden
´


hahaha, kommer ni ihåg knasdagen ? :)

hahahahahaha


vänta ...!

Hemma nu.
Bildbomb snart, sen äta o hoppas på en kväll med bästisen och vänner från sommaren  :)

Cancer +

Ändrade planer, åker o solar med mamma. Sen blond-bild-bomb :)

Martina jag älskar dej :)

HAHAHAHAHAHA, jag älskar mej och martina idag :) Vi har haft "hat bråk" mot varandra all day long. På hemkunskapen hade vi vatten o mjöl krig, jag hälde ungefär en halv liter mjöl över hennes hår. Gud vi måste ha sett hur sjuka ut som helst. På lunchen kastade vi även ris på varandra. Bild på oss kommer senare, när steffi loggat in. Nu har jag precis städat köket, hihi. Men ska skriva klart en labbrapport, sen blir de BILDBOMB med minnen.


trasig

Jag har glas splitter i hela fötterna och riv sår på händerna, bara för att jävla glas inte ville stanna i min hand. Åhh.. har gått igenom min gamla data, men inte klar än. Är inte på blogg humör idag, hoppas på en bättre dag imorn :)

Fredag.. planer?

Har badat hunden. resten fick madre göra, försöker planera min fredag kväll. Nån som vill umgås med mej och en blondin kallad martina?! så hör av er massor!!!
Nu ska jag göra mej själv fredags fin hahahah, hoppas iaf in i en dusch o sen ångar mitt ansikte en stund, så jävlaaa skönt!

HELG IMORN!

Hemma efter en dag fram o tillbaka, hit o dit. Har gjort kommunbyte typ 7 ggr idag :)
Nu ska jag iaf damsuga hela huset och bada vovven. Hörs sen!

Torsdag, helg IMORGON!

Godmorgon :)
Nått har hänt med min kropp, det typ drar i massa leder från o till. Asso mina fingrar kan börja åka åt olika håll de gör så gaalet ont. Men ska tydligen börja dricka mer, hur jag nu ska fixa de?  aja, martina vi går o köper vatten idag på lunchen. När jag kommer hem är de ingen som vet.

Men jag har som vissa inte vet, tagit ett upppehåll från ridningen. Jag har så himla mycket i skolan just nu, och 2 av mina dagar går bort pga stallet. Dessutom trivs jag inte längre där. Inte sen jag börjde jobba. Jag kommer nog istället hjälpa till med 3 hästar på ekerö lr va de var. Sen kommer jag nog försöka komma iväg till nyköping o Aina lite oftare. Självklart lägger jag inte av, de är inte de jag är ute efter. Men ett uppehålll behöver jag nog för o få tillbaka suget.

Men Men... springer till skolan nu.

Genomläsning...

Min hy har fått en GENOMGÅNG. Gud va äckligt de är alltså, alla som använder smink borde göra de för o slippa finnar. Jag satt iallefall i runt en timme med ånga i ansiktet, tog en paus och bara drog en handduk hårt mot ansiktet och den blev typ gul... Ändå gjorde jag och martina typ sammna sak i helgen, sen peelade jag mej o fixade massor. Så jag har komit underfund med att de ska göras en gång i veckan, iallefall nu under den här äckliga vintern. Sommaren är ju hyn priiima ändå. Nu blire påläsning av min underbara engelska uppsats, som jag ska kunna utantill imorn. FY BLÄ på skolan!!!



Bästavänner växter inte på träd,
Dom kan falla som löv
Men du är min stam.


Tänker på dej!

Måste bara lägga en liten extra tanke på en underbar person som enligt mej alltid tillhör mitt närmsta!

  

Vill bara påminna om att hunden på bilderna är en blandning mellan amstaff och pitbull...Det finns inte de minsta onda i denna hund, han är underbar på alla sätt.


Chilldag , riight? :)

Gud började 8.10 med no, och vi va typ 15 st i klassen. Sen matte där typ bara 10 st va lr nått, efter de hade vi sjuukaste spanskan. Asso gud våran grupp! På provet haoppade liksom en kille ut genom fönsteret vad är de för jävla människor haha. Efter spanskan slutade vi, då va klockan 11. Så gaalet skönt så jag och martina åkte till globen satte oss och åt lunch o försökte plugga. Och JAA jag är duktig på engelska!! Men iaf, sen gick vi in på nån toalett och aldrig igen asso. Fy fan, jag smiffade martinas jacka där inne, och när vi gick ut höll vi båda på o spy. Fan jag har nog verkligen aldrig nått så illa!
Harr skrattat rikitgt mycket idag, skönt som fan. Nu ser jag bara framåt.




"Hej men min jacka är bara större en mej själv"



Frukost och Lunch 


Onsdag, 2 dar till helg

Godmorgon, eftersom min data är morgontrött så hinner jag inte skriva så mycket, tar liksom 5 mintuer o starta skiten... Somnade innan 12 igår tror jag, första gången på rikitgt rikitgt länge. Nu ska jag leta efter ett papper som ska med till skolan, sen möta märtuus och åka till min farliga och såååå hotfyllda skola ;) hahhaha, hjärtat då.

Martina är och gör min plan

Nu har martina fullplanerat min helg, blir typ inget av de jag perminärplanerat... hahah. Ska iaf umgås med piff o puff, skööönt som fan älskar narkomanerna ;) dessutom ska jag hitta min blivande pojkvän. Det låter än så länge som en toppen helg.
Det är iaf dags för lilla mej o ta bort sminket och lägga mej i sängen. Puss på er!


MÄRTUUUS

Martina om Daniel Nilsson ( tror jag han heter ):
Hej Fröken-jag-dissar-bara-martinas-sms.
Kommer du till skolan imorn? vad ska du ha på dig, och när slutar vi? :))
Denna kommentar är inte godkänd. IP: _________




Nemen tjena bästavän-som-har-en-telefon-som-inte-skickar-sms :)
Jag kommer till skolan imorn,
Jag ska ha jeans lr nått mer fixad än idag.
Vi slutar 3.
Slut på förhöret?

hahahahaha... knasigaste av allt är att jag just nu snackar med dej på msn :) LOVEING YOU
16 Februari, 21:51

Daniel Nilsson ( tror jag han heter )

HAHAHAHHAHAHAHAHHAAHHHA
Dolt nummer ringde mej nyss, brukar inte svara så fråga inte varför jag gjorde de nu. Va iallefall ett gammalt "ex" om man nu kan kalla honom de. Drev med honom för flera månader sen, och fick då han farliga  flickvän efter mej, och enligt honom hela tumba. Jag har varit i tuba sen dess och ingen ens reagerade negativt? Men nu ringde han och frågade om de va jag, självklart sa jag inte att de va jag. Shiit im not stupid. Men de sjukaste är at han börjar säga massa saker om mej, sanna iofs men då blir hans tjej helt tyst i bakrunden. hahahahahahaha, dom kan fan inte ha de bra, hon måste vara hur osäker som helst. Klart man vet personliga saker om ex?

Ibland älskar jag iaf mej själv :)

Saknad som inte kan täppas igen

Hittade precis en skit bra facebookgrupp..!
" I miss you.The old you.The new onr sucks."

Det passar verkligen in på hur många som helst, alla ändras de är inget konstigt men att vissa helt ändras då menar jag verkligen till 100%. Jag saknar en tjej som verkligen va min syster, vi levde tillsammans, gjorde allt tillsammans, firade jul tillsammans, allt va perfekt. Men sen ändrades hon verkligen helt och den människan hon är nu är verkligen inte den flickan jag mötte första gången på våran gamla parkering med min mamma i handen. Inte heller den som va med på ett ridläger, eller hon som jag va ute o cyklade med klockan 5 på morgonen. Det är den tjejen jag saknar inte den som är nu. Dessutom kommer vi aldrig hitta tillbaka till varandra. Tyvärr. Sommaren -09 blev slutet.



Ett föralltid, brukar oftas ha ett slut.


<3....



someone once told me
that you have to choose
what you win or lose
you cant have everything
dont you take chances
you might feel the pain
dont you love in vain
cause love wont set you free
i could stand by the side
and watch this life pass me by

so unhappy but safe as could be

so what if it hurts me
so what if i break down
so what if this world just throws me off the edge
my feet run out of ground
i gotta find my place
i wanna hear my sound
dont care about other pain infront of me
cause im just tryna be happy, yea
just wanna be happy, yea

holding on tightly
just cant let it go
just tryna play my roll
slowly diasappear, oooh
well all these tears
they feel like theyre the same
just different faces, different names
get me outta here
well i can stand by the side
and watch this life pass me by
pass me by

so what if it hurts me
so what if i break down
so what if this world just throws me off the edge
my feet run out of ground
i gotta find my place
i wanna hear my sound
dont care about other pain infront of me
cause im just tryna be happy
just wanna be happy
oooh

so any turns that i cant see
ill count a stranger on this road
but don’t say victim
dont say anythng

so what if it hurts me
so what if i break down
so what if this world just throws me off the edge
my feet run out of ground
i gotta find my place
i wanna hear my sound
dont care about all the pain infront of me
cause im just tryna be happy
just wanna be happy


Tisdag !!

DET HÄR BLOGG.SE ASSO, BLIR SÅ GRYMT TRÖTT PÅ DE NU.
Varför funkar de typ aldrig? Dessutom frågade en kompis varför jag raderat massa inlägg, och de har jag ju inte? Nu är dom tillbaka och jag kan logga in igen. Bangar inte på o skriva ett mail o fråga vad dom håller på med!

Sjuka lilla jag drog mej iallefall till skolan idag, jobbigt som jag vet inte vad. Gick upp vid 6 o duschade gjorde iordning mej lite. På med mjukisbyxor och sen i full fart till skolan. På vägen dit säger både Felicia,Martina och Johanna att dom kommer efter lunch. Men som tur är ju även stephanie tillverkad i denna värld och hela förmiddan va de hon och jag mot världen ;) Provet gick väl rätt åt helvete, har nog aldrig kännt aqtt jag bara skriver nått på ett prov, de här blev första. Även fast de känns som jag har pluggar hur mycket som helst. Aja, bara en del kvar får väl satsa på den.. Därför kommer min eftermiddag innehålla Nagelfix (bara en), Sista chailatte tet, uppsats skrivande och film.



Steffi, dagens hjälte :)


mitt chailatte?!!

Det börjar bli paaanik!! Mitt chailatte te är snart slut,, vad ska jag dricka då liksom ? har nämligen trättnat på allt annat te. Så den söta som vill överraska mej kan få komma hem till mej med rött chai te...
Jag ska faktiskt sätta mej o plugga en stund, sen hoppa in i en dusch. Inte för att jag har nått o göra iordning mej för men ska försöka dra mej till skolan imorn. Har faktiskt prov.
 



alla hjärtans dag för ett år sen. förändrats något?


Sveriges snyggaste tjej

Sveriges snyggaste sötaste och allmänt finaste tjej måste ju vara Elin Lanto. Hon har hur snygga ögon som helst, hennes hår är hur fin som helst. Det är nog inte hur många som lägger märkte till henne, men hon är faktiskt rikitgt snygg. Inte dom finaste bilderna kanske, men aah :)



give me love and don't go

har precis fixat naglarna ska nu sätte mje i ansiktsångsaken sen kolla på nån film tror jag :) Det är så kul att skolan håller på o går under så fort jag och martina inte håller våra posetioner ;) hahahaha, gossipgirl riight johanna?


see you soon, pussssss

Eric Saade - Manboy



såå galet bra!!!


nattsömn? morgonsömn? dagsömn?

Det här är ju helt sjukt, jag är vaken och mår skiiit. Vaknade för typ snart 2 timmar sen, kan verkligen inte sova. Jag skulle ju bli frisk av o sova...Nu är de ljus oxå, ännu lättare o somna.


Jag vände från dej med sorg men de är nu glädjen kommer

Gud va jag är trött på falska människor. Jag har nog utan meningen börja välja bort flaksa personer i min närhet, även om dom tillhört mitt liv i 10 år lr 1 vecka. Om de sårar mej eller dom, känslor inblandade eller inte...Skit samma, bort ska dom iaf. Tänk er själv vilket jävla liv dom måste leva, och hur dåligt dom mår egentligen. Innerst inne är de ju liksom dom som mår dåligt, typ av sitt beroende eller nått i den stilen. Folk som inte ens står för de dom gör liksom. Hur lever man ? hur snurrar alla tankar? Gud va jag skulle vilja fråga en sån hära person massa frågor. Men dom flesta försöker jag ju hålla mej borta från!

Imorgon blir de en hemma dag för mej, eller ingen skola. Ska nog iväg till läkaren och försöka få ut nått recept på nått jag blir bättre av. Men sömn är tydligen bra, så godnatt mina vänner :)


gud va folk ska överreagera!

kitty ´som också gick i din klass förut om Alba, in vän från staaan :):
HANNA DUMMA BLONDIN BYRUD ! hur i helvete kan du skriva saker om alba när du fucking inte ens känner ? shir du kan ju inte skriva personliga saker om henne i din jäävla fjortis blogg när du fan inte har snackat med henne sen typ ettan. Shit gå och leta efter dina hjärn celler kvinna !
Denna kommentar är inte godkänd. IP:---------
14 Februari, 23:01



 Jaa, så gick lilla kitty i våran klass i 2an oxå. Som fick mej och min mamma o sluta kvällen med ett långt skratt.. varför reagerar hon liksom ? Har iallefall pratat med Alba och hon är inte sur alls. Så varför denna lilla kvinna bryr sej om jag är fjortis,blond, kvinna och med eller utan hjärnceller vet jag inte faktiskt.

hihihi, har trååkigt :)

DU ÄR JUST NU.

glad (x)
arg (x)
ledsen (/)
pigg ( )
törstig ( )
kramsugen (x)
besviken (x)
taggad ( )
trött (x)
pepp (?)
hungrig ( )
sjuk (x)
frisk ( )
sur ( )
irriterad (/)
uttråkad ( )

SENASTE.

du pratade i telefon med - Martina
du smsade med - Raul
du pussade - Martina
du åkte bil med - kommer inte ihåg
du gick promenad med - Mynta
du busringde till - Sånt är omgoget 
du msnade med - Rami
du spottade på - ingen?  
du blev utskälld av - martina (oseriöst) 
du fick ett samtal av - Anton bästis Helgesson 
du fick sms av - Raul

UNDER VECKAN HAR:

du gjort något du egentligen inte ville (x)
du skämt ut dig ( )
du kastat pärlor på svin (x)
du kramat en vän som betyder mycket (x)
du bråkat med någon du hatar ( )
du ringt fel person ( )
du gråtit (x)
du solat (x)
du pussat någon (x) 
du varit ute i regnet/snö (x)
du umgåtts med en speciell person (x)
du haft kuddkrig ( )
du skrattat åt någon annans skämt (x)
du inte skrattat åt någon annans skämt (x)
du gått nattpromenad ( )
du spillt ut vatten på golvet (x)
du laddat mobilen (x)
du förstört något ( )
du slagit någon ( )
du gjort något du ångrar nu (x)
du terroriserat någon ( )
du spottat på någon ( )
du badat i badkar (x)
du missbrukat musik (x)
du pratat med någon längre än fem timmar ( )
du dragit skämt som ingen förstod ( )
du haft vattenkrig ( )
du sett film (x)
du pluggat (x)
du matat fiskar ( )
du tagit fel person ( )
du kastat slangbella ( )
du fiskat ( )
du tappat rösten (x)
du sovit/slöat en hel dag (x)



Alba, in vän från staaan :)

Gud jag vill bara spy, helt seriöst nu folket. Jag har gått och mått illa hela dan, men inte vanligt må illa jag vet inte rikitgt vad det är. Har iallefall mått skit hela dan, gör de fortfarande.
Sitter just nu o pratar med en kompis från typ 2an , jätte mysigt. Vi har nämligen kopisar som vi inte ens visste kände varandra, eller ja. Lilla Dozzi som jag inte rikitgt vet hur jag lärde känna, men iaf blev lite känslor inblandade och nu har vi kommit på att hans kompis typ varit på g med min kompis, och dom känner varandra.. aah komplicerat jag vet :)
Nu ska jag iaf sätta mej o plugga en stund, har faktiskt prov snart. förvånade ? neej!!

Det finns äckliga människor.

Det är nu man får tillbaka allt, efter o ha öppnat och delat sitt liv med en människa i många år.
Jag vill aldrig mer ha nått med dej o göra.
Tack för ditt stöd genom åren nu är du bara ute efter o såra och förstöra.


idag skulle ha varit min lyckliga dag

Förlåt för igår, men min data va hel knas.
Jag åkte ju som sagt o mötte martina i högdalen. Där satte vi oss på ett café, försökte plugga lite men vi hade så hiimla mycket annat o prata om, även fast vi träffas nästintill varje dag. Men sen har jag ju en till liten desperat vän. Har ni läst hans underbara inlägg? Så himla gullig, fan jag älskar människan. Han kom iaf till oss typ 2, hahaha kul hade vi iallefall. Sen vid 4, (aah vid 4 vi satt på ett café i 4 timmar och nej vi har inget liv) åkte martina hem till sej, jag till mej och anton till nåra av sina fjortis kompisar gissar vi på.
Men efter typ en timma kom martina hem till mej igen. Sen hade vi mys kväll med mamma :) Tog hand om våran hy, satt i ånga och peelade oss. Så nu är vi jätte fina!!
Hon har iaf precis åkt hem, och skulle fira denna underbara alla hjärtans dag med sin söta pojkvän. Vad har jag för planer idag då? 

Antingen erbjuder sej nån söt liten människa o leka med mej, och fira gulligaste dagen på hela året med mej, eller så åker jag nog mammsen till nått av deras spa i kungenskurva, annars stannar jag helt enkelt hemma och blir frisk. Skulle nog behövas. Men lets see... Nu ska jag iaf fixa frukost :)



Nygifta utan ringar , bästavän :)



määrtus :)


Pluggtime

Godmorgon sitter här o trycker i mej te, som vanligt. Fan asso ...Borde nog egentligen vara hemma o ta hand om mej själv men bästa martina väckte mej för en stund sen och sa att vi måste åka o dricka chai o plugga till engelska provet. Så de är väl bara dra på sej nått o göra iordning sej lite och åka till högdalen o möta henne.

Puss på er :)

anton bästis helgesson här. :)

Hej alla läsare. Jag tänkte berätta för er om min bästavän. Hon är den som alltid finns där för en om man är lessen, vad som än har hänt finns hon där och stöttar en. Hon är den som man kan snacka med om precis allt, vad det än handlar om. Hon är den man kan skratta med, som förstår sig på min humor. Och när man är med henne så har man automatiskt kul och hur dåligt man än mådde från början så blir man genast glad när man är med henne. Hon heter Hannah Byrud och jag älskar henne. <3

Operation nästa?!

Jag mår inte bra, min hals är rikitgt död. Jag börjar seriöst fundera på en operation för de här, klarar inte av o typ hela tiden ha ont. Sen har jag typ feber oxå, vad äre här för jävla start på helgen? Får hoppas på att jag mår bättre imorn, vill ju ut o leka med mina flickor. Vi får se hur de blir, behöver sova nu iaf. Gör allt för o få sova på nätterna, idag har vi prövar nått nytt... :)



Natten's outfit


Alexandra "kissie" Nilsson

Tänkte köra igång en ny kategori... SKVALLER.
Jag tänker verkligen inte bli en av många skvallerbloggar, men lite kul måste man ju få skriva om. Tror faktiskt denna kategori kan bli jävlig bra, rolig och lyckad. Denna gång blir de om Alexandra Kissie Nilsson.

Som en del vet har ju "Kissie" en taturing i nacken. En rosett.
Killen som gjorde denna har gjort dom flesta av min syrras tatueringar. Han gör oftas sina mästerverk hemma, vilket han gjorde även med Alexandra. Vilket betyder att hon träffade hans mamma. En kvinna som inte tycker om lilla bondinen efter de. Hon gjorde tydligen bort sej massor och killen som gjorde de skämdes rikitgt mycket. Hon hade typ öppnat hela sitt liv för den här mamman och förklarat hur jobbigt allt var och att tatueringen står henne och peters (hennes bror) relation. Det var inte heller hon som betalade den.

Vad tycker ni om de första skvaller inlägget?  HISS /DISS?


ᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤ

Hade en underbar dag med martina, fick även träffa hennes pojke en snabbis oxå. Sen har jag haft kärleksprat med bästa meiling. Nu kollar jag tv med mamma och sjukar mej lite haha. Kanske ska sätta mej o plugga lite? de brukar ju vara min grej sådär på kvällarna ;) Eller locka lite besökare, vad tycker ni? :)

Singellivet + Hannah = SANT nästan :)

Allihopa, jag har glömt min mobil hemma och hann inte springa upp o hämta den för bussen kom. Så den ligger hemma vid mitt smink, jobbigt läge!!
Känns verkligen som jag mår bra nu, eller aa tänker ju en del på honom. Men om man tänker kan jag förstöra massor för honom, men jag orkar faktiskt inte. I'm back in singellivet, aldrig till 100% men ändå, reda för nya pojkar ;) Försökte få mej själv o träffa min söta lilla vän alex i helgen, men han ska till ryssland o typ köra USM i boxning, hm.. träningsnarkoman igen. hahahaha jag är ju rätt sjuk i huvet, men de är n ått vi får lida med, :)
Så nu har jag faktiskt inga planer inför helgen, blir nog med flickorna.

Skriver snart PUSSSSSS :)


Studiedag...

Godmorgon, har studiedag idag skönt som fan. Behöver de. Natten har inte varit den roligaste men jag får helt enekelt gå vidare, shit världen är full av killar. han va ju ändå inte den rätta om de skulle bli så här. Har ju faktiskt min lilla pojke i sollentuna som snackade med min syster igår ;) nej nu ska vi inte stärka på player i pannan. Men är rikitgt trött på singellivet, även om jag älskar de.

Just nu sitter jag o dricker te för o få min hals o vakna. Men ska sätta på mej mjukisdress och åka till Martina. Jag behöver nog prata ut lite, även om jag kommer börja gråta. Eller så skiter jag i o snacka om de. Visste de gör ont i behöva lämna honom, men jag kommer bara må mer dåligt om vi går vidare. Man måste vara 2 för o dansa tango. Vilken film? :)


00.43 en tid som fastnat i hjärtat

Kärlek kan vara helt underbart ibland, men de kan precis lika snabbt om inte snabbare bli till ett helvete. Man kan helt plötsligt få se så mycke andra sidor av personer man trodde va sanna. Man kan verkligen aldrig vara säker på nån. Killar är skit egenligen , klart de finns snygga men dom utnyttjar ofta bara de. Dom snälla är de ingen som märker, dom ser oftast inte så bra ut och blir bara utnyttjade. Därför borde man ta nån som inte ser toppen ut, då behöver inte vara orolig överhuvetaget. Dom brukar vara ärligt. I detta fall va han inte de. Jag kände att de nog verkligen va rätt, även om jag tvivlade till en början. Men han övertygade mej, på alla sätt. När han sen själv började tänk igenom saker ändrades allt. Då tvivlade han mej, han som hade fått mej o tro på hans ord. Jag kände ju att allt va så rätt, jag va berädd på o skita i allt snack, allt hat och vad alla tyckte , jag va berädd o gör allt för oss och för att vi skulle må bra. Att han inte kunde göra de va ju en annan sak. Jag trodde även på dom orden från början, när jag bad honom tänka igenom hur de skulle bli egentligen. Men de hade han tydligen inte gjort kom han på efter. Att han väljer en som är ute efter o komma över sitt ex, känns ju lite fel. Han kommer såra sej själv i längden. Jag borde kanske inte vara sur på henne, men vafan hon dras ju med. Hon borde veta om mej. Att jag dessutom kommer se henne varje dag gör inte min vardag bättre. Men jag vill inte lägga ner mer tårar o tid på denna person nu, även fast jag vet att jag kommer göra de. Jag kommer inte osva många timmar inatt heller. Men sån är dagens ungdom. Alla gör sina misstag, alla får ett hjärta krossat, alla krossar ett hjärta. Men jobbigt är de, rikitgt jävla jobbigt. Men ännu en gång ser man vilka som är ens rikitgt vänner, vilka som ringer även fast man gråter, vilka som försöker förstå sej på ens problem och bryr sej, vilka som försöker komma med lösningar. De här funkar inte. Nu får jag helt enkelt leva singel livet.

Den dom tvivlar får min livsglädje o falla

Ingen blogg lust alls...
Kanske svarar på kommentarer.


Så här blir det...

Godmorgon :)
Jag är jätte trött och fryser massor. Har verkligen inter sovit mycke inatt... funderat på hur jag ska ta smset, visst de va ingen stor grej men ändå.
 Dessutom har jag tänk på alla 100 barn som varje dag blir mobbade, alla som varje dag har en klump i magen när dom går till skolan, när dom går runt och är rädda hela dagarna. Jag är verkligen inte rädd och har ingen klup i magen men de är nog för att jag känner tjejen som håller på så himla väl. Och jag orkar inte bry mej, egentligen stärker de bara mej, jag själv börjar tänka på ett annat sätt. Men hur hon beter sej irriterar mej, rikitgt mycket.
Idag är de so prov för min del, och sista dagen i skolan för den här veckan. Vi har nämligen studiedag imorn, skit skönt. Vill ha planer... Har planer.... Saknar planer...
Nu ska jag springa till bussen, puss på er och ha en bra dag :)

det bröjar med en... slut med en flod...

Även fast en tår rinner får han mina läppar att höjas.
Även om jag redan bestämmt att min dag är ett helvete, lyser han upp den.
Även om han skapat ånga av mina dåliga dagar, har har oxå skapat många bra.
Även om hans utsida inte är samma stil som jag är de hans insida jag älskar.
Även fast han aldrig varit kär förstår han sej på mina kärleks problem.
Även fast senaste tiden varit rikitgt sämst så ser vi tillsammans framåt.
Även fast han ofta säger saker som sårar, löser han de själv.



Nu har jag städat mitt rum... får väl sätta på en film, lär inte kunna sova. Fan de kan inte fortsätta så här, ska jag inte äta, inte sova och vara deppig? Plus att mina dagar i skolan bara typ går ut på o bli irriterad. Men det är nu man märker vilka som är rikitgt vänner, vilket jag tydligen ser och folk i min närhet som jag inte ens trodde brytt sej har gjort de, och vänner man trott bryr sej visar inte gör de, vissa gör de ju till o med värre.

"Can you meet me half way"

Jag kan inte göra nått utan o tänka på dej...
Jag vill inte de här, jag vill gå min egna väg med dej.


Dagens Mysoutfit efter skolan.



Det fick bli jeansleggins och ett linne efter skolan,
 och de är mitt linne som inte sitter tight inget annat!!


Jag vill... jag vet att jag vill, NU

Hatar idag...
Det är så mycke som händer hela tiden, vissa saker skrattar man åt andra gråter man åt och ibland vet men varken om de är kul lr sorligt. Men jag irriterar mej så himla mycket på en männsika. Hur orkar man?  helt seriöst, hur fan orkar man irritera nån hela dagarna? och jag kan verkligen inte vara glad över de som ska hända. De bara verkligen inte går inte.
Nu ska jag plugga klart, sätta musiken på högsta volym och försvinna in i en annan värld. En drömvärld, en värld utan problem.



Min prins, som fortfarande inte vet vad
denna onda värld har o bjuda på.


alla hjärtans dag... läängtar!

Hemma efter en helt okej kväll även fast jag inte ville. Åkte till mamma i bandhagen, är hemma nu så ska duscha äta lite o plugga... Blir nog inge mer idag, isf ska ni vara glada hehe ;)

Väntar på min dagliga kvällsdrog :)

Määrta



Martina, tänker på dej.
Lycka till och jag vet att de går,
 man måste bara vilja.
Ge honom en chans.
Jag har lovat dej, du får lova mej nu.



im only thinkinghg of you...

Blogg.se funkade inte igår och mina inlägg försvann, jobbigt värre.
Nu har jag nyss kommit hem från skolan och varit på promenad med vovven. Som ni vet brukar mina tisdagar inte ha så mycket tid för bloggen. Nu ska jag plugga sen blir de jobb, inte alls lockande. Börjar faktiskt tänka på om jag helt ska lämna de där stallet, jag orkar inte med alla jobbiga unga och vuxna, alla krav och allt man tydligen måste gör bara för att an jobbar. Jag menar på torsdagar är jag där för o rida min lektion och ta hand om min häst, inget annat!!!.. ska faktiskt leta lite nu. Vore ju perfekt o hitta nått så min syrra jag följa med ´från stallet där vi är nu.
Kanske skriver innan jag åker.
PUSS


träning +

Hemma efter träning ocg bastu :) ska duscha o äta nu, och vänta på sms från en viss människa. seeeeeyaa...

ett hat kan leda till så mycke mer än kärlek

Guuud vilken dag, jag har verkligen gått upp o ner.
Åkte o mötte upp Anton på kvarnbergsplan sen vidare till huddinge centrum, åt lite och hälsa typ på varannan människa som gick förbi oss. Sen satt vi typ på nån bibloteksak en stund. Sen fick jag cola över hela mej -.- och en skitig jacka, smutsigabyxor + en tankeställare.  Åkte iaf o mötte Mr.X åkte hem till honom o har varit där. Inte gjort speciellt mycket, eller jo men de tillhör ju mitt privatliv. Åkte från honom vid typ 9 :)

Varför jag inte säger namnen är för att en del personer som inte ska veta nått än inte behöver gör de. Och jag vet att dom här personerna läser min blogg. Men ni kommer troligen få veta, va uppmärksamma haha.
Nu ska jag svara på kommentarer sen fixa naglarna.


leka bästisen och honom :)

Hejhopp gummisnopp :) Mår ni bra? Det gör jag, jag mår toppppeeenn!
Blir mer bloggande när jag kommer hem, ska åka o möta upp anton nu och sen ska vi träffa min hemliga lilla vän. Ingen i hela världen vet hur den här dagen slutar, men jag behöver lite spänning i mitt liv. PUSS på er.



så här ser lilla jag ut idag :)


"puss" "puss puss" "puss puss puss"

Har precis pratat med min mr.X i telefon i 2 timmar, gaalet mysigt. Men tränings narkomanen har match imorn så han skulle sova, så jag får väl helt enkelt oxå sova. Ska iaf sätta på en film. Försökte nyss få tag på martina för o berätta om min underverk men hon sover tydligen ...aja, godnatt :)

el rubio


Felicia Piff Sernbrandt

Nu är de så att min lilla Piff, alltså felicia är sjuk.
 Massa fel och usch jag tycker inte om de här.
 Lilla Felicia liksom. Hon har tydligen varit på akuten o
 pipljud i lugorna och inge syre i kroppen lr va hon sa.
Gud... Hon måste bli frisk snart ju. Lilla stackaren :)




I did it for love...

Har inte haft tid o inte orkat blogga idag, eller sen jag kom hem. Har duschat, städat, kollat film o varit gaalet trött. Sitter just nu o kollar melodifestivalen i knästrumpor och en tröja med mamma hihi (a) min mage dör av onthet. Just nu sitter jag o klagar på att jessica borde släppa ut sitt gaalet fina hår.

Ska snart skriva ett inlägg om min fina felicia :)



Igår, innan jag gick lös ;)


:)

Att falla för nån som får en o skratta är inte o falla, eller hur? då tycker man om personenm, som en vän inte mer? haha är ju pinsamt o säga att man faller för nån som får en o skratta, då skulle jag typ va kär i hela jävla skolan. De funkar inte så. Sen desssutom inte hålla sej till dej killen då`? utan leka att aman inte har känslor för nmån man stular med felra dagar. hahahahaha aja, man elver bara en gång. Men jag tycker helt klart bara att man ska hålla sej till en kille, själklart kan man ha killkompisar? jag tänker aldrig bli tsm eller ens vara på g med nån som inte accepterar anton liksom`?!! aja, ska följa med liten blond sak till dörren nu ;)


Sova borta ....

Godmorgon :)
Hur mår alla ni?  jag känner mej helt okej. Igår va jag johanna o linnea hemma hos linnea och väntade på martina till typ nio lr nått. Sen åkte vi till flemingsberg o vände, va i huddinge centrum ett tag. Sen åkte jag hemma till the perfekt one. Kollade film somnade och vaknade imorse. Nu ska jag sätta på mej lite kläder och sen åka hem o duscha tror jag. Sen vet jag inte vad som händer idag... måste hitta nån o leka med :) skriver när jag kommer hem nu ska jag vara social.

PUSS




hahahaha, sexiga ;)


åker o möter dozzie

nu är jag hemma o vänder.Prov gick väl sådär gryymt svårt. Har iaf precis satt på mej mjukisbyxor o ska åka o möta dozzi nu.
Skriver sen...

Planer:
Skola
Hem

Dozzie
Hem
Äta middag med Johanna
Träffa martina
Fira Armas
Sova borta.. säger inte hos vem :)


Godnatt...!

Så har varit duktig o svarat på nästan alla kommentarer.
Till martina o alla ni andra som tycker alla bilderna saknas, så sitter min kamera nu på laddning o följer med till skolan imorgon.

Fredags planer:
Skola , Prov
Hem lr kompis
Middag hos mammas kompisar
Fira nån som fyller år i flempan med vännerna

Vad ska ni göra imorgon? :)

Inte på humör

Mitt humör ligger på 0.
Ridningen gick åt helvete, att se sin bästvän glida tillbaka från de bästa är jobbigt. Har massor o plugga, men ska hoppa in i en dusch o sen ta tag i de.
Kanske orkar svara på lite kommentarer senare.

Inte på humör

Mitt humör ligger på 0.
Ridningen gick åt helvete, att se sin bästvän glida tillbaka från de bästa är jobbigt. Har massor o plugga, men ska hoppa in i en dusch o sen ta tag i de.
Kanske orkar svara på lite kommentarer senare.

I skolan

Shulululu!!
Sitter i skolan har precis fyllt i nån blankett sak om hur jag trivs i skolan. Dagen har väl varit bra, har varit hos skolsköterskan på vanlig undersökning som kom fram till att jag typ äter för lite. Men man äter väl hur och när man vill, riigh? Juste fick veta att en viss kompis gjort bort sej genom o strula med fel person haahaaahaaa!!
Efter skolan ska jag möta upp syster yster. Kommer hem runt 7.

Ha en bra dag :)


det är inte svårt o spåra ip adresser... skriv era namn från början ist.

Kollade precis vart lite "anonyma" kommentarer hör hemma... Robin min vän, jag vet att de va du som kommenterade inlägget o smset till från steffi om dej. Och den andra som kommentaret anonymt kan säga sitt namn, om hon lr han vågar? Inlägget va verkligen inget illa menat mot varken johanna eller nicole. Bara att nicole va jäävlit lik johanna på den där bilden. Men kom men ditt namn så kan jag förklara ! :)

NU ska jag sova hihihihi (a)

facebook.... säkerhet

Nån kille som inte är svensk o inte känner mej la till mej på facebook. Så jag frågade vem han va och accpeterade. Sen sa han på engelska att det va jobbig o förklara. Men skitsamma tänkte jag berätta bara. Då typ förklarade han att han har suttit 6 år i fängelse för mord. Då slutade jag svara, tänkte blocka honom men glömde, eller gick från datan. När jag kom tbx hade han skrivit att han är krimiell och har mördat inte bara en, och typ att nu är jag i fara och massa :O
Dessutom har nån kommeterat nått här på bloggen som jag inte har accpeterat. Asso fan inte för att jag egentligen tar de speciellt seriöst. Ändå liksom...!

Nu ska jag sova, godnatt :)


Vila i frid



Asso vafan är de som händer med den här jävla världen? Allt detta under 2009. Många som inte bryr sej, en tänk om de är din närmsta vän som blir drabbad eller du själv nästa gång. Åhh, blir så trött på sånt här.
Lider med alla drabbade.








äntligen igång :)

Så klar :)
Gud den här dan har verkligen varit jävlit behövlig. Skolan gick toppen, kände verkligen att de släppte inför provet på fredag. Efter skolan åkte jag och martina o solade, bara 15 minuter men bättre än dom som satt hemma idag, riight? Sen åkte vi iaf hem till henne fixade en sallad,bytte om och gick till gymmet. Va duktiga där i typ 45 min kanske, ingen aning tiden går så fort när man har kul ;) Sen bastade vi iaf i typ en timma, och plugga. Grymt mysigt. Fan de känns så skönt o ha kommit igång nu. Kommer framöver alltså att mer eller mindre träna 3 dagar i veckan. Åt iaf middag hemma hos familjen supertrevlig. Fan man kan inte vara sur där.

Shiit vilket jävla väder de är ute då? eller iaf här i stockholm, helt galet. Nu är de verkligen snöstorm. Och vet ni att de ska fortsätta så här hela februari, eller inte snöa varje dag men så här mycke snö och kallt. Liksom januari har inte varit så här kallt sen typ 1800-talet, jag driver inte. Dessutom är de en till sak jag inte fattar, den globalauppvärmningen, vart tog den vägen? De sa's ju liksom att vi i sverige inte ens skulle få nån vinter.
Nu ska jag plugga lite sen svara på era supersöta kommentarer:)

den perfekta är inte den rätta

Ska hoppa in i en dusch!
Bloggar snart.


hyperaktiv :)

så då va paradiset slut, nån som vet när de är tbx igen ?? jag ska packa o fixa lite inför imorgon, åker ju o solar, tränar o bastar med bästa martina imorn. Hinner inte lägg in nån bild på naglarna får bli imorn. Men kört på franskmanikyr och skimmer bara.
Men godnatt på er :)

final

30 mintuer kvar, taggade ? :)


Jag känner inte igen den här känslan.

Hoola amigos:) Har varit en rätt bra dag faktiskt, en ganska jätte bra. Skolan gick väl bra, hann träffa lillebror en stund. Hans öga har typ gått sönder, jag driver inte. De är helt blodsprängt och ser skitläskigt ut.Saknar honom. Vi slutade halv 2 men satt i skolan till 3 för då slutade martinas A. Skulle ju osm planerat åka till sollentuna idag, en lilla vännen där va trött o typ sov när jag ringde så ville inte leka med honom. Ist åkte jag till centrum men steffi och hennes kompis. Väntade på Antevante en stund, tills han kom. Är typ in love whit våran humör. Vi gjorde typ inget satt på donken med lite folk, sen kom en viss snäll pojke o köpte cheesburgare till mej (a) Tack..! sen va jag med honom o anton till typ 6, sen åkte jag hem. Har pluggat lite o nu ska jag äntligen fixa naglarna.
Förlåt för ett skit tråkigt inlägg om bara min dag.

this i where i stay

Godmorgon alla söta flickor och pojkar :)
Jag är på ganska bra humör, känns ganska bra faktiskt. Skolan känns inte så lockande men fan jag hatar o vara hemma. Skulle nog egentligen behöva vara hemma idag oxå, men nej fan de finns inget tråkigare.
Hörde precis att Kenza inte dricker kaffe, deni ;) de visste ni inte eller hur?  nee, men nu vet ni de oxå tack vare mej.

Funderar faktiskt på en frågestund, vad tycker ni om de?

PH

jaha då vare bara 2 avsnitt kvar av paradisehotel. Alla säger ju att de är Jackie som vinner. Men efter ett snack med min syrra igår börjar jag tveka. Hon känner ändå Cimon. Men iaf måste vara hemma typ 9 imorn, eftersom jag inte hann fixa naglarna idag får de bli imorn. Hur ska jag hinna? Men om de inte blir sollentuna åker jag nog o leker med anton bästis helgesson.
Nu ska jag iaf sova, pussisss

jag älskar piff o puff :)

Okej, tänka berätta för er som inte förstått vem piff o puff är.
Det är så här, att jag har 2 kära vänner. Den ena lilla flickan har jag kännt i typ 5 år, vi har galna minnen från när vi va små tillsammans. Som när vi beslut för o leka med bratz och barbie för allra sista gången. När hon så gått som bodde hemma hos mej,och hennes snack om att man bara fick kalla henne jojjo på msn hahaha. Och aah den andra glana bruden har jag nu kännt 4 år lr nått, har galna minnen med även henne. Vi har tex lekt tjuv o polis nakna i martinas gamla hur, eller i sommras när vi va på mossen i skogås och hon o martina bodde hemma hos mej, hennes dåligahumörskväll och massa minnen som fastnat i hjärtat.Båda är några av mina abslout närmsta vänner.
De sjuka är att dom är bästskompisar nu, eller dom låter som ett typ gift gammalt par. Jag syftar ju så klart på PIFF=Felicia och PUFF=Johanna. :)

 

Nu ska jag ta hand om mej själv

Har precis haft ett typ 2 timmar långt samtal. Men skit samma, de som hänt har hänt efter de ser man framåt, riight? :) Nu ska jag hoppa in i en dusch och göra mej fin, haha. Ska iaf fixa ögonbrynen, huden o naglarna sen. Fan va jag älskar o ha en hudsalong hemma, och världens bästa mamma. Skulle behöva plugga lite oxå, men de får bli när jag har tid. Annars gör jag de imorn, när jag kommer hem. Kanske ska till sollentuna, förstår ni sollentuna!!jätte långt, men aah vad gör man inte liksom ;)


Sjukdag idag

Jag har sovit ut o känner mej lite bättre, faktiskt.
Kollar just nu på nått program om filmen precieus. Den verkar skit bra, såg en bit av den och då handlade de om en kille so va sjuksköterska. Visst de låter konstigt när killar är sjuksköterskor. Men likso vadå ska inte dom få vara de dom vill? Det är samma sak som vissa tycker de är fel att tjejer är snickare eller nått liknande. Jag tycker de är fel. Vissa förstår säkert vad jag menar.

Men nu ska jag faktiskt äta frukost/lunch men mamma. Sen blir de lite plock på mitt rum och sen film. Vilken vet jag inte än (a) Ska svara på er kommentarer snart oxå :)

bästisarna ska börja gymma :)

Fan tänker på dej hela tiden. varför just du ? varför just nu?

Okej, dags för sjuka lilla mej o sova. Stannar hemma imorgon, bättre o vara hemma en dag än o vara sjuk i flera. Juste jag är martina ska börja träna på gym. Tränar ju en del på torsdagar men de ger inte så mycke på mej längre. Men ska bli rikitgt skönt faktiskt. Vi kommer vara sexiiga flickor i sommar, så killar håll koll på era händer ;) hahaha driver. Men ändå skönt o börja nu i tid. Och dessuto att vi är 2 för då peppar man varandra. Eftersom våra kära vänner piff o puff är typ träningsnarkoaner behöver vi ju verkligen inte ha med dom.  hihi..
Nej okej, nu ska jag sova. Imorgon blire nagelfix o lite plocka på rummet, och bli frisk.

Steffi är störd men söt

Fick precis ett sms från steffi:

"Hej jag heter robin, jag har inget liv så jag kommenterar alla 8:ors bilder på facebook för att få status, och jag har allmän damp, jag tror jag är het och att alla tycker att jag är tung. Men egentligen är jag bög och tycker hannah är sexig och hockey är coolt"

Alla som är inblandade fattar, hahaha :)


RSS 2.0