Baby

Har haft en helt okej dag, åter i skolan. En lite småspeckad vecka. Prov,prov och lite läxför hit o dit.
Jag ska snart dra mig mot martina. Spenderar min kväll och natt med henne. När vi har vaknat äger gymmet våran tid och eftermiddagen på psykologigymnasiet. Jag hoppas verklige martina ska trivas där. Hon behöver stooormtrivas nån stans.



Blev ett par svarta jeans rikare i lördags.
Exakt vad jag behövde.



Backstage



Jag blev kär imorse, i solen.


Söndag

Fick ett par jätte skona och mysiga tofflor av mamma idag. Även ett par svarta. Ska plugga lite till nu och sen möta upp min pingla för en stund på gymmet!

Bad women

Söndag, jag sov till 11. Både posetivt och negativt.
Satt och åt frukost och planerade dagen när jag plötsligt kom på att jag har prov imorgon 9.15, hela dagen gick sönder och jag behöver plugga. Bara ta tag i böckern och sätta sig o läsa,läsa och läsa. Sen får väl resten av dagen gå åt o städa eller nått... Gillar inte idag jätte mycket...Så hejdå på er och hej idrotts böckerna...



You know I'll do anything for you.


Svar




Tjenare "Anonym".. Jag är medveten om vem du är.

Att jag träffade många killar igår är jag medveten om.
Men som jag sa jag gillar att ha killar i mitt umgänge, blir mindre problem då.
Jag ska inte behöva förklara ordagrant vem varje person är och har för
roll i mitt liv. Vissa betyder mer än andra och så är det och kommer alltid
vara.

Du hade nått att säga till om i somras.


Jag har fuckat up igen






Så där, satte på mig mysiga kläder och kletade på lite smink.
Nu bär det av till Victor, bara ta det lungt jag orkar ingen annat just nu.
Hoppas nog på middag tillsammans. CIAO!


I just had sex

Lördag..
Min finaste ängel kom hit och umgicks igår. När de va dags för middag skulle jag hälla upp majs i en skål som gick sönder när ja gtog i den. Så ett djup sår och ett hål brevid. Det rann blod överallt. Mamma tejpade, men det bara blödde igenom. Tillslut fick vi ihop det och nu är hela tummen tejpad och dunkar fortfarande lite. Kvällen annars va jätte mysig. Blev tidigt besök i sängen, med grynet på tv. Älskar bruttan.

Imorse blev det uppgång tidigt,barnvakt. Jag och martina åt cheescake till frukost, nyttiga föreningen! Sen drog flickan till örebro och jag umgås med lillebror. Moderkakan kommer hem snart tror jag. Då blir det myspromenad.



Handikappad




Morgonmys


Du är snygg.

Mina vänner...
Även denna dag har varit helt jätte bra. Lite lektioner fram till lunch, helt okej faktiskt. Slängde i mig lite mat, rullade ner mot hockeyhallen, skolhockey turnering. Den första jag ser på isen är Martin, great. Rostad kärlek. Kollade klart på hans matcher med Robin,Felicia och Martina. Mötte även upp Micke än stund också. Diggar sällskapet!! Min skola hade två lag, gick olika tror jag. Efter de mötte vi upp Ossie, saknat killen grymt. Umgicks med Rami en stund och pratade lite med Martin och folk jag inte kommer ihåg namnet på :) Hoppade matten för hockeyn och en bit av so'n men fixade sista lektionerna.

Mina ögon fick riktigt ögongodis idag. Massa hockeypojkar, dock fanns det en STOR favorit. Det finns men vi prioriterar. Nu ska jag dunka musik och ge hemmet en omgång. Jag får väldigt underbart säng besök ikväll!! :D


Facebook fråga

Hej Gumman!
Jag har inte gjort min design själv. Är inte så duktig på det, hehe. Men gjorde lite själv förut och då använde jag mig av Picasa, ganska lätt system. Finns att ladda ner på google tror jag. Annars är nog photoshop bra, men jag kan ingenting om det! Hoppas du fick svar.

Kram!


Hade aldrig trott på gudar innan jag såg dig

Det finns inte många dåliga stunder med idag. Det bra tar över de dåliga så gillar hela dagen. Började med bild. Sen duktig som jag är, fick jag med hela klassen till huddinge. Sen bar det av in till gamla stan , hela gänget. Studiebesök fram till 1 utan lunch. Min mage överlevde alltså på lite youghurt. Jag älskar verkligen min klass. Nästintill alla gör mig lycklig, mest killarna förståss.Eftersom jag och Märtan håller oss mest till dom. Så galetsköna typer.

Efter skolan åkte jag och martina hem till henne. Eller...? Nej vi vände på halva vägen eftersom hon tappat sin päls. Tillbaka mot högdalen igen. Där fick vi göra ett besök på ett privatställe, så missade tunnelbanan. Eftersom chafförerna strejkar kom nästa tunnelbana efter 30 minuter, great..! Till slut hamnade vi på gymmet :D Dryga timman där , sen hem. Nu soffan och underhåller er!!



Mitt in the coolers




Så söta!




Bussen va sen, deppmode.



Undra vad vi tittade på där!



Finingar



Min pojkar!


Helg imorgon!

Godmorgon mina vänner. Morgonbloggning, HISS!
Trött som en nyfödd liten bebis. Idag ska vi in till stan på studiebesök. En lektion innan och en efter i skolan, så himla ovärt. Sen ropar gymmet på mig. Så blir nog en ganska sen hemkomt idag. Ni får stå ut. PUSS



Sexig brutta.. Eller inte!


jag funderar på dig.

Dags för mig att ta bort sminket, ge ansiktet en omgång. Packa inför imorgon, städa lite på rummet och sen besöka sängen med ett häfte om konstnärer. Jaa, mitt MVG ämne ju. Bild. Var jag fick de där mvg't ifrån är en fråga jag inte har svar på. Men jag gillar de. 260 poäng.



Jag har smittat min lillebror med bruna ögon.
Han kommer bli snygg.


En la casa

Tjenare alla höns.
Dagen rullade på, som alla andra dagen. Åkte in till stan efter skolan, barndoms hemmet och hälsade på mormors fina minneslund. Många tankar har gått åt henne idag mer än andra. Sen hem och nu ingenting. Ifall ni vill veta så är jag kissnödig, har tråkigt, inväntar en match som aaaldrig slutar,tittar på tv, borde plugga och taggar till ordentligt för gymmet imorgon. Det har blivit ganska lite med de den här veckan, men imorgon då jäävlar!!





Tröjan som inhandlades förra veckan.
Något liten över booobsen bara, men det får funka!


Hell wit ya - P!nk

What is this
I heard you got a new miss
We just broke up so you know that I'm pissed
They say you're faithful I don't believe that shhhh...
Oh no, oh no

Oh I tried to act like I didn't care
But it doesn't seem fair you're so good to her
And I tried to pretend I didn't see all those things that you do, you couldn't do for me

I was in love wit ya
But the hell wit ya cuz you didn't wanna treat me right
I was in love wit ya
But the hell wit ya cuz you didn't wanna treat me right
Now ya got another girl in your life, givin her love all day and night
I was in love wit ya
But the hell wit ya cuz you didn't wanna treat me right

So I hear, I've met the wench before
(yeah I remember that time we went to Pizza Hut and you told me she was your cousin)
I hear you learned to open doors
(so when did you become such a damn gentleman)

What does she do to you
To make you give her everything like you never did for me
Call it jealousy, but it's killin me
Cuz all the time that you were mine, you didn't treat me right
No no, no you didn't treat me right, no no no


Jag vet att mitt gamla liv läser min blogg.

Facebook gjorde hela min dag, jag är glad i heela magen! Någon idiot (hooooooost) loggade in på min msn och facebook i helgen och bytte lösenord. Moget. Msn fixade jag på dirren men facebook har knasat tills idag. ÄNTLIGEN!

Var förbi frisören igår, mamma färgade håret. Lite fjortis rött haha, men snyggt. Våran frisör tyckte vi behövde göra nått med mitt hår snart. Men vad? Jag vill bli mörkare, men vågar inte för att jag är rädd att inte kunna bli ljus när jag vill. Alla mina kompisar säger olika, jag blir galen :)
Dags att åka till skolan och laga lite mat då. Såhär på morgonen. GOO hemkunskap. Stekt fisk, mumsans....! Först ska jag väcka en pudding,packa en väska och borsta tänderna.

PUSS på er mina sköna!!



Jag saknar det ibland fakiskt.


Sva

Såg frågan nu...
vilket lag jag menade igår med det bästa, DJURGÅRDEN!! Ska man vara bäst måste man ju ägna den mesta tiden på träning. Jag får in lite annat :)

Gullgull

Det är inbördes problem...!! Stockholms ppiller är slut, mina är slut, allt är slut. Så himla svårt kan det inte vara o döda lite hormoner och packa ihop dom i en liten tablett. Jag behöver dom ju faktiskt!!

Ska åka till globen och umgås med lillebror, lite rull i affärerna, nån mysig fika. Like it. Först måste jag placera något i min tomma mage. Maten i skolan hade ingen kvalité idag. Puss!



DIN.


Hockeyn's bästa lag tar tid

Jag har lugnat mer mig lite nu. Men dock sitter jag och funderar på hur människor lyckas förstöra så mycket. Sen ber jag viss personer, än en gång inte läsa min blogg om ni ska göra det till en negativsak.
Jag är iallefall ganska jätte trött just nu. Så blir nog sängen snart för mig. Har inte så många kommentarer över dagen. Bara tankar, onda sådana.

Hittade en jätte fin text jag hade skrivit när jag va så där olyckligkär för ett tag sen. Det var väl nån kväll jag grät mig till sömna eller nått.
" Jag förstår inte varför? Jag är kär i det du gör, hur du beter dig. Jag vill radera dig ur mig..ur mina tankar...ur mitt liv..ur min kropp. Jag vill inte se, inte höra. Ändå har jag inget liv utan dig. Jag har ingenting att gå tillbaka till. Jag lämnade allt..allt lämnade mig. Varför kan jag bara inte släppa dig? Du har ändå förstört mig. Innerstinne vet jag att allt bara är en bortförklaring, en bortförklaring på att du inte längre vill. Men varför tvingar jag mig själv att gå på det? varför fortsätter jag? Jag kommer ändå inte vilja leva i ett förhållande där känslorna är påtvingade. Du tycker inte om mig, vad är det jag inte förstår? Jag ger dig för mycket och det enda jag får tillbaka är ännu mer tvekn och bevis. Jag är inte tillräckligt stark för att gå själv... Jag vill inte släppa in någon annan i mitt liv. Dig eller ingenting." Väldigt mycket, eller allt har ändrats. Men just då, mådde jag inte så bra!

Nu är det toppen i livet. Kärleken rullar ju iallefall, ingen jätte prioritering som sagt. Dock är vi två i den frågan. Det finns där och skulle kunna bli mer, men vi båda gör annat. Men jag är lycklig med det jag har. :)



Denna del av mitt liv är nog den största just nu...
Hon den där blondinen, den där snygga satan!
Min bästavän, en av den personen som äger fetaste delen i mitt hjärta!
LOVE TO YOU


Du förstör mer varje andetag du tar, äckel.

Jag är arg , arg som ett sviiiin.... ingen bra bloggning nu så det får vänta. bye.


Jag diggar inte eld

Jaha då var det måndag morgon. Bara köra på en vecka igen. En vecka närmare sommarlovet! Jag har lagt ungefär 40 minuter på mitt hår idag. Tvättat flera ggr och sprayat med olika lukta gott saker. Ändå luktar det bränt. Jävla ljus!! Efter skolan blir det gymmet. Längtar som attans , hoppas bara min nacke klarar det. Men det känns mycket mycket bättre idag!!

HJÄLP

Vilken dag, upp och ner som en bergodalbana!!
Åkte ut till kungenskurva och utan att vi visste de så mötte vi min bästa meyling. Hon jobbar på SIA heminredning. Vi kramades massor och sen pratade lite jobb. Så börjar nog jobba på söder så snart som möjligt. Brabrabra!! Efter de snurrade jag och mamma runt på IKEA. Vi ska ju göra om i alla rum förutom mitt hemma. Så idag var det badrummets dag. Tror vi börjar bli klara med planeringen!
När vi lallat runt där nån timme visade jag upp mig i tumba. Första gången på länge. Eftersom jag tydligen "skulle bli nedslagen om jag visade mig" där förut. Jag överlevde och diggar stället starkt. Är ju faktiskt uppvuxen en tid där. Rikitgt fin villa, sjötomt och saker. När flyttar vi ;)

Kvällen har funkat tills för 20 minuter sen. Jag stog över handfatet och sköljde mitt ansikte, hör hur det typ fräser kollar upp i spegeln och ser att mitt hår brinner. Skrek rakt ut och började störtgrina. Mamma hjälpte mig och som tur är blev det inte så mycket, så ingenting syns.

Nu ska jag sova godnatt.

På något sätt gör du mig glad.

Nu har jag satt på mig sköna kläder, oömma. Blir motion på ikea idag istället. Men jag ställer inte upp på träffar idag, så snygg är jag inte. Fick nyss kommentaren "Man får vara ful när man har ont, även om du inte klarar det". Han är söt!! Lever upp till de dr första idag.

Next stop, IKEA!

Vila i frid älskade.

Natten mellan den 20e och 21a lämnade en av de vackraste ängel jordens liv, min gammelfarmor.
På något sätt har hon och jag ett extra band. Jag träffade henne sista gången på jullovet, eftersom vi bodde så långt från varandra. Allt gick så fort, men nu är hon utan alla bekymmer och den ständiga smärtan. Tyvärr lånar vi på jorden inte guds änglar föralltid, nån gång måste dom tillbaka. Nu var det hennes tur. För mig har hon alltid varit en förebild och jag vet inte hur många timmar jag spenderat i hennes famn under mina 15 år. När jag var liten och bodde 5 minuter från henne var jag ofta där. Vi lekte affär med alla plastburkar. Om det är på något ställe jag blivit bortskämd så är det där. Drack ur pipmugg till ungefär 6års ålder. I mina minnen kommer jag alltid se henne klart.
För mig känns det lite som en del av mig försvann.Men någon sa att det finaste alltid far först, så dom finns där och tar hand om oss när vi kommer. Hon var en kämpe. Alla år. Hon var helt klart något av det finaste och bästa jorden ägde.
Min ängel har lämnat jorden.... och flugit till Nangijala. Nu äger de vita kärbärsträden ännu en till fin personlighet. Hon var vacker hela vägen igenom.

Du log mot mig en sista gång
Du var så lugn som om du redan gett dig av
Du såg på mig att jag var rädd

Hur kan man nånsin va beredd?

Jag fick låna en ängel som spred sitt ljus i mitt liv i varje andetag
Du togs bort från mig alldeles för tidigt
Jag fick låna en ängel för en stund

Du gav mig allt ett hjärta kan
Du lever kvar i mig så länge livet ger mig tid
Du sa till mig 'Var inte rädd'

Men säg mig hur kan man nånsin' va' beredd?


Min ängel...
'
Var finns du nu min älskade vän?
Ditt skratt dina ögon ditt ljus.
Var finns du nu?
Sorgen skymmer min blick,
men jag kan se dig överallt där jag går.

Farväl, älskade vän.
Farväl, kanske vi möts nån gång igen.

Var finns du nu?
Jag kan inte förstå,
att jag aldrig får se dig igen.
Men i mina minnen där finns du,
jag kan se dig så tydligt och klart.
Din kärlek fyller alla tomma rum,
när dagen är slut.



Tillbaka

Det har hänt lite mycket i mitt liv senaste dagarna därför har jag inte haft ork till bloggen. Men nu är jag tillbaka och mitt internet funkar!

Fredag började helt okej, men mitt på dagen gick allt ner till noll. Ägnade kvällen åt tårar.
Igår, lördag. Kom min glädjespridare på förmiddagen. Hon bakade en gaaalet god cheescake som vi mumsade i oss och spelade sims. Så galet kul. Man släpper alla andra tankar lite!! När jag gick med henne en bit hem så halkade jag i en backe, tjenare bambi på hal is. Så nu är min kropp lite så där ajsing. På nackspärr, sviiin ont. Även fetaste blåmärket på rumpan, sexigt! OCH armbågen.

Skulle egentligen ut och gå med martina idag. Men kan knappt hålla upp huvet, pga min nacke. Så idag får nog bli en inne dag för mig. Om jag inte förhoppningsvis blir bättre!



Jag behöver ingen annan än dig.
Jag har allt med dig.


Torsdag

Godmorgon! Idag är en helt vanlig dag. Jag orkar inte vara så fin idag. Jeans, ett linne och en vanlig tröja. Dags att packa, puss!

Träningsvärk är de nya JAG.

Jag hoppas verkligen internet kommer snart, nytt är nämligen beställt. För de gick sönder? Hur kan ett internet gå sönder?! Men de här med mobilbloggning är lite för krångligt för att jag ska skriva mycket och ofta. Skolan gick helt okej, dock va överkroppen lite handikappad idag. Jag håller INTE med Micke som hade skrivit att träningsvärk är skönt!! Idag blev det soffsovande efter skolan, mysigt värre. Man måste få ha dagar som idag. Imorgon är det zuuumba igen, roligtroligtroligt! Nu ska jag försöka sova. Godernatt!

Onsdag

Det är väldigt svårt o ha en bra uppdatering när datan inte funkar. Igår tränade vi zumba. Shit va roligt det va. Hopp och studs hela tiden. Det va riktigt skönt o svettas och känna sig duktig. Idag innehåller min kropp lite träningsvärk! Åker nog till stallet med kompis efter skolan. Får se hur det blir. Annars åker jag nog hem och sover :) PUSS.

Helg snart

Morgonvana! Är allt bra med mina fina läsare? Jag har världens mensvärk, vilket jag inte borde ha pga mina ppiller. Menmen så är det att vara tjej. Jag vaknade innan min klocka imorse och vägrade somna om. Så gick upp och duschade och gjorde allt i min egen takt. Jag kommer liksom behöva duscha ikväll också, eftersom efter skolan idag ska vi skaka loss. Zumba! Nu har jag ätit klart min väldigt stora frukost, lr inte. Dags att dra sig mot skolan, tjing!

Måndag

Tjena tjena årets solbränna! Skoldagen va helt okej. Tog en tur hem till Martina efter och sen in till stan. Träning. En timme dans, höfterna fick sig en sväng. Nu ligger jag hemma på soffan och fryser. Uschusch! Tv nästa, puss.

Nyår

Ett svar på en kommentar. Vilka jag firade nyår med. Martina,Viktor,Alex,Love,Hannah,Marcus,Calle och massa fler. Inte jätte många tjejer men så blir det ibland. Och jag umgås hellre med killar. Dom är inte lika töntiga tjejer, inte alla iaf. Bilder finns lite överallt :) Hoppas du fick svar på din fråga!

Måndag

Mitt internet funkar fortfarande inte. Knas. Jag somnade ganska okej igår, men va ändå trött imorse. Har lite smått träningsvärk typ i midjan , hur jag nu har lyckats träna den delen av kroppen. Men det som hjälper bäst mot träningvärk är ju att fortsätta träna. Så åker till skolan och har gympa nu. Efter skolan blir det nån timma dans med riktigt härligt folk. Personer som håller mitt humör på topp. Så antar att min säng kommer vara riktigt efterlängtad ikväll. Nu ska jag gå och fila ner mina långa naglar. Puss!

Snygging

Ingenting funkar för mig ikväll. En halvtimme innan solsidan börjar lägger hela tvn av, i hela vårat område typ. Såklart kommer den tillbaka, men då är det ungefär sluttexten på solsidan kvar. TACK. Sen ska jag sätta mig vid datan, nehe då har internet gått sönder typ. Allt gör mig galen!! Så nu där det bli mobilbloggning. Hoppas någon fixar det där imorgon! Jaha min härliga söndag... Martina, Malin och hennes kompis hämtade upp mig i det äckliga vädret. Jag och Martina drog till gymmet. Som idag delades med några galet snygga killar. En del Mörkhyade killar är verkligen som socker för ögonen. Även om vi var så där lagom snygga. Så tror jag dom diggade oss i tighta träningsbyxor och urringde tröjor. Även våra stretching(?) övningar ;) Efter vi varit duktiga där blev det en film sen drog jag mig hemåt. Städade och sen njutit,eller inte, av kvällen. Godnatt!

Nästa stopp



Jag har hittat världens skönaste träningsbyxor.
 Sitter lagom tight över the as och låren, sen lösa över smalbenen. Riktigt bra!

Nu åker jag :)


I was in love wit ya

Tjenare.
Idag blir det träning och sen söndags mys. Ingen har väl missat att det är solsidan ikväll?! Äntligen.
Känns inte som jag har så mycket att säga, jävligt onödigt inlägg.

Hejsvejs!

Godnatt, eller inte!

Dags att krypa ner i sängen. Ska ta bort sminket och byta om.
Jag längtar till min underbara, varför då? hehe, heeemlis :D :D

Mini Andén









Jag har blivit rikitgt imponerad av Mini Andén. Helt klart sveriges stolthet.
Hon har gått rikitgt rikitgt långt. Inte konstigt efter hon är snygg som satan!!


Gymmet

Har fått lite frågor på vart jag tränar, så nu får ni svar på det :)

Jag tränar på ett privatgym i enskede. Tyvärr kan man inte gymma där utan behörighet. Kostar även en del, men trivs bättre där än på större gym. Det är riktigt fint och fräsch. Skulle väl inte kalla maskinerna roliga, men helt okej. Hela miljön gör mig inspererad och taggad till träning. Eftersom det inte är speciellt mycket folk där, man är nästan alltid ensam. Så är musiken på hög volym! Tränar alltid med Martina, eftersom det är så tråkigt själv. Dessutom är vi rikitgt bra på att peppa varandra.

Hoppas ni fick svar på det ni undrade!


Jag gillar't

Dags för lite uppdatering då, tack vare Micke!

Åt verkligen ingen nyttig middag, känner mig som typ en överviktig gris just nu. Inte posetiv. Därför möter jag upp Martina imorgon och tar en redig sväng på gymmet. Kommer ett inlägg om det snaart, alltså gymmet. Har även kollat på två rikitgt bra filmer. Uptown girl och my bestfriends girlfriend.

Har precis haft ett samtal med en väldigt söt tjej, som jag inte kände innan. Hon har berättat väldigt mycket för mig om en viss killkompis till mig. Sidor som inte är så bra. Men jag blir så glad när jag verkligen kan hjälpa folk, låta folk öppna sig för mig. Liksom bara finnas där o lyssna. Jag vet nämligen hur jobbigt allt kan vara eller fort kan bli.




ingen kommentar.


Lördags middag

Skolan hade inte linjen vi letade efter tyvärr. Efter ung vi en mysig lite runda med Malin på stan. Dom åkte till sitt och jag till mitt. Bortbjuden på middag, så nu spenderar jag kvällen med fint folk.

sådär nu kör vi!






Jag behöver göra rent min spegel insåg jag nyss, så tyvärr blev det ingen bra bild på kläderna idag.
 Ni får klara er!

Dags för mig att dra sig iväg. Jag vet inte när jag kommer ha tid o blogg igen. Antingen kanske jag övertalar martina att umgås med mig efter också. Annars blir det nog bio med 3 söta killar, jag ser eran avundsjuka ;)

Have a verry braig dag :)


tjenare gymnasiet

Jag har sovit som en kratta inatt. Va jätte trött igår så somnade runt tolv nån gång. Vaknade minst 10 gånger under natten, pga sms och min skrikande katt. Hade jag bara orkat gå ur mitt varma täcke hade hon nog legat utanför fönsteret. Vi klickar inte rikitgt just nu.

Tog en dusch nyss, fräschade till mig lite. Skönt! Ska göra iordning mig nu och sen åka in till stan med Martina, vi ska öppethus nu igen. Diggar de.
Slänger ut lite bilder snart :)

Läppar




Min överläpp har växt ifrån mig, den har försvunnit.
Eftersom läppar är någon jag verkligen tycker är snyggt är detta lite små jobbigt. Min mamma har också lite överläpp, som hon inte tycker om. Kanske borde jag göra som min fina Meyling, men inte lika mycket och bara överläppen?! Dags för en förändring kanske? ;)



Du är så jävla snygg, min syster gestalt!


Fina

Mitt hjärta är som en fullt trafikerad motorväg...
dom flesta bara åker förbi, borta lika fort som dom kom.
Andra krockar och stannar föralltid på motorvägen, i hjärtat!

Du krockade i mitt hjärta! ♥





Ge mig tips på idag?

Sista lektionerna funkade helt okej. Kemilektionen tog min energi till hundra bara.

Det är fredag och känns inte som nån ska göra nånting. Dom flesta killkompisar ska träna eller inga planer än, martina ska på middag och dom andra på bio. Jag är inte sugen på at underhålla mig själv i en hockeyhall lr innebandyhall. Inte heller en biosalong. Åka och träffa en nyhemkommen kompis tackar jag nog lite nej till, inte på humör för honom.
Förhållanden är ju inte min starka sida just nu så jag behövde lyssna på "för den som älskar" efter att ha kollar facebook... Kanske en liten promenad snart. Annars blir det ingen träning alls för min del fören på söndag. Ledigdag imorgon alltså, lite tråkigt faktisk. menmen!!



Gammalbild, men trivs i dom här kläderna.
Dock andra smycken idag!


Fredag!

Hejhej mina vänner :) Sitter i skolan och väntar på att min lektion ska börja. Började klockan åtta, tyvärr. Men det gick bra! Jag och mina vänner hade nyss ett samtal med en av våra många städerskor. Så jävla skön! Dags för so :-d

Ever night i fall apart, I think I need you now

Jag hamnade i nåt litet deppigt stadie, troligen pga låten jag lyssnade på. Som tur är har jag en väldigt bra sån där Jonas , inte så många som har en kusin som honom ;) hahaha! nu är jag glad igen och ska laga maat, tänkte leka husmor :D

PUSSS

älskade syster

Drog mig upp ur sängen imorse, hemskt. Skolan rullade, hände väl inget speciellt. Det är bara de att just sista lektionen på torsdagar, fysik. Så är jag alltid så hiimla glad, tycker lite synd om min stackars lärare. Men dock har jag VG i det ämnet, och han sa till mig att min attityd inte har nånting med det jag presterar att göra tur för mig!

Efter skolan handlade jag med mamma. Men lämnade akut affären och mötte upp min finaste syster. Tog en promenad med henne. Att killar kan ställa till med så mycket problem. Kom nyligen hem men funderar på att ringa ett samtal och sen ta mina hundar på promenad.

BYE


Anna(?)

Då ska jag behöva lägga ner min kväll på o prata med nån stackars Anna som ska hålla på mot min lillebror. Fan för små fjortisar, haha.

Blir inget gym imorgon, men ska försöka dra ut syster på en promenad eller mirre. Men kan komma sig att dom båda ska till stallet. Annars underhåller jag mig själv i skogen, haha.
Godnatt nu, puss.

Hej träning.

Nu har jag gett magmusklerna en omgång. Men jag skulle behöva fler streching sätt till magen, hatar o ha träningsvärk där. Eftersom det blir så galet jobbig när jag skrattar och lyckligtvis gör jag det väldigt mycket under dagarna. Så hjälp mig? :)

Duschen ska ta över mitt liv nu, eller kanske ett bad?! Har inte bestämt mig än. Jag är jätte träningssugen, kul att jag kommer på det tio i nio en onsdagskväll. Kanske ska dra iväg märta till gymmisen imorgon (?).

Nej nu ska jag bli snygg, bajs på er!

This is real, this is me
I'm exactly where I'm suppose to be, now




Onsdag

Tjenare tjenare.
Dagen rullade på, lektioner hög och låg. Det bästa av allt är dom få glädjehöjarna i skolan, som man träffar på ibland mellan lektionerna. Dom får en lite extra glad :)

Som ni såg imorse så la jag ut mitt horoskop. Tänkte göra det varje dag, eller försöka iallefall. Så ni som har stjärntecken jungfru går ju plus. Ni andra stackare ser ju mest bara om jag har en bra lr dålig dag!

Idag blir lite styrka och en promenix, mitt huvud är nämligen lite ajsing idag. Även dejta lite besökare!! :) PUSSENS



My babylove!


Jungfru

Ingen märklig dag. Din sammarbetsförmåga vill inte fungera och ibland är du taktlös.

jag har ett grisÖGA på dig!

Jaha då va andra dagen avklarad!Skönt. En dag närmare slutet av kvarnbergsskolan.

Idag var det disikering på schemat, grisöga. Vilken höjdare. Luktar ruttet,skvätter svart blod, fräschig! Men vi tog väl oss igenom även det. Jag och Martina genom allt, även ögondisikering. Lite hjälp av Alex men schh. Vi slutade egentligen 12.10 men det fick vi veta 13.15, jippie för min skola.

Jag är hemma och har ganska allmänt tråkigt, så ska ta mig ut på en promenad. Nån timme förhoppningsvis.






"lägg det som en spermie Hannah, så fotar jag!!" , citat by Martina





Varsågod här får ni en bildvisning i biologi!


djurgården-aik

Ikväll är det ju djurgården-aik , problematiska matchen!
Grejen är den är folk blir varnade redan nu, haha. Garaget ska stänga tidigare och folk i allmänhet varnas om att befinns sig runt globen ikväll. Helt ärligt men allt detta bråk är väldigt onödigt. Men vissa gör det ju liksom helhjärtat, dom älskar sit lag. Men lugna ner er killar :) Se till o låta hockeypojkarna sköta matchen på isen istället!!

2a dagen

Godmorgon!
Så här tidigt har jag nog inte varit uppe på väldigt länge. Trött som ett svin och verkligen tviingade mig själv upp ur sängen va precis vad jag gjorde tidigare. Mitt utseende är klart för dagen, frukosten ligger i magen. Bara lite kläder till dagens idrottslektion som ska ner i väskan. Sen ska jag invänta bussen och Martina.

Efter skolan blir det lite styrketräning, haha. Ska hjälpa till o bära sviintunga saker, men jag fixar't! Pussens på er.

"vill du stanna här med mig?"

Jaha då var det kväll, egentligen är jag inte trött alls men måste ju. Ska träna magen lite innan, sen ta dygnets sista glas vatten. Vatten och mjölk är lite smått av mitt nya beroende, skönt det.

Imorgon börjar skolan klockan 8 och slutar runt 2 kan jag tänka mig. Men jag ska börja allt med att ta ett snack med min kompis i finland, som aldriig är hemma nu för tiden. Just nu diskuterar vi förra vinterns romans.. hahaha jadu Robin. Fan va många Robin jag har i min närhet :)

GODNATT bloggen

Aj i hjärtat

Har du någonsin älskat någon så mycket
Det gör dig gråta?
Har du någonsin behövde något så dåligt
Du kan inte sova på natten?
Har du någonsin försökt att hitta orden
Men de kommer inte ut rätt?
Har du någonsin?

Har du någonsin?

Har du någonsin varit kär
Varit kär så dåligt
Du skulle göra vad som helst
Få dem att förstå?
Har du någonsin haft någon
Stjäla ditt hjärta bort?
Du skulle ge vad som helst
För att få dem att känna likadant?
Har du någonsin sökte efter ord
Att få dig i sitt hjärta
Men du vet inte vad jag ska säga
Och du vet inte var du ska börja?

Har du någonsin hittat en
Du har drömt om hela ditt liv?
Du skulle göra nästan allt
Att titta in i deras ögon?
Har du tillslut hittat en

Du har gett ditt hjärta till
Bara att konstatera att en
Kommer inte att ge sitt hjärta till dig?
Har du någonsin stängt ögonen och
Drömde att de var där

Och allt du kan göra är att vänta
För den dagen då de kommer att bry sig?

Vad gör jag måste göra för att få dig i mina armar, baby?
Vad gör jag måste säga att komma till ditt hjärta
För att få dig att förstå
Hur Jag behöver dig bredvid mig?
Måste få dig i min värld
"För, älskling, jag kan inte sova "

Har du någonsin?






Snygg profilbild, Robiin!



hahaha, jaa så kan det sluta


Första dagen

Tjenare hörrnii!
Min första dag i skolan gick toppen. Sura miner tillhör inte mitt liv längre, inte heller små kommentarer. Dessutom bråkar jag inte med någon längre. Det är dom som bråkar med mig, eller att vi inte har kontakt längre. För jag orkar ärligt talat inte bry mig. Jag och min vän Casper diskuterade nyss rykten, så hiiimla onödigt på alla sätt.
Efter skolan åkte jag och Martina hem till mig, gosade med lillebror och lagade middag. Sen åkte hon vidare och jag och min lillebror gosade gääärnet.

Nu inväntas frukt som kommer hem med mamma sen myskväll!









Jag älskar denna pojke mest på hela jorden, hela universum.
Han är mitt livs ljus och det absolut det bästa som hänt mig.
LILLEBROR! ♥♥♥♥


Måndag

Godmorgon :) Nu är jag påväg till skolan, både glada och sura miner. Nu är det bara en termin kvar i grundskolan och på kvarnbergsskolan. Dock hade jag gärna haft lov lite längre. Men det är som det är och bara att acceptera. Hoppas på en ganska lugn dag idag iallefall. Puss!

skola imorgon då

Nu börjar jag bli klar inför skolan imorgon. Har iallefall duschat och fixat naglarna.Dags för det sista nu sen inta sängen, jag behöver leka med johnblund ganska tidigt ikväll...
Vi hoppas att jag ar ork för ett inlägg imorgon.

Godnatt



Mitt levande ljus!


Soffa

Vilket underbart väder!
Jag,hundarna och Martina tog en lång promenad. 2½ timme luffsande i skog och mark. Plötsligt mötte vi en rikitgt snygg islandsäst, martina förstod inte rikitgt vad jag menade med snygg. Men vi hon har inte rikitgt några hästögon. Iallefall så var det våran gamla vän Filippa som red på hästisen. Riktigt kul o se henne även om det inte blev så mycket.

Jag och andra halvan har nu lagt upp massa toppen saker inför närmste halvåret. Våran träning kommer innehålla gymmet minst en dag i veckan sen självklart våra lång promenader, som idag. Sen massa små hemligheter som inte ni behöver veta, eftersom vi kommer va snyggast i sommar!! Killar är ingen prioritering.

Nej nu ska jag spela data en stund och sen kolla på tv med gott samvete. Jag råkar visst älska våran nya soffa!!


Söndag

Morsningkorsning!
Jag gick och la mig i sängen klockan alv 12, men vred och vände mig och kunde inte sova till klockan 2. Inte bra efter de ledde till att jag vaknade klockan 10 och imorgon börjar jag skolan klockan 10.15. Men det får funka.
Nu ska jag klä på mig och hundarna sen gå och möta martina. Det luktar långpromenad!!!
PUSS


Sadface

Klagamål på min uppdatering, usch skam på mig.

Igår va jag och andra halvan på bio, devil. AS grym film, jag brukar inte gå på filmer där folk i salongen skriker. Men det gjorde folk igår, inte martina dock (stolt!!). När filmen va slut träffade vi på en rikitgt skön kille, inte svensk med uppvuxen på Gotland. Han hade yrat runt i tumba kvällen innan och inte hittat hem, han sa "det är bara vitt, vitt överallt, var jag än vänder mig så är det vitt". Sen förklarade vi vägen hem för honom, när vi rablade upp stationerna sa han "finns det verkligen nått som heter tullige??". Tror vi kommer smågarva åt honom under närmsta framtiden.

Idag va det kalas för min söta kusin, 2år. Dock förstörde hockeyn lite av hela dagen ;). Min coolaste kusin hade hockeyträning, så snacka om att jag blev råå dissad även denna släktträff. Jag fick leka med småbarnen på golvet och kolla fetaste present öppningen.

Kvällen har jag spenderat i soffan, trött som ett as. Fråga mig inte varför. Nu ska jag besöka sängen, sista rikitgt lovkvällen.. ajajaj!!



Snyggaste ungen, i somras dock!


Fredag

Orkade faktiskt inte klä mig som nån liten jätte uppfixad flicka idag. Va iväg med mamma och inventerade en ny soffa. Kvar för dagen är ansiktsbehandling och bio med bästavän! Devil. Snabb uppdatering.

Älskade ängel, du e min man...

Va i sollentuna igår, rikitgt lyckat faktiskt. Behövde bara en hjälp en gång då fick jag ist tillsvars varför jag va där när han inte va hemma.. jaja ska helt klart besöka de där stället oftare.

Jag har haft en sån där vara sjuk dag idag, frysit och kollat på film. Vilket jag ska fortsätta med nu. BYE!
Nödvändigt inlägg!

Sollentuna nästa

Tjo bitches, liet rullar eller? bra där.

Jag har faktiskt namnsdag för er som inte förstått det, jag och alla andra Hannor. Grattis till oss då. Jag har haft en lung dag, även idag. Fy. Men nu är jag påväg ut till Sollentuna för middag och lite mys, man tackar. Tur att jag hittar där ute i dom små områdena. Efter typ timmars promenader överallt där i somras. Fotbollsplaner,affärer,bussar och ja allt möjligt lärde jag mig hitta där, haha.





Puss på er.


Baby

Idag har jag,mamma och lillebror haft mysdag. Ägnat all tid på varandra. Nu sitter vi och kollar på film, rikitgt usel. Bestämde precis med en fin vän att vi ska ta en promenix imorgon kväll. Vi bor 5 minuter ifrån varandra men träffas aldrig längre. Jag är väldigt väldigt glad att jag har denna vän, hon har hjälpt mig många gånger :)

Okej nu ska jag ta och looka vidare på filmen och smsa snyggingen!



mamma ser väldigt sur ut och älsklingbebis va väldigt liten!


Nyår





Glada personer




Några inte så fina bilder från nyår.
Det finns fler men dom vill jag inte visa upp om man säger så. Inte överdrivet vackra.


FRUKOST?

Jag vaknade försent idag också..! Men det kan nog bero på att jag råkade somna försent eftersom jag plötsligt behövde sätta stopp för en sak. Sen vaknade jag klockan 5 eller halv 6 av en viss Alex eftersom vi behövde prata lite. Skönt o reda ut saker och ting. Men ibland behöver man trycka på dom ömma punkterna för att få fram det rätt, tur att jag kännt honom i runt 3 år. Han ska nämligen till storvreta idag och va uppe med tuppen, tack för den. Hade även en stund med bästa Anton via sms, fy satan i gatan vad jag saknar honom.. killen har mognat på sig.

Jag har varit ute med hundarna, rikitgt skönt väder ute ju. Ska nog steka lite pannkakor nu! Jag har väldigt lätt för att få andras "matsjuka". Jag har druckit oboy varje dag i 4 månader, bara för att mitt ex gjorde det. Nu gör jag iordning ett glas a bara vane sak sen dricker jag det ändå inte. Martina steker pannkakor till frukost ganska ofta och vem ska inte göra det nu? Undra om det här beror på mina dåliga frukostvanor. Folk kallar inte ens det frukost. Men innan skolan äter jag oftas en hel eller halv macka och ett glas vatten eller oboy nu efter massa kärleksfrukostar. Vad äter och dricker ni till frukost? :)


Äcklig tjej den där...

Jag hade en gång en kompis, eller en granne. Visst i va bra vänner, en tid jag skulle vilja radera. Grejen är att nu är den enda hon gör är att prata med mina gamla killar. Fräsch? Ärligt talat skulle jag aldrig vilja ha sex eller ens dela saliv med någon jag vet hon gjort det med. Fyfan skam! Skulle aldrig sänka mig så lågt.

Att hon inte hittar andra killar än mina gamla tycker jag är sorligt, synd om tjejen. Dessutom är det vidrigaste att jag vet exakt hur en av killarna funkar. Han ber om nakenbilder hela tiden, även på nära håll om man säger så. Jag nekar inte att jag skickat lättklädda bilder till honom, men det finns ju även här på bloggen såå? Kärleken som fanns mellan oss va på ett helt annat plan än naken bilder och perversa sms. Saken är den att jag tvivlar inte en sekund på att min gamla granne skickar det han ber om. Har ju hört..

När jag och denna tjej hade en såkallad vänskap så trodde jag aldrig att hon skulle sjunka så långt som där hon är idag. Varför skulle sex hjälpa mot andra problem? ärligt talat så har man sex med någon man tycker om, inte för att bli utnyttjad. För det är exakt  det hon blir, tyvärr.. alla gånger säger jag abslut inte. Men som sagt jag känner ju killarna... väl.


Natten

Sverige förlorade på straffar. Jag har börjar lugna ner mig tack vare lite folk, haha. Hockey gör mig arg :)

Jahapp kvällen då. Åt på en grekisk resturang med mamma och lillebror. Jätte mysigt. Sen gick i runt lite överallt, planerade för hemmet. Ska nämligen göra om överallt förutom mitt rum och toaletten typ. Najsigt värre!
Ska iallefall försöka sova nu, behöver vända tillbaka dygnet. Sovgott!


SVERIGE

Jag ligger i sängen och kollar på Sverige-Ryssland. Jag hatar hockey i tv eftersom dom där pratarna skriker för minsta lilla och jag irriterar mig på dom.Fast vad gör man inte för beroende personer, måste nämligen kolla på det här... ingen annan kanal funkar enligt honom. Men jaha då var det dags för straffar. Jag hejar på Sverige :)


My life is perfect without you







Så här är jag klädd idag :)
Jag har faktiskt en av mina mogna blusar på mig, duktig! Dessutom trivs jag i den, man känner sig fin. Realtivt höga jeans från bikbok(?). Min fina klocka som jag fick i julklapp, den sitter på armen hela dagarna. På andra handleden sitter ett snyggt armband som jag fick av den bästa i julklapp.

Dags att springa ut med mina fina hundar, skönt med bara små hundar nu. Sen åker jag iväg, fråga inte vart för det är en hemlighet!! Spänning!


SOVTUTA!

Hola :)
Jag vaknade klockan nio imorse eftersom jag skulle åka till en killkompis, men han va inte vaken. Så jag råkade bara somna om nån timme till. Eftersom han fortfarande inte har vaknat börjar jag tröttna på att vänta. Så ska hoppa in i en dusch, göra iordning mig. Sen får vi se vad som händer.

PUSS


Citron

Nu ska jag försöka sova, med mitt sådär lite smått irriterade humör. Dags att skippa sånt folk som bara vill förstöra och se fram emot 2011. Jag kanske hittar min prins? vem vet. Än så länge är inte den rätta funnen, har jag märkt.

Kyss o smek sänglek :)

ge inte bort det

trycket inombords är det värsta som finns..

Året som gått.



Förra nyår




"Idrottsdag"




Jag hämtade hem min bebis!





Utgång



Stuvsta ip blev mitt liv







2 veckor praktisk i nyköping.




Älskling kom till världen



Det blev sommar



Efter mycket om och men



Hejdå-middag för martina som åkte till thailand



Det blev sommarlov



Jag klädde mig..lätt



Bästavän kom hem!!





många dagar på stranden




Åkte till Örebro med dessa flickor.



pojkvän



Bebis fick sitt namn.. Love Byrud.




Tuffa saker




Det blev vinter.





Jag blev brunett.




nu börjar lovet!

Usch vilken äcklig dag. Jag är lite seg på o ta tag i saker därför sitter jag fortfarande i korta shorts och linne. Skulle ha åkt och träffat Brandon men somnade, så just nu är jag inte så där jätte poppis. Ska laga mat nu, är inte hungrig men måste ärligt talat göra nått med mitt liv. Visst vissa säger att loven är till för att vila upp sig, men blä va mycket jag sover. Det är bara en vecka kvar, dags o ta tag i lovet nu.



Bästa du!


Min stolthet!



:love:


liten pojke, laglig nu.. Du är inte ens värd ett grattis.

Fyfan nu drar jag iväg på middag hos nåra bekanta... fräsch tjej. Har verkligen gjort allt för att se lite pigg och trevlig ut. Egentligen håller mina ben på att gå av och mina ögon är som magneter mot varandra. Längtar till hemkomsten och tillbaka till min säng som jag delade nån sovande timme med nyss :)

Ha en prima kväll!

2011

ÄLSKADE 2011!!

Min start på nya året va helt perfekto. Åkte hem till Martina vid 6, åt en super god middag sen blev det snygga tjejer av oss. Vid 8 rörde vi oss mot Viktor och stuvsta. Efter en liten värmestund hos honom drog vi till gubbängen. Mötte upp lite av hans kompisar på vägen. Vi hamnade i en lokal med massa folk, lite smått tråkigt från början. Kände verkligen inte någon. Sen blev det tolv slaget, vi firade hällde champange lite här och var, pussades,kramades, skrek och vissa hamnade i snön. Riktigt trevligt! Problemet va att vi hittade en stakars katt vid 5 över tolv. Som vi va tvugna att rädda så coola som vi är fick vi till slut in den i trappuppgången.
Sen helt plötsligt kände jag alla, vi hade massvis med gemensamma vänner och kände jag dom inte lärde jag mig göra det :) Sånt gillas! Sista timmen kom även super Stefan förbi, bra kille alltså. Vid 4 började det spåra så vi rörde oss mot Stureby. Kom hem vid 5 men då hade Martinas storebrors kompis (långsökt) låst fel lås så vi kom inte in..!!! Fick vänta på en glad storebror och kom i säng vid halv 7. Jag med den bästa vid min sida, Viktor i rummet intill!

Jag är toppen nöjd med kvällen, hade så himla mycket roligare än många andra. Tänk dom stackarna som fick fota sig själva, leka med bästakompisen på rummet, dela nyaåret med släkten eller nått... trist för dom tycker jag!

Nu är jag hemkommen från martina och ska dela resten av dagen med min säng. Usch blir inte många knop idag. Min kropp är inte rikitgt med än.
Tyvärr har jag inga bilder från igår, än. Vet inte vad han heter som fota, men vi hoppas han lägger till mig på facebook :)

LOVE

RSS 2.0