3D alltså!

Goderkväller!
Jag köpte det jag behövde i Nacka, vilket var en överdel tills imorgon,leggins och nylonsptrumpbyxor. Sexig tjej imorgon... Svart hög siden kjol med volang (?) och en leopardmönstrad tröja med puffärm! När vi va klara där tog vi occ hem till Märtan, rensade garderoben.  Najsigt bajsigt med en bästavän men samma storlek. Blev 2 shorts,en klänning och en tröja rikare på det. Även min garderob fick sig en genomgång av oss två idag, skönt! Middag fick det bli med min familia, lasange serverades mummsans!

Vid halv 9 tog vi oss in mot hötorget. Biooo!! Saw 3D, japp vi är galna. Usch och fy för den filmen. Så äcklig att den blir läskig. Folk som sågas mitt i tur, personer som slits i stycken och tarmar som kommer flygande mot en. Men även det var en upplevelse.

Nu är det dags för mig att plocka av sminket och outfiten... sängen är min nästa hållplats. Behöver nog sova ordentligt inför imorgon. NYÅR, taggad som en 4 åring på sin födelsedag om inte mer alltså. Shit!

Nattis :)



Är ju typ tillbaka i den här hårfärgen!


Kallt om rumpan!

Godmorgon! Jag tycker det är onödigt o sova på loven därför gick jag upp 9 även idag. Sitter och väntar på att 4 minuter kan gå och att min tunnelbana ska komma. Ska nämligen ut till nacka. Kolla rean får och hitta det sista tills imorgon,nyår! Ska bli riktigt kul. Vad ska ni göra? Fira med kompisar eller familj och nära? Puss!

You make me feel like a child

Jag vet att ni gillar mina korta sammanfattningar om just nu, så...
Varnar söta stackars tjejer om en kille som faktiskt varit min vän, lekt kock snabbmakaroner var det, råkat förstöra min dvd, planerat inför nyår!!!!, inser hur himla mycket bra bästavän jag har, den dagliga saknaden av personer som är kött och blod, "lyft telefonen och ring, ett sms tar 1 minut", förstått att en vän verkligen har bytt om och blivit den gamla och respektlösa, tackat nej till att fira nyår med ett ex (M), sista... jag vet att min säng verkligen ropar på mig så godnatter!!!

Pusss

Jag lägger in den här så här på kvällen, varsågoda jag delar med mig av mitt liv till mina älskae läsare.

haft sex (x)
strulat (x)
pussat någon (x)
kramat någon (x)
kört sanning eller konka (x)USCH!
tuperat håret (x)
klippt dig (x)
färgat håret (x)
ätit ditt egna bajs ( )
druckit ditt egna kiss ( )
rakat dig någonstans (x)
spelat tv-spel (x)
varit utomlands (x)
åkt flygplan (X)
åkt buss (x)
åkt tåg (x)
cyklat i regnet (X)
plattat håret (x)
lockat håret (x)
skolkat (x)
skitit i en läxa (x)
retat en lärare (x)
blivit avstängd från skolan ( )
kommit försent (x)
varit på bio (x)
blivit kallad hora (x)
varit kär (x)
haft ett förhållande (x)
blivit misshandlad ( )
bytt stil (-) räknas mina mogna blusar?
handlat i skolkafeterian (x)
ätit godis (x)
druckit läsk (x)
varit i stockholm (x)
varit i göteborg (X)
varit i skåne (X)
varit i dalarna (X)
fällt krokben (x)
varit ledsen (x)
dumpat någon (x)
blivit dumpad (x)
fått ett sugmärke (x)
gjort ett sugmärke (x)
blivit underkänd på prov ( )
duschat (x)
tagit en egobild (x)



Nej men oj här är jag ju i egen hög person!


Musik

Musiken räddade helt klart min kväll!
Jag och bästa Martina gjorde rean idag. Jag köpte två mogna blusar, en lång och en lite kortare. En nyårs kjol (hög) och ett par strumpbyxor. Dom där mogna blusarna är jag verkligen stolt över. Grejen är den att jag trivs så himla bra i ett par leggins och ett långt linne, precis som alla fjortisar. Men idag blev det ändring på det, duktig Hannah!

Vid två åkte vi hem till super Malin, Martinas kusin. Umgick med henne och hennes pojkvän, mysigt värre. Vad vi gjorde kan jag inte riktigt sätta fingret på men tiden rann i väg och jag diggar sällskapet.

Tyvärr förstördes min kväll lite smått när jag kom hem. Har legat i sängen och deppat i nån timme. Till slut hoppade jag upp, på med datan, play på spotify och nu är mitt humör bra igen. Idag älskar musik!!!


Nu ska jag leta på kameran och fota mina julklappar, lite sent men bättre sent än aldrig!



Så vi två.


Staden Stockholm

Idag blir en dag på stan med min älskade martina :) älskade mellandagsrea! Vi tar nog en fika med Viktor också, trevligt värre. Idag ska bli en glad dag!

Nästa.... Stockholm

Mamma kom hem till farmor, dom fikade och jag gick ut med hundarna. Sen åkte vi förbi världens sötaste gamlingar, pussade lite på dom och nu sitter jag i en av Noras finaste lägenheter. Shiiit va allt är snyggt. Jag ska verkligen inte bo i stockholm när jag blir vuxen. Det är sån himla stor skillnad på priser. Här finns det en gård med stort hus,stall och ridhus för 183000. I stockholm hade den kostat minst 7 miljoner. Sjukt tycker jag.

Alldels snart ska vi sätta oss i bilen, avgång för hemfärd. Ungefär 2 timmar i bilen, love. Det får funka. Hoppas på mat efter vägen. Kvällen spenderar jag nog på mitt rum. Städa,fixa upp nya tv'n, packa upp, bädda fint. Jaa så får det bli :)

PUSS på rumpan.



Kärlek till dig.


Tisdag

Ja man blir grå i den här kameran! Snart kommer mamma hit till älskade farmor. Vi ska fika lite och sen vidare till gammel föräldrarna igen, dom är 88 och 90 år. Gammalt eller vadå? Men det är nog dom enda gamla människor jag tycker om. Annars brukar jag vara rädd för gamla människor, fråga mig inte varför. Dags för promenad. Caio!

Kväll

Usch va jag inte gör iordning mig här. Idag har jag kört mjukis kläder , nada smink och uppsatt hår. Klart det är skönt. Men jag längtar efter att sminka mig och fixa iordning mig. Har liksom bara uggs med mig och min stora canada jacka. Aldrig riktigt snygg. Men jag får skylla på att jag är lite sjuk! Nu ska jag njuta av sista kvällen i Nora. Gissa hur? PUSS!

Lovis

Fina kusin i snö!

Måndag.

Godmorgon snyggingar! Igår va de mys med mina kusiner. Kollade på mumien och somnade vid halv ett. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Vara barnvakt till mina kusiner och sen kanske åka in till min farbror , om jag inte kommer på nått roligare. Vad gör ni så här på mellandagarna? :) PUSS!

26e december

Tjenare! Jag spenderade för middagen hos världens sötaste gammel föräldrar. Puss på dom. Fick lite arv saker och pengar. Sen nu är min andra farbror här och hans tjej. Han tvingar mig att snacka om första fyllan och vilka kläder jag köper på mq. Diggar honom! Kusinerna är här också, dock inte hans barn men några andra söta prylar. Kollar på bästa filmen ice age 2 :) PUSS!

Bebis mage!

Jaha då var "natt på museet" filmen för kvällen. Vi åt knas mycket. Första julbordet jag verkligen åt på.Det första hade jag ont i magen och julafton va jag höge hungrig så åt mest gurka (a) Jag ska få en kusin egentligen när som helst. Lilla bebisen är beräknad 2 januari, knas nära ju. Emelie och magen va super söta! Imorgon blir det nog ingen speciell uppdatering. Ska först åka och hälsa på världens bästa gammel farmor och gammel farfar. Jag längtar! Sen ska jag tvinga hit lite kusiner :-d älskart!! GODNATT!

Bloggjullov

Dålig uppdatering så här runt jul. Den 23e var det julafton hemma med fina bröder. Vi åt mat och öppnade lite julklappar. Fick den nya britney spears parfymen av dom, gullegrisar! På kvällen lekte jag tomte och lämnade en påse med julklappar till dom andra syskonen. Visst va jag påhittig? :) Julafton spenderade vi hos morfar. Fick massa dina julklappar bilder kommer sen. Imorse åkte jag hem till min finaste vän. Vi satte oss i bilen och påväg till örebro firade vi jul. Av henne fick jag en svinmysig tröja och två dunder fina armband. Nu är jag och vovven hos farmor. Jätte jätte mysigt :) jag älskar sveriges finaste stad, Nora. Dags att vänta på farbror och hans gravida flickvän , gull! :)

Jag skulle nog må bäst av att du försvann helt!

En sen onsdagskväll. Jag slutade vid halv tolv. Betygen 1 G,2 MVG resten VG. 260 poäng, rätt nöjd faktiskt! Efter det åkte jag hem, råkade somna med lillebror. Sen blev det en kommunaltripp till stuvsta , som slutade med att bussarna va sena och vi fick gå typ halva vägen. Mina ben förfrös! Sen blev det middag, tacos. Tillslut gick jag och halva familjen plus hundarna ut och hämtade en gran. Så jävla snygg! Nu är den klädd och fin. Kvällen har inte innehållt så mycket mer. Lite godisbak vid elva bara. Nu ska jag fortsätta kolla på mitt program! See you :)

you take me back to the start



Usch vilken bild haha!

Jag ska snart åka till skolan och kolla på dansklassernas danser sen få mina betyg, spänd? Ja lite kanske. Efter de åker jag och mamma och handlar lite julklappar, myspys.

Vaknade väldigt tidigt idag så hann duscha,locka håret, sminka mig lite extra mycket (dvs ögonskugga typ). Duktig chey idag.


Ta ert steg ifrån mig

Om ni irriterar er över det jag skriver i min blogg ber jag er sluta läsa den.
Jag förstör inget liv över att ha en blogg. Tydligen finns det personer som tar min blogg som ett hot. Hur och varför förstår jag inte.

Jag vill att dom som läser och följer min blogg ska göra det för nöjets skull och för att dom tycker om mitt sätt att skriva. Inte använda den som en start på problem hela tiden. För det är nämligen inte hos mig problemet ligger utan hos skaparen.

En stor anledning till att jag har blogg är för att jag ska kunna skriva av mig. Mitt liv har haft många händelser och många stora förändringar. Jag har förlorat personer som betyder mycket för mig. Även insett hur snabb en nära person kan skapa hat mot mig, göra mig till ett objekt för problem..Även detta är en fråga för mig, jag förstår inte varför?!

Jag har väldigt svårt att lite på personer, speciellt vuxna. Dessutom är det så att person som skapat det inte bara har skapat denna orolighet hos mig, utan även andra i min närhet.
Men varför jag ska vara punkten i ett liv som funnits fler år än mig och mina 15 år tycker jag är konstigt.

Förstör inte en person

Jag kan inte riktigt förklara hur jag känner över er.
Irriterad.Arg.Besviken.


Julgodis igen

Jag bakade godaste julgodiset idag. Först hade jag nougat på hela händerna och i halva köket typ, rena paradiset. Sen lite andra saker och till slut doppa små bollar i flytande choklad. Usch va goda dom blev. Blir nog en julklapp till nån i släkten!
Något som inte va lite skönt var att jag råkade tappa en kastrull jävel mitt på foten. Så nu är den röd blå och svullen, inte så skönt.

"J" har träning så jag ska nog ta en promenad med mina små vovvar för att ha nånting att göra. Sen städa och göra dunder fint på mitt rum. Om jag hinner innan middagen ska jag slå in några julklapparna också!!


Pulka är inget för mig.

Tjolahoppsan :)
Idag är det tisdag och en väldigt ovärd dag enligt mig. Eftersom pulka med klassen inte känns jätte lockande stannade jag hemma idag. Förstår verkligen inte upplägget på min skola. Vissa 9or är och bowlar eller tittar på bio för att dom har röstat fram det. I min klass har lärarna bestämmt att vi ska åka pulka och klä oss i täckbyxor eller overall. Hallå vad är det för fel?! Töntigt av dom tycker jag.

Imorgon ska jag få mina betyg, kommer ligga runt 250 poäng har jag räknat ut. Relativt bra faktiskt! Nu ska jag klä på mig och göra iordning mig. Slänger nog in en outfit sen eftersom jag ändå inte har nått bättre för mig såhär mitt på dagen.
Puss o smek!



Skridskor förra året räcker i flera år för min del!


sällskap

Nu har jag kollat på filmen på fyran, innan det tog jag ett långt bad. Har verkligen inte gjort någonting idag, inte ens varit utanför dörren. Men ibland behöver man såna dagar också :)
Dags att underhålla min säng nu



"Jenny", jag kommer inte att svara på vilka den sista bilder är på tyvärr. Ett minne för mig därför la jag ut den, lägg inte ner all tid på det :)

Massa gamla bilder


Förlåt tjejus






<3



José och martina



<3


Borgman och felicia hade det där lille extra redan för ett år sen ;)



Rommiis 08



nikii och martina





Julia fjorton år



Minnen



Min dagliga saknad!





Ingen kommentar,  HAHA!


Söndag

Morsning!
Jag somnade väldigt mycke försent inatt, tack Marcus. Idag har jag inga planer alls, tror inte jag vill ha det heller. Tankarna om allt är många, saknaden av vissa bitar av en del personer är större än vanligt, irritationen på vissa personer är enorm. Det finns ingenting att göra nått åt saken.

Just nu ligger jag i sängen, utan smink och i kläderna jag sov i. Ska kolla på film snart, kommer troligen somna men då får jag faktiskt göra det :) Tråkigt att vara själv kanske, eller inte!



haha, förra lucia tror jag.
Johanna, Felicia, jag, emil, maurer och
Robin.


Jag borde frusit till is

Okej jag har förfrusit min kropp, mer än någon annan.
Jag gick ut och fick vänta på Marcus i en lång evighet. Sen kom han med tre kompisar, uppfattade inte nått av killarnas namn, trevliga typer. Den ena va mobbad av dom andra, en av dom försökte övertala mig att han hade nummer 27 i flempans 95or. Som om jag inte skulle veta vem som har de? Marcus va sur på hela det laget för att dom hade spelat fult mot hans kusin lr vafan de va. Den sista killen la jag knappt märke till, märkte honom efter typ 20 minuter (a)

Nu har jag snart känsel i kroppen igen, ska lägga mig under täcket och fråga om min kusin vill kolla på film med mig men tror redan hon har somnat i vardagsrummet, depp! Ensamheten tar upp mitt liv lite just nu :(



1 år sen flickor!
Martina, Felicia och jag ( halva Johanna)
Usch vilken fuuul bild , ser lite onyktert ut! ;)


För den som älskar











Massa bilder på nya håret, HISS eller DISS?




Bakade först lite med mamma. Blev sen förfrågad om att träffa Martin,Micke och några... men nej tack! Gjorde lite andra saker istället, mysigt och hemligt. Nu är jag hemma och vänder ska ut och möte upp Marcuus. "Hej desperate kille" hahaha, diggar min granne. :)

Pusssiliss min vänner.


Lördag

Lördag förmiddag, vad gör ni? Jag sitter och väntar på tunnelbanan som ska ta mig och martina till kista, för dom sista julklapparna. Min fredag spenderade jag med familjen och en lite smått hemlig person. Orkar inte med allt snack, därför skriver jag inte ut hans namn. Jag håller tummarna för att dom 2 sista julklapparna finns i kista :) Puss!

Rött

Julpyntade naglarna igår! :)

Samba

Penis på er alla! Det är fredags och jag mår helt okej. Igår var förstå dagen utan plugg,därför åkte jag hem och sov. Jag älskar att sova utan att veta att det egentligen är något man ska göra. Skulle egentligen till tandläkaren nu på morgonen men han ringde och avbokade. Dessutom är första lektionen film, känns så ovärt att vara där då. Därför sitter jag och njuter av en mysig frukost i min ensamhet eftersom familjen har åkt till jobbet lr sover. :) Caioo

Jag väntar alla åren ut.

Jag grät när jag slog in era julklappar...
Hur kan man som människa klippa ett band och ta bort en del i livet,hjärtat.
Jag älskar er!

Snigel

Godmorgon! Jag sov verkligen ut idag, kvart i nio lämnade jag min säng. Kärlek till mina onsdags morgnar. Idag har jag bara en vecka kvar i skolan, skönt! Egentligen bara 4 dagar med lektioner. Eftersom vi ska åka puuulka på tisdag. Jaa, 15 år och går i nian... våra lärare bestämde. ARG! Och onsdag är det bara avslutning och betygen.. nervösis :)

Idag bär jag leggins, en brun lång kofta från HM och mina bebisar på fötterna. Sköönisch dag!
Nu.... Martina möte!



Början vänja mig nu :)


Jordens snällaste mamma

Nu ligger jag i sängen trött som ett nattdjur på dagen. Jag och martina fixade nästintill alla julklappar, sen en mysig och lång fika. Den kvinnan är verkligen min vardag! När jag kom hem så vände jag nästan direkt. Åkte och fixade skorna , dock fick det bli kommunalt så nåra minus grader fick jag genomlida idag. Bättre bilder kommer! Mina små bebisar kostade 1700 kr, kommer inte säga vart dom kommer ifrån eftersom jag hatar att ha likadant som andra! Tack mamma, jag älskar dig!

11.15

Nu är jag hemma och vänder. Slutade nämligen kvart över 11 idag, skönt!

Jag och Martina åker till farsta, för en lunch med plugg och sista julklappasköpen. Ikväll ska jag åka och hämta ett par nya uggs, skiiiit snygga jag smälter lite inombords när jag tänker på att dom ska bli mina.

Hämta DSC_6268.JPG (55,1 kB)


You gonna make my day!

Godmorgon mina fina! Jag har haft en sån dag konstig natt nu igen. Somnade vid halv tolv, vaknade vid 3,vaknade vid 4 och vaknade 6. Förstår inte varför. Jag liksom vaknar upp och är jätte pigg, men kommer inte ihåg när jag somnar! Läskigt! Idag är det lucia på min skola, mysigt värre. Det är så speciellt :) puss!

Ny hårfärg



KORT



Hoppa mitt face..



Liite bilder på mitt nya hår, inte speciellt proffsiga. Men min kamera är död och mobilen knas. Ska försöka fixa det under dagen imorgon :) Dessutom är det mycker mörkare i verkligheten så kanske ska köra på en blogg träff för mnia söta läsare bara för att ni ska få se min nya hårfärg, haha.

Blev bjuden på middag hos min bäästa frisör också. Dom har verkligen så udda djur. En fågel, som inte har nån bur utan flyger fritt i hela huset. En landssköldpadda, som inte har nått akvarium utan går löst överallt. En skägga gam som ni kan få se sen, rikitgt tuff.. min nya vän! Sen sist 2 chinchillor som bor i en ombyggd garderob med sprang runt löst helt galna hela kvällen. Jag diggar som hela högen, men speciella är dom!

Nu ska jag ta bort sminket och underhålla min J... Puss!


Nästa färg

Tjena snyggingar! Jag slutade en lektion tidigare idag , så sitter just nu på tunnelbanan mot min frisör. Ska bli skönt med förändring men ändå lite läskigt. Ska stanna och äta nått på vägen bara, blev inte så mycket av de idag i skolan! Slänger in bilder sen :)

Lucia

Godmorgon på er alla lucior :) Jag somnade för sent inatt, hade ett långt och komplicerat samtal med en person. Mamma väckte med vid 7 gick in till henne med lillebror och kollade på lucia i sängen med lussebullar och oboy. Jag gillart! Ni alla kommer få en liten inre chock nu... Efter skolan idag åker jag direkt till frisören och färgar håret. Japp! Mörkare här kommer jag. Tanken har ju slagit mig om att bli beroende. Martina hade inte klippt sig på 5 år började... Och slutade 2 månader senare med väldigt mycket kortare hår. Men vi hoppas på att jag inte kommer vantrivas. Nu är det dags att klä på sig och gå ner till den älskade bussen, tjenare skolan. Ha en bra lucia!

PUSS

Var ute i ungefär en timme, usch va många minusgrader det var. fyfyfy! Jag kom hem, tända massa ljus i hela hemmet. Sen kom världens snyggaste bröder hem, nåra andra också. Så ska snart äta middag :)

Klockan nio är det ju beck och Im legend kan inte bestämma vilken jag ska se, har sett båda innan. Men jaja :)



Dom här dagarna var verkligen helt perfekta!


3e advent

Min gårdag började verkligen åt helvete. Min telefon gick sönder, min data vägrade sammarbeta och jag var allmänt irriterad. Sen blev allt lite bättre. Jag bakade knäck och lussebullar, duktigt chey. Hände inte speciellt mycket igår. Natten spenderade jag med Marcus vid min sida, gullunge!!
Nu ska jag klä på mig och ta tag i mitt liv. Tror faktiskt jag ska sätta mig och plugga en stund sen. Har soprov i veckan och känner inte rikitgt att jag kan de jag borde :)


Jay - Idol 2010




Jag ryser inte bara lite, shiit vilken röst.
Älskar låten också :)


Flera dagar

2 dagar och 13 timmar sen jag skrev.. Fy Hannah!

Men såhär har det varit senaste dagarna. Mvg på min svenska krönika (y), dock bara VG i slut betyg men det fixar jag nästa termin. Mvg och bara 2 fel på ett svinsvårt spanska prov, ett tjockt MVG i slutbetyg där. Sen fick jag reda på idag ( efter skolan eftersom jag stannade på en fredag och lekte konstnär) att jag har MVG i bild också. Än så länge bara ett G, engelska.

Igår var jag martina,mamma,lillebror,morfar och 3 hundar i nyköping över kvällen. Det va julmarknad och öppethus på bästa ökna. Fick pussas med min älskade poooonnyy, nej han är häst faktiskt! Sen såklart träffa lite inkända lärare och sånt :) Alla bilder bor tyvärr på martinas kamera som bor i martinas hem..!

Idag slutade skoldagen med att en blåfärgburk exploderade över hela mig verkligen hela. Min tröja,mitt linne,mina skor,mina jeans,mitt hår, mitt ansikte,mina läppar och mina täänder. Det va katastrof. Har känt mig lite små sjuk sen imorse och nu på kvällen nästan feber. Inte bra.Men gör inte så mycket. Imorgon ska jag och mamma ha julbaksmys :D

Vinter

Lite smått fin bild va? Tagen från mitt fönster imorse :)

PUSS

Godmorgon :)
haha en sak som är lite roligt med mig är att jag är sämst på att säga godnatt till allt och alla.Jag liksom bara somnar, Johnblund. Men på morgonen säger jag godmorgon så det bara skriker om det. Verkligen till allt och alla. Typ godmorgon hela kontakt listan, hej jag överdriver.

Det är onsdag och jag börjar 10.10 med spanska prov, ja jo hoppas verkligen kunna få mvg. Sen 3 lektioner till varav den sista en timme bara läsning. Efter det vet jag inte rikitgt vad jag ska göra. Troligen något kult :)



höstlov.


Kväll

Jaha okej och nu var det kväll. Despan avklarad. Jag är ganska trött och funderar på att kolla på nån film, kanske senda iväg ett gulligt sms till bästavän. Kanske gör klart sista nageln? KANSKE göra det...och de.. eller kanske det.. men varför inte det?

Helt ärligt det är 1 termin + 2 veckor kvar i min skola, jag lääängtar till slutet. Självklart kommer det bli tråkigt att inte träffa vissa varje dag som Martina,Robin,Felicia,Julia, hela min klass och massa. Men dom jag kommer bli av med ska bli typ sen en sten som opereras bort från min kropp, typ en tumör. Men jag lever hellre för dom nära vännerna jag har än massa små hit och dit och överallt.



Liten och ovetande.


FLINGAN 15 ÅR!!











Grattis till den här fina flickan idag.
Bilderna på oss är nått år gamla men hittade och orkade inte leta på några nya :)


Ni beter er som små flickor

Min dag kanske inte har varit den absolut bästa, men Martina är verkligen ängeln i nöden! Jag förstår inte hu vissa tjejer tänker. Först blir dom sura för att vi inte tycker om deras kompisar, vilket är pga att dessa kompisar helt enekelt inte är våran stil och vi komemr inte överrens. Våra då såkallade vänner vänder helt och hållet, slutar umgås med oss,slutar prata med oss, slutar höra av sig, blir " the trio " , ger blickar. Men sen efter 2 veckor hör av av dessa 3 tjejer av sig och ber oss sluta bete oss som 10 åringar men att vi ska ta det i skolan när vi träffas. Dock dyker hon aldrig upp i skolan och när hon gör det håller hon sig undan precis på samma sätt som innan. Under tiden "sjuka flickan" var borta tog den ensamma tjejen innetsiativet och började prata med oss igen. Rikitgt moget och bra gjort. Men det höll bara den tiden hon var själv. För när den "sjuka flickan" kom tillbaka var allt som vanligt. Att dom den här veckan börjat med onödiga saker som att tro att dom kan ta andras vänner, stå och råååglo på oss och verkligen bete sig som 10åringar förstår jag inte.
Jag och mina vänner lider inte över drivet mycket av det här, nej. Men vem orkar egentligen bry sig? Vi tycker bara hela grejen dom gör är onödigt och omoget. :) Vad tycker ni om det här med hur tjejer skapar bråk emot varandra? Är det verkligen normalt? Är alla tjejer så här? Är det vårt beetende?





Vissa tjejer tog tydligen åt sig mer än behövligt och gjorde värsta grejen av det. Håll er själva i styr.


Nytt

Min kväll igår var hemsk. Var ute och gick till elva och förfrös låren. Varför ska all motvind komma samtidigt? Men idag tar jag nya tag. Tisdag och bara 3 dagar kvar till helg!!! Förlåt för dålig bloggning men nu jävlar mina sötnosar :-d

Haha, gör mig ond!

Vill bara meddela om att jag precis fick ett litet lyckorus, ett hemskt skratt och lite magont. Bara pågrund av vem jag spendera slutet av sommaren med :D

MONDAY morning

Morsning!!
Jag blev klar med alla julklappar förutom till 2 personer igår. Så himla skönt! Efter 2 timmars rundSPRINGNING i skärholmen åkte jag och Martina hem till varsitt hem. Efter de åkte jag vidare ut till järfälla, åt super god middag och hade allmänt mysigt :) På kvällen kollade jag på Beck med samtal i varje reklam. Somnade kanske lite sent inatt med så blir det när mina sms kompisar har vänt på dygnet.

Nu är jag sågott som redo för en vecka i skolan, denna vecka inkluderar 2 öppethus och ett prov. Ganska skönt. Ikväll behöver jag plugga plugga och sen vänta jag tror jag behöver.. hm.. PLUGGA lite till! :)

PUSS på er gulliga personer :)


MINA favorit jeans, dom har gått sönder.... RIP !


Andra Advent

Godmorgon!
Min lördag innehåll en hel del trevliga stunder. Jag mötte upp Martina och åkte vidare till Felicia, där det va lite folk. Vi åt middag , super duper god mat och sen kom det lite fler personer. Vid 9 var jag och Martina tvungna att åka hem och ta hand om lillebror vilket bara varade i ungefär en timme sen åkte vi hem till Martina. Hade prat kväll, och raggningsrepliker. Somnade runt tolv. NU är vi vakna och har ätit frukost. Hon duschar, jag bloggar. Ska gå in och klä på mig nu. Sen åker vi till skärholmen och julhandlar. Senare blir det lussebullsbak :D

Vad ska ni göra en söndag som denna, andra advent?! :)



Gammal bild :)


Myslördag

Hej i kylan!
Jag, Martina och hennes glada mor åkte in till Skanstull och tog först en oplanerad vinterpromenad. Sen besökte vi klara gymnasium. Verkar passa Martina utmärkt. Ett minus är att man har skor inomhus och äter lunch i skolan. Men troligen är hon bara bortskämd efter min skola ;)

Efter en stund där mötte vi fina Anja en snabbis. Sen blev det lite snurr på sönder. Vi köpte födelsedagspresent till Felicia eftersom vi ska över dit vid 7. Ska ta och fixa mina naglar lite nu. Dom behöver en liten genomgång och nytt lack. :)

Snökärlek

Jag har blivit nästan kär i all snö. Det är så himla fint med snö på träden. Visst kan och är det lite kallt. Fast ändå har jag mycket hellre det här vädret än nollgradigt och massa slask. Imorgon är det julklappshandling för min del, ska bli jätte mysigt och yra runt :)

Dags att gör iordning sig och försöka få tag på Martina. Ska nämligen följa med henne till Klara gymnasium idag.



Fast såklart man saknar det här!!


Lördag

Skäääms på mig. Men det har faktiskt lite o göra med min blogg torka. Inte så mycket att skriva om. Men just nu mår jag väldigt bra. Jag känner mig relativt säker på mitt gymnasieval. Jag trivdes som fisken i vattnet på realgymnasiet i torsdags. Det är en liten skola på ungefär 200 elever. Stor skillnad till min nuvarandra där vi är runt 750 elever. Skolan ligger i liljeholmen , vilket betyder inte jätte långt bort för mig. Dessutom jätte nära Robin, vilket är bättre än BÄST! Man får 50 kr varje dag att äta lunch för på resturanger runt om skolan. Alla får en egen laptop. Dessutom kommer jag bara 3 dagar i skolan i veckan. Dom andra 2 dagarna kommer jag att vara i olika stall. 1 dag med skolans olika tränare och den andra ute på praktik stall. Känns väldigt skönt.





Nu trodde ni att inlägget va slut eller hur? Men nej ni ska får mer underhållning ;) Min fredag finns det inte så mycket att säga om. Jag hade ett praktiskt labbprov i skolan. Som gick... sådär. Sen åkte jag hem och försökte få tag på någon kul att spendera min kväll med. Men den enas mobil har gått sönder, den andra hade träning och den sista svarade inte och martina va helt upptagen md kärleken. Träningen tog ju iofs slut men ingen av oss orkade åka en halvtimme för att träffas, eller inte jag. Så vi underhöll varandra i telefonen hela kvällen och halva natten. Vi firar nämligen ett år typ nu, vänskap alltså :D


Helg imorgon

Godmorgon! Jag har drömt massa gymnasiedrömmar inatt. Usch! Jag hatar verkligen det här även fast det är spännande på något sätt. Ikväll ska jag till real, än så länge en av mina favoriter. Men först tillbaka till kvarnberga! Puss

Det börjar bli läskigt med vuxenvärlden

Skoldagen gick helt okej. Skrev klart krönikan, hoppas på mvg. När vi hade slutat köpte jag och martina lussebullar och drog oss to my place. Där iprincip mötte vi upp mamma och åkte vidare till liljeholmen. Letade upp Djurgymnasiumet - Stockholm. Fick verkligen inte helt övertygande information. För mig är det viktitg att jag kan läsa psykologi. Vilket jag inte kommer ha tid till i den skolan. Dessutom är mina 4 månaders praktik inte ställen jag får välja själv, vilket jag tycker är viktigt. Att verkligen själv få hitta en plats man själv tycker om. Kanske blir det ändå mitt 3e val? Imorgon blir det realgymnaiumet's öppethus. Känner mig något mer taggad på det, faktiskt. Men får se.

Nu ska jag faktiskt hjälpa till lite med middagen och sen sätta mig och rätta ett 17 sidor långt engelska häfte. Jag vill inte bli lärare!

RSS 2.0