DonJohn

 


Blev lite bilder på mej och bebis :) fråga mej inte varför, bara kände för de!


längtar efter dej

Gud min förkylning blir bara värre o värre, men ska sätta mej o plugga lite sen blir de nog lite fortsätt städning på mitt rum. Asso åååh va irriterad jag blir, jag vill inte vara sjuk.
Nej jag ska inte plugga, jag ska sova. Alla brukar ju säga att man ska sova om man ska bli frisk. aja godnatt en stund då :)

genom allt

Du är underbar, martina.
Tack för allt stöd du var eviga dag ger mej.
Alla stunder du finns i min närhet.
Den tid du har för mej.
Jag älskar dej, bästavän.




A

Vi har liksom pratat i flera år. Har alltid typ gjort de du bett mej. Men i sommras när vi träffades blev allt så annorlunda. Du va liksom så perfekt, de finns en sida av dej so jag föll för och är fortfarande svag för. Under den tiden vi hade i somras va allt perfekt bara att vi bodde lite långt ifrån varandra, och de va de som från en början fick oss att tappa kontaken.

Sen från ingen stans så vände allt och du blev kär, kär i nån annan. Jag bröt ihop och mådde verkligen skit ett tag. Men kom över även dej, men du kom så ofta upp i min tanke. Saknade dej. Vi pratade inget på flera månader.

Jag försökte vinna tillbaka kontaken genom o skriva till dej, vara trevlig och försöka. Då var du singel, men jag hade försökt förtränga dej så mycke så liksom du kom inte tillbaka som samma. Sen dess har vi pratat lite då och då. Men från helt plötsligt kom du tillbaka, du var lika trevlig som i sommras. Den där jag hade kvar i hjärtat.Du sa att du saknade mej och jag sa att jag saknade dej.

 Men de som inte gjorde mej förvånad va att du efter någon dag hade tjej. Och förklarade att du inte skulle bli singel på länge nu och jag insåg verkligen att jag måste fan ge upp hoppet om dej. Hur mycket jag än vill ha dej, finns de minus med även dej.

När du ringde mej och ville träffas, kom du liksom tillbaka igen men jag försöker verkligen vara försiktig. Men de som gör att jag verkligen inte är säker på dej är att du fortfarande har tjej. Den so du sa var den rätta, ändå säger du att du vill hitta den rätta och att jag kanske är de. Du erbjuder dej o träffa mej, du säger att du gör allt för att jag ska komma in till stan på kvällen även fast du vet att jag är helt ofixad och typ sjuk.

De gör ont o veta att de känns som du behandlar henne som du en gång på nått sätt gjort med mej. Jag vet hur det är o må dåligt över dej. Att du hela tiden skickar sms o ringer är en gåta för mej. Du vet att jag skulle kunna falla för dej mer än för nån annan. Men är så rädd för o bli sårad igen.


grattis märta

Gud det blir verkligen inget för mej idag. Orkar verkligen inte ta mej in till stan o träffa alex och sen en annan kompis. Dom frå faktiskt vänta tills jag blir frisk.
Just nu är meiling hära, och fixar sina naglar. Juste måste faktiskt gratulera min älskade martina, faaaan va skönt. vad som hänt kanske ni redan fattat eller komer fatta hihi (a)

Komer snart ett inlägg till :)

hos mamma

hallojj, har  nyss kommit hem till mamma. Ska hoppa in i en dusch o göra iordning mej. Ska nog in till stan o träffa en kompis sen i sommras, ni vet vännen som ringde mej igår. Asso jag blir rikitgt tookig på honom och hans kärleks liv. Hela tiden säger han att han har hittat rätt men sen efter 1 vecka ändrar han sej. Behöver nog snacka med honom om de, haha. Sen ska jag nog träffa en annan kompis som typ blivit misshandlad. Faan blri så irriterad jävla 20åringar som ska ge sej på mindre. Men får väl åka o ta hand om honom ;)

Är de nån av er som kollade robinsson? jag brukar inte kolla men såg finalen igår. Och jag tyckte att så hiiimla fel vann. Har aldrig tyckt om den där äcklig gubben. åhh, blir bara irriterad.



puss på lillebror !!


Who needs a heart when a heart can be broken

Shit har precis kollat "what's love got to do with it" filmen om tina turner. Shiises va bra den va. Hade typ ögonen tårfyllda mer än halv filmen.
För er som inte sett den, så handlar den asså om en av världens störta artister, Tina Turner. En bit av hennes uppväxt och sedan hur hon blev känd genom sin dåvarandra man som under flera år misshandlade henne framför sina barn och massor, allt detta pga att han knarkade. Fy fan va jag hatar knark i normala människors liv. Jag lovar att ni alla har nån i eran närhet som knarkar eller har provat de. Det är vanligare än man tror. Filmen va rikitgt bra, så alla som inte sett den måste verkligen gör de!!

Nu ska jag typ sova, är sjuk och trött.

Juste, rubriken är den bästa på länge...! Tagen från låten.

the way you make me feel...

Asso fan va irriterad jag blir på blogg.se dom krånglar massor har typ inte kunnat vara inne sen lunch :O
Iaf jag och familjen va o handlade, sen åkte vi o bowlade rikitgt kul faktiskt. Jag har bestämmt att jag o mina flickor ska åka o bowla nån dag. Varese dom vill eller inte haha ;) Sen har jag typ pluggat och bråkat med min lillebror, vi är så jävla lika så då går de inte alltid perfekt (a)

För er som undrar hur mitt rum här ser ut så kan jag ta ett kort senare, men det är bara tillfälligt. Vi ska lämligen fixa mitt rum i sommar. Ska lämligen typ bygg ut de och sen flytta in ett "förråd" i mitt nuvarnade rum, där vi typ kommer ha skor o jag ha alla mina kläder och sånt där. Ska faktiskt bli skit kul. Jag ska nämligen få bestämma allt själv, eller inte allt men asso ny möbler färger o allt.

Pratade nyss med min sommar kärlek i telefon , knaas på honom!!! Ringer o typ dödar min telefon o ber me träffas o massa, och jag säger " du har tjej" vill ni veta hans svar? "men inte om jag träffar dej". Han vet att jag är svag för honom, ändå hör han av sej.

Aja, nu ska jag sätta på mej mukis byxor o plugga lite innan vi ska kolla på robinsson :)



Happy lillebror




Han börjar nästan bli lika söt som sin syster ;)




Finaste lillasyster


Hjälp mej nu!

Godmorgon bitches :)
Min älskade lillebror väkte mej ganska tidigt, men skit samma det va mysigt. Nu sitter han o berättar att han har fått ett sms av martina och att hon skrev att hon älskar honom. hahaha. Just nu älskar allt honom o han älskar alla, och jag är hans älskling så jag ska göra massa, but noway  hihi (a)
Mina planer för idag da... jo, vi ska åka o bowla. Lär ju bli en upplevelse. Men ganska kul ändå. Sen vet jag inte bara vara hemma ikväll kanske träffa nån söt liten kompis som hittat i haninge för de gör inte jag. Vet bara hur man kommer hit o här ifrån typ.


Känns som min blogg börjar tappa suget om livet liksom, så nu står de i era händer.. ge mej förslag på vad jag ska göra. Använda dom olika kategorierna oftare? Skriva om kärlek? Skriva om problem? Skriva om er? ingenaning nu är de ni som bestämmer. Kom med förslag :)




Mitt busfrö till lillasyster




Gullunge!!!


daddy....

Inte ett enda inlägg idag, fy på mej.
Men vad har jag gjort då eftersom jag inte bloggat... jo, gick upp skit tidigt baraa för o komma tidigt till skolan med märtus, efter de spanska prov ska jag vara ärlig gick de jävlit bra. Sen gick dan, hatar våran skola asso. Så jävla patetisk. Man måste hela tiden tänka innan man gör minsta lilla, och då menar jag minsta lilla. Man kan liksom knappt säga hej till fel person utan o få massa emot sej.
Skit samma efter skolan åkte jag hem till pappa, och aah ännu en fredag kväll utan o göra nått speciellt. Hemma o mya med familjen typ. Men tro mej jag ska ta igen dom här helgerna. Nu tänkte jag iaf svara på lite kommentarer sen sova faktiskt. Här kan man inte sova speciellt länge.

nu ringde bästis anton... så hm, we need to talk.

ska ändra mej

Gud jag blir chockad varje gång jag kollar min sida, fattar fortfarande typ inget av de nya på blogg.se men lär mej nog :)
Känner att min blogg typ varit halvt på väg ner i graven den här veckan, förlåt massor. Ska försöka ändra mej i helgen, men ska tillbringa min helg hos pappa så så himla mycket blir de nog itn edå heller. Men nu sk jag sova, godnatt!

bloggpaaaaanik

Känner att min uppdate är väldrigt dålig. Men har så mycke o göra och dessutom har ju blogg.se varit knas.

Jag fick nyss paanik och typ började gråta för jag pratade i telefon med just då världens sämsta anton sen säger han " ojj, jag råkade byta design" så jag bah "driver du?" då säger han "nej men vadå gör de nått?" asso fy fan ni vill inte veta hur sur o arg o ledsen o allt möjligt jag va just då. Men sen tillslut fixade han de lilla gulleplutten. Men har nog aldrig hört honom så ledsen och verkligen bad mej om förlåtelse o massa.

Nu behöver jag iaf plugga lite sen hoppa in i en dusch och sen plugga igen, har spanska prov imorgon. Mitt MVG ämne, kära folket... hihi (aa)




Du låg riktigt risigt till ett tag.. men älskar dej<3


MITT liv döps om till SKOLANS liv..

Asso jag blir så jävla trött på mej själv... Jag ligger i sängen och försökte läsa nån jävla bok som vi ska läsa tills imorn på engelska. Och då va jag så jävla trött mina ögon typ åkte igen, sen lägger jag ner boken och kollar datan då är de inga problem. Varför??? Blir gaalen.

Jag ska väl iaf försöka sova, eller läsa men de slutar ju med att jag sover. Jävla plugg, de tar fan mitt liv...Hinner kanske skriva imorgon, Godnattis :D

nytt in my garderob

Heeej, missin me? Förstår de ;)
Efter skolan åkte jag direkt till bandhagen o mötte upp mamma sen åkte vi till farsta, köpte massa kläder eller inte massa men aa en del. Nu är vi hemma o jag mååååste plugga stackars mej!!



Tröja , Gina 49 :- (199:-)
Jeans , Bikbok 199:- (699:-)
Leggins, HM 99:-



Tröja, Gina 49:- (99:-)
Trosor, cubus ingenaning om priset




Bästa köpet!!! Såå jävla meej, turkost o galet fina.
199:- på cubus iaf :D


It's wrong... you're wrong...

Guud är helt död, ska sova nu... Godnatt

Visättra in my heart (med sträck över)

Gud va jag är trött, men fan ändå ganska kul dag. Jag mötte upp martina på vägen och sen hoppade ebba och hanna på våran buss som gick till nån väg nån stans, haha ;) sen timeade vi nån som gick hela vägen till visättra. Skit skönt tänkte vi men sen kommer en hel jävla barnklass med skrikande barn och massa från våran skola typ. Men som tur va så vare bara typ 2 stationer.
Sen började helvetet, asso vi måste sett så jävla sjuka ut. Ingen kunde åka, jo typ felicia av liksom 7 tjejer. Men haha aa... sen till slut ´gick vi in i hallen o typ åt lite o kollade på killarna som spelade hockey, och när vi åkte hem träffade vi Robin, den blonda haha , visste inte ens att de va han fören en kompis sa de :O  Men va hemma runt halv 1 sen har jag typ pratat med martina i telefon, men nu skulle hon till A. :)



Frida,Ebba,Martina och Hanna



Felicia, Johanna, Frida och Jag


min lillebror växer om mej :O

Jaha har hunint ganska mycke sista timmarna. Lånade lillebror's skridskor... asso ni som reagerar på att jag säger lillebror, sorry men då får ni gör de. För mej är dom båda bröder till döden. Den ena, den fjortisen av dom börjar växa ifrån mej :O dom frågade om jag ville ha storlek 40 eller 41 hallå jag har typ 38-39. Dessutom är han typ 1 dm högre än mej, gaaaah min lilla bebis liksom ;) Men iaf, sen va jag o solade, bara en kvart me bättre än inget. Sen ätit middag och fixat lite, men nu ska jag plugga till när paradise börjar.
Imorgon ska jag faktiskt till gamla ställen i mitt liv, äckliga visätra. Inte kul alls egentligen men liksom aa de kan ju alltid hända nått kul hahah.



Jeansleggins - Gina
Tröja - systers
Halsduk - Julklapp





Min middag todajj :)


I will fall fore you..


ingen bra start på veckan...

Knas på den här jävla dan.. INGET verkligen inget har gått som jag vill eller planerat. Tur att man har vissa, tydligen inte alla, personer i sin närhet som håller upp ens humör vad som än händer. Kärlek till dom...
Har precis satt på tusen bröder , fan grät som en gris igår när jag såg den. Behöver plugga oxå, sen kanske jag åker o solar men vi får se om humöret stiger. Annars är och förblir jag inlåst på mitt rum.
Får se hur de blir med bloggen's liv idag.

sommaren..!

jaha, då va GSI slut o jag har hunnit fixa naglarna o ätit en macka till middag, shiit asso jag fattar inte rikitgt vad de är med mej. Jag va hur mätt som helst efter den :O men aja, ska snart dra igång med träningen inför sommaren. Dessutom kanske jag tar hål i navlen  i sommar, eller snart så då måste jag ju ha fin mage :D Men tycker den är ganska fin ;) hahaha....
Okej nu ska jag faktiskt lägg mej o kolla på tusen bröder, så jävla bra!

Guudnaghit..

chailatte smakar jul... ingen diet för mej :)

Det blev inte huddinge, eftersom lilla idioten vi skulle träffa åkte hem. Så martina kom hit en stund sen beslutade vi o åka till globen o fika. Skit mysigt faktiskt, vi förstår verkligen varandra i allt. Saker som ingen anna förstår, men som många tror dom gör. Så vi snackade om hur mycke som helst.

Nu tänkte jag faktiskt sätta mej o plugga en stund, inte speciellt kul. Men de behövs.

Just får väl vara lite omtänksam o gratta mitt ex och söta vän som faktiskt fyller 15 idag, byxmyndig. Just come back, hahahah ;)

huddinge äckel centrum :D

Hallojj...!
Nu har jag städat lite och fixat min kläder, dukitgt flicka haa?
Men iaf nu ringde martina o sa att vi skulle till nån innebandyhall i huddinge centrum och träffa nån hörde inte ens vem de va men skit samma haha. Är på topphumör, vem vet vad som kan hända idag liksom? ;) hahahaha.
Men ha en bra jävla dag alla tråkiga människor som sitter inne o läser min blogg!

fjortis skrik och anton...

Gudermorgon! Allt bra med herrskapet? skönt o höra. Med mej oxå, jag vaknade för 30 minuter sen. Jag har ingenaning om hur och varför, somnade liksom vid 3 borde vaknade víd typ 12. Men niix. Juste igår ringde Anton mej när han va hemma hos 2 tjejer, de visste jag redan iofs för pratade med honom innan på kvällen. Men iaf, sen tar en av dom där äckliga tjejerna hans telefon och frågar varför jag inte vill prata med henne så jag svarar liksom som de är att jag inte gillar fjortisar som skriker typ, haha. Sen förklarar hon att anton hatar mej och massa, samtidigt som jag hör honom skrika i bakrunden att han älskar mej, patetiskt. Tillslut säger iaf lilla mobboffret "säg hejdå" så jag säger då och då KLICK. hahahahahaha, fan va jag bara kan garva ihjäl mej när små fjortisar håller på så där. De visar ju verkligen att hon inte har nått liv, och sen att hon vill ha all Antons uppmärksamhet.

Men nu tänkte jag gå upp, och kanske gå ut med mynta. Sen ska jag iaf åka o leka med martina, eller vet inte rikitgt vad vi ska göra men träffas iaf. Sen ska hon till hm... hemlig vi fyra. hahahahahaha, skadeglädje på er mina vänner. :)



Jag saknar sooommmaarrreeen


Godnatt

Sängen SKRIIIIIKER


Jag älskar killparfym :)

Gud de här är nog tråkigaste lördan på rikitgt rikitgt länge!! Jag börjar typ bli desperat efter killar nu känner jag haha. Sprayade nyss godaste killparfymen i min säng, luktar så jäävla gott.
Men aha, vad gör alla ni då?

Bilder!!!!

Playahead ska ju faktiskt lägga ner. Från början va de ett rykte men de kostar tydligen mer än de ger. Så alla små söta fjorisar som typ lever för pea får helt enkelt försöka över leva. De dåliga är att alla fjortisar kommer dra sej till facebook. Men ja dom har väl oxå ett liv, inte fullt seriöst men nån stans har väl dom oxå en familj. Men eftersom de nu ska stängas ner resnade jag lite album o hittade massa bilder....


 

vinter -08




Vår -09



höst -08




määärts hösten -08




sommar -08



Vår -09




Sommar -08


Rixfm våren -09




Ung sommaren -09




Minnen... Vinter -09 (förra vintern)




Sommar -09




Vår -09




Sommar -09




vinter -09



Alla hjärtans dag -09




Vår -09




Sommar -09




Bästis jocke typ våren -08




Vår -09




vår -09




vår -09





sommar -09





sommar -08



Lillebror vintern -09 (?)



it's complicated when love takes over

nu har jag gjort iordning mej eller aah duschat sminkat mej lite och klätt på mej, haha. Tänke städa lite på mitt rum faktiskt, vad tycks om de?  låter ganska bra va?  sen ska jag plugga. Jag vet sämst lördag, men försöker få tag på min vän inne i stan, men han vill inte svara. Kanske åker in dit om han tar tag i sitt liv o svarar på mina sms. Är iallefall på topp humör idag, så vill nån leka med lilla mej?? isf kan ni ju faktiskt ta o höra av er. Inga dejter inplanerade idag, så singel hela dan ;) haha





Nej nu kom jag på vad jag ska göra!!!!
Snart får ni massor av bilder.. :)


lördag

Har inte haft mycke tid för bloggen idag.
haha, men iaf ska hoppa in i en dusch nu och sen göra iordning mej, lägger ut bild sen... läängta ;)

Mjuuuusiiic ;)





 







Gud börjar läängta riktigt mycket till en lyckas clubfest !! :)
Vem gör inte de liksom?


Nu ska jag sova, eller ne men iaf stänga av datan.


Ungdomen... en gång i livet.

Ligger i mjukisdress med täcke i soffan, hihi. Låter de inte liiiten mysigt? Har kollat på csi och nu let's dance, tycker inte rikitgt om de längre men aja.

Har tänkt på en sak... Alla vuxna o äldre klagar på att de händer så mycket i samhället nu, massa misshandlar,mord o att de liksom inte är som när dom va små o att allt bara bra värre o värre. Men de är ju oss ungdomar dom klagar på. Klart de ändrats liksom, men nu tycker jag dom får fundera på hur mycket de egentligen ändrades när dom va unga. Kanske har de blivit värre, men tiden går framåt. Låt oss leva , ungdomen är något man aldrig glömmer.
Så nu vet ni de, hahaha.


:)

Har haft så mycke i huvet idag, eller har fortfarande... Därför kommer de bli en fredag hemma för mej, tyvärr. Men snart får jag fan ta igen alla min fredagar och helger. Liksom "hej jag har inget liv" , men faktiskt nu har jag gått igenom en del, fixat vissa saker, försökt/försöker lämna vissa saker, bara rent skitit i vissa och aa, de här börjar nog lika ett liv :) har huvevärk oxå. Ne nu ska jag inte klaga mera, blir nog massa spela data för mej idag.

FREDAG!!

Godmorgon:)
är lite galet trött idag, men ändå.. de är fredaaaaaag!!!!
sitter just nu i köket, och mamma har tvingat i mej lite frukost. Inte speciellt gott, men vad gör man inte för lilla mamma liksom. Jag tycker de är så töntigt när man inte kan vara helt ärlig mot sina föräldrar. Dessutom inte stå för att just ens mamma verkligen är ens mamma. Alla har föräldrar liksom, klart de finns undantag men de finns de ju en anledning. Men liksom de här men blogg, varför kan man inte säga liksom att man har blogg? Båda mina föräldrar läser min blogg. Men vet folk som inte säger sina bloggar... Då är man ju inte ärlig i bloggen, eller mot sina föräldrar.

Aja, nu ska jag äta de här sen åka til skolan. Ha en bra dag :)


Ny dag imorgon

GOD NATT!!!


you're back in me...

Hejjhopp :) 
Inget skrivet idag alls, jag vet. Men imorse hann jag inte, och sen åkte jag till stallet direkt. Gick faktiskt riktigt rikitgt bra. Eros idag igen, känns bra faktiskt. Älskar när de går bra haha. Asso resan till stallet va bästa på länge. Jag och älskade storasyster, Anna, åkte buss o på bussen sitter 2 söta fyllon. Dom sitter o förklarar för oss hur vackra vi är och att de är helt sjukt att vi bara finns till liksom, och hur killarna borde dö för oss. hahahaha, efter den resan va vi hel knas. garvade åt de hur länge som helst. Sen blev Anna helflumm, så jag gick runt o garvade åt henne och hon åt mej typ asso aah. De låter nog inte så kul men faaan de va rikitgt kul.
Men nu ska jag faktiskt hoppa in i en dusch, sen äta middag.



Inte speciell fin jag, men sötaste lillasyster :)
Ska spendera nästa helg där.


onsdagen slut...

Fick nyss en städattack så städade mitt rum och nu tänkte jag ta tag i mitt utseede hahah , nej man ska ta bort sminket och sen sova faktiskt. Godnatt!


Hon är 4 år



Hon börjar sjunga vid 1:00!!!!!!!!!


akrobatik

Shiit va jag har pluggat , åh är så trött på de nu. Men har ändå lite kvar. Fast ska gå o fixa mej själv lite, sen behöver jag massage. Vi hade nämligen roligaste gympan på länge idag, akrobatik övningar. hahahahaha, jag tror inte rikitgt ni kan föreställa er hur fan jag och martina såg ut när vi försökte hoppa upp på varandras ryggar och hon skulle sitta på min svank och massa. Sen gjorde vi större saker typ 7 st, lite kul men jävlit mycke vikt på ryggen o svanskotan.
Ska lägga in ett helt sjukt sak, vänts lite.....

hata skolan!

Jag är hemma :)
Skoldagen va väl även idag bra, väldigt mycke o plugga nu bara. Men aah, de har liksom inte varit nått som hänt som jag inte vill om man säger så. Förutom vissa flickor i min närhet som irriterar mej till 100.
Men nej jag ska faktiskt plugga nu, de måste jag verkligen -.-

om jag inte skriver senare har jag dött av uttråkning...

onsdag - 3 dar till helg

Godmorgon every one :)
Känner ni oxå att den här dagen känns rätt bra? De gör iaf jag. har jätte ont i kroppen men de får jag väl lida med, vet inte rikitgt vad de är som gör ont. Skulle ju självklart hellre ligga hemma i sängen hela dagen, men om man tänker efter är de ´fan roligare i skolan. Jag har tröttnat på o vara hemma. Men nu ska jag röra mej mot skolan, ha en bra dag.

PUSS

godnatt

Gud jag är död. Åkte efter mycke om o men o jobbade, men gjorde så himla mycket annat idag. Började med typ en "undervisning" i unghäst hantering. Så kom igång sent, sen vare fodring, jag skulle torva och flytta massa hästar som hamnat fel -.- Va iaf klar kvart över 9. Men min buss stannade utanför mej 21.58 och paradisehotel började 22.00 så jag sprang upp och slängde av kläderna o hoppa ner i soffan. Jag fattar inte varför dom gjorde som dom gjorde... om fredrik hade ställt sej hos franchiesca (stavning?) ist så hade hon valt honom o tagit ut pontus då hade dom blivit av den den skumma personen. Eller så hade Luzia valt fredrik ist , hon tänkte liksom inte speciellt taktiskt, hon hade ju varit starkare tillsammans med honom. Men iaf nu ska jag sova, är så gaalet trött i hela kroppen.

....

Nu åker jag o jobbar.. hinner inte svara på nåra kommentarer. Kommer nog hem runt 10, usch jag vvvvvvvvviiiiiillllll iiiiiiinnnnnnnnttttttttteeeeeeeeeee

Madonna mamma????!

Hejjhopp :)
Är faktiskt på rikitgt bra humör idag. Känns som en rätt bra dag, inga sura miner runt mej heller (inte ens mitt lilla hjärta, haha) Hörde nyss på radion att Madonna vill och ska bli mamma igen, hon är 51 år?? De här för att henne 22åriga pojkvän vill ha barn. Usch förstår ni?! När henne stakars barn är 20 är hon över 70 år, jag tycker de borde vara lag på o inte skaffa barn över 45. Det blir ju bara synd om barnen i deras uppväxt liksom.

Men nu har jag inte tid o sitta här o klaga över kändislivet. Jag ska faktiskt plugga och sätta mej o skriva saker. Har nämligen äntligen hittat min kalender.
Hörs innan jag åker o jobbar.

Tisdag... SNART HELG :)

Godmorgon :)
jag såg precis att inlägget jag skrev igår inte publicerades. Men iaf, jag somnade och sov till halv 10 sen vare paradise hotel. Ett litet problem va att jag somnade halv 4 och vaknade 6 -.- inte speciellt många timmar sömn men men.
Jag vet att jag skrivit de förut men de här men haiti är ju så jävla hemskt. Imorse tittade jag på frukost så vare där ifrån och en pappa som hade hört sina 2 pojkar där inne och hans syster oxå inne i ett rasat 5våningshus. Usch!!!
Jag slutar tidigt idag så kommer hem om en stund typ, haha ha en bra dag :D



Jag gråter inte.


you know that i want you...

Home home home :)
Dagen i skolan har väl gått bra, det är rätt mycket prov inplanerade nu. Så de kommer bli rätt mycket plugg framöver, tyvärr. Men jag har börjat tänka igenom min väg nu. Jag ska fortsätta som nu, alltså inget speciell. Jag ska se till o ha kvar mitt mvg i spanska. Sen i slutet av höstterminen av 9an och hela vårterminen ska jag ge allt, då kommer lärarna se att jag försöker vilket höger betygen. Smart tänk va? Hur ska ni göra?

Nu ska jag gå ut med vovven, sen äre dags o leta efter borttappade skolsaker i mitt rum :$


måndag - ny vecka

Godmorgon,känner verkligen att jag inte är helt frisk. Mår galet illa, men aah det blir säkert bättre under dagen. Igår ringde en underbar men något arg felicia till mej, haha gumman. Tur att hon har mej ;) vi låg iaf o pratade till runt 1, och sen somnade jag ganska fort faktiskt, rikitgt bra gjort av mej.
Nehe, nu ska jag fixa lite saker och sen längtar skolan efter mej ;)

...

Nu är de dags o sova, iaf försöka. GODNATT

har saknat...

Jag är hemma, har iaf varit de ett tag. Men sitter kollar på G.S.I . Det är så himla bra, gaaash.
Men de va mysigt hos pappa, jag lekte men både lillebror o lillasyster haha. Sen åt vi middag efter de badade båda barnen och sen läste jag nån bok för måns och försökte få honom o sova. Men han kom ut igen sen kollade vi på tv en stund. Hela familjen liksom, myspys. Men nu är de ju film för min del, skriver innan jag ska sova haha :)


it's the for family 2

Nu ska jag besöka förorten haninge, haha.
Nås nog inte rikitgt på mobilen. Hörs när jag kommer hem :)

don't let me fall in love

guuud vaa trött jag blir på alla min inlägg som försvinner, men iaf. Sitter just nu o tittar på film, ska snart åka till pappa en stund. Jag funderar på om jag lite snabbt ska fixa naglarna.



Så här ser jag ut idag :)




Vad skulle jag göra utan dessa "fjortisrutor" ?


haha jag älskar gamla ex's flickvänner :)

Hejhopp!
Gud jag har sovit så jävla dåligt, först somnade jag runt 5 vaknade vid 8 och sen 8 har jag typ vaknat minst 2 ggr i halvtimmen. förstår inte varför de blir så dära, men nu ska jag iaf hoppa in i en dusch och göra mej lite fin haha. Sen åker jag till pappa, kommer hem nån gång ikväll. Men kanske hinner skriva innan jag åker... :)

min blogg lever även på natten

Klockan är liksom snart halv 5, och jag sover inte.
Mår lite smått ille och har gaaalet int i magen. De här bådar inte gott, lr hur de är man säger. Får väl helt enkelt bli lite natt bloggning för mej om de ska fortsätta så här. Just nu kollar jag john turker most die, så himla bra. Filmen jag kollade på förut idag va jätte bra, handlade om en mamma o dotter som hela tiden flyttade runt i olika städer, och mamma öppnade chocklad affärer överallt. Sen hamnade dom i en stad som allt blev fel från början, dessutom kommer lite smått galna Johnny Depp (?) in i filmen. Shit han är rikitgt snygg asso. Börjar bli lite svag för killar med lång hår haha. asso inte överdrivet och inte om dom inte tar hand om de.
Men nu ska jag prata med min kära kusin, puss och hoppas ni sover gott :)

bästis

Måste bara lägga in den här låten.
Anton du är knaaas :)



Film :)

Sitter just nu och pratar i telefon med världens bästa anton, han borde typ söka till idol hahah ;)
Jag har iaf inte kollat på nån film än, men så fort jag och anton lägger på ska jag kolla på Chocolat . För alla som inte förstått de än så är de inte jag som är inne på min pea utan han i telefonen. Bra va jag har gjort en egen deal med honom, men den får ni inte veta sorry :)



I don't know why I want you so Cause I don't need the heart break

Hejjsan :)
Jag har ätit ganska normal frukost nu, så hoppas på att jag är frisk. Men idag har jag beslutat att ha en filmdag, mysigt va? Vilekn filmer och allt de ska jag skriva sen tänkte jag, men jag har inte bestämt mej än, hehe(a) Men iaf det blir mjukisdress och täcket i soffan idag. Jag tänker bli frisk nu, helt frisk.






Release me
Release my body
I know it's wrong
So why am I with you now
I say release me
'Cause I'm not able to
Convince myself
That I'm better off without you

Yeah, it's perfectly clear
That it's not what you need
I tell you that I don't care
But I don't want to
Anything that you say
I hear myself agree
And I don't recognize
What I've turned into

I don't know why I want you so
'Cause I don't need the heart break
I don't know what love addictive hold
You have on me I can't shake
No, I'm not in control
So let me go

Release me
Release my body
I know it's wrong
So why do I keep coming back
I say release me
'Cause I'm not able to
Convince myself
That I'm better off without you

I could sleep by myself
you would burn me alive
Find me somebody else
But I don't want to
Try to leave out the love
That goes against the grain
But I can rationalize it
If I have to

I don't know why I want you so
'Cause I don't need the heart break
I don't know what addictive hold
You have on me I can't shake
No, I'm not in control
So let me go

Release me
Release my body
I know it's wrong
So why do I keep coming back
I say release me
'Cause I'm not able to
Convince myself
That I'm better off without you

Im not in control, so let me go
Release me
Release my body
I know it's wrong
So why do I keep coming back
I say release me
'Cause I'm not able to
Convince myself
That I'm better off without you

Release me
Release my body
I know it's wrong
So why do I keep coming back
I say release me
'Cause I'm not able to
Convince myself
That I'm better off without you

Haiti katastrofen

Asso usch, jag tror ingen har missat de som hänt i Haiti. Fastnade nyss framför de på nyheterna där dom pratade med nån som va där nu och han sa "såg att folk utifrån säljer frukt m.m till dom drabbade" men hallå, SÄLJER?? man ska inte sälja saker till drabbade, man ska ge. Jag blir så himla irriterad på alla egoistiska människor på den här jorden. Ser dom inte hur fan dom mår? de ligger liksom lik på hög dära och dom ska sälja saker. De här är så jävla sjukt, fan jag tycker grymt synd om alla drabbade. Finns liksom person som har familjer där och inte ens vet om dom lever lr är döda. Jag tycker de här är riktigt sorligt...



Tagen från aftonbladet


Nån som vill ha en katt?!!

Nu sitter jag i köket och tittar på mamma när hon lagar mat, hehe.
Många undrar hur det blev med den där valpen. Men hon kommer, när vet vi inte. Det var ju därför jag satt i 2,5 timma i -22 grader. Eftersom våran bil inte ville åka dit. Men så snart som möjligt ska vi åka o hämta lilla skuttan, längtar massor. Tänkte höra om de finns nån som vill ha en lång hårig kissemisse? Hon är helt underbar på alla sätt, och steriliserad. Nu ska jag iaf svara på kommentarer, sen äta. Hoppas på o få behålla den här maten. har iofs inte ätit nått på hela dagen. :)



Glömde lägga in en bild på dom nya naglarna :)


bada

Usch va jag känner mej sjuk, känner mej typ riktigt äcklig. Beslutade precis att jag ska bada och försöka läsa en bok som vi ska läsa i skolan. Helt sjuk handlar om anarik (?) typ när man inte vill göra som alla andra, och när man alltid vill sticka ut på kostiga sätt. Men vi får hoppas att den blir lättare när man kommer in i den. Annars får jag tvinga mej själv o läsa den.


magsjuk..!

Jag är magsjuk!!! usch fy blä, har spytt typ hela natten. och nu får jag bara i mej te. Jag som skulle åka till min pappa en stund på söndag, jag vill hinna bli frisk innan. Men nu tänkte jag läsa lite om hur jag kan få min hund o gå upp i vikt, hon är snart 1,5 år och har liksom stannat i växten. :)

Ny design

Ser ni??!! Hur fin är inte desginen? hur fin som helst. Killen skrev till mej och jag skickade lite bilder och efter typ max 20 min va den klar, skit fort ju! Tack så jätte mycket, dessutom är han blogg rikitgt rikitgt bra. Läs den här.
Vet inte hur jag ska kunna tacka honom :)


Att tänka på nått annat.

Min syrra har ju som sagt tvingat med mej till stallet men det är så himla skönt o vara där när allt annat är jobbigt. Man liksom måste verkligen tänka på annat och de som händer i nuet och vad man gör liksom just då. Både jag och anna har åkt till stallet samma dag vi gjort slut med våra killar. Dessutom är alla på så himla bra humör i stallet, och då blir jag glad och anna vet de så tack världens bästa syster :)
Nu ska jag snart sätta på mej lite andra kläder och kanske fixa till håret lite haha. Vi hörs sen, lr senare runt 7.

Gubbar och tanter borde inte få jobba inom sl

Jag fick en liten ihopbrytning imorse, dessutom hatar jag busschaförer som inte kan ha nån respekt för dagens ungdomar. Morgonen va liksom prima, allt kändes ändå ganska bra efter omständigtheterna. Men tack vare den där jävla fitt gubbe, förlåt att jag skriver som jag gör men jag blir så himla irriterad på dom, om jag har betalat 20 kronor kan jag väl få åka mina typ 5 stationer ist för att han ska säga att jag ska betala 20 kr till för att nästa station är kommunändring. Asso såna där gubbar och tanter är ju aldrig glada. Dom skulle bli mycke lyckligare om dom bara va lite trevligare. För glöm att jag någonsinn kommer vara trevlig mot honom igen.

Men iaf jag gick hem och har världens bästa mamma, bara kunna hålla om o känna sig liten igen. Nu hjälper jag henne med tvättstugan och om en stund så ska jag till stallet, ville inte de från början men min älskade syster tvingade mej. Det är så vi gör med varandra ;)


Bröt ihop

Jag skriver senare...


värktabletter är inge bra :O

Åhh mina naglar är fixade, faan va skönt. Lägger in en bild imorn kanske.
Läste om en tjej som åt en panodil, ni vet en sån där värktablett? och så tappade hon all sin hud. Hon va 19 år, och fick en allegrisk reaktion. Asso usch hon är nu efter 4 år nästan helt återställd. Hon tappade likosm alla slemhinnor, så de enda hon äter nu eller fortfarande använder efter händelsen är ögondroppar, för att ögonen inte ska torka ut.


Design hjälp!!

Asso de här funkar inte!!! jag tappar min blogg lust eftersom jag vet att den ser ut som den gör.. hallå de står godjul på den? :O Snälla kan nån hjälpa mej med en design? Mest ny header, eftersom jag inte har min stora data, eller jag har den med NÅN har inte gett tillbaka och fixat min laddare till den.  Men på den stora har jag alla program, som jag inte kommer åt nu.

Men iaf vill ni hjälpa mej? Maila mej på
[email protected] (ska fixa en bloggmail oxå) Men iaf maila mej, så skickar jag bilder och sånt jag vill ha med. Det vore helt underbart, självklart får ni länkning och lite extra besökare av mej :)


skoooooooooola

dags för skolan, känns ändå ganska skönt för jag hatar verkligen o vara hemma de är skit  tråkigt. Så usch va jag inte ska vara hemma den här terminen haha :P snart är de sommar alla söta barn :)

deppdag...

Idag har jag ingen bloggdag...
Stallet har tråkat ut mej, och jag vill inte mer just nu.
Dessutom har jag haft en allmänt jobbigt dag, inte en av dom bättre.

Jag älskar Martina Franzon, ingen kommer kunna få mej o ändra på de. Jag skulle välja henne framför så mycket annat... <3

...

" Hej jag har är ett kärleks problem "


Draft: Jan. 11, 2010

Har precis pratat med martina i en timma, haha låter inte som om skolan är speciellt kul haha. Dessutom hatar ´vi missfärgningar på bruntter som vill blondier. Det är helt okej o färga håret, jag gillar nyheter och förändringar men se till o fixa de fint, faktiskt.
Men nu ska jag äta hörs senare :)

meeeeeiling :)

Godmorgon :)
Jag är har varit vaken en stund, men meiling kom nyss och drog upp mej så nu fixar mamma hennes naglar och dricker te, och pratar om hennes jobb hahaha.
Iaf nu ska jag vara social, pussssssssssssssssssssssss:D

Anton Bästis Helgesson .... Igen!



Jag vet att jag skulle sova, men haha hittade en gaalet fin bild på bästiiisen!
Mitt lilla problem är att jag verkligen inte kan vara sur på honom, de går inte jag har verkligen försökt idag haha. Men sen ringde han mej och frågade om jag va sur då kan jag verkligen inte hålla mej sen börjar vi med våran sjuka humor. Och alla barn.. Inget snack nu, jag orkar inte sånt skit. Skulle välja honom i många val.


Ser inget jävla slut..

Har kollar serie starten på G.S.I verkar ganska bra faktiskt.
Dessutom har jag hittat the one på facebook, bara martina fattar ;P
Jag stannar iaf hemma imorgon, har fortfarande lite ont i lungorna från o till och har haft feber lite då o då idag lika bra o vara hemma o bli helt frisk. Men känner att halsen börjar värka lite nu lika bra och sova. Så GODNATT!!



haha visst får man se ut hur man vill när man är sjuk?


minus 22 grader...

knas dyng...
Jag är hemma, utan hund. Ni ska få höra..
Jag och mamma hade planerat allt toppen, och vi åkte. Sen slutade värmen funka och då vägrade jag åka mer sen hände nått ingen vet fortfarande vad det va. Men de började ryka och allt, så vi väntade en stund men vände sen. Men med våran tur så stannade bilen efter en stund, och vi hade fortfarande ingen värme. Där satt vi i 2 och en halv timma i -22 grader. Vi båda kunda typ ha frusit ihjäl. Men iaf vid halv 2 var vi hemma, och idag har jag jätte ont i hela kroppen och även ont i lungorna från o till. Känner mej liksom inte helt frisk, men inte så konstigt kanske. Idag har jag typ bara sovit , nu ska jag hjälpa mamma lite i köket och sen ska vi kolla film.



Jag vill ha sommar


Kolla in färgerna! Jag vill ha sommar, sol och kort tjol :)
Suprise /Martina


bort från stockholm!!

Nu sitter jag mamma och mynta i bilen, på väg till gullspång. Ska bli hur skönt som helst o komma bort faktiskt.
Hampus kalas va väl kul, ingen från våran släkt där förutom mammas "syster" och vi mötte hennes son och hans pappa i hallen när vi kom. Min "kusin", som egentligen inte är min kusin men iaf han skulle spela match. Han har alltid hockey eller typ fotboll när vi ska träffas, väldigt synd ;) märta nästa gång jag looovar hahaha. Men iaf sen lekte jag lite med min kusin, eller lekte kan jag inte kalla de men aa hon sprang runt och gav mej saker och jag la ner dom på golvet.
Men nu ska jag läsa lite bloggar och saker :)

Grattis Hampus, 1 år !

Jag gick ut med vovven. sen hoppade jag direkt in i duschen och sen har jag gjort iordning mej. Jag ska ju nämligen på barnkalas, hehe. Nej men de är så att min supersöta kusin, Hampus. Fyller 1 år, och ska självklart firas.
Har prata kärleks problem med min kompis oxå. Men jag fattar inte, hon har hittat sin prins men är ändå osäker. NEJ NEJ NEJ!!! Ta chansen vafan. Vi har bråkat hur mycket som helst genom åren. om precis allt men mest mitt ex, hihi (a)
nehe, nu ska jag fixa de sista sen ska vi åka. Efter de åker vi hem igen, hämtar hund data och lite saker. Sen åker vi till gullspång och bästa evabritt och alla hundar och valpar. Men datan följer ju som sagt med :)
Puussilissisar på er!!



Jag och outfit till barnkalas kanske inte är den bästa idén... haha

Klänning - JC
lackleggins - Gina



Sol ute idag, ju :D
Även jag försöker spela söt ibland.


still you...

ska ut med vovven nu, bloggar sen! :)

bebisen i magen :d

okej, nu ska jag sova.. igen haha. Men aah ska försöka gå upp i tid imorn och ta en promenad med vovven sen göra iordnig mej duscha och massa. Dessutom packa och fixa inför valpen. Hat inte gjort de än (A)
Juste, jag kände nyss bebisen i mammas mage :O shiiit va mysigt det var!
Men godnatt, jag nås på mobilen en stund till....


Lika som bär

Jag har hittat 2 tvillingar!!!!!
Så nu ska jag börja med en ny katergori. Lika som bär. Men jag kommer inte gör som alla andra o ta massa kändisar. Jag ska ta människor från min vardag.

Ingen av dom är precis kompisar till mej. Men den ena har jag många gemensamma vänner, och den andra hm... nej henne vill jag tyvärr inte prata om, förlåt.
Jag känner ingen av dom speciellt mycket, så få inte helt fel uppfattning av dom nu. Båda är säkert skit snälla på sitt sätt, den ena iaf hon i min skola.



Första dagen

Hola amigos, första dan i skolan är avklarad. Känns bra faktiskt, men jag är trött nu iaf. Därför ska jag spendera min fredag kväll hemma, ensam med Mynta haha. Jag vet ni måste tro att jag är helt rubbad liksom, de är fredag? Men mina vänner Piff och Puff är "sjuka" och har inte hört nått från dom, så inget händer väl där heller.
Jag ska fixa lite inför imorn, packa lite och sen fixa inför bebisen som kommer hem med oss på söndag :D
Nehe nu ska jag droga lite med min data...  SEYA!! ;)


SKOLAN HÄR KOMMER JAG!!! ;P

Nu är de dags för skolan, har faktisk gått bra nu på morgonen även fast jag somnade vid halv 2 :) Duktigt flicka, men nu ska jag gå till bussen... Hörs senare puss!

kolik...

Det har hänt så himla mycket idag, men inget jag vill ta upp i bloggen.
Jag och Anna åkte iaf till stallet, pratade med finsate i telefon en stund sen gjorde vi inte speciellt mycket sprang runt och jag gick på typ drog... Han är min drog, min energikick ;) Sen red vi iaf, Anna red min påållee och jag red figaro. Gick bra, gjorde de jag skulle med bra reslutat med aa jag ska ju alltid göra massa extra som är galet svårt med den där hästen. Men iaf när vi kom in i stallet igen kommer en kompis fram och typ skriker och är helt chockad typ och säger " Han kommer inte upp, han ligger bara där" jag frågade vem och de handlade om en av  unghästarna i stallet. Han hade fått kolik och aa fy fan asso de är så hemskt o se. Det innebär att hästarna inte kan stå upp stilla utan att benen viker sig.Vilket betyder att man hela tiden måste småspringa runt med dom. Men jag va tvugen o åka där ifrån, men dom håller tydligen fortfarande på med honom, och dom lär ju få hålla på hela natten. Senaste kolikfallet i vårat stall slutade med avlivning.
Iaf när jag kom hem ringde jag Anton, sen har vi typ snackat till nu. Nu tänkte jag hoppa in i duschen och sen ska jag faktiskt försöka sova snart, ska till skolan imorgon.
Skriver om en stund.


längtarlängtarlängtar

Jag vill inte prata om de jag skrev inatt...De är borttaget nu.


Asso jag har sovit skit konstigt inatt,somnade vid 3 vaknade vid 5 och halv 8. Vid halv 8 kunde jag inte somna om för dom skottade utanför sen började grannarna duscha. Sen har jag typ inte sovit. Jag tänkte snart gå ut med vovven. Sen vid halv 4 åker vi o hämtar syster och sen ska vi till stallet. Fan va skönt de ska bli, o inte behöva tänka. När man sitter på en hästrygg går de inte o tänka på annat än de man gör, alla hjälper hit och dit. Men jag älskar de, älskar att slippa tänka på allt annat.
Börjar blit lite smått gaaalen av längtan till lördag och söndag. Nehe nu ska jag ta tag i mitt liv o göra nått... :)


Deras liv...

vet inte rikitgt om nån av dom läser mitt inlägg, men vi får hoppas de. Eftersom deras planer inför imorgon kväll inte innehåller mej, aja vill dom inte ha med mej så vill dom inte... vänner är vänner vafan ska jag göra? deras val, jag älskar dom ändå. Alla 3.

Har iaf precis satt på John Turker most die, tror jag den heter. Tänkte iaf kolla på den, så godnatt om de inte blir nått mer inlägg idag.

minnen...

ligger just nu och kollar på spränger så galet bra :)
asso hahah, vet ni? jag hittade ett gammalt minneskort, från typ i sommras hittade så sjukt mycket bilder och musik o aah allt möjligt, låg och grät... Fan va jag älskar o hitta minnen.

klar med rummet :)

Ingen uppdatering idag jag vet. Men har äntligen blivit klar på mitt rum, så nu ligger jag här med massa tända ljus, fungerande tv, bäddad säng, tomt golv och datan ganska mysigt om jag ska vara ärlig. Jag gick ut med mynta imorse eller aa när jag sa att jag skulle göra de. Shit asso de är verkligen sviiin kallt ute, hatar sverig. Dessutom ska de komma ännu mer snö, runt 3 dm till och kanske bli runt 30 minus... förstår ni?? I sverige, rikitgt jälva sjukt. Men iaf nu ska jag kolla om de andra avsnittet av paradise hotel kommit upp, annars blire film för min del.



Mys outfit idag...


vaken

Framsteg!!! Jag vaknar innan 12, haha. Känns rätt skönt, har mycket o fixa idag. Ska börja med o äta nått kanske, men iaf gå ut med mynta. Jag har typ blivit desperat efter o gå ut o gå på morgonen typ precis när jag har vaknat. Men de är så jävla skönt, vet inte varför men de bara är de. De är lite värre att vi bor på typ värstá berget så vart man än går är de massa backar upp o ner. Nu ska jag iaf ta tag i mitt liv, hehe.
Bloggar senare.

tv tv tv tv tv tv......

Jag har precis kollat paradise hotel, jag vet lite sent men jag fick kolla på datan eftersom jag va helt inne i min film när de va. Kollade ju iaf på paradiset, filmen asso haha. Den va bra, även fast de inte hände speciellt mycket men den va likosm bara bra. Efter den började navy CSI så jävla bra, fattar inte hur dom kan göra nått så bra. Men iaf sen när de va slut kom både jag och mamma på att vi missat paradise hotel, noot good. Så vi kollade på de, men de va dubbelavsnitt och bara ena avsnittet är inläggt. VARFÖR? blir galen... Jag som knappt kan hålla mej mellan dygnen liksom. Men hallå vad håller Patrik på med? helt plötsligt är de han som säger att han ska välja Dalin, jag har ju inte sett sista avsnittet så säg inget hehe (aaa)

Okej, nu ska jag svara på lite kommentarer sen försöka sova faktiskt. Jag vill inte sova bort dagarna längre. Juste allihopa, på lördag kommer jag åka till Gullspång och hämta lilla bebisen. Men självklart tar jag med mej datan, men sist vi va där så hade mitt internet ingen mottagning där men aja vi får se, den följer med iaf. Ska försöka åka och kolla på ett koppel och lite grejer innan helgen. Men mamma sa precis att vi ska åka och köpa present till min kusin som fyller år på lördag, aa vi ska dit innan vi åker. Inte för att jag precis åkte från den djuraffären lycklig sist. Fyfan va jag grät....Kärleksmöten....
Nehe, nu ska ni inte behöva sitta här och läsa strunt. Även fast jag vet att ni gör de. Speciellt Martina, haha love you.




" Hej jag är sötast i stan"


filmen

Just nu sitter jag och kollar på Paradiset, nån film. Än så länge verkar den sjukt bra.
Skriver senare.
PUSS

namnsdag... IDAG

Jag gick ut med vovven oxå, och de är sjuka 15 minus grader. Fy fan... Jag längtar gaalet mycke till sommaren. Snart ska jag och mamma åka till hagsätra, till tpy mammas kompis dotters faster hahahahahahaha. Jag tror de är så iaf. och så ska vi tvätta, och när vi tvättar blir jag på städhumör så haha, aah ne men de är väl typ vad jag ska göra idag.

Jag måste faktiskt klaga... Mina närmsta vänner vet att jag heter Hannah Linnéa Byrud. Men ingen annan förutom min mamma har sagt grattis till mej idag. hm.... men jag väntar väl lite till. Det är faktiskt Hannah idag.

Nu ska jag hjälpa mamma med nått, hörs senare.

sömn har blivit min nya fritid

GODMORGON!
Jag har sovit i över 12 timmar, vafan har hänt med mej? haha. Hur skönt som helst, älskar att mamma alltid går upp när jag gör de. Så nu ska vi äta frukost/lunch/mellanmål och lite allt , hehe.
Sen ska jag ägna tid åt bloggen :)

:)





fortsätter...

Så nu har jag badat hunden, haha hon ser för jävlig ut med vi ska se om de funkar mot henne hud. Nu är de lika bra o dra igång med mitt rum, så jag blir klar här inne nån gång.
SEN ska jag svara på kommentarer.

still in love...

Asso vafan....
Min inlägg försvinner, gash.
Men iaf jag och mamma har varit hos hennes kompis och gosat med bebisen. Anton ringde mej nyss och snackade problem, älskar killen. Nu ska jag bada min vovve med olija :P
hörs senare.

Hemma

allihopa, jag stannar kvar hemma i stockholm.
Min kära Aina har fått vinterkräksjukan och den vill verkligen inte jag ha, därför stannar jag hemma. Men jag gick upp kl 9 och gick ut med mynta sen har jag badat så nu är jag trött ska ta en lite powernap hehe. Sen göra iordning mej och åka till mammas kompis.
Hör av er om ni vill göra nått idag :)
PUSSS

åker imorgon

okej, nu ligger jag i sängen och tänkte faktiskt föröska sova känner mej lite trött och ska upp 9 imorgon. Ett plus för er, för då hinner jag blogg en sista gång innan jag åker. jag är nästan säker på att min älskar martina lägger in nått inlägg, varsegod gumman mer än gärna. Men svar på kommentarer kommer ni inte få fören jag kommer hem vilket är på torsdag. Åker troligen från de ena stallet i nyköping till de andra här hemma, hehe. "Hej jag lever för hästar, vafan lika bra o ta med sej en sovsäck o sova där" hahaha nej så långt kommer jag aldrig gå.

Nu ska jag lite snabbt svara på kommentarer, har beslutat mej för o sova innan 11. hehe, good luck :)
Godnatt

3 Januari

Nu har jag precis ätit middag och kollar nu på Ondskan.
Som vissa redan vet så åker jag till Nyköping imorgon, till världens bästa Aina och hästarna. Jag kommer inte ta med mej datan, men har tillgång till data men om jag kommer använda den är en annan sak. Ni kan ju nå mej på mobilen men kanske inte svarar direkt. Jag längtar hur mycke som helst, jag ska inte ha smink överhuvetaget inte platta håret utan bara vara mej själv och göra de jag helst vill hela dagarna. Ska oxå bli skönt och komma tbx till normala tider oxå. Jag åker halv 12 imorgon och sneaste dagarna har jag inte gått upp innan 12 men de kommer säkert gå. Ska bli galet skönt o komma bort :)
Nehe okej nu ska jag kolla filmen, PUSSSS

Du är min tanke.

Förlåt för att jag inte har skrivit idag, men jag och martina vaknade runt 12 åt frukost och sen åkte jag hem gick direkt ut med mynta och va ute på långpromenad med henne rikitgt skönt. Sen nu ska jag och mamma åka o handla och jag ska städa vardags rummet, hon mitt rum och köket och sen ska vi hjälpas åt med hennes rum, rättvist inte sant? :) Men nu ringde hennes hm... "Kompis", vilket kan sluta med att vi kommer hem ifrån om typ en till 2 timmar. Så jag hinner börja och kanske bli klar i vardagsrummet hehe. Okej, men nu ska jag sätta igång, pussssar.


.

Godnatt...

kvälls aktivitet haha

Brukar du...
...peta dig i näsan? Nej
...titta på dig själv i spegeln? vem gör inte?
...gnälla? hihi aaa
...skrika? aa
...sova? vafan är de
...ha ångest? ja
...skada dig själv med flit? aldrig, vafan tänker man med då?
...ta mediciner som du inte borde ta? niix, abslut inte.
...vilja dö? aldrig seriöst..
...drömma mardrömmar? inte speicellt ofta
...drömma sexdrömmar? haha vem vet ;)
...ta droger? beror på vilken form
...försöka vara annorlunda? jag är inte som alla andra
...klä dig i svart? aa, men inte bara
...gå till kyrkan? bara på typ dop och sånt skit
...gå i skolan? Ja
...röka? misstag finns inte sant?
...ljuga? nää då
...hata folk? inte utan anledning
...lita på folk? självklart, men bara vissa

Vem...
...saknar du?
honom
...vill du döda? ingen, tror jag.
...rörde dig sist? martina tror jag
...vill du slå? finns vissa
...kysste dig sist? nyårs kyssen :)
...vill du kittla?hahahaha, ingen precis
...kramade du sist? martina, bästis
...vill du prata med? ossie :$
...skrek du på sist? meiling tror jag
...vill du vara som? vet inte, mej själv tror jag
...sårade dig sist? kärleken
...vill du bli galet full med? martina :P
...gjorde dig riktigt glad senast: meiling, när hon kom med kläder
...fick du sms från senast: olle
...ringde dig senast? missat samtal, märta comviq
...är snyggast på jorden? min blivande man

Har du...
...för många vänner?
kan man få de?
...förföljelsemani? vafan är de?
...tvångstankar? aa,blåsa när nån rapar :P
...någon annan psykisk sjukdom? hm... inte nån jag kommer på
...någon fysisk sjukdom? hm, inte de heller tror jag.
...någon skada: nuppp
...färgat håret? aa, eller slingar
...brutit några ben? nej, men böjt
...några piercings? öronen, och naveln planerat :)
...egen dator? aa, 2 st :)
...bra självförtroende? upp och ner,
...kysst någon? aaah
...sagt jag älskar dig till någon idag? aa :)
...bjudit ut någon? nej inte precis
...varit kär? aah, tyvärr.
...dumpat någon? aa
...stulit någonting: neej?
...lämnat landet? ofc
...tuttat eld på nått? aa, papper.. 
...gjort något olagligt? hm, beror på vilket sätt dom menar. men jaa

Hur...

...går du? med benen
...svarar du i telefonen? lite olika, men ofta heeeeeeeeeeeeeeej
...fördriver du tiden? ofta datan(a)
...mycket pengar har du? vet inte
...tjänar du pengar? bloggen, när jag känner för de
...ofta diskar du? när jag vill få mamma glad
...ofta städar du? mitt rum typ alltid
...många stör du dig på: MÅNGA
...Ofta träffar du din familj? mammas varje dag

Tror du...

...att du kommer bli något? jag är redan nått?
 ...på Gud? nee, fattar inte ett skit av sånt.
...på rymdvarelser? bara söta ;)
...att folk tycker om dig? självklart, finns folk till allt haha
...på ett liv efter detta? hm... neää
...att fiskar kan tänka? alla kan tänka (?)
...att du kommer leva länge? aa, men kanske inte speicellt.

love u...

Hejjhopp långkalsong :)
Vi har precis ätit middag med martinas familj, jag ska ju som sagt sova här inatt. Vi har inga planer för ikväll ska bara vara hemma, just nu sitter vi och kollar på bumbibjörnarna med varsin data i knät,måste ju se helt sjukt ut hahahahah. Men det är sånna vi är. Nu bestämmde hon sej precis för o göra en blogg... hm, let's see hur de går med den saken. ´
PUSS

Svar på kommentar

anna om NYÅR !!:

tjänar du pengar på din blogg? :) svara i ett inlägg tack, Din blogg äger puss



Hej Anna.
Jag får pengar för reklamen på min blogg, men jag tar inte ut dom från sidan jag har dom på. Man väljer nämligen själv när man ska göra de.
Tack så mycket, puss.

SOL

Nu har vi varit och solat hur skönt som helst, fan va jag älskar o sola. Känns inte rikitgt som jag har så mycket o skriva om, meiling är påväg hit och ska lämna kläder och försöka fixa naglarna utan lim haha men men hon är inte som alla andra. Sen åker jag och martina hem till henne och så sover jag där, myspys. Nu ska jag svara på era kommentarer. PUSS!


its time för o sola...

Godmorgon, jag vet lite sent men sov verkligen ut idag till 1. Nu har vi ätit och jag ska slänga på mej lite kläder sen möta upp martina o sola. Efter de åker vi hem till mej och så kommer finaste syster hit och lämnar kläder:)
nu har jag inte tid med de här längre, PUSSSSSSSSSSSSS

kidnappning...

Jag har verkligen bara legat på soffan sen jag kom hem, kollat på tv och haft datan framför mej. Fortfarande trött men ganska skönt ändå.
Är de nån som hört om den försvunna 4åringen? så himla hemskt. Jag tror personligen någon kidnappat henne, eftersom hon annars skulle gå iväg frivilligt och sen inte försöka hitta sina föräldrar. Men de är ändå helt sjukt hu fan kan man ta ett barn från hennes eller hans föräldrar? Fy fan för sånna människor.
Nu ska jag och madre kolla film, men jag ska nog sova ist. Vill hinna nått imorgon.
Så godnatt på er alla vänner.

videobloggar





HAHAHAHAHAHAHAHAHA så jävla skön, älskar killen.


bästa nyår med flickorna

Hemma igen.
Jag har haft ett galet bra dygn.
Som ni vet åkte jag hem till Johanna, hon jag och felicia lagade mat och åt sit mysigt har verkligen saknat dom. Sen runt halv 10 kom Martina, Frida och Linnea. Men ganska fort åkte vi vidare till segeltorp. Men på vägen mötte vi nåra fler så de slutade med att vi va typ 15 tjejer, hahah. Kom iaf dit runt halv 12, en halv timme kvar. Vi gick runt och hälsade på alla, och vid 10 i typ så gick vi ut och började kolla på fyverkerierna. Vid 00-slaget va allt upp i hejjsan. Alla kramade och pussade på alla, vi skrek hoppade och allt va underbart. Så jävla underbart. Vid halv 1 åkte vi hem igen, eller vi åkte till huddinge centurm och skulle kolla när nästa buss gick vilket va om en halv timma, så vi gick in i en port och värmde oss lite. Sen kom vi iaf typ en hållplats sen fick vi gå av och GÅ i typ 45 min. Jag hade bara min jacka på mej och en klääning under, min tröja hade jag glömt där vi va, hade ingen känsel nån stans och va helt död. Men till slut kom vi hem iaf, och värmde oss, åt lite godis och bara pratade sen somnade vi väl runt halv 5. Vaknade vid 1 då åt vi frukost sen gick vi ner och kollade på film. Sen hämtade mamma mej och nu sitter jag hemma i soffan och fryser o är skit trött ska nog sova en stund.



Jag och sötaste felicia





Finaste




Jag och the girls





Johanna






The one med en snöflinga vid ögat





hahahahaha, piff och puff.

 



 


RSS 2.0