Linnet

Godafton mina vänner :)

Jag har ätit middag, duschat, gjort iordning mig lite och nu är det dags att dra sig mot vänner. Ska nämligen hem till min fina vän Linnea, hon erbjöd sig att vara min vän idag. Tror Johännä kommer dit också, bloggar säkert under kvällen. Skulle förvåna mig om jag inte gör det. Jag vill kolla på Beck hos henne, men det har jag inte sagt än. Får höra med dom vad dom tycker om min idé :D






Kvällens väldigt uppfixade outfit:

Linne - Jc
Tröja - Boomerang
Jeans - Inte mina









Vilken tur att jag INTE hann leka med kameran innan jag åker :)


Du är värd mina tårar.

usch jag är lite smått efterbliven idag ingenting blir gjort, har suttit med ansiktskmask och hårinpackning senaste timmen och kollat på film. Jag skulle duscha ju? jaja jag ska :)

Känns så himla tråkigt att inte ha nått planerat men om inte personen jag vill ska höra av sig gör det. Så antar jag att jag övertalar Emil o få följa med honom på bio,han frågade mig nyss men så sa jag nej dessutom vi har inte träffats på hundrafemtio år. :)



Typ förra sommaren , ja det är mitt snygga hår i hörnet!
Ser ni hur galet stark han är, hahah :)


Dusch

Så nu är det bestämt jag kommer igång med ridnignen igen. Hur skönt som helst. Eftersom det är sista året i högstadiet behöver jag ju lägga tid på det också, vilket betyder att en dag i veckan får räcka till och börja med. Kommer igång så fort som möjligt. Det är ett super sött litet islands sto :)

Nu ska jag snart hoppa in i en dusch, känns som mitt hår kan ta en evighet och få normalt igen.



Världens bästa häst :D


Söndag

Jag blir tokig på det här med tid byte, jag förstår itne rikitgt. Jag vaknade och kollade på min telefon 8.50 , men visste inte om den hade ställt om sig så kollade på text tv och där stod det 7.50. Bara försöka somna om igen... vilket jag lyckades med men vaknade igen 9. Jag vaknade ju liksom 9 gången innan också. Men som jag förstår är klockan 11 nu? Är det rätt?

Min smak är lite mer levande idag men inte mycket. Blir tookig!! Iallefall så har jag inga planer för idag, än så länge. Behöver städa på mitt rum och duscha, sen är jag helt fri. Jag vet vad jag vill, men jag vet inte om det går :)

Nått som måste göras under lovet är att gå på bio, jag bara måste det. Om ingen vill följa med går jag själv. För jag SKA!
Dags att dra igång med dagens måsten!

PUSS!



Modell : Jag
Fotograf: Martina Franzon




Nattkompis?

Okej nu ska jag försöka sova, inte trött alls men jag hatar att vara vaken med den här jävla känslan i magen. Hatar iofs min säng... ensam! Fan va jag behöver sov med någon inom kort, nån som erbjuder sig själv? eller ska jag behöva tvinga nån?

Vill ni umgås med mig nattetid så hör av er förfan ;)

Hata sjuk

Är super taggad på att blogga men vet inte rikitg om vad .. Händer liksom inte rikitgt något intressant när man ligger på soffan en lördagkväll, utan smak, en tom känsla i magen och smsar med snyggaste killen på hela jorden (  jag tycker fortfarande det ) Dessutom är facebook pisstråkigt, nu hände nått.. JIIPPEE!! :D

SAW 4 - nu

Jag hatar verkligen att vara sjuk!! Men personen som smittat mig är typ fortfarande sjuk och har varit det i 3 veckor, stackarn. Men att ara förkyld i 2 veckor är riktgt hemsk. Jag ska försöka bli frisk under natten och morgondagen. För jag VÄGRAR ärligtalat att vara sjuk på lovet.

Nu ska familjen kolla på film med massa ljus,chips,dip och dricka. Jag håller mig till vatten eftersom jag ändå inte känner nån smak :(



Hej gammal bild :)


Pushup

Nu tar jag bort att jag behöver acceptera kommentarerna, eftersom jag aldrig gör det.


Martina

  


 

Hoppa min arm och mina ben, blixt ni vet? :)


Jag har VÄRLDENS bästa vän.

Vi alla har motgångar här i livet, ibland faller även magneter isär. Men om ni tänker efter finner dom snart varandra igen och sitter ihop precis som tidigare. Min martina, är verkligen så mycket mer än en bästavän för mig. Hon är den finaste del man kan få i hjärtat... Vänskaps väg alltså ;)


Love Robert Byrud

Oj vilken fullspexad dag. Gick upp runt 10, bakade och åt frukost. Fixade sedan mitt hår och sminkade mig(bild finns längre ner) Vid halv 1 åkte vi till kyrkan, fixade lite jag gick och handlade och sen klockan 2 var det dags för dop. Det varade i hela 35 minuter. Jag fick hälla upp dopvattnet, lite små coolt så där. Skulle egentligen läst en del ur psalmboken också men eftersom min röst inte rikitgt funkar hoppade jag över det. Martina och hennes bästa mamma var ju där, martina tog massvis med kort. Dessutom började jag skratta så fort jag kollade på henne, vilket ledde till att jag försökte kolla bort hela tiden. HAHA!

Efter allt var klart i kyrkan, fikade vi. Jag och mamma hade gjort smörgåstårtot,äppelpaj och lite kakor. Lillebror fick GALET fina doppresenter dessutom fick jag en halsduk och ett par vantar av mina kusiner. Det var min födelsedagpresent eftersom vi inte träffats sen dess, kan visa bild senare. Det va jätte mysigt att umgås med släkt och vänner. Jag älskar verkligen det!

När vi kom hem somnade jag och vaknade igen för nån timme sen och nu sitter jag oh kollar på en sjuuktbra film. Valemont: the movie.
Jag har inte kännt nån smak på nånting sen imorse, så jävla trist!! Men nu är det fortsättning av filmen på g-

PUSS!



Min lillebror, hans faddrar, jag och mamma.



:love:



Vem är snyggast? ;)



Fina bror!


Fredag godnatt

Nu är alla flätor klara, hoppas det inte blir katastrof imorgon när jag tar ut dom. Hoppas på det bästa för min skull!
Det är verkligen dags för mig att sova, men min underbara dator skriker på mig. Han är inte trött, jobbigt det här. Dras åt flera håll ;) får se hur det blir!


I'm so lost without you, I know you were right.

Jag är trött som ett svin, halv tolv en fredag. Nej det låter inte bra. Men jag är sjuka faktiskt, hostar massvis. Så ska gå och ta mina jävla drickbara prepparat. Innan jag ska sova, ska jag blöta håret, borsta ut det och fläta i flera flätor. Mitt hår ska vara lockigt imorgon. Så emot vad jag brukar ha, men det är lillebrors dag, inget att glömma. Vet inte hur det kommer bli med bloggningen imorgon förmiddag, men ska försöka hinna. Såklart! Har lite panik över vad jag ska ha på mig... får bestämma det under natten tror jag, eftersom jag oftast vaknar runt 4 och ligger med 500 tankar i huvet, försöker somna om och inser att det är dags att gå upp. Depp.




Jag saknar att vara brun och alla underbara sommarkläder!
Ta mig utomlands!


Våld...tagen...



Nu ska jag ut och möta upp en viss närstående person i skogen!


Fredag!



Märta!




Julias blick!



Vadå att jag och martina har tråkigt när dom andra äter lunch? :D




Jag älskar min klass...
Felicia,Hugo och en jävla snabbtänkt emanuel



Vem sa halloween? FELICIA!




Men ja hon gillar sig själv?
TPABGDS = Trött På Att Behöva Göra Det Själv




Jag har snygga kompisar eller hur?


Kommentarer behövs!

Vad tycker ni om en lite bildbomb från idag när jag kommer hem? :-d

Mammamys

Jag befinner mig just nu på buss 742 mot östraskogås, jag tycker det verkar som ett trevligt ställe. Haha skojade. Hoppar av vid farsta, ska möta upp mamma för lite fredags shopping och förberedning inför imorgon. Min lillebror ska nämligen döpas, trevligt? Ja. Puss!

Frank's

Här har ni min och johannas lunch, skolan bjuder på oätbar älggryta. Inte speciellt gott eller vad tycker ni det låter som? Har precis haft 1,5 timmes håltimme nu en solektion och sen lunch.

Fredag!

Godmorgon:) Det gick precis förbi en liten tjej, med svea mössa och uggs, haha! Jag sitter och vantar på bussen till skolan, riktigt kallt! Jag är fortfarande sjuk som ett svin. Men igår köpte mamma hem kangjang lr vad det heter, ni vet det där som dom gör reklam för på tv. Så jag dricker det,hostmedicin och äter tabletter. Det är sista dagen i skolan idag, riktigt skönt. Jag tror verkligen alla behöver det här lovet. Jag behöver bli frisk, få sova ut och inte ta död så min hjärna hela tiden. Nu kan jag inte skriva längre, fryser om fingrarna. Puss!

Godnatt

Dålig uppdatering pga plugg. Åter imorgon.

Natt

Nu är kungarna av tylösand slut, jag hatar det.  Vi behöver fler såna där program.

Det är iallefall dags för mig att plocka undan ny inköpta kläder från sängen och umgås lite med den. Har hunnit plugga inför matte provet imorgon, gjort so läxan - skit svår, hjälp en kompis med gympa uppsatsen som jag ska skriva klart imorgon.
Sov Gott.



Jag vill vara som då.


nu

KUNGARNA AV TYLÖSAND!! :love:

Västberga

Det är tydligen inte så poppis att gå runt med vagn och se ut som jag. Typ varenda person som ser mig har kollat. Vissa posetivt och andra negativt. Nu sitter iaf jag och lillebror på bussen, on the way home. Jag har köpt ett par jeans, en tröja och ett par leggins. Ska fixa min kamera när jag kommer hem och försöka slänga upp lite bilder så fort som möjligt :)

Snygga prylar

Tjena alla snygga. Sitter hemma just nu och väntar på att få åka till liljeholmen. Ska hämta upp lite pengar på vägen, sen ska jag spendera dom i liljeholmen och under tiden vara barnvakt till lillebror. Åker sen hem , fortfarande barnvakt men får hjälp då, eftersom jag måste plugga.

Så himla roligt egentligen.. sitter här i vardagsrummet och smsar med en kompis som jag verkligen kännt hur länge som helst. Nu har vi liksom flera gemensamma vänner, vilket vi inte hade när vi lärde känna varanda vilket var typ 5 år sen. Vi har verkligen hjälp varandra ur 110 situationer. Han va tillsammans med sin senaste tjej i typ 1 år, knas o ta sig ur det kan jag säga :)

Nu är det dags att röra på sig, ha en bra eftermiddag :)



Snygga händer va? :)

Jag, Felicia, Bea, Hanna, Johanna, Frida och Linnea...
Nån som kan gissa vilkeT finger som tillhör min kära vän Hanna Jonsson? :)


Nej

Detta är mitt första tidsinställda inlägg. Jag hissar att blogg.se har börjat med det. Även om jag kommer suga lite kuk på det :)

Just nu hoppas jag att jag kramar en viss person, bara för att det finns en enda person i min hjärna, i mitt hjärta. Ibland blir jag galen på den här jävla kärleken. Vill jag det här? Vill jag inte? Varför ska man behöva tveka, och varför ska man behöva se andra tveka, varför ska man behöva övertala personer om det bästa.

Onsdag.

Fett sämst på att uppdatera!! Men just nu är det väldigt mycket plugg,skola och tankar. En stor fet hög tankar, en del tårar,en del skratt. Jag blir tokig på mig själv!

Nu är det iallefall dags för ännu en dag i skolan, börjar med tekink och jag har gett mig in på MVG , vilket jag tydligen inte rikitgt klarade av. Jag blir tokig på mig själv.
Något ni inte vet, är att jag klippte mig igår. Japp, mamma och min frisör tvingade mig. Men det blir inte jätte mycket, ska ta lite mer innan jul vilket är ungefär 2 månader. Då täntke jag lägga i lite mörkare slingor, men jag vet verkligen inte om jag vågar. Jag blir tokig på mig själv!

sänglek på er allihopa.

Tillbaka

Hej alla söta. Nu är jag tillbaka, tänker inte berätta vad som ledde till min paus, många saker är och var komplicerade. Just nu sitter jag i skolan, tokförkyld. Men jag börjar bli van, har varit det i snart 2 veckor. Tråkigt japp men finns inte så mycket jag kan göra. Det där men att vila är inte min sak. Igår hade jag utvecklingsamtal, gick väldigt bra och kändes väldigt skönt. Fick ingen negativ kretik alls, fortsätter jag som nu ligger jag minst på vg nivå i alla ämnena, även mvg. Sista året...! Så jävla skönt. Väntar på att robins lektion ska sluta, så han kan komma och underhålla mig. 3 minuter fick jag precis om! Puss

Tar en paus

Varken mitt liv eller min blogg ligger inte på speciellt hög nivå just nu.
Men jag ska försöka komma igång med all bloggning och allt nästa vecka.


<3

Varför blundar vi när vi ber, när vi gråter,när vi drömmer, när vi kysser? Eftersom det vackraste i livet inte syns, men känns i hjärtat.

Helvete

Jag kommer förlora allt på det här... Allt!


I wanna one of the bea

Hur mycket ska man klara?
Väntar på att robin ska ringa, behöver prata. Men mest av allt skulle jag nog behöva en stor fet jävla famn o gråta i. Den jag vill , finns inte.

Det är väldigt mycket deppmode i min blogg just nu, men tyvärr så är hela jag en jävla problemhög.
 Jag är ett problem, jag har problem, jag skapar problem, jag blir ett problem....


?!

You won't stop until you're victims crawl


Årets grymmaste fest!



Funderar du på att släppa lös? GÖR DET!

Biljetter finns hos min vän Hugo
0767 03 93 35


Helt OK

Efter skolan åkte jag och min vän Robin till huddinge centrum, the ghetto you know ;) Vänta på att en viss tidoptimist skulle hör av dig. Plötsligt skriver Amanda i ett sms "kom till HM" ... vi gick dit träffade på henne, her mamii och dunder söta lillebror. Rullade runt lite där. Fick samtal från the one and only att han inte hann pussas. Då åkte jag och amanda hem. Måste bara berätta en skit läskig sak som hände på väg hem ..!! Det går på en kille samtidigt som oss på bussen och hela vägen sitter han och kollar på oss vilket jag ser eftersom jag satt emot honom. När min station kommer trycker jag på stannaknappen, vi går av. När jag ska öppna porten ser jag att någon går bakom oss men hoppas snabbt in med amanda efter mig och så frågar jag "är det killen från bussen som går bakom oss?" hon gick ner första stegen igen och kollade ut genom portfönstet och ser att det är han. Då springer hon upp mot mig och när vi kommer till andra våningen hör vi att porten öppnas och han går in. Vi springer upp och fort som jag vet inte vad in genom min dörr och låser. Våra hjärtan dunkade i över 300..!

Efter lite deeptalk hemma åkte vi till högdalen, köpte choklad och gick o solade. Fortsätte prata, sen blev hon hämtat och jag åkte hem. Ringde min underbara farmor på väg från bussen och fick hör att det är stabilt med min gammelfarmor just nu, men vi skulle prata mer imorgon. Det va verkligen en lättnad att höra det.


Nu sitter jag i sängen och väntar på att Robin ska visa livstecken, jag behöver prata.







Hur många år är inte det här sen? minst 10..!
Att hålla din hand är min tvångstanke.


You out of my life

Julia spelar schack !

Maktlös

Godmorgon, det är hur kallt som helst idag. Jag vantar manligen på bussen. Det är ju helt klart minus grader och jag skulle nästan döda för att ligga brevid min sovande pojkvän nu. Jag blir ju inte precis friskare åt det här vädret! Slutar sent idag och ska hjälpa Julia med saker under hela dagen och när jag slutar får jag pussa lite på världens vackraste. Sen åker jag hem och väntar på Amanda för cancer och prat:) jag tror faktiskt jag kommer ta inom den här dagen också! Inte vacker någon stans men så här är jag klädd idag!

Inga kommentarer bara ord..


Det är och kommer bli...

Mitt psyke ligger nere på botten, dom få som finns finns så jävla mycket. Det är Robin som får mig att klara av dagarna i skolan. Det är mamma som får mig att inte bryta ihop hemma. Det är min pojkvän som får mig att gå upp på morgonen, får fram mitt leende dom få gånger det visar sig, för mig att känna mig älskad och omtyckt. Det är Amanda som förstår mig.... Vad hade jag gjort utan dom hä just nu? Det skulle inte finnas någon jag.

Jag till och med skiter i Kungarna av Tylösand, då är det inte bra. Imorgon blir en helvetes förmiddag imorgon antar jag, vid lunch hoppas jag att Robin kommer och lättar mitt hjärta. Direkt efter skolan har jag inga planer. Runt 5 kommer Amanda hit , vi ska prata prata och prata. Åka och sola också. Ska bli så skönt och kunna prata och gråta inför någon som förstår. Självklart sa hon få prata också. Vi ska vara psykologer för varandra. Nu blir det godnatt för mig, eller iallefall försök till det.



Ibland vill man bara spola tillbaka.. För att kunna njuta av den gamla stunden.


Utfrysning det nya...

Finns inga ord som förklarar min känsla.
Jag känner mig som luft, som att ingen ser mig. Det är som en stor jävla motvind somblåst bort mig. Jag existerar inte i den världen jag levt i. Den jag varit en del av är som bort blåst och allt är nytt. Tydligen kan man inte ha kärlek och vänskap samtidigt. Jag ränkas tydligen bara som människa för vissa, jag finns bara i deras värld.
Jag tycker det är så konstigt att man får det här tillbaks av någon man stöttat. Någon man sett till ska ha det bra, när kärleken va hennes.


Helvete

Jag vill bara gråta , jag kämpar för att hålla dom tillbaka. Mina fingrar skakar... Mina ben skakar... Hela jag skakar. Jag förstår inte varför?hur? Jag vill inte, jag klarar inte av att se..jag klarar inte av att låtsas.. Ta mig här ifrån!

Jävla onsdag.

Godmorgon, jag är inte på världens gladaste humör. Men ni kanske börjar bli vana? Har hostat mig igenom hela morgonen men nu känns de lite bättre faktiskt. Hann duscha i en halv timme också, hur skönt som helst! Nu sitter jag på bussen påväg till skolan bara för att skriva ett prov kl 3. Bloggar nog under dan, kommer nog inte orka vara speciellt social idag.

I have it all

tillbringade kvällen hos min bästa moster, vi bestämde lite ang ridningen. Hon ska börja igen bara för att få igång mig, haha gulle! Nu ska jag sova eftersom Robin tvingar mig till skolan imorgon, skönt att någon bryr sig och vill ha mig där iallefall. Min skola skulle suga kuk utan honom! Jag längtar mer än allt tills min underbara pojkvän blir frisk, ja ni kunde väl förstå att han också va sjuk eftersom jag är det och vi råkar dela saliv ibland, men barabara ibland!!! Kanske hinner blogg imorgon bitti, annars blir det nog bussbloggning :)

GODNATT!! :)



Jag vill vara brun igen!
Ska nog hudcancra mig lite imorgon lr torsdag, man behöver A-vitamin eller vafan det nu är :)


Jag älskar dig.

Släpp mig inte nu och låt mig falla över kanten, skit i vad dom säger och lyssna till dig själv för om jag kunde skulle jag ge hela världen till dig.

Just exakt nu

Tankefylld.
Längtar.
Vill inte.
Gammelfarmor.
Svara.
Varför.
Dina läppar.
Din famn.
Din närhet.
Min kärlek.
Slutet av början.
Jävla tårar.
FUCK.


Stakars liten

Undra hur många gånger jag har tryckt på startsidan på facebook idag, det händer ju typ ingenting där längre. Så jävla tråkigt, börjar tröttna på alla jävla pufftävligar också. Nej jag sa inte att jag gav upp utan bara att dom böjar bli lite uttjatade.

Det är lite synd om mig nu igen, så funderar på o göra en kladdkaka bara för att man behöver choklad när man vill plåstra sår. Jag överreagerar så jävla mycket hela tiden, varför?.

utnyttjingsvänskap ;)

Helt ärligt jag blir tokig på min kompisar..!
Idag har dom skrivit ett prov som jag ska skriva imorgon, men dom kommer inte ihåg nånting inte ens svaren på träningsfrågorna eller vad som va med på provet. Eller så vill dom inte svara alls, utan ber mig själv kolla upp det eftersom det är med på provet. Jag blir gaalen. Själv är det typ jag som sitter och skriver allt sen får jag massa frågor av dom som jag svarar på nu vill dom inte ens hjälpa mig... Dålig stil eller vad tycker ni? :O



Här är dom töntarna själva, förutom jag själv då :)

Orättvist att jag älskar dom iallefall, men troligen har dom inte gjort samma sak.


<3

I see heaven in your eyes


Tuffing

Ligger i sängen och hostar.. Pratar lite med min tuffa kusin också, eftersom ni i det tidigare inlägget kanske förstod att våran gammelfarmor är sjuk och väldigt gammal. Därför behöver man varandra just nu, och prata med nån som känner och tänker lika dant.

Kanske borde plugga lite, eftersom jag ska gå till skolan imorgon och göra det där förbannade NO provet. Ska nog lägga mig och svara på alla frågor igen, så skiten verkligen sitter. Men först av allt ska jag inspektera om min pojkvän har vaknat, vilket jag iofs inte tror men hihi!



Kommer ni ihåg sminkningen inför senaste tv inspelningen? :)
Det är seriestart idag faktiskt 20.00 på 3an Kom i form med Anna Anka.
Dock är jag inte med i de här avsnittet, vet inte vilket faktiskt.


Kämpa!



Underbara älskade gammel farmor...
Du är stark, du klarar det här!


Sjukling

ChaaChaa Blooooggen!!
Jag är inte i skolan idag, hostar som en gris inte kul alls. Men nu ska jag äta lite frukost och sen plugga lite. Men självklart ska jag försöka blogg mycket idag. Tänkte slänga in ett bloggtips lite senare, och vem kan det bli på? :)

CIAO


För dig ska jag göra det tusen gånger om

Jo men faktiskt min måndags kväll har än så länge bara gått åt ett posetivt håll. Jag har ju en pojkvän som slår exakt alla i o vara bäst. Dessutom en viss robin som verkligen vet hur man ska behandla nån som är ledsen. Även om det känns som att jag har fått en flaska i huvet, legat sövd på akuten, varit död i minuten och att hela min själ var bruten.

Men ska lägga mig i sängen nu tror jag, faktiskt. Det beror på om MR.M vill smsa ;) hahaha! Jag har inga hemligheter för er så Martin Ahnelöv.



GOD jävla NATT

I love you

You need a friend
I'll be around
Don't let this end
Before I see you again
What can I say to convince you
To change your mind of me?

I'm gonna love you more than anyone
I'm gonna hold you closer than before
And when I kiss your soul, your body be free
I'll be free for you anytime
I'm gonna love you more than anyone

Look in my eyes, what do you see?
Not just the color
Look inside of me
Tell me all you need and I will try
I will try

I'm gonna love you more than anyone
I'm gonna hold you closer than before
And when I kiss your soul, your body'll be free
I'll be free for you anytime
I'm gonna love you more than anyone

Free for you, whenever you need
We'll be free together, baby
Free together, baby

I'm gonna love you more than anyone
I'm gonna hold you closer than before
And when I kiss your soul, your body'll be free
I'll be free for you anytime
I'm gonna love you more than anyone

I'm gonna love you more than anyone


Jag hatar mig

Det är fortfarande en jävla cp dag det här... Jag hatar mig själv, vafan tänker jag med? Allt har blåst motvind , finns bara en person jag vill möta där ute i stormen. HELVETE!

Kuk måndag

Hola alla sköna typer. Jag sitter med robin på cp engelska, eller han och hans lärare spelar kort, jag bloggar och det är bara vi i klassrummet. Har har liksom alla egen data och typ gör ingenting på lektionerna fan jag funderar på o bli cp på riktigt. Jag har ingen aning om hur denna dag hade gått utan robin, och martina så klart. Men utan dom hade inte den här dagen funkat! Jag vill egentligen typ ligga hemma i min säng och göra ingenting,vilket jag kanske borde eftersom jag inte har nån röst. Men har man världens bästa kompisar så har man :)

Cocos



Här är våran underbara cocos....
Vila i Frid


Lånad bild av http://nemoroses.se


Jag förstår inte varför...

Finner inga ord... Underbara cocos lämnade igår oss, har inte vetat nått fören nu. Denna underbara sötnos var alltså en av våra finaste födda japanese chin bara nåra månader gammal. Har inga bilder på mobilen, men ni får se underverket imorgon.

SSS

Fuck halsont alltså, eller fuck allting just nu.

Det är söndag kväll, värsta dagen av dom alla. Personen jag syftar på, vill inte syfta på mig. Mina kameror på robin i telefonen bara brusar och ne men kanske ska ta o göra rent facet. Har iofs typ inte haft smink på hela helgen. Ska försöka dra mig upp till min förbannade skola imorgon, jag och robin peppar varandra. Söta vänner right? :)

Kanske hinner bloggisch tomorgon before the schooolisch :)




ja juste, nyaste bilden!


Seg

Söndag eftermiddag... Vaknade i en underbar famn i morse, men vi gick inte upp fören typ 12. Robin den coola personen sov också där, men inte med oss såklart. Pluggade nyss lite biologi ,men har ingen röst och är trött så ska umgås med soffan en stund nu :)

Mångbloggare

1958 inlägg nu.

Ja, det får mig o tänka

Exakt likadant som när du vände ryggen till.

Blickar och nekande.

Är det meningen att vi ska ge så mycket mer än er? Är det meningen att jag ska ge så mycket mer än dig ? Kanske. Om jag inte backar kommer det inte funka. Fast...hur gör man när man inte kan? Jag vet liksom inte hur jag ska göra för att det ska funka.

Jag behöver inte motgångar.

Jag orkar inte med det här just nu. Jag ligger i min säng med humöret under ytan, långt jävla nere på botten. Detta pga massa saker. Orkar inte ens ta upp det. Har ingen aning om vad jag ska göra ikväll, troligen en lördagskväll käpp rätt åt helvete.

Bästa tiden

Min pojkvän är sötast i exakt hela världen, just nu går han runt o sjunger och dansar till abba :) Det måste typ vara farligt o vara så här galen i någon :o

Ingen bokstav'

Jag var bara början så din fortsättning...

Jag älskar det här just exakt nu!

Fredag kväll och jag är med pojkvänen, eller för tillfället duschar han och jag kollar på film. Men iaf han är världens bästa människa. Kollade ju matchen med världens bästa frida , trevligt? Ja :) kunde inte blivit bättre, vi är så jävla bäst vi hittade snyggingarnas tvilling och en riktigt sexig fisk ;)

Hjärtat...!

Galet underbar utsikt!

Det går bra nu

Så jävla snygga ;) men vet ni, om ni tänder så datan ser ni bättre :-d

Fredag!

Tjenis penis! Ja jag är mogen? Mer än en viss Hampus Andersson iaf :-d haha! Just nu sitter jag och frida på bussen från mig på väg till subway , tagga till inför hockey match ;) nu driver jag lite med er igen. Men ska faktiskt på pojkvänens match sen. Kallt? Ja! Träffade honom en jätte kort stund förut, bara för en sak. Skämt, IGEN! Antar att jag ändå ska spendera hela natten med min kåta pojkvän ;) HAHAHAHA !

HELG imorgon!

Nu är det dags för sängen och kanske en liiiten biologibok i handen, men först dygnets sista glas vatten :)

Jag älskar dig

Idag är det exakt en månad sen mitt hjärta föll på rätt plats, sista pusselbiten på plats. Det måste vara snabbaste månaden i hela mitt liv, jag är som en prinsessa med sin prins i han närhet och är jag inte där så är min tankar riknade till honom. Har fortfarande jobbigt med att tänka klart och går med ett leende på läpparna hela tiden.

Jag har verkligen hittad exakt den jag vill ha, den som lyser upp min tillvaro och är underbar hur han än gör. Jaa, min pojkvän är tookigt söt när han är sur! :D :love: :love: :love: :love: :love: :love:


Långtråkigt inlägg!

Imorse försvann mitt inlägg så nu blir det långt. Igår va en helt okej dag mvg på spanska proven, åkte till älsklingens skola och överraskade honom med robin. Gulligt va? Inte enligt honom;) sen umgicks vi i , gjorde ingenting och sen skulle dom och nåra andra äta. Hur kul tror ni jag hade med 4 hockey pojkar? Samtalsämnet va verkligen BARA hockey. Till slut åkte jag på lillebrors öppethus , hem till moster och kollade paradise intelligent och sen hem för kungarna av tylösand :-d Vaknade imorse med ont i halsen, depp? Ja! Skolan funka, vg på so provet. Efter skolan drog martina och julia med mig in till stan för en fika med adrian, philipe och samuel. Nu är jag på väg hem, nice ? Si claro :-d Hemma om en stund, ciao!

Middag

Tjenis, nu ska jag äta. Bloggar senare!

Onsdag.

Godmorgon happyface , mår ni bra eller? Ska mår jag som fisken i vattnet med en bruten fena. Idag mår hela min fot piss. Halva stackars foten är blå och svullen , 4 tår är svulna och 3 jätte stukade. Så lilla foten är lindad och jag kan inte knäppa mina jätte fula skor idag. Men fick verkligen inte i foten i några andra skor. Så nu har jag klagat färdigt. Jag sitter på bussen på väg till fängelset, dvs skolan :) ska hinna möta upp robin innan jag börjar bara, varför vet jag inte men han ville det:) Adjö !

Stukade tår

Nu ska jag försöka ta mig igenom de sista i min bok eftersom jag har skriftlig recension på skiten imorgon.

Mina tår värker och jag fryser. Ska knarka lite piller innan jag gör nånting annat, godnatt!

Bad

Kass uppdatering, men igår var jag på pojkens match med massa kompisar. Dom vann ju såklart! Sen hände de lite saker i mitt liv så somnade halv 2. Va trött som ett svin halva dagen. Sista lektionen stukade jag 3 nästan 4 tår. Så nu har jag jävligt ont och sitter med tejpade tår, det liksom dunkar i hela foten :o Idag åkte jag med robin och hans pappa till hagsätra efter skolan , hockey affären. Sen vidare till huddinge där vi mötte upp min älskade och åkte till hans skola. Efter vi va klara där väntade vi på bussen i en timme. Träffade lite folk från hans klass, hm...både såg ut och betedde sig som 98or. Till slut hämmande vi hos martin. Dom har lag foto just nu och jag ligger i min mosters soffa med dunkande tår och kollar paradise hotel :-d

Ditt sms.

Jag är tyvärr inte så stark som jag borde just i detta tillfälle.


10-10-10

Nu har jag varit ute och sprungit med hundarna. Det luktar typ avlopp i hela huset nu, eftersom saga "våran" rottweiler upptäckte att alla ankor va väldigt roliga o jaga. Och dom bor inte i huddinges renaste vatten precis. Hela hon va svart, inte vackert. Nu ska jag gå och dricka sen duscha och göra iordning mig. Åker nog in till stan med Johanna lite senare, vill ni följa med? eller mötas upp där inne? SMSA :D



söt cheeyy!!


Söndag

Godmorgon snyggingar :)
Jag har haft en hel knasig natt, har typ varit vaken och smsat utan att jag själv kommer ihåg det. Dessutom har jag drömt massa verkligadrömmar, jaja.
Idag är det söndag och jag ska nog försöka läsa ut den där boken. Eftersom jag ska lämna in den imorgon. Tusen gånger starkare heter den, aa den som nyss kommit ut på bio. Men boken är ett rikitgt helvete asså, den är hur seg som helst och jag har så svårt o ta mig igenom såna.
Just nu är jag jääävligt hungrig men skulle vilja äta med familjen, men ingen är vaken. Vi sover länge i den här familjen :)

Ensam ..

Nu har jag precis gått upp ur badet efter 1 timme, mjukisdressen är på, alla ljus tända, en söt rottis på golvet och PS. I love you på tv. Bara pojkvännen som saknas faktiskt, för det kan liksom inte blir heelt perfekt utan honom. Men pojken ringer snart och då ska jag gå ut med hundarna, vågar inte göra det utan honom i telefonen (a)



Inte världens bästa bild, men myys :)


Lördag

Godkvällsing på er snyggigar!
Har varit ute och gått i nåra timmar idag under dagen, har haft relativt tråkigt. Nu ska jag lägga mig i ett bad och läsa lite. Vid 9 början min favorit film. PS. I love you!!


Mamma stil

Shit det sitter skönaste mamman på min buss. Jag bara avgudar henne. Exakt så ska jag bli, värsta snygga stilen och jätte Ungdomlig fast hon är typ 30 och har 2 små barn. :-d

A'

Det är 22 dagar kvar och du är borta nu... Ska jag vara själv den söndagen det är vi?
Det känns som jag har förlorat en del av mig , men det va inte nu jag förlorade den delen. DU försvann innan vi skilldes. Är osäker på om någonsinn kommer få tillbaka den jag saknar.



Var det inte bästavänner hand i hand livet ut?
FörAllTid?
Evig vänskap?


fin flicka..

Godmorgon lördag.
Sitter just nu i köket och har ätit frukost med lillebror och mamma,trevlig or what?! Min natt slutade senare än jag trodde. Låg och saknade en person väldigt mycket, någon som helt plöstligt försvann. Vaknade 03.17 och kollade på en film, kunde verkligen inte somna. Men helt plöstligt vaknar jag och klockan är halv 10. Tänka sig hur det kan bli, haha.


Nu ska jag klä på mig och gå ut med hundarna, så fuck er! ;)

Bästis

Helvete vad jag saknar dig...


Sadface

Hemma igen, nu ska jag sova med musik på hög volym och hata en fredag ensam i min säng. HATAHATAHATA :(

Bebis

Åker till moster kollas på idol,äter middag och deppar ner mig, nej jag har inget att vara deppigt för egentligen. Men haha(a) Bloggar senare under kvällen :)

har aldrig känt så här.. som om jag lever i en annan värld.

HEEEELG!

Kom hem efter sköönaste solektionen. Vikarie, Adrian. Liksom kompis med min "storebror". Har fått frågan flera gånger idag om jag heter färestål i efternman och niix jag heter Byrud och kommer alltid göra! Har som sagt inga helg planer men funderar på o hjälpa moster o flytta lite, dags för det förstår ni :)

Men jag ska börja min helg med toast, så himla länge sen. och gaaaalet gott! :D



Leggins - BIKBOK ( har flera )
Klänning - Gina


Skola

Jag hann inte blogga imorse, va trött som ett svin. Nu sitter jag iaf i skolan och har snart so, hoppas på film. Vi har ändå ingen lärare. Idag är det fredag och vad har jag för planer. Inga alls, pojkvänen har åkt till norrtälje på typ landslags hockey sak och martina åker till örebro efter skolan. Dessutom ska johanna leka med sin blivande pojkvän ikväll så kanske leker jag med julia. Annars blir det nog en hemma kväll med min sjuka familj, alla har feber så helst håller jag mig på mitt rum. Vad ska ni göra ikväll? :) Nu är det so för mig!puss!

Gymnasieval ... ÅNGEST!

Nu har jag hittat skolan jag letat efter i flera månader. I liljeholmen, åker dit den 1 december och kollar om det är nått och ha. Passar inte det blir de nog flytt till Nyköping och sveriges bästa skola. Varför jag överhuvetaget ger stockholm en chans är för att jag får ont i magen av o höra att jag ska vara borta från stockholm hela veckorna, jag älskar stockholm. Jag lever här,Jag bor här,Jag har mitt liv här!
Just nu är mina poäng 170 , vilket är bra eftersom medel till de i liljeholmen ligger på 145-160. Men självklart ska jag ha bättre betyg den här terminen än innan :D

Nu är det dags att sova för min del, ska faktiskt lägga mig och läsa min fucking bok... Jag tycker inte om den, seg som I DON'T KNOW WHAT!!! Men nu fick någon mina läppar o le, jag älskar dig! :D




Stannar jag i stockholm så snor jag hit prinsen ;)


Skola

Hemma nu min vackare. Efter skolan åkte jag och martina till stan och letade efter mina skor, som inte fanns nån stans så gick runt lite överallt, älskar stan men hatar hösten. Det blåser och är regnar, och är kallt uschusch!
Hittade till slut mina skor och då åkte vi hem , ni får bild senare eller imorgon.

Kom hem,lagade mat, gick ut med hundarna och nu kollar jag Robinsson. Har haft möte med SYV på min skolan idag, vilket  betyder gymnasieval snack. Så ska sätta mig och räkna betyg och sen kolla in lite skolor för nästa år :)


Fuck you and fuck her to !

Fysik... Är inte på min posetiva sida just nu. Hejdå.

Mobilbloggning.

Det här klär min kropp idag. Just nu väntar jag på bussen, det är svin svin kallt. Fast nu kom den. Vi har en tant som brukar köra bussen som är så jävla sur, hon har typ ingen mening med sitt liv. Hon kör idag, hatar henne. Det är liksom henne man över typ först av alla på morgonen. Tänk va hennes arbete och liv skulle bli bättre om hon va lite glad. Börjar med bild, inte mitt favoritämne precis, men får funka. Har matte prov efter lunch, slutar halv 4. Blää! Va glada idag, tänk på min sura busschafför :)

Idag

Jaha nu har jag fått massa klagomål senaste dagarna att jag ska blogga mer och oftare, när till och med företag ringer och frågar hur det egentligen går med bloggningen så börjar jag känna den där pressen som jag inte vill ha men jaja :)

Torsdag idag, helg imorgon. Bloggar nog på bussen för nu hinner jag inte mer!




TJAfan

Nu är favoritprogramet slut. Snacka om att dom verkligen njuter av livet som unga på alla sätt, sånt gillas. Något annat jääävligt bra är att ParadiseHotel börjar på måndag och jag längtar som en idiot. Nu börjar liksom alla program igen, typ den enda bra med höst och vinter. Desperate House Wifes igår.

Det är time för mig att låta datorn sova och njuta av min säng. Har 4 feta ljus på levande nivån. Har romantik med mig själv. Imorgon börjar jag 8 , usch tidigt för mig. Dessutom har jag matteprov och känner att jag pluggat galet för lite.
Ska ladda kameran under natten så får den följa med till skolan imorgon, ni får för lite bilder visst? JA!



Små flickor blir stora...


så grymt

KUNGARNA AV TYLÖSAND :love:

Bara du kan göra mig till kung

Åkte hem till pojkvännen efter skolan, blir skor nån annan dag.
Nu ska jag plugga faktiskt, dukitg flicka. Men skulle egentligen inte banga på o gå ut, har liksom kompisar som är utanför och vill umgås. Nejnejnej, jag SKA plugga. :D'



Du vild och vacker,den enda jag vill ha, för mig är du hela oslagbar. Du är vild och vacker,galen och labil helt oslagbar. Men ändå så förbannat bra.


SKOR !

Heej alla fina :)
Igår va jag sviin trött när jag kom hem så sov och pluggade hela kvällen, och kollade på desperate house wifes också. Så jävla grymt!
Efter skolan åkte jag och Robin o mötte upp Martin, dom åt ..jag tittade på..vi gick hem till martin...dom gick till träningen...jag åkte hem... Nu ljög jag först mötte jag upp mamma och moster på HM. Jag har letat i typ alla affärer efter mina svarta klackar som aldrig finns i min storlek, jag blir tookig. Så funderar på och försöka åka in till stan och kolla det idag, finns dom inte där blir jag allmänt sur :)

Börjar 10.10 idag så ska väl ta tag i mig själv och gå ner till bussen nu. Bloggar under dagen! PUSSSSSSSSSS


3 veckor , älskling..!

Gmorgon ;)
Onsdag,torsdag kvar sen heeelg. Längtar redan. Vet faktiskt inte om det händer nått speciellt men jag bara älskar o vara med dom bästa som finns. Just nu är det jävligt mycke pojkvän och kompisar i mitt liv, jag trivs som fisken i vattnet!

Nu ska jag åka till skolan oxh skrva nutidskryss i en timme, typ allmänbildning. Jag är inte jätte bra på sånt skit, men jag ska försöka. Det är de som räknas. Sen slutar jag ganska tidigt idag tror jag, men jag ska göra då är en fråga till gud.

Bajs på er!!!! :D

Han gör mig berörd



USCH,Bild från Julia idag...
Jag ser rikitgt sliten ut, och undra vad jag tänker på just den minuten.
Troligen min älskade :D


Nu är det dags att ta tag i facet , ta bort sminket osv. Sen är det sängen för mig, hatar den när jag sover ensam. Har fått den där pojkväns sjukan alla snackar om. Vill vara med honom exakt hela tiden, blir galen av att se honom, har svårt o tänka klart. Men jag älskar känslan :)

Börjar 8.30 imorgon, så ska försöka hinna med la bloggisch innan jag åker!
Gnatt


älskade.

Så många går med en ledsen mun,deppig blick och ner sjunken kropp just nu.
Jag hatar när folk mår dåligt, mina närmsta är mitt liv,min glöd och kärlek.

Tillbaka

Min blogg har varit död...  hjärt och lung räddning... det klickar... Fan bloggen igång igen :D


Nu ska jag inte sitta här o skriva vääärsta fet långa inlägget om mina senaste dagar för ni kommer ändå inte få veta allt. I fredags va jag med mina flickor, träffade en del nytt folk och Anja som va min bästavän 3an och 4an. Hur myysigt som helst. Vaknade upp med lite knasiga människor på lördagen. Gick hem sov,duschade åkte och mötte pojkvännen och hans mamma sen hem till mig igen. Hade mys kväll med jordklotets underbaraste människa hela natten ;) Vaknade upp på morgonen och låg o iaktog honom i typ timmar, han är min kärlek.
På typ kvällen åkte jag och mötte upp robin och gick på snyggingens match, jag frös ihjäl.

Idag hade jag spanska uppsats, det gick bra. Efter skolan gick jag hem till julia en stund sen mötte jag upp pojken , åkte hem till honom och kollade på nån knasig film.  :)


RSS 2.0