kärlek har inget avstånd...!

Hemma igen, saknat mej?hahah driver bara.
Aha då var en dag till avklarad.... ne,så tråkigt ska vi inte ha. Jag ska nog in snart igen. Det är sista ung08 kvällen ikväll, shit vafan det är bara ut och ha kul.Imorgon är det ju iofs ung08 hela dagen, men på kvällen är det thevocie. åååh va jag längtar. Nån som ska dit?!
Nu ska ni få höra på min sjukt tråkiga dag, jag och manda åkte in till stan, mötte upp martina och felicia på vägen. Sen träffade vi lite vänner där inne, dvs niki och nåra till. Sen gick jag och manda iväg, eller satte oss på en bänk. Alex svarade inte på mina sms men fattade att hans mobil hade dött. Men vadå skulle jag klara mej utan o träffa honom, shit vi båda saknade ju varandra (?) hmm.. hur skulle vi lösa det hära?! Joo, han kom helt plötsligt från ingen stans. Upp för trappen. Han hade sett mej från "speltältet"... va med honom i typ mindre än 5 min, aah så lite blev det. Riktigt jävla sorligt. Jag ville ju vara med honom mera. men men sånt är livet, och jag håller på o försöker få honom o komma in ikväll eller imorgon iaf men nee, det går inte så bra. Det är liksom jätte långt mellan oss, han bor heeeeelt på andra sidan stan. Vilket betyder att vi typ aldrig träffas. Vi måste bli bättre på det, nu är det nog försent o leva en framtid utan honom. hehehe!
Nu ska jag läsa lite bloggar, sen städa på mitt rum. Jag säger bara DET BEHÖVS. ingen vill se hur det ser ut... shit jag kan ju inte ens ta hem folk?



 


  

Kommentera
Postat av: My

haha =)

joo brabra, har precis fått min ranson av ben&jerrys haha, så med mig e det bra :D

Hoppas du får en bra kväll!!

2009-08-14 @ 21:37:18
URL: http://mizie.blogg.se/
Postat av: fijah:)

Haha, det låter som en tråk.rolig dagx)) hoppas du och din pojkvän kan lösa det och träffas oftare:)

.. eehhh, det va pojkvän va?xD haha<33 vad bra(Y)

2009-08-14 @ 23:03:15
URL: http://feliciasoder.blogg.se/
Postat av: emelie

vist vill du va em di veckans blogg ? ;)

2009-08-15 @ 00:04:06
URL: http://eemsn.blogg.se/
Postat av: Sara

Okej, idag ska jag nog inte göra så mycket, vara med nån kompis tror jag :)

2009-08-15 @ 00:16:13
URL: http://sarra.blogg.se/
Postat av: CLIP

vilken mysig outfit=)

2009-08-15 @ 01:09:10
URL: http://clip.blogg.se/
Postat av: CLIP

haha, det låter jobbigt=) så brukar det bli för mig också, hehe, eller så vrider sig byxbenet på något konstigt sätt så att sömmen kommer framåt så man måste gå och dra tillbaka det hela tiden=) väldigt irriterande=)

2009-08-15 @ 01:30:23
URL: http://clip.blogg.se/

Kommentera:

Vad heter du?:
Kommer du tillbaks?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Har du blogg?:

Vad hade du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0