Tipsen kommer imorgon...stå ut

Vare nån som kollade Efterlyst?

Så jävla sjukt va de händer saker i lilla Sverige. Folk blir mördade hit o dit, ändå ser vi ingen skillnad. Regeringen verkar inte ens bry sej. Dom tänker på så mycket annat, och lägger 50% av sin tid på o bråka med andra partier eller försvara sej själv inför folket. Gör nått åt samhället istället, så borde man få fler röster i valet eller hur?

Men iallefall, tillbaka till programet. För typ 13 år sen blev ett barn mördad av sina kompisar, och det var inte omedvetet. Liksom hallå, va fan har barnen för föräldrar hur utsatta borde inte om där 2 vara. Dessutom var dom syskon, men har sen dess bott i olika familjer med soc uppsyn typ. Men den utsattes mormor har gjort 2 självmordsförsök och går på tabletter fortfarande. Har kort på honom i varje rum, ett brevid sängen som hon stryker vid på kvällen och morgonen. Tänkte ingen på hans föräldrar? Det var ändå hans mormor som va med. Klart hon oxå tar de hårt men hans föräldrar?syskon?vänner?morfar? Vart är alla liksom.

Jag har fixat naglarna till 100% nu, och hyn har fått sej en genom gång. Jag börjar bli allegrisk mot finnar (a) Nu ska jag sova, så goooodnatt :)



fjortis vänner ;)


Kommentera

Kommentera:

Vad heter du?:
Kommer du tillbaks?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Har du blogg?:

Vad hade du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0