Hatar

Hej... Jag blev precis på jävligt dåligt humör. Det ringde på dörren och jag öppnade, vilka tror ni det är? Jo jehovas jävla vittnen. Som pratade i en evighet. Jag hatar sånna dära som ska komma och prata. Och jag kan verkligen inte vara otrevlig även om jag va rätt dum nu, haha. Men dom ska hålla på o ge massa lappar och skit. Jag tror inte ens på gud (?) och att han öppnad hav och skit. Men självklart har jag inget emot dom som gör det, men att försöka få med mej i sånt skit är verkligen inge idé.
Slut snackat om det nu. Jag har nyss ätit middag med mamma. Skoladagen va väl som vanligt, men jag hatar våran svenska lärare och hon mej... idag fick jag liksom höra att jag hade nån sjukdom för att jag har svårt o koncentrera mej när det är helt tyst i ett klassrum som är fullt med folk. Fast egentligen va grejen att va tvungen o gå och möta upp en kompis, Casper. Och NEJ inte mitt ex. Jag hade liskom mitt headset i fickan. hahah. På gympan hade vi brottning, och jag hade typ vunnit över alla tjejer o klassen så jag va helt död. Men så kommer felicia in i ringen och typ tar tag i min nacke och jag bara skriker men hon släpper inte, så det knäcktes till och sen helt plötslig typ vaknar jag till av att jag faller ner på marken. Vet inte om jag va borta med troligen.Men jag låg på marken och höll om min nacke och människor står runt mej, men vad tror ni felicia gör ??Springer runt och är skit glad för att hon vann, hahahah.Gumman älskar dej!!!
Efter skolan åkte jag och martina till farsta och gick runt lite sen solade. Sen åkte jag hem.... och nu sitter jag här i min ensamhet, hahah.
Ne, men ska ta tag i mitt liv och plugga lite. Men först ta bort sminket och byta kläder.

PUSS

Kommentera
Postat av: Maria - f a s h i o n s t a r s ☆

åh vad drygt!

2009-09-23 @ 19:52:59
URL: http://fashionstars.blogg.se/
Postat av: Louise ;D

ja allt är bara bra med mig ! :)

vad händer ikväll då `?

2009-09-23 @ 19:55:30
URL: http://absolutlouiises.blogg.se/
Postat av: j med ett j - [pjohanna.blogg.se]

Sv: Gör du ? :)

2009-09-23 @ 21:12:58
URL: http://pjohanna.blogg.se/
Postat av: My

joorå nu e det nästan helt bra, tränar o så som vanligt, älskar att vara tillbaka till träningen!! :D

2009-09-23 @ 21:54:17
URL: http://mizie.blogg.se/
Postat av: Jagheterintesune

Det låter bra! :D Ska också försöka börja blogga igen. :) Kramar

2009-09-23 @ 21:59:04
URL: http://jagheterintesune.blogg.se/
Postat av: Sara

Fin blogg allt bra idag? :)

2009-09-24 @ 19:42:07
URL: http://sarra.blogg.se/

Kommentera:

Vad heter du?:
Kommer du tillbaks?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Har du blogg?:

Vad hade du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0