kommer sommarens kärlek tbx? ;)

Godmorgon alla världens människor...
Jag försökte faktiskt plugga igår, men de gick inte i mer än typ en halv timma. Dessutom kunde inte min telefon hålla käften så klockan råkade bli rätt mycket. Ändå kan jag inget mer av de jag ska, och jag fick inte ut något av mina sms samtal igår haha. Fick iaf reda på att en kille kommit fram att han faktiskt nog gjorde ett misstag i sommras när han inte valde mej utan sin nuvarandre tjej, men har planer på att komma tbx. Men det är ju faktiskt jag som styr de.
Jaja, nu ska vi inte snacka mer om de. Efter skolan ska jag få med mej martina till stallet, chokade aa jag förstår er? blev jag oxå när hon sa de. Men hon ska ändå fixa naglarna hemma hos mej sen så haha. Nu ska jag packa och fixa de sista innan skolan. Men kommer inte skriva så mycket idag, eftersom jag har prov imorgon och behöver verkligen plugga.

PUSSSSSSSSSSSS

Kommentera
Postat av: tjohej vad det går mellan pattar & lår!

sv: tack så mkt! :D

ja det är bra. sjdå?

2009-11-12 @ 18:16:26
URL: http://joonnaak.blogg.se/
Postat av: Ida Tallhed

Hur är man enligt dig om man är bitter? Kom in på min blogg och svara på den frågan. Vill du läsa om min åsikt i de fallet så är du välkommen att läsa detta inlägg: http://idatallhed.blogg.se/2009/november/bitter.html#comment



kram

http://IdaTallhed.blogg.se

2009-11-14 @ 00:28:18
URL: http://idatallhed.blogg.se/

Kommentera:

Vad heter du?:
Kommer du tillbaks?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Har du blogg?:

Vad hade du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0