djungelvrål...




Nu kör vi igång den nya kategorien tycker jag... Har kan det vara allt från nya filmer, saker som händer i skolan, min och mina vänners sjuka humor helt enkelt nått speciellt som hänt just idag.

Idag blir det om godis, och min kär vän Johanna. Alla vi tjejer har typ alltid varit galna i djungelvrål, de är liksom nått man äter när man känner för de. Vilket humör vi än är på. Om jag tex. skulle hem till martina för att jag vet att hon sitter o gråter och mår dåligt så skulle jag köpa med mej djungelvrål och choklad. Men nu till saken, ni vet troligen att de finns zoo godisar? dom där små röda aporna som alla små barn äter, dessutom finns dom ju nu för tiden klubbor. Och aa, det är nog som ni tror.... Våra djungelvrål har kommit i klubbor, hur coolt är inte de på en skala? Så min kära Johanna kom helt plötslig med en sån, gissa om alla blev upp i hejjsan? hahha, och hon kunde glömma att den fanns kvar speciellt länge. Skiiiiiiiiiiit gott ju, dessutom kostar dom bara 1 kr på en affär jätte nära våran skola.



Kommentera
Postat av: D3nniss

Dom har funnits i typ 1 år -.- haha

2009-11-09 @ 21:34:39
Postat av: emma

sv; hehe japp bara bra här, sj?:p

2009-11-09 @ 21:43:22
URL: http://emmatjernlund.blogg.se/
Postat av: stephanie

hahaha lilla gumman dem här klubberna har funnits jätte länge!!! Jag älskar dem oxo skiiiit goaa!! =) speciellt det svarta salta inuti!! <3

2009-11-09 @ 21:44:25
URL: http://stephaniemelody.blogg.se/
Postat av: Lollo - 14 duger

Sv; de är bara bra med mig, lite trött bara.. elr okeej vääldigt trött :)

hur ere själv då? ;) <3

2009-11-09 @ 22:03:26
URL: http://sweetlollos.blogg.se/

Kommentera:

Vad heter du?:
Kommer du tillbaks?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Har du blogg?:

Vad hade du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0